Nova vest
Auto-moto

Subota, 16.03.2019.

22:22

Legendarni Džeki Stjuart: Lando poseduje dar od Boga

Ser Džeki Stjuart, trostruki svetski šampion Formule 1, pohvalio je mladog Landa Norisa nakon fenomenalne vožnje u Australiji u kvalifikacijama.

Izvor: SN

Autor: SN

Legendarni Džeki Stjuart: Lando poseduje dar od Boga
Photo by Charles Coates/Getty Images

Devetnaestogodišnji debitant je u Formulu jedan stigao iz Formule dva, a odavno je važio za velikog talenta i perspektivnog vozača, pošto itekako ume da se trka i da "nabije" pritisak kada se prosto "zalepi" za nekog vozača.

U subotu ujutru (po našem vremenu) Lando Noris je stigao do poslednjeg kruga kvalifikacija i mimo svih očekivanja, trku u nedelju će početi sa osme startne pozicije iliti iz četvrtog startnog reda.

"On poseduje dar od Boga, prirodno je talentovan"
, poručio je Ser Džeki Stjuart.

Nekadašnji trostruki šampion Sveta i sada već živa legenda motosporta, trku Velike nagrade Australije gledao je uživo na Albert Parku i bio je prilično oduševljen mladim Norisom.

"Ono što će morati da nadogradi tokom karijere je psiha, jer jednostavno ne smete psihički da klonete. Većinu svojih trka sam dobio tokom prvih pet krugova dok su ostali još uvek pokušavali da se saberu. Ukoliko Lando to uspe da postigne, imaće veliku karijeru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve