Tajno fotografisao Šumahera, nudio slike medijima

Nemačko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv neimenovane osobe, koja je za tajno snimljene fotografije Mihaela Šumahera od medijskih kuća tražila milion evra.

ĐNIzvor: B92 Nemačka
Podeli
Photo by Robert Cianflone/Getty Images
Photo by Robert Cianflone/Getty Images

Nemački mediji navode da se Šumaher snimljen kako leži u bolničkom krevetu, pošto se oporavlja od teške povrede glave, a fotografisan je izbliza.

Mediji ne navode gde je slavni šampion Formule 1 uslikan, ali se pretpostavlja da je u jednoj od bolnica gde je bio smešten.

Njegova menadžerka Sabine Kem potvrdila je informaciju i istakla da se sud sada bavi ovim incidentom.

"Mihaelovo zdravstveno stanje nije javna stvar. Želimo da poštujemo njegovu privatnost na šta ima pravo i to je sve što mogu da kažem o ovoj slučaju", rekla je Kemova.

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vreme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.

Nemački mediji prenose da niko, osim porodice i lekara, ne zna u kakvom je Šumaher trenutno stanju. Porodica u saradnji sa Sabine Kem krije prave informacije, pošto se sve drži u strogoj tajnosti.

Njegova porodica je osnovala fondaciju "Nema predaje", koja prima donacije za sve pacijente koji se nalaze u teškoj zdravstvenoj situaciji. Ova Fondacija je osnovana po ugledu na Šumaherov pobednički duh i činjenicu da se borio do kraja.

Miheal je u karijeri osvojio sedam titula u F1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.