Ko je sudija koji odlučuje o sudbini Novaka Đokovića?

Dejvid Džon O'Kalahan biće sudija u federalnom procesu srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Izvor: B92

Petak, 14.01.2022.

22:55

Ko je sudija koji odlučuje o sudbini Novaka Đokovića?
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Saga zvana Novak Đoković u Australiji se ne smiruje i srpski teniser uskoro izlazi na federalni sud.

Predviđeno je da Novak Đoković bude saslušan u subotu posle 10 časova po lokalnom, odnosno oko ponoći između petka i subote po našem vremenu.

Postupak vodi sudija Dejvid Džon O’Kalahan, nekadašnji student, a sadašnji predavač na Univerzitetima u Melburnu i na čuvenom Jejlu u Sjedinjenim Aameričkim Državama.

O’Kalahan se 1983. preselio u Sjedinjene Države gde je ostao do 2000. godine i bavio se advokaturom. Od 2017. godine radi kao sudija Saveznog suda u Melburnu

O’Kalahan je bio potpredsednik Viktorijanskog saveta advokata (2015–2016) i, između ostalog, predsednik Viktorijanske advokatske komisije za obrazovanje i profesionalni razvoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: