Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 24.01.2022.

01:00

Beretini: Monfis je lukav

Italijanski teniser Mateo Beretini sa nestrpljenjem čeka četvrtfinalni meč protiv Gaela Monfisa.

Izvor: MT

Autor: MT

Beretini: Monfis je lukav
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Njih dvojica su se do sada sastajala dva puta i u oba navrata je slavio trenutno sedmi igrač planete.

Prvo je to učinio u 1/4 finalu US opena 2019, a potom i na ATP kupu prošle sezone.

"On je iskusan igrač, bio je u ovakvim situacijama, toliko mečeve na Slemovima. Ali i ja sam radio to isto. Očigledno je da ima više mečeva i iskustva od mene. Deset godina je stariji, ali na neki način je mlad, njegovo telo je sjajno, dobro se kreće, lukav je igrač. Imam lepa sećanja na prošli naš meč u četvrtfinalu Grend slema, tako da se nadam da će opet biti dobro", rekao je Beretini.

Netfliks je ove godine uključen u dešavanja u Melburnu, a planiran je i film, u kojem će biti prikazana pozadina tenisa, odnosno situacije iza kulisa.

"Mislim da je to kul. Nečeg takvog nije bilo do sada u tenisu, da se pokaže kako je iza kulisa. Očigledno da žele da znaju šta se dešava i mislim da će to biti stvarno dobra stvar za tenis. Verovatno je za Ajlu (Tomljanović, devojka) i mene drugačije jer smo par na Turu, ali mislim da postoji mnogo pluseva za celu ovu stvar", dodao je prošlogodišnji finalista Vimbldona.

Beretini i Monfis, inače, igraju u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve