Direktor Australijan opena o Đokoviću: To je neistina

Direktor Australijan opena Kreg Tajli još jednom je govorio o slučaju Novaka Đokovića i njegovoj deportaciji iz Melburna.

Izvor: SS

Četvrtak, 20.01.2022.

08:45

Direktor Australijan opena o Đokoviću: To je neistina
Foto: Profimedia

Federalni sud Australije je objavio razloge zbog kog se to desilo i pojavila se informacija da je "Tenis Australija" platio takse najboljem teniseru sveta.

Međutim, to je Tajli demantovao i, makar iz svoje perspektive, stavio je tačku na celu priču.

"Idemo dalje, fokusiramo se na događaj i nadam se da ćemo imati ovde dve sjajne nedelje. Želimo da se okrenemo iza sebe i da budemo ponosni na to šta smo uradili", rekao je Tajli i odgovorio na dodatno pitanje novinara o plaćenim troškovima:

"Da, video sam tu informaciju i ne bih želeo da idem u detalje u vezi dogovora sa igračima, ali ti navodi su jednostavno neistina", istakao je Tajli.

On je dodao da će se tek na kraju timski odlučivati da li je moglo nešto bolje da se uradi, kao i svake godine, ali i istakao da ne razmišlja o ostavci posle svega što se desilo u vezi sa Novakom Đokovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: