Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 04.03.2021.

11:00

"Nismo favoriti, ali nema veze"

Novi vozač Aston Martina Sebastijan Fetel smatra da njegov tim nije favorit za titulu, ali da su svi izuzetno motivisani.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Profimedia

Aston Martin je predstavio svoj novi bolid AMR21 za prestojeću sezonu, što je povratak britanskog proizvođača automobila u F1 posle više od 60 godina.

Lorens Strol je Rejsing Point "prepustio" Aston Martinu i njegov sin Lans biće timski kolega Sebastijanu Fetelu u novom bolidu Aston Martina.

Fetel je poslednju šampionsku titulu osvojio 2013. godine, a tokom šest burnih sezona u Ferariju mu to nije pošlo za rukom, iako je u jednoj sezoni imao odlične šanse, sve dok nije izleteo sa staze u Nemačkoj...

"Mislim da imam još mnogo da učim, sve ovo je izuzetno teško, ali moj cilj su pobede. Zbog toga sam ovde, zato su me zvali. Ne znam gde ćemo biti u toku sezone, teško je to prognozirati sada, ali ne mogu da kažem da smo favoriti. Verujte mi, to nema nikakvog uticaja na tim, jer su svi prilično motivisani", rekao je Sebastijan Fetel.

Fetel je upitan za mišljenje o novoj sezoni i kakva su mu očekivanja od novog tima.

"Vrlo sam uzbuđen, sve ovo novo i vrlo uzbudljivo i ne mogu da dočekam da sezona počne. Novi izazov je definitivno bio jedan od razloga mog dolaska u Aston martin, mislim da imamo odličan tim, pun talentovanih i entuzijastičnih ljudi koji su spremni da se pokažu u najboljem svetlu. Mislim da imamo neverovatno veliku šansu da pokažemo ko smo i šta smo"
, smatra Fetel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve