Nedelja, 23.01.2022.

21:05

Legendarna Amerikanka o Novaku: Druga strana koju morate da vidite VIDEO

Ne smiruju se tenzije, niti prašina oko deportacije Novaka Đokovića iz Australije, a na njegovu stranu stala je i proslavljena američka teniserka Kris Evert.

Izvor: SS

Legendarna Amerikanka o Novaku: Druga strana koju morate da vidite VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

3 u 1

pre 2 godine

@Gaja

Zvucis kao veoma neodgovoran i nezreo pojedinac, koji uvek prebacuje krivicu na drugog i ne razlikuje kritiku od mrznje, kao los djak koji misli da je dobio losu ocenu jer ga nastavnica mrzi. Kritika nije isto sto i mrznja. Ocigledno ti je misao usko skopcana i zavisna od emocija i stvari posmatras volim = dobro, ne volim = lose, a to je pogresno i nezrelo. Moras da naucis da razmisljas manje ostrasceno i da shvatis da te ne mrzi svako ko ti uputi kritiku i da te ne voli svako ko te pohvali.

Gaja

pre 2 godine

3u1 i negativni.Jednostavno je ,Ti si nezadovoljan životom koji živiš,nezadovoljan si državom u kojoj živiš verovatno zbog političara.Neostvaren si očigledno pa sve što dolazi iz Srbije poistovećuješ sa tim i tebi nije po volji.Kako god niko nikada nije napisao ništa više na ovim spoetskim portalima bilo šta što ti pišeš.Nije Novak jedini primer,imao si Lendla,Navratilovu itd,itd.Ovo je sport i sportska vest ako te ne zanima preskočiš i ideš dalje.Međutim ti jednostavno mrziš sve što dolazi iz Srbije jer misliš da je na zapadu sve bolje.Da itekako zapad zanima i Srbija i sve ostalo što ne pripada njima.Imaš odličnu paralelu sa tim koju je rekao Gndi.Kada na dnu okeana vidiš da se dve ribe svađaju znaj da je u blizini Englez.Da boli ih da jedan Srbin bude najbolji ikada,samo slepac to ne može da vidi.Mogu da se složim da su političari ovde kod nas najveće zlo ali to ne znači da mrzim sve što dolazi iz Srbije.

zarko

pre 2 godine

daj vise oladite sa tim porezom I gdje se placa.JAradim u Kanadi I tu placam porez svi nasi koji rade po Evropi sigurno placaju porez u Srbiji.Novak gdje osvoji turnir tu placa I porez, sta mislis da ce otici iz NJujorka,London,Pariza da ne plati porez.Odmah sa dobitnickog ceka ofuzmu porez.Samo da se zna.

Negativni

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Pa ako je tako, zašto onda na svakom meču strastveno i fanatično navijaju za svakog Novakovog protivnika. Jesi li ti gledao finale Wimbldona 2019, finale USO 2015.. ima toga još. Njih da stvarno nije briga za Novakom, nebi na svakom Novakom meču bila onako bolesna atmosfera. I šta kažeš, zapad zabole za Novakom, za tenis.???
(billy, 24. januar 2022 00:31)
Zato sto ljudi ne vole licemere i prevarante a to je kod doticnog poznato odavno!! Jel ti sad jasno zasto, Kajri??

Negativni

pre 2 godine

@Goksi Na čemu si, brate?
Nolohorda?!?Mora da je nešto jako...
(Darvin, 24. januar 2022 00:35) Na cemu god da je, nije na ivermektinu kao ti.

Oliver

pre 2 godine

Nasao sam devojku. Odjavljujem se sa portala. Nemate pojma koliko je lepo kad se čovek zaljubi pa ne mora da visi na komentarima.
Ko hoće da se vakciniše, neka se vakciniše, ko neće-ne mora. Ja vakcinisan, moja devojka nije...i ništa nam ne fali osim što posle 20h ona mora iz kafane a ja ne...to je malo tužno, ali navikavamo se polako i na to, računamo-proći će.

mihailo

pre 2 godine

Federer i Nadal su dali Australiji po 125000 a Novak 25000, Federer je samo u 2020 donirao 4 miliona u dobrotvorne svrhe a Nadal preko svoje fondacije destine miliona pored toga da oni placaju porez u svojim drzavama a Novak se prijavio u Monaku i neplaca nista.Nije Novak poseban zbog dobrotvornih akcija vec naprotiv cak skromno prati charity trendove svojih kolega ako se uporedi svo njegovo bogatsvo i godisnja zarada od 40 miliona samo na reklame

Una

pre 2 godine

@Oliver

Da li je moguce da na svakoj vesti sedis i trolujes ljude, ubedjen da je tvoje misljenje vazno? da si pametan i da je bitno cuti tvoj glas? koliko energije si spreman da utrosis u cilju dokazivanja svojih praznih prica? ogradjen ko balkonce.. dodji k sebi dok jos imas kome.

Tako znači

pre 2 godine

@Oggy
Nije podržao proteste, okačio sliku sa protesta, a kad je njegov tata video šta je Nole uradio, odmah je stiglo "objašnjenje" gde Novak piše jedan dug tekst, vidi se ta je to uradio neki profesionalac, gde Novak cmizdri da ne želi da ga niko ne svojata, ma misim se, ja sam u DS od osnivanja, šta će nama podrška jednog nacionaliste, populiste, šamana, klerikalca, koji ljubi ruke popovima, divi se Semiru i Nestoru, ej bre, mi smo školovani na delima Voltera i Žan-Žaka Rusoa, a Lela misli da ne znamo pravopis.

tadijatadic

pre 2 godine

Meni kao navijacu, je krivo sto nije ostao fokusiran …. Dao je zivot svoj, trenirajuci da postane najbolji teniser I sportista svih vremena I onda zbog vakcinisanja - tate- pepe i sl ispusta to i stavlja blato. Po cenu I da je umro od vakcine valjda je vrednije bilo umreti zarad svojih snova.

Ovako je bilo

pre 2 godine

@Čiko
Nisi ekspert za pravo? Nisi. Nije ga "sud eksportovao", takav sud tamo ne postoji, nego ministar zua imigracije, naveo je samo jedno rečenicu, na osnovu svog diskrecionog prava, da bi Novakov boravak u Australiji mogao da šteti javnom interesu. To je to diskreciono mpravo, nije dužan bio da daje neke dokaze. Onda ne bi imao diskreciono pravo. Sud je samo potvrdio da je ministar poštovao zakon i ništa više.

Mitke

pre 2 godine

Pitanje je da li su Novak i Jelena donirali SVOJ LIČNI novac ili novac svoje fondacije, odnosno TUĐI novac.
(Pele 2.0, 23. januar 2022 21:22)

Donirali su tvoj novac sigurno. Idi proveri račun.

oggy

pre 2 godine

Da li je bilo ko ovde svestan razloga zasto je Djokovic najuren..kakve vakcine, kakvi bakraci..najuren je zbog protesta u zemlji protiv Rio Tinto grupacije koja je inace delom australijska...on je te proteste podrzao..to je pravi razlog

chica

pre 2 godine

@Miloš
Uzeo si čoveče pogrešne tablete. Roze piješ ujutro a ne uveče. Uveče zelene. Izmi lepo dozer, napakuj i be hi trebalo da bude problema. Onda će biti manje mržnje. MrŸnja nagriza a ti izgleda poprilično nagrižen.

chica

pre 2 godine

@Maja
Pa nisu argumenti ni oni na osnovu kojih je deportovan. A obo jesu argumenti koji dokazuju da nije antivakser i da brine za zdravlje ljudi. Znaš li ti Majo nekog antivaksera koji je donirao respiratore, novac za lečenje covida, vskcine. Pročitaj obrazloženje suda za deportaciju, možda će ti biti mslo jasnije, mada ja mislim, teško.

323

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.
(Oliver, 23. januar 2022 22:44)


Ja imam svoje misljenje ali nisam Novak kao ni ti. I ne namecem drugima sta da rade i misle a najmanje to mogu Novaku. Ne pisem sta se meni svidja a sta ne? Koga je za to briga, sta se meni svidja? Novaka? Tebi? Pa mom sinu ne mogu neke stvari da nametnem? I sada cu kao i ti da pametujem i ucim Novaka, zrelog coveka, sta JA mislim da treba da radi ? Ovo nije replika sa moje strane. Razmisli.
(323, 23. januar 2022 23:05)

@323

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha
(Oliver, 23. januar 2022 23:20

Iz tvog pitanja, citam i tvoj odgovor. Jasno sam ti odgovorio. Prestani da se mesas u tudje zivote. To je moj savet.

billy

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Pa ako je tako, zašto onda na svakom meču strastveno i fanatično navijaju za svakog Novakovog protivnika. Jesi li ti gledao finale Wimbldona 2019, finale USO 2015.. ima toga još. Njih da stvarno nije briga za Novakom, nebi na svakom Novakom meču bila onako bolesna atmosfera. I šta kažeš, zapad zabole za Novakom, za tenis.???

broj 1

pre 2 godine

Kao deklarirani antivakser i sumnjivi pozitivni test su bili presudni a uz to rukovodstvo AO su ga muljali jer su htjeli po svaku cijenu da NĐ dođe i igra zbog sponzora i svih drugih interesa .
svi jednako krivi a vlada si nije mogla priuštiti izuzeće zbog njihove situacije sa svojim građanima i ne bi bila vjerodostojna .

djidji

pre 2 godine

@oliver
Za tebe jesam kolumbo,ovde se radi o ubedjenjima masa da je ovo vax - novax slucaj
Ti si masio poantu celog teksta i mog komentara ali razumem morao si biti neki lonac poklopac bez ikakvog smislenog argumenta,cisto da nesto napises. Klasik

Javi se

pre 2 godine

... E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)

E Lela, Lela, pa "svecka medecina" pominje se u pesmi o Gari, koja bocu prima na Sokocu. Ti zaista misliš da ne znam pravopis? Ne znam samo kakvu bocu Gara prima na Sokocu.

Zoran Knezevic

pre 2 godine

Pa, ne mrzi ga Zapad zbog osobina koje je navela Kris Evert. Oni ga mrze zato sto je Srbin, zato sto je pravoslavac, zato sto pise cirilicom i krsti se "pogresno". Da se Novak zove Nick, Nicholas ili Noa sve bi bilo drugacije. Novak nema nekih negativnih osobina. Ne svadjs se sa teniserima i podnosi permanentan teror publike. Toliko se angazovao oko pomoci drugima, na razne nacine, tako da je to opste poznata cinjenica. Sta bi bilo da se ponasa, kao neki teniseri? Naravno, zbog genetskog licemerja, koje je na Zapadu "kulturna bastina", niko to javno nece reci.

323

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.
(Oliver, 23. januar 2022 22:44)


Ja imam svoje misljenje ali nisam Novak kao ni ti. I ne namecem drugima sta da rade i misle a najmanje to mogu Novaku. Ne pisem sta se meni svidja a sta ne? Koga je za to briga, sta se meni svidja? Novaka? Tebi? Pa mom sinu ne mogu neke stvari da nametnem? I sada cu kao i ti da pametujem i ucim Novaka, zrelog coveka, sta JA mislim da treba da radi ? Ovo nije replika sa moje strane. Razmisli.

Šta to Gara prima na Sokocu?

pre 2 godine

@Stanoje
Draga moja gluperdo, da ti kažem kakva je to vakcina koja ne štiti od bolesti, genija - vakcina pomaže da se bolest ne razvije u težu kliničku sliku. Pomaže da ne umreš. Da li je moguće da i dalje henjate "kakva je to vakcina koja ne štiti od zaraze"? Daje ti šansu da preživiš, i to je više nego za divljenje. Ne kažem da beli luk ne pomaže, osećam kako zaudaraš na ovaj lek, ali udruži to sa vakcinom, i ne uči decu da vakcina ne pomaže.

466453

pre 2 godine

Stid i sram su nepostojeći pojmovi na zapadu. Demokratija ih je polako dovela do gubljenja civilizacijskih normi i sve su bliži životinjama, slobodnim u prirodi.
Zakoni su tu da ih koče, ono sami to više nisu sposobni. 90% njih koje ćete sresti na ulici.
Onih preostalih 10 nećete jer žive drugačiji život.

pitam

pre 2 godine

Nolo
(Milos, 23. januar 2022 21:16) # Link komentara

Kad igra nolo
(Milos, 23. januar 2022 21:15)

Sta ti je to Nolo?
Na kojem je to jeziku i znaci to, Nolo?

Mike

pre 2 godine

Svi nešto kukaju za Novakom. Te GOAT, te 21GS, te rekordi ovo ono. A do Novaka niko u Srbiji nije gledao tenis nije znao pravila. Malo koga je tenis i zanimao. Bezvezan sport u odnosu na fudbal ili košarku. Novak je napravio veliku stvar što je tenis predstavio Srbiji. I kada Đoković ode u penziju opet će narod u Srbiji da zabole za tenisom. Ali ako Srbija odluči da podrži i uloži u tenis. Da taj sport pogura. Talenata imamo. Pa ako se pojave neki novi teniseri koji će tu i tamo da naprave rezultat, onda je Novak uradio više nego da je postao GOAT.

Goksi

pre 2 godine

Cemu zahtevanje sta nolohorda misli o Pepeu i Semiru? Pa svaki put kada Nolo gubi citamo sta nolohorda misli o njima. Secamo se i "Pepeove 2017 g", a sada se vade da je lakat bio uzrok posrnuca.

Oliver

pre 2 godine

@realno

Nego sta. Ti nemas pojma kako izgleda ispitivanje jednog potencijalnog leka. Prvo ide istraživanje u laboratoriji. Onda ide pretklinicko istraživanje na zivotinjama,ako je to moguce. Npr,za antidepresive to nije moguce,jer zivotinje nemaju depresiju. Ali je moguce za lekove za dijabetes,hipertenziju itd. Onda ide prva faza klinickih istraživanja na malom broju ljudi,pa druga faza i na kraju treca faza na velikom broju ljudi. U trećoj fazi placa se ljudima 4000 dolara mesečno da beleže sve promene i eventualne nus efekte. Sta mislis,koliko bi Srba pristalo da za 400O dolara ispituju lek?? Hehe

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Do sada su se sportisti deportovali zbog uzimanja nedozvoljene hemijske supstance (doping), a od sada ako neces da uneses sumnjivu i nedovoljno ispitanu hemijsku supstancu deportovan si. U kom svetu mi zivimo, Boze sacuvaj.

Max Von Sidow

pre 2 godine

(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

E, neka si nam ocitao. U stvari ti i nisi pisao o Noletu vec o sebi i prikazao si se u pravom svetlu.
Bas pratim sport, Novaka pratim koliko god mogu ali samo u domenu tenisa i svega sto je u vezi s tim. Za Garu do sada nisam cuo, prvi glas. Izgleda da je tebi N. Djokovic opsesija, a to je bogami vec u domenu nekih drugih nauka koje pocinju s P.

Negativni

pre 2 godine

Uzeo bih ovaj komentar kao sjajan primer negativnih etnopsiholoskih osobina.

Prvo ga krasi jedna opsirnost, ispraznost, fraze, klasicno praznoslovlje, kao neka mesavina politickih i crkvenih govora.

Zatim ide red idolopoklonstva, uvlacenja, podanistva. Prvo se idol obozava i dize u nebesa, a zatim se pred njim ponizno spusta glava i moli za oprost. Divno!

Na kraju standardne seljacke prekoplotarske osobine i malogradjanstina. Zivi se za to da komsija zavidi, da me mrze i pate, neka puknu od muke, neka crknu dusmani. Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36) Bravo majstore, doktorski zavuceno. Legolas PATOS!

Oliver

pre 2 godine

@323

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha

Деда Трипко

pre 2 godine

(Gara iz Sokoca, 23. januar 2022 23:20)

Слободно провери све што сам написао.Данас је бар то лако.И нисам слагао ни слова.Стојим иза сваке речи.

Idi begaj

pre 2 godine

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha
(Oliver, 23. januar 2022 23:20)

Ako ti je toliko bitno idi vidi sa njima pa nam javi šta ti misliš.Koliko vidim ti znaš sve o Imasu i ostalima.
Muzak ti oblikovalO mediji,što je razumljivo u današnje vreme.
Ali,i dalje nije normalno ...
Ti znaš nešto o Imasu,ne znamo ni da li postoji?...dragi moj....

chupavi

pre 2 godine

Znate sta, za koji mesec ce sve ovo verovatno da prodje, za to se pobrinula priroda tako sto je ovaj virus vec mutirao u Omikron a moguce je da ce mutirati u jos slabiju varijantu.

Tako je bilo i sa spanskim gripom tako ce biti i sa drugim respiratornim virusima u buducnosti.

Oni koji pricaju protiv vakcine ali i oni koji je hvale moraju da shvate da je prosto nemoguce napraviti 100% efikasnu vakcinu protiv kovida, koja ce stititi kao recimo vakcina protiv Morbila jer je to sasvim drugaciji virus, mnogo slicniji gripu cija se vakcina stalno prilagodjuje i daje jednom svake godine.

I da, kad sve ovo zavrsi, a zavrsice, opet ce svi biti u pravu. Avaxi jer se nisu vakcinisali i vaxi jer jesu, daj boze da se isti ljudi svadjaju i nakon nekoliko godina na istoj temi. To bi ipak bila pobeda svih nas zar ne?

Gara iz Sokoca

pre 2 godine

Пре отприлике месец дана министар здравства у Аустрији на националној аустријској тв ОРФ је изнео податак да сви капацитети болница у тој држави на интензивној нези леже 65% вакцинисаних,и 35% невакцинисаних,док је на респираторима стање 50/50%.И то говоримо о земљи која је вакцинисала преко 75% становништва.Имаш ли шта рећи?Ваксеру!
(Деда Трипко, 23. januar 2022 22:10)

Deda Tripko, mogu samo jednu reč da ti reknem: lažeš! Večeras je prof.dr Danica Grujićić rekla da je 90-95 odsto na lečenju u Bataknici - NEVAKCINISANO. Ako si pravi antivakser, onda moraš jače da lažeš i da napišeš kako su u bonicama samo vakcinisani. Najbolja "vakcina" je kad upoznaš Nestora, Semira, Mohanđija, Imaza i Vasilija Ostroškog. Onda ti ne može niko ništa.

Oliver

pre 2 godine

@djidji


Kapiram,bolno je saznanje da si tek sad shvatio da je zivot nepravedan i nefer,i da politicari kroje sudbinu sveta. Ja sam to shvatio jednom 20 godina pre tebe. Ali ja sam natprosecan pa nisam prosecan uzorak, hehehe

123

pre 2 godine

@ milos

Smaraš brate koliko si gl00p, znači smaraš nenormalno...
(Wllaxy, 23. januar 2022 21:27

Ma to je onaj isti od ranije na b92, samo su ga blokirali pa sad menja imena, ali oboljenje isto.

Tako Gara govori

pre 2 godine

... E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes "svecku medecinu"…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)

Citirao sam Garu iz Sokoca, zar zaista misliš da si pametna kad ni ovo nisi ukapirala?

Oliver

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.

Novak pozvan na GR, mimo zakona

pre 2 godine

Zasto mu PR tim ne reaguje? Neko ima uticaj na Novaka, neko ko je stalno sa njim.
Taj neko je zasluzan sto Novak nije igrao Auatraliju.
(Kvaka, 23. januar 2022 21:35)

Odakle ti to da će on da sluša pijara? Taj neko je četiri dana urlao ispred skupštine i vrađao i narod i državu Australiju, šef države bio je takođe gnevan, a ona trojica advokata uzeli su mu velike pare iako su znali da postoji diskreciono pravo države da mu zabrani ulazak. Sutra na snagu stupa zakon o obavezi da samo vakcinisani mogu da prisustvuju javnim događajima, priredbama i masovnim skupovima, a svi već pišete da se "pravila" menjaju i da će Nolo igrati RG, zato što je Srbin.

Pedja,Cacak

pre 2 godine

Svaka čast Kris Evert!!!
Hvala ti,sto na pravi nacin predstavljas, svoga kolegu i pre svega, predivnoga i predobroga coveka!!!
Ovo nema veze sa vakcinama i sa necijom ugrozenoscu...
Svako normalan,to moze odmah da vidi...
Neko ko daje i pomaže,na svakom koraku, nezasluzuje ovakav tretman...
Voleli ili nevoleli Novaka Đokovića, Vasa Licna stvar...
Ali degradirati nekoga, ko je toliko cinio za mnoge kojima je to potrebno, je za svaku osudu...
Ono sto su učinili Novaku, ce imati mnogo veće posledice,nego što su mogli i da pretpostave...
Hvala ti Kris Jos jednom, sto pokazujes drugima, da postoji i druga strana medalje i da ljudi i drugačije misle a da time, nikoga nezele i nece da ugroze..
Ubedjen sam, da je Novak Đoković jedan od njih...
I sve dok je takvih ljudi, neplasim se za covecanstvo...
Dok o onima drugima,vreme ce pokazati, njihovu dvoličnost,sebičnost i pakost...

3 u 1

pre 2 godine

@Legolas

Ljudi iz tenisa i teniski navijaci se bave (jer je u pitanju najbolji teniser), neki pozitivno, neki negativno, ostale bas briga, nivo prosecne vesti i zanimljivosti.

Niko Novaku ne podmece, vec sam sebi podmece. Mozda neko njega mrzi (sto opet ne treba generalizovati, neki ga brane, neki kritikuju), ali on stalno daje povoda i materijala za kritiku i namesta se na volej, u tome je fora. Vecito se nudi, za razliku od ostalih tenisera. Da se ozbiljnije ponasa, manje razmece svim i svacim i ima ozbiljan PR, mogli bi da ga mrze koliko hoce, ne bi mogli za sta da se uhvate.

Prosecan zapadnjak niti voli, niti mrzi Srbiju, ne oseca nista prema njoj, kao sto ni mi nemamo nikakva osecanja prema Moldaviji, ne predstavlja nista u nasim zivotima.

NATO i zapad se ne bave "samo" Srbijom, vec celim svetom. Mi smo samo sitna riba u ovom moru plavom. Jedino sto nam se filtriraju vesti vezano samo za Srbiju, pa neko ovde mozda pomisli da smo centralna tema u svetu.

Lela

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).
(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

… E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…

Hmmm

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).
(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

… E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)


@Lela
Bravo za komentar ?

@Gara i Nole
Procitaj koju knjigu

Sportske uspehe koje Novak postize sa svojih (skoro) 35 godina, uveliko zbunjuje sve svecke strucnjake i celokupni teniski svet.

Деда Трипко

pre 2 godine

Tu drugu stranu medalje niko nikada nije dovodio u pitanje, ali kakve veze imaju ove strane medalje jedna s drugom? Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije, misim svi su naučničke gromade, idu dotle da objavljuju i svoja istraživanja prema kojima vakcinisani prenoise nzarazu nevakcinisanima. U Batajnici 95 odsto leže nevakcinisani! Da li je antivakseraj nešto normalno?
(Antivaksere ne primati u bolnice, točka, 23. januar 2022 21:25)

Пре отприлике месец дана министар здравства у Аустрији на националној аустријској тв ОРФ је изнео податак да сви капацитети болница у тој држави на интензивној нези леже 65% вакцинисаних,и 35% невакцинисаних,док је на респираторима стање 50/50%.И то говоримо о земљи која је вакцинисала преко 75% становништва.Имаш ли шта рећи?Ваксеру!

Bob

pre 2 godine

Samo napred Novace!
Imas punu podrsku i to ne od koga vec od mene!
Samo sto ovde niko ne kapira da ima i treca strana medalje,ne primetih da je ta strana ovde zapala nekom za oko,za sve ovo vreme!

Oliver

pre 2 godine

@3 u 1


Hahah,bravo,fantastičan komentar,moji komplimenti. Narocito mi se dopalo ono "seljacke prekoplotarske osobine",hahahah. Nisam odavno cuo za Rec "prekoplotarske",a volim nove i lepe reci naseg srpskog jezika. Bravo!

Novak drma svetom, ali ga ne cene

pre 2 godine

@Legolas
Postao si miljenik većine nolomana, nebitno je što ne znaš šta piše ali oni taj jezik razumeju, jezik budala.

msbravomk

pre 2 godine

a sta ne objave video kad covek Bolan od korona umire, I u isto vreme kad covek ND sa koronom se seta gradom izmegu djecom ili posto ta licnost se zove ND to se ne spomine

Oliver

pre 2 godine

@djidji


Sreco,diskreciono pravo je i dalje pravo. Aleks Hok je imao zakonsko pravo da uradi to sto je uradio i uradio je. Najsmesnija mi je tvoja konstatacija da je " sve politika". Dobro jutro Kolumbo,otkrio si toplu vodu,dobro dosao u svet odraslih,koji znaju da je politika najvaznija stvar na svetu Ti si to tek sad skapirao.

stanoje

pre 2 godine

"Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije..." U mom okruzenju je nekoliko vakcinisanih obolelog od korone, pa posto si tako pametan da te pitam - kakva je to vakcina koja ne stiti od bolesti protiv koje se daje? Svakako ne ocekujem nikakav smislen odgovor, tvojoj sorti je odavno ispran mozak ili radite ovo za neku crkavicu.

realno

pre 2 godine

@Antivaksere ne primati u bolnice

Ti se onda slobodno prijavi za sve eksperimentalne terapije kojih ima ko zna koliko po oglasima sirom sveta. Mozes i da zaradis neki dolar.

box

pre 2 godine

Kad fasizam pocne da bledi onda ce svi osim autokolonista i zapadnih komsija da promene plocu. Naravno, trebalo je biti hrabar pa stati uz istinu pre nego sto postane bezbedno i pozeljno ali to cine samo retki i odvazni a takvih je malo.

Oliver

pre 2 godine

@sabre


Nije mi bilo dovoljno jedno pakovanje papirnih maramica,nego dva od silne patetike. Nego,reci ti meni u kakvim su odnosima svekrva Dijana i snajka Jeca? I zasto Jeca Veganka nije bila na protestu ispred skupštine dok joj muz bio zarobljen u Australiji? Problemi u veganskom raju?? I jos mi objasni ko je napravio bosanske piramide te filozofiju ljubavi Pepe Imasa i filozofiju mira Mohandjija posto tesko kapiram te stvari,hahahahahahah

питам за друга

pre 2 godine

Pitanje je da li su Novak i Jelena donirali SVOJ LIČNI novac ili novac svoje fondacije, odnosno TUĐI novac.
(Pele 2.0, 23. januar 2022 21:22)

Колико си ти донирао?

Mr. Bojangles

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Lutko, prvo i osnovno - nedostaje ti lepo vaspitanje.

Druga stvar - zašto bi bilo kome od nas bilo (više) bitno da li zapad nešto voli ili ne?

A pošto sam odrastao i uz Kengure i (kasnije) uz mnogo EU likova, mogu da ti kažem da ih zabole i te kako. Tenis je jedan od sportova svetog trojstva elitizma (uz golf i F1).

Zato, na kraju: IDEEEEMOOOOOO.

covek iz dijaspore

pre 2 godine

Pohvalno i odvazno od ove zene da to radi u svetlu sveopste histerije. Ne mora da ze eksponira i rizikuje gnev, ali ipak to radi jer je covek.

Sabre

pre 2 godine

Novak Djokovic, covek koji je nicim izazvan proglasen "antivakserom". Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Srbiji. Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Crnoj Gori. Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Italiji. Novak Djokovic, u cijoj je organizaciji odrzan ATP turnir u Beogradu Serbia Open, tek drugi turnir u ATP kalendaru na kojem je zvanicno bila organizovana mogucnost vakcinacije za sve ucesnike i posetioce!!! Novak Djokovic, koji nikad nijednom recju nije nista rekao protiv vakcina. Takav Novak Djokovic je proglasen "antivakserom i opasnoscu po javno zdravlje". Proglasen je, samo zato sto je odbio tudje noseve koji su hteli da se guraju u njegov zdravstveni karton. Proglasen je, jer nije hteo javno da bude koristio idiot onih koji na tim vakcinama zaradjuju milijarde tako sto ce svoj lik i delo podmetnuti njihovim interesima i snimati promo spotove gde poziva na vakcinaciju. Proglasen je, jer je regularno hteo da ucestvuje na teniskom turniru putem medicinskog izuzeca, koje nije on sam sebi smislio, vec su upravo drugo to omogucili. Zbog svega toga on je proglasen tako i njegova masovna satanizacija traje i traje. Novak Djokovic je u toj situaciji apsolutno prestao da bude najveci teniser svih vremena i jedan od najboljih sportista svih vremena. Novak Djokovic je prakticno postao meta kakva moze da postane bilo ko od nas. Postao je meta kakva se postaje cim nastupa slobodna volja da se ne bude neciji slepi sledbenik.

Sabre

pre 2 godine

Kad fasizam pocne da bledi onda ce svi osim autokolonista i zapadnih komsija da promene plocu. Naravno, trebalo je biti hrabar pa stati uz istinu pre nego sto postane bezbedno i pozeljno ali to cine samo retki i odvazni a takvih je malo.
(box, 23. januar 2022 21:12)


A sta je tacno istina, leba ti? Evo ja cu da ti kazem. Da je coveku predoceno da je BUKVALNO ZAKON ZEMLJE U KOJU DOLAZI DA MORA BITI VAKCINISAN (koliko god to bilo glupo ili ne, potpuno je irelevantno) i to mesecima unapred, a da je on pokusao da ispadne mangup i na foru zezne vlast. To su apsolutne nepobitne cinjenice, to, kazem, da li je zakon glup, da li su Australijanci teski fasisti vec vise od 100 godina (hint - jesu), itd, opet, apsolutno nikakve veze sa sustinom ovde nema.

marko992

pre 2 godine

(Sabre, 23. januar 2022 21:18)

Svaka cast!
Bukvalno je sve tako,od reci do reci.
Eto da se i mi slozimo nije sve crveno(crno),belo.

Neće Gara da primi vakcinu

pre 2 godine

@Sabre
Kako objašnjavaš da je omladina Srbije, koja ovde nerazumno podržava Garino i Novakovo nevakcinisanje, da ima najmanji procenat nevakcinisanja u Evropi? Ko im je uzor i primer? Ko je ovde, posle dr Nestora, "King of antivax"? Neće Gara da primi vakcinu... pogledajte Novaka na Jutjubu kako igra i peva uz himnu antivaksera.

3 u 1

pre 2 godine

@Legolas

Uzeo bih ovaj komentar kao sjajan primer negativnih etnopsiholoskih osobina.

Prvo ga krasi jedna opsirnost, ispraznost, fraze, klasicno praznoslovlje, kao neka mesavina politickih i crkvenih govora.

Zatim ide red idolopoklonstva, uvlacenja, podanistva. Prvo se idol obozava i dize u nebesa, a zatim se pred njim ponizno spusta glava i moli za oprost. Divno!

Na kraju standardne seljacke prekoplotarske osobine i malogradjanstina. Zivi se za to da komsija zavidi, da me mrze i pate, neka puknu od muke, neka crknu dusmani. Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.

nebu.loza

pre 2 godine

@Milos
Ajde jedan primer sta si ti dobro u zivotu uradio za nekog drugog. A da nemas licnu korist od toga!
Kako vas nije sramota jednu ruznu rec za Novaka da kazete. Sram vas bilo vaseg prezimena!!!

ex

pre 2 godine

Nije trebalo da objavljujete.
Vec po komentarima, uvek istih budala, jasno je da Novaka sad mrzeti 3x vise.
To im je u dijagnozi.
Pise dole ispod, sitnim slovima, "ne mahati im Novakom ispred ociju, opasno po psihu".

Neće Gara da primi vakcinu

pre 2 godine

@Sabre
Kako objašnjavaš da je omladina Srbije, koja ovde nerazumno podržava Garino i Novakovo nevakcinisanje, da ima najmanji procenat nevakcinisanja u Evropi? Ko im je uzor i primer? Ko je ovde, posle dr Nestora, "King of antivax"? Neće Gara da primi vakcinu... pogledajte Novaka na Jutjubu kako igra i peva uz himnu antivaksera.

Moje mišljenje ne smrdi samo meni

pre 2 godine

Ovo je sistemsko planirano srozavanje lika i dela i imena Novaka...
Na žalost, živimo u fašističkoj birokratskoj globalističkoj konformističkoj diktaturi...
I upravo sam komentarisao da se Novaku ne piše dobro jer je počeo da preispituje kapitalističku piramidu iz jedne linije "horizontale uticaja" socijalnog aspekta prema drugim takmičarima...
I tada sam rekao: Noco... Sad si ***bo!
Prover'te molim vas!

Antivaksere ne primati u bolnice, točka

pre 2 godine

Tu drugu stranu medalje niko nikada nije dovodio u pitanje, ali kakve veze imaju ove strane medalje jedna s drugom? Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije, misim svi su naučničke gromade, idu dotle da objavljuju i svoja istraživanja prema kojima vakcinisani prenoise nzarazu nevakcinisanima. U Batajnici 95 odsto leže nevakcinisani! Da li je antivakseraj nešto normalno?

Lik

pre 2 godine

Ajde dosta vise o Novaku. Smorili ste odavno.
(Neca from Radnik Surdulica, 23. januar 2022 21:20)

Pa što si onda došao ovde?! Idi na australijske forume pa nađi neki gde pljuju Novaka, biće ti lakše.

Legolas

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, )

Eno toliko ga "zabole" da se njime bave sad već na DNEVNOM nivou.
Naravno pretežno blaćenjem i nipodištavanjem njegovog dela i imena.
A ni za tenis baš ga ne "zabole"jer upravo nastade na Zapadu kao deo aristokratske zabave u dokolici.I vidimo da pate jer moraju da gledaju pripadnika po njima malog naroda kao prvog i kao najvećeg.Otud i jed i srdzba i sva podmetanja.
A i za Srbiju nije baš da ih zabole.
Bombardujući nas,kao NATO pokazali su upravo suprotno.Stalno baveći se nama sa raznim "specijalnim"predstavnicima pokazuju da motre na nas.
O Novakovim iskustvima sa Zapadom ne treba trošiti reči.Sve je jasno,nakon Australije prešli su sve granice.
Ostade ti samo da vređaš,argumenti su ti nikakvi.
Svako dobro.

Legolas

pre 2 godine

Novače polako,mnogo bitaka je bilo i biće.
Većinu si dobijao,i dobijaćeš.Ovu su više izgubili oni,nego ti,ali znam da te boli.
Sa nepravdom je uvek tako.Ali čvstog je junaka majka rodila.
Vreme prolazi brzo.Turniri novi dolaze,i nove šanse za tebe zajedno sa njima.
Strpljen spašen.
Mudar je naš narod.
Možda ako smem da ti nešto savetujem,izvini unapred na mom uzdizanju i mojoj neskromnosti,jer ko i šta tebi ima da savetuje,tebi koji si pokorio svet odavno.Koji sa krova posmatraš.
U narednim mesecima godinama,tiho i bez galame,radi ono što najbolje znaš.
Zašto?
Pa nemaju veću bol od one kada podižeš trofej!!
Nema te patnje koju tvoji progonitelji i mrzitelji osecaju toliko kao kada slaviš pobede u finalima!
Koncentriši se na tenis,ima vremena i za misljenja o politici o ovome i onome,ali ti ćeš igrati i biti u vrhunskoj formi još dve tri godine.Smireno i fokusirano,pojuri više GS-ove i zapuši im usta jednom za svagda.
I neka to bude tvoja osveta.Da se večno kuvaju u besu i srdzbi.U tome da se tvoje ime čita kao nosioca svih rekorda!

Kvaka

pre 2 godine

Aman ljudi, Australija se bori protiv kovida na svoj nacin i nista tu sporno nije. Ima svoje zakone i to je to.
Svi izbegavate Pepe Imaza, Iranca koji prica sa vodom, Nestora i vremenku masinu, onog sarlatana i njegove izmisljene piramide, pa ko je Novaka ugurao u sve to? Zasto mu PR tim ne reaguje? Neko ima uticaj na Novaka, neko ko je stalno sa njim.
Taj neko je zasluzan sto Novak nije igrao Auatraliju.

Ulver

pre 2 godine

ljudi, narod je mnogo zatupljen. dovoljno je bilo da ispratite vesti i izvestaje uticajnih medija (koji nisu stali na novakovu stranu) koji su serovani po drustvenim mrezama. videcete veliku zavist, plitkost, eho komora kakvu nisam u zivotu video. uspelo je ima je, nazalost. koji je orvel vizionar bio covece

Dex

pre 2 godine

Nije sporno da je donirao novac i svaka mu čast na tome. Ali vakcina za te turnire nije mogao da obezbedi jer tada vakcine još nisu postojale.

Gara i Nole

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).

Lemi

pre 2 godine

Polako istina izlazi na delo. Interesantno je da su ljudi iz Amerike ti koji se najmanje plaše da iznesu svoje mišljenje (čast izuzecima, jel neko čuo gde je Rodik posle onih početnih izjava?).
Novače samo napred!

djidji

pre 2 godine

@sabre
Novak je dobio medicinsko izuzece i sa tim se ukrvao u avion i dosao na njihovu granicu, oni su dok je on putovao promenili misljenje a nisu ga obavestili..sto se zove diskrecino pravo a mi to tumacimo kao prevaru a ti mozes da tumacis kako hoces, to je tvoje pravo, ovo klupko ce se odmotati uskoro nadamo se na stetu australije jer je jedini njihov argument pravno neutemeljen da novak stetno utice na njihov proces vakcinacije.. Na onih 8% nevakcinisanih, to se temelji na pretpostavci i tom famoznom diskrecionom pravu a svi znamo da je to suplja prica, ovo je politika i svega tu ima cak i rio tinta koji je delom australijska kompanija! Ti nastavi da budes slepac i vidi u ovome samo vax - no vax jer pretpostavljam da si ti jedan od slepaca koji veruje u 5. Dozu vakcine koja uskoro dolazi, no ako ni ta ne uspe nemoj nas koji nismo ni koristili proizvod da teretis za licni neuspeh, ako ides na plazu i mazi se kremom da ti ne izogoris a ne onaj na lezaljci do tebe! Sretno:) :)

Sabre

pre 2 godine

Novak Djokovic, covek koji je nicim izazvan proglasen "antivakserom". Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Srbiji. Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Crnoj Gori. Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Italiji. Novak Djokovic, u cijoj je organizaciji odrzan ATP turnir u Beogradu Serbia Open, tek drugi turnir u ATP kalendaru na kojem je zvanicno bila organizovana mogucnost vakcinacije za sve ucesnike i posetioce!!! Novak Djokovic, koji nikad nijednom recju nije nista rekao protiv vakcina. Takav Novak Djokovic je proglasen "antivakserom i opasnoscu po javno zdravlje". Proglasen je, samo zato sto je odbio tudje noseve koji su hteli da se guraju u njegov zdravstveni karton. Proglasen je, jer nije hteo javno da bude koristio idiot onih koji na tim vakcinama zaradjuju milijarde tako sto ce svoj lik i delo podmetnuti njihovim interesima i snimati promo spotove gde poziva na vakcinaciju. Proglasen je, jer je regularno hteo da ucestvuje na teniskom turniru putem medicinskog izuzeca, koje nije on sam sebi smislio, vec su upravo drugo to omogucili. Zbog svega toga on je proglasen tako i njegova masovna satanizacija traje i traje. Novak Djokovic je u toj situaciji apsolutno prestao da bude najveci teniser svih vremena i jedan od najboljih sportista svih vremena. Novak Djokovic je prakticno postao meta kakva moze da postane bilo ko od nas. Postao je meta kakva se postaje cim nastupa slobodna volja da se ne bude neciji slepi sledbenik.

Legolas

pre 2 godine

Novače polako,mnogo bitaka je bilo i biće.
Većinu si dobijao,i dobijaćeš.Ovu su više izgubili oni,nego ti,ali znam da te boli.
Sa nepravdom je uvek tako.Ali čvstog je junaka majka rodila.
Vreme prolazi brzo.Turniri novi dolaze,i nove šanse za tebe zajedno sa njima.
Strpljen spašen.
Mudar je naš narod.
Možda ako smem da ti nešto savetujem,izvini unapred na mom uzdizanju i mojoj neskromnosti,jer ko i šta tebi ima da savetuje,tebi koji si pokorio svet odavno.Koji sa krova posmatraš.
U narednim mesecima godinama,tiho i bez galame,radi ono što najbolje znaš.
Zašto?
Pa nemaju veću bol od one kada podižeš trofej!!
Nema te patnje koju tvoji progonitelji i mrzitelji osecaju toliko kao kada slaviš pobede u finalima!
Koncentriši se na tenis,ima vremena i za misljenja o politici o ovome i onome,ali ti ćeš igrati i biti u vrhunskoj formi još dve tri godine.Smireno i fokusirano,pojuri više GS-ove i zapuši im usta jednom za svagda.
I neka to bude tvoja osveta.Da se večno kuvaju u besu i srdzbi.U tome da se tvoje ime čita kao nosioca svih rekorda!

box

pre 2 godine

Kad fasizam pocne da bledi onda ce svi osim autokolonista i zapadnih komsija da promene plocu. Naravno, trebalo je biti hrabar pa stati uz istinu pre nego sto postane bezbedno i pozeljno ali to cine samo retki i odvazni a takvih je malo.

covek iz dijaspore

pre 2 godine

Pohvalno i odvazno od ove zene da to radi u svetlu sveopste histerije. Ne mora da ze eksponira i rizikuje gnev, ali ipak to radi jer je covek.

питам за друга

pre 2 godine

Pitanje je da li su Novak i Jelena donirali SVOJ LIČNI novac ili novac svoje fondacije, odnosno TUĐI novac.
(Pele 2.0, 23. januar 2022 21:22)

Колико си ти донирао?

Lik

pre 2 godine

Ajde dosta vise o Novaku. Smorili ste odavno.
(Neca from Radnik Surdulica, 23. januar 2022 21:20)

Pa što si onda došao ovde?! Idi na australijske forume pa nađi neki gde pljuju Novaka, biće ti lakše.

Legolas

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, )

Eno toliko ga "zabole" da se njime bave sad već na DNEVNOM nivou.
Naravno pretežno blaćenjem i nipodištavanjem njegovog dela i imena.
A ni za tenis baš ga ne "zabole"jer upravo nastade na Zapadu kao deo aristokratske zabave u dokolici.I vidimo da pate jer moraju da gledaju pripadnika po njima malog naroda kao prvog i kao najvećeg.Otud i jed i srdzba i sva podmetanja.
A i za Srbiju nije baš da ih zabole.
Bombardujući nas,kao NATO pokazali su upravo suprotno.Stalno baveći se nama sa raznim "specijalnim"predstavnicima pokazuju da motre na nas.
O Novakovim iskustvima sa Zapadom ne treba trošiti reči.Sve je jasno,nakon Australije prešli su sve granice.
Ostade ti samo da vređaš,argumenti su ti nikakvi.
Svako dobro.

Moje mišljenje ne smrdi samo meni

pre 2 godine

Ovo je sistemsko planirano srozavanje lika i dela i imena Novaka...
Na žalost, živimo u fašističkoj birokratskoj globalističkoj konformističkoj diktaturi...
I upravo sam komentarisao da se Novaku ne piše dobro jer je počeo da preispituje kapitalističku piramidu iz jedne linije "horizontale uticaja" socijalnog aspekta prema drugim takmičarima...
I tada sam rekao: Noco... Sad si ***bo!
Prover'te molim vas!

Lela

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).
(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

… E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…

Lemi

pre 2 godine

Polako istina izlazi na delo. Interesantno je da su ljudi iz Amerike ti koji se najmanje plaše da iznesu svoje mišljenje (čast izuzecima, jel neko čuo gde je Rodik posle onih početnih izjava?).
Novače samo napred!

Pedja,Cacak

pre 2 godine

Svaka čast Kris Evert!!!
Hvala ti,sto na pravi nacin predstavljas, svoga kolegu i pre svega, predivnoga i predobroga coveka!!!
Ovo nema veze sa vakcinama i sa necijom ugrozenoscu...
Svako normalan,to moze odmah da vidi...
Neko ko daje i pomaže,na svakom koraku, nezasluzuje ovakav tretman...
Voleli ili nevoleli Novaka Đokovića, Vasa Licna stvar...
Ali degradirati nekoga, ko je toliko cinio za mnoge kojima je to potrebno, je za svaku osudu...
Ono sto su učinili Novaku, ce imati mnogo veće posledice,nego što su mogli i da pretpostave...
Hvala ti Kris Jos jednom, sto pokazujes drugima, da postoji i druga strana medalje i da ljudi i drugačije misle a da time, nikoga nezele i nece da ugroze..
Ubedjen sam, da je Novak Đoković jedan od njih...
I sve dok je takvih ljudi, neplasim se za covecanstvo...
Dok o onima drugima,vreme ce pokazati, njihovu dvoličnost,sebičnost i pakost...

Деда Трипко

pre 2 godine

Tu drugu stranu medalje niko nikada nije dovodio u pitanje, ali kakve veze imaju ove strane medalje jedna s drugom? Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije, misim svi su naučničke gromade, idu dotle da objavljuju i svoja istraživanja prema kojima vakcinisani prenoise nzarazu nevakcinisanima. U Batajnici 95 odsto leže nevakcinisani! Da li je antivakseraj nešto normalno?
(Antivaksere ne primati u bolnice, točka, 23. januar 2022 21:25)

Пре отприлике месец дана министар здравства у Аустрији на националној аустријској тв ОРФ је изнео податак да сви капацитети болница у тој држави на интензивној нези леже 65% вакцинисаних,и 35% невакцинисаних,док је на респираторима стање 50/50%.И то говоримо о земљи која је вакцинисала преко 75% становништва.Имаш ли шта рећи?Ваксеру!

nebu.loza

pre 2 godine

@Milos
Ajde jedan primer sta si ti dobro u zivotu uradio za nekog drugog. A da nemas licnu korist od toga!
Kako vas nije sramota jednu ruznu rec za Novaka da kazete. Sram vas bilo vaseg prezimena!!!

Ulver

pre 2 godine

ljudi, narod je mnogo zatupljen. dovoljno je bilo da ispratite vesti i izvestaje uticajnih medija (koji nisu stali na novakovu stranu) koji su serovani po drustvenim mrezama. videcete veliku zavist, plitkost, eho komora kakvu nisam u zivotu video. uspelo je ima je, nazalost. koji je orvel vizionar bio covece

Mitke

pre 2 godine

Pitanje je da li su Novak i Jelena donirali SVOJ LIČNI novac ili novac svoje fondacije, odnosno TUĐI novac.
(Pele 2.0, 23. januar 2022 21:22)

Donirali su tvoj novac sigurno. Idi proveri račun.

ex

pre 2 godine

Nije trebalo da objavljujete.
Vec po komentarima, uvek istih budala, jasno je da Novaka sad mrzeti 3x vise.
To im je u dijagnozi.
Pise dole ispod, sitnim slovima, "ne mahati im Novakom ispred ociju, opasno po psihu".

Mr. Bojangles

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Lutko, prvo i osnovno - nedostaje ti lepo vaspitanje.

Druga stvar - zašto bi bilo kome od nas bilo (više) bitno da li zapad nešto voli ili ne?

A pošto sam odrastao i uz Kengure i (kasnije) uz mnogo EU likova, mogu da ti kažem da ih zabole i te kako. Tenis je jedan od sportova svetog trojstva elitizma (uz golf i F1).

Zato, na kraju: IDEEEEMOOOOOO.

Kvaka

pre 2 godine

Aman ljudi, Australija se bori protiv kovida na svoj nacin i nista tu sporno nije. Ima svoje zakone i to je to.
Svi izbegavate Pepe Imaza, Iranca koji prica sa vodom, Nestora i vremenku masinu, onog sarlatana i njegove izmisljene piramide, pa ko je Novaka ugurao u sve to? Zasto mu PR tim ne reaguje? Neko ima uticaj na Novaka, neko ko je stalno sa njim.
Taj neko je zasluzan sto Novak nije igrao Auatraliju.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Do sada su se sportisti deportovali zbog uzimanja nedozvoljene hemijske supstance (doping), a od sada ako neces da uneses sumnjivu i nedovoljno ispitanu hemijsku supstancu deportovan si. U kom svetu mi zivimo, Boze sacuvaj.

djidji

pre 2 godine

@sabre
Novak je dobio medicinsko izuzece i sa tim se ukrvao u avion i dosao na njihovu granicu, oni su dok je on putovao promenili misljenje a nisu ga obavestili..sto se zove diskrecino pravo a mi to tumacimo kao prevaru a ti mozes da tumacis kako hoces, to je tvoje pravo, ovo klupko ce se odmotati uskoro nadamo se na stetu australije jer je jedini njihov argument pravno neutemeljen da novak stetno utice na njihov proces vakcinacije.. Na onih 8% nevakcinisanih, to se temelji na pretpostavci i tom famoznom diskrecionom pravu a svi znamo da je to suplja prica, ovo je politika i svega tu ima cak i rio tinta koji je delom australijska kompanija! Ti nastavi da budes slepac i vidi u ovome samo vax - no vax jer pretpostavljam da si ti jedan od slepaca koji veruje u 5. Dozu vakcine koja uskoro dolazi, no ako ni ta ne uspe nemoj nas koji nismo ni koristili proizvod da teretis za licni neuspeh, ako ides na plazu i mazi se kremom da ti ne izogoris a ne onaj na lezaljci do tebe! Sretno:) :)

323

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.
(Oliver, 23. januar 2022 22:44)


Ja imam svoje misljenje ali nisam Novak kao ni ti. I ne namecem drugima sta da rade i misle a najmanje to mogu Novaku. Ne pisem sta se meni svidja a sta ne? Koga je za to briga, sta se meni svidja? Novaka? Tebi? Pa mom sinu ne mogu neke stvari da nametnem? I sada cu kao i ti da pametujem i ucim Novaka, zrelog coveka, sta JA mislim da treba da radi ? Ovo nije replika sa moje strane. Razmisli.

Hmmm

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).
(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

… E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)


@Lela
Bravo za komentar ?

@Gara i Nole
Procitaj koju knjigu

Sportske uspehe koje Novak postize sa svojih (skoro) 35 godina, uveliko zbunjuje sve svecke strucnjake i celokupni teniski svet.

Antivaksere ne primati u bolnice, točka

pre 2 godine

Tu drugu stranu medalje niko nikada nije dovodio u pitanje, ali kakve veze imaju ove strane medalje jedna s drugom? Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije, misim svi su naučničke gromade, idu dotle da objavljuju i svoja istraživanja prema kojima vakcinisani prenoise nzarazu nevakcinisanima. U Batajnici 95 odsto leže nevakcinisani! Da li je antivakseraj nešto normalno?

Zoran Knezevic

pre 2 godine

Pa, ne mrzi ga Zapad zbog osobina koje je navela Kris Evert. Oni ga mrze zato sto je Srbin, zato sto je pravoslavac, zato sto pise cirilicom i krsti se "pogresno". Da se Novak zove Nick, Nicholas ili Noa sve bi bilo drugacije. Novak nema nekih negativnih osobina. Ne svadjs se sa teniserima i podnosi permanentan teror publike. Toliko se angazovao oko pomoci drugima, na razne nacine, tako da je to opste poznata cinjenica. Sta bi bilo da se ponasa, kao neki teniseri? Naravno, zbog genetskog licemerja, koje je na Zapadu "kulturna bastina", niko to javno nece reci.

zarko

pre 2 godine

daj vise oladite sa tim porezom I gdje se placa.JAradim u Kanadi I tu placam porez svi nasi koji rade po Evropi sigurno placaju porez u Srbiji.Novak gdje osvoji turnir tu placa I porez, sta mislis da ce otici iz NJujorka,London,Pariza da ne plati porez.Odmah sa dobitnickog ceka ofuzmu porez.Samo da se zna.

Ovako je bilo

pre 2 godine

@Čiko
Nisi ekspert za pravo? Nisi. Nije ga "sud eksportovao", takav sud tamo ne postoji, nego ministar zua imigracije, naveo je samo jedno rečenicu, na osnovu svog diskrecionog prava, da bi Novakov boravak u Australiji mogao da šteti javnom interesu. To je to diskreciono mpravo, nije dužan bio da daje neke dokaze. Onda ne bi imao diskreciono pravo. Sud je samo potvrdio da je ministar poštovao zakon i ništa više.

Sabre

pre 2 godine

Kad fasizam pocne da bledi onda ce svi osim autokolonista i zapadnih komsija da promene plocu. Naravno, trebalo je biti hrabar pa stati uz istinu pre nego sto postane bezbedno i pozeljno ali to cine samo retki i odvazni a takvih je malo.
(box, 23. januar 2022 21:12)


A sta je tacno istina, leba ti? Evo ja cu da ti kazem. Da je coveku predoceno da je BUKVALNO ZAKON ZEMLJE U KOJU DOLAZI DA MORA BITI VAKCINISAN (koliko god to bilo glupo ili ne, potpuno je irelevantno) i to mesecima unapred, a da je on pokusao da ispadne mangup i na foru zezne vlast. To su apsolutne nepobitne cinjenice, to, kazem, da li je zakon glup, da li su Australijanci teski fasisti vec vise od 100 godina (hint - jesu), itd, opet, apsolutno nikakve veze sa sustinom ovde nema.

Šta to Gara prima na Sokocu?

pre 2 godine

@Stanoje
Draga moja gluperdo, da ti kažem kakva je to vakcina koja ne štiti od bolesti, genija - vakcina pomaže da se bolest ne razvije u težu kliničku sliku. Pomaže da ne umreš. Da li je moguće da i dalje henjate "kakva je to vakcina koja ne štiti od zaraze"? Daje ti šansu da preživiš, i to je više nego za divljenje. Ne kažem da beli luk ne pomaže, osećam kako zaudaraš na ovaj lek, ali udruži to sa vakcinom, i ne uči decu da vakcina ne pomaže.

3 u 1

pre 2 godine

@Legolas

Uzeo bih ovaj komentar kao sjajan primer negativnih etnopsiholoskih osobina.

Prvo ga krasi jedna opsirnost, ispraznost, fraze, klasicno praznoslovlje, kao neka mesavina politickih i crkvenih govora.

Zatim ide red idolopoklonstva, uvlacenja, podanistva. Prvo se idol obozava i dize u nebesa, a zatim se pred njim ponizno spusta glava i moli za oprost. Divno!

Na kraju standardne seljacke prekoplotarske osobine i malogradjanstina. Zivi se za to da komsija zavidi, da me mrze i pate, neka puknu od muke, neka crknu dusmani. Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.

billy

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Pa ako je tako, zašto onda na svakom meču strastveno i fanatično navijaju za svakog Novakovog protivnika. Jesi li ti gledao finale Wimbldona 2019, finale USO 2015.. ima toga još. Njih da stvarno nije briga za Novakom, nebi na svakom Novakom meču bila onako bolesna atmosfera. I šta kažeš, zapad zabole za Novakom, za tenis.???

chica

pre 2 godine

@Maja
Pa nisu argumenti ni oni na osnovu kojih je deportovan. A obo jesu argumenti koji dokazuju da nije antivakser i da brine za zdravlje ljudi. Znaš li ti Majo nekog antivaksera koji je donirao respiratore, novac za lečenje covida, vskcine. Pročitaj obrazloženje suda za deportaciju, možda će ti biti mslo jasnije, mada ja mislim, teško.

realno

pre 2 godine

@Antivaksere ne primati u bolnice

Ti se onda slobodno prijavi za sve eksperimentalne terapije kojih ima ko zna koliko po oglasima sirom sveta. Mozes i da zaradis neki dolar.

chupavi

pre 2 godine

Znate sta, za koji mesec ce sve ovo verovatno da prodje, za to se pobrinula priroda tako sto je ovaj virus vec mutirao u Omikron a moguce je da ce mutirati u jos slabiju varijantu.

Tako je bilo i sa spanskim gripom tako ce biti i sa drugim respiratornim virusima u buducnosti.

Oni koji pricaju protiv vakcine ali i oni koji je hvale moraju da shvate da je prosto nemoguce napraviti 100% efikasnu vakcinu protiv kovida, koja ce stititi kao recimo vakcina protiv Morbila jer je to sasvim drugaciji virus, mnogo slicniji gripu cija se vakcina stalno prilagodjuje i daje jednom svake godine.

I da, kad sve ovo zavrsi, a zavrsice, opet ce svi biti u pravu. Avaxi jer se nisu vakcinisali i vaxi jer jesu, daj boze da se isti ljudi svadjaju i nakon nekoliko godina na istoj temi. To bi ipak bila pobeda svih nas zar ne?

Oliver

pre 2 godine

@realno

Nego sta. Ti nemas pojma kako izgleda ispitivanje jednog potencijalnog leka. Prvo ide istraživanje u laboratoriji. Onda ide pretklinicko istraživanje na zivotinjama,ako je to moguce. Npr,za antidepresive to nije moguce,jer zivotinje nemaju depresiju. Ali je moguce za lekove za dijabetes,hipertenziju itd. Onda ide prva faza klinickih istraživanja na malom broju ljudi,pa druga faza i na kraju treca faza na velikom broju ljudi. U trećoj fazi placa se ljudima 4000 dolara mesečno da beleže sve promene i eventualne nus efekte. Sta mislis,koliko bi Srba pristalo da za 400O dolara ispituju lek?? Hehe

Oliver

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.

stanoje

pre 2 godine

"Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije..." U mom okruzenju je nekoliko vakcinisanih obolelog od korone, pa posto si tako pametan da te pitam - kakva je to vakcina koja ne stiti od bolesti protiv koje se daje? Svakako ne ocekujem nikakav smislen odgovor, tvojoj sorti je odavno ispran mozak ili radite ovo za neku crkavicu.

3 u 1

pre 2 godine

@Legolas

Ljudi iz tenisa i teniski navijaci se bave (jer je u pitanju najbolji teniser), neki pozitivno, neki negativno, ostale bas briga, nivo prosecne vesti i zanimljivosti.

Niko Novaku ne podmece, vec sam sebi podmece. Mozda neko njega mrzi (sto opet ne treba generalizovati, neki ga brane, neki kritikuju), ali on stalno daje povoda i materijala za kritiku i namesta se na volej, u tome je fora. Vecito se nudi, za razliku od ostalih tenisera. Da se ozbiljnije ponasa, manje razmece svim i svacim i ima ozbiljan PR, mogli bi da ga mrze koliko hoce, ne bi mogli za sta da se uhvate.

Prosecan zapadnjak niti voli, niti mrzi Srbiju, ne oseca nista prema njoj, kao sto ni mi nemamo nikakva osecanja prema Moldaviji, ne predstavlja nista u nasim zivotima.

NATO i zapad se ne bave "samo" Srbijom, vec celim svetom. Mi smo samo sitna riba u ovom moru plavom. Jedino sto nam se filtriraju vesti vezano samo za Srbiju, pa neko ovde mozda pomisli da smo centralna tema u svetu.

323

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.
(Oliver, 23. januar 2022 22:44)


Ja imam svoje misljenje ali nisam Novak kao ni ti. I ne namecem drugima sta da rade i misle a najmanje to mogu Novaku. Ne pisem sta se meni svidja a sta ne? Koga je za to briga, sta se meni svidja? Novaka? Tebi? Pa mom sinu ne mogu neke stvari da nametnem? I sada cu kao i ti da pametujem i ucim Novaka, zrelog coveka, sta JA mislim da treba da radi ? Ovo nije replika sa moje strane. Razmisli.
(323, 23. januar 2022 23:05)

@323

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha
(Oliver, 23. januar 2022 23:20

Iz tvog pitanja, citam i tvoj odgovor. Jasno sam ti odgovorio. Prestani da se mesas u tudje zivote. To je moj savet.

Oliver

pre 2 godine

Nasao sam devojku. Odjavljujem se sa portala. Nemate pojma koliko je lepo kad se čovek zaljubi pa ne mora da visi na komentarima.
Ko hoće da se vakciniše, neka se vakciniše, ko neće-ne mora. Ja vakcinisan, moja devojka nije...i ništa nam ne fali osim što posle 20h ona mora iz kafane a ja ne...to je malo tužno, ali navikavamo se polako i na to, računamo-proći će.

Tako Gara govori

pre 2 godine

... E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes "svecku medecinu"…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)

Citirao sam Garu iz Sokoca, zar zaista misliš da si pametna kad ni ovo nisi ukapirala?

Max Von Sidow

pre 2 godine

(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

E, neka si nam ocitao. U stvari ti i nisi pisao o Noletu vec o sebi i prikazao si se u pravom svetlu.
Bas pratim sport, Novaka pratim koliko god mogu ali samo u domenu tenisa i svega sto je u vezi s tim. Za Garu do sada nisam cuo, prvi glas. Izgleda da je tebi N. Djokovic opsesija, a to je bogami vec u domenu nekih drugih nauka koje pocinju s P.

Gara iz Sokoca

pre 2 godine

Пре отприлике месец дана министар здравства у Аустрији на националној аустријској тв ОРФ је изнео податак да сви капацитети болница у тој држави на интензивној нези леже 65% вакцинисаних,и 35% невакцинисаних,док је на респираторима стање 50/50%.И то говоримо о земљи која је вакцинисала преко 75% становништва.Имаш ли шта рећи?Ваксеру!
(Деда Трипко, 23. januar 2022 22:10)

Deda Tripko, mogu samo jednu reč da ti reknem: lažeš! Večeras je prof.dr Danica Grujićić rekla da je 90-95 odsto na lečenju u Bataknici - NEVAKCINISANO. Ako si pravi antivakser, onda moraš jače da lažeš i da napišeš kako su u bonicama samo vakcinisani. Najbolja "vakcina" je kad upoznaš Nestora, Semira, Mohanđija, Imaza i Vasilija Ostroškog. Onda ti ne može niko ništa.

Novak drma svetom, ali ga ne cene

pre 2 godine

@Legolas
Postao si miljenik većine nolomana, nebitno je što ne znaš šta piše ali oni taj jezik razumeju, jezik budala.

Negativni

pre 2 godine

Uzeo bih ovaj komentar kao sjajan primer negativnih etnopsiholoskih osobina.

Prvo ga krasi jedna opsirnost, ispraznost, fraze, klasicno praznoslovlje, kao neka mesavina politickih i crkvenih govora.

Zatim ide red idolopoklonstva, uvlacenja, podanistva. Prvo se idol obozava i dize u nebesa, a zatim se pred njim ponizno spusta glava i moli za oprost. Divno!

Na kraju standardne seljacke prekoplotarske osobine i malogradjanstina. Zivi se za to da komsija zavidi, da me mrze i pate, neka puknu od muke, neka crknu dusmani. Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36) Bravo majstore, doktorski zavuceno. Legolas PATOS!

Idi begaj

pre 2 godine

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha
(Oliver, 23. januar 2022 23:20)

Ako ti je toliko bitno idi vidi sa njima pa nam javi šta ti misliš.Koliko vidim ti znaš sve o Imasu i ostalima.
Muzak ti oblikovalO mediji,što je razumljivo u današnje vreme.
Ali,i dalje nije normalno ...
Ti znaš nešto o Imasu,ne znamo ni da li postoji?...dragi moj....

Una

pre 2 godine

@Oliver

Da li je moguce da na svakoj vesti sedis i trolujes ljude, ubedjen da je tvoje misljenje vazno? da si pametan i da je bitno cuti tvoj glas? koliko energije si spreman da utrosis u cilju dokazivanja svojih praznih prica? ogradjen ko balkonce.. dodji k sebi dok jos imas kome.

Oliver

pre 2 godine

@djidji


Sreco,diskreciono pravo je i dalje pravo. Aleks Hok je imao zakonsko pravo da uradi to sto je uradio i uradio je. Najsmesnija mi je tvoja konstatacija da je " sve politika". Dobro jutro Kolumbo,otkrio si toplu vodu,dobro dosao u svet odraslih,koji znaju da je politika najvaznija stvar na svetu Ti si to tek sad skapirao.

pitam

pre 2 godine

Nolo
(Milos, 23. januar 2022 21:16) # Link komentara

Kad igra nolo
(Milos, 23. januar 2022 21:15)

Sta ti je to Nolo?
Na kojem je to jeziku i znaci to, Nolo?

Mike

pre 2 godine

Svi nešto kukaju za Novakom. Te GOAT, te 21GS, te rekordi ovo ono. A do Novaka niko u Srbiji nije gledao tenis nije znao pravila. Malo koga je tenis i zanimao. Bezvezan sport u odnosu na fudbal ili košarku. Novak je napravio veliku stvar što je tenis predstavio Srbiji. I kada Đoković ode u penziju opet će narod u Srbiji da zabole za tenisom. Ali ako Srbija odluči da podrži i uloži u tenis. Da taj sport pogura. Talenata imamo. Pa ako se pojave neki novi teniseri koji će tu i tamo da naprave rezultat, onda je Novak uradio više nego da je postao GOAT.

marko992

pre 2 godine

(Sabre, 23. januar 2022 21:18)

Svaka cast!
Bukvalno je sve tako,od reci do reci.
Eto da se i mi slozimo nije sve crveno(crno),belo.

Gara i Nole

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).

Neće Gara da primi vakcinu

pre 2 godine

@Sabre
Kako objašnjavaš da je omladina Srbije, koja ovde nerazumno podržava Garino i Novakovo nevakcinisanje, da ima najmanji procenat nevakcinisanja u Evropi? Ko im je uzor i primer? Ko je ovde, posle dr Nestora, "King of antivax"? Neće Gara da primi vakcinu... pogledajte Novaka na Jutjubu kako igra i peva uz himnu antivaksera.

Oliver

pre 2 godine

@3 u 1


Hahah,bravo,fantastičan komentar,moji komplimenti. Narocito mi se dopalo ono "seljacke prekoplotarske osobine",hahahah. Nisam odavno cuo za Rec "prekoplotarske",a volim nove i lepe reci naseg srpskog jezika. Bravo!

466453

pre 2 godine

Stid i sram su nepostojeći pojmovi na zapadu. Demokratija ih je polako dovela do gubljenja civilizacijskih normi i sve su bliži životinjama, slobodnim u prirodi.
Zakoni su tu da ih koče, ono sami to više nisu sposobni. 90% njih koje ćete sresti na ulici.
Onih preostalih 10 nećete jer žive drugačiji život.

Bob

pre 2 godine

Samo napred Novace!
Imas punu podrsku i to ne od koga vec od mene!
Samo sto ovde niko ne kapira da ima i treca strana medalje,ne primetih da je ta strana ovde zapala nekom za oko,za sve ovo vreme!

Tako znači

pre 2 godine

@Oggy
Nije podržao proteste, okačio sliku sa protesta, a kad je njegov tata video šta je Nole uradio, odmah je stiglo "objašnjenje" gde Novak piše jedan dug tekst, vidi se ta je to uradio neki profesionalac, gde Novak cmizdri da ne želi da ga niko ne svojata, ma misim se, ja sam u DS od osnivanja, šta će nama podrška jednog nacionaliste, populiste, šamana, klerikalca, koji ljubi ruke popovima, divi se Semiru i Nestoru, ej bre, mi smo školovani na delima Voltera i Žan-Žaka Rusoa, a Lela misli da ne znamo pravopis.

Oliver

pre 2 godine

@sabre


Nije mi bilo dovoljno jedno pakovanje papirnih maramica,nego dva od silne patetike. Nego,reci ti meni u kakvim su odnosima svekrva Dijana i snajka Jeca? I zasto Jeca Veganka nije bila na protestu ispred skupštine dok joj muz bio zarobljen u Australiji? Problemi u veganskom raju?? I jos mi objasni ko je napravio bosanske piramide te filozofiju ljubavi Pepe Imasa i filozofiju mira Mohandjija posto tesko kapiram te stvari,hahahahahahah

123

pre 2 godine

@ milos

Smaraš brate koliko si gl00p, znači smaraš nenormalno...
(Wllaxy, 23. januar 2022 21:27

Ma to je onaj isti od ranije na b92, samo su ga blokirali pa sad menja imena, ali oboljenje isto.

Neće Gara da primi vakcinu

pre 2 godine

@Sabre
Kako objašnjavaš da je omladina Srbije, koja ovde nerazumno podržava Garino i Novakovo nevakcinisanje, da ima najmanji procenat nevakcinisanja u Evropi? Ko im je uzor i primer? Ko je ovde, posle dr Nestora, "King of antivax"? Neće Gara da primi vakcinu... pogledajte Novaka na Jutjubu kako igra i peva uz himnu antivaksera.

Novak pozvan na GR, mimo zakona

pre 2 godine

Zasto mu PR tim ne reaguje? Neko ima uticaj na Novaka, neko ko je stalno sa njim.
Taj neko je zasluzan sto Novak nije igrao Auatraliju.
(Kvaka, 23. januar 2022 21:35)

Odakle ti to da će on da sluša pijara? Taj neko je četiri dana urlao ispred skupštine i vrađao i narod i državu Australiju, šef države bio je takođe gnevan, a ona trojica advokata uzeli su mu velike pare iako su znali da postoji diskreciono pravo države da mu zabrani ulazak. Sutra na snagu stupa zakon o obavezi da samo vakcinisani mogu da prisustvuju javnim događajima, priredbama i masovnim skupovima, a svi već pišete da se "pravila" menjaju i da će Nolo igrati RG, zato što je Srbin.

chica

pre 2 godine

@Miloš
Uzeo si čoveče pogrešne tablete. Roze piješ ujutro a ne uveče. Uveče zelene. Izmi lepo dozer, napakuj i be hi trebalo da bude problema. Onda će biti manje mržnje. MrŸnja nagriza a ti izgleda poprilično nagrižen.

Oliver

pre 2 godine

@323

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha

Dex

pre 2 godine

Nije sporno da je donirao novac i svaka mu čast na tome. Ali vakcina za te turnire nije mogao da obezbedi jer tada vakcine još nisu postojale.

Javi se

pre 2 godine

... E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)

E Lela, Lela, pa "svecka medecina" pominje se u pesmi o Gari, koja bocu prima na Sokocu. Ti zaista misliš da ne znam pravopis? Ne znam samo kakvu bocu Gara prima na Sokocu.

djidji

pre 2 godine

@oliver
Za tebe jesam kolumbo,ovde se radi o ubedjenjima masa da je ovo vax - novax slucaj
Ti si masio poantu celog teksta i mog komentara ali razumem morao si biti neki lonac poklopac bez ikakvog smislenog argumenta,cisto da nesto napises. Klasik

Goksi

pre 2 godine

Cemu zahtevanje sta nolohorda misli o Pepeu i Semiru? Pa svaki put kada Nolo gubi citamo sta nolohorda misli o njima. Secamo se i "Pepeove 2017 g", a sada se vade da je lakat bio uzrok posrnuca.

mihailo

pre 2 godine

Federer i Nadal su dali Australiji po 125000 a Novak 25000, Federer je samo u 2020 donirao 4 miliona u dobrotvorne svrhe a Nadal preko svoje fondacije destine miliona pored toga da oni placaju porez u svojim drzavama a Novak se prijavio u Monaku i neplaca nista.Nije Novak poseban zbog dobrotvornih akcija vec naprotiv cak skromno prati charity trendove svojih kolega ako se uporedi svo njegovo bogatsvo i godisnja zarada od 40 miliona samo na reklame

msbravomk

pre 2 godine

a sta ne objave video kad covek Bolan od korona umire, I u isto vreme kad covek ND sa koronom se seta gradom izmegu djecom ili posto ta licnost se zove ND to se ne spomine

tadijatadic

pre 2 godine

Meni kao navijacu, je krivo sto nije ostao fokusiran …. Dao je zivot svoj, trenirajuci da postane najbolji teniser I sportista svih vremena I onda zbog vakcinisanja - tate- pepe i sl ispusta to i stavlja blato. Po cenu I da je umro od vakcine valjda je vrednije bilo umreti zarad svojih snova.

Gaja

pre 2 godine

3u1 i negativni.Jednostavno je ,Ti si nezadovoljan životom koji živiš,nezadovoljan si državom u kojoj živiš verovatno zbog političara.Neostvaren si očigledno pa sve što dolazi iz Srbije poistovećuješ sa tim i tebi nije po volji.Kako god niko nikada nije napisao ništa više na ovim spoetskim portalima bilo šta što ti pišeš.Nije Novak jedini primer,imao si Lendla,Navratilovu itd,itd.Ovo je sport i sportska vest ako te ne zanima preskočiš i ideš dalje.Međutim ti jednostavno mrziš sve što dolazi iz Srbije jer misliš da je na zapadu sve bolje.Da itekako zapad zanima i Srbija i sve ostalo što ne pripada njima.Imaš odličnu paralelu sa tim koju je rekao Gndi.Kada na dnu okeana vidiš da se dve ribe svađaju znaj da je u blizini Englez.Da boli ih da jedan Srbin bude najbolji ikada,samo slepac to ne može da vidi.Mogu da se složim da su političari ovde kod nas najveće zlo ali to ne znači da mrzim sve što dolazi iz Srbije.

oggy

pre 2 godine

Da li je bilo ko ovde svestan razloga zasto je Djokovic najuren..kakve vakcine, kakvi bakraci..najuren je zbog protesta u zemlji protiv Rio Tinto grupacije koja je inace delom australijska...on je te proteste podrzao..to je pravi razlog

Oliver

pre 2 godine

@djidji


Kapiram,bolno je saznanje da si tek sad shvatio da je zivot nepravedan i nefer,i da politicari kroje sudbinu sveta. Ja sam to shvatio jednom 20 godina pre tebe. Ali ja sam natprosecan pa nisam prosecan uzorak, hehehe

broj 1

pre 2 godine

Kao deklarirani antivakser i sumnjivi pozitivni test su bili presudni a uz to rukovodstvo AO su ga muljali jer su htjeli po svaku cijenu da NĐ dođe i igra zbog sponzora i svih drugih interesa .
svi jednako krivi a vlada si nije mogla priuštiti izuzeće zbog njihove situacije sa svojim građanima i ne bi bila vjerodostojna .

3 u 1

pre 2 godine

@Gaja

Zvucis kao veoma neodgovoran i nezreo pojedinac, koji uvek prebacuje krivicu na drugog i ne razlikuje kritiku od mrznje, kao los djak koji misli da je dobio losu ocenu jer ga nastavnica mrzi. Kritika nije isto sto i mrznja. Ocigledno ti je misao usko skopcana i zavisna od emocija i stvari posmatras volim = dobro, ne volim = lose, a to je pogresno i nezrelo. Moras da naucis da razmisljas manje ostrasceno i da shvatis da te ne mrzi svako ko ti uputi kritiku i da te ne voli svako ko te pohvali.

Negativni

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Pa ako je tako, zašto onda na svakom meču strastveno i fanatično navijaju za svakog Novakovog protivnika. Jesi li ti gledao finale Wimbldona 2019, finale USO 2015.. ima toga još. Njih da stvarno nije briga za Novakom, nebi na svakom Novakom meču bila onako bolesna atmosfera. I šta kažeš, zapad zabole za Novakom, za tenis.???
(billy, 24. januar 2022 00:31)
Zato sto ljudi ne vole licemere i prevarante a to je kod doticnog poznato odavno!! Jel ti sad jasno zasto, Kajri??

Деда Трипко

pre 2 godine

(Gara iz Sokoca, 23. januar 2022 23:20)

Слободно провери све што сам написао.Данас је бар то лако.И нисам слагао ни слова.Стојим иза сваке речи.

Negativni

pre 2 godine

@Goksi Na čemu si, brate?
Nolohorda?!?Mora da je nešto jako...
(Darvin, 24. januar 2022 00:35) Na cemu god da je, nije na ivermektinu kao ti.

Antivaksere ne primati u bolnice, točka

pre 2 godine

Tu drugu stranu medalje niko nikada nije dovodio u pitanje, ali kakve veze imaju ove strane medalje jedna s drugom? Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije, misim svi su naučničke gromade, idu dotle da objavljuju i svoja istraživanja prema kojima vakcinisani prenoise nzarazu nevakcinisanima. U Batajnici 95 odsto leže nevakcinisani! Da li je antivakseraj nešto normalno?

Gara i Nole

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).

Sabre

pre 2 godine

Kad fasizam pocne da bledi onda ce svi osim autokolonista i zapadnih komsija da promene plocu. Naravno, trebalo je biti hrabar pa stati uz istinu pre nego sto postane bezbedno i pozeljno ali to cine samo retki i odvazni a takvih je malo.
(box, 23. januar 2022 21:12)


A sta je tacno istina, leba ti? Evo ja cu da ti kazem. Da je coveku predoceno da je BUKVALNO ZAKON ZEMLJE U KOJU DOLAZI DA MORA BITI VAKCINISAN (koliko god to bilo glupo ili ne, potpuno je irelevantno) i to mesecima unapred, a da je on pokusao da ispadne mangup i na foru zezne vlast. To su apsolutne nepobitne cinjenice, to, kazem, da li je zakon glup, da li su Australijanci teski fasisti vec vise od 100 godina (hint - jesu), itd, opet, apsolutno nikakve veze sa sustinom ovde nema.

3 u 1

pre 2 godine

@Legolas

Uzeo bih ovaj komentar kao sjajan primer negativnih etnopsiholoskih osobina.

Prvo ga krasi jedna opsirnost, ispraznost, fraze, klasicno praznoslovlje, kao neka mesavina politickih i crkvenih govora.

Zatim ide red idolopoklonstva, uvlacenja, podanistva. Prvo se idol obozava i dize u nebesa, a zatim se pred njim ponizno spusta glava i moli za oprost. Divno!

Na kraju standardne seljacke prekoplotarske osobine i malogradjanstina. Zivi se za to da komsija zavidi, da me mrze i pate, neka puknu od muke, neka crknu dusmani. Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.

Kvaka

pre 2 godine

Aman ljudi, Australija se bori protiv kovida na svoj nacin i nista tu sporno nije. Ima svoje zakone i to je to.
Svi izbegavate Pepe Imaza, Iranca koji prica sa vodom, Nestora i vremenku masinu, onog sarlatana i njegove izmisljene piramide, pa ko je Novaka ugurao u sve to? Zasto mu PR tim ne reaguje? Neko ima uticaj na Novaka, neko ko je stalno sa njim.
Taj neko je zasluzan sto Novak nije igrao Auatraliju.

Oliver

pre 2 godine

@sabre


Nije mi bilo dovoljno jedno pakovanje papirnih maramica,nego dva od silne patetike. Nego,reci ti meni u kakvim su odnosima svekrva Dijana i snajka Jeca? I zasto Jeca Veganka nije bila na protestu ispred skupštine dok joj muz bio zarobljen u Australiji? Problemi u veganskom raju?? I jos mi objasni ko je napravio bosanske piramide te filozofiju ljubavi Pepe Imasa i filozofiju mira Mohandjija posto tesko kapiram te stvari,hahahahahahah

Dex

pre 2 godine

Nije sporno da je donirao novac i svaka mu čast na tome. Ali vakcina za te turnire nije mogao da obezbedi jer tada vakcine još nisu postojale.

Oliver

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.

Negativni

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Pa ako je tako, zašto onda na svakom meču strastveno i fanatično navijaju za svakog Novakovog protivnika. Jesi li ti gledao finale Wimbldona 2019, finale USO 2015.. ima toga još. Njih da stvarno nije briga za Novakom, nebi na svakom Novakom meču bila onako bolesna atmosfera. I šta kažeš, zapad zabole za Novakom, za tenis.???
(billy, 24. januar 2022 00:31)
Zato sto ljudi ne vole licemere i prevarante a to je kod doticnog poznato odavno!! Jel ti sad jasno zasto, Kajri??

Neće Gara da primi vakcinu

pre 2 godine

@Sabre
Kako objašnjavaš da je omladina Srbije, koja ovde nerazumno podržava Garino i Novakovo nevakcinisanje, da ima najmanji procenat nevakcinisanja u Evropi? Ko im je uzor i primer? Ko je ovde, posle dr Nestora, "King of antivax"? Neće Gara da primi vakcinu... pogledajte Novaka na Jutjubu kako igra i peva uz himnu antivaksera.

Novak drma svetom, ali ga ne cene

pre 2 godine

@Legolas
Postao si miljenik većine nolomana, nebitno je što ne znaš šta piše ali oni taj jezik razumeju, jezik budala.

Novak pozvan na GR, mimo zakona

pre 2 godine

Zasto mu PR tim ne reaguje? Neko ima uticaj na Novaka, neko ko je stalno sa njim.
Taj neko je zasluzan sto Novak nije igrao Auatraliju.
(Kvaka, 23. januar 2022 21:35)

Odakle ti to da će on da sluša pijara? Taj neko je četiri dana urlao ispred skupštine i vrađao i narod i državu Australiju, šef države bio je takođe gnevan, a ona trojica advokata uzeli su mu velike pare iako su znali da postoji diskreciono pravo države da mu zabrani ulazak. Sutra na snagu stupa zakon o obavezi da samo vakcinisani mogu da prisustvuju javnim događajima, priredbama i masovnim skupovima, a svi već pišete da se "pravila" menjaju i da će Nolo igrati RG, zato što je Srbin.

Neće Gara da primi vakcinu

pre 2 godine

@Sabre
Kako objašnjavaš da je omladina Srbije, koja ovde nerazumno podržava Garino i Novakovo nevakcinisanje, da ima najmanji procenat nevakcinisanja u Evropi? Ko im je uzor i primer? Ko je ovde, posle dr Nestora, "King of antivax"? Neće Gara da primi vakcinu... pogledajte Novaka na Jutjubu kako igra i peva uz himnu antivaksera.

msbravomk

pre 2 godine

a sta ne objave video kad covek Bolan od korona umire, I u isto vreme kad covek ND sa koronom se seta gradom izmegu djecom ili posto ta licnost se zove ND to se ne spomine

Sabre

pre 2 godine

Novak Djokovic, covek koji je nicim izazvan proglasen "antivakserom". Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Srbiji. Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Crnoj Gori. Novak Djokovic koji je donirao novac za respiratore u Italiji. Novak Djokovic, u cijoj je organizaciji odrzan ATP turnir u Beogradu Serbia Open, tek drugi turnir u ATP kalendaru na kojem je zvanicno bila organizovana mogucnost vakcinacije za sve ucesnike i posetioce!!! Novak Djokovic, koji nikad nijednom recju nije nista rekao protiv vakcina. Takav Novak Djokovic je proglasen "antivakserom i opasnoscu po javno zdravlje". Proglasen je, samo zato sto je odbio tudje noseve koji su hteli da se guraju u njegov zdravstveni karton. Proglasen je, jer nije hteo javno da bude koristio idiot onih koji na tim vakcinama zaradjuju milijarde tako sto ce svoj lik i delo podmetnuti njihovim interesima i snimati promo spotove gde poziva na vakcinaciju. Proglasen je, jer je regularno hteo da ucestvuje na teniskom turniru putem medicinskog izuzeca, koje nije on sam sebi smislio, vec su upravo drugo to omogucili. Zbog svega toga on je proglasen tako i njegova masovna satanizacija traje i traje. Novak Djokovic je u toj situaciji apsolutno prestao da bude najveci teniser svih vremena i jedan od najboljih sportista svih vremena. Novak Djokovic je prakticno postao meta kakva moze da postane bilo ko od nas. Postao je meta kakva se postaje cim nastupa slobodna volja da se ne bude neciji slepi sledbenik.

Negativni

pre 2 godine

Uzeo bih ovaj komentar kao sjajan primer negativnih etnopsiholoskih osobina.

Prvo ga krasi jedna opsirnost, ispraznost, fraze, klasicno praznoslovlje, kao neka mesavina politickih i crkvenih govora.

Zatim ide red idolopoklonstva, uvlacenja, podanistva. Prvo se idol obozava i dize u nebesa, a zatim se pred njim ponizno spusta glava i moli za oprost. Divno!

Na kraju standardne seljacke prekoplotarske osobine i malogradjanstina. Zivi se za to da komsija zavidi, da me mrze i pate, neka puknu od muke, neka crknu dusmani. Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36) Bravo majstore, doktorski zavuceno. Legolas PATOS!

tadijatadic

pre 2 godine

Meni kao navijacu, je krivo sto nije ostao fokusiran …. Dao je zivot svoj, trenirajuci da postane najbolji teniser I sportista svih vremena I onda zbog vakcinisanja - tate- pepe i sl ispusta to i stavlja blato. Po cenu I da je umro od vakcine valjda je vrednije bilo umreti zarad svojih snova.

mihailo

pre 2 godine

Federer i Nadal su dali Australiji po 125000 a Novak 25000, Federer je samo u 2020 donirao 4 miliona u dobrotvorne svrhe a Nadal preko svoje fondacije destine miliona pored toga da oni placaju porez u svojim drzavama a Novak se prijavio u Monaku i neplaca nista.Nije Novak poseban zbog dobrotvornih akcija vec naprotiv cak skromno prati charity trendove svojih kolega ako se uporedi svo njegovo bogatsvo i godisnja zarada od 40 miliona samo na reklame

Gara iz Sokoca

pre 2 godine

Пре отприлике месец дана министар здравства у Аустрији на националној аустријској тв ОРФ је изнео податак да сви капацитети болница у тој држави на интензивној нези леже 65% вакцинисаних,и 35% невакцинисаних,док је на респираторима стање 50/50%.И то говоримо о земљи која је вакцинисала преко 75% становништва.Имаш ли шта рећи?Ваксеру!
(Деда Трипко, 23. januar 2022 22:10)

Deda Tripko, mogu samo jednu reč da ti reknem: lažeš! Večeras je prof.dr Danica Grujićić rekla da je 90-95 odsto na lečenju u Bataknici - NEVAKCINISANO. Ako si pravi antivakser, onda moraš jače da lažeš i da napišeš kako su u bonicama samo vakcinisani. Najbolja "vakcina" je kad upoznaš Nestora, Semira, Mohanđija, Imaza i Vasilija Ostroškog. Onda ti ne može niko ništa.

Tako znači

pre 2 godine

@Oggy
Nije podržao proteste, okačio sliku sa protesta, a kad je njegov tata video šta je Nole uradio, odmah je stiglo "objašnjenje" gde Novak piše jedan dug tekst, vidi se ta je to uradio neki profesionalac, gde Novak cmizdri da ne želi da ga niko ne svojata, ma misim se, ja sam u DS od osnivanja, šta će nama podrška jednog nacionaliste, populiste, šamana, klerikalca, koji ljubi ruke popovima, divi se Semiru i Nestoru, ej bre, mi smo školovani na delima Voltera i Žan-Žaka Rusoa, a Lela misli da ne znamo pravopis.

Oliver

pre 2 godine

@djidji


Kapiram,bolno je saznanje da si tek sad shvatio da je zivot nepravedan i nefer,i da politicari kroje sudbinu sveta. Ja sam to shvatio jednom 20 godina pre tebe. Ali ja sam natprosecan pa nisam prosecan uzorak, hehehe

Oliver

pre 2 godine

@djidji


Sreco,diskreciono pravo je i dalje pravo. Aleks Hok je imao zakonsko pravo da uradi to sto je uradio i uradio je. Najsmesnija mi je tvoja konstatacija da je " sve politika". Dobro jutro Kolumbo,otkrio si toplu vodu,dobro dosao u svet odraslih,koji znaju da je politika najvaznija stvar na svetu Ti si to tek sad skapirao.

broj 1

pre 2 godine

Kao deklarirani antivakser i sumnjivi pozitivni test su bili presudni a uz to rukovodstvo AO su ga muljali jer su htjeli po svaku cijenu da NĐ dođe i igra zbog sponzora i svih drugih interesa .
svi jednako krivi a vlada si nije mogla priuštiti izuzeće zbog njihove situacije sa svojim građanima i ne bi bila vjerodostojna .

stanoje

pre 2 godine

"Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije..." U mom okruzenju je nekoliko vakcinisanih obolelog od korone, pa posto si tako pametan da te pitam - kakva je to vakcina koja ne stiti od bolesti protiv koje se daje? Svakako ne ocekujem nikakav smislen odgovor, tvojoj sorti je odavno ispran mozak ili radite ovo za neku crkavicu.

Šta to Gara prima na Sokocu?

pre 2 godine

@Stanoje
Draga moja gluperdo, da ti kažem kakva je to vakcina koja ne štiti od bolesti, genija - vakcina pomaže da se bolest ne razvije u težu kliničku sliku. Pomaže da ne umreš. Da li je moguće da i dalje henjate "kakva je to vakcina koja ne štiti od zaraze"? Daje ti šansu da preživiš, i to je više nego za divljenje. Ne kažem da beli luk ne pomaže, osećam kako zaudaraš na ovaj lek, ali udruži to sa vakcinom, i ne uči decu da vakcina ne pomaže.

3 u 1

pre 2 godine

@Legolas

Ljudi iz tenisa i teniski navijaci se bave (jer je u pitanju najbolji teniser), neki pozitivno, neki negativno, ostale bas briga, nivo prosecne vesti i zanimljivosti.

Niko Novaku ne podmece, vec sam sebi podmece. Mozda neko njega mrzi (sto opet ne treba generalizovati, neki ga brane, neki kritikuju), ali on stalno daje povoda i materijala za kritiku i namesta se na volej, u tome je fora. Vecito se nudi, za razliku od ostalih tenisera. Da se ozbiljnije ponasa, manje razmece svim i svacim i ima ozbiljan PR, mogli bi da ga mrze koliko hoce, ne bi mogli za sta da se uhvate.

Prosecan zapadnjak niti voli, niti mrzi Srbiju, ne oseca nista prema njoj, kao sto ni mi nemamo nikakva osecanja prema Moldaviji, ne predstavlja nista u nasim zivotima.

NATO i zapad se ne bave "samo" Srbijom, vec celim svetom. Mi smo samo sitna riba u ovom moru plavom. Jedino sto nam se filtriraju vesti vezano samo za Srbiju, pa neko ovde mozda pomisli da smo centralna tema u svetu.

Legolas

pre 2 godine

Novače polako,mnogo bitaka je bilo i biće.
Većinu si dobijao,i dobijaćeš.Ovu su više izgubili oni,nego ti,ali znam da te boli.
Sa nepravdom je uvek tako.Ali čvstog je junaka majka rodila.
Vreme prolazi brzo.Turniri novi dolaze,i nove šanse za tebe zajedno sa njima.
Strpljen spašen.
Mudar je naš narod.
Možda ako smem da ti nešto savetujem,izvini unapred na mom uzdizanju i mojoj neskromnosti,jer ko i šta tebi ima da savetuje,tebi koji si pokorio svet odavno.Koji sa krova posmatraš.
U narednim mesecima godinama,tiho i bez galame,radi ono što najbolje znaš.
Zašto?
Pa nemaju veću bol od one kada podižeš trofej!!
Nema te patnje koju tvoji progonitelji i mrzitelji osecaju toliko kao kada slaviš pobede u finalima!
Koncentriši se na tenis,ima vremena i za misljenja o politici o ovome i onome,ali ti ćeš igrati i biti u vrhunskoj formi još dve tri godine.Smireno i fokusirano,pojuri više GS-ove i zapuši im usta jednom za svagda.
I neka to bude tvoja osveta.Da se večno kuvaju u besu i srdzbi.U tome da se tvoje ime čita kao nosioca svih rekorda!

oggy

pre 2 godine

Da li je bilo ko ovde svestan razloga zasto je Djokovic najuren..kakve vakcine, kakvi bakraci..najuren je zbog protesta u zemlji protiv Rio Tinto grupacije koja je inace delom australijska...on je te proteste podrzao..to je pravi razlog

Деда Трипко

pre 2 godine

Tu drugu stranu medalje niko nikada nije dovodio u pitanje, ali kakve veze imaju ove strane medalje jedna s drugom? Antivakseraj je opasan pokret, pogledajta kakve sve analize o vakcini iznose ovde polupismeni osnovci, idu u nobelovska tumačenja vakcinacije, misim svi su naučničke gromade, idu dotle da objavljuju i svoja istraživanja prema kojima vakcinisani prenoise nzarazu nevakcinisanima. U Batajnici 95 odsto leže nevakcinisani! Da li je antivakseraj nešto normalno?
(Antivaksere ne primati u bolnice, točka, 23. januar 2022 21:25)

Пре отприлике месец дана министар здравства у Аустрији на националној аустријској тв ОРФ је изнео податак да сви капацитети болница у тој држави на интензивној нези леже 65% вакцинисаних,и 35% невакцинисаних,док је на респираторима стање 50/50%.И то говоримо о земљи која је вакцинисала преко 75% становништва.Имаш ли шта рећи?Ваксеру!

Lela

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).
(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

… E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…

Oliver

pre 2 godine

@323

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha

Zoran Knezevic

pre 2 godine

Pa, ne mrzi ga Zapad zbog osobina koje je navela Kris Evert. Oni ga mrze zato sto je Srbin, zato sto je pravoslavac, zato sto pise cirilicom i krsti se "pogresno". Da se Novak zove Nick, Nicholas ili Noa sve bi bilo drugacije. Novak nema nekih negativnih osobina. Ne svadjs se sa teniserima i podnosi permanentan teror publike. Toliko se angazovao oko pomoci drugima, na razne nacine, tako da je to opste poznata cinjenica. Sta bi bilo da se ponasa, kao neki teniseri? Naravno, zbog genetskog licemerja, koje je na Zapadu "kulturna bastina", niko to javno nece reci.

Oliver

pre 2 godine

@3 u 1


Hahah,bravo,fantastičan komentar,moji komplimenti. Narocito mi se dopalo ono "seljacke prekoplotarske osobine",hahahah. Nisam odavno cuo za Rec "prekoplotarske",a volim nove i lepe reci naseg srpskog jezika. Bravo!

Goksi

pre 2 godine

Cemu zahtevanje sta nolohorda misli o Pepeu i Semiru? Pa svaki put kada Nolo gubi citamo sta nolohorda misli o njima. Secamo se i "Pepeove 2017 g", a sada se vade da je lakat bio uzrok posrnuca.

Moje mišljenje ne smrdi samo meni

pre 2 godine

Ovo je sistemsko planirano srozavanje lika i dela i imena Novaka...
Na žalost, živimo u fašističkoj birokratskoj globalističkoj konformističkoj diktaturi...
I upravo sam komentarisao da se Novaku ne piše dobro jer je počeo da preispituje kapitalističku piramidu iz jedne linije "horizontale uticaja" socijalnog aspekta prema drugim takmičarima...
I tada sam rekao: Noco... Sad si ***bo!
Prover'te molim vas!

Legolas

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, )

Eno toliko ga "zabole" da se njime bave sad već na DNEVNOM nivou.
Naravno pretežno blaćenjem i nipodištavanjem njegovog dela i imena.
A ni za tenis baš ga ne "zabole"jer upravo nastade na Zapadu kao deo aristokratske zabave u dokolici.I vidimo da pate jer moraju da gledaju pripadnika po njima malog naroda kao prvog i kao najvećeg.Otud i jed i srdzba i sva podmetanja.
A i za Srbiju nije baš da ih zabole.
Bombardujući nas,kao NATO pokazali su upravo suprotno.Stalno baveći se nama sa raznim "specijalnim"predstavnicima pokazuju da motre na nas.
O Novakovim iskustvima sa Zapadom ne treba trošiti reči.Sve je jasno,nakon Australije prešli su sve granice.
Ostade ti samo da vređaš,argumenti su ti nikakvi.
Svako dobro.

Negativni

pre 2 godine

@Goksi Na čemu si, brate?
Nolohorda?!?Mora da je nešto jako...
(Darvin, 24. januar 2022 00:35) Na cemu god da je, nije na ivermektinu kao ti.

Lik

pre 2 godine

Ajde dosta vise o Novaku. Smorili ste odavno.
(Neca from Radnik Surdulica, 23. januar 2022 21:20)

Pa što si onda došao ovde?! Idi na australijske forume pa nađi neki gde pljuju Novaka, biće ti lakše.

Mr. Bojangles

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Lutko, prvo i osnovno - nedostaje ti lepo vaspitanje.

Druga stvar - zašto bi bilo kome od nas bilo (više) bitno da li zapad nešto voli ili ne?

A pošto sam odrastao i uz Kengure i (kasnije) uz mnogo EU likova, mogu da ti kažem da ih zabole i te kako. Tenis je jedan od sportova svetog trojstva elitizma (uz golf i F1).

Zato, na kraju: IDEEEEMOOOOOO.

466453

pre 2 godine

Stid i sram su nepostojeći pojmovi na zapadu. Demokratija ih je polako dovela do gubljenja civilizacijskih normi i sve su bliži životinjama, slobodnim u prirodi.
Zakoni su tu da ih koče, ono sami to više nisu sposobni. 90% njih koje ćete sresti na ulici.
Onih preostalih 10 nećete jer žive drugačiji život.

Деда Трипко

pre 2 godine

(Gara iz Sokoca, 23. januar 2022 23:20)

Слободно провери све што сам написао.Данас је бар то лако.И нисам слагао ни слова.Стојим иза сваке речи.

billy

pre 2 godine

Kad bi covek znao koliko taj zapad zabole za Novaka, tenis, Srbiju, da imaju prece stvari u zivotu i da nije to svima centralna zivotna tema, pao bi u tezak bedak.
(3 u 1, 23. januar 2022 21:36)

Pa ako je tako, zašto onda na svakom meču strastveno i fanatično navijaju za svakog Novakovog protivnika. Jesi li ti gledao finale Wimbldona 2019, finale USO 2015.. ima toga još. Njih da stvarno nije briga za Novakom, nebi na svakom Novakom meču bila onako bolesna atmosfera. I šta kažeš, zapad zabole za Novakom, za tenis.???

box

pre 2 godine

Kad fasizam pocne da bledi onda ce svi osim autokolonista i zapadnih komsija da promene plocu. Naravno, trebalo je biti hrabar pa stati uz istinu pre nego sto postane bezbedno i pozeljno ali to cine samo retki i odvazni a takvih je malo.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Do sada su se sportisti deportovali zbog uzimanja nedozvoljene hemijske supstance (doping), a od sada ako neces da uneses sumnjivu i nedovoljno ispitanu hemijsku supstancu deportovan si. U kom svetu mi zivimo, Boze sacuvaj.

djidji

pre 2 godine

@sabre
Novak je dobio medicinsko izuzece i sa tim se ukrvao u avion i dosao na njihovu granicu, oni su dok je on putovao promenili misljenje a nisu ga obavestili..sto se zove diskrecino pravo a mi to tumacimo kao prevaru a ti mozes da tumacis kako hoces, to je tvoje pravo, ovo klupko ce se odmotati uskoro nadamo se na stetu australije jer je jedini njihov argument pravno neutemeljen da novak stetno utice na njihov proces vakcinacije.. Na onih 8% nevakcinisanih, to se temelji na pretpostavci i tom famoznom diskrecionom pravu a svi znamo da je to suplja prica, ovo je politika i svega tu ima cak i rio tinta koji je delom australijska kompanija! Ti nastavi da budes slepac i vidi u ovome samo vax - no vax jer pretpostavljam da si ti jedan od slepaca koji veruje u 5. Dozu vakcine koja uskoro dolazi, no ako ni ta ne uspe nemoj nas koji nismo ni koristili proizvod da teretis za licni neuspeh, ako ides na plazu i mazi se kremom da ti ne izogoris a ne onaj na lezaljci do tebe! Sretno:) :)

Mike

pre 2 godine

Svi nešto kukaju za Novakom. Te GOAT, te 21GS, te rekordi ovo ono. A do Novaka niko u Srbiji nije gledao tenis nije znao pravila. Malo koga je tenis i zanimao. Bezvezan sport u odnosu na fudbal ili košarku. Novak je napravio veliku stvar što je tenis predstavio Srbiji. I kada Đoković ode u penziju opet će narod u Srbiji da zabole za tenisom. Ali ako Srbija odluči da podrži i uloži u tenis. Da taj sport pogura. Talenata imamo. Pa ako se pojave neki novi teniseri koji će tu i tamo da naprave rezultat, onda je Novak uradio više nego da je postao GOAT.

Oliver

pre 2 godine

Nasao sam devojku. Odjavljujem se sa portala. Nemate pojma koliko je lepo kad se čovek zaljubi pa ne mora da visi na komentarima.
Ko hoće da se vakciniše, neka se vakciniše, ko neće-ne mora. Ja vakcinisan, moja devojka nije...i ništa nam ne fali osim što posle 20h ona mora iz kafane a ja ne...to je malo tužno, ali navikavamo se polako i na to, računamo-proći će.

Hmmm

pre 2 godine

Ne filozofirajte, Novak jeste antivakser jer neće da primi vakcinu, on je protiv primanja vakcine, a znači reč anti nego protiv. Jeste antivakser, sa Nestorm, vođom antivaksera, gradi laboratoriju za alternativno lečenje, dakle Novak, kao ni Gara, ne priznaje svecku medecinu. Da li gospođa Evert podržava i Garu iz Sokoca? Novak ima 35 godina i teniski svet ne pati nza njim toliko, jer je dogurao do kraja. Okrećemo se momcima koji su deset i više godina mlađi od njega a već ga uveliko lemaju (Medvedev, Zverev, Cicipas).
(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

… E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)


@Lela
Bravo za komentar ?

@Gara i Nole
Procitaj koju knjigu

Sportske uspehe koje Novak postize sa svojih (skoro) 35 godina, uveliko zbunjuje sve svecke strucnjake i celokupni teniski svet.

Idi begaj

pre 2 godine

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha
(Oliver, 23. januar 2022 23:20)

Ako ti je toliko bitno idi vidi sa njima pa nam javi šta ti misliš.Koliko vidim ti znaš sve o Imasu i ostalima.
Muzak ti oblikovalO mediji,što je razumljivo u današnje vreme.
Ali,i dalje nije normalno ...
Ti znaš nešto o Imasu,ne znamo ni da li postoji?...dragi moj....

realno

pre 2 godine

@Antivaksere ne primati u bolnice

Ti se onda slobodno prijavi za sve eksperimentalne terapije kojih ima ko zna koliko po oglasima sirom sveta. Mozes i da zaradis neki dolar.

Oliver

pre 2 godine

@realno

Nego sta. Ti nemas pojma kako izgleda ispitivanje jednog potencijalnog leka. Prvo ide istraživanje u laboratoriji. Onda ide pretklinicko istraživanje na zivotinjama,ako je to moguce. Npr,za antidepresive to nije moguce,jer zivotinje nemaju depresiju. Ali je moguce za lekove za dijabetes,hipertenziju itd. Onda ide prva faza klinickih istraživanja na malom broju ljudi,pa druga faza i na kraju treca faza na velikom broju ljudi. U trećoj fazi placa se ljudima 4000 dolara mesečno da beleže sve promene i eventualne nus efekte. Sta mislis,koliko bi Srba pristalo da za 400O dolara ispituju lek?? Hehe

covek iz dijaspore

pre 2 godine

Pohvalno i odvazno od ove zene da to radi u svetlu sveopste histerije. Ne mora da ze eksponira i rizikuje gnev, ali ipak to radi jer je covek.

chica

pre 2 godine

@Miloš
Uzeo si čoveče pogrešne tablete. Roze piješ ujutro a ne uveče. Uveče zelene. Izmi lepo dozer, napakuj i be hi trebalo da bude problema. Onda će biti manje mržnje. MrŸnja nagriza a ti izgleda poprilično nagrižen.

Pedja,Cacak

pre 2 godine

Svaka čast Kris Evert!!!
Hvala ti,sto na pravi nacin predstavljas, svoga kolegu i pre svega, predivnoga i predobroga coveka!!!
Ovo nema veze sa vakcinama i sa necijom ugrozenoscu...
Svako normalan,to moze odmah da vidi...
Neko ko daje i pomaže,na svakom koraku, nezasluzuje ovakav tretman...
Voleli ili nevoleli Novaka Đokovića, Vasa Licna stvar...
Ali degradirati nekoga, ko je toliko cinio za mnoge kojima je to potrebno, je za svaku osudu...
Ono sto su učinili Novaku, ce imati mnogo veće posledice,nego što su mogli i da pretpostave...
Hvala ti Kris Jos jednom, sto pokazujes drugima, da postoji i druga strana medalje i da ljudi i drugačije misle a da time, nikoga nezele i nece da ugroze..
Ubedjen sam, da je Novak Đoković jedan od njih...
I sve dok je takvih ljudi, neplasim se za covecanstvo...
Dok o onima drugima,vreme ce pokazati, njihovu dvoličnost,sebičnost i pakost...

323

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.
(Oliver, 23. januar 2022 22:44)


Ja imam svoje misljenje ali nisam Novak kao ni ti. I ne namecem drugima sta da rade i misle a najmanje to mogu Novaku. Ne pisem sta se meni svidja a sta ne? Koga je za to briga, sta se meni svidja? Novaka? Tebi? Pa mom sinu ne mogu neke stvari da nametnem? I sada cu kao i ti da pametujem i ucim Novaka, zrelog coveka, sta JA mislim da treba da radi ? Ovo nije replika sa moje strane. Razmisli.
(323, 23. januar 2022 23:05)

@323

Dragi moj,nista nisi rekao u deset redova. Kljucno pitanje,na koje nisi odgovorio,jeste: sta ti mislis o Pepe Imasu,Samiru Osmanagicu i Mohandjiju??? Ja to pitam vec tri godine i ne mogu da dobijem odgovor od Novakovih fanova,sto je samo po sebi indikativno,hahahaha
(Oliver, 23. januar 2022 23:20

Iz tvog pitanja, citam i tvoj odgovor. Jasno sam ti odgovorio. Prestani da se mesas u tudje zivote. To je moj savet.

chica

pre 2 godine

@Maja
Pa nisu argumenti ni oni na osnovu kojih je deportovan. A obo jesu argumenti koji dokazuju da nije antivakser i da brine za zdravlje ljudi. Znaš li ti Majo nekog antivaksera koji je donirao respiratore, novac za lečenje covida, vskcine. Pročitaj obrazloženje suda za deportaciju, možda će ti biti mslo jasnije, mada ja mislim, teško.

Mitke

pre 2 godine

Pitanje je da li su Novak i Jelena donirali SVOJ LIČNI novac ili novac svoje fondacije, odnosno TUĐI novac.
(Pele 2.0, 23. januar 2022 21:22)

Donirali su tvoj novac sigurno. Idi proveri račun.

nebu.loza

pre 2 godine

@Milos
Ajde jedan primer sta si ti dobro u zivotu uradio za nekog drugog. A da nemas licnu korist od toga!
Kako vas nije sramota jednu ruznu rec za Novaka da kazete. Sram vas bilo vaseg prezimena!!!

Max Von Sidow

pre 2 godine

(Gara i Nole, 23. januar 2022 21:49)

E, neka si nam ocitao. U stvari ti i nisi pisao o Noletu vec o sebi i prikazao si se u pravom svetlu.
Bas pratim sport, Novaka pratim koliko god mogu ali samo u domenu tenisa i svega sto je u vezi s tim. Za Garu do sada nisam cuo, prvi glas. Izgleda da je tebi N. Djokovic opsesija, a to je bogami vec u domenu nekih drugih nauka koje pocinju s P.

323

pre 2 godine

Je l' ste primetili jednu interesantnu stvar: cim pomenem Pepe Imasa,Samira Osmanagica i Mohandjija,nemam nikakvu smislenu repliku,nego samo brdo minusa??? I najzagrizeniji Novakovi fanovi su ubedjeni da su ovo tri budale,tri prevaranta,tri hohstaplera!! Nemaju nikakve argumente cim ih pomenem.
(Oliver, 23. januar 2022 22:44)


Ja imam svoje misljenje ali nisam Novak kao ni ti. I ne namecem drugima sta da rade i misle a najmanje to mogu Novaku. Ne pisem sta se meni svidja a sta ne? Koga je za to briga, sta se meni svidja? Novaka? Tebi? Pa mom sinu ne mogu neke stvari da nametnem? I sada cu kao i ti da pametujem i ucim Novaka, zrelog coveka, sta JA mislim da treba da radi ? Ovo nije replika sa moje strane. Razmisli.

Ulver

pre 2 godine

ljudi, narod je mnogo zatupljen. dovoljno je bilo da ispratite vesti i izvestaje uticajnih medija (koji nisu stali na novakovu stranu) koji su serovani po drustvenim mrezama. videcete veliku zavist, plitkost, eho komora kakvu nisam u zivotu video. uspelo je ima je, nazalost. koji je orvel vizionar bio covece

питам за друга

pre 2 godine

Pitanje je da li su Novak i Jelena donirali SVOJ LIČNI novac ili novac svoje fondacije, odnosno TUĐI novac.
(Pele 2.0, 23. januar 2022 21:22)

Колико си ти донирао?

Lemi

pre 2 godine

Polako istina izlazi na delo. Interesantno je da su ljudi iz Amerike ti koji se najmanje plaše da iznesu svoje mišljenje (čast izuzecima, jel neko čuo gde je Rodik posle onih početnih izjava?).
Novače samo napred!

Bob

pre 2 godine

Samo napred Novace!
Imas punu podrsku i to ne od koga vec od mene!
Samo sto ovde niko ne kapira da ima i treca strana medalje,ne primetih da je ta strana ovde zapala nekom za oko,za sve ovo vreme!

Tako Gara govori

pre 2 godine

... E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes "svecku medecinu"…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)

Citirao sam Garu iz Sokoca, zar zaista misliš da si pametna kad ni ovo nisi ukapirala?

marko992

pre 2 godine

(Sabre, 23. januar 2022 21:18)

Svaka cast!
Bukvalno je sve tako,od reci do reci.
Eto da se i mi slozimo nije sve crveno(crno),belo.

pitam

pre 2 godine

Nolo
(Milos, 23. januar 2022 21:16) # Link komentara

Kad igra nolo
(Milos, 23. januar 2022 21:15)

Sta ti je to Nolo?
Na kojem je to jeziku i znaci to, Nolo?

djidji

pre 2 godine

@oliver
Za tebe jesam kolumbo,ovde se radi o ubedjenjima masa da je ovo vax - novax slucaj
Ti si masio poantu celog teksta i mog komentara ali razumem morao si biti neki lonac poklopac bez ikakvog smislenog argumenta,cisto da nesto napises. Klasik

Gaja

pre 2 godine

3u1 i negativni.Jednostavno je ,Ti si nezadovoljan životom koji živiš,nezadovoljan si državom u kojoj živiš verovatno zbog političara.Neostvaren si očigledno pa sve što dolazi iz Srbije poistovećuješ sa tim i tebi nije po volji.Kako god niko nikada nije napisao ništa više na ovim spoetskim portalima bilo šta što ti pišeš.Nije Novak jedini primer,imao si Lendla,Navratilovu itd,itd.Ovo je sport i sportska vest ako te ne zanima preskočiš i ideš dalje.Međutim ti jednostavno mrziš sve što dolazi iz Srbije jer misliš da je na zapadu sve bolje.Da itekako zapad zanima i Srbija i sve ostalo što ne pripada njima.Imaš odličnu paralelu sa tim koju je rekao Gndi.Kada na dnu okeana vidiš da se dve ribe svađaju znaj da je u blizini Englez.Da boli ih da jedan Srbin bude najbolji ikada,samo slepac to ne može da vidi.Mogu da se složim da su političari ovde kod nas najveće zlo ali to ne znači da mrzim sve što dolazi iz Srbije.

ex

pre 2 godine

Nije trebalo da objavljujete.
Vec po komentarima, uvek istih budala, jasno je da Novaka sad mrzeti 3x vise.
To im je u dijagnozi.
Pise dole ispod, sitnim slovima, "ne mahati im Novakom ispred ociju, opasno po psihu".

Javi se

pre 2 godine

... E kad bi pravopis poznavao kao sto poznajes „svecku medecinu“…
(Lela, 23. januar 2022 22:23)

E Lela, Lela, pa "svecka medecina" pominje se u pesmi o Gari, koja bocu prima na Sokocu. Ti zaista misliš da ne znam pravopis? Ne znam samo kakvu bocu Gara prima na Sokocu.

chupavi

pre 2 godine

Znate sta, za koji mesec ce sve ovo verovatno da prodje, za to se pobrinula priroda tako sto je ovaj virus vec mutirao u Omikron a moguce je da ce mutirati u jos slabiju varijantu.

Tako je bilo i sa spanskim gripom tako ce biti i sa drugim respiratornim virusima u buducnosti.

Oni koji pricaju protiv vakcine ali i oni koji je hvale moraju da shvate da je prosto nemoguce napraviti 100% efikasnu vakcinu protiv kovida, koja ce stititi kao recimo vakcina protiv Morbila jer je to sasvim drugaciji virus, mnogo slicniji gripu cija se vakcina stalno prilagodjuje i daje jednom svake godine.

I da, kad sve ovo zavrsi, a zavrsice, opet ce svi biti u pravu. Avaxi jer se nisu vakcinisali i vaxi jer jesu, daj boze da se isti ljudi svadjaju i nakon nekoliko godina na istoj temi. To bi ipak bila pobeda svih nas zar ne?

123

pre 2 godine

@ milos

Smaraš brate koliko si gl00p, znači smaraš nenormalno...
(Wllaxy, 23. januar 2022 21:27

Ma to je onaj isti od ranije na b92, samo su ga blokirali pa sad menja imena, ali oboljenje isto.

Una

pre 2 godine

@Oliver

Da li je moguce da na svakoj vesti sedis i trolujes ljude, ubedjen da je tvoje misljenje vazno? da si pametan i da je bitno cuti tvoj glas? koliko energije si spreman da utrosis u cilju dokazivanja svojih praznih prica? ogradjen ko balkonce.. dodji k sebi dok jos imas kome.

zarko

pre 2 godine

daj vise oladite sa tim porezom I gdje se placa.JAradim u Kanadi I tu placam porez svi nasi koji rade po Evropi sigurno placaju porez u Srbiji.Novak gdje osvoji turnir tu placa I porez, sta mislis da ce otici iz NJujorka,London,Pariza da ne plati porez.Odmah sa dobitnickog ceka ofuzmu porez.Samo da se zna.

Ovako je bilo

pre 2 godine

@Čiko
Nisi ekspert za pravo? Nisi. Nije ga "sud eksportovao", takav sud tamo ne postoji, nego ministar zua imigracije, naveo je samo jedno rečenicu, na osnovu svog diskrecionog prava, da bi Novakov boravak u Australiji mogao da šteti javnom interesu. To je to diskreciono mpravo, nije dužan bio da daje neke dokaze. Onda ne bi imao diskreciono pravo. Sud je samo potvrdio da je ministar poštovao zakon i ništa više.

3 u 1

pre 2 godine

@Gaja

Zvucis kao veoma neodgovoran i nezreo pojedinac, koji uvek prebacuje krivicu na drugog i ne razlikuje kritiku od mrznje, kao los djak koji misli da je dobio losu ocenu jer ga nastavnica mrzi. Kritika nije isto sto i mrznja. Ocigledno ti je misao usko skopcana i zavisna od emocija i stvari posmatras volim = dobro, ne volim = lose, a to je pogresno i nezrelo. Moras da naucis da razmisljas manje ostrasceno i da shvatis da te ne mrzi svako ko ti uputi kritiku i da te ne voli svako ko te pohvali.