Nova vest
Tenis

Sreda, 26.01.2022.

16:40

Ispustio 2-0 protiv Medvedeva, pa poručio: Sr*nje, ali to je život

Kanađanin Feliks Ože-Aljasim nije bio baš mnogo razočaran posle meča sa Danilom Medvedevim, koji je izgubio, uprkos vođstvu od 2-0 u setovima.

Izvor: MT

Autor: MT

Ispustio 2-0 protiv Medvedeva, pa poručio: Sr*nje, ali to je život
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Ože-Aljasim je imao u četvrtom setu i meč loptu, međutim, Rus je preživeo, a kasnije, posle skoro pet sati tenisa, slavio.

"Kada napuštaš teren, želiš da se ne žališ. Da mogu da se vratim, napravio bih drugačije izbore ili poželeo da Danil nije igrao tako dobro u pojedinim momentima. Naporno je bilo. Ne mogu da se žalim na trud koji sam uložio danas. Volim da budem pozitivan. Naravno da bih voleo da sam pobedio. Sr*nje je izgubiti na kraju, ali to je život. Moram da prihvatim to", rekao je Ože-Aljasim.

Uslovi su se promenili u trećem setu, kada je teren zbog kiše morao da se pokrije krovom. Medvedev je kazao da je to njemu više odgovaralo.

"Ne znam, opet sam imao meč loptu. Izgubio sam taj poen, otišao sam na 2-1, on je servirao. Dva puta odlično. Našao sam se ubrzo na 5-2. Imao sam šanse u četvrtom setu, u petom. Mislim da je meč bio izjednačen. Krov uopšte nije uticao na mene."

Feliks je prokomentarisao i Medvedeva, njegovu igru.

"Obojica nismo želeli da se predamo. Nije iznenađenje to gde je on sada. Bori se, pokušava da nađe rešenja. To je velika razlika. Vidimo igrače koji igraju dobro cele nedelje, kada je važno. Bio je malo čvršći. To dolazi sa iskustvom. Nadam se novo susretu, nadam se da mogu da ga stavim opet u ovu situaciju. Verujem da mogu da pređem ’liniju’", zaključio je deveti igrač sveta.

* Medvedev objasnio zašto je "u pomoć" pozvao Đokovića, a ne Federera i Nadala

* Medvedev na terenu spomenuo Đokovića i izazvao buru u Melburnu

* Medvedev kao Feniks sa Feliksom: Od 0-2 do 3-2 za polufinale!

* Ruski div i srpska so

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve