Nedelja, 23.01.2022.

04:00

Nadal se provukao u I setu, pa obezbedio 45. Grend slem 1/4 finale

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se među najboljih osam na Australijan openu, pobedom nad Adrijanom Manarinom.

Izvor: MT

Nadal se provukao u I setu, pa obezbedio 45. Grend slem 1/4 finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

alkos

pre 2 godine

Moramo da uložimo još jednu tužbu@

Da se Nolu priznaju titule na svim GS na kojima nije igrao, plus one koje je izgubio u finalima, jer mu je tako naređeno!
Pravda za zaraženog šetača među decom, koga u poštenoj Srbiji niko za to ne prozva!

Rade

pre 2 godine

Rafa je imao navijace u Srbiji, ali imace ih jos vise. Zasto? Zbog ovakvih nazovi "sportskih" komentatora, zbog Srdjana Djokovica, zbog Srbendi bahatih, raznih prazilukovica i nolo hordi. Normalnim navijacima su se smucili do nepodnosljivosti.

Jasna

pre 2 godine

Rafa jos jednom cestitam. Bravo. Inace ja sam rodjena u Beogradu i ponasam se kao pristojan navijac, a odakle je komentator? Gde je naucio da se onako pomasa? Ovo sto smo doziveli danas, a i ranijih godina od ovog komentatora je blagi uzas. Da li neko postoji da ga opomene ili najuri sa posla kad nije za taj posao. Drugo, ima iritirajucu dikciju. Covek koji se ulizivao Srdjanu Djokovicu i dovodio ga u studio da zajedno komentarisu. Sta dalje pricati. Vamos Rafa!

Lukavi

pre 2 godine

Dosta je paranoicno razmisljanje da je "sve ovo plan australijskih vlasti, da bi Nadal osvojio titulu", ne vrti se sve oko tenisa. Novak je deportovan zbog loseg tajminga i politike.

Isto tako, Nadal "ne vraca Novaku za oduzeti RG" iz prostog razloga zato sto je Novak RG uzeo pobedivsi Nadala na putu do titule, sa druge strane Nadal ako ga uzme, uzece ga tako sto je Novaku zabranjeno da igra na turniru.

Sve u svemu ako Nadal osvoji, kapa dole, i svaka cast. To ne znaci da ce stvari biti gotove, ali opet ce imati prednost svakako.

Moje misljenje je da ce sampion ipak biti Medvedev, no videcemo.

Ono sto je svakako evidentno je da je Novak sam sebi najveci neprijatelj. Prosto po ovom prikazanom ja ne znam ko bi mogao da mu parira, eventualno Medvedev u finalu ali i on samo ako uspe da zavrsi sve u tri seta inace mu sanse opadaju kako mec odmice.

Nadal je stara musterija za Novaka, barem na betonu vec duze vreme.

Novaku zelim da se vakcinise, stvarno nece izdati nikakve stavove i ne znam ni ja sta, jos uvek je sve u njegovim rukama, i stvarno ce biti ultra destruktivno ako zbog ovakve gluposti prokocka sav trud koji je ulozio, sada kada je tako blizu konacnog cilja.

Svaki njegov pravi navijac tako razmislja, zivot je pun kompromisa, ne moze sve da bude po tvom, a ovo se i ne cini kao neki veliki kompromis iskreno, kada se pogleda sta gubi ako ne bude igrao ove sezone...

Gaga

pre 2 godine

Samo je problem sto ako osvoji 21 titulu, na RG je najveci favorit. I lako moze do 22. I za cas se odvoji za 2 titule. Ne znam stvarno, bas bezveze ispada.

Gaja

pre 2 godine

Nikola i da osvoji 21 Nadal ne može biti ma vrhu svih vremena jer je tek 6 po broju nedelja na prvom mestu ...fali mi 3 mastersa i nema ni završni. Takođe Novak ima bolji međusobni skor i još mnogo toga što Nadal nema.Takođe ko normalan može ovu titulu računati kao uspeh kada bez ikakvog razloga najboljem ikada nisu dozvolili da igra.Da brani titulu i poene.....Tako da prazna je to priča sa tvoje strane.

max

pre 2 godine

Sve su uradili da Nadal osvoji AO izbacili Noleta žreb doping novinari .Najgore od svega je što je pod steroidima i niko ga ne kontroliše već godinama jer sa njegovim bolestima ne bi trebao da igra jer će posle karijere biti invalid.

mba

pre 2 godine

@AndjelA
Kako mu je namesten zreb? Hacanov, Zverev, Beretini, Medvedev mu dolaze redom. To sto je Zverev ispao, to je druga prica. Nadal je imao ubedljivo najgori zreb

...

pre 2 godine

ja ne mogu da verujem koliko ovaj nadal ima srece. pa pogledajte zrebove nekih njegovih GS poeba, jednom je odvojio us open da nije igrao ni sa jednim top 30 igracem, i sad mu se opet sve namesta lepo.

bole

pre 2 godine

Bolje za Djokovića da Nadal osvoji AO, mada čisto sumnjam da Nadal može da veže pobjede protiv Šapovalova, Beretinija i Medvedeva. Ako Nadal osvoji taj 21 GS, Novak produžuje rekord u sedmicama na prvom mjestu i ostaje motivisan da obori Nadalov GS rekord.

Goran

pre 2 godine

Прва ствар, Ђоковић је бр 1 и самим тим ће имати лакши жреб од твог Надалчета који је број 5-6.
Друго, имао је визу кад је био у жребу.
Треће, уживај у Надалчету до понедељка јер га неће бити после Зверева.

Prva 4 nosioca apsolutno nasumično dobijaju protivnike i nema nikakve razlike u "težini". Džabe braniš slab Djokovićev žreb.

Nikola

pre 2 godine

Djokovic je zbog vakcine propustio veliku sansu da osvoji 10 AO i 21 Grand Slam titulu. Imao je lak zreb do meca sa Nadalom i siguran sam da bi ga pobedio. Ovako, mislim da Nadal ima sada sansu da osvoji ovaj turnir i bude na vrhu liste svih vremena.

x

pre 2 godine

Komentator na Eurosportu je živa sramota za sportsko novinarstvo. Ok, navijam da Rafa dobije po tamburi, to je moja stvar, ali od komentatora očekujem dozu umerenosti, profesionalizma a ne ovaj cirkus !
(JPR24, 23. januar 2022 06:29)

U čemu je problem? To je Eurosport Srbija i treba da navija protiv Nadala (posle svega što se desilo). Ja sam npr. poludeo što je Damir Ceronja navijao ZA Nadala u prošlom kolu protiv Hačanova!

Mikii

pre 2 godine

Onaj olos sa Eurosporta sto je prenosio Nadalov mec predstavlja skolski primer za one kojima jos uvek nije jasno zasto nas niko u svetu ne voli. Raduje me, ipak, odnos preporuceni-nepreporuceni kad je skandalozni odnos doticnoga prema jednom od najvecih sportista svih vremena u pitanju. To je jasan pokazatelj da je jos uvek ostalo normalnih ljudi u ovoj zemlji. Zivece ovaj narod, ubedjen sam.

матори

pre 2 godine

Kecmanovicev plasman je dokaz koliko je Djokovicu lak i namesten zreb. Da podsetim, drzava je izbacila Djokovica, ovi sa AO su mu dozvolili da igra i ubacili ga u zreb.
(Mika, 23. januar 2022 07:34)

Прва ствар, Ђоковић је бр 1 и самим тим ће имати лакши жреб од твог Надалчета који је број 5-6.
Друго, имао је визу кад је био у жребу.
Треће, уживај у Надалчету до понедељка јер га неће бити после Зверева.

Srki s

pre 2 godine

Mika@ tačno.Kecmanović pliva na Đokovićevom žrebu,sve totalni anonimus u prva 3 kola a u osmini finala pacer Monfils ,znači 4 laka trening meča i onda samo 3 protivnika do titule.Tako godinama na GS turnirima ali obavezno u prva tri kola neviđene neznalice zalutali na tenis.O čemu se tu radi?

komnen barjaktat

pre 2 godine

Ok! Mogu da se sklanjaju svi iz tog dela žreba gde je Nadal, da mu se "podesi" žreb, da ga organizatori žele u završnici,itd.,...
Samo još ovo za ove koji žele da Nadal uzme ovaj AO 2022: možda je njima impresivno da im Rafa - favorit dođe do 5. kola (četvrtfinala) s jednim izgubljenim setom ali jednostavno ljubimac im ne pokazuje kvalitet više. Ako u utorak prođe i ovog malog Kanađanina, potomka ruskih Jevreja, onda zaslužuje finale. Šapovalov takođe levoruk a uz to ga i pobeđivao. Zna kako da igra protiv Nadala.

Seek & Destroy

pre 2 godine

Vamos Nadal.Znaci nikada nisam navijao za njega ali sada zbog nebeskog naroda,propagande,medija,svim srcem sam uz njega.
Postali smo bruka i sramota.
Niko ne valja samo smo mi zlatni.

Sunce slobode

pre 2 godine

Tamos vamos koji je karijeru izgradio na krsenju pravila dozvoljenog vremena izmedju poena. I ceo svet to gleda 15-20 godina i nikom nista. I taj treba da bude najveci svih vremena? Zamerate komentatoru sto navija protiv njega? A ja se nadam se da ce mu ona nasa zenska suditi makar jedan mec na ovom turniru i da ga tretira po pravilima. Garantujem da ce mu se igra raspasti u paramparcad.

Tn

pre 2 godine

Evo ga i Zverev gubi. Nadal od kako je dosao u Australiju samo dobre vesti dobija. Hurkac, Karacev, Zverev - svi se sklanjaju iz zreba. Jedina nada je Medvedev da pravda bude zadovoljena.
(xyz, 23. januar 2022 06:43)
Kao prvo, Zverev i dalje igra. Kao drugo, kako mislis sklanjaju se? Stanu kod tribina i ostave prazan teren protivniku?

Boyka

pre 2 godine

Ociscen zreb do polufinala a mozda i do finala ako beretini ispadne. Zverev ce tesko da se vrati sa 2 seta zaostatka. Iskreno se nadam da ce Medvedev bar ostati na nivou i da ce ga lepo pocistiti u finalu. Ja nmg da verujem da ce Nadal ovako nikakav sa jos malo pa 36 god lagano doci do finala turnira koji ga je najvise mucio. Ako ovo uzme onda Novak gubi taj adut da je jedini koji je uzeo sve GS 2x i jos zaostaje 1 GS u trci. Ko bi rekao krajem prosle godine da ce ovo da se desi, ne bi me cudilo i federeru da se ocisti na wimbldonu ove godine. Msm da bi nadal ispao od karatseva ili hurkaca ali eto.

Delija

pre 2 godine

Sta ocekivsti od ovog Francuza kad je prosle godine glatko gubio od Federera dok se nije povredio na Wimbldonu a ovaj nije igrao tenis 2 godine.

Mika

pre 2 godine

Kecmanovicev plasman je dokaz koliko je Djokovicu lak i namesten zreb. Da podsetim, drzava je izbacila Djokovica, ovi sa AO su mu dozvolili da igra i ubacili ga u zreb.

Mazda

pre 2 godine

Nadal je u 1. setu imao dosta srece, posle se znalo sta sledi. Odigrao je i par fenomenalnih poena… steta sto je pobedio, jer ce kako stvari stoje Zverev kuci…bilo bi super kad bi Šapo osvojio, za Noletove navijace tj.

Jos da dodam da je Muamerova patnja prevelika sta god da Nadal uradi.

GOAT

pre 2 godine

Desetak godina nisam gledao neki turnir kao sad. Valjda mi je Djokovic ogadio sport svojom dominacijom i ruznim tenisom. Mada nije ni bilo uzbudljivih igraca. Sada su Medvedev i Zverev stasali i spremni su da preuzmu palicu. Mali Siner i Alkaraz su fantazija i najveci talenti od Federera (Nole i Nadal su ipak vise industrijski igraci). Jedino Cilica nisam mogao da gledam ako se ona igra samo servis uopste i zove tenis.

Muamer

pre 2 godine

Uzalud je navijanje ovoga smiješnog komentatatora za Manarina, Rafa lagano gazi ka 21 GS tituli. Toliko o profesionalnosti komentatora, uzalud mu je bodrenje Manarina.

Dragisa

pre 2 godine

Sa tacke gledista naseg interesa,ja zelim da ispadnu i Zverev i Medvedev i Nadal. Za tako nesto potrebno je imati takav zreb da im se nekako rasporede nezgodni protivnici,npr da Karacev i Manarino ne igraju jedan protiv drugog vec da idu na top trojku,ali,tesko je bas da bude po nasoj volji.Videcemo ovaj sad sto ide na Medvedeva,meni deluje da je hladan kao spricer a cini mi se i da ima solidno tenisko oruzje.U svakom slucaju ,ko gleda neka i uziva ako moze.

JPR24

pre 2 godine

Komentator na Eurosportu je živa sramota za sportsko novinarstvo. Ok, navijam da Rafa dobije po tamburi, to je moja stvar, ali od komentatora očekujem dozu umerenosti, profesionalizma a ne ovaj cirkus !

Slave

pre 2 godine

@Dragisa
Da, bas steta sto su Manarino i Karacev igrali medjusobno pa ne mogu da pomrse konce prvoj 3 i izbace ih. Hahahahahaha, sta vi pisete pa to je cirkus.

Bojan

pre 2 godine

Ovo što slušamo od komentatora sa Eurosporta 1 je možda najveća neprofesionalnost ikada. Da mu je Manarino sin ovako ne bi smeo da navija protiv Nadala. Ovo je za otkaz.

xyz

pre 2 godine

Evo ga i Zverev gubi. Nadal od kako je dosao u Australiju samo dobre vesti dobija. Hurkac, Karacev, Zverev - svi se sklanjaju iz zreba. Jedina nada je Medvedev da pravda bude zadovoljena.

mikica

pre 2 godine

Komentator ovako ne bi ni za Novaka navijao protiv Rafe... uzas! Toliko neobejktivnosti, neprofesionalnosti, i covek svojom neobjektivnoscu smeta neutralnom navijacu i coveku koji zeli da pogleda jedan teniski mec.

Nikola

pre 2 godine

Koliko sreće za Nadala u taj brejku. Hahahahaha. Razneo ga Manarino. Na kraju će i da mu preda zbog povrede jer Nadal mora da osvoji turnir. Rečeno je svima.

xxx7

pre 2 godine

Da li je realan komentator sa eurosporta1, gospode boze,znaci toliko najvijanje protiv Nadala pa dal je moguce?! A igraju Spanac protiv Francuza...
Jao Rafa izgleda si opasne komplekse ovde nabio.
Inace nevezano za Rafu, komentator je zivi ocaj i sramota, iritantan do krajnjih granica.

Aleksandar Vukobratić

pre 2 godine

Navijamo protiv Rafe, da nam ne prestigne Noleta. Mislim da objektivno ima male šanse. Ne leži mu AO.
Ali naravno nikad se ne zna.

JPR24

pre 2 godine

Komentator na Eurosportu je živa sramota za sportsko novinarstvo. Ok, navijam da Rafa dobije po tamburi, to je moja stvar, ali od komentatora očekujem dozu umerenosti, profesionalizma a ne ovaj cirkus !

Bojan

pre 2 godine

Ovo što slušamo od komentatora sa Eurosporta 1 je možda najveća neprofesionalnost ikada. Da mu je Manarino sin ovako ne bi smeo da navija protiv Nadala. Ovo je za otkaz.

mikica

pre 2 godine

Komentator ovako ne bi ni za Novaka navijao protiv Rafe... uzas! Toliko neobejktivnosti, neprofesionalnosti, i covek svojom neobjektivnoscu smeta neutralnom navijacu i coveku koji zeli da pogleda jedan teniski mec.

xxx7

pre 2 godine

Da li je realan komentator sa eurosporta1, gospode boze,znaci toliko najvijanje protiv Nadala pa dal je moguce?! A igraju Spanac protiv Francuza...
Jao Rafa izgleda si opasne komplekse ovde nabio.
Inace nevezano za Rafu, komentator je zivi ocaj i sramota, iritantan do krajnjih granica.

Muamer

pre 2 godine

Uzalud je navijanje ovoga smiješnog komentatatora za Manarina, Rafa lagano gazi ka 21 GS tituli. Toliko o profesionalnosti komentatora, uzalud mu je bodrenje Manarina.

xyz

pre 2 godine

Evo ga i Zverev gubi. Nadal od kako je dosao u Australiju samo dobre vesti dobija. Hurkac, Karacev, Zverev - svi se sklanjaju iz zreba. Jedina nada je Medvedev da pravda bude zadovoljena.

Seek & Destroy

pre 2 godine

Vamos Nadal.Znaci nikada nisam navijao za njega ali sada zbog nebeskog naroda,propagande,medija,svim srcem sam uz njega.
Postali smo bruka i sramota.
Niko ne valja samo smo mi zlatni.

Slave

pre 2 godine

@Dragisa
Da, bas steta sto su Manarino i Karacev igrali medjusobno pa ne mogu da pomrse konce prvoj 3 i izbace ih. Hahahahahaha, sta vi pisete pa to je cirkus.

Mikii

pre 2 godine

Onaj olos sa Eurosporta sto je prenosio Nadalov mec predstavlja skolski primer za one kojima jos uvek nije jasno zasto nas niko u svetu ne voli. Raduje me, ipak, odnos preporuceni-nepreporuceni kad je skandalozni odnos doticnoga prema jednom od najvecih sportista svih vremena u pitanju. To je jasan pokazatelj da je jos uvek ostalo normalnih ljudi u ovoj zemlji. Zivece ovaj narod, ubedjen sam.

Tn

pre 2 godine

Evo ga i Zverev gubi. Nadal od kako je dosao u Australiju samo dobre vesti dobija. Hurkac, Karacev, Zverev - svi se sklanjaju iz zreba. Jedina nada je Medvedev da pravda bude zadovoljena.
(xyz, 23. januar 2022 06:43)
Kao prvo, Zverev i dalje igra. Kao drugo, kako mislis sklanjaju se? Stanu kod tribina i ostave prazan teren protivniku?

Nikola

pre 2 godine

Koliko sreće za Nadala u taj brejku. Hahahahaha. Razneo ga Manarino. Na kraju će i da mu preda zbog povrede jer Nadal mora da osvoji turnir. Rečeno je svima.

Nikola

pre 2 godine

Djokovic je zbog vakcine propustio veliku sansu da osvoji 10 AO i 21 Grand Slam titulu. Imao je lak zreb do meca sa Nadalom i siguran sam da bi ga pobedio. Ovako, mislim da Nadal ima sada sansu da osvoji ovaj turnir i bude na vrhu liste svih vremena.

Mika

pre 2 godine

Kecmanovicev plasman je dokaz koliko je Djokovicu lak i namesten zreb. Da podsetim, drzava je izbacila Djokovica, ovi sa AO su mu dozvolili da igra i ubacili ga u zreb.

Boyka

pre 2 godine

Ociscen zreb do polufinala a mozda i do finala ako beretini ispadne. Zverev ce tesko da se vrati sa 2 seta zaostatka. Iskreno se nadam da ce Medvedev bar ostati na nivou i da ce ga lepo pocistiti u finalu. Ja nmg da verujem da ce Nadal ovako nikakav sa jos malo pa 36 god lagano doci do finala turnira koji ga je najvise mucio. Ako ovo uzme onda Novak gubi taj adut da je jedini koji je uzeo sve GS 2x i jos zaostaje 1 GS u trci. Ko bi rekao krajem prosle godine da ce ovo da se desi, ne bi me cudilo i federeru da se ocisti na wimbldonu ove godine. Msm da bi nadal ispao od karatseva ili hurkaca ali eto.

Sunce slobode

pre 2 godine

Tamos vamos koji je karijeru izgradio na krsenju pravila dozvoljenog vremena izmedju poena. I ceo svet to gleda 15-20 godina i nikom nista. I taj treba da bude najveci svih vremena? Zamerate komentatoru sto navija protiv njega? A ja se nadam se da ce mu ona nasa zenska suditi makar jedan mec na ovom turniru i da ga tretira po pravilima. Garantujem da ce mu se igra raspasti u paramparcad.

mba

pre 2 godine

@AndjelA
Kako mu je namesten zreb? Hacanov, Zverev, Beretini, Medvedev mu dolaze redom. To sto je Zverev ispao, to je druga prica. Nadal je imao ubedljivo najgori zreb

Gaga

pre 2 godine

Samo je problem sto ako osvoji 21 titulu, na RG je najveci favorit. I lako moze do 22. I za cas se odvoji za 2 titule. Ne znam stvarno, bas bezveze ispada.

Dragisa

pre 2 godine

Sa tacke gledista naseg interesa,ja zelim da ispadnu i Zverev i Medvedev i Nadal. Za tako nesto potrebno je imati takav zreb da im se nekako rasporede nezgodni protivnici,npr da Karacev i Manarino ne igraju jedan protiv drugog vec da idu na top trojku,ali,tesko je bas da bude po nasoj volji.Videcemo ovaj sad sto ide na Medvedeva,meni deluje da je hladan kao spricer a cini mi se i da ima solidno tenisko oruzje.U svakom slucaju ,ko gleda neka i uziva ako moze.

x

pre 2 godine

Komentator na Eurosportu je živa sramota za sportsko novinarstvo. Ok, navijam da Rafa dobije po tamburi, to je moja stvar, ali od komentatora očekujem dozu umerenosti, profesionalizma a ne ovaj cirkus !
(JPR24, 23. januar 2022 06:29)

U čemu je problem? To je Eurosport Srbija i treba da navija protiv Nadala (posle svega što se desilo). Ja sam npr. poludeo što je Damir Ceronja navijao ZA Nadala u prošlom kolu protiv Hačanova!

...

pre 2 godine

ja ne mogu da verujem koliko ovaj nadal ima srece. pa pogledajte zrebove nekih njegovih GS poeba, jednom je odvojio us open da nije igrao ni sa jednim top 30 igracem, i sad mu se opet sve namesta lepo.

Gaja

pre 2 godine

Nikola i da osvoji 21 Nadal ne može biti ma vrhu svih vremena jer je tek 6 po broju nedelja na prvom mestu ...fali mi 3 mastersa i nema ni završni. Takođe Novak ima bolji međusobni skor i još mnogo toga što Nadal nema.Takođe ko normalan može ovu titulu računati kao uspeh kada bez ikakvog razloga najboljem ikada nisu dozvolili da igra.Da brani titulu i poene.....Tako da prazna je to priča sa tvoje strane.

GOAT

pre 2 godine

Desetak godina nisam gledao neki turnir kao sad. Valjda mi je Djokovic ogadio sport svojom dominacijom i ruznim tenisom. Mada nije ni bilo uzbudljivih igraca. Sada su Medvedev i Zverev stasali i spremni su da preuzmu palicu. Mali Siner i Alkaraz su fantazija i najveci talenti od Federera (Nole i Nadal su ipak vise industrijski igraci). Jedino Cilica nisam mogao da gledam ako se ona igra samo servis uopste i zove tenis.

Srki s

pre 2 godine

Mika@ tačno.Kecmanović pliva na Đokovićevom žrebu,sve totalni anonimus u prva 3 kola a u osmini finala pacer Monfils ,znači 4 laka trening meča i onda samo 3 protivnika do titule.Tako godinama na GS turnirima ali obavezno u prva tri kola neviđene neznalice zalutali na tenis.O čemu se tu radi?

Goran

pre 2 godine

Прва ствар, Ђоковић је бр 1 и самим тим ће имати лакши жреб од твог Надалчета који је број 5-6.
Друго, имао је визу кад је био у жребу.
Треће, уживај у Надалчету до понедељка јер га неће бити после Зверева.

Prva 4 nosioca apsolutno nasumično dobijaju protivnike i nema nikakve razlike u "težini". Džabe braniš slab Djokovićev žreb.

komnen barjaktat

pre 2 godine

Ok! Mogu da se sklanjaju svi iz tog dela žreba gde je Nadal, da mu se "podesi" žreb, da ga organizatori žele u završnici,itd.,...
Samo još ovo za ove koji žele da Nadal uzme ovaj AO 2022: možda je njima impresivno da im Rafa - favorit dođe do 5. kola (četvrtfinala) s jednim izgubljenim setom ali jednostavno ljubimac im ne pokazuje kvalitet više. Ako u utorak prođe i ovog malog Kanađanina, potomka ruskih Jevreja, onda zaslužuje finale. Šapovalov takođe levoruk a uz to ga i pobeđivao. Zna kako da igra protiv Nadala.

Mazda

pre 2 godine

Nadal je u 1. setu imao dosta srece, posle se znalo sta sledi. Odigrao je i par fenomenalnih poena… steta sto je pobedio, jer ce kako stvari stoje Zverev kuci…bilo bi super kad bi Šapo osvojio, za Noletove navijace tj.

Jos da dodam da je Muamerova patnja prevelika sta god da Nadal uradi.

Aleksandar Vukobratić

pre 2 godine

Navijamo protiv Rafe, da nam ne prestigne Noleta. Mislim da objektivno ima male šanse. Ne leži mu AO.
Ali naravno nikad se ne zna.

Delija

pre 2 godine

Sta ocekivsti od ovog Francuza kad je prosle godine glatko gubio od Federera dok se nije povredio na Wimbldonu a ovaj nije igrao tenis 2 godine.

max

pre 2 godine

Sve su uradili da Nadal osvoji AO izbacili Noleta žreb doping novinari .Najgore od svega je što je pod steroidima i niko ga ne kontroliše već godinama jer sa njegovim bolestima ne bi trebao da igra jer će posle karijere biti invalid.

матори

pre 2 godine

Kecmanovicev plasman je dokaz koliko je Djokovicu lak i namesten zreb. Da podsetim, drzava je izbacila Djokovica, ovi sa AO su mu dozvolili da igra i ubacili ga u zreb.
(Mika, 23. januar 2022 07:34)

Прва ствар, Ђоковић је бр 1 и самим тим ће имати лакши жреб од твог Надалчета који је број 5-6.
Друго, имао је визу кад је био у жребу.
Треће, уживај у Надалчету до понедељка јер га неће бити после Зверева.

Jasna

pre 2 godine

Rafa jos jednom cestitam. Bravo. Inace ja sam rodjena u Beogradu i ponasam se kao pristojan navijac, a odakle je komentator? Gde je naucio da se onako pomasa? Ovo sto smo doziveli danas, a i ranijih godina od ovog komentatora je blagi uzas. Da li neko postoji da ga opomene ili najuri sa posla kad nije za taj posao. Drugo, ima iritirajucu dikciju. Covek koji se ulizivao Srdjanu Djokovicu i dovodio ga u studio da zajedno komentarisu. Sta dalje pricati. Vamos Rafa!

Rade

pre 2 godine

Rafa je imao navijace u Srbiji, ali imace ih jos vise. Zasto? Zbog ovakvih nazovi "sportskih" komentatora, zbog Srdjana Djokovica, zbog Srbendi bahatih, raznih prazilukovica i nolo hordi. Normalnim navijacima su se smucili do nepodnosljivosti.

bole

pre 2 godine

Bolje za Djokovića da Nadal osvoji AO, mada čisto sumnjam da Nadal može da veže pobjede protiv Šapovalova, Beretinija i Medvedeva. Ako Nadal osvoji taj 21 GS, Novak produžuje rekord u sedmicama na prvom mjestu i ostaje motivisan da obori Nadalov GS rekord.

Lukavi

pre 2 godine

Dosta je paranoicno razmisljanje da je "sve ovo plan australijskih vlasti, da bi Nadal osvojio titulu", ne vrti se sve oko tenisa. Novak je deportovan zbog loseg tajminga i politike.

Isto tako, Nadal "ne vraca Novaku za oduzeti RG" iz prostog razloga zato sto je Novak RG uzeo pobedivsi Nadala na putu do titule, sa druge strane Nadal ako ga uzme, uzece ga tako sto je Novaku zabranjeno da igra na turniru.

Sve u svemu ako Nadal osvoji, kapa dole, i svaka cast. To ne znaci da ce stvari biti gotove, ali opet ce imati prednost svakako.

Moje misljenje je da ce sampion ipak biti Medvedev, no videcemo.

Ono sto je svakako evidentno je da je Novak sam sebi najveci neprijatelj. Prosto po ovom prikazanom ja ne znam ko bi mogao da mu parira, eventualno Medvedev u finalu ali i on samo ako uspe da zavrsi sve u tri seta inace mu sanse opadaju kako mec odmice.

Nadal je stara musterija za Novaka, barem na betonu vec duze vreme.

Novaku zelim da se vakcinise, stvarno nece izdati nikakve stavove i ne znam ni ja sta, jos uvek je sve u njegovim rukama, i stvarno ce biti ultra destruktivno ako zbog ovakve gluposti prokocka sav trud koji je ulozio, sada kada je tako blizu konacnog cilja.

Svaki njegov pravi navijac tako razmislja, zivot je pun kompromisa, ne moze sve da bude po tvom, a ovo se i ne cini kao neki veliki kompromis iskreno, kada se pogleda sta gubi ako ne bude igrao ove sezone...

alkos

pre 2 godine

Moramo da uložimo još jednu tužbu@

Da se Nolu priznaju titule na svim GS na kojima nije igrao, plus one koje je izgubio u finalima, jer mu je tako naređeno!
Pravda za zaraženog šetača među decom, koga u poštenoj Srbiji niko za to ne prozva!

GOAT

pre 2 godine

Desetak godina nisam gledao neki turnir kao sad. Valjda mi je Djokovic ogadio sport svojom dominacijom i ruznim tenisom. Mada nije ni bilo uzbudljivih igraca. Sada su Medvedev i Zverev stasali i spremni su da preuzmu palicu. Mali Siner i Alkaraz su fantazija i najveci talenti od Federera (Nole i Nadal su ipak vise industrijski igraci). Jedino Cilica nisam mogao da gledam ako se ona igra samo servis uopste i zove tenis.

Nikola

pre 2 godine

Koliko sreće za Nadala u taj brejku. Hahahahaha. Razneo ga Manarino. Na kraju će i da mu preda zbog povrede jer Nadal mora da osvoji turnir. Rečeno je svima.

Muamer

pre 2 godine

Uzalud je navijanje ovoga smiješnog komentatatora za Manarina, Rafa lagano gazi ka 21 GS tituli. Toliko o profesionalnosti komentatora, uzalud mu je bodrenje Manarina.

Mika

pre 2 godine

Kecmanovicev plasman je dokaz koliko je Djokovicu lak i namesten zreb. Da podsetim, drzava je izbacila Djokovica, ovi sa AO su mu dozvolili da igra i ubacili ga u zreb.

Seek & Destroy

pre 2 godine

Vamos Nadal.Znaci nikada nisam navijao za njega ali sada zbog nebeskog naroda,propagande,medija,svim srcem sam uz njega.
Postali smo bruka i sramota.
Niko ne valja samo smo mi zlatni.

Sunce slobode

pre 2 godine

Tamos vamos koji je karijeru izgradio na krsenju pravila dozvoljenog vremena izmedju poena. I ceo svet to gleda 15-20 godina i nikom nista. I taj treba da bude najveci svih vremena? Zamerate komentatoru sto navija protiv njega? A ja se nadam se da ce mu ona nasa zenska suditi makar jedan mec na ovom turniru i da ga tretira po pravilima. Garantujem da ce mu se igra raspasti u paramparcad.

x

pre 2 godine

Komentator na Eurosportu je živa sramota za sportsko novinarstvo. Ok, navijam da Rafa dobije po tamburi, to je moja stvar, ali od komentatora očekujem dozu umerenosti, profesionalizma a ne ovaj cirkus !
(JPR24, 23. januar 2022 06:29)

U čemu je problem? To je Eurosport Srbija i treba da navija protiv Nadala (posle svega što se desilo). Ja sam npr. poludeo što je Damir Ceronja navijao ZA Nadala u prošlom kolu protiv Hačanova!

xyz

pre 2 godine

Evo ga i Zverev gubi. Nadal od kako je dosao u Australiju samo dobre vesti dobija. Hurkac, Karacev, Zverev - svi se sklanjaju iz zreba. Jedina nada je Medvedev da pravda bude zadovoljena.

max

pre 2 godine

Sve su uradili da Nadal osvoji AO izbacili Noleta žreb doping novinari .Najgore od svega je što je pod steroidima i niko ga ne kontroliše već godinama jer sa njegovim bolestima ne bi trebao da igra jer će posle karijere biti invalid.

...

pre 2 godine

ja ne mogu da verujem koliko ovaj nadal ima srece. pa pogledajte zrebove nekih njegovih GS poeba, jednom je odvojio us open da nije igrao ni sa jednim top 30 igracem, i sad mu se opet sve namesta lepo.

xxx7

pre 2 godine

Da li je realan komentator sa eurosporta1, gospode boze,znaci toliko najvijanje protiv Nadala pa dal je moguce?! A igraju Spanac protiv Francuza...
Jao Rafa izgleda si opasne komplekse ovde nabio.
Inace nevezano za Rafu, komentator je zivi ocaj i sramota, iritantan do krajnjih granica.

Gaja

pre 2 godine

Nikola i da osvoji 21 Nadal ne može biti ma vrhu svih vremena jer je tek 6 po broju nedelja na prvom mestu ...fali mi 3 mastersa i nema ni završni. Takođe Novak ima bolji međusobni skor i još mnogo toga što Nadal nema.Takođe ko normalan može ovu titulu računati kao uspeh kada bez ikakvog razloga najboljem ikada nisu dozvolili da igra.Da brani titulu i poene.....Tako da prazna je to priča sa tvoje strane.

Mikii

pre 2 godine

Onaj olos sa Eurosporta sto je prenosio Nadalov mec predstavlja skolski primer za one kojima jos uvek nije jasno zasto nas niko u svetu ne voli. Raduje me, ipak, odnos preporuceni-nepreporuceni kad je skandalozni odnos doticnoga prema jednom od najvecih sportista svih vremena u pitanju. To je jasan pokazatelj da je jos uvek ostalo normalnih ljudi u ovoj zemlji. Zivece ovaj narod, ubedjen sam.

Aleksandar Vukobratić

pre 2 godine

Navijamo protiv Rafe, da nam ne prestigne Noleta. Mislim da objektivno ima male šanse. Ne leži mu AO.
Ali naravno nikad se ne zna.

матори

pre 2 godine

Kecmanovicev plasman je dokaz koliko je Djokovicu lak i namesten zreb. Da podsetim, drzava je izbacila Djokovica, ovi sa AO su mu dozvolili da igra i ubacili ga u zreb.
(Mika, 23. januar 2022 07:34)

Прва ствар, Ђоковић је бр 1 и самим тим ће имати лакши жреб од твог Надалчета који је број 5-6.
Друго, имао је визу кад је био у жребу.
Треће, уживај у Надалчету до понедељка јер га неће бити после Зверева.

Boyka

pre 2 godine

Ociscen zreb do polufinala a mozda i do finala ako beretini ispadne. Zverev ce tesko da se vrati sa 2 seta zaostatka. Iskreno se nadam da ce Medvedev bar ostati na nivou i da ce ga lepo pocistiti u finalu. Ja nmg da verujem da ce Nadal ovako nikakav sa jos malo pa 36 god lagano doci do finala turnira koji ga je najvise mucio. Ako ovo uzme onda Novak gubi taj adut da je jedini koji je uzeo sve GS 2x i jos zaostaje 1 GS u trci. Ko bi rekao krajem prosle godine da ce ovo da se desi, ne bi me cudilo i federeru da se ocisti na wimbldonu ove godine. Msm da bi nadal ispao od karatseva ili hurkaca ali eto.

JPR24

pre 2 godine

Komentator na Eurosportu je živa sramota za sportsko novinarstvo. Ok, navijam da Rafa dobije po tamburi, to je moja stvar, ali od komentatora očekujem dozu umerenosti, profesionalizma a ne ovaj cirkus !

Bojan

pre 2 godine

Ovo što slušamo od komentatora sa Eurosporta 1 je možda najveća neprofesionalnost ikada. Da mu je Manarino sin ovako ne bi smeo da navija protiv Nadala. Ovo je za otkaz.

Goran

pre 2 godine

Прва ствар, Ђоковић је бр 1 и самим тим ће имати лакши жреб од твог Надалчета који је број 5-6.
Друго, имао је визу кад је био у жребу.
Треће, уживај у Надалчету до понедељка јер га неће бити после Зверева.

Prva 4 nosioca apsolutno nasumično dobijaju protivnike i nema nikakve razlike u "težini". Džabe braniš slab Djokovićev žreb.

Mazda

pre 2 godine

Nadal je u 1. setu imao dosta srece, posle se znalo sta sledi. Odigrao je i par fenomenalnih poena… steta sto je pobedio, jer ce kako stvari stoje Zverev kuci…bilo bi super kad bi Šapo osvojio, za Noletove navijace tj.

Jos da dodam da je Muamerova patnja prevelika sta god da Nadal uradi.

mikica

pre 2 godine

Komentator ovako ne bi ni za Novaka navijao protiv Rafe... uzas! Toliko neobejktivnosti, neprofesionalnosti, i covek svojom neobjektivnoscu smeta neutralnom navijacu i coveku koji zeli da pogleda jedan teniski mec.

Srki s

pre 2 godine

Mika@ tačno.Kecmanović pliva na Đokovićevom žrebu,sve totalni anonimus u prva 3 kola a u osmini finala pacer Monfils ,znači 4 laka trening meča i onda samo 3 protivnika do titule.Tako godinama na GS turnirima ali obavezno u prva tri kola neviđene neznalice zalutali na tenis.O čemu se tu radi?

komnen barjaktat

pre 2 godine

Ok! Mogu da se sklanjaju svi iz tog dela žreba gde je Nadal, da mu se "podesi" žreb, da ga organizatori žele u završnici,itd.,...
Samo još ovo za ove koji žele da Nadal uzme ovaj AO 2022: možda je njima impresivno da im Rafa - favorit dođe do 5. kola (četvrtfinala) s jednim izgubljenim setom ali jednostavno ljubimac im ne pokazuje kvalitet više. Ako u utorak prođe i ovog malog Kanađanina, potomka ruskih Jevreja, onda zaslužuje finale. Šapovalov takođe levoruk a uz to ga i pobeđivao. Zna kako da igra protiv Nadala.

Tn

pre 2 godine

Evo ga i Zverev gubi. Nadal od kako je dosao u Australiju samo dobre vesti dobija. Hurkac, Karacev, Zverev - svi se sklanjaju iz zreba. Jedina nada je Medvedev da pravda bude zadovoljena.
(xyz, 23. januar 2022 06:43)
Kao prvo, Zverev i dalje igra. Kao drugo, kako mislis sklanjaju se? Stanu kod tribina i ostave prazan teren protivniku?

Dragisa

pre 2 godine

Sa tacke gledista naseg interesa,ja zelim da ispadnu i Zverev i Medvedev i Nadal. Za tako nesto potrebno je imati takav zreb da im se nekako rasporede nezgodni protivnici,npr da Karacev i Manarino ne igraju jedan protiv drugog vec da idu na top trojku,ali,tesko je bas da bude po nasoj volji.Videcemo ovaj sad sto ide na Medvedeva,meni deluje da je hladan kao spricer a cini mi se i da ima solidno tenisko oruzje.U svakom slucaju ,ko gleda neka i uziva ako moze.

Nikola

pre 2 godine

Djokovic je zbog vakcine propustio veliku sansu da osvoji 10 AO i 21 Grand Slam titulu. Imao je lak zreb do meca sa Nadalom i siguran sam da bi ga pobedio. Ovako, mislim da Nadal ima sada sansu da osvoji ovaj turnir i bude na vrhu liste svih vremena.

bole

pre 2 godine

Bolje za Djokovića da Nadal osvoji AO, mada čisto sumnjam da Nadal može da veže pobjede protiv Šapovalova, Beretinija i Medvedeva. Ako Nadal osvoji taj 21 GS, Novak produžuje rekord u sedmicama na prvom mjestu i ostaje motivisan da obori Nadalov GS rekord.

mba

pre 2 godine

@AndjelA
Kako mu je namesten zreb? Hacanov, Zverev, Beretini, Medvedev mu dolaze redom. To sto je Zverev ispao, to je druga prica. Nadal je imao ubedljivo najgori zreb

Slave

pre 2 godine

@Dragisa
Da, bas steta sto su Manarino i Karacev igrali medjusobno pa ne mogu da pomrse konce prvoj 3 i izbace ih. Hahahahahaha, sta vi pisete pa to je cirkus.

Delija

pre 2 godine

Sta ocekivsti od ovog Francuza kad je prosle godine glatko gubio od Federera dok se nije povredio na Wimbldonu a ovaj nije igrao tenis 2 godine.

Lukavi

pre 2 godine

Dosta je paranoicno razmisljanje da je "sve ovo plan australijskih vlasti, da bi Nadal osvojio titulu", ne vrti se sve oko tenisa. Novak je deportovan zbog loseg tajminga i politike.

Isto tako, Nadal "ne vraca Novaku za oduzeti RG" iz prostog razloga zato sto je Novak RG uzeo pobedivsi Nadala na putu do titule, sa druge strane Nadal ako ga uzme, uzece ga tako sto je Novaku zabranjeno da igra na turniru.

Sve u svemu ako Nadal osvoji, kapa dole, i svaka cast. To ne znaci da ce stvari biti gotove, ali opet ce imati prednost svakako.

Moje misljenje je da ce sampion ipak biti Medvedev, no videcemo.

Ono sto je svakako evidentno je da je Novak sam sebi najveci neprijatelj. Prosto po ovom prikazanom ja ne znam ko bi mogao da mu parira, eventualno Medvedev u finalu ali i on samo ako uspe da zavrsi sve u tri seta inace mu sanse opadaju kako mec odmice.

Nadal je stara musterija za Novaka, barem na betonu vec duze vreme.

Novaku zelim da se vakcinise, stvarno nece izdati nikakve stavove i ne znam ni ja sta, jos uvek je sve u njegovim rukama, i stvarno ce biti ultra destruktivno ako zbog ovakve gluposti prokocka sav trud koji je ulozio, sada kada je tako blizu konacnog cilja.

Svaki njegov pravi navijac tako razmislja, zivot je pun kompromisa, ne moze sve da bude po tvom, a ovo se i ne cini kao neki veliki kompromis iskreno, kada se pogleda sta gubi ako ne bude igrao ove sezone...

Gaga

pre 2 godine

Samo je problem sto ako osvoji 21 titulu, na RG je najveci favorit. I lako moze do 22. I za cas se odvoji za 2 titule. Ne znam stvarno, bas bezveze ispada.

alkos

pre 2 godine

Moramo da uložimo još jednu tužbu@

Da se Nolu priznaju titule na svim GS na kojima nije igrao, plus one koje je izgubio u finalima, jer mu je tako naređeno!
Pravda za zaraženog šetača među decom, koga u poštenoj Srbiji niko za to ne prozva!

Jasna

pre 2 godine

Rafa jos jednom cestitam. Bravo. Inace ja sam rodjena u Beogradu i ponasam se kao pristojan navijac, a odakle je komentator? Gde je naucio da se onako pomasa? Ovo sto smo doziveli danas, a i ranijih godina od ovog komentatora je blagi uzas. Da li neko postoji da ga opomene ili najuri sa posla kad nije za taj posao. Drugo, ima iritirajucu dikciju. Covek koji se ulizivao Srdjanu Djokovicu i dovodio ga u studio da zajedno komentarisu. Sta dalje pricati. Vamos Rafa!

Rade

pre 2 godine

Rafa je imao navijace u Srbiji, ali imace ih jos vise. Zasto? Zbog ovakvih nazovi "sportskih" komentatora, zbog Srdjana Djokovica, zbog Srbendi bahatih, raznih prazilukovica i nolo hordi. Normalnim navijacima su se smucili do nepodnosljivosti.