Nadal: Svašta je moglo da se desi

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da se provukao u prvom setu meča sa Adrijanom Manarinom.

Izvor: MT

Nedelja, 23.01.2022.

07:30

Nadal: Svašta je moglo da se desi
EPA-EFE/DAVE HUNT

On se suočavao sa četiri set lopte u tom taj-brejku, ali je nekako preživeo, a potom i posle tri seta slavio, 7:6, 6:2, 6:2.

"Moglo je svašta da se desi, na kraju sam imao i sreće. Imali smo dosta šansi obojica. Morao sam da budem fokusiran na sledeći poen. Svega je bilo u tom taj-brejku. Svi znaju koliko on ima mentalno jaku igru. Taj prvi set je bio bitan za mene. On mi je doneo i brejk na startu drugog. Mislim da je igrao odličan tenis, dobio je Hurkača, Karaceva. Drago mi je što sam preživeo prvi set", rekao je Nadal i dodao:

"Ovde sam bio u dobroj poziciji dosta puta u karijeri. Voleo sam da igram ovde. Bilo je povreda, a nekada su i protivnici bili bolji od mene. Znači mi što sam se vratio ovde da igram četvrtfinale."

Naredni rival biće mu bolji iz meča Zverev – Šapovalov.

"Obojica su odlični igrači. Zverev je treći na listi, šta treba reći drugo osim toga? Moraću da igram na najboljem nivou kako bih imao šansu. Denis je igrač sa velikim potencijalom. Ima fantastičan servis, forhend, jako je brz. Ja ću uživati u ovoj današnjoj pobedi", zaključio je Nadal.

Špancu će to biti 45. Grend slem četvrtfinale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: