Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 07.08.2022.

10:15

Šta će biti sa Rikardom?

Situacija u Meklarenu se dodatno komplikuje i deluje da je sve zanimljivije.

Izvor: SN

Autor: SN

Šta će biti sa Rikardom?
Foto: Profimedia

Kada su pre nekoliko meseci krenule spekulacije da je Meklaren završio sve sa Danijelom Rikardom usledio je demant i najava da će voziti za čuveni tim još neko vreme.

Ipak, nedavno kreirana drama između Oskara Pijastrija i Alpine nakon prelaska Fernanda Alonsa u Aston Martin vratila nas je na slučaj Danijel Rikardo.

Kako trenutno stvari stoje, Danijel Rikardo neće voziti za Meklaren već će Oskar Pijastri to raditi sa Landom Norisom što će biti fantastičan tandem za budućnost.

Sve je glasnija priča da će Rikardo biti otpušten i da neće biti u Meklarenu, koji gleda i ka Indikaru u slučaju da se Pijastrijev dogovor nekako izjalovi, pa su Kolton Herta i Pet O'Vord sasvim realne mete.

Nekako se otvara prostor u Alpini nakon odlaska Fernanda Alonsa pa bi Rikardo mogao da se vrati u tim za koji je vozio pod imenom Reno kada je na čelu bio Siril Abitebul.

U nekim scenarijima se spominje i Rikardov odlazak u Vilijams, čak se može čuti i Alfa Romeo, ali za sada nemamo jasne informacije.

Gde vi mislite da ćemo gledati Danijela Rikarda?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve