Peneta: Novak će ostati veran svojim principima

Flavija Peneta, bivša italijanska teniserka, smatra da će Novaku Đokoviću biti teško da se pod sadašnjim uslovima vrati na teren.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 23.01.2022.

09:15

Peneta: Novak će ostati veran svojim principima
Foto: Profimedia

Italijanka, koja je 2015. godina osvojila jedinu grend slem titulu u karijeri, na US Openu, pričala je nedavno za list Korijere delo Sera.

"Novak Đoković je oduvek bio drugačiji u svojim razmišljanjima. Od hrane do izlazaka, Nole je navikao na vrlo lične odluke, baš kao i njegova supruga Jelena. Nije mu bilo potrebno da izaziva Australiju koja je poznata po vrlo restriktivnim pravilima", smatra Flavija.

Ona je ipak rekla da razume Novakovu želju da igra u Melburnu.

"Veliki šampioni ne znaju za granice. Pobeđivanje je njihova droga. Kao čovek, on je vrlo osetljiv. Mora da oseća ogroman bol pošto je ovako izigran. Novak je svakako snažna osoba, ali ka znam i kao vrlo osetljivo biće. Ako bude ostao pri tome da se ne vakciniše, život će mu pretvoriti u pakao. Ipak, mislim da će ostati veran svojim principima, sada možda više nego ikad pre", poručila je Peneta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: