Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 22.05.2014.

19:58

Hamilton: Rozberg nema tu glad

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da njegov timski kolega Niko Rozberg nema potrebnu glad za osvajanjem titule šampiona Formule 1 zbog raskošnog života.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Hamilton i Rozberg od početka sezone vode veliku borbu , a Britanac veruje da su ga problemi sa kojima se susretao u detinjstvu naterali da bude motivisaniji da uspe.

Možemo to ovako da postavimo, ja sam iz ne tako dobrog mesta Stivenejdža i živeo sam na kauču u stanu mog oca, dok je Niko odrastao u Monaku, a oko njega su bili avioni, hoteli, jahte, sve te stvari, tako da je naša glad drugačija. Želim da budem momak koji oseća najveću glad od svih, iako svaki veruje da je upravo on taj. Jer, da sam došao ovde s verovanjem da je Niko taj, mogu da se vratim kući. Da biste osvojili titulu, morate da osećate najveću glad, a ja verujem da sam to ja“, istakao je Hamilton.

Iako su Hamilton i Rozberg od početka karijera vodili velike borbe u svim kategorijama, a čak su bili i timski kolege u kartingu, bilo je za očekivati da će borba za titulu u Formuli 1 uticati na njihov odnos. Trenutno vodeći u generalnom plasmanu ističe da nikada neće biti razmirica između njih.

Kada ste toliko konkurentni, nemoguće je da budete najbolji prijatelji, ali se poštujete. Uvek ćemo imati te godine u kartingu, kao osnovu od pre toliko godina“, rekao je Hamilton.

Šampionat Formule 1 nastavlja se predstojećeg vikenda trkom za Veliku nagradu Monaka ulicama Monte Karla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve