Ponedeljak, 17.01.2022.

16:00

Nemci oštro protiv Đokovića: Ovakav broj 1 nikome ne treba

Komentatori u nemačkim medijima izuzetno oštro pišu protiv Novaka Đokovića.

Izvor: B92

Nemci oštro protiv Ðokoviæa: Ovakav broj 1 nikome ne treba IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

Lola

pre 2 godine

Od kad ce neko da mene mrzi zato sto se nisam vakcinisala? Po kom osnovu i zasto? Nisam se vakcinisala ni protiv gripa od kad grip postoji pa nas niko nije ucenjivao?? Ovo sad sto se radi je sprovodjenje jedne fasisticke i zlocinacke agende porobljavanja naroda i uspostavljanja jednoumlja i potcinjenosti masa malom broju svetskih mocnika i ideologa. Kome nije jasno posle 2 g golgote , tome nema pomoci.A Nemci treba da cute dok god ih ima na planeti za sve zlo, koje su uradili covecanstvu.

Pera ložač

pre 2 godine

Nije bitno da li vam treba ili ne igra se pa ko pobedi taj je bolji a On je najbolji. E slepci iz pilitikanstva uništiste ovu prelepu planetu sa vašu pohlepe, zla i gramzivist, ali priroda pamti i sledi vam najverovatnije surova realnost ako se ne osvestite dok nije kasno

seljadin

pre 2 godine

A sto su i gde bi radili milioni Srba koji su od sezdesetih godina hrlili u Nemacku i pri tom izdrzavali familije u Srbiji? Vama je samo nemacki novac, investicije, tehnika, auta....bitan, a ostalo ne. Licemeri ste vi, a ne oni.

Zahvaljujemo se
(Milan Z., 18. januar 2022 07:54) # Link komentara


Milane, a Nemci po tebi nisu licemerni kad nas ubijaju u Kragujevcu, Kraljevu, i dobri smo im kad treba da radimo za njih kao jeftina radna snaga u Nemačkoj ????

michael myers

pre 2 godine

Ovakvi tekstovi samo govore koliko se tu frustracija nagomilalo u svetu protiv Novaka. Samo je na trenutak kada je izgubio USO imao nekoliko dana empatije, ali to je vise bila neka vrsta sazaljenja, ne iskrenog bodrenja, posle je i to proslo, a ostale su frustracije. I zato nije lose da se sada svi isprazne i oslobode ove frustracije, jer ce ga sigurno pustiti posle na miru neko vreme, do prvog sledeceg povoda koji nazalost jedino Nole svojim greskma moze da im da. Evidentno je da gubi prvo mesto nakon Australije, sto mozda i nije tako lose, jer moze da se pregrupise i da ponovo napadne neki GS iz drugog plana, upravo ovo sto radi Nadal sada. Po meni Nadal je favorit broj jedan na ovom turniru i igrace kao da mu je ovo poslednji turnir u zivotu, iako ima posle i RG. Tako da bitka za GOATa tek predstoji

jaggy jaggy

pre 2 godine

Ako oni ovako rezonuju stvari onda smo mi za njih nadprosečno inteligentni! Ovo je čista provokacija... Nole ne čitaj štampu oni žele da te utuku! Primi rusku vakcinu pa da vidimo koji će im biti izgovor ako te ne puste na RG. Ili nemoj to bi verovatno izazvalo treći svetaki rat.. Neka pate u toj njihovoj novakofobiji a ti momče treniraj i čuvaj zdravlje i glavu gore! ???

brain washing machine-full speed

pre 2 godine

Nama koji imamo 46% vakcinisanih je nenormalno što razvijene zemlje koje imaju duplo više vakcinisanih smatraju da nije normalno da se neko kao Novak ne vakciniše. Ali šta znaju razvijene zemlje šta je u vakcinama...
Kakva šteta što je Novak ovo uradio sebi...
(Ogi, 18. januar 2022 01:16)
Znali ili ne šta je u vakcinama-kako ne vide da u tim razvijenim zemljama, što se više vakcinišu, imaju sve više dnevnozaraženih, to me neverovatno fascinira...i posle svega toga i dalje se vrti mantra: vakcinišimo se, vakcinišimo se...
Alo bre slepci ispranih mozgova, pa samo jedan pogled na worldometer dijagrame sve govori.

Milan Z.

pre 2 godine

Bili nacisti,ostali nacisti i najveći Srbomrzci.Ubijali Djake, decu….Oni da pišu nešto …..Da je pravde na ovom svetu Nemci ne bi trebalo da postoje uopšte kakva su zlodela činili.Prokleti Germani
(pera, 18. januar 2022 06:44)

A sto su i gde bi radili milioni Srba koji su od sezdesetih godina hrlili u Nemacku i pri tom izdrzavali familije u Srbiji? Vama je samo nemacki novac, investicije, tehnika, auta....bitan, a ostalo ne. Licemeri ste vi, a ne oni.

Zahvaljujemo se

Mazda

pre 2 godine

Ovo su oni kojima je Novak u 33 bio opsednut pobedama a slinavi svajcarac polupan u 40oj samo voli da igra. Duvajte ga bre svi! A Novak ce ili da batali tenis ili da se vakcinise. Najgore bi bilo da celavi bik pobedi na ao te se nadam da se bar ta tragedija nece desiti.

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Totalne gluposti. Da nije dobio vizu ne bi ni išao u Australiju.Australijski konzulat u Beogradu mu je izdao regularnu vizu.
(Nikolic, 18. januar 2022 05:12)

Svaka viza može da se poništi i to nije nikakav garant da ćete 100 % ući u neku zemlju.

Salomon

pre 2 godine

Čitajući između redova dolazim do zaključka da po njihovom Djokovic uopšte nije smio ni biti tu gde je. Njima trebaju samo ugladjeni kao Federer a nema narcisoidnijeg sportiste na svetu. Nit lošijeg gubitnika. A to sa isusim je bas preterano,priznajem.

XXL

pre 2 godine

Tipično za schwaben. Krive su žrtve kao i po njihovim konc-logorima. Naravno kriv je Đoković što nije odustao od Australian Open turnira, a žrtve konc-logora zato što su to što jesu jer da nisu oni se ne bi angažovali da ih uklone.

Miks

pre 2 godine

Nole, vakcinisi se u diskreciji i pusti da i dalje kevću i igraj turnire gde nije uslov vakcina. Onda kag stignes na RG na njihovi zaprepastenje pokazi vakcinalni ausvaj i oderi sve redim a posebnog onog sa šorcom u turu.

trio

pre 2 godine

Volim ga kao brata, ali je ispao bas glup. On samo sebi prkosi. Rusi svoje zivotno delo zbog nekog zadrtog stava. Posto je sprdnja u celom svetu, ko ce sad da mu pomogne, majka priroda? Bosanske piramide? Grut iz Cuvara Galksije?

seljadin

pre 2 godine

ne slazem se sa nekim opaskama, Nole je i siroke ruke, pomagao kad je trebalo, ali u sustini Nemci su u pravu, ono u cemu nisu u pravu je da je bio u pitanju neki Englez ne bi tako pisali, uostalom nije im odgovarala ni Monika Seles koja je bila zlatno dete, skromna, sve suprotno od Novaka, i opet su joj Nemci kao u Kragujevcu zabili noz u ledja na sred turnira u Nemackoj, niko nije platio nikakvu odstetu toj devojcici tada za unisten zivot. Njihovi motivi su upitni.

Vojislav

pre 2 godine

Nole svi koji te mrze Sada likuju Sto se nisi vakcinisao I sto neces prestici Nadala I Feda po broju slemova.Svi koji te vole ti kazu da se vakcinises da bi igrao tenis.

Sale

pre 2 godine

Nije on pozer i narcis nego ste vi najveci licemeri, kukavice i ljigavci. Koristite ovu priliku kad je covek na zemlji da ga sutirate i pljujete jer nemate hrabrosti svih ovih godina da kazete istinu a to je da ga mrzite jer je najbolji a za vas je pripadnik nize rase

U zabludi

pre 2 godine

Kako je svet pokvaren i zavidan, a mi mislimo da s nama nešto nije u redu. Da li je moguće da jednog neprikosnovenog borca, filantropa i oca između ostalog neko može ovoliko da vređa, blati i nipodaštava? Kada bi ljudi koji pišu te članke imali trunke znanja o sportu i golgoti koju je Nole prošao do mesta broj 1, pisali bi mu hvalospeve i epove svaki dan, ne ove lažne, poturene i potplaćene budalaštine koje mogu samo isti takvi neuki i nacistički hladnokrvni zapadnjaci da prihvate i progutaju na prvu. Sramota i užas za jednu naciju da oživljava fašističku retoriku i to nad onakvom legendom kakav je naš Nole!

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

30 godina zivim ovde i taj mentalitet
mi je odvratan, ali neka, borac je Nole i izdrzao je vece i jace psiholoske izazove sbaka mu cast i "halal" za sve so je postigao i sto ce postici...
(Darko, 18. januar 2022 05:20)

A što živiš tamo i trpiš taj mentalitet i to 30 godina.

pera

pre 2 godine

Bili nacisti,ostali nacisti i najveći Srbomrzci.Ubijali Djake, decu….Oni da pišu nešto …..Da je pravde na ovom svetu Nemci ne bi trebalo da postoje uopšte kakva su zlodela činili.Prokleti Germani

Bogoljub

pre 2 godine

Dva su pogleda na svet:
zemaljski i nebeski.
Nije baš lako ovo razumeti, ali uz pravilno obrazovanje, i uz čestit život, i uz Božju pomoć - daje se čoveku koji želi da to razume.
Ova situacija, ovakvo pisanje nemačkih medija, pomaže u shvatanju.

ns

pre 2 godine

mi kao narod da shvatimo da novak ima strasno los publicitet i da vecina sveta van srbije podrzava sve sto se desilo ( i oni koje boli uvo za tenis i srbe). pogledajte bilo koji svetski sajt komentare vecina je protiv njega. dozvolio je sebi da ga antivax pokret pretvori u heroja

.

pre 2 godine

„Novak Đoković je izgubio pravni obračun protiv australijske vlade i morao je da napusti tu zemlju. To je kraj neviđenog pozerstva koje je navodnog srpskog heroja razotkrilo kao nemilosrdnog narcisa“, ocenjuje urednik sportskog internet-portala Spox.com Feliks Gec.
Šta ti dođe Amon Gec? Deda, pradeda, ćićo..?

Darko

pre 2 godine

Ovde su jedva dočekali da bacaju drvlje i kamenje na prvog tenisera svijeta jer ne mogu podnijeti cinjenicu da je jedan Srbijanac, Balkanac itd. na tom mjestu i to duzi period i nisu mu do sada nista mogli svi su ko jedan od "raje" do medija, 30 godina zivim ovde i taj mentalitet
mi je odvratan, ali neka, borac je Nole i izdrzao je vece i jace psiholoske izazove sbaka mu cast i "halal" za sve so je postigao i sto ce postici...

Serpico

pre 2 godine

Ako je već pošten(a svi znamo da jest), nema ga šta savjest gristi zbog te lažne kovid potvrde.
(Dejan, 18. januar 2022 04:34)

Kakva sizofrena recenica!

"Posteno pa ko koga prevari"... :-D

gargleblaster

pre 2 godine

Voleo bih da veliki svetski mediji pisu o ulozi malog srpskog medija B92 koji je besomucno pisao i prenosio bljuvotine dinastije Djokovic, obimno finansiran godinama. Rado cu im skrenuti paznju na to, ako im je nesto promaklo.
For yours eyes only.

Never Mind

pre 2 godine

Ni meni nije potrebno njihovo misljenje pa moram da odtrpim, bas kao sto i oni moraju da trpe nezeljenog broja 1 i to GOAT-a.
Sva sreca da se titula broja 1 zasluzuje na teniskom terenu a ne po tome da li to neko voli ili ne voli. Toliko.

Baja

pre 2 godine

Ala se plaše Noleta, auuuuuuuu
Ako i treba da se plaše...
Svu ovu hajku oni zapravo rade iz straha. Straha, da će Nole i na papiru dokazati da eto tamo neki prljavi, nikakvi, glupi Srbin, niže rase, može
biti bolji od superiornog Nemca, Engleza, Francuza, Španca...

sin lovca na medvede

pre 2 godine

(Vladimir)
Slazem se Tobom. Srbija treba da prihvati svu odgovornost, ne samo za ratove 90 -tih, nega za sve sto se dogadjalo od 1918- 1995. Drugim recima Srbija je odgovorna za nastanak YU, za sve sto se je u njoj dogadjalo, ukljucujuci i njen raspad u cilju ostvarenja " tisocljetnih" snova CRO i SLO.
Posebna odgovornost u tome lezi na vidnim Srpskim Komunistima, koji su znali ili morali znati da ih Broz, prenosi " zedne preko vode". Kao svojevrsna katarza, nedostaje istorijska osuds tih ljudi, pojedinacno, kao najvecih zlocinaca Srpskog naroda koji su Srbiju i Srpstvo doveli do prosijackog stapa 90-tih.
Na srecu realno gledamo, za drzavu i njen narod 70 g. nije dug period,.to je kao 10 g. u zivotu coveka. Srbija je, i pored klipova, koji joj se od Westerijanaca i bivse brace, petmanemtno podmecu, ipak prica o uspehu. Istina mnogi, medju Srbima, to ne vidi i nece da vide. To su potomci onih isth koji su pogresno gledali i 1918, 1941, 1945 i 1991.

Jugosloven

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.

To je bilo pre 80 godina.
Danas su najjača ekonomija u Evropi i jedna od najvećih u svetu.

A Srbija?
Gde je Srbija na mapi Evrope i sveta?
Uzima li Srbija ikakvu odgovornost za ratove 90-tih?
(Vladimir, 18. januar 2022 02:48)

Znate nisu sve zmije otrovne ali se ipak ogromna većina ljudi kloni zmija.
Odgovornost za ratove 90-ih stoji na onima koji su krali privatnu imovinu i na onima koji su upadali nezvani na privatne posede i na onima koji su to naređivali da se to radi.

Jugosloven

pre 2 godine

Ni nama ne trebaju uopšte Nemci jer su nas trebili poslednjih nekoliko hiljada godina svojim zločinima nad državom Srbijom i posle nad državom Jugoslavijom tako da su Nemci samo za život van Sunčevog sistema ili još bolje van Mlečnog puta.

Dejan

pre 2 godine

Djoković treba da shvati da sa njima ne možeš igrati drugačije nego prljavo. Znači nek sredi tu lažnu potvrdu da je vakcinisan, nek odigra još 2-3 sezone, osvoji još tih 5+ GS i ćao dovidjenja. Ako je već pošten(a svi znamo da jest), nema ga šta savjest gristi zbog te lažne kovid potvrde. Sa njima jednostavno drugačije ne možeš, znači samo prljava igra. Stvarno bi bila šteta da ne odigra još te 2-3 godine i osvojih tih 25+ GS.

NE!

pre 2 godine

Ни оваква Немачка никоме не треба. Они би поново да буду Аријевци. Веле Новак је уображен!??? За њих је свако ко им не признаје да су најбољи уображен. Да није Хандкеа, Гетеа и Ђорђа Вајферта ни мало их не би ценио али због ове тројице имају неки кредит код мене.
(Гружанин, 18. januar 2022 04:36)
A Novicki, Nojer...

Гружанин

pre 2 godine

Ни оваква Немачка никоме не треба. Они би поново да буду Аријевци. Веле Новак је уображен!??? За њих је свако ко им не признаје да су најбољи уображен. Да није Хандкеа, Гетеа и Ђорђа Вајферта ни мало их не би ценио али због ове тројице имају неки кредит код мене.

ja lično

pre 2 godine

U Australijskom zakonu fino piše da se može odložiti do 6 mjeseci posle preboljelog nevidljivog neprijatelja ! Ali je nekome ipak stalo da to mora uraditi!

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 2 godine

Sve ovo je dokaz fasizma i netrpeljivosti prema nasem narodu.
Dokaz imperijalizma.

Kad se pametnjakovici nadju da pisu lako ne valjamo kako smo ovakav ili onakav narod. .Hajde napredujte na radnom mestu ako vas je sef uzeo za zub?

Tako znači

pre 2 godine

Tekst iz pera Sandra Vareza, poznatzog novinara i picca, i ma dve najveće italijanske književne nagrade. List Korijere dela sera:Veronezi u svom tekstu podseća čitaoce na sportiste iz Srbije koji su uživali u lepoti igre zbog čega je i veliki Pele želeo da se oprosti u meču protiv Jugoslavije koja je bila poznata kao "evropski Brazilci". Spominju se Dragan Džajić i Dragoslav Šekularac iz te generacije.

Podsetio je i na najbolje srpske šahiste, Ljubomira Ljubojevića i Svetozara Gligorića, a čiji je stil igre uporedio sa Rodžerom Federerom.

"Novak Đoković je uvek bio suprotnost. Uvek se odricao lepote, zamenjujući je neljudskom fizičkom i psihičkom čvrstoćom. Ako Federer, možda, može da kaže da ne igra protiv protivnika već protiv lopti, on je, naprotiv, uvek imao za cilj da mentalno razbije čoveka s druge strane mreže. Žetva trofeja i rekordi koje je ostvario daju mu za pravo, ali po cenu sistematskog izdavanja tradicije srpskog sporta. Sposobnost da se odupre psihofizičkom naporu učinila ga je igračem sposobnim da se održi na broju 1 svetske rang listi duže od svih ostalih. A sada je na korak od (sportske) smrti, hiljadu milja od lepote. Đoković je mogao da izbegne udarac koji je dobio u 34. godini. U strahu da ne pokvari sopstveno telo puštanjem vakcine, izneo je sve najgore što čovek može da pokaže od sebe: bahatost, laž, površnost, egoizam, nepoštovanje pravila", piše Veronezi.

Nasa jedra su gitare

pre 2 godine

A onaj sto je zabio nož Moniki Seleš u Nemackoj 1993 je dusevni bolesnik i nema nista sa vama? Koliko su Rusi pogresili 1945 da ce to kostati ceo svet opet po svim prilikama..

Драгивоје

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.
(veliki strumf, 18. januar 2022 01:44) Koliko imas godina botko? Prevarant je istorija!! Gledaj tenis i uzivaj. Opusti se.
(Negativni, 18. januar 2022 01:58)
EJ, NEGATIVNI
PA DAJ STRUMFU ADRESU DA TI ČOVEK DODJE I LIČNO SAOPŠTI...

Arsen

pre 2 godine

Znali smo da ga u nekoj meri ne vole ali nismo znali da ga ovako jako mrze.
Vise govore o sebi a Novak ce im ovo vratiti sa bar jos 5 grand slam-ova.

Lolek i Bolek.

pre 2 godine

Znali smo da ga u nekoj meri ne vole ali nismo znali da ga ovako jako mrze.
Vise govore o sebi a Novak ce im ovo vratiti sa bar jos 5 grand slam-ova.
(Arsen, 18. januar 2022 04:19)

Vimbldon uveliko najavljuje da postoji mogucnost da samo vakcinisani mogu igrati. U Australiju nece uci naredne 3 godine. Juce Francuska takodje najavljuje da ce moci samo vakcinisani, US open ce ih verovatno slediti. Po spletu dogadjaja nece on osvojiti ni masters, a kamoli grend slem. Penzija

Милош Радунковић

pre 2 godine

Да ли вам сада почиње да буде јасније какав га третман од стеане публике и коментатора очекује у будућности? Велику, огромну штету је нанео свом имиџу, тако да је неизвесно да ли ће и када успети да се врати на старе позиције. Ми Срби смо показали шта мислимо о корони, односно вакцинисању, тако да ме не чуди што је и Новак подлегао притиску околине. Штета, јер мислим да ће платити несразмерно високу цену за нешто што му у суштини није ни требало.

Ljubomorni

pre 2 godine

jer nemaju svoje dobre tenisere. Najbolji nemacki teniser je Rus Zverev. Inace sta je empatija pojma nemaju. Zive u prirodnom karantinu. Retko caste, a kad je besplatno jedu i piju kao da je poslednje. Eto to su ti koji govore lose o Djokovicu.

crvenibožur

pre 2 godine

Flobin
@Roleft

@WallStreetSilverOfficial “The world is desperately lacking modern heroes. Men are rarely men anymore. But Novak Djokovic is a modern day hero. He didn’t go to Australia to win a tennis tournament. He went, knowing that he would be faced off by globalist powers. He knew that the #1 tennis player in the world, being treated like a low-life criminal, for daring to trust his immune system, rather than fearfully injecting his strong, healthy body with a death jab, would call global attention to the communist Australian gov’t. It set a glaring spotlight on their hypocrisy, inhumanity, trustlessness, ruthlessness, and basic stupidity and pettiness. He could have stayed safely in Serbia, beloved and idolized. But he chose to sacrifice that for the unknown, in order to expose the idiocy of this globalist plot.
There are still heroes in our world, but we need to quit looking at the political, compromised world, and instead look common people from common places.
Thank you, Novak!”

Ovo je samo jedan od stotina ovakvih komentara na novim social media koje nemozete videti jer vas neinteresuje nista izvan bolesnog Twitter-a

Dartanjan

pre 2 godine

E ide mi Novak neverovatno mnogo na nerve zbog toga koliko je sve ovo amaterski odradio ako je već hteo da se provuče na foru i udje nevakcinisan u zemlju u kojoj se trubelo 3 meseca pre njegovog dolaska da mu neće dati da udje ako nije vakcinisan. Imao je svo vreme ovog sveta da osmisli sve ovo bolje, da se ne šetka kad je zvanično zarazen, da sve to izgleda manje sumnjivo itd itd. Realno je ispao mnogo glup i ignorantan voleo ja njega ko clana porodice ili ne.

Ali brt kad krenu švabe, Australijanci i Britanci i ostali belosvetski genocidaši i kolonijalisti da sole pamet o moralu i ostalom kreće da mi se okreće stomak. Samo kad pomislim koliko mi je predaka nastradalo od nemačke ruke, dobijem napad besa u ovakvim situacijama. Sto nije uveden neki dekret posle drugog svetskog rata da ne smeju da morališu ništa narednih 200 godina… pobiješ 30 miliona ljudi u dva svetska rata, započneš i izgubiš oba ta rata, probas da istrebis više naroda i ladno nešto baljezgas drugima o pravdi i principima dok su mnogi ucesnici tih ratova još uvek živi. O Australijancima i Aboridzinima da i ne pričam… Ne može ni da stane sve ovde.

Bane

pre 2 godine

U to ne sumnjam da vama ne treba. Vama bi najbolje odgovaralo da je neki feldmarsal,firer, Himler ili Gering na tom mjestu.
Vi nakon 60 miliona pobijenih u drugom ratu prvi nemate prava da se javljate, ali posto svijet živi ponovo u takvom uredjenju možete si dati za pravo… dobri, blagodarni Njemci

Iggy

pre 2 godine

Imam lošu vest za vas, tako je svuda u svetu, sem u intelektualnom I informacionom vakumu, zvanom Srbija. OK, mozda su Sv. Koreja i Rusija tu negde...
(Americanowski, 18. januar 2022 02:35)
Ma bitno da su tebi uzor oni iza kojih je Hirosima,Nagasaki, Kolonijalizam, Robovlasničko društvo gdje i kada su se ljudi tamne boje koze prodavali i ubijali kad god nekom padne na pamet, Istrebljivanje indijanaca na svakom kontinentu, nabijanja na kolac, koncentracioni logori, Jasenovac, 2 miliona pobijenih Vietnamaca, bombardovanja i uništavanja svih neposlušnih. Nema šta ubijedio si nas sa tom Rusijom bez koje bi sad pjevao Danke Dojcland…. Americanowski

Abrakadabra

pre 2 godine

Vakcina je da ublaži simptome kovida, nikako nesprečava , niti garantuje da nećete umreti, kao ni to da nećete preneti., ako imate neku boljku šanse da obolite su mnogo veće nego kod zdrave osobe, mutira konstantno, ni stota doza ne garantuje uspeh…. , a u Dojčlandu opšti haos pa eto malo da se nacija osveži nezaboravnim rasizmom i nacizmom……krv nije voda, arijevska.

Crni Roko

pre 2 godine

Treba i vi novinari u Srbiji da odgovorite ovim "kolegama " iz Nemacke.Nemojte birate reci vec im odgovorite "srpski" da ih boli.Pljunite im u lice i pokazite im kako slobodan narod vidi njihove fasisticke metode koje primenjuju i prema svojim gradjanima.
Za mene licno su i ono sto su bili za vreme Hitlera.Takvi su im i mediji.Fali samo Gebels.

Sly

pre 2 godine

Vi nacisti ste dovoljno solili pamet svima u drugom svetskom ratu - sada samo mozete da cutite i da progovorite kada vam se dozvoli ... ajde tamo mala hitlerovska bagro - STFU

katić

pre 2 godine

Aleksandar, tebe i takve kao ti treba odmah protjerati iz ove zemlje jer u slučaju rata vi bi bili na strani nemaca, neznam šta čekate, trk za nemačku!!!!

Бранко

pre 2 godine

Највећи успех и освета Немачке је придобијање Амера и привољавање Француза за непријатељство према Србима, на том заједничком именитељу висе и запад и натизам. Спуштање се на то уже док се уже не претргне - одијум и нискост према ГОАТ шампиону прекретница је у срамној агонији прве цивилизације без вере и вредности..

Dex

pre 2 godine

Ajde, nazad u devedesete. Ceo svet je lud, samo smo mi pametni.
(Pero, 18. januar 2022 02:05 Ajmo malo u 45, pa malo u 60te do Vietnama? Na devedesete si sigurno mislio na pustinjsku oluju, jel da? I da… cijeli svijet nisu Australija, Amerika i Engleska… perice purgeru

Cryptografistkinja

pre 2 godine

Naklonost? Stalno pričate o tome, Novaku da je do vaše naklonosti, da daje dve pre na to, nikada ne bi bio gde jeste danas! Meni je drago da možemo da pročitamo ovakve tekstove, toliko sam srećan da svi a pogotovo Srbi u svim srpskim zemljama vide ka kakvom mentalitetu mi hrlimo, ko nam prodaje ideju EU za veceru i za koga glasamo već decenijama i gde mi to idemo. Mentalitet miša. Eto tako se može opisati nešto sto ovi novinari nose u dubini svoje duše a svakako ne spada pod kategoriju karaktera jer ta crta ne postoji kod ovakvih ljudi. Vreme je da se Evropa oslobodi iz kandži stvarnih Nacista! ZIveo Novak Djokovic koji će i dalje igrati po dvoru a njegove senke će i dalje plašiti “gospodu”.

Драгивоје

pre 2 godine

I bez DNK testa se pouzdano može utvrditi da je ovome ŠVABI (i ostaloj njegovoj braći i polubraći iz raznih novina i tabloida)
PARHE TATA.
Što naš narod kaže: IVER DALJE NE PADA OD KLADE.

mek grejdi

pre 2 godine

Novače, sva ova krvnička pljuvanja samo treba da ti pojačaju unutrašnji mir da prelomiš da je GOTOVO. Tvoje ugravirano ime u njihovim posranim prolazima do terena i peharima ostaće im večna so na ranama. Pazi se, u suprotnom mogu da ti smeste još pogubniju igru u kojoj bi izgubio sve...mislim na neko podmetanje dopinga.

Dragoljub

pre 2 godine

Ovo samo znači da Noletu treba kvalitetan rad dobre PR kompanije. Njegovo je da se drži tenisa i da i dalje dobro udara loptu a ovo treba da reše profesionalci. Ima on dovoljno sredstava za to. To je bitno za njega jer će ostati bez sponzorskih ugovora.
Nemci bi voleli da sledeći br 1 bude njihov. Nije nemoguće ali ne verujem :) i sačekaće oni još na to. A one kengure treba da tuži i uzme im pare za njihove "diskrecione" odluke i bubašvabe u smeštaju što su mu obezbedili. pitam se samo šta bi Nemci pisali da je njihov neki šampion spavao u nekom buvara hotelu dok kenguri smisle kako da ga izbace. Čisto licemerje.

Vukašin

pre 2 godine

Mislim da ni naručioci ovog teksta nisu zadovoljni kvalitetom. "Autor" se ipak trebao malo više potruditi, pošto je sadržaj ovog pamfleta čak ispod nivoa kakve mi imamo prilike da čitamo u, na primer, saopštenjima Željka Mitrovića.

Ovde je svima jasno da je u toku pokušaj nipodaštavanja i relativizovanja Novakovih sportskih uspeha, a sve u cilju da se zamaskira fašizam i jednoumlje koje preplavljuje svet. Jer u takvom svetu "Ovakav broj 1 nikome ne treba", odnosno ne treba niko ko i malo misli svojom glavom i ima drugačije mišljenje i stav.

NOVAČE IZDRŽI !

Negativni

pre 2 godine

Nemačke tajne službe su poslale svojeg čoveka da izbode nožem Moniku Seleš.
To je najcrnji dan u tenisu od kada postoji. Sve su učinili da Štefi Graf ostane bolja od Monike.
Nemci krvoloci stari.
(Subotica, 18. januar 2022 01:40) Hahahahaha

Dux

pre 2 godine

Odličan tekst i sve navedeno od nemačkih novinara je apsolutno tačno.
(Aleksandar, 18. januar 2022 01:32) Vire ti noge iz svabskog d****a, poltronu!

baba Vanga

pre 2 godine

Hajde prestanite da prenosite vise kojekakve bljuvotine iz strane stampe. Novak se hteo ne hteo suprotstavio globalistima, oni ga sada blate preko mreze svojih ogavnih medija - zelite li i vi da budete deo te ekipe?
(srle, 18. januar 2022 01:37)

Bravo Srle !
Vreme da prestanu i B92 sa njima.

Bojim se da neće biti mog komentara....samo potvrda ovog gore.

Negativni

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.
Ipak, to ne sprecava nase da lete tamo i u trecoj generaciji postanu Nemci, koji ne govore srpski jezik.

Tuzan sam sto sam ovo uopste morao i pisati.
(Never Mind, 18. januar 2022 01:53) Nisi tuzan, samo si piglu. Oprastamo ti.

Vladimir

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.

To je bilo pre 80 godina.
Danas su najjača ekonomija u Evropi i jedna od najvećih u svetu.

A Srbija?
Gde je Srbija na mapi Evrope i sveta?
Uzima li Srbija ikakvu odgovornost za ratove 90-tih?

Бранко

pre 2 godine

Све док се не суочи са избором између наставка каријере и антивакса Ноле ће бити изопштен са већине или са свих турнира. Ова Ахилова пета може окончати његову каријеру - запад је коначно нашао начин да га заустави. Они који се ничег не стиде неће га поштедети - Чаплин, Мохамед Али и Боби Фишер прошли су сличну Голготу али су остали највећи..

Nikola N.

pre 2 godine

Germani vise nisu trebali da postoje nakon 1945'. Velika i neoprostiva greska kulturne i dobre Evrope.
(Dusan, 18. januar 2022 01:13)

Nemci 1945-u nisu preziveli zahvaljujuci "kulturnoj i dobroj Evropi", vec zahvaljujuci Amerikacima, Englezima i poslovicno glupim Rusima.

Americanowski

pre 2 godine

Imam lošu vest za vas, tako je svuda u svetu, sem u intelektualnom I informacionom vakumu, zvanom Srbija. OK, mozda su Sv. Koreja i Rusija tu negde...

OliverF

pre 2 godine

Da se zamislimo malo svi, a?
Ovi roboti kada postanu emotivni obicno spale kontinent i pobiju par desetina miliona ljudi.

Mnogo je nezgodno kada tokom cele istorije jedes bezukusne kobasice, nosis bermude po snegu i pevas piskavo i drhtavo od muke em zbog takve hrane, em se prehlade testisi u tim bermudama.

Razumimo ih.

f

pre 2 godine

Sad su Nemci ostri i bezobrazni.
U Nemacku se vec mesecima ne moze uci nevakcinisan.
Ne radi se to ni o kakvoj mrznji nego realnoj sramoti da najbolji teniser sveta i multimilioner je podlozan uticaju teorija zavera ljudi bez grama mozga.

Kapirao sam ja argumente protiv vakcine na pocetku, tipa nova tehnologija, ali da li bi stvarno Ameri i pre svega Izraelci nesto davali sebi sto moze sve da ih pobije? Potpun apsurd razmisljanja od samog starta, da drzava hoce da vas pobije, lepo bi zatrovali vodu i ne bi se mlatili da nas sve teraju da se bodemo. Ali ajde nedoumice u pocetku su donekle razumne. Ali sada, kada je 4.7 milijarde ljudi (60% sveta) vakcinisano i kada se jasno vidi koliko je smrtonst od kovida pala, smesno je iznositi bilo koji argument protiv vakcine.

A oni koji se plase sporednih efekata, ok niko ne zeli upalu srca, ali ako je tebi vakcina ciji je zadatak da replicira mali deo virusa u tvom telu izazvala upalu srca, sta mislis da ce onda ceo virus kovida da ti uradi?
Ja sam na primer imao kovid 3 puta, prvi put, bez icega, drugi put vec zeznuto, umalo u bolnici nisam zavrsio. Onda sam se vakcinisao i dobio ostecenje nerva i upalu hrskavice od vakcine koji su se zalecili posle 3 meseca. Ali zato kada sam zakacio kovid treci put, nista od simptoma nisam imao. Isto sam tako filozofirao u pocetku o neispitanoj tehnologiji, dok me taj drugi kovid nije samleo i kada sam od prijatelja lekara krenuo da slusam o mrtvim 35 godisnjacima u kovid odeljenjima.

Franc K.

pre 2 godine

O, Njemci su preneraženi duhom slobode? Ili se samo dure što im 'pojedinci' kvare histeriju? A do juče su nas ubeđivali da osiromašeni uranijum u stvari uopšte nije loš za krvnu sliku...

sergio

pre 2 godine

Iskreno, uglavnom su u pravu. Australijanci su na zadnja vrata pokusali da uguraju Djokovica na turnir. A onda je to on uprskao javno objavljujuci da je dobio izuzece. Vjerovatno je htio da se naruga Australijskim zvanicnicima koji su mjesecima trubili da Djokovic nemoze nevakcinisan u zemlju. Ogromna glupost od strane Djokovica sa kojom je povukao za sobom jos nekoliko tenisera. A o bljuvotinama njegovih roditelja ne vrijedi pricati. Sto se kaze, sam pao sam se ubio. Zasluzeno.

Igor

pre 2 godine

Zli fašisti,da imate malo morala i stida,ne bi ste pomenuli našeg Noleta ni u snu u kontekstu sta je onaj vaš teletabis uradio Moniki Seleš,samo bi vam porucio,da iz ove vaše mrznje Nole crpi energiju,koju ce usmeriti na nove slemove,da zauvek sa teniskih mapa precrta ona dva vasa klovna,koji su ubedljivo,po svim teniskim parametrima iza njega,o moralnim kvalitetima,posle izjava nadala ne bi da pricam,vi ste mrak civilizacije,verujem u kosmicku pravdu,Nole ce izaci jaci iz ovoga nemojte da sumnjate u to!

Omikron

pre 2 godine

Ma koga briga sta fasisti misle o Srbinu!
(Champ, 18. januar 2022 01:16) Nemci su bili nacisti, Italijani su bili fašisti. Osnovna škola…

Vladimir

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.


Hteo si da kažeš: Ako postoji omikron šanse da nam napakoste, zar ne?

Master

pre 2 godine

citam, a u mislima mi se stvara slika Federera, tekst prosto place opisivanjem Svajcarca. Narocito spominjanje narciss... A vakcine... Pa, nek pisu malo o sportistima koji su glave izgubili posle vakcinacije. Ili ne smeju da pisu?

Negativni

pre 2 godine

Pre ste nase sampione zaustavljali nozevima u ledja na teniskim terenima…lepo da ste presli na suptilnije nacina…
(inat, 18. januar 2022 01:43) Popustila terapija?

Bečki konjušar Zg

pre 2 godine

Nemci su fašisti ja to sada vidim, od kada sam došla ovde pre par meseci. Imaju i dobrih , slobodoljubivih ljudi ali oni su manjina, max 30%
(Mimi, 18. januar 2022 01:49)

izvini a što si došla u fašističku Nemačku onda? Što nisi otišla u slobodarsku Rusiju ili Kinu da radiš? Licemerno na kub.

Drax

pre 2 godine

Englez i Nemac nemaju nikakvo pravo da pricaju drugima o moralu i lepom ponasanju to su akteri najvecih zlodela 20 veka i dan danas ucestvuju u tiraniji nad slabijima namecuci svoj sistem vrednosti na druge pod licemernim plastom prosvecenosti i nekakve demokratije.Ako se bilo koji Srbin oseca proganjano ili optuzeno od njih to je zato sto zadnjih 30 godina ima lepih presedana za to.I dan danas se prema Srbima i svim Slovenima ponasaju rasisticki.

Dux

pre 2 godine

Ono kada ti nacija nacista drži pridike o sramu, ahahahahahahaha. Cela srpska nacija i taj Novak Djokovic imaju vise časti, poštenja i ljudskosti u malom prstu nego VI nemci u telu.

Марко

pre 2 godine

Ваш је херој Гинтер Пархе. Нисте много напредовали од Хитлера, стоко фашистичка.

aleksandar

pre 2 godine

Zamolio bih sve novinare da prestanu sa prenošenjem ovakvih vesti i davanjem na značaju, zaista postaje naporno, a ni Novaku ne činite nikakvu uslugu time.

jasam

pre 2 godine

uf kad su nemacki stavovi bili blagonakloni prema srbima, jak mi pokazatelj bilo cega njihovo misljenje.ostavite coveka na miru neka sad dodje sebi i resi stvar onako kako ce jedino morati

srle

pre 2 godine

Hajde prestanite da prenosite vise kojekakve bljuvotine iz strane stampe. Novak se hteo ne hteo suprotstavio globalistima, oni ga sada blate preko mreze svojih ogavnih medija - zelite li i vi da budete deo te ekipe?

Ogi

pre 2 godine

Nama koji imamo 46% vakcinisanih je nenormalno što razvijene zemlje koje imaju duplo više vakcinisanih smatraju da nije normalno da se neko kao Novak ne vakciniše. Ali šta znaju razvijene zemlje šta je u vakcinama...
Kakva šteta što je Novak ovo uradio sebi...

Лука

pre 2 godine

И шта кажете? Немачки новинари оштро о Ђоковићу..
Мислио сам да ће то бити са пуно љубави и разумевања..

Mimi

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.
Drugo, svaki dan im hiljade demonstriraju protiv mera i obavezne vakcinacije, u mnogim gradovima a Solc kaze da nema podeljenosti, državne televizije ne izvestavaju o demonstracijama, zato blate Novaka gde stignu, plaše se svojih.
Nemci su fašisti ja to sada vidim, od kada sam došla ovde pre par meseci. Imaju i dobrih , slobodoljubivih ljudi ali oni su manjina, max 30%

ma

pre 2 godine

Apsulutno tačno, tako su ga do detalja opisali i pogodili pravo u centar. Samo bi mogao neko da im kaže da nismo svi u Srbiji takvi, da nije svima junak i heroj, da nismo baš svi prolupali da se slažemo da je Isus i sve što je tata Srki rekao tih dana na ulici. Ima nas koji smo odavno provalili kakav je, a vi nemojte ni slučajno da objavite komentar, ih....

veliki strumf

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.

Milan

pre 2 godine

Nemački mediji će pisati loše i sve vreme će pisati tako jer sad imaju tenisera koji ozbiljno pretenduje na tron a i sigurno da im je Federer simpaticniji i njihovoj publici.

ej bre

pre 2 godine

Tragedija je da Nemacka posle svega i dalje postoji. Koga je briga sta ti fasisti pricaju? Novak je GOAT a oni su poznati samo po onom bolesniku sto je ubo Moniku. MRS

fc

pre 2 godine

Sto ga vise blate, sve ce biti veci za mene!
Nole, molim te samo ne odustaj od puta kojim si krenuo!
(boza, 18. januar 2022 01:11)

Ja iskreno mislim da on ne zna trenutno kuda je krenuo. Ali isto tako se nadam da će uzeti malo vremena da vidi šta se desilo, postavi sebi ciljeve i puteve kako do njih dođe. Ima on to u sebi. Napred Nole!

Srdjan

pre 2 godine

"Sebican, smeo i neuspesan". Stvarno? U kakvom mi svetu zivimo kada se Novak Djokovic opisuje sa ove 3 reci? Sta ti je medijska masinerija...

Bojan J.

pre 2 godine

Valjda nije upoznat sa ishodom prvog sudskog postupka, a ni osnovi za ponovno ukidanje vize. Mržnja i zavist su kod mnogih nepremostivi. Ako je Novakov neprijatelj, onda je i moj.

Batko

pre 2 godine

Koliko amaterski tekst.
Ok, piše kako mu se nalaže ali barem je mogao i po koju činjenicu da pogodi. Recimo da je Sud odbio da poništi vizu (koja je po toj odluci validna, pa su nadležnost prebacili na federalni Sud) , a da su ga šutnuli po "ličnoj proceni" ministra i ništa više.

Kako god, ovakvih "tekstova" neće faliti, kao ni zluradih komentara ovde na portalu malih, sitnih dušica sa promašenim životima

Negativni

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.
(veliki strumf, 18. januar 2022 01:44) Koliko imas godina botko? Prevarant je istorija!! Gledaj tenis i uzivaj. Opusti se.

Petar

pre 2 godine

Koliko razumevanja medju fašistima.Odvratno!Kad su znali Nemci da se ponasaju u Evropi? A taj stav "uber alles" je i danas tu, ko hoce da vidi.Egoizam i vrlo neprijatna ubedjenost u sopstvenu superiornost...Kome treba takva Nemacka u ujedinjenoj Evropi?Nisu znali sta bi od Evrope ni u ratu ni u miru, prosto dati vodjstvo nemackoj "kreativnosti" i "viziji" vodi u poraz Evrope.Cak se i UK smucilo i morali su da odu.

fc

pre 2 godine

Neće on još dugo biti broj.1, Medvedev preuzima prvu poziciju sad na AO, a Nadal će ga penzionisati na Roland Garrosu. Realno.
(realno, 18. januar 2022 01:17)

Ako se ne vakciniše, penzija mu je počela. A ako se vakciniše, ima velike šanse da postigne još neke dobre rezultate (sportske), ali od ovoga se nikada neće oprati

fc

pre 2 godine

Germani vise nisu trebali da postoje nakon 1945'. Velika i neoprostiva greska kulturne i dobre Evrope.
(Dusan, 18. januar 2022 01:13)

Ako je ovo u skladu sa pravilima poštovanja ovde, onda ja ne znam šta nije

Боске

pre 2 godine

Два грандиозна пораза у два свјетска рата се не опраштају тако лако, зар не, meine Herren?

garda

pre 2 godine

Bas me zanima da li su se doticni novinari iz te zemlje ikada dotakli teme "Monika Seles u Nemackoj". Oni su poslednji koji bi smeli da na ovaj nacin pisu o Novaku. Kazu "navodni heroj" za najboljeg tenisera u istoriji i jednog od najboljih sportista ikada.

Never Mind

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.
Ipak, to ne sprecava nase da lete tamo i u trecoj generaciji postanu Nemci, koji ne govore srpski jezik.

Tuzan sam sto sam ovo uopste morao i pisati.

Kenan

pre 2 godine

NOVAK je podigao tenis u vrh vrhova u svijetu, probudio nas iz bivse Juge da mozemo I mi da igram sa elitom.... Hvala mu na svemu a moramo svi zajedno zanemarit misljenje nemaca, engleza I ostalih naprijed Sokole drzi se Novace mi smo svi uz tebe...

Subotica

pre 2 godine

Nemačke tajne službe su poslale svojeg čoveka da izbode nožem Moniku Seleš.
To je najcrnji dan u tenisu od kada postoji. Sve su učinili da Štefi Graf ostane bolja od Monike.
Nemci krvoloci stari.

Srdjan

pre 2 godine

"Sebican, smeo i neuspesan". Stvarno? U kakvom mi svetu zivimo kada se Novak Djokovic opisuje sa ove 3 reci? Sta ti je medijska masinerija...

garda

pre 2 godine

Bas me zanima da li su se doticni novinari iz te zemlje ikada dotakli teme "Monika Seles u Nemackoj". Oni su poslednji koji bi smeli da na ovaj nacin pisu o Novaku. Kazu "navodni heroj" za najboljeg tenisera u istoriji i jednog od najboljih sportista ikada.

Batko

pre 2 godine

Koliko amaterski tekst.
Ok, piše kako mu se nalaže ali barem je mogao i po koju činjenicu da pogodi. Recimo da je Sud odbio da poništi vizu (koja je po toj odluci validna, pa su nadležnost prebacili na federalni Sud) , a da su ga šutnuli po "ličnoj proceni" ministra i ništa više.

Kako god, ovakvih "tekstova" neće faliti, kao ni zluradih komentara ovde na portalu malih, sitnih dušica sa promašenim životima

Марко

pre 2 godine

Ваш је херој Гинтер Пархе. Нисте много напредовали од Хитлера, стоко фашистичка.

Never Mind

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.
Ipak, to ne sprecava nase da lete tamo i u trecoj generaciji postanu Nemci, koji ne govore srpski jezik.

Tuzan sam sto sam ovo uopste morao i pisati.

Лука

pre 2 godine

И шта кажете? Немачки новинари оштро о Ђоковићу..
Мислио сам да ће то бити са пуно љубави и разумевања..

Subotica

pre 2 godine

Nemačke tajne službe su poslale svojeg čoveka da izbode nožem Moniku Seleš.
To je najcrnji dan u tenisu od kada postoji. Sve su učinili da Štefi Graf ostane bolja od Monike.
Nemci krvoloci stari.

Bojan J.

pre 2 godine

Valjda nije upoznat sa ishodom prvog sudskog postupka, a ni osnovi za ponovno ukidanje vize. Mržnja i zavist su kod mnogih nepremostivi. Ako je Novakov neprijatelj, onda je i moj.

ej bre

pre 2 godine

Tragedija je da Nemacka posle svega i dalje postoji. Koga je briga sta ti fasisti pricaju? Novak je GOAT a oni su poznati samo po onom bolesniku sto je ubo Moniku. MRS

Mimi

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.
Drugo, svaki dan im hiljade demonstriraju protiv mera i obavezne vakcinacije, u mnogim gradovima a Solc kaze da nema podeljenosti, državne televizije ne izvestavaju o demonstracijama, zato blate Novaka gde stignu, plaše se svojih.
Nemci su fašisti ja to sada vidim, od kada sam došla ovde pre par meseci. Imaju i dobrih , slobodoljubivih ljudi ali oni su manjina, max 30%

Ogi

pre 2 godine

Nama koji imamo 46% vakcinisanih je nenormalno što razvijene zemlje koje imaju duplo više vakcinisanih smatraju da nije normalno da se neko kao Novak ne vakciniše. Ali šta znaju razvijene zemlje šta je u vakcinama...
Kakva šteta što je Novak ovo uradio sebi...

Kenan

pre 2 godine

NOVAK je podigao tenis u vrh vrhova u svijetu, probudio nas iz bivse Juge da mozemo I mi da igram sa elitom.... Hvala mu na svemu a moramo svi zajedno zanemarit misljenje nemaca, engleza I ostalih naprijed Sokole drzi se Novace mi smo svi uz tebe...

aleksandar

pre 2 godine

Zamolio bih sve novinare da prestanu sa prenošenjem ovakvih vesti i davanjem na značaju, zaista postaje naporno, a ni Novaku ne činite nikakvu uslugu time.

Dartanjan

pre 2 godine

E ide mi Novak neverovatno mnogo na nerve zbog toga koliko je sve ovo amaterski odradio ako je već hteo da se provuče na foru i udje nevakcinisan u zemlju u kojoj se trubelo 3 meseca pre njegovog dolaska da mu neće dati da udje ako nije vakcinisan. Imao je svo vreme ovog sveta da osmisli sve ovo bolje, da se ne šetka kad je zvanično zarazen, da sve to izgleda manje sumnjivo itd itd. Realno je ispao mnogo glup i ignorantan voleo ja njega ko clana porodice ili ne.

Ali brt kad krenu švabe, Australijanci i Britanci i ostali belosvetski genocidaši i kolonijalisti da sole pamet o moralu i ostalom kreće da mi se okreće stomak. Samo kad pomislim koliko mi je predaka nastradalo od nemačke ruke, dobijem napad besa u ovakvim situacijama. Sto nije uveden neki dekret posle drugog svetskog rata da ne smeju da morališu ništa narednih 200 godina… pobiješ 30 miliona ljudi u dva svetska rata, započneš i izgubiš oba ta rata, probas da istrebis više naroda i ladno nešto baljezgas drugima o pravdi i principima dok su mnogi ucesnici tih ratova još uvek živi. O Australijancima i Aboridzinima da i ne pričam… Ne može ni da stane sve ovde.

veliki strumf

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.

srle

pre 2 godine

Hajde prestanite da prenosite vise kojekakve bljuvotine iz strane stampe. Novak se hteo ne hteo suprotstavio globalistima, oni ga sada blate preko mreze svojih ogavnih medija - zelite li i vi da budete deo te ekipe?

Petar

pre 2 godine

Koliko razumevanja medju fašistima.Odvratno!Kad su znali Nemci da se ponasaju u Evropi? A taj stav "uber alles" je i danas tu, ko hoce da vidi.Egoizam i vrlo neprijatna ubedjenost u sopstvenu superiornost...Kome treba takva Nemacka u ujedinjenoj Evropi?Nisu znali sta bi od Evrope ni u ratu ni u miru, prosto dati vodjstvo nemackoj "kreativnosti" i "viziji" vodi u poraz Evrope.Cak se i UK smucilo i morali su da odu.

Боске

pre 2 godine

Два грандиозна пораза у два свјетска рата се не опраштају тако лако, зар не, meine Herren?

sergio

pre 2 godine

Iskreno, uglavnom su u pravu. Australijanci su na zadnja vrata pokusali da uguraju Djokovica na turnir. A onda je to on uprskao javno objavljujuci da je dobio izuzece. Vjerovatno je htio da se naruga Australijskim zvanicnicima koji su mjesecima trubili da Djokovic nemoze nevakcinisan u zemlju. Ogromna glupost od strane Djokovica sa kojom je povukao za sobom jos nekoliko tenisera. A o bljuvotinama njegovih roditelja ne vrijedi pricati. Sto se kaze, sam pao sam se ubio. Zasluzeno.

seljadin

pre 2 godine

ne slazem se sa nekim opaskama, Nole je i siroke ruke, pomagao kad je trebalo, ali u sustini Nemci su u pravu, ono u cemu nisu u pravu je da je bio u pitanju neki Englez ne bi tako pisali, uostalom nije im odgovarala ni Monika Seles koja je bila zlatno dete, skromna, sve suprotno od Novaka, i opet su joj Nemci kao u Kragujevcu zabili noz u ledja na sred turnira u Nemackoj, niko nije platio nikakvu odstetu toj devojcici tada za unisten zivot. Njihovi motivi su upitni.

fc

pre 2 godine

Neće on još dugo biti broj.1, Medvedev preuzima prvu poziciju sad na AO, a Nadal će ga penzionisati na Roland Garrosu. Realno.
(realno, 18. januar 2022 01:17)

Ako se ne vakciniše, penzija mu je počela. A ako se vakciniše, ima velike šanse da postigne još neke dobre rezultate (sportske), ali od ovoga se nikada neće oprati

Ljubomorni

pre 2 godine

jer nemaju svoje dobre tenisere. Najbolji nemacki teniser je Rus Zverev. Inace sta je empatija pojma nemaju. Zive u prirodnom karantinu. Retko caste, a kad je besplatno jedu i piju kao da je poslednje. Eto to su ti koji govore lose o Djokovicu.

jasam

pre 2 godine

uf kad su nemacki stavovi bili blagonakloni prema srbima, jak mi pokazatelj bilo cega njihovo misljenje.ostavite coveka na miru neka sad dodje sebi i resi stvar onako kako ce jedino morati

Milan

pre 2 godine

Nemački mediji će pisati loše i sve vreme će pisati tako jer sad imaju tenisera koji ozbiljno pretenduje na tron a i sigurno da im je Federer simpaticniji i njihovoj publici.

Nikola N.

pre 2 godine

Germani vise nisu trebali da postoje nakon 1945'. Velika i neoprostiva greska kulturne i dobre Evrope.
(Dusan, 18. januar 2022 01:13)

Nemci 1945-u nisu preziveli zahvaljujuci "kulturnoj i dobroj Evropi", vec zahvaljujuci Amerikacima, Englezima i poslovicno glupim Rusima.

Nasa jedra su gitare

pre 2 godine

A onaj sto je zabio nož Moniki Seleš u Nemackoj 1993 je dusevni bolesnik i nema nista sa vama? Koliko su Rusi pogresili 1945 da ce to kostati ceo svet opet po svim prilikama..

fc

pre 2 godine

Sto ga vise blate, sve ce biti veci za mene!
Nole, molim te samo ne odustaj od puta kojim si krenuo!
(boza, 18. januar 2022 01:11)

Ja iskreno mislim da on ne zna trenutno kuda je krenuo. Ali isto tako se nadam da će uzeti malo vremena da vidi šta se desilo, postavi sebi ciljeve i puteve kako do njih dođe. Ima on to u sebi. Napred Nole!

Бранко

pre 2 godine

Све док се не суочи са избором између наставка каријере и антивакса Ноле ће бити изопштен са већине или са свих турнира. Ова Ахилова пета може окончати његову каријеру - запад је коначно нашао начин да га заустави. Они који се ничег не стиде неће га поштедети - Чаплин, Мохамед Али и Боби Фишер прошли су сличну Голготу али су остали највећи..

Гружанин

pre 2 godine

Ни оваква Немачка никоме не треба. Они би поново да буду Аријевци. Веле Новак је уображен!??? За њих је свако ко им не признаје да су најбољи уображен. Да није Хандкеа, Гетеа и Ђорђа Вајферта ни мало их не би ценио али због ове тројице имају неки кредит код мене.

Cryptografistkinja

pre 2 godine

Naklonost? Stalno pričate o tome, Novaku da je do vaše naklonosti, da daje dve pre na to, nikada ne bi bio gde jeste danas! Meni je drago da možemo da pročitamo ovakve tekstove, toliko sam srećan da svi a pogotovo Srbi u svim srpskim zemljama vide ka kakvom mentalitetu mi hrlimo, ko nam prodaje ideju EU za veceru i za koga glasamo već decenijama i gde mi to idemo. Mentalitet miša. Eto tako se može opisati nešto sto ovi novinari nose u dubini svoje duše a svakako ne spada pod kategoriju karaktera jer ta crta ne postoji kod ovakvih ljudi. Vreme je da se Evropa oslobodi iz kandži stvarnih Nacista! ZIveo Novak Djokovic koji će i dalje igrati po dvoru a njegove senke će i dalje plašiti “gospodu”.

f

pre 2 godine

Sad su Nemci ostri i bezobrazni.
U Nemacku se vec mesecima ne moze uci nevakcinisan.
Ne radi se to ni o kakvoj mrznji nego realnoj sramoti da najbolji teniser sveta i multimilioner je podlozan uticaju teorija zavera ljudi bez grama mozga.

Kapirao sam ja argumente protiv vakcine na pocetku, tipa nova tehnologija, ali da li bi stvarno Ameri i pre svega Izraelci nesto davali sebi sto moze sve da ih pobije? Potpun apsurd razmisljanja od samog starta, da drzava hoce da vas pobije, lepo bi zatrovali vodu i ne bi se mlatili da nas sve teraju da se bodemo. Ali ajde nedoumice u pocetku su donekle razumne. Ali sada, kada je 4.7 milijarde ljudi (60% sveta) vakcinisano i kada se jasno vidi koliko je smrtonst od kovida pala, smesno je iznositi bilo koji argument protiv vakcine.

A oni koji se plase sporednih efekata, ok niko ne zeli upalu srca, ali ako je tebi vakcina ciji je zadatak da replicira mali deo virusa u tvom telu izazvala upalu srca, sta mislis da ce onda ceo virus kovida da ti uradi?
Ja sam na primer imao kovid 3 puta, prvi put, bez icega, drugi put vec zeznuto, umalo u bolnici nisam zavrsio. Onda sam se vakcinisao i dobio ostecenje nerva i upalu hrskavice od vakcine koji su se zalecili posle 3 meseca. Ali zato kada sam zakacio kovid treci put, nista od simptoma nisam imao. Isto sam tako filozofirao u pocetku o neispitanoj tehnologiji, dok me taj drugi kovid nije samleo i kada sam od prijatelja lekara krenuo da slusam o mrtvim 35 godisnjacima u kovid odeljenjima.

OliverF

pre 2 godine

Da se zamislimo malo svi, a?
Ovi roboti kada postanu emotivni obicno spale kontinent i pobiju par desetina miliona ljudi.

Mnogo je nezgodno kada tokom cele istorije jedes bezukusne kobasice, nosis bermude po snegu i pevas piskavo i drhtavo od muke em zbog takve hrane, em se prehlade testisi u tim bermudama.

Razumimo ih.

Vladimir

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.

To je bilo pre 80 godina.
Danas su najjača ekonomija u Evropi i jedna od najvećih u svetu.

A Srbija?
Gde je Srbija na mapi Evrope i sveta?
Uzima li Srbija ikakvu odgovornost za ratove 90-tih?

Милош Радунковић

pre 2 godine

Да ли вам сада почиње да буде јасније какав га третман од стеане публике и коментатора очекује у будућности? Велику, огромну штету је нанео свом имиџу, тако да је неизвесно да ли ће и када успети да се врати на старе позиције. Ми Срби смо показали шта мислимо о корони, односно вакцинисању, тако да ме не чуди што је и Новак подлегао притиску околине. Штета, јер мислим да ће платити несразмерно високу цену за нешто што му у суштини није ни требало.

Americanowski

pre 2 godine

Imam lošu vest za vas, tako je svuda u svetu, sem u intelektualnom I informacionom vakumu, zvanom Srbija. OK, mozda su Sv. Koreja i Rusija tu negde...

Baja

pre 2 godine

Ala se plaše Noleta, auuuuuuuu
Ako i treba da se plaše...
Svu ovu hajku oni zapravo rade iz straha. Straha, da će Nole i na papiru dokazati da eto tamo neki prljavi, nikakvi, glupi Srbin, niže rase, može
biti bolji od superiornog Nemca, Engleza, Francuza, Španca...

U zabludi

pre 2 godine

Kako je svet pokvaren i zavidan, a mi mislimo da s nama nešto nije u redu. Da li je moguće da jednog neprikosnovenog borca, filantropa i oca između ostalog neko može ovoliko da vređa, blati i nipodaštava? Kada bi ljudi koji pišu te članke imali trunke znanja o sportu i golgoti koju je Nole prošao do mesta broj 1, pisali bi mu hvalospeve i epove svaki dan, ne ove lažne, poturene i potplaćene budalaštine koje mogu samo isti takvi neuki i nacistički hladnokrvni zapadnjaci da prihvate i progutaju na prvu. Sramota i užas za jednu naciju da oživljava fašističku retoriku i to nad onakvom legendom kakav je naš Nole!

Sale

pre 2 godine

Nije on pozer i narcis nego ste vi najveci licemeri, kukavice i ljigavci. Koristite ovu priliku kad je covek na zemlji da ga sutirate i pljujete jer nemate hrabrosti svih ovih godina da kazete istinu a to je da ga mrzite jer je najbolji a za vas je pripadnik nize rase

ja lično

pre 2 godine

U Australijskom zakonu fino piše da se može odložiti do 6 mjeseci posle preboljelog nevidljivog neprijatelja ! Ali je nekome ipak stalo da to mora uraditi!

Arsen

pre 2 godine

Znali smo da ga u nekoj meri ne vole ali nismo znali da ga ovako jako mrze.
Vise govore o sebi a Novak ce im ovo vratiti sa bar jos 5 grand slam-ova.

Darko

pre 2 godine

Ovde su jedva dočekali da bacaju drvlje i kamenje na prvog tenisera svijeta jer ne mogu podnijeti cinjenicu da je jedan Srbijanac, Balkanac itd. na tom mjestu i to duzi period i nisu mu do sada nista mogli svi su ko jedan od "raje" do medija, 30 godina zivim ovde i taj mentalitet
mi je odvratan, ali neka, borac je Nole i izdrzao je vece i jace psiholoske izazove sbaka mu cast i "halal" za sve so je postigao i sto ce postici...

crvenibožur

pre 2 godine

Flobin
@Roleft

@WallStreetSilverOfficial “The world is desperately lacking modern heroes. Men are rarely men anymore. But Novak Djokovic is a modern day hero. He didn’t go to Australia to win a tennis tournament. He went, knowing that he would be faced off by globalist powers. He knew that the #1 tennis player in the world, being treated like a low-life criminal, for daring to trust his immune system, rather than fearfully injecting his strong, healthy body with a death jab, would call global attention to the communist Australian gov’t. It set a glaring spotlight on their hypocrisy, inhumanity, trustlessness, ruthlessness, and basic stupidity and pettiness. He could have stayed safely in Serbia, beloved and idolized. But he chose to sacrifice that for the unknown, in order to expose the idiocy of this globalist plot.
There are still heroes in our world, but we need to quit looking at the political, compromised world, and instead look common people from common places.
Thank you, Novak!”

Ovo je samo jedan od stotina ovakvih komentara na novim social media koje nemozete videti jer vas neinteresuje nista izvan bolesnog Twitter-a

Dejan

pre 2 godine

Djoković treba da shvati da sa njima ne možeš igrati drugačije nego prljavo. Znači nek sredi tu lažnu potvrdu da je vakcinisan, nek odigra još 2-3 sezone, osvoji još tih 5+ GS i ćao dovidjenja. Ako je već pošten(a svi znamo da jest), nema ga šta savjest gristi zbog te lažne kovid potvrde. Sa njima jednostavno drugačije ne možeš, znači samo prljava igra. Stvarno bi bila šteta da ne odigra još te 2-3 godine i osvojih tih 25+ GS.

Mazda

pre 2 godine

Ovo su oni kojima je Novak u 33 bio opsednut pobedama a slinavi svajcarac polupan u 40oj samo voli da igra. Duvajte ga bre svi! A Novak ce ili da batali tenis ili da se vakcinise. Najgore bi bilo da celavi bik pobedi na ao te se nadam da se bar ta tragedija nece desiti.

Omikron

pre 2 godine

Ma koga briga sta fasisti misle o Srbinu!
(Champ, 18. januar 2022 01:16) Nemci su bili nacisti, Italijani su bili fašisti. Osnovna škola…

fc

pre 2 godine

Germani vise nisu trebali da postoje nakon 1945'. Velika i neoprostiva greska kulturne i dobre Evrope.
(Dusan, 18. januar 2022 01:13)

Ako je ovo u skladu sa pravilima poštovanja ovde, onda ja ne znam šta nije

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

30 godina zivim ovde i taj mentalitet
mi je odvratan, ali neka, borac je Nole i izdrzao je vece i jace psiholoske izazove sbaka mu cast i "halal" za sve so je postigao i sto ce postici...
(Darko, 18. januar 2022 05:20)

A što živiš tamo i trpiš taj mentalitet i to 30 godina.

pera

pre 2 godine

Bili nacisti,ostali nacisti i najveći Srbomrzci.Ubijali Djake, decu….Oni da pišu nešto …..Da je pravde na ovom svetu Nemci ne bi trebalo da postoje uopšte kakva su zlodela činili.Prokleti Germani

Bogoljub

pre 2 godine

Dva su pogleda na svet:
zemaljski i nebeski.
Nije baš lako ovo razumeti, ali uz pravilno obrazovanje, i uz čestit život, i uz Božju pomoć - daje se čoveku koji želi da to razume.
Ova situacija, ovakvo pisanje nemačkih medija, pomaže u shvatanju.

Franc K.

pre 2 godine

O, Njemci su preneraženi duhom slobode? Ili se samo dure što im 'pojedinci' kvare histeriju? A do juče su nas ubeđivali da osiromašeni uranijum u stvari uopšte nije loš za krvnu sliku...

Dex

pre 2 godine

Ajde, nazad u devedesete. Ceo svet je lud, samo smo mi pametni.
(Pero, 18. januar 2022 02:05 Ajmo malo u 45, pa malo u 60te do Vietnama? Na devedesete si sigurno mislio na pustinjsku oluju, jel da? I da… cijeli svijet nisu Australija, Amerika i Engleska… perice purgeru

Vukašin

pre 2 godine

Mislim da ni naručioci ovog teksta nisu zadovoljni kvalitetom. "Autor" se ipak trebao malo više potruditi, pošto je sadržaj ovog pamfleta čak ispod nivoa kakve mi imamo prilike da čitamo u, na primer, saopštenjima Željka Mitrovića.

Ovde je svima jasno da je u toku pokušaj nipodaštavanja i relativizovanja Novakovih sportskih uspeha, a sve u cilju da se zamaskira fašizam i jednoumlje koje preplavljuje svet. Jer u takvom svetu "Ovakav broj 1 nikome ne treba", odnosno ne treba niko ko i malo misli svojom glavom i ima drugačije mišljenje i stav.

NOVAČE IZDRŽI !

Bečki konjušar Zg

pre 2 godine

Nemci su fašisti ja to sada vidim, od kada sam došla ovde pre par meseci. Imaju i dobrih , slobodoljubivih ljudi ali oni su manjina, max 30%
(Mimi, 18. januar 2022 01:49)

izvini a što si došla u fašističku Nemačku onda? Što nisi otišla u slobodarsku Rusiju ili Kinu da radiš? Licemerno na kub.

Iggy

pre 2 godine

Imam lošu vest za vas, tako je svuda u svetu, sem u intelektualnom I informacionom vakumu, zvanom Srbija. OK, mozda su Sv. Koreja i Rusija tu negde...
(Americanowski, 18. januar 2022 02:35)
Ma bitno da su tebi uzor oni iza kojih je Hirosima,Nagasaki, Kolonijalizam, Robovlasničko društvo gdje i kada su se ljudi tamne boje koze prodavali i ubijali kad god nekom padne na pamet, Istrebljivanje indijanaca na svakom kontinentu, nabijanja na kolac, koncentracioni logori, Jasenovac, 2 miliona pobijenih Vietnamaca, bombardovanja i uništavanja svih neposlušnih. Nema šta ubijedio si nas sa tom Rusijom bez koje bi sad pjevao Danke Dojcland…. Americanowski

Igor

pre 2 godine

Zli fašisti,da imate malo morala i stida,ne bi ste pomenuli našeg Noleta ni u snu u kontekstu sta je onaj vaš teletabis uradio Moniki Seleš,samo bi vam porucio,da iz ove vaše mrznje Nole crpi energiju,koju ce usmeriti na nove slemove,da zauvek sa teniskih mapa precrta ona dva vasa klovna,koji su ubedljivo,po svim teniskim parametrima iza njega,o moralnim kvalitetima,posle izjava nadala ne bi da pricam,vi ste mrak civilizacije,verujem u kosmicku pravdu,Nole ce izaci jaci iz ovoga nemojte da sumnjate u to!

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Totalne gluposti. Da nije dobio vizu ne bi ni išao u Australiju.Australijski konzulat u Beogradu mu je izdao regularnu vizu.
(Nikolic, 18. januar 2022 05:12)

Svaka viza može da se poništi i to nije nikakav garant da ćete 100 % ući u neku zemlju.

Dragoljub

pre 2 godine

Ovo samo znači da Noletu treba kvalitetan rad dobre PR kompanije. Njegovo je da se drži tenisa i da i dalje dobro udara loptu a ovo treba da reše profesionalci. Ima on dovoljno sredstava za to. To je bitno za njega jer će ostati bez sponzorskih ugovora.
Nemci bi voleli da sledeći br 1 bude njihov. Nije nemoguće ali ne verujem :) i sačekaće oni još na to. A one kengure treba da tuži i uzme im pare za njihove "diskrecione" odluke i bubašvabe u smeštaju što su mu obezbedili. pitam se samo šta bi Nemci pisali da je njihov neki šampion spavao u nekom buvara hotelu dok kenguri smisle kako da ga izbace. Čisto licemerje.

Abrakadabra

pre 2 godine

Vakcina je da ublaži simptome kovida, nikako nesprečava , niti garantuje da nećete umreti, kao ni to da nećete preneti., ako imate neku boljku šanse da obolite su mnogo veće nego kod zdrave osobe, mutira konstantno, ni stota doza ne garantuje uspeh…. , a u Dojčlandu opšti haos pa eto malo da se nacija osveži nezaboravnim rasizmom i nacizmom……krv nije voda, arijevska.

Master

pre 2 godine

citam, a u mislima mi se stvara slika Federera, tekst prosto place opisivanjem Svajcarca. Narocito spominjanje narciss... A vakcine... Pa, nek pisu malo o sportistima koji su glave izgubili posle vakcinacije. Ili ne smeju da pisu?

Never Mind

pre 2 godine

Ni meni nije potrebno njihovo misljenje pa moram da odtrpim, bas kao sto i oni moraju da trpe nezeljenog broja 1 i to GOAT-a.
Sva sreca da se titula broja 1 zasluzuje na teniskom terenu a ne po tome da li to neko voli ili ne voli. Toliko.

Dux

pre 2 godine

Odličan tekst i sve navedeno od nemačkih novinara je apsolutno tačno.
(Aleksandar, 18. januar 2022 01:32) Vire ti noge iz svabskog d****a, poltronu!

Crni Roko

pre 2 godine

Treba i vi novinari u Srbiji da odgovorite ovim "kolegama " iz Nemacke.Nemojte birate reci vec im odgovorite "srpski" da ih boli.Pljunite im u lice i pokazite im kako slobodan narod vidi njihove fasisticke metode koje primenjuju i prema svojim gradjanima.
Za mene licno su i ono sto su bili za vreme Hitlera.Takvi su im i mediji.Fali samo Gebels.

Jugosloven

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.

To je bilo pre 80 godina.
Danas su najjača ekonomija u Evropi i jedna od najvećih u svetu.

A Srbija?
Gde je Srbija na mapi Evrope i sveta?
Uzima li Srbija ikakvu odgovornost za ratove 90-tih?
(Vladimir, 18. januar 2022 02:48)

Znate nisu sve zmije otrovne ali se ipak ogromna većina ljudi kloni zmija.
Odgovornost za ratove 90-ih stoji na onima koji su krali privatnu imovinu i na onima koji su upadali nezvani na privatne posede i na onima koji su to naređivali da se to radi.

Lolek i Bolek.

pre 2 godine

Znali smo da ga u nekoj meri ne vole ali nismo znali da ga ovako jako mrze.
Vise govore o sebi a Novak ce im ovo vratiti sa bar jos 5 grand slam-ova.
(Arsen, 18. januar 2022 04:19)

Vimbldon uveliko najavljuje da postoji mogucnost da samo vakcinisani mogu igrati. U Australiju nece uci naredne 3 godine. Juce Francuska takodje najavljuje da ce moci samo vakcinisani, US open ce ih verovatno slediti. Po spletu dogadjaja nece on osvojiti ni masters, a kamoli grend slem. Penzija

XXL

pre 2 godine

Tipično za schwaben. Krive su žrtve kao i po njihovim konc-logorima. Naravno kriv je Đoković što nije odustao od Australian Open turnira, a žrtve konc-logora zato što su to što jesu jer da nisu oni se ne bi angažovali da ih uklone.

ma

pre 2 godine

Apsulutno tačno, tako su ga do detalja opisali i pogodili pravo u centar. Samo bi mogao neko da im kaže da nismo svi u Srbiji takvi, da nije svima junak i heroj, da nismo baš svi prolupali da se slažemo da je Isus i sve što je tata Srki rekao tih dana na ulici. Ima nas koji smo odavno provalili kakav je, a vi nemojte ni slučajno da objavite komentar, ih....

katić

pre 2 godine

Aleksandar, tebe i takve kao ti treba odmah protjerati iz ove zemlje jer u slučaju rata vi bi bili na strani nemaca, neznam šta čekate, trk za nemačku!!!!

Salomon

pre 2 godine

Čitajući između redova dolazim do zaključka da po njihovom Djokovic uopšte nije smio ni biti tu gde je. Njima trebaju samo ugladjeni kao Federer a nema narcisoidnijeg sportiste na svetu. Nit lošijeg gubitnika. A to sa isusim je bas preterano,priznajem.

brain washing machine-full speed

pre 2 godine

Nama koji imamo 46% vakcinisanih je nenormalno što razvijene zemlje koje imaju duplo više vakcinisanih smatraju da nije normalno da se neko kao Novak ne vakciniše. Ali šta znaju razvijene zemlje šta je u vakcinama...
Kakva šteta što je Novak ovo uradio sebi...
(Ogi, 18. januar 2022 01:16)
Znali ili ne šta je u vakcinama-kako ne vide da u tim razvijenim zemljama, što se više vakcinišu, imaju sve više dnevnozaraženih, to me neverovatno fascinira...i posle svega toga i dalje se vrti mantra: vakcinišimo se, vakcinišimo se...
Alo bre slepci ispranih mozgova, pa samo jedan pogled na worldometer dijagrame sve govori.

Vladimir

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.


Hteo si da kažeš: Ako postoji omikron šanse da nam napakoste, zar ne?

Tako znači

pre 2 godine

Tekst iz pera Sandra Vareza, poznatzog novinara i picca, i ma dve najveće italijanske književne nagrade. List Korijere dela sera:Veronezi u svom tekstu podseća čitaoce na sportiste iz Srbije koji su uživali u lepoti igre zbog čega je i veliki Pele želeo da se oprosti u meču protiv Jugoslavije koja je bila poznata kao "evropski Brazilci". Spominju se Dragan Džajić i Dragoslav Šekularac iz te generacije.

Podsetio je i na najbolje srpske šahiste, Ljubomira Ljubojevića i Svetozara Gligorića, a čiji je stil igre uporedio sa Rodžerom Federerom.

"Novak Đoković je uvek bio suprotnost. Uvek se odricao lepote, zamenjujući je neljudskom fizičkom i psihičkom čvrstoćom. Ako Federer, možda, može da kaže da ne igra protiv protivnika već protiv lopti, on je, naprotiv, uvek imao za cilj da mentalno razbije čoveka s druge strane mreže. Žetva trofeja i rekordi koje je ostvario daju mu za pravo, ali po cenu sistematskog izdavanja tradicije srpskog sporta. Sposobnost da se odupre psihofizičkom naporu učinila ga je igračem sposobnim da se održi na broju 1 svetske rang listi duže od svih ostalih. A sada je na korak od (sportske) smrti, hiljadu milja od lepote. Đoković je mogao da izbegne udarac koji je dobio u 34. godini. U strahu da ne pokvari sopstveno telo puštanjem vakcine, izneo je sve najgore što čovek može da pokaže od sebe: bahatost, laž, površnost, egoizam, nepoštovanje pravila", piše Veronezi.

trio

pre 2 godine

Volim ga kao brata, ali je ispao bas glup. On samo sebi prkosi. Rusi svoje zivotno delo zbog nekog zadrtog stava. Posto je sprdnja u celom svetu, ko ce sad da mu pomogne, majka priroda? Bosanske piramide? Grut iz Cuvara Galksije?

NE!

pre 2 godine

Ни оваква Немачка никоме не треба. Они би поново да буду Аријевци. Веле Новак је уображен!??? За њих је свако ко им не признаје да су најбољи уображен. Да није Хандкеа, Гетеа и Ђорђа Вајферта ни мало их не би ценио али због ове тројице имају неки кредит код мене.
(Гружанин, 18. januar 2022 04:36)
A Novicki, Nojer...

Miks

pre 2 godine

Nole, vakcinisi se u diskreciji i pusti da i dalje kevću i igraj turnire gde nije uslov vakcina. Onda kag stignes na RG na njihovi zaprepastenje pokazi vakcinalni ausvaj i oderi sve redim a posebnog onog sa šorcom u turu.

mek grejdi

pre 2 godine

Novače, sva ova krvnička pljuvanja samo treba da ti pojačaju unutrašnji mir da prelomiš da je GOTOVO. Tvoje ugravirano ime u njihovim posranim prolazima do terena i peharima ostaće im večna so na ranama. Pazi se, u suprotnom mogu da ti smeste još pogubniju igru u kojoj bi izgubio sve...mislim na neko podmetanje dopinga.

ns

pre 2 godine

mi kao narod da shvatimo da novak ima strasno los publicitet i da vecina sveta van srbije podrzava sve sto se desilo ( i oni koje boli uvo za tenis i srbe). pogledajte bilo koji svetski sajt komentare vecina je protiv njega. dozvolio je sebi da ga antivax pokret pretvori u heroja

jaggy jaggy

pre 2 godine

Ako oni ovako rezonuju stvari onda smo mi za njih nadprosečno inteligentni! Ovo je čista provokacija... Nole ne čitaj štampu oni žele da te utuku! Primi rusku vakcinu pa da vidimo koji će im biti izgovor ako te ne puste na RG. Ili nemoj to bi verovatno izazvalo treći svetaki rat.. Neka pate u toj njihovoj novakofobiji a ti momče treniraj i čuvaj zdravlje i glavu gore! ???

Milan Z.

pre 2 godine

Bili nacisti,ostali nacisti i najveći Srbomrzci.Ubijali Djake, decu….Oni da pišu nešto …..Da je pravde na ovom svetu Nemci ne bi trebalo da postoje uopšte kakva su zlodela činili.Prokleti Germani
(pera, 18. januar 2022 06:44)

A sto su i gde bi radili milioni Srba koji su od sezdesetih godina hrlili u Nemacku i pri tom izdrzavali familije u Srbiji? Vama je samo nemacki novac, investicije, tehnika, auta....bitan, a ostalo ne. Licemeri ste vi, a ne oni.

Zahvaljujemo se

Dux

pre 2 godine

Ono kada ti nacija nacista drži pridike o sramu, ahahahahahahaha. Cela srpska nacija i taj Novak Djokovic imaju vise časti, poštenja i ljudskosti u malom prstu nego VI nemci u telu.

Drax

pre 2 godine

Englez i Nemac nemaju nikakvo pravo da pricaju drugima o moralu i lepom ponasanju to su akteri najvecih zlodela 20 veka i dan danas ucestvuju u tiraniji nad slabijima namecuci svoj sistem vrednosti na druge pod licemernim plastom prosvecenosti i nekakve demokratije.Ako se bilo koji Srbin oseca proganjano ili optuzeno od njih to je zato sto zadnjih 30 godina ima lepih presedana za to.I dan danas se prema Srbima i svim Slovenima ponasaju rasisticki.

Bane

pre 2 godine

U to ne sumnjam da vama ne treba. Vama bi najbolje odgovaralo da je neki feldmarsal,firer, Himler ili Gering na tom mjestu.
Vi nakon 60 miliona pobijenih u drugom ratu prvi nemate prava da se javljate, ali posto svijet živi ponovo u takvom uredjenju možete si dati za pravo… dobri, blagodarni Njemci

Jugosloven

pre 2 godine

Ni nama ne trebaju uopšte Nemci jer su nas trebili poslednjih nekoliko hiljada godina svojim zločinima nad državom Srbijom i posle nad državom Jugoslavijom tako da su Nemci samo za život van Sunčevog sistema ili još bolje van Mlečnog puta.

michael myers

pre 2 godine

Ovakvi tekstovi samo govore koliko se tu frustracija nagomilalo u svetu protiv Novaka. Samo je na trenutak kada je izgubio USO imao nekoliko dana empatije, ali to je vise bila neka vrsta sazaljenja, ne iskrenog bodrenja, posle je i to proslo, a ostale su frustracije. I zato nije lose da se sada svi isprazne i oslobode ove frustracije, jer ce ga sigurno pustiti posle na miru neko vreme, do prvog sledeceg povoda koji nazalost jedino Nole svojim greskma moze da im da. Evidentno je da gubi prvo mesto nakon Australije, sto mozda i nije tako lose, jer moze da se pregrupise i da ponovo napadne neki GS iz drugog plana, upravo ovo sto radi Nadal sada. Po meni Nadal je favorit broj jedan na ovom turniru i igrace kao da mu je ovo poslednji turnir u zivotu, iako ima posle i RG. Tako da bitka za GOATa tek predstoji

baba Vanga

pre 2 godine

Hajde prestanite da prenosite vise kojekakve bljuvotine iz strane stampe. Novak se hteo ne hteo suprotstavio globalistima, oni ga sada blate preko mreze svojih ogavnih medija - zelite li i vi da budete deo te ekipe?
(srle, 18. januar 2022 01:37)

Bravo Srle !
Vreme da prestanu i B92 sa njima.

Bojim se da neće biti mog komentara....samo potvrda ovog gore.

Драгивоје

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.
(veliki strumf, 18. januar 2022 01:44) Koliko imas godina botko? Prevarant je istorija!! Gledaj tenis i uzivaj. Opusti se.
(Negativni, 18. januar 2022 01:58)
EJ, NEGATIVNI
PA DAJ STRUMFU ADRESU DA TI ČOVEK DODJE I LIČNO SAOPŠTI...

seljadin

pre 2 godine

A sto su i gde bi radili milioni Srba koji su od sezdesetih godina hrlili u Nemacku i pri tom izdrzavali familije u Srbiji? Vama je samo nemacki novac, investicije, tehnika, auta....bitan, a ostalo ne. Licemeri ste vi, a ne oni.

Zahvaljujemo se
(Milan Z., 18. januar 2022 07:54) # Link komentara


Milane, a Nemci po tebi nisu licemerni kad nas ubijaju u Kragujevcu, Kraljevu, i dobri smo im kad treba da radimo za njih kao jeftina radna snaga u Nemačkoj ????

Бранко

pre 2 godine

Највећи успех и освета Немачке је придобијање Амера и привољавање Француза за непријатељство према Србима, на том заједничком именитељу висе и запад и натизам. Спуштање се на то уже док се уже не претргне - одијум и нискост према ГОАТ шампиону прекретница је у срамној агонији прве цивилизације без вере и вредности..

Драгивоје

pre 2 godine

I bez DNK testa se pouzdano može utvrditi da je ovome ŠVABI (i ostaloj njegovoj braći i polubraći iz raznih novina i tabloida)
PARHE TATA.
Što naš narod kaže: IVER DALJE NE PADA OD KLADE.

Negativni

pre 2 godine

Nemačke tajne službe su poslale svojeg čoveka da izbode nožem Moniku Seleš.
To je najcrnji dan u tenisu od kada postoji. Sve su učinili da Štefi Graf ostane bolja od Monike.
Nemci krvoloci stari.
(Subotica, 18. januar 2022 01:40) Hahahahaha

Sly

pre 2 godine

Vi nacisti ste dovoljno solili pamet svima u drugom svetskom ratu - sada samo mozete da cutite i da progovorite kada vam se dozvoli ... ajde tamo mala hitlerovska bagro - STFU

Serpico

pre 2 godine

Ako je već pošten(a svi znamo da jest), nema ga šta savjest gristi zbog te lažne kovid potvrde.
(Dejan, 18. januar 2022 04:34)

Kakva sizofrena recenica!

"Posteno pa ko koga prevari"... :-D

Negativni

pre 2 godine

Pre ste nase sampione zaustavljali nozevima u ledja na teniskim terenima…lepo da ste presli na suptilnije nacina…
(inat, 18. januar 2022 01:43) Popustila terapija?

.

pre 2 godine

„Novak Đoković je izgubio pravni obračun protiv australijske vlade i morao je da napusti tu zemlju. To je kraj neviđenog pozerstva koje je navodnog srpskog heroja razotkrilo kao nemilosrdnog narcisa“, ocenjuje urednik sportskog internet-portala Spox.com Feliks Gec.
Šta ti dođe Amon Gec? Deda, pradeda, ćićo..?

Vojislav

pre 2 godine

Nole svi koji te mrze Sada likuju Sto se nisi vakcinisao I sto neces prestici Nadala I Feda po broju slemova.Svi koji te vole ti kazu da se vakcinises da bi igrao tenis.

Negativni

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.
Ipak, to ne sprecava nase da lete tamo i u trecoj generaciji postanu Nemci, koji ne govore srpski jezik.

Tuzan sam sto sam ovo uopste morao i pisati.
(Never Mind, 18. januar 2022 01:53) Nisi tuzan, samo si piglu. Oprastamo ti.

gargleblaster

pre 2 godine

Voleo bih da veliki svetski mediji pisu o ulozi malog srpskog medija B92 koji je besomucno pisao i prenosio bljuvotine dinastije Djokovic, obimno finansiran godinama. Rado cu im skrenuti paznju na to, ako im je nesto promaklo.
For yours eyes only.

Negativni

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.
(veliki strumf, 18. januar 2022 01:44) Koliko imas godina botko? Prevarant je istorija!! Gledaj tenis i uzivaj. Opusti se.

Lola

pre 2 godine

Od kad ce neko da mene mrzi zato sto se nisam vakcinisala? Po kom osnovu i zasto? Nisam se vakcinisala ni protiv gripa od kad grip postoji pa nas niko nije ucenjivao?? Ovo sad sto se radi je sprovodjenje jedne fasisticke i zlocinacke agende porobljavanja naroda i uspostavljanja jednoumlja i potcinjenosti masa malom broju svetskih mocnika i ideologa. Kome nije jasno posle 2 g golgote , tome nema pomoci.A Nemci treba da cute dok god ih ima na planeti za sve zlo, koje su uradili covecanstvu.

sin lovca na medvede

pre 2 godine

(Vladimir)
Slazem se Tobom. Srbija treba da prihvati svu odgovornost, ne samo za ratove 90 -tih, nega za sve sto se dogadjalo od 1918- 1995. Drugim recima Srbija je odgovorna za nastanak YU, za sve sto se je u njoj dogadjalo, ukljucujuci i njen raspad u cilju ostvarenja " tisocljetnih" snova CRO i SLO.
Posebna odgovornost u tome lezi na vidnim Srpskim Komunistima, koji su znali ili morali znati da ih Broz, prenosi " zedne preko vode". Kao svojevrsna katarza, nedostaje istorijska osuds tih ljudi, pojedinacno, kao najvecih zlocinaca Srpskog naroda koji su Srbiju i Srpstvo doveli do prosijackog stapa 90-tih.
Na srecu realno gledamo, za drzavu i njen narod 70 g. nije dug period,.to je kao 10 g. u zivotu coveka. Srbija je, i pored klipova, koji joj se od Westerijanaca i bivse brace, petmanemtno podmecu, ipak prica o uspehu. Istina mnogi, medju Srbima, to ne vidi i nece da vide. To su potomci onih isth koji su pogresno gledali i 1918, 1941, 1945 i 1991.

Pera ložač

pre 2 godine

Nije bitno da li vam treba ili ne igra se pa ko pobedi taj je bolji a On je najbolji. E slepci iz pilitikanstva uništiste ovu prelepu planetu sa vašu pohlepe, zla i gramzivist, ali priroda pamti i sledi vam najverovatnije surova realnost ako se ne osvestite dok nije kasno

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 2 godine

Sve ovo je dokaz fasizma i netrpeljivosti prema nasem narodu.
Dokaz imperijalizma.

Kad se pametnjakovici nadju da pisu lako ne valjamo kako smo ovakav ili onakav narod. .Hajde napredujte na radnom mestu ako vas je sef uzeo za zub?

Ogi

pre 2 godine

Nama koji imamo 46% vakcinisanih je nenormalno što razvijene zemlje koje imaju duplo više vakcinisanih smatraju da nije normalno da se neko kao Novak ne vakciniše. Ali šta znaju razvijene zemlje šta je u vakcinama...
Kakva šteta što je Novak ovo uradio sebi...

fc

pre 2 godine

Neće on još dugo biti broj.1, Medvedev preuzima prvu poziciju sad na AO, a Nadal će ga penzionisati na Roland Garrosu. Realno.
(realno, 18. januar 2022 01:17)

Ako se ne vakciniše, penzija mu je počela. A ako se vakciniše, ima velike šanse da postigne još neke dobre rezultate (sportske), ali od ovoga se nikada neće oprati

Vladimir

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.

To je bilo pre 80 godina.
Danas su najjača ekonomija u Evropi i jedna od najvećih u svetu.

A Srbija?
Gde je Srbija na mapi Evrope i sveta?
Uzima li Srbija ikakvu odgovornost za ratove 90-tih?

Srdjan

pre 2 godine

"Sebican, smeo i neuspesan". Stvarno? U kakvom mi svetu zivimo kada se Novak Djokovic opisuje sa ove 3 reci? Sta ti je medijska masinerija...

Batko

pre 2 godine

Koliko amaterski tekst.
Ok, piše kako mu se nalaže ali barem je mogao i po koju činjenicu da pogodi. Recimo da je Sud odbio da poništi vizu (koja je po toj odluci validna, pa su nadležnost prebacili na federalni Sud) , a da su ga šutnuli po "ličnoj proceni" ministra i ništa više.

Kako god, ovakvih "tekstova" neće faliti, kao ni zluradih komentara ovde na portalu malih, sitnih dušica sa promašenim životima

sergio

pre 2 godine

Iskreno, uglavnom su u pravu. Australijanci su na zadnja vrata pokusali da uguraju Djokovica na turnir. A onda je to on uprskao javno objavljujuci da je dobio izuzece. Vjerovatno je htio da se naruga Australijskim zvanicnicima koji su mjesecima trubili da Djokovic nemoze nevakcinisan u zemlju. Ogromna glupost od strane Djokovica sa kojom je povukao za sobom jos nekoliko tenisera. A o bljuvotinama njegovih roditelja ne vrijedi pricati. Sto se kaze, sam pao sam se ubio. Zasluzeno.

Petar

pre 2 godine

Koliko razumevanja medju fašistima.Odvratno!Kad su znali Nemci da se ponasaju u Evropi? A taj stav "uber alles" je i danas tu, ko hoce da vidi.Egoizam i vrlo neprijatna ubedjenost u sopstvenu superiornost...Kome treba takva Nemacka u ujedinjenoj Evropi?Nisu znali sta bi od Evrope ni u ratu ni u miru, prosto dati vodjstvo nemackoj "kreativnosti" i "viziji" vodi u poraz Evrope.Cak se i UK smucilo i morali su da odu.

fc

pre 2 godine

Germani vise nisu trebali da postoje nakon 1945'. Velika i neoprostiva greska kulturne i dobre Evrope.
(Dusan, 18. januar 2022 01:13)

Ako je ovo u skladu sa pravilima poštovanja ovde, onda ja ne znam šta nije

Americanowski

pre 2 godine

Imam lošu vest za vas, tako je svuda u svetu, sem u intelektualnom I informacionom vakumu, zvanom Srbija. OK, mozda su Sv. Koreja i Rusija tu negde...

Never Mind

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.
Ipak, to ne sprecava nase da lete tamo i u trecoj generaciji postanu Nemci, koji ne govore srpski jezik.

Tuzan sam sto sam ovo uopste morao i pisati.

Kenan

pre 2 godine

NOVAK je podigao tenis u vrh vrhova u svijetu, probudio nas iz bivse Juge da mozemo I mi da igram sa elitom.... Hvala mu na svemu a moramo svi zajedno zanemarit misljenje nemaca, engleza I ostalih naprijed Sokole drzi se Novace mi smo svi uz tebe...

garda

pre 2 godine

Bas me zanima da li su se doticni novinari iz te zemlje ikada dotakli teme "Monika Seles u Nemackoj". Oni su poslednji koji bi smeli da na ovaj nacin pisu o Novaku. Kazu "navodni heroj" za najboljeg tenisera u istoriji i jednog od najboljih sportista ikada.

aleksandar

pre 2 godine

Zamolio bih sve novinare da prestanu sa prenošenjem ovakvih vesti i davanjem na značaju, zaista postaje naporno, a ni Novaku ne činite nikakvu uslugu time.

ej bre

pre 2 godine

Tragedija je da Nemacka posle svega i dalje postoji. Koga je briga sta ti fasisti pricaju? Novak je GOAT a oni su poznati samo po onom bolesniku sto je ubo Moniku. MRS

Bojan J.

pre 2 godine

Valjda nije upoznat sa ishodom prvog sudskog postupka, a ni osnovi za ponovno ukidanje vize. Mržnja i zavist su kod mnogih nepremostivi. Ako je Novakov neprijatelj, onda je i moj.

Negativni

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.
Ipak, to ne sprecava nase da lete tamo i u trecoj generaciji postanu Nemci, koji ne govore srpski jezik.

Tuzan sam sto sam ovo uopste morao i pisati.
(Never Mind, 18. januar 2022 01:53) Nisi tuzan, samo si piglu. Oprastamo ti.

Milan

pre 2 godine

Nemački mediji će pisati loše i sve vreme će pisati tako jer sad imaju tenisera koji ozbiljno pretenduje na tron a i sigurno da im je Federer simpaticniji i njihovoj publici.

veliki strumf

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.

Mimi

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.
Drugo, svaki dan im hiljade demonstriraju protiv mera i obavezne vakcinacije, u mnogim gradovima a Solc kaze da nema podeljenosti, državne televizije ne izvestavaju o demonstracijama, zato blate Novaka gde stignu, plaše se svojih.
Nemci su fašisti ja to sada vidim, od kada sam došla ovde pre par meseci. Imaju i dobrih , slobodoljubivih ljudi ali oni su manjina, max 30%

katić

pre 2 godine

Aleksandar, tebe i takve kao ti treba odmah protjerati iz ove zemlje jer u slučaju rata vi bi bili na strani nemaca, neznam šta čekate, trk za nemačku!!!!

Subotica

pre 2 godine

Nemačke tajne službe su poslale svojeg čoveka da izbode nožem Moniku Seleš.
To je najcrnji dan u tenisu od kada postoji. Sve su učinili da Štefi Graf ostane bolja od Monike.
Nemci krvoloci stari.

Марко

pre 2 godine

Ваш је херој Гинтер Пархе. Нисте много напредовали од Хитлера, стоко фашистичка.

f

pre 2 godine

Sad su Nemci ostri i bezobrazni.
U Nemacku se vec mesecima ne moze uci nevakcinisan.
Ne radi se to ni o kakvoj mrznji nego realnoj sramoti da najbolji teniser sveta i multimilioner je podlozan uticaju teorija zavera ljudi bez grama mozga.

Kapirao sam ja argumente protiv vakcine na pocetku, tipa nova tehnologija, ali da li bi stvarno Ameri i pre svega Izraelci nesto davali sebi sto moze sve da ih pobije? Potpun apsurd razmisljanja od samog starta, da drzava hoce da vas pobije, lepo bi zatrovali vodu i ne bi se mlatili da nas sve teraju da se bodemo. Ali ajde nedoumice u pocetku su donekle razumne. Ali sada, kada je 4.7 milijarde ljudi (60% sveta) vakcinisano i kada se jasno vidi koliko je smrtonst od kovida pala, smesno je iznositi bilo koji argument protiv vakcine.

A oni koji se plase sporednih efekata, ok niko ne zeli upalu srca, ali ako je tebi vakcina ciji je zadatak da replicira mali deo virusa u tvom telu izazvala upalu srca, sta mislis da ce onda ceo virus kovida da ti uradi?
Ja sam na primer imao kovid 3 puta, prvi put, bez icega, drugi put vec zeznuto, umalo u bolnici nisam zavrsio. Onda sam se vakcinisao i dobio ostecenje nerva i upalu hrskavice od vakcine koji su se zalecili posle 3 meseca. Ali zato kada sam zakacio kovid treci put, nista od simptoma nisam imao. Isto sam tako filozofirao u pocetku o neispitanoj tehnologiji, dok me taj drugi kovid nije samleo i kada sam od prijatelja lekara krenuo da slusam o mrtvim 35 godisnjacima u kovid odeljenjima.

Лука

pre 2 godine

И шта кажете? Немачки новинари оштро о Ђоковићу..
Мислио сам да ће то бити са пуно љубави и разумевања..

jasam

pre 2 godine

uf kad su nemacki stavovi bili blagonakloni prema srbima, jak mi pokazatelj bilo cega njihovo misljenje.ostavite coveka na miru neka sad dodje sebi i resi stvar onako kako ce jedino morati

Lolek i Bolek.

pre 2 godine

Znali smo da ga u nekoj meri ne vole ali nismo znali da ga ovako jako mrze.
Vise govore o sebi a Novak ce im ovo vratiti sa bar jos 5 grand slam-ova.
(Arsen, 18. januar 2022 04:19)

Vimbldon uveliko najavljuje da postoji mogucnost da samo vakcinisani mogu igrati. U Australiju nece uci naredne 3 godine. Juce Francuska takodje najavljuje da ce moci samo vakcinisani, US open ce ih verovatno slediti. Po spletu dogadjaja nece on osvojiti ni masters, a kamoli grend slem. Penzija

Tako znači

pre 2 godine

Tekst iz pera Sandra Vareza, poznatzog novinara i picca, i ma dve najveće italijanske književne nagrade. List Korijere dela sera:Veronezi u svom tekstu podseća čitaoce na sportiste iz Srbije koji su uživali u lepoti igre zbog čega je i veliki Pele želeo da se oprosti u meču protiv Jugoslavije koja je bila poznata kao "evropski Brazilci". Spominju se Dragan Džajić i Dragoslav Šekularac iz te generacije.

Podsetio je i na najbolje srpske šahiste, Ljubomira Ljubojevića i Svetozara Gligorića, a čiji je stil igre uporedio sa Rodžerom Federerom.

"Novak Đoković je uvek bio suprotnost. Uvek se odricao lepote, zamenjujući je neljudskom fizičkom i psihičkom čvrstoćom. Ako Federer, možda, može da kaže da ne igra protiv protivnika već protiv lopti, on je, naprotiv, uvek imao za cilj da mentalno razbije čoveka s druge strane mreže. Žetva trofeja i rekordi koje je ostvario daju mu za pravo, ali po cenu sistematskog izdavanja tradicije srpskog sporta. Sposobnost da se odupre psihofizičkom naporu učinila ga je igračem sposobnim da se održi na broju 1 svetske rang listi duže od svih ostalih. A sada je na korak od (sportske) smrti, hiljadu milja od lepote. Đoković je mogao da izbegne udarac koji je dobio u 34. godini. U strahu da ne pokvari sopstveno telo puštanjem vakcine, izneo je sve najgore što čovek može da pokaže od sebe: bahatost, laž, površnost, egoizam, nepoštovanje pravila", piše Veronezi.

Cryptografistkinja

pre 2 godine

Naklonost? Stalno pričate o tome, Novaku da je do vaše naklonosti, da daje dve pre na to, nikada ne bi bio gde jeste danas! Meni je drago da možemo da pročitamo ovakve tekstove, toliko sam srećan da svi a pogotovo Srbi u svim srpskim zemljama vide ka kakvom mentalitetu mi hrlimo, ko nam prodaje ideju EU za veceru i za koga glasamo već decenijama i gde mi to idemo. Mentalitet miša. Eto tako se može opisati nešto sto ovi novinari nose u dubini svoje duše a svakako ne spada pod kategoriju karaktera jer ta crta ne postoji kod ovakvih ljudi. Vreme je da se Evropa oslobodi iz kandži stvarnih Nacista! ZIveo Novak Djokovic koji će i dalje igrati po dvoru a njegove senke će i dalje plašiti “gospodu”.

Dejan

pre 2 godine

Djoković treba da shvati da sa njima ne možeš igrati drugačije nego prljavo. Znači nek sredi tu lažnu potvrdu da je vakcinisan, nek odigra još 2-3 sezone, osvoji još tih 5+ GS i ćao dovidjenja. Ako je već pošten(a svi znamo da jest), nema ga šta savjest gristi zbog te lažne kovid potvrde. Sa njima jednostavno drugačije ne možeš, znači samo prljava igra. Stvarno bi bila šteta da ne odigra još te 2-3 godine i osvojih tih 25+ GS.

Negativni

pre 2 godine

Nemačke tajne službe su poslale svojeg čoveka da izbode nožem Moniku Seleš.
To je najcrnji dan u tenisu od kada postoji. Sve su učinili da Štefi Graf ostane bolja od Monike.
Nemci krvoloci stari.
(Subotica, 18. januar 2022 01:40) Hahahahaha

Omikron

pre 2 godine

Ma koga briga sta fasisti misle o Srbinu!
(Champ, 18. januar 2022 01:16) Nemci su bili nacisti, Italijani su bili fašisti. Osnovna škola…

Bečki konjušar Zg

pre 2 godine

Nemci su fašisti ja to sada vidim, od kada sam došla ovde pre par meseci. Imaju i dobrih , slobodoljubivih ljudi ali oni su manjina, max 30%
(Mimi, 18. januar 2022 01:49)

izvini a što si došla u fašističku Nemačku onda? Što nisi otišla u slobodarsku Rusiju ili Kinu da radiš? Licemerno na kub.

Negativni

pre 2 godine

Pre ste nase sampione zaustavljali nozevima u ledja na teniskim terenima…lepo da ste presli na suptilnije nacina…
(inat, 18. januar 2022 01:43) Popustila terapija?

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Totalne gluposti. Da nije dobio vizu ne bi ni išao u Australiju.Australijski konzulat u Beogradu mu je izdao regularnu vizu.
(Nikolic, 18. januar 2022 05:12)

Svaka viza može da se poništi i to nije nikakav garant da ćete 100 % ući u neku zemlju.

U zabludi

pre 2 godine

Kako je svet pokvaren i zavidan, a mi mislimo da s nama nešto nije u redu. Da li je moguće da jednog neprikosnovenog borca, filantropa i oca između ostalog neko može ovoliko da vređa, blati i nipodaštava? Kada bi ljudi koji pišu te članke imali trunke znanja o sportu i golgoti koju je Nole prošao do mesta broj 1, pisali bi mu hvalospeve i epove svaki dan, ne ove lažne, poturene i potplaćene budalaštine koje mogu samo isti takvi neuki i nacistički hladnokrvni zapadnjaci da prihvate i progutaju na prvu. Sramota i užas za jednu naciju da oživljava fašističku retoriku i to nad onakvom legendom kakav je naš Nole!

ma

pre 2 godine

Apsulutno tačno, tako su ga do detalja opisali i pogodili pravo u centar. Samo bi mogao neko da im kaže da nismo svi u Srbiji takvi, da nije svima junak i heroj, da nismo baš svi prolupali da se slažemo da je Isus i sve što je tata Srki rekao tih dana na ulici. Ima nas koji smo odavno provalili kakav je, a vi nemojte ni slučajno da objavite komentar, ih....

Negativni

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.
(veliki strumf, 18. januar 2022 01:44) Koliko imas godina botko? Prevarant je istorija!! Gledaj tenis i uzivaj. Opusti se.

srle

pre 2 godine

Hajde prestanite da prenosite vise kojekakve bljuvotine iz strane stampe. Novak se hteo ne hteo suprotstavio globalistima, oni ga sada blate preko mreze svojih ogavnih medija - zelite li i vi da budete deo te ekipe?

Боске

pre 2 godine

Два грандиозна пораза у два свјетска рата се не опраштају тако лако, зар не, meine Herren?

Nasa jedra su gitare

pre 2 godine

A onaj sto je zabio nož Moniki Seleš u Nemackoj 1993 je dusevni bolesnik i nema nista sa vama? Koliko su Rusi pogresili 1945 da ce to kostati ceo svet opet po svim prilikama..

Milan Z.

pre 2 godine

Bili nacisti,ostali nacisti i najveći Srbomrzci.Ubijali Djake, decu….Oni da pišu nešto …..Da je pravde na ovom svetu Nemci ne bi trebalo da postoje uopšte kakva su zlodela činili.Prokleti Germani
(pera, 18. januar 2022 06:44)

A sto su i gde bi radili milioni Srba koji su od sezdesetih godina hrlili u Nemacku i pri tom izdrzavali familije u Srbiji? Vama je samo nemacki novac, investicije, tehnika, auta....bitan, a ostalo ne. Licemeri ste vi, a ne oni.

Zahvaljujemo se

OliverF

pre 2 godine

Da se zamislimo malo svi, a?
Ovi roboti kada postanu emotivni obicno spale kontinent i pobiju par desetina miliona ljudi.

Mnogo je nezgodno kada tokom cele istorije jedes bezukusne kobasice, nosis bermude po snegu i pevas piskavo i drhtavo od muke em zbog takve hrane, em se prehlade testisi u tim bermudama.

Razumimo ih.

Dartanjan

pre 2 godine

E ide mi Novak neverovatno mnogo na nerve zbog toga koliko je sve ovo amaterski odradio ako je već hteo da se provuče na foru i udje nevakcinisan u zemlju u kojoj se trubelo 3 meseca pre njegovog dolaska da mu neće dati da udje ako nije vakcinisan. Imao je svo vreme ovog sveta da osmisli sve ovo bolje, da se ne šetka kad je zvanično zarazen, da sve to izgleda manje sumnjivo itd itd. Realno je ispao mnogo glup i ignorantan voleo ja njega ko clana porodice ili ne.

Ali brt kad krenu švabe, Australijanci i Britanci i ostali belosvetski genocidaši i kolonijalisti da sole pamet o moralu i ostalom kreće da mi se okreće stomak. Samo kad pomislim koliko mi je predaka nastradalo od nemačke ruke, dobijem napad besa u ovakvim situacijama. Sto nije uveden neki dekret posle drugog svetskog rata da ne smeju da morališu ništa narednih 200 godina… pobiješ 30 miliona ljudi u dva svetska rata, započneš i izgubiš oba ta rata, probas da istrebis više naroda i ladno nešto baljezgas drugima o pravdi i principima dok su mnogi ucesnici tih ratova još uvek živi. O Australijancima i Aboridzinima da i ne pričam… Ne može ni da stane sve ovde.

Jugosloven

pre 2 godine

Ni nama ne trebaju uopšte Nemci jer su nas trebili poslednjih nekoliko hiljada godina svojim zločinima nad državom Srbijom i posle nad državom Jugoslavijom tako da su Nemci samo za život van Sunčevog sistema ili još bolje van Mlečnog puta.

Arsen

pre 2 godine

Znali smo da ga u nekoj meri ne vole ali nismo znali da ga ovako jako mrze.
Vise govore o sebi a Novak ce im ovo vratiti sa bar jos 5 grand slam-ova.

Darko

pre 2 godine

Ovde su jedva dočekali da bacaju drvlje i kamenje na prvog tenisera svijeta jer ne mogu podnijeti cinjenicu da je jedan Srbijanac, Balkanac itd. na tom mjestu i to duzi period i nisu mu do sada nista mogli svi su ko jedan od "raje" do medija, 30 godina zivim ovde i taj mentalitet
mi je odvratan, ali neka, borac je Nole i izdrzao je vece i jace psiholoske izazove sbaka mu cast i "halal" za sve so je postigao i sto ce postici...

Iggy

pre 2 godine

Imam lošu vest za vas, tako je svuda u svetu, sem u intelektualnom I informacionom vakumu, zvanom Srbija. OK, mozda su Sv. Koreja i Rusija tu negde...
(Americanowski, 18. januar 2022 02:35)
Ma bitno da su tebi uzor oni iza kojih je Hirosima,Nagasaki, Kolonijalizam, Robovlasničko društvo gdje i kada su se ljudi tamne boje koze prodavali i ubijali kad god nekom padne na pamet, Istrebljivanje indijanaca na svakom kontinentu, nabijanja na kolac, koncentracioni logori, Jasenovac, 2 miliona pobijenih Vietnamaca, bombardovanja i uništavanja svih neposlušnih. Nema šta ubijedio si nas sa tom Rusijom bez koje bi sad pjevao Danke Dojcland…. Americanowski

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 2 godine

Sve ovo je dokaz fasizma i netrpeljivosti prema nasem narodu.
Dokaz imperijalizma.

Kad se pametnjakovici nadju da pisu lako ne valjamo kako smo ovakav ili onakav narod. .Hajde napredujte na radnom mestu ako vas je sef uzeo za zub?

Милош Радунковић

pre 2 godine

Да ли вам сада почиње да буде јасније какав га третман од стеане публике и коментатора очекује у будућности? Велику, огромну штету је нанео свом имиџу, тако да је неизвесно да ли ће и када успети да се врати на старе позиције. Ми Срби смо показали шта мислимо о корони, односно вакцинисању, тако да ме не чуди што је и Новак подлегао притиску околине. Штета, јер мислим да ће платити несразмерно високу цену за нешто што му у суштини није ни требало.

fc

pre 2 godine

Sto ga vise blate, sve ce biti veci za mene!
Nole, molim te samo ne odustaj od puta kojim si krenuo!
(boza, 18. januar 2022 01:11)

Ja iskreno mislim da on ne zna trenutno kuda je krenuo. Ali isto tako se nadam da će uzeti malo vremena da vidi šta se desilo, postavi sebi ciljeve i puteve kako do njih dođe. Ima on to u sebi. Napred Nole!

Master

pre 2 godine

citam, a u mislima mi se stvara slika Federera, tekst prosto place opisivanjem Svajcarca. Narocito spominjanje narciss... A vakcine... Pa, nek pisu malo o sportistima koji su glave izgubili posle vakcinacije. Ili ne smeju da pisu?

Vladimir

pre 2 godine

Nasi najveci prijatelji, stari dobri Nemci. Ako postoji mikron sanse da nam napakoste sigurno ce to uciniti. Dobri smo im samo za zanatske i manuelne, uglavnom slabije placene poslove, mislim tamo.


Hteo si da kažeš: Ako postoji omikron šanse da nam napakoste, zar ne?

Sly

pre 2 godine

Vi nacisti ste dovoljno solili pamet svima u drugom svetskom ratu - sada samo mozete da cutite i da progovorite kada vam se dozvoli ... ajde tamo mala hitlerovska bagro - STFU

Dex

pre 2 godine

Ajde, nazad u devedesete. Ceo svet je lud, samo smo mi pametni.
(Pero, 18. januar 2022 02:05 Ajmo malo u 45, pa malo u 60te do Vietnama? Na devedesete si sigurno mislio na pustinjsku oluju, jel da? I da… cijeli svijet nisu Australija, Amerika i Engleska… perice purgeru

Jugosloven

pre 2 godine

Nemci da shvataju realnost, ne bi ni počinjali a posledično ni gubili oba svetska rata.

To je bilo pre 80 godina.
Danas su najjača ekonomija u Evropi i jedna od najvećih u svetu.

A Srbija?
Gde je Srbija na mapi Evrope i sveta?
Uzima li Srbija ikakvu odgovornost za ratove 90-tih?
(Vladimir, 18. januar 2022 02:48)

Znate nisu sve zmije otrovne ali se ipak ogromna većina ljudi kloni zmija.
Odgovornost za ratove 90-ih stoji na onima koji su krali privatnu imovinu i na onima koji su upadali nezvani na privatne posede i na onima koji su to naređivali da se to radi.

Ljubomorni

pre 2 godine

jer nemaju svoje dobre tenisere. Najbolji nemacki teniser je Rus Zverev. Inace sta je empatija pojma nemaju. Zive u prirodnom karantinu. Retko caste, a kad je besplatno jedu i piju kao da je poslednje. Eto to su ti koji govore lose o Djokovicu.

Гружанин

pre 2 godine

Ни оваква Немачка никоме не треба. Они би поново да буду Аријевци. Веле Новак је уображен!??? За њих је свако ко им не признаје да су најбољи уображен. Да није Хандкеа, Гетеа и Ђорђа Вајферта ни мало их не би ценио али због ове тројице имају неки кредит код мене.

Vojislav

pre 2 godine

Nole svi koji te mrze Sada likuju Sto se nisi vakcinisao I sto neces prestici Nadala I Feda po broju slemova.Svi koji te vole ti kazu da se vakcinises da bi igrao tenis.

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

30 godina zivim ovde i taj mentalitet
mi je odvratan, ali neka, borac je Nole i izdrzao je vece i jace psiholoske izazove sbaka mu cast i "halal" za sve so je postigao i sto ce postici...
(Darko, 18. januar 2022 05:20)

A što živiš tamo i trpiš taj mentalitet i to 30 godina.

pera

pre 2 godine

Bili nacisti,ostali nacisti i najveći Srbomrzci.Ubijali Djake, decu….Oni da pišu nešto …..Da je pravde na ovom svetu Nemci ne bi trebalo da postoje uopšte kakva su zlodela činili.Prokleti Germani

Baja

pre 2 godine

Ala se plaše Noleta, auuuuuuuu
Ako i treba da se plaše...
Svu ovu hajku oni zapravo rade iz straha. Straha, da će Nole i na papiru dokazati da eto tamo neki prljavi, nikakvi, glupi Srbin, niže rase, može
biti bolji od superiornog Nemca, Engleza, Francuza, Španca...

Dux

pre 2 godine

Ono kada ti nacija nacista drži pridike o sramu, ahahahahahahaha. Cela srpska nacija i taj Novak Djokovic imaju vise časti, poštenja i ljudskosti u malom prstu nego VI nemci u telu.

Dux

pre 2 godine

Odličan tekst i sve navedeno od nemačkih novinara je apsolutno tačno.
(Aleksandar, 18. januar 2022 01:32) Vire ti noge iz svabskog d****a, poltronu!

trio

pre 2 godine

Volim ga kao brata, ali je ispao bas glup. On samo sebi prkosi. Rusi svoje zivotno delo zbog nekog zadrtog stava. Posto je sprdnja u celom svetu, ko ce sad da mu pomogne, majka priroda? Bosanske piramide? Grut iz Cuvara Galksije?

seljadin

pre 2 godine

ne slazem se sa nekim opaskama, Nole je i siroke ruke, pomagao kad je trebalo, ali u sustini Nemci su u pravu, ono u cemu nisu u pravu je da je bio u pitanju neki Englez ne bi tako pisali, uostalom nije im odgovarala ni Monika Seles koja je bila zlatno dete, skromna, sve suprotno od Novaka, i opet su joj Nemci kao u Kragujevcu zabili noz u ledja na sred turnira u Nemackoj, niko nije platio nikakvu odstetu toj devojcici tada za unisten zivot. Njihovi motivi su upitni.

brain washing machine-full speed

pre 2 godine

Nama koji imamo 46% vakcinisanih je nenormalno što razvijene zemlje koje imaju duplo više vakcinisanih smatraju da nije normalno da se neko kao Novak ne vakciniše. Ali šta znaju razvijene zemlje šta je u vakcinama...
Kakva šteta što je Novak ovo uradio sebi...
(Ogi, 18. januar 2022 01:16)
Znali ili ne šta je u vakcinama-kako ne vide da u tim razvijenim zemljama, što se više vakcinišu, imaju sve više dnevnozaraženih, to me neverovatno fascinira...i posle svega toga i dalje se vrti mantra: vakcinišimo se, vakcinišimo se...
Alo bre slepci ispranih mozgova, pa samo jedan pogled na worldometer dijagrame sve govori.

Vukašin

pre 2 godine

Mislim da ni naručioci ovog teksta nisu zadovoljni kvalitetom. "Autor" se ipak trebao malo više potruditi, pošto je sadržaj ovog pamfleta čak ispod nivoa kakve mi imamo prilike da čitamo u, na primer, saopštenjima Željka Mitrovića.

Ovde je svima jasno da je u toku pokušaj nipodaštavanja i relativizovanja Novakovih sportskih uspeha, a sve u cilju da se zamaskira fašizam i jednoumlje koje preplavljuje svet. Jer u takvom svetu "Ovakav broj 1 nikome ne treba", odnosno ne treba niko ko i malo misli svojom glavom i ima drugačije mišljenje i stav.

NOVAČE IZDRŽI !

Franc K.

pre 2 godine

O, Njemci su preneraženi duhom slobode? Ili se samo dure što im 'pojedinci' kvare histeriju? A do juče su nas ubeđivali da osiromašeni uranijum u stvari uopšte nije loš za krvnu sliku...

Драгивоје

pre 2 godine

Ајде сада ПОКАЖИТЕ СЕ СРПСКИ НОВИНАРИ! Уместо да преносите и преводите бљувотине о Новаку белосветских мрзитеља, крените у контранапад! СВИМ СИЛАМА! Ајде да од вас видимо жестоке, пљувачке текстове о правим умишљеним нарцисима какви су Рафа и Роџер! Фељтони могу да се напишу! Еј, овај бизгов има образа да напише да је Новак нарцис, неко ко је добра, проста људска душа, о коме на Јутјубу имате гомилу видеа о његовој људскости, солидарности... Укуцајте само Novak Djokovic great human being. Ни милион изречених лажи о њему, а утркују се да их напишу сада када му је најтеже, никада неће постати истина, јер има толико доказа који доказују управо супротно и има много људи који нису слепи при очима. Ти пљувачи су само она некултурна руља која бучи и хучи на трибинама као да гледају фудбал а не тенис. То је тај огавни запад.
(veliki strumf, 18. januar 2022 01:44) Koliko imas godina botko? Prevarant je istorija!! Gledaj tenis i uzivaj. Opusti se.
(Negativni, 18. januar 2022 01:58)
EJ, NEGATIVNI
PA DAJ STRUMFU ADRESU DA TI ČOVEK DODJE I LIČNO SAOPŠTI...

Бранко

pre 2 godine

Све док се не суочи са избором између наставка каријере и антивакса Ноле ће бити изопштен са већине или са свих турнира. Ова Ахилова пета може окончати његову каријеру - запад је коначно нашао начин да га заустави. Они који се ничег не стиде неће га поштедети - Чаплин, Мохамед Али и Боби Фишер прошли су сличну Голготу али су остали највећи..

Crni Roko

pre 2 godine

Treba i vi novinari u Srbiji da odgovorite ovim "kolegama " iz Nemacke.Nemojte birate reci vec im odgovorite "srpski" da ih boli.Pljunite im u lice i pokazite im kako slobodan narod vidi njihove fasisticke metode koje primenjuju i prema svojim gradjanima.
Za mene licno su i ono sto su bili za vreme Hitlera.Takvi su im i mediji.Fali samo Gebels.

NE!

pre 2 godine

Ни оваква Немачка никоме не треба. Они би поново да буду Аријевци. Веле Новак је уображен!??? За њих је свако ко им не признаје да су најбољи уображен. Да није Хандкеа, Гетеа и Ђорђа Вајферта ни мало их не би ценио али због ове тројице имају неки кредит код мене.
(Гружанин, 18. januar 2022 04:36)
A Novicki, Nojer...

XXL

pre 2 godine

Tipično za schwaben. Krive su žrtve kao i po njihovim konc-logorima. Naravno kriv je Đoković što nije odustao od Australian Open turnira, a žrtve konc-logora zato što su to što jesu jer da nisu oni se ne bi angažovali da ih uklone.

Mazda

pre 2 godine

Ovo su oni kojima je Novak u 33 bio opsednut pobedama a slinavi svajcarac polupan u 40oj samo voli da igra. Duvajte ga bre svi! A Novak ce ili da batali tenis ili da se vakcinise. Najgore bi bilo da celavi bik pobedi na ao te se nadam da se bar ta tragedija nece desiti.

Bane

pre 2 godine

U to ne sumnjam da vama ne treba. Vama bi najbolje odgovaralo da je neki feldmarsal,firer, Himler ili Gering na tom mjestu.
Vi nakon 60 miliona pobijenih u drugom ratu prvi nemate prava da se javljate, ali posto svijet živi ponovo u takvom uredjenju možete si dati za pravo… dobri, blagodarni Njemci

Бранко

pre 2 godine

Највећи успех и освета Немачке је придобијање Амера и привољавање Француза за непријатељство према Србима, на том заједничком именитељу висе и запад и натизам. Спуштање се на то уже док се уже не претргне - одијум и нискост према ГОАТ шампиону прекретница је у срамној агонији прве цивилизације без вере и вредности..

Abrakadabra

pre 2 godine

Vakcina je da ublaži simptome kovida, nikako nesprečava , niti garantuje da nećete umreti, kao ni to da nećete preneti., ako imate neku boljku šanse da obolite su mnogo veće nego kod zdrave osobe, mutira konstantno, ni stota doza ne garantuje uspeh…. , a u Dojčlandu opšti haos pa eto malo da se nacija osveži nezaboravnim rasizmom i nacizmom……krv nije voda, arijevska.

crvenibožur

pre 2 godine

Flobin
@Roleft

@WallStreetSilverOfficial “The world is desperately lacking modern heroes. Men are rarely men anymore. But Novak Djokovic is a modern day hero. He didn’t go to Australia to win a tennis tournament. He went, knowing that he would be faced off by globalist powers. He knew that the #1 tennis player in the world, being treated like a low-life criminal, for daring to trust his immune system, rather than fearfully injecting his strong, healthy body with a death jab, would call global attention to the communist Australian gov’t. It set a glaring spotlight on their hypocrisy, inhumanity, trustlessness, ruthlessness, and basic stupidity and pettiness. He could have stayed safely in Serbia, beloved and idolized. But he chose to sacrifice that for the unknown, in order to expose the idiocy of this globalist plot.
There are still heroes in our world, but we need to quit looking at the political, compromised world, and instead look common people from common places.
Thank you, Novak!”

Ovo je samo jedan od stotina ovakvih komentara na novim social media koje nemozete videti jer vas neinteresuje nista izvan bolesnog Twitter-a

ja lično

pre 2 godine

U Australijskom zakonu fino piše da se može odložiti do 6 mjeseci posle preboljelog nevidljivog neprijatelja ! Ali je nekome ipak stalo da to mora uraditi!

mek grejdi

pre 2 godine

Novače, sva ova krvnička pljuvanja samo treba da ti pojačaju unutrašnji mir da prelomiš da je GOTOVO. Tvoje ugravirano ime u njihovim posranim prolazima do terena i peharima ostaće im večna so na ranama. Pazi se, u suprotnom mogu da ti smeste još pogubniju igru u kojoj bi izgubio sve...mislim na neko podmetanje dopinga.

Драгивоје

pre 2 godine

I bez DNK testa se pouzdano može utvrditi da je ovome ŠVABI (i ostaloj njegovoj braći i polubraći iz raznih novina i tabloida)
PARHE TATA.
Što naš narod kaže: IVER DALJE NE PADA OD KLADE.

Drax

pre 2 godine

Englez i Nemac nemaju nikakvo pravo da pricaju drugima o moralu i lepom ponasanju to su akteri najvecih zlodela 20 veka i dan danas ucestvuju u tiraniji nad slabijima namecuci svoj sistem vrednosti na druge pod licemernim plastom prosvecenosti i nekakve demokratije.Ako se bilo koji Srbin oseca proganjano ili optuzeno od njih to je zato sto zadnjih 30 godina ima lepih presedana za to.I dan danas se prema Srbima i svim Slovenima ponasaju rasisticki.

Igor

pre 2 godine

Zli fašisti,da imate malo morala i stida,ne bi ste pomenuli našeg Noleta ni u snu u kontekstu sta je onaj vaš teletabis uradio Moniki Seleš,samo bi vam porucio,da iz ove vaše mrznje Nole crpi energiju,koju ce usmeriti na nove slemove,da zauvek sa teniskih mapa precrta ona dva vasa klovna,koji su ubedljivo,po svim teniskim parametrima iza njega,o moralnim kvalitetima,posle izjava nadala ne bi da pricam,vi ste mrak civilizacije,verujem u kosmicku pravdu,Nole ce izaci jaci iz ovoga nemojte da sumnjate u to!

sin lovca na medvede

pre 2 godine

(Vladimir)
Slazem se Tobom. Srbija treba da prihvati svu odgovornost, ne samo za ratove 90 -tih, nega za sve sto se dogadjalo od 1918- 1995. Drugim recima Srbija je odgovorna za nastanak YU, za sve sto se je u njoj dogadjalo, ukljucujuci i njen raspad u cilju ostvarenja " tisocljetnih" snova CRO i SLO.
Posebna odgovornost u tome lezi na vidnim Srpskim Komunistima, koji su znali ili morali znati da ih Broz, prenosi " zedne preko vode". Kao svojevrsna katarza, nedostaje istorijska osuds tih ljudi, pojedinacno, kao najvecih zlocinaca Srpskog naroda koji su Srbiju i Srpstvo doveli do prosijackog stapa 90-tih.
Na srecu realno gledamo, za drzavu i njen narod 70 g. nije dug period,.to je kao 10 g. u zivotu coveka. Srbija je, i pored klipova, koji joj se od Westerijanaca i bivse brace, petmanemtno podmecu, ipak prica o uspehu. Istina mnogi, medju Srbima, to ne vidi i nece da vide. To su potomci onih isth koji su pogresno gledali i 1918, 1941, 1945 i 1991.

baba Vanga

pre 2 godine

Hajde prestanite da prenosite vise kojekakve bljuvotine iz strane stampe. Novak se hteo ne hteo suprotstavio globalistima, oni ga sada blate preko mreze svojih ogavnih medija - zelite li i vi da budete deo te ekipe?
(srle, 18. januar 2022 01:37)

Bravo Srle !
Vreme da prestanu i B92 sa njima.

Bojim se da neće biti mog komentara....samo potvrda ovog gore.

Bogoljub

pre 2 godine

Dva su pogleda na svet:
zemaljski i nebeski.
Nije baš lako ovo razumeti, ali uz pravilno obrazovanje, i uz čestit život, i uz Božju pomoć - daje se čoveku koji želi da to razume.
Ova situacija, ovakvo pisanje nemačkih medija, pomaže u shvatanju.

jaggy jaggy

pre 2 godine

Ako oni ovako rezonuju stvari onda smo mi za njih nadprosečno inteligentni! Ovo je čista provokacija... Nole ne čitaj štampu oni žele da te utuku! Primi rusku vakcinu pa da vidimo koji će im biti izgovor ako te ne puste na RG. Ili nemoj to bi verovatno izazvalo treći svetaki rat.. Neka pate u toj njihovoj novakofobiji a ti momče treniraj i čuvaj zdravlje i glavu gore! ???

Nikola N.

pre 2 godine

Germani vise nisu trebali da postoje nakon 1945'. Velika i neoprostiva greska kulturne i dobre Evrope.
(Dusan, 18. januar 2022 01:13)

Nemci 1945-u nisu preziveli zahvaljujuci "kulturnoj i dobroj Evropi", vec zahvaljujuci Amerikacima, Englezima i poslovicno glupim Rusima.

Salomon

pre 2 godine

Čitajući između redova dolazim do zaključka da po njihovom Djokovic uopšte nije smio ni biti tu gde je. Njima trebaju samo ugladjeni kao Federer a nema narcisoidnijeg sportiste na svetu. Nit lošijeg gubitnika. A to sa isusim je bas preterano,priznajem.

Sale

pre 2 godine

Nije on pozer i narcis nego ste vi najveci licemeri, kukavice i ljigavci. Koristite ovu priliku kad je covek na zemlji da ga sutirate i pljujete jer nemate hrabrosti svih ovih godina da kazete istinu a to je da ga mrzite jer je najbolji a za vas je pripadnik nize rase

Never Mind

pre 2 godine

Ni meni nije potrebno njihovo misljenje pa moram da odtrpim, bas kao sto i oni moraju da trpe nezeljenog broja 1 i to GOAT-a.
Sva sreca da se titula broja 1 zasluzuje na teniskom terenu a ne po tome da li to neko voli ili ne voli. Toliko.

michael myers

pre 2 godine

Ovakvi tekstovi samo govore koliko se tu frustracija nagomilalo u svetu protiv Novaka. Samo je na trenutak kada je izgubio USO imao nekoliko dana empatije, ali to je vise bila neka vrsta sazaljenja, ne iskrenog bodrenja, posle je i to proslo, a ostale su frustracije. I zato nije lose da se sada svi isprazne i oslobode ove frustracije, jer ce ga sigurno pustiti posle na miru neko vreme, do prvog sledeceg povoda koji nazalost jedino Nole svojim greskma moze da im da. Evidentno je da gubi prvo mesto nakon Australije, sto mozda i nije tako lose, jer moze da se pregrupise i da ponovo napadne neki GS iz drugog plana, upravo ovo sto radi Nadal sada. Po meni Nadal je favorit broj jedan na ovom turniru i igrace kao da mu je ovo poslednji turnir u zivotu, iako ima posle i RG. Tako da bitka za GOATa tek predstoji

gargleblaster

pre 2 godine

Voleo bih da veliki svetski mediji pisu o ulozi malog srpskog medija B92 koji je besomucno pisao i prenosio bljuvotine dinastije Djokovic, obimno finansiran godinama. Rado cu im skrenuti paznju na to, ako im je nesto promaklo.
For yours eyes only.

.

pre 2 godine

„Novak Đoković je izgubio pravni obračun protiv australijske vlade i morao je da napusti tu zemlju. To je kraj neviđenog pozerstva koje je navodnog srpskog heroja razotkrilo kao nemilosrdnog narcisa“, ocenjuje urednik sportskog internet-portala Spox.com Feliks Gec.
Šta ti dođe Amon Gec? Deda, pradeda, ćićo..?

Miks

pre 2 godine

Nole, vakcinisi se u diskreciji i pusti da i dalje kevću i igraj turnire gde nije uslov vakcina. Onda kag stignes na RG na njihovi zaprepastenje pokazi vakcinalni ausvaj i oderi sve redim a posebnog onog sa šorcom u turu.

seljadin

pre 2 godine

A sto su i gde bi radili milioni Srba koji su od sezdesetih godina hrlili u Nemacku i pri tom izdrzavali familije u Srbiji? Vama je samo nemacki novac, investicije, tehnika, auta....bitan, a ostalo ne. Licemeri ste vi, a ne oni.

Zahvaljujemo se
(Milan Z., 18. januar 2022 07:54) # Link komentara


Milane, a Nemci po tebi nisu licemerni kad nas ubijaju u Kragujevcu, Kraljevu, i dobri smo im kad treba da radimo za njih kao jeftina radna snaga u Nemačkoj ????

Dragoljub

pre 2 godine

Ovo samo znači da Noletu treba kvalitetan rad dobre PR kompanije. Njegovo je da se drži tenisa i da i dalje dobro udara loptu a ovo treba da reše profesionalci. Ima on dovoljno sredstava za to. To je bitno za njega jer će ostati bez sponzorskih ugovora.
Nemci bi voleli da sledeći br 1 bude njihov. Nije nemoguće ali ne verujem :) i sačekaće oni još na to. A one kengure treba da tuži i uzme im pare za njihove "diskrecione" odluke i bubašvabe u smeštaju što su mu obezbedili. pitam se samo šta bi Nemci pisali da je njihov neki šampion spavao u nekom buvara hotelu dok kenguri smisle kako da ga izbace. Čisto licemerje.

ns

pre 2 godine

mi kao narod da shvatimo da novak ima strasno los publicitet i da vecina sveta van srbije podrzava sve sto se desilo ( i oni koje boli uvo za tenis i srbe). pogledajte bilo koji svetski sajt komentare vecina je protiv njega. dozvolio je sebi da ga antivax pokret pretvori u heroja

Serpico

pre 2 godine

Ako je već pošten(a svi znamo da jest), nema ga šta savjest gristi zbog te lažne kovid potvrde.
(Dejan, 18. januar 2022 04:34)

Kakva sizofrena recenica!

"Posteno pa ko koga prevari"... :-D

Lola

pre 2 godine

Od kad ce neko da mene mrzi zato sto se nisam vakcinisala? Po kom osnovu i zasto? Nisam se vakcinisala ni protiv gripa od kad grip postoji pa nas niko nije ucenjivao?? Ovo sad sto se radi je sprovodjenje jedne fasisticke i zlocinacke agende porobljavanja naroda i uspostavljanja jednoumlja i potcinjenosti masa malom broju svetskih mocnika i ideologa. Kome nije jasno posle 2 g golgote , tome nema pomoci.A Nemci treba da cute dok god ih ima na planeti za sve zlo, koje su uradili covecanstvu.

Pera ložač

pre 2 godine

Nije bitno da li vam treba ili ne igra se pa ko pobedi taj je bolji a On je najbolji. E slepci iz pilitikanstva uništiste ovu prelepu planetu sa vašu pohlepe, zla i gramzivist, ali priroda pamti i sledi vam najverovatnije surova realnost ako se ne osvestite dok nije kasno