Nova vest
Tenis

Sreda, 25.01.2023.

12:47

Rubljov o Đokoviću: Nisam bio impresioniran

Ruski teniser Andrej Rubljov je znao da će meč protiv Novaka Đokovića biti težak.

Izvor: MT

Autor: MT

Rubljov o Đokoviću: Nisam bio impresioniran
EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Srpski as je slavio u četvrtfinalu Australijan opena rezultatom 6:1, 6:2, 6:4, posle dva časa i pet minuta igre.

Rubljova su na konferenciji pitali čime je bio najviše impresioniran.

"Ne znam zato što je on jedan od najboljih igrača. Nisam bio impresioniran ničim jer je jedan od najboljih. Znao sam da će biti teško. To je to. Prosto", rekao je Rubljov.

Novak sada vodi sa 3-1 u pobedama.

"Igrali smo tri puta do sada. Danas je igrao mnogo bolje, kad uporedim naše mečeve iz Torina. Ne znam šta drugo da kažem. Servirao je jako dobro, riternirao", dodao je Rubljov.

Rubljov je konstantno bio u zaostatku.

"Pokušavao sam da govorim sebi da ne odustanem, odigram još jedan gem više. Nikad ne znaš šta može da se desi. Samo da ostanem u igri, da ne odustanem mentalno. Ako mogu da osvojim moj servis gem, hajde da uradim to. Nebitno ako je 0:30. To je to", istakao je Rubljov.

Rubljov se nada da bi ruski i beloruski igrači mogli da zaigraju na Vimbldonu ove godine.

"Nadam se, ne znam. Poslednje što sam čuo bilo je da će možda narednih sedmica objaviti. Čekamo. Nadam se da ćemo moći da igramo. Voleo bih da igram. Vimbldon je jedan od najboljih turnira u naššem sportu", zaključio je Rubljov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve