Beker: Zverev odavno nije bio tako pasivan

Boris Beker, nekadašnji broj jedan svetskog tenisa, razočaran je zbog poraza Aleksandera Zvereva u osmini finala u Melburnu.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 23.01.2022.

10:00

Beker: Zverev odavno nije bio tako pasivan
Foto: Profimedia

Zverev je u tri seta poražen od Denisa Šapovalova, 6:3, 7:6 (5), 6:3.

Bio je to jedan od njegovih najslabijih mečeva u poslednjih godinu dana i logično što je i Beker razočaran.

"Veoma sam razočaran. Saša nije uopšte mogao da nađe svoju igru, nije razvio dinamiku i agresivnost. Od samog početka imali ste osećaj da je Šapovalov uvek korak ispred. Bio je ujednačeniji. Nisam video dugo vremena tako pasivnog Zvereva. Možete da igrate loše i da izgubite, ali opet morate da se potrudite i ostavite dušu na terenu. Nedostajalo nam je to danas", rekao je Beker.

Ovim porazom, Zverev je izgubio priliku da već u februaru dođe do prve pozicije na svetu.

"Sašin san o tome da bude broj jedan posle Australijan opena je sada gotov. Mora da razmisli šta mu se desilo. Pucao je od samopouzdanja pre ovoga, ali nešto mu se desilo u Australiji proteklih nedelja", zaključio je Beker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: