Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 19.09.2019.

11:00

Has potvrdio: Grožan i Magnusen ostaju!

Američki F1 tim, ekipa Hasa, objavila je da je postigla dogovor sa Romanom Grožanom i Kevinom Magnusenom i oni će biti njihovi vozači naredne sezone.

Izvor: SN

Autor: SN

Has potvrdio: Grožan i Magnusen ostaju!
Photo by Dan Istitene/Getty Images

Ovaj francusko – danski par zajedno je već četiri sezone u Formuli 1, a naredna će biti peta.

Grožan je od 2016. godine član Hasa, dok se Magnusen priključio godinu dana kasnije, a prvi čovek Hasa Ginter Štajner rekao je da će tim nastaviti da napreduje u budućnosti i da je ovo dobra plaforma za tako nešto.

"Iskustvo, i potreba za istim su jedni od kamena temeljaca za ekipu Hasa u Formuli 1, a sa Grožanom i Magnusenom naredne sezone nastavićemo za postavom dva sjajna vozača koji mnogo doprinose našem razvoju. Njihovo razumevanje i međusobno poštovanje, kao i znanje i sve što mogu da doprinesu kada sede za volanom daju nam određenu dozu sigurnosti da gradimo tim oko njih. Ova 2019. godina nije nimalo laka za nas, a nadamo se da ćemo naučeni ovim iskustvom moći da napredujemo i budemo još bolji 2020. godine", poručio je Ginter Štajner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

4 d

U fokusu

Vidi sve