Nova vest
Tenis

Utorak, 25.01.2022.

09:50

Mekinro hvalio Nadala, pa "pecnuo" Vilandera: Glupost

Legendarni Džon Mekinro je u studiju "Eurosporta" prokomentarisao plasman Rafaela Nadala u polufinale Australijan opena.

Izvor: MT

Autor: MT

Mekinro hvalio Nadala, pa
Foto: Profimedia

Španac, koji je ovde trijumfovao 2009, obezbedio je mesto među četiri najbolja u Melburnu po sedmi put u karijeri.

Nije mu bilo lako protiv Denisa Šapovalova, ali je u presudnim momentima u odlučujućem petom setu bio bolji od Kanađanina.

"Zato je Rafa sjajan, jer ume da izvrši pritisak u pravim trenucima na rivala. Bio je u stanju da to uradi i to je ono što izdvaja ove momke. Šapovalov mora da shvati da mentalno mora da se podigne na viši nivo", rekao je Mekinro.

Mats Vilander nije baš verovao da je Nadal optimističan po pitanju osvajanja nove titule u Melburnu, sa čim se nije saglasio Mekinro.

"Ne mislim uopšte da je došao ovde i da nije verovao da može da pobedi. Takav je Rafa. Mats može da kaže to jer je on takav bio. ’Oh, mislim ne mogu, drugi momci su... Samo sam srećan što sam ovde’. Glupost", istakao je Mekinro.

Nadal će u polufinalu igrati sa boljim iz meča Beretini – Monfis.

Pročitajte još:

* Nadal preživeo Šapovalova i posle pet setova prošao u polufinale!

* Šapovalov o Nadalu: Smešno, frustrirajuće – gde je granica?

* Nadalu se ovo nikada nije desilo

* Nadal otkrio šta ga je mučilo

* Šapovalov napao sudiju zbog Nadala: Svi ste korumpirani

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

12 h

U fokusu

Vidi sve