Nova vest
Tenis

Petak, 14.01.2022.

19:30

"Bolje da Novak ne igra – u velikom je problemu" VIDEO

Bivša američka teniserka Meri Kariljo je iznela svoje mišljenje oko slučaja Novaka Đokovića koji potresa planetu ovih dana.

Izvor: SS

Autor: SS

EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Ona je u video obraćanju u razgovoru sa Kristijan Amanpur na "CNN-u" istakla da Đoković je bi trebalo da igra na Australijan openu i da je u ozbiljnim problemima.

"Novak nije tek jedna stvar, on je fenomenalan sportista i inteligentan je. On tvrdi da nije antivakser, već da je to svačije pravo odluke. Ali činjenica je da, u decembru kada je testiran pozitivno, nakon toga je išao bez maske i davao intervju francuskom novinaru. Takve stvari nemaju smisla kada znamo o koliko fokusiranom čoveku se radi. Nije kao da on ne veruje u kovid. On je nabavljao respiratore za Srbiju kada je počela pandemija, u Italiji takođe. Otvarao je škole u Srbiji, vole ga u toj zemlji. Njegov otac govori da je on kao Isus koji će biti žrtvovan na krstu. Ma, daj, ne govori takve stvari. Veoma je komplikovan čovek", rekao je Meri Kariljo.

Da li bi Novak Đoković trebalo da igra?

"Mislim da ne bi trebalo da igra. Moje mišljenje je da je trebalo da se povuče pre žreba. On bi sada trebalo da igra u ponedeljak kao prvi nosilac. Neće imati nimalo odmora. Mislim da je u velikim problemima", poručila je Kariljo.

Sva dešavanja u vezi Đokovićevog slučaja pratimo u LAJV BLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve