Kecmanović: Žao mi je Novaka, ali pružila mi se prilika

Srpski teniser Miomir Kecmanović veruje da može da eliminiše Gaela Monfisa u osmini finala Australijan opena.

Izvor: MT

Nedelja, 23.01.2022.

06:30

Kecmanović: Žao mi je Novaka, ali pružila mi se prilika
EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Njih dvojica se sastaju od 08.30, a jedini dosadašnji međusobni duel pripao je iskusnom Francuzu pre nekoliko meseci u Parizu.

"Monfis odlično igra, biće fizički naporan meč. Znam da će zavisiti dosta i od mene i da će biti puno dugih poena, da će biti mnogo prebacivanja, da neće brzo da se završi. Biće naporno, ali dobro igram i verujem da mogu i to da prođem", rekao je Kecmanović za "Žurnal".

Iz dobro poznatih razloga, Kecmanović je umesto sa Đokovićem, igrao sa Karuzom, da bi potom pobedio Pola i Sonega.

"Naravno da mi je žao Novaka, ali pružila mi se prilika i stvarno se trudim da je maksimalno iskoristim. Nemam pritisak jer realno ne bi ni trebalo da budem ovde, da sam igrao protiv Đokovića. Drago mi je da sam još u turniru, da imam šanse da se borim i daću sve od sebe da nastavim ovu priču", dodao je mladi srpski teniser.

Kecmanović bi mogao da postane tek četvrti naš teniser, posle Bobe Živojinovića, Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića, koji je dogurao do 1/4 finala nekog Grend slema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: