Toni Nadal: Nole ima veliki problem

Stric i nekadašnji trener španskog tenisera Rafaela Nadala, Toni, pričao je o Novaku Đokoviću.

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

15:21

Toni Nadal: Nole ima veliki problem
Foto: Profimedia

Nadal je analizirao za španske medije teniske aktuelnosti među kojima je nezaobilazna i Đokovićeva australijska saga.

Toni je pričao za radio "Onda Sero" istakavši da Đoković mora da razmisli o vakcinaciji ako ne želi da mu karijera ne prestane.

"Možete da razmišljate o nekoj temi, ali mislim da u datom trenutku morate da razmislite o određenim stvarima. Kažu da ne može da igra ni na Rolan Garosu. Nole onda ima veliki problem. Neće imati izbor nego da stane i razmisli o promeni uverenja. Nadajmo se da će pandemija da prođe što pre i da će stvari da se vrate u normalu. Uključujući i da Đokovića vidimo na turnirima bez ikakvih događaja poput onog koji je bio u Australiji", rekao je Toni Nadal.

Dok Đokovića nema u Melburnu, tamo iz drugog plana rekordnu 21. Grend slem titulu vreba Rafael.

"Ako postoji nešto po čemu se Rafa izdvaja, to je da ima mnogo volje da pokuša da dobije što više mečeva. Ponekad je tako, ide dobro, a drugi put ne ide. Osvajanje Grend slemova je ono što ga motiviše da nastavi da igra tenis, ali je već rekao da se život ne bi mnogo promenio da ima još jedan turnir više od Rodžera ili Novaka. Već je uradio neverovatnu stvar kada ih je osvojio 20"
, zaključio je Nadalov stric.

Rafa je bez izgubljenog seta stigao do trećeg kola AO, gde ga čeka 28. teniser sveta Karen Hačanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: