Nova vest
Tenis

Četvrtak, 27.01.2022.

09:31

Lola: Nisam razočarana, ovo iskustvo mi je mnogo značilo

Lola Radivojević nažalost nije uspela da se domogne polufinala juniorskog Australijan opena.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Lola: Nisam razočarana, ovo iskustvo mi je mnogo značilo
Foto: Marko Djokovic/Starsport

Naša mlada teniserka poražena je od Petre Marčinko iz Hrvatske, 7:5, 6:2.

Po završetku duela sumirala je utiske sa meča i generalno, celog turnira.

"Svakako sam prezadovoljna ovim turnirom. Posle duge pauze i neigranja turnira baš mi je značilo da uđem u nekoliko dobrih mečeva. Ovaj poslednji meč je mogao biti bolji, u prvom setu sam prikazala dobru igru ali nisam iskoristila neke momente i šanse koje su mi se ukazale", kaže Lola.

Ona je između dva seta imala kratke konsultacije da li da pozove doktora, otkrila je o čemu se radilo.

"U početku seta, kad je krenuo meč, negde na 2:2 ili 3:2, nekako mi je bilo muka sve vreme. Nisam se baš osećala najbolje između setova, ali nisam htela da tražim medicinsku pauzu, jer se juče desilo da je nekoj devojčici doktor prekinuo meč. Nisam htela da se to desi i meni, rekla sam da sam dobro, htela sam samo da nastavim da igram".

Kaže da još nema tačan plan nastavka sezone, ali da joj je ovo otvorilo nove mogućnsti.

"Posle ovog turnira još ne znam šta ću tačno igrati. Videću sa trenerima da napravim neki plan, igraću još neke juniorske turnire i možda malo više ovih profesionalnih turnira".

Ipak, dodaje da će ostati žal za ovom propuštenom prilikom.

"Nisam se najbolje osećala, imala sam mučninu, imala sam neki nagon za povraćanjem. Trajalo je to ceo prvi set, u jednom momentu sam htela da tražim medicinsku pauzu, ali nisam htela zbog doktora. Mislim da sam se malo unervozila, na 30:15, 30:30, taj gem sam nekako žurila, nisam bila strpljiva da izgradim ceo poen, da uđem u razmenu i odradim sve kako treba", priznaje mlada teniserka.

Svesna je da može još mnogo da napreduje u igri.

"Mislim da bi trebalo na svemu da radim. Možda najviše na riternu, prvim loptama i servisu, celokupna igra i može da bude bolja", zaključila je Lola Radivojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve