Nova vest
Auto-moto

Subota, 28.11.2015.

11:55

Rosi: Moram da živim sa ovim razočaranjem

Vozač Jamahe Valentino Rosi priznao je da i dalje razmišlja o gubitku titule, iako je od poslednje trke Moto GP šampionata prošlo tri nedelju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

‘Doktor’ je vodio u generalnom plasmanu od trijumfa na prvoj trci u Kataru, ali ga je na kraju u borbi za titulu za pet bodova pobedio njegov timski kolega Horhe Lorenco.

Rosi je više puta tokom poslednjih nedelja istakao da je bez desete titule svetskog šampiona ostao jer je Lorenco imao pakt sa Markom Markesom.

Poznato je šta se desilo između Rosija i Markesa na pretposlednjoj trci u Sepangu, a Italijan je potom mladog vozača Respol Honde optužio i da je u Valensiji bio Lorencov telohranitelj.

To su bili zaista teški dani. I dalje razmišljam o njima. Ali, ono najgore je iza mene. Moram da kažem da smo imali sjajnu sezonu, uprkos tužnom kraju. Ostaju mi divne uspomene na sezonu punu zadovoljstva. Moram da živim sa ovim razočaranjem, za koje mislim da ga nikada neću prevazići”, istakao je Rosi, moji ovog vikenda vozi na Monca reliju.

Analizu sezone u kraljevskoj klasi možete da pročitate u našoj rubrici ‘Teme’. Tamo možete da pronađete i osvrt na ponašanje Marka Markesa na poslednje tri trke sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

4 d

U fokusu

Vidi sve