Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 15.04.2018.

17:11

Hamilton: Bio sam katastrofalan

Aktuelni svetski prvak Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je u kvalifikacijama i u trci u Kini bio "katastrofalan".

Izvor: B92

Autor:B92

Hamilton: Bio sam katastrofalan
Foto: Getty images

Hamilton je trku u Šangaju završio na četvrtom mestu.

U generalnom plasmanu Hamilton zaostaje devet bodova za Sebastijanom Fetelom iz Ferarija, koji je trku završio na osmom mestu, posle incidenta koji je izazvao Maks Verstapen iz Red Bula.

"Vozio sam po ničijoj zemlji. Nisam imao brzinu i pokušavao sam da zadržim sve što sam imao. Bili smo slabi, a juče i danas sam ja bio katastrofalan. Moram to da ispravim i da se vratim na normalan režim rada i nastupa, u suprotnom ću izgubiti više bodova. Moramo biti zahvalni na incidentima u trci, koji su nas ostavili u igri", naveo je Hamilton.

Upitan o svojoj poziciji u trci za titulu, aktuelni svetski prvak rekao je da nije potpuno siguran.

"Pred nama je teška borba, posebno što se mene tiče", naveo je Hamilton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve