Četvrtak, 18.02.2021.

09:00

Novak rutinski do finala!

Novak Đoković je u finalu Australijan opena po deveti put!

Izvor: Z.K.

Novak rutinski do finala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

344 Komentari

Sortiraj po:

Cane

pre 3 godine

Ma dajte malo ozbiljnosti. Novak je ovo shvatio kao trening, a Karatsev je baš to: dobar sparing partner i ništa više od toga. Nakon prvog seta kada je ispitao mogućnosti Rusa, Novak u drugom nije išao na lopte koje rutinski stiže. Čak se i Kurijer posle meča sprdao pitanjem "Da li će Novak ("posle ovog") imati još neki trening do finala?".

Svako iole normalan je očekivao laku pobedu i 3:0. Nadal bi ga verovatno pobedio sa najviše 3 osvojena gema, a možda ni toliko. Novak to ne radi jer kalkuliše sa rizicima, što je sasvim razumljivo i inteligentno. Samo totalnim diletantima može da izgledao kako je Karatsev imao bilo kakvu šansu i u tom drugom setu. Novakove mogućnosti, stanje i formu moguće je oceniti samo po prvom (test) setu u kom je napravio jednu neiznuđenu grešku. Ni u ostala dva se nije ni umorio, uz mnogo lakih poena. To se zove savršeni tenis.

Karatsev jeste senzacija ovog turnira, ali to je blago rečeno prosečan teniser koji ovakav uspeh neće više nikada ponoviti, a toliko sreće (protiv Dimitrova i posebno) nije verovatno ni sam sanjao. Njegovih 5 minuta slave i to je to.

evo ovako

pre 3 godine

Ako mu je Karatcev uzeo 2 brejka, zamalo i 3, koliko tek moze Medvedev? Uz to Medvedev je od poslednja 4 meca protiv Djokovica dobio 3.
(Jelena, 18. februar 2021 11:29)

Verovatno ste zavarani naslovom ovog teksta i nekim komentarima koji kazu da je ovo bio lagan mec. Ovo je mece u kome sam prvi put u poslednja tri kola izasao u jednom trenutku jer nisam mogao da gledam... to je bilo nakon sto je Rus brejkovao Noleta i pritiskao ga na njegov servis u 2 setu.
Moje misljenje je da je Rus vrlo ozbiljan igrac, da je Nole igrao samo malo slabije svasta bi bilo... ne zaboravite da je Nole imao servu preko 80%, a to ne mora uvek da se desi. Imao je i jako malo neiznudjenih gresaka. U stvari NOle je odigrao sjajan mec (to je i sam rekao), i opet je bilo vrlo napetih momenata... setite se samo koliko je uzviknuo na kraju 2.seta, sto samo potvrdjuje moje rece da je krajem tog seta bilo vrlo tesno.

Milosav

pre 3 godine

Poceo sam da gledam u trecem setu kod 2:2 Odmah se videlo da Rus nema snage, izgledao je premoren, a i Novak ga je svojim udarcima setao sa jedne strane terena na drugi. Ipak svaka cast momku da je dostigao ovako daleko, nadam se da cemo ga opet gledati na turnirima.
Novaku zelim sve najbolje u nedelju, neka bolji pobedi. Do onda uzivajmo u mecu Medvedev - Cicipas.
Ajmo Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!
Toronto ceka 18. GS!!

Bane

pre 3 godine

Novak samo prebacuje... Novak nema onu igru... Novak nema snagu... Mladi dolaze... Novak lažira povredu kod 2:0 u setovima... Novak igra defanzivno... Novak je dobio krompir na RG...
Ali, deco moja...
Novak je u još jednom GS finalu!

Prirodnjak

pre 3 godine

Ne samo zapadni svet, vec i jedan mali beli leptiric (verovatno sa zapada),
hteo je omesti Djokovica u igri za finale, a koju je dobio i plasirao se u
9. finale AO.
Sta jos zapad nece izmisliti da bi zasmetao Djokovica u njegovom daljnjem
pohodu na rekorde. Kako im Nole inati, samo da ga jos vise "obozavaju".

Bosko

pre 3 godine

Pitao sam se na pocetku sta ce Novaku Ivanisevic, ali kad vidim kako mu je izbrusio i nastelovao servis, jasno je da Nole nije sisao vesla i da je s jasnom idejom uzeo Gogija u tim.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Pa danas je trebao da igra sa Timom po projektovanom žrebu, ali je isti ispao od Tute bugarina.
Da li je Nole i ZA TO kriv, ili možda ovaj žreb nije bio baš tako lak u projekciji, na početku turnira, sta misliš?.

mlekadžija

pre 3 godine

Јака ствар победио 112 на свету! Да је ту био Роџер правдао би пораз повредом а не зато што је Роџер учитељ! Јел тако Јумко?

neutralni felš

pre 3 godine

Novi Sad ceka 18GS,znam da je dusamanima krivo ali sta da se radi,sila je u pitanju i to SRBIIIINNNNNN..kad ce bilo kod od komšija u bilo kojem sportu imati ovakvog sportistu,kad ce imati naučnika kao sto je Nikola Tesla..i za kraj o "nasima" koji ne poštuju coveka,nebi moga nista reci jer niste vredni jedne rečenice..Federer je u Švajcarska božanstvo,Nole 80% Srbije ga voli a 20% leci komplekse sto su neostvareni i bedni ili pate za tako nečim...
(Stanija top riba, 18. februar 2021 14:55)

sigurno pate za takvim mozgom.

Smilica

pre 3 godine

Tooooooooo No18E SOKOLE!!!
Tooooooooo Novače JUNAČEE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No18E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA!

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

No18E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No18E CAR SRBIJE.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2021. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA OKO TVOGA VRATA
U JAPANU ZASIJA
MEDALJA OD ZLATA!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No18E JA!!!
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Never Mind

pre 3 godine

Six behind one to go. Još samo jedan korak, doduše najteži, ali možeš ti to. Savladaj i onog Rusa pa nek pojedu svoje gaće svi oni sa zapada.
Vrlo uskoro će im preostati samo to da te ne vole.

One night in May

pre 3 godine

Pao je i veliki ... kako mu beše ime?
(Laza, 18. februar 2021 13:50)

Federer, zaboravilo se, poslednji put igrao pre II svetskog rata. Federer mu bese ime...

Zurkolomac

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Zar vi Hrvati ne kazete "ždrijeb"?
(wienhorseman, 18. februar 2021 13:10)

Ne znaju ni oni sami kako se nesto kaze, jer svaki dan menjaju reci samo da sakriju svoje svima poznato poreklo...

Loyd

pre 3 godine

Pretežak protivnik...
(protivnik, 18. februar 2021 12:41)


Poredjenja radi, Djokovic je prosle godine u polufinalu AO igrao sa Federerom

Djokovic Federer 7-6, 6-4, 6-3

danas je pobedio Karatseva 6-3, 6-4, 6-2

Tako da nije bitan protivnik kada je Novak na svom nivou to si do sad morao da naucis.

Stanija top riba

pre 3 godine

Novi Sad ceka 18GS,znam da je dusamanima krivo ali sta da se radi,sila je u pitanju i to SRBIIIINNNNNN..kad ce bilo kod od komšija u bilo kojem sportu imati ovakvog sportistu,kad ce imati naučnika kao sto je Nikola Tesla..i za kraj o "nasima" koji ne poštuju coveka,nebi moga nista reci jer niste vredni jedne rečenice..Federer je u Švajcarska božanstvo,Nole 80% Srbije ga voli a 20% leci komplekse sto su neostvareni i bedni ili pate za tako nečim...

Mihael

pre 3 godine

Ja bih bio zadovoljan da ove godine uzme AO, WM i Olimpijske igre i dosta.
I jedno 3 Mastersa. Sve preko toga jedan +

Brate mnogo si skroman

Cinjenica

pre 3 godine

Nesto slabiji protivnik u polufinalu je moguc ako pre toga pocistis potencijalne mine i one jake. Novak je glat zavrsio samo prvi mec na turniru. Pocev od onog nevaspitanog amerikanca cirkuzanta pocinje roler koster. Sledi Fric sa zilion pijanih Rafinih navijaca (zato smo i videli u tom mecu izlive emocija kod naseg sampiona). Raonic nije ni malo naivan protivnik (samo cekam trenutak kad ce Noleta da iznenadi i nadam se da to ne bude neki GS), a o Zverevu necu ni da govorim koliko je opasan (uzeo je Noletu, kljucno za trku, jedno London finale). Da je starac Foco Dzemperic igrao verovatno bi ga i on cekao u polufinalu, tako da je zreb bio zapravo nocna mora. Ceka nas zanimljivo finale; ili Cicipas koga ne tangira mnogo ako gubi 2:0 u setovima ili Medvedic po meni najbolji igrac 2020 posto je osvojio najtezi turnir (to je onaj turnir koji je lazni Rafa GOAT, sa 2 godine zaostatka po broju nedelja kao No1, osvojio tacno 0 NULA-NADA puta) samlevsi sve iz Top5 kao od sale. Da se radi o masters-finalu favoriti bi mi bili Cicipas/Medvedic; posto je GS i igra se na tri dobijena + Noletov teren, sanse su 60-40. Meni je interesantno da zapadni novinari pocinju razmisljati da ako Nole osvoji ovaj 18. GS... vrlo je upitno onih 20 koje treba da stigne, jer se prosle godine nije igrao Wimbledon koji bi isao Noletu i baba sa USO koja skace kao Peter Silton hvatajuci loptu vratom. Na oba turnira Nole nije imao konkurenciju a bio je 100% spreman/zdrav.

Igor pfc

pre 3 godine

Ko kaže da mu je falio servis kroz čitavu karijeru? Servis mu je varirao kroz karijeru, po sistemu toplo-hladno, ali da se kaže kako Novak nije imao servis pre Ivaniševića ne bi bilo pošteno. Kako može neko bez servisa da osvoji 5 puta Vimbldon. Ima nekih korekcija sada, ali one su uglavnom na drugom servisu, kada sa dosta slajsa gadja T liniju brzinom od 190, a pre je npr. mnogo više koristio kik na drugi servis. Pre operacija lakta servis je bio očajan ali to je zbog bolova.

Гиле

pre 3 godine

Karacev nije u formi, da se nije istrosio u proslom kolu, pruzio bi bolju partiju.
(Marcus Paige, 18. februar 2021 12:33)
Ти изгледа незнаш ни шта је форма. Карачев је у форми али је уморан.

Ljuba

pre 3 godine

Ovako izgleda kada se udruže ludi Srbin i još luđi Hrvat, ali sa pozitivnim ludilom, a šovinisti i autošovinisti po ko zna koji put budu ostavljeni da pate spoznajom sopstvene bezvrednosti, čekajući neki novi trenutni beg iz iste, ne shvatajući da je bezvrednost konstanta koja se ne menja trenutnim tuđim neuspehom!

Da se razumemo, oni su momci su jednostavna prica. Treba ih gledati i uciti!

Kiki

pre 3 godine

Ajde što je u našoj zemlji nikad gore i što se ne može do posla, ali ova zavist i ljubomora su me naterali da odem, jer neverovatna je količina nesrećnog i napaćenog naroda koji se hrani tudjim neuspesima ili pati od tudjih uspeha. Cepaj Nole i ne osvrći se na ove "naše", jer nisu naši, a nisu ni sami svoji...

Petar

pre 3 godine

Bravo novače, ovom pobedom si ispunio očekivano, više od ovoga će biti šlag za tvoje bavijače. Vrane graktalice neka grakću i dalje, više od toga ni ne mogu.

Јабучило

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.
(neki veliki dr, 18. februar 2021 09:30)

Плачи.

Walker

pre 3 godine

Ivanisevicu madjijoooooooooo! Prike ne da si mu popravio servis... Servis mu je falio kroz citavu karijeru i evo ga tu je konacno. 33 godine i covek napreduje, pa se zapitajte kakav je to um i kakvo telo, anblivbl!

mr

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Теби би твоја пуно учинила да ти укине интернет.

bogoljub

pre 3 godine

Da li ste primetili da leptiri donose neku srecu, energiju,...sta vec Novaku u Melburnu? Pojavio se i u onom neverovatnom finalu protiv Nadala.

Срб

pre 3 godine

Новак Ђоковић - понос Србије и највећи свих времена а ви душмани
плачите са својим швајцарчићем! Шмрц шмрц шмрц

Profesor Taltomar

pre 3 godine

Savetujem mnogima koji prate i pate zbog Novakovih uspeha da kupe pola kile oraha u ljusci i kranu da šutiraju u nekom školskom odmoru za vreme velikog odmora. Da se bar nekako bave sportom.
Ogroman deo njih se u životu nije oznojio i sem miša ni jedan drugi sportski rekvizit nije držao u ruci.

Tačno je da Novak nije idealan, da neki put ume da iritira, da nas i njih nervira, ali je to ništta naspram onog zananog i neznanog dobrog koje čini za našu zemlju i naš narod.

Voleti prvo svoje, pa tek onda druge oko sebe, to je ona patriotska disciplina koju mi ne posedujemo.

Andjela

pre 3 godine

Ma šta kažete "kao mašina" protiv autsajdera, koji je zalutao na AU? Rus XYZ prolazio pored stadiona, izlazi direktor ATP i pita ga: "momak da li znaš da igraš tenis, fali nam jedan igrač"? XYZ: " znam, nedeljom igram sa drugovima u školskom dvorištu". Direktor ATP: "Super primamo te na AU".

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Preokrece ovo Karacev! Pisem na rezultatu 2:2 u gemovima u trecem setu...
(Anubis_'91., 18. februar 2021 11:23)


Umesto da preokrece, on se okrece ka izlazu , a Novak ide u finale po 18 GS

bmiles

pre 3 godine

Utisak dana na mecu je nasmejano i zadovoljno lice Gorana Ivanisevica nakon pobede!Odahnuo covek kao svi mi koji smo sa strepnjom odigravali svaki udarac Novaka u mecevima protiv Raonica i Zvereva,moleci se Bogu da se povreda ne obnovi.Sta je bilo novo pitamo se na vecerasnjem mecu protiv "pepeljuge AO" strasnog mrguda iz Vladivostoka! Nista posebno,izuzev sto se "vratio" onaj stari koga smo sa divljenjem gledali.Ovo je bila profesorska igra koja odavno nije vidjena a toliko smo je cekali,vredelo je.U finalu nek ponovi bar 90% od ovoga danas i bice najzad priznat kao najbolji ikad od strane onih,a i vreme je bilo!

Vlada

pre 3 godine

Preokrece ovo Karacev! Pisem na rezultatu 2:2 u gemovima u trecem setu...
(Anubis_'91., 18. februar 2021 11:23)

Treći set je Novak dobio 6:2

Je l' da se osećaš pomalo glupo sada?

Joca Mracni

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)
Ili jos bolje, statistika GOAT points: pokazuje bodovanje za svaki mec na osnovu tezine protivnika. Moze da se posmatra sezona, karijera... kako hocete.
Na listi vodi Djokovic sa 26 poena ispred Borga sa 25 i Nadala sa 23.
Najbolja Novakova sezona bila je 2015, osvojio je 7,4 poena. Najbolja Federerova (on je inace sesti na listi) bila je 2007 koja mu je donela 4,4 poena. Kad je Federer osvojio AO 2004 godine, zaradio je 0,54 poena. Da ne pominjemo AO 2006 godine kad je dobio celih 0,38 poena za pobede protiv Bagdatisa, Kifera, Davidenka i Hasa.
A kad je Novak na primer osvojio AO 2011 zaradio je 0,90 poena(protiv Mareja, Federera, Berdiha i Almagra), ili na AO 2012 1,13 poena (Nadal, Marej, Ferer i Hjuit).

DRAGAN

pre 3 godine

Bravo majstore. 9 finale
cekamo i naravno trofej.
18 GS je na redu za Novaka.
Idemo majstore i sretno
u finalu.Sada odmori i
sagledaj dobro mec koji
sledi u drugom polu finalu.
Ko god da pobedi nema
veze, samo neka odigraju
u 5 setova radi publike koja
zeli i voli ovaj sport.
IDEMO BRATE SRBINE...

bravo Nole bravo Gorane

pre 3 godine

Ovako izgleda kada se udruže ludi Srbin i još luđi Hrvat, ali sa pozitivnim ludilom, a šovinisti i autošovinisti po ko zna koji put budu ostavljeni da pate spoznajom sopstvene bezvrednosti, čekajući neki novi trenutni beg iz iste, ne shvatajući da je bezvrednost konstanta koja se ne menja trenutnim tuđim neuspehom!

kaokakao

pre 3 godine

Steta za Dimitrova, jer je ovaj Karatsev sticajem okolnosti zalutao u polufinale. Mislim da je Dimitrov bio u jako dobroj formi, ali ta povreda ga je zaustavila. Kako god, za Novaka je ovako najbolje, nije se puno umorio i da se nada sjutra maratonskom mecu izmedju Medvedeva i Cicipasa. Svakako ce u finalu biti tesko.

Priče iz Nepričave

pre 3 godine

Za ove što komentarišu kakvo je ovo polufinale.Pa gospodo i klinci,da je znao, ovd na mestu Arslana je trebao biti Dominik Tim,ali njega je izbacio Dimitrov,a Bugarina Arslan,i kakve veze sad Novak ima sa tim? Je li to mržnja, pakost ili nešto treće?

Stevan Vasic

pre 3 godine

Sto je Magnus Carlsen u sahu, to je Djokovic u tenisu- protovnik cesce ima utisak da igra protiv masine programirane da ne pravi gresku, nego protiv ljudskog bica.

323

pre 3 godine

Kako covek servira? U proslom mecu as na mec lopti. U ovom 2 asa za redom i pobeda? Nikada od kada pratim Novaka nisam video da ovako servira. Jasan je uticaj Ivanisevica kada je servis u pitanju. Treba biti posten... Da se ne lazemo. Ne sedi on tamo u lozi da bi Novak vikao na njih vec sigurno radi na treninzima sa Novakom. Ako ovako servira u finalu...bice to veliki problem bilo ko da mu bude protivnik. Bravo.

majtimajk

pre 3 godine

Cesto citam da se ljudi zale na ovog ili onod komentatora. Ovom prilikom bih da pohvalim komentatora i ko-komentatora (Alex Antonitsch, ako ga se jos neko seca), na ServusTV, koji se emituje verovatno samo za Austriju. Izuzetno kompetentni, nepristrasni obojica.

bato

pre 3 godine

nastranu Kirjosovi ljudski kvaliteti ali ne bi volio da je zapao Novaka jer mu jednostavo ne lezi
da je bio mjesto Fritza nevjerujem da bi Nole u Nedelju igro
sad lupajte minuse

Dejo

pre 3 godine

Ono sto me najvise nervira kod Novaka je to da u 80% meceva kada je protivnik na kolenima on sam daje sansu i vraca protivnika u igru.Ovaj drugi set je trebao da se zavrsi sa 6-2 ali je Novak neshvatljivim greskama vratio Karaceva u igru,jeste dobio 6-4 drugi set ali uvek ista prica s tim da ne dokrajci protivnika i ubije mu svaku volju za igrom nego mu daje nadu i sve se onda svodi na to da ovaj gem mora da uzme.Evo sada umalo da bude 5-5 samo zbog Novakove neozbiljnosti na 5-2 jos.

boki

pre 3 godine

Noletova igra prebacivanje je nesto najgore sto postoji u tenisu,zelim mu od srca da osvoji AO al ovo prebacivanje protiv Medvedeva nece da prodje.Mora to agresivnjje!

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Vodis 2-0 u setovima i imas 4 vinera iz forhenda a protivnik 7.Najodvratniji tenis lik igra u istoriji.Prebacuj i prebacuj i pravi spage i tako cijeli mec.

Jare u mleku

pre 3 godine

I šta smo dočekali. 10 poena koji su vrhunski odigrani. Kad se setim Nadal-Djoković pre 5-6-7 godina. Meč 5 setova 100takvih poena. Djoković sad samo povremeno bljesne i tad uzima poen kao od šale. Na žalost tenis je jedini sport koji nazaduje. Ne zbog sadašnje loše igre, nego zbog tog što je trojka bila daleko ispred svog vremena.

Medison

pre 3 godine

Kako završiti set (ili meč)? Večito pitanje za Đokovića. Rasteže ga ko gladan sr..e. Toliko da ovo već postaje bolesno. Hajde što ne voliš druge, ali što sebe ne voliš?

Miki

pre 3 godine

Nadam se da će Nole smoći snage i izgurati sa povredom do titule. Idemo šampione! Svaka čast Aslanu na dobroj pripremi za finale i malo jačem treningu.

Vuja neznalica

pre 3 godine

Ovaj Laki stvarno nervozan... Sačekaj prvo sutra da vidiš ko će podići poslužavnik, a u nedelju očekujem da se javiš, izviniš se i čestitaš 18. GS

stranger

pre 3 godine

Kratka analiza na ESPN Novakove igre, tri stvari su izdvojili, anticipacija, napad na Karatseov bekend i servis. Mislim da Cicipas nema sanse protiv njega dok ce sa Medvedevom biti patnja, povuci potegni.

Kikujiro

pre 3 godine

Karacev umoran, čovek je odigrao 9 mečeva u poslednjih 16 dana, Novak skoro pa savršen ako izuzmemo ona dva gema u drugom setu, čestitke Ivaniševiću. ko god bude u finalu rezultat će biti isti, 3 - 1 za Novaka.

Mare

pre 3 godine

"Ako mu je Karatcev uzeo 2 brejka, zamalo i 3, koliko tek moze Medvedev? Uz to Medvedev je od poslednja 4 meca protiv Djokovica dobio 3.
(Jelena, 18. februar 2021 11:29)"

Taj Karatcev je i Medvedeva pobedjivao! I to lako u 3 seta!

Adamant

pre 3 godine

Ovo nije ni približno dobro kako treba da bude, nekako mlitavo, traljavo, nesigurno. Naravno da je to dovoljno za neiskusnog kvalifikanta ali opet...

erazer

pre 3 godine

Sve čestitke Novaku ali Katsarev jako dobar igrač u mnogo me podsjeća na samog Novaka ritern raspali i koga briga koliko mm ce biti u ili van linije.

ko-ometator

pre 3 godine

Novak po uzima jos nedan cep za zle jezike. Ovi licemeri sa zapada da je bilo ko drugi osim jednog Srbina osvojio tolike GS odavno bi mu podigli spomenike oko terena i centra gde se igra AO...

Urox

pre 3 godine

Gledam Novaka na Eurosport i ne mogu da podnesem onog komentatora.. Kakve on nebuloze prica, pa ono je za zatvor.. Svi volimo Novaka i drago nam je sto mu je ovo lagan mec, ali hajmo malo profesionalnosti. Umesto toga, voditelj se odusevljava, kao da Novak igra protiv Federera i Nadala zajedno, a ne protiv, uz duzno postovanje, Karaceva. Krajnje neprofesionalno, a i iritantno. Mada, sta da se ocekuje od danasnjih novinara/voditelja..

Nije bitno ko je protivnik ,bitan je Novak koji igra polufinale ,a polufinale je polufinale protiv koga god igrao...

purger

pre 3 godine

Novak, mnogim komšijama začepio usta dovođenjem Ivaniševića, ...samo servis ga spašava, ovaj ga naučio kako vrhunski servirati , u igri na više izmjena protiv najboljih više nema šanse, pametnija igra + servis , ...mislim da na treningu ništa drugo ni ne mogu raditi nego servirati :-)

Gde ja živim

pre 3 godine

U početku i bi neke igre. Onda Đoletu dosadilo pa malo pritisnuo i ode sve. Kad je ovakav prvi servis ne može mu niko ništa. Nadam se da će održati na ovom nivou ili podići još za nijansu. Izuzev 2 mala štucanja perfektan meč. Ajmo dalje.

Tema

pre 3 godine

Laganica idemo Nole u finalu. Ocekujem tamo Medvedeva mozda i njegovog natezeg protivnika. Mora se za finale podici jos malo veci nivo igre. Idemo po jos jedan GS u inat svim tvojim hejterima i mrziteljima.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Treći set 6:0 ili 6:1
(Ljubo, 18. februar 2021 11:12)

Omašio si prijatelju i to debelo.
Zaboravljaš da Novak obožava da se igra i svojim i tuđim živima. To mu je jednostavno u krvi...

Zurkolomac

pre 3 godine

Nema nesto vonjavih metilja sa probusenih vodenih kreveta da se jave.
Sigurno glodju memljive parizere od muke.
Ako, neka rade nesto korisno...

meda

pre 3 godine

Publika je naravno većinom na strani Karatseva. Ne bi me čudilo da su Kirjos i otac mu tu u publici i da navijaju protiv Novaka (zvižduci na svaki poen Karatseva).

Mmm

pre 3 godine

Opet prebacuje po sredini, sam namešta zicer protivniku. Dobiće on ovo bez problema, ali ne znam kako misli da sa 30 i kusur igra prebacivanje u besvest s mlađima. Ne mislim na ovog Rusa, već Cicipasa ili Medvedeva u finalu. Mora da bude agresivan i pokaže ko je gazda. Ajmo Nole!

Dragan Feliks

pre 3 godine

Očekivano lako, bez preteranog gubitka energije. Sada ima dovoljno vremena da se odmori, zaleči i pripremi za finale. Sa kim god da igra biće to značajno teži i neizvesniji meč, ali verujem u Novaka i njegovu nepobedivost u finalima A. O. Idemo i srećno Novače.

Zuja

pre 3 godine

Ovaj Aslan mnigo dobar igrač tačno se vidi da je veliki birac. Novak i dalje nije na svojih 100% mogućnosti i dalje ga muči povreda što se vidi u drugom setu umalo da Rus vrati dva brejka prednosti. Lepo se vidi kod forhenda da nije ubojit kako bi trebao da bude. Novak ima tu mogućnost da isproba ovde i taj udarac ali neće pa neće. Mislim prebaci ali ne dovoljno snažno kako on ume verovatno i umor od prethodnog napornog meča sa Zverevim. Novaku će doći kao dar sa neba ova puna dva dana odmora da se pripremi za veliko finale, tamo će morati da popali sve lampice i pruži sve od sebe kako bi pobedio.

Kolektivizija

pre 3 godine

Novak u GOD modu u ovakvom mu ni dva Nadala ne mogu ništa. Povremeno se tu i tamo žali povreda ili ne, fejk ili stvarno stanje koga briga Srbin je i ja navijam za svoje i uživaću ako pobjedi i osvoji 18GS kakav god bio i šta radio da bi to ostvario. Ako ne nema veze čekamo sljedeći i tako do penzije s tim da će i mnogi prije njega se penzionisati.

Kikujiro

pre 3 godine

Karacev umoran, čovek je odigrao 9 mečeva u poslednjih 16 dana, Novak skoro pa savršen ako izuzmemo ona dva gema u drugom setu, čestitke Ivaniševiću. ko god bude u finalu rezultat će biti isti, 3 - 1 za Novaka.

Deus

pre 3 godine

Obaj Karatsev ne da nije zalutao u polufinale nego je igrac za respekt. Svakako medju prvih 50 a ako bude ovako igrao konstantno uskoro i u prvih 20. Steta sto je vec prilicno star, izgleda da je interesantan lik.

Miroslav

pre 3 godine

Publika je platila vise od 500 dolara po ulaznici posle toliko vremena bez mogucnosti da gledaju uzivo.
Nebi bilo fer od strane Noleta da pocisti ovog Rusa za manje od sat vremena.
Zato i igra ovako. Tek u finalu cemo da vidimo pravog Djokovica.

Stanija top riba

pre 3 godine

Najaci su mi ovi sa komentarom da nije bio dovoljno agresivan,da ce morati biti agresivniji..sam vrh ljudske gluposti,ako neko zna kako da odigra i pripremite za mec to je onda Novak Djokovic Srbin

jedan I z mase

pre 3 godine

I sta kazete... Samo srbi ga vole.... Pa dobro volimo ga a vi ostali... Sta da vam kazem, vise srece drugi put... I zelim vam novu dzigericu,nole vam pojede vasu svaki put.... hahahahahahahahahahaha hahahhahahaah hahahhahahaah

Bjorn Arne Rise

pre 3 godine

Zasto Nolo uvek na najjačeg?
(Sofronije, 18. februar 2021 09:57)

Jer oni "slabiji" (Tim, Dimitrov, Švarcman, Kirjos...) nisu u stanju da dodju do ove runde, pa onda neko mora kad se vec pitas...

Borky

pre 3 godine

Na AO prije dominacije ove trojke se cesto znalo desavati da neki igraci koje niko nije bi spominjao dodju do polufinala,finala pa cak i da osvoje. Nabrojacu neka imena koja mi padaju na pamet a stariji ljubitelji tenisa ih se sigurno secaju. R.Sutler, J.El Anuji,T. Johanson,S.Grozan,A.Klemon, Safin sa pozivnicom osvojio itd.
Sad se otvorilo Karacevu al vec seledce godine moze opet neko drugi da iskoci.

Djoko

pre 3 godine

Novakova dominacija se najbolje vidi sada jer je on sve osvajao u eri RF,RN,Murray i ostali.Svi zaboravljaju koliko je tezak bio Murray za protivnika.Ovaj turnir je slika Federerove karijere kada je bio neprikosnoven.Dva tri dobra servera,neki koji nesto zna i ostalo sve prosecni igraci.Zalicemo svi za zlatnim godinama tenisa i velikom cetvorkom.

Kobe Bryant

pre 3 godine

Ovaj Karatzev je budući br. 1. Ne vidim kako moze da mu parira Cicipas, ili Medvedev ili Zverev. Jak kao bizon, server, vrlo agresivan forhend, ubitacan bekhend. Ima sve. Ali... Nole ima iskustvo igranja ovakvih mečeva i Nole ima mentalni sklop našpanovan za ovakve likove. Zato se nadam da će to doneti prevagu.

TurboNator

pre 3 godine

Karatsev je do sada igrao DEVET mečeva na ATP turnirima (ostalo na ITF, Challenger)... pobedio na TRI.

A ovde delje do polufinala i onda se drzi sa najboljim... u 28. godini...

Zao mi je - ali meni je to sumnjivo.

R. J. Black

pre 3 godine

Dobro igra Rus bez obzira na rezultat, nema šta. Po mom mišljenju, bolja i atraktivnija verzija Hačanova uz njegov tzv. "orlovski" forhend (kakav i Glubis ima) i držanje reketa pri samom kraju drške (nešto poput del Potra). Plus, dobar je na servisu i bekhendu. Jedino je šteta što se ranije nije probio u vrhu. Bio bi jedan od prvih ruskih igrača uz Karena koji bi napravio "bum" u tenisu, i to pre Medvedeva i Rubljova. Ali, eto. Bolje ikad, nego nikad.

Baustelac

pre 3 godine

Solidan je Rus, ali naivan. Takodje malo i previse jak, misicav...tesko da bi izdrzao mec od 3 sata...samlelo bi ga...
Nikakve sanse nema protiv Noleta, nula.

pesadinac

pre 3 godine

Neizvesno sve dok se Djokovic ne naljuti.
Onda pocinje da grmi i seva na sve strane, protivniku se od straha odseku noge, popusti koncentracija i izgubi partiju dok si reko sis.

Pa

pre 3 godine

Za ovog Karaceva su samo culi njegovi roditelji, ala Nolo ima tesko polufinale, ma niko nikad teze nije imao... Namestaju mu anonimuse samo tako, niti jedan pristojan protivnik dosad.

Goran

pre 3 godine

Karacev 114 igrač sveta, 27 godina (nije mnogo mlađi od Noleta).
Nole to prolazi konod šale.
Bilo bi svetsko čudo da se igra rusko finale na ovom turniru.
Ali doskora to je veoma realna mogućnost jer Rusi imaju jake igračepri vrhu ATP liste.

Gan'Dra Šajkaš

pre 3 godine

Gledam ovog rusa i prodje mi kroz glavu Safin kad je davno pre igrao sa Novakom na slemu. Jos je covek kupio povratnu kartu za Rusiju i prodje tad Novaka... Valjda se nista slicno nece ponoviti

Liverpool Man

pre 3 godine

Igras i dobijas sve i onda dodjes u polufinale i protivnik napravi jednu gresku za 40min. Brutalno. Kao u igricama. Novak je final boss.

Reka Sava

pre 3 godine

Karatshev dobar ali mislim da bi ga i Roze i Rafa dobili.Tesko ali ipak su za nijansu kvalitetniji.Steta sto nisu tu pa Nole mora da trenira za finale.

Asteriks

pre 3 godine

Da li neko moze da razumije ove na Eurosportu koji pustaju reklamu u kojoj se covjek dere jedno 15 sekundi....Potpuno nevjerovatno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Узео га Новак под своје. Ево потврда брејка и у другом сету. Само удри Новаче. ✊

dj

pre 3 godine

A medijska masinerija pumpa pricu oko GOAT, pustaju pobedu Nadala na RG protiv Djokovica posle godine. A Noletove nista. Dzabe im sve, sve je jasno, ubio ih Novak u pojam

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Gledam Novaka na Eurosport i ne mogu da podnesem onog komentatora.. Kakve on nebuloze prica, pa ono je za zatvor.. Svi volimo Novaka i drago nam je sto mu je ovo lagan mec, ali hajmo malo profesionalnosti. Umesto toga, voditelj se odusevljava, kao da Novak igra protiv Federera i Nadala zajedno, a ne protiv, uz duzno postovanje, Karaceva. Krajnje neprofesionalno, a i iritantno. Mada, sta da se ocekuje od danasnjih novinara/voditelja..

Realno

pre 3 godine

Za ovog Karaceva su samo culi njegovi roditelji, ala Nolo ima tesko polufinale, ma niko nikad teze nije imao... Namestaju mu anonimuse samo tako, niti jedan pristojan protivnik dosad.
(Pa, 18. februar 2021 10:21)
Ma da evo sve ove godine mu nameštaju lake protivnike. Nikad da igra sa Nadalom, pardon on je ispao.
Dajte bre ljudi da li ste kršteni

zex

pre 3 godine

Ako bude Novak stabilan u glavi u finalu kao danas, dobija lagano.Medvedev i Grk mu ne leze ali je mnogo bolji od njih, ali opet moze imati problema ako ne udje 100%

No1e

pre 3 godine

neki veliki dr

Kad si već pomenuo federera, a gde je on? Jel igra i dalje “najlepši” tenis??
Da AO nisu igrali Rafa i Novak siguran sam da bi se prijavio za turnir da igra “najlepši” tenis sa ovakvim protivnicima koji su mu karijeru napravili.
Sa toliko uzivanja volim da citam vaše komentare :)

neki veliki dr

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.

neki veliki dr

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.

Kikujiro

pre 3 godine

Do 5 aprila matematički je nemoguće da Novak izgubi mesto br.1, znaći već sada je garantovano 314 nedelja. Od četiri glavne kategorije koje su uslov za GOAT Novak je najbolji u tri, Novak GOAT, 8 marta ATP će to objaviti na svom sajtu.

Slams;
Federer 20
Nadal 20
Djokovic 17

Masters;
Djokovic 36
Nadal 35
Federer 28

Weeks at no 1 (as of 05/04
Djokovic 314
Federer 310
Nadal 196

H2H;
Djokovic 27-23 Federer
Djokovic 29-27 Nadal
Nadal 24-16 Federer

DDS = Djokovic Derangement Syndrome = An irrational mental permutation wherein no element of thought has any defined meaning.

DDS is the mental illness Djokovic haters suffer HATERS SUFFER wherein hating him makes them feel morally superior, compensating for their deep inferiority complex INFERIORITY COMPLEX.

Prognoza za danas, gledajući kako igraju Novak i Karacev sve ozbiljne analize pokazuju da će biti 5 setova, za koga to niko ne zna.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Nole još 2 stepenika do pehara, pa da odbrojavamo... 003, 002, 001.... Srećno!

zex

pre 3 godine

Sta ocekivati?Nije slucajno tu,znaci da je jak, polufinalista nije autsajder.Novak je mozda najjaci u poslednja dva kola,zna i sam da ostali nemaju gs trofej i mogu da izgore.

K.Mae

pre 3 godine

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.
(neki veliki dr, 18. februar 2021 09:30)

Najbolji su mi ovi komentari koji pocinju u startu sa "hahahah", odmah znas da ga je pisalo dijete neko, odmah znas da nastavak komentara nema nista smjesno jer da ima ne bi morao sam da nam na startu nabacuje da je nesto smjesno.
To "hahahaha" je samo dokaz da sam te pogodio u zivac, pa ti slobodno "hahahahah" do iduceg AO.

123

pre 3 godine

Čitam sad kako govore šta Karatsev treba da radi protiv Noleta i kojim planom da se vodi, kako bi ga pobedio.. Što bi rekao Majk Tajson: "svi imaju plan dok ne dobiju po glavi"

Kun'-fu Panda

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14

Brate, presao si igricu. Svaka cast za trud, to je tacno ovako. Medjutim, moje misljenje da protivnik nije uopste bitan, svi imaju priliku da igraju, pa najbolji idu dalje. Nekad tezak zrijeb, moze na kraju biti lak, kao sad na primjer i obratno. Medjutim s ovim si u pravu, jer neznalice prozivaju Novaka kako mu je lak zrijeb, pa evo bar si pokazao kako je Rodzer uzimao titule i sa kakvim protivnicima, a opet niko ne umanjuje te titule.

Kikujiro

pre 3 godine

Do 5 aprila matematički je nemoguće da Novak izgubi mesto br.1, znaći već sada je garantovano 314 nedelja. Od četiri glavne kategorije koje su uslov za GOAT Novak je najbolji u tri, Novak GOAT, 8 marta ATP će to objaviti na svom sajtu.

Slams;
Federer 20
Nadal 20
Djokovic 17

Masters;
Djokovic 36
Nadal 35
Federer 28

Weeks at no 1 (as of 05/04
Djokovic 314
Federer 310
Nadal 196

H2H;
Djokovic 27-23 Federer
Djokovic 29-27 Nadal
Nadal 24-16 Federer

DDS = Djokovic Derangement Syndrome = An irrational mental permutation wherein no element of thought has any defined meaning.

DDS is the mental illness Djokovic haters suffer HATERS SUFFER wherein hating him makes them feel morally superior, compensating for their deep inferiority complex INFERIORITY COMPLEX.

Prognoza za danas, gledajući kako igraju Novak i Karacev sve ozbiljne analize pokazuju da će biti 5 setova, za koga to niko ne zna.

K.Mae

pre 3 godine

Samo da zapusim usta ovim skorojevicima koji stalno govore kako Novak ima lake suparnike i da mu se namjesta. Pa evo ovdje mozete vidjeti koga je sve Federer ponjeđivao do 2009 i 2010 dok se nisu pojavili u najboljem svjetlu Novak i Rafa. Sve krem de la krem tenisa. Sve igračine koje su ostavile toliki trag u tenisu da je to nevjerovatno. Samo ću neke ovdje da nabrojim, Wang Yeu-Tzuoo ( strašan igrač), Lu Yen-hsun (kakav je to samo teniser bio), José Javier "Chucho" Acasuso ( Svi ga se dobro sjecamo, budili se da ga gledamo)...

Wibldon 2003

Federer vs Lee Hyung-taik, Stefan Koubek, Mardy Simpson Fish, Feliciano López Díaz-Guerra, Sjeng Schalken, Andy Roddick, Mark Philippoussis

Wimbldon 2004
Federer vs A Bogdanovic, Alejandro Falla Ramírez, Karl Thomas Conny Johansson, Ivo Karlović, Lleyton Hewitt, Sébastien Grosjean, Andy Roddick

Wimbldon 2005
Federer vs Paul-Henri Mathieu, Ivo Mináø, Nicolas Kiefer, Juan Carlos Ferrero Donat, Fernando González, Lleyton Hewitt, Andy Roddick

Wimbldon 2006
Federer vs R Gasquet, T Henman, N Mahut, T Berdych, Mario Ančić, Jonas Björkman, Rafael Nadal

Wimbldon 2007
Federer vs Teymuraz Besikovich Gabashvili , JM del Potro, M Safin, T Haas, uan Carlos Ferrero, Richard Gasquet, Rafael Nadal

Wimbldon 2009
Federer vs Lu Yen-hsun , G García López, P Kohlschreiber, R Söderling, Ivo Karlović, Tommy Haas, Andy Roddick

Australia 2004
Federer vs Aleksandr Aleksandrovich Bogomolov Jr., Jeffrey Alan Morrison, Todd Reid, L Hewitt, David Nalbandian, Juan Carlos Ferrero, Marat Safin,

Australia 2006
Federer vs Denis Olegovich Istomin, Florian Mayer, Maksim Mikalaevich "Max" Mirnyi , T Haas, Nikolay Davydenko, Nicolas Kiefer, Marcos Baghdatis

Australia 2007
Federer vs B Phau, J Björkman, M Youzhny, N Djokovic, Tommy Robredo, Andy Roddick, Fernando González

Australia 2010
Federer vs Igor Valeryevich Andreev, V Hãnescu, Albert Monta?és Roca, L Hewitt, Nikolay Davydenko, Jo-Wilfried Tsonga, Andy Murray

Francuska 2009
Federer vs – Alberto Martín Magret, José Javier "Chucho" Acasuso, Paul-Henri Mathieu, Thomas Mario Haas , Gaël Sébastien Monfils, Juan Martín del Potro, Robin Söderling

Amerika 2004
Federer vs Albert Costa i Casals , Marcos Baghdatis, Fabrice Vetea Santoro, Andrei Pavel, Andre Agassi, Tim Henman, Lleyton Hewitt

Amerika 2005
Federer vs - Ivo Mináø, F Santoro, Olivier Rochus, Nicolas Kiefer, David Nalbandian, Lleyton Hewitt, Andre Agassi

Amerika 2006 –
Federer vs Wang Yeu-tzuoo, T Henman, Vincent Spadea, Marc Gicquel , James Blake, Nikolay Davydenko, Andy Roddick

Amerika 2007
Federer vs Scoville Jenkins, Paul Gerard Capdeville Castro, John Robert Isner, Feliciano López Díaz-Guerra, Andy Roddick, Nikolay Davydenko, Novak Djokovic

Amerika 2008
Federer vs Máximo González Mereira, Thiago Hernandez Alves , R Štìpánek, I Andreev, Gilles Müller, Novak Djokovic, Andy Murray

neki veliki dr

pre 3 godine

Uh bre sta nam radi taj zli zapad... Kakav su samo težak žreb namestili našem Noletu. Sve rade da ne obori rekord! Ali dzabe, pobedice No1e i 114 na svetu!!!

cocoloco

pre 3 godine

Kada im obojici pogledas zreb kao da je Nole 117 na svetu, Karacev je imao dosta lakse protivnike. A opet nekako se stice utisak da ce ga osvojiti Nole sa pola gasa, bukvalno odgledas samo finale. Nole je sila!

neki veliki dr

pre 3 godine

Uh bre sta nam radi taj zli zapad... Kakav su samo težak žreb namestili našem Noletu. Sve rade da ne obori rekord! Ali dzabe, pobedice No1e i 114 na svetu!!!

123

pre 3 godine

Čitam sad kako govore šta Karatsev treba da radi protiv Noleta i kojim planom da se vodi, kako bi ga pobedio.. Što bi rekao Majk Tajson: "svi imaju plan dok ne dobiju po glavi"

K.Mae

pre 3 godine

Samo da zapusim usta ovim skorojevicima koji stalno govore kako Novak ima lake suparnike i da mu se namjesta. Pa evo ovdje mozete vidjeti koga je sve Federer ponjeđivao do 2009 i 2010 dok se nisu pojavili u najboljem svjetlu Novak i Rafa. Sve krem de la krem tenisa. Sve igračine koje su ostavile toliki trag u tenisu da je to nevjerovatno. Samo ću neke ovdje da nabrojim, Wang Yeu-Tzuoo ( strašan igrač), Lu Yen-hsun (kakav je to samo teniser bio), José Javier "Chucho" Acasuso ( Svi ga se dobro sjecamo, budili se da ga gledamo)...

Wibldon 2003

Federer vs Lee Hyung-taik, Stefan Koubek, Mardy Simpson Fish, Feliciano López Díaz-Guerra, Sjeng Schalken, Andy Roddick, Mark Philippoussis

Wimbldon 2004
Federer vs A Bogdanovic, Alejandro Falla Ramírez, Karl Thomas Conny Johansson, Ivo Karlović, Lleyton Hewitt, Sébastien Grosjean, Andy Roddick

Wimbldon 2005
Federer vs Paul-Henri Mathieu, Ivo Mináø, Nicolas Kiefer, Juan Carlos Ferrero Donat, Fernando González, Lleyton Hewitt, Andy Roddick

Wimbldon 2006
Federer vs R Gasquet, T Henman, N Mahut, T Berdych, Mario Ančić, Jonas Björkman, Rafael Nadal

Wimbldon 2007
Federer vs Teymuraz Besikovich Gabashvili , JM del Potro, M Safin, T Haas, uan Carlos Ferrero, Richard Gasquet, Rafael Nadal

Wimbldon 2009
Federer vs Lu Yen-hsun , G García López, P Kohlschreiber, R Söderling, Ivo Karlović, Tommy Haas, Andy Roddick

Australia 2004
Federer vs Aleksandr Aleksandrovich Bogomolov Jr., Jeffrey Alan Morrison, Todd Reid, L Hewitt, David Nalbandian, Juan Carlos Ferrero, Marat Safin,

Australia 2006
Federer vs Denis Olegovich Istomin, Florian Mayer, Maksim Mikalaevich "Max" Mirnyi , T Haas, Nikolay Davydenko, Nicolas Kiefer, Marcos Baghdatis

Australia 2007
Federer vs B Phau, J Björkman, M Youzhny, N Djokovic, Tommy Robredo, Andy Roddick, Fernando González

Australia 2010
Federer vs Igor Valeryevich Andreev, V Hãnescu, Albert Monta?és Roca, L Hewitt, Nikolay Davydenko, Jo-Wilfried Tsonga, Andy Murray

Francuska 2009
Federer vs – Alberto Martín Magret, José Javier "Chucho" Acasuso, Paul-Henri Mathieu, Thomas Mario Haas , Gaël Sébastien Monfils, Juan Martín del Potro, Robin Söderling

Amerika 2004
Federer vs Albert Costa i Casals , Marcos Baghdatis, Fabrice Vetea Santoro, Andrei Pavel, Andre Agassi, Tim Henman, Lleyton Hewitt

Amerika 2005
Federer vs - Ivo Mináø, F Santoro, Olivier Rochus, Nicolas Kiefer, David Nalbandian, Lleyton Hewitt, Andre Agassi

Amerika 2006 –
Federer vs Wang Yeu-tzuoo, T Henman, Vincent Spadea, Marc Gicquel , James Blake, Nikolay Davydenko, Andy Roddick

Amerika 2007
Federer vs Scoville Jenkins, Paul Gerard Capdeville Castro, John Robert Isner, Feliciano López Díaz-Guerra, Andy Roddick, Nikolay Davydenko, Novak Djokovic

Amerika 2008
Federer vs Máximo González Mereira, Thiago Hernandez Alves , R Štìpánek, I Andreev, Gilles Müller, Novak Djokovic, Andy Murray

mr

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Теби би твоја пуно учинила да ти укине интернет.

323

pre 3 godine

Kako covek servira? U proslom mecu as na mec lopti. U ovom 2 asa za redom i pobeda? Nikada od kada pratim Novaka nisam video da ovako servira. Jasan je uticaj Ivanisevica kada je servis u pitanju. Treba biti posten... Da se ne lazemo. Ne sedi on tamo u lozi da bi Novak vikao na njih vec sigurno radi na treninzima sa Novakom. Ako ovako servira u finalu...bice to veliki problem bilo ko da mu bude protivnik. Bravo.

Priče iz Nepričave

pre 3 godine

Za ove što komentarišu kakvo je ovo polufinale.Pa gospodo i klinci,da je znao, ovd na mestu Arslana je trebao biti Dominik Tim,ali njega je izbacio Dimitrov,a Bugarina Arslan,i kakve veze sad Novak ima sa tim? Je li to mržnja, pakost ili nešto treće?

bravo Nole bravo Gorane

pre 3 godine

Ovako izgleda kada se udruže ludi Srbin i još luđi Hrvat, ali sa pozitivnim ludilom, a šovinisti i autošovinisti po ko zna koji put budu ostavljeni da pate spoznajom sopstvene bezvrednosti, čekajući neki novi trenutni beg iz iste, ne shvatajući da je bezvrednost konstanta koja se ne menja trenutnim tuđim neuspehom!

Kiki

pre 3 godine

Ajde što je u našoj zemlji nikad gore i što se ne može do posla, ali ova zavist i ljubomora su me naterali da odem, jer neverovatna je količina nesrećnog i napaćenog naroda koji se hrani tudjim neuspesima ili pati od tudjih uspeha. Cepaj Nole i ne osvrći se na ove "naše", jer nisu naši, a nisu ni sami svoji...

Walker

pre 3 godine

Ivanisevicu madjijoooooooooo! Prike ne da si mu popravio servis... Servis mu je falio kroz citavu karijeru i evo ga tu je konacno. 33 godine i covek napreduje, pa se zapitajte kakav je to um i kakvo telo, anblivbl!

Joca Mracni

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)
Ili jos bolje, statistika GOAT points: pokazuje bodovanje za svaki mec na osnovu tezine protivnika. Moze da se posmatra sezona, karijera... kako hocete.
Na listi vodi Djokovic sa 26 poena ispred Borga sa 25 i Nadala sa 23.
Najbolja Novakova sezona bila je 2015, osvojio je 7,4 poena. Najbolja Federerova (on je inace sesti na listi) bila je 2007 koja mu je donela 4,4 poena. Kad je Federer osvojio AO 2004 godine, zaradio je 0,54 poena. Da ne pominjemo AO 2006 godine kad je dobio celih 0,38 poena za pobede protiv Bagdatisa, Kifera, Davidenka i Hasa.
A kad je Novak na primer osvojio AO 2011 zaradio je 0,90 poena(protiv Mareja, Federera, Berdiha i Almagra), ili na AO 2012 1,13 poena (Nadal, Marej, Ferer i Hjuit).

Zuja

pre 3 godine

Ovaj Aslan mnigo dobar igrač tačno se vidi da je veliki birac. Novak i dalje nije na svojih 100% mogućnosti i dalje ga muči povreda što se vidi u drugom setu umalo da Rus vrati dva brejka prednosti. Lepo se vidi kod forhenda da nije ubojit kako bi trebao da bude. Novak ima tu mogućnost da isproba ovde i taj udarac ali neće pa neće. Mislim prebaci ali ne dovoljno snažno kako on ume verovatno i umor od prethodnog napornog meča sa Zverevim. Novaku će doći kao dar sa neba ova puna dva dana odmora da se pripremi za veliko finale, tamo će morati da popali sve lampice i pruži sve od sebe kako bi pobedio.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Gledam Novaka na Eurosport i ne mogu da podnesem onog komentatora.. Kakve on nebuloze prica, pa ono je za zatvor.. Svi volimo Novaka i drago nam je sto mu je ovo lagan mec, ali hajmo malo profesionalnosti. Umesto toga, voditelj se odusevljava, kao da Novak igra protiv Federera i Nadala zajedno, a ne protiv, uz duzno postovanje, Karaceva. Krajnje neprofesionalno, a i iritantno. Mada, sta da se ocekuje od danasnjih novinara/voditelja..

Vlada

pre 3 godine

Preokrece ovo Karacev! Pisem na rezultatu 2:2 u gemovima u trecem setu...
(Anubis_'91., 18. februar 2021 11:23)

Treći set je Novak dobio 6:2

Je l' da se osećaš pomalo glupo sada?

Miroslav

pre 3 godine

Publika je platila vise od 500 dolara po ulaznici posle toliko vremena bez mogucnosti da gledaju uzivo.
Nebi bilo fer od strane Noleta da pocisti ovog Rusa za manje od sat vremena.
Zato i igra ovako. Tek u finalu cemo da vidimo pravog Djokovica.

bogoljub

pre 3 godine

Da li ste primetili da leptiri donose neku srecu, energiju,...sta vec Novaku u Melburnu? Pojavio se i u onom neverovatnom finalu protiv Nadala.

stranger

pre 3 godine

Kratka analiza na ESPN Novakove igre, tri stvari su izdvojili, anticipacija, napad na Karatseov bekend i servis. Mislim da Cicipas nema sanse protiv njega dok ce sa Medvedevom biti patnja, povuci potegni.

Vuja neznalica

pre 3 godine

Ovaj Laki stvarno nervozan... Sačekaj prvo sutra da vidiš ko će podići poslužavnik, a u nedelju očekujem da se javiš, izviniš se i čestitaš 18. GS

bmiles

pre 3 godine

Utisak dana na mecu je nasmejano i zadovoljno lice Gorana Ivanisevica nakon pobede!Odahnuo covek kao svi mi koji smo sa strepnjom odigravali svaki udarac Novaka u mecevima protiv Raonica i Zvereva,moleci se Bogu da se povreda ne obnovi.Sta je bilo novo pitamo se na vecerasnjem mecu protiv "pepeljuge AO" strasnog mrguda iz Vladivostoka! Nista posebno,izuzev sto se "vratio" onaj stari koga smo sa divljenjem gledali.Ovo je bila profesorska igra koja odavno nije vidjena a toliko smo je cekali,vredelo je.U finalu nek ponovi bar 90% od ovoga danas i bice najzad priznat kao najbolji ikad od strane onih,a i vreme je bilo!

No1e

pre 3 godine

neki veliki dr

Kad si već pomenuo federera, a gde je on? Jel igra i dalje “najlepši” tenis??
Da AO nisu igrali Rafa i Novak siguran sam da bi se prijavio za turnir da igra “najlepši” tenis sa ovakvim protivnicima koji su mu karijeru napravili.
Sa toliko uzivanja volim da citam vaše komentare :)

Јабучило

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.
(neki veliki dr, 18. februar 2021 09:30)

Плачи.

Stanija top riba

pre 3 godine

Najaci su mi ovi sa komentarom da nije bio dovoljno agresivan,da ce morati biti agresivniji..sam vrh ljudske gluposti,ako neko zna kako da odigra i pripremite za mec to je onda Novak Djokovic Srbin

Loyd

pre 3 godine

Pretežak protivnik...
(protivnik, 18. februar 2021 12:41)


Poredjenja radi, Djokovic je prosle godine u polufinalu AO igrao sa Federerom

Djokovic Federer 7-6, 6-4, 6-3

danas je pobedio Karatseva 6-3, 6-4, 6-2

Tako da nije bitan protivnik kada je Novak na svom nivou to si do sad morao da naucis.

Срб

pre 3 godine

Новак Ђоковић - понос Србије и највећи свих времена а ви душмани
плачите са својим швајцарчићем! Шмрц шмрц шмрц

meda

pre 3 godine

Publika je naravno većinom na strani Karatseva. Ne bi me čudilo da su Kirjos i otac mu tu u publici i da navijaju protiv Novaka (zvižduci na svaki poen Karatseva).

Dragan Feliks

pre 3 godine

Očekivano lako, bez preteranog gubitka energije. Sada ima dovoljno vremena da se odmori, zaleči i pripremi za finale. Sa kim god da igra biće to značajno teži i neizvesniji meč, ali verujem u Novaka i njegovu nepobedivost u finalima A. O. Idemo i srećno Novače.

Гиле

pre 3 godine

Karacev nije u formi, da se nije istrosio u proslom kolu, pruzio bi bolju partiju.
(Marcus Paige, 18. februar 2021 12:33)
Ти изгледа незнаш ни шта је форма. Карачев је у форми али је уморан.

Cinjenica

pre 3 godine

Nesto slabiji protivnik u polufinalu je moguc ako pre toga pocistis potencijalne mine i one jake. Novak je glat zavrsio samo prvi mec na turniru. Pocev od onog nevaspitanog amerikanca cirkuzanta pocinje roler koster. Sledi Fric sa zilion pijanih Rafinih navijaca (zato smo i videli u tom mecu izlive emocija kod naseg sampiona). Raonic nije ni malo naivan protivnik (samo cekam trenutak kad ce Noleta da iznenadi i nadam se da to ne bude neki GS), a o Zverevu necu ni da govorim koliko je opasan (uzeo je Noletu, kljucno za trku, jedno London finale). Da je starac Foco Dzemperic igrao verovatno bi ga i on cekao u polufinalu, tako da je zreb bio zapravo nocna mora. Ceka nas zanimljivo finale; ili Cicipas koga ne tangira mnogo ako gubi 2:0 u setovima ili Medvedic po meni najbolji igrac 2020 posto je osvojio najtezi turnir (to je onaj turnir koji je lazni Rafa GOAT, sa 2 godine zaostatka po broju nedelja kao No1, osvojio tacno 0 NULA-NADA puta) samlevsi sve iz Top5 kao od sale. Da se radi o masters-finalu favoriti bi mi bili Cicipas/Medvedic; posto je GS i igra se na tri dobijena + Noletov teren, sanse su 60-40. Meni je interesantno da zapadni novinari pocinju razmisljati da ako Nole osvoji ovaj 18. GS... vrlo je upitno onih 20 koje treba da stigne, jer se prosle godine nije igrao Wimbledon koji bi isao Noletu i baba sa USO koja skace kao Peter Silton hvatajuci loptu vratom. Na oba turnira Nole nije imao konkurenciju a bio je 100% spreman/zdrav.

Profesor Taltomar

pre 3 godine

Savetujem mnogima koji prate i pate zbog Novakovih uspeha da kupe pola kile oraha u ljusci i kranu da šutiraju u nekom školskom odmoru za vreme velikog odmora. Da se bar nekako bave sportom.
Ogroman deo njih se u životu nije oznojio i sem miša ni jedan drugi sportski rekvizit nije držao u ruci.

Tačno je da Novak nije idealan, da neki put ume da iritira, da nas i njih nervira, ali je to ništta naspram onog zananog i neznanog dobrog koje čini za našu zemlju i naš narod.

Voleti prvo svoje, pa tek onda druge oko sebe, to je ona patriotska disciplina koju mi ne posedujemo.

One night in May

pre 3 godine

Pao je i veliki ... kako mu beše ime?
(Laza, 18. februar 2021 13:50)

Federer, zaboravilo se, poslednji put igrao pre II svetskog rata. Federer mu bese ime...

DRAGAN

pre 3 godine

Bravo majstore. 9 finale
cekamo i naravno trofej.
18 GS je na redu za Novaka.
Idemo majstore i sretno
u finalu.Sada odmori i
sagledaj dobro mec koji
sledi u drugom polu finalu.
Ko god da pobedi nema
veze, samo neka odigraju
u 5 setova radi publike koja
zeli i voli ovaj sport.
IDEMO BRATE SRBINE...

Kikujiro

pre 3 godine

Karacev umoran, čovek je odigrao 9 mečeva u poslednjih 16 dana, Novak skoro pa savršen ako izuzmemo ona dva gema u drugom setu, čestitke Ivaniševiću. ko god bude u finalu rezultat će biti isti, 3 - 1 za Novaka.

kaokakao

pre 3 godine

Steta za Dimitrova, jer je ovaj Karatsev sticajem okolnosti zalutao u polufinale. Mislim da je Dimitrov bio u jako dobroj formi, ali ta povreda ga je zaustavila. Kako god, za Novaka je ovako najbolje, nije se puno umorio i da se nada sjutra maratonskom mecu izmedju Medvedeva i Cicipasa. Svakako ce u finalu biti tesko.

Djoko

pre 3 godine

Novakova dominacija se najbolje vidi sada jer je on sve osvajao u eri RF,RN,Murray i ostali.Svi zaboravljaju koliko je tezak bio Murray za protivnika.Ovaj turnir je slika Federerove karijere kada je bio neprikosnoven.Dva tri dobra servera,neki koji nesto zna i ostalo sve prosecni igraci.Zalicemo svi za zlatnim godinama tenisa i velikom cetvorkom.

Dejo

pre 3 godine

Ono sto me najvise nervira kod Novaka je to da u 80% meceva kada je protivnik na kolenima on sam daje sansu i vraca protivnika u igru.Ovaj drugi set je trebao da se zavrsi sa 6-2 ali je Novak neshvatljivim greskama vratio Karaceva u igru,jeste dobio 6-4 drugi set ali uvek ista prica s tim da ne dokrajci protivnika i ubije mu svaku volju za igrom nego mu daje nadu i sve se onda svodi na to da ovaj gem mora da uzme.Evo sada umalo da bude 5-5 samo zbog Novakove neozbiljnosti na 5-2 jos.

Mare

pre 3 godine

"Ako mu je Karatcev uzeo 2 brejka, zamalo i 3, koliko tek moze Medvedev? Uz to Medvedev je od poslednja 4 meca protiv Djokovica dobio 3.
(Jelena, 18. februar 2021 11:29)"

Taj Karatcev je i Medvedeva pobedjivao! I to lako u 3 seta!

Mmm

pre 3 godine

Opet prebacuje po sredini, sam namešta zicer protivniku. Dobiće on ovo bez problema, ali ne znam kako misli da sa 30 i kusur igra prebacivanje u besvest s mlađima. Ne mislim na ovog Rusa, već Cicipasa ili Medvedeva u finalu. Mora da bude agresivan i pokaže ko je gazda. Ajmo Nole!

Zurkolomac

pre 3 godine

Nema nesto vonjavih metilja sa probusenih vodenih kreveta da se jave.
Sigurno glodju memljive parizere od muke.
Ako, neka rade nesto korisno...

Zurkolomac

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Zar vi Hrvati ne kazete "ždrijeb"?
(wienhorseman, 18. februar 2021 13:10)

Ne znaju ni oni sami kako se nesto kaze, jer svaki dan menjaju reci samo da sakriju svoje svima poznato poreklo...

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Nole još 2 stepenika do pehara, pa da odbrojavamo... 003, 002, 001.... Srećno!

Stevan Vasic

pre 3 godine

Sto je Magnus Carlsen u sahu, to je Djokovic u tenisu- protovnik cesce ima utisak da igra protiv masine programirane da ne pravi gresku, nego protiv ljudskog bica.

Mihael

pre 3 godine

Ja bih bio zadovoljan da ove godine uzme AO, WM i Olimpijske igre i dosta.
I jedno 3 Mastersa. Sve preko toga jedan +

Brate mnogo si skroman

K.Mae

pre 3 godine

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.
(neki veliki dr, 18. februar 2021 09:30)

Najbolji su mi ovi komentari koji pocinju u startu sa "hahahah", odmah znas da ga je pisalo dijete neko, odmah znas da nastavak komentara nema nista smjesno jer da ima ne bi morao sam da nam na startu nabacuje da je nesto smjesno.
To "hahahaha" je samo dokaz da sam te pogodio u zivac, pa ti slobodno "hahahahah" do iduceg AO.

Tema

pre 3 godine

Laganica idemo Nole u finalu. Ocekujem tamo Medvedeva mozda i njegovog natezeg protivnika. Mora se za finale podici jos malo veci nivo igre. Idemo po jos jedan GS u inat svim tvojim hejterima i mrziteljima.

Bane

pre 3 godine

Novak samo prebacuje... Novak nema onu igru... Novak nema snagu... Mladi dolaze... Novak lažira povredu kod 2:0 u setovima... Novak igra defanzivno... Novak je dobio krompir na RG...
Ali, deco moja...
Novak je u još jednom GS finalu!

Bjorn Arne Rise

pre 3 godine

Zasto Nolo uvek na najjačeg?
(Sofronije, 18. februar 2021 09:57)

Jer oni "slabiji" (Tim, Dimitrov, Švarcman, Kirjos...) nisu u stanju da dodju do ove runde, pa onda neko mora kad se vec pitas...

Asteriks

pre 3 godine

Da li neko moze da razumije ove na Eurosportu koji pustaju reklamu u kojoj se covjek dere jedno 15 sekundi....Potpuno nevjerovatno.

Realno

pre 3 godine

Za ovog Karaceva su samo culi njegovi roditelji, ala Nolo ima tesko polufinale, ma niko nikad teze nije imao... Namestaju mu anonimuse samo tako, niti jedan pristojan protivnik dosad.
(Pa, 18. februar 2021 10:21)
Ma da evo sve ove godine mu nameštaju lake protivnike. Nikad da igra sa Nadalom, pardon on je ispao.
Dajte bre ljudi da li ste kršteni

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Preokrece ovo Karacev! Pisem na rezultatu 2:2 u gemovima u trecem setu...
(Anubis_'91., 18. februar 2021 11:23)


Umesto da preokrece, on se okrece ka izlazu , a Novak ide u finale po 18 GS

pesadinac

pre 3 godine

Neizvesno sve dok se Djokovic ne naljuti.
Onda pocinje da grmi i seva na sve strane, protivniku se od straha odseku noge, popusti koncentracija i izgubi partiju dok si reko sis.

Never Mind

pre 3 godine

Six behind one to go. Još samo jedan korak, doduše najteži, ali možeš ti to. Savladaj i onog Rusa pa nek pojedu svoje gaće svi oni sa zapada.
Vrlo uskoro će im preostati samo to da te ne vole.

Kolektivizija

pre 3 godine

Novak u GOD modu u ovakvom mu ni dva Nadala ne mogu ništa. Povremeno se tu i tamo žali povreda ili ne, fejk ili stvarno stanje koga briga Srbin je i ja navijam za svoje i uživaću ako pobjedi i osvoji 18GS kakav god bio i šta radio da bi to ostvario. Ako ne nema veze čekamo sljedeći i tako do penzije s tim da će i mnogi prije njega se penzionisati.

Deus

pre 3 godine

Obaj Karatsev ne da nije zalutao u polufinale nego je igrac za respekt. Svakako medju prvih 50 a ako bude ovako igrao konstantno uskoro i u prvih 20. Steta sto je vec prilicno star, izgleda da je interesantan lik.

purger

pre 3 godine

Novak, mnogim komšijama začepio usta dovođenjem Ivaniševića, ...samo servis ga spašava, ovaj ga naučio kako vrhunski servirati , u igri na više izmjena protiv najboljih više nema šanse, pametnija igra + servis , ...mislim da na treningu ništa drugo ni ne mogu raditi nego servirati :-)

Bosko

pre 3 godine

Pitao sam se na pocetku sta ce Novaku Ivanisevic, ali kad vidim kako mu je izbrusio i nastelovao servis, jasno je da Nole nije sisao vesla i da je s jasnom idejom uzeo Gogija u tim.

Ljuba

pre 3 godine

Ovako izgleda kada se udruže ludi Srbin i još luđi Hrvat, ali sa pozitivnim ludilom, a šovinisti i autošovinisti po ko zna koji put budu ostavljeni da pate spoznajom sopstvene bezvrednosti, čekajući neki novi trenutni beg iz iste, ne shvatajući da je bezvrednost konstanta koja se ne menja trenutnim tuđim neuspehom!

Da se razumemo, oni su momci su jednostavna prica. Treba ih gledati i uciti!

cocoloco

pre 3 godine

Kada im obojici pogledas zreb kao da je Nole 117 na svetu, Karacev je imao dosta lakse protivnike. A opet nekako se stice utisak da ce ga osvojiti Nole sa pola gasa, bukvalno odgledas samo finale. Nole je sila!

Miki

pre 3 godine

Nadam se da će Nole smoći snage i izgurati sa povredom do titule. Idemo šampione! Svaka čast Aslanu na dobroj pripremi za finale i malo jačem treningu.

Igor pfc

pre 3 godine

Ko kaže da mu je falio servis kroz čitavu karijeru? Servis mu je varirao kroz karijeru, po sistemu toplo-hladno, ali da se kaže kako Novak nije imao servis pre Ivaniševića ne bi bilo pošteno. Kako može neko bez servisa da osvoji 5 puta Vimbldon. Ima nekih korekcija sada, ali one su uglavnom na drugom servisu, kada sa dosta slajsa gadja T liniju brzinom od 190, a pre je npr. mnogo više koristio kik na drugi servis. Pre operacija lakta servis je bio očajan ali to je zbog bolova.

Kun'-fu Panda

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14

Brate, presao si igricu. Svaka cast za trud, to je tacno ovako. Medjutim, moje misljenje da protivnik nije uopste bitan, svi imaju priliku da igraju, pa najbolji idu dalje. Nekad tezak zrijeb, moze na kraju biti lak, kao sad na primjer i obratno. Medjutim s ovim si u pravu, jer neznalice prozivaju Novaka kako mu je lak zrijeb, pa evo bar si pokazao kako je Rodzer uzimao titule i sa kakvim protivnicima, a opet niko ne umanjuje te titule.

Jare u mleku

pre 3 godine

I šta smo dočekali. 10 poena koji su vrhunski odigrani. Kad se setim Nadal-Djoković pre 5-6-7 godina. Meč 5 setova 100takvih poena. Djoković sad samo povremeno bljesne i tad uzima poen kao od šale. Na žalost tenis je jedini sport koji nazaduje. Ne zbog sadašnje loše igre, nego zbog tog što je trojka bila daleko ispred svog vremena.

Urox

pre 3 godine

Gledam Novaka na Eurosport i ne mogu da podnesem onog komentatora.. Kakve on nebuloze prica, pa ono je za zatvor.. Svi volimo Novaka i drago nam je sto mu je ovo lagan mec, ali hajmo malo profesionalnosti. Umesto toga, voditelj se odusevljava, kao da Novak igra protiv Federera i Nadala zajedno, a ne protiv, uz duzno postovanje, Karaceva. Krajnje neprofesionalno, a i iritantno. Mada, sta da se ocekuje od danasnjih novinara/voditelja..

Nije bitno ko je protivnik ,bitan je Novak koji igra polufinale ,a polufinale je polufinale protiv koga god igrao...

erazer

pre 3 godine

Sve čestitke Novaku ali Katsarev jako dobar igrač u mnogo me podsjeća na samog Novaka ritern raspali i koga briga koliko mm ce biti u ili van linije.

zex

pre 3 godine

Ako bude Novak stabilan u glavi u finalu kao danas, dobija lagano.Medvedev i Grk mu ne leze ali je mnogo bolji od njih, ali opet moze imati problema ako ne udje 100%

ko-ometator

pre 3 godine

Novak po uzima jos nedan cep za zle jezike. Ovi licemeri sa zapada da je bilo ko drugi osim jednog Srbina osvojio tolike GS odavno bi mu podigli spomenike oko terena i centra gde se igra AO...

Stanija top riba

pre 3 godine

Novi Sad ceka 18GS,znam da je dusamanima krivo ali sta da se radi,sila je u pitanju i to SRBIIIINNNNNN..kad ce bilo kod od komšija u bilo kojem sportu imati ovakvog sportistu,kad ce imati naučnika kao sto je Nikola Tesla..i za kraj o "nasima" koji ne poštuju coveka,nebi moga nista reci jer niste vredni jedne rečenice..Federer je u Švajcarska božanstvo,Nole 80% Srbije ga voli a 20% leci komplekse sto su neostvareni i bedni ili pate za tako nečim...

dj

pre 3 godine

A medijska masinerija pumpa pricu oko GOAT, pustaju pobedu Nadala na RG protiv Djokovica posle godine. A Noletove nista. Dzabe im sve, sve je jasno, ubio ih Novak u pojam

jedan I z mase

pre 3 godine

I sta kazete... Samo srbi ga vole.... Pa dobro volimo ga a vi ostali... Sta da vam kazem, vise srece drugi put... I zelim vam novu dzigericu,nole vam pojede vasu svaki put.... hahahahahahahahahahaha hahahhahahaah hahahhahahaah

Smilica

pre 3 godine

Tooooooooo No18E SOKOLE!!!
Tooooooooo Novače JUNAČEE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No18E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA!

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

No18E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No18E CAR SRBIJE.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2021. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA OKO TVOGA VRATA
U JAPANU ZASIJA
MEDALJA OD ZLATA!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No18E JA!!!
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Pa danas je trebao da igra sa Timom po projektovanom žrebu, ali je isti ispao od Tute bugarina.
Da li je Nole i ZA TO kriv, ili možda ovaj žreb nije bio baš tako lak u projekciji, na početku turnira, sta misliš?.

zex

pre 3 godine

Sta ocekivati?Nije slucajno tu,znaci da je jak, polufinalista nije autsajder.Novak je mozda najjaci u poslednja dva kola,zna i sam da ostali nemaju gs trofej i mogu da izgore.

Petar

pre 3 godine

Bravo novače, ovom pobedom si ispunio očekivano, više od ovoga će biti šlag za tvoje bavijače. Vrane graktalice neka grakću i dalje, više od toga ni ne mogu.

majtimajk

pre 3 godine

Cesto citam da se ljudi zale na ovog ili onod komentatora. Ovom prilikom bih da pohvalim komentatora i ko-komentatora (Alex Antonitsch, ako ga se jos neko seca), na ServusTV, koji se emituje verovatno samo za Austriju. Izuzetno kompetentni, nepristrasni obojica.

Liverpool Man

pre 3 godine

Igras i dobijas sve i onda dodjes u polufinale i protivnik napravi jednu gresku za 40min. Brutalno. Kao u igricama. Novak je final boss.

Borky

pre 3 godine

Na AO prije dominacije ove trojke se cesto znalo desavati da neki igraci koje niko nije bi spominjao dodju do polufinala,finala pa cak i da osvoje. Nabrojacu neka imena koja mi padaju na pamet a stariji ljubitelji tenisa ih se sigurno secaju. R.Sutler, J.El Anuji,T. Johanson,S.Grozan,A.Klemon, Safin sa pozivnicom osvojio itd.
Sad se otvorilo Karacevu al vec seledce godine moze opet neko drugi da iskoci.

Gde ja živim

pre 3 godine

U početku i bi neke igre. Onda Đoletu dosadilo pa malo pritisnuo i ode sve. Kad je ovakav prvi servis ne može mu niko ništa. Nadam se da će održati na ovom nivou ili podići još za nijansu. Izuzev 2 mala štucanja perfektan meč. Ajmo dalje.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Treći set 6:0 ili 6:1
(Ljubo, 18. februar 2021 11:12)

Omašio si prijatelju i to debelo.
Zaboravljaš da Novak obožava da se igra i svojim i tuđim živima. To mu je jednostavno u krvi...

Reka Sava

pre 3 godine

Karatshev dobar ali mislim da bi ga i Roze i Rafa dobili.Tesko ali ipak su za nijansu kvalitetniji.Steta sto nisu tu pa Nole mora da trenira za finale.

R. J. Black

pre 3 godine

Dobro igra Rus bez obzira na rezultat, nema šta. Po mom mišljenju, bolja i atraktivnija verzija Hačanova uz njegov tzv. "orlovski" forhend (kakav i Glubis ima) i držanje reketa pri samom kraju drške (nešto poput del Potra). Plus, dobar je na servisu i bekhendu. Jedino je šteta što se ranije nije probio u vrhu. Bio bi jedan od prvih ruskih igrača uz Karena koji bi napravio "bum" u tenisu, i to pre Medvedeva i Rubljova. Ali, eto. Bolje ikad, nego nikad.

Milosav

pre 3 godine

Poceo sam da gledam u trecem setu kod 2:2 Odmah se videlo da Rus nema snage, izgledao je premoren, a i Novak ga je svojim udarcima setao sa jedne strane terena na drugi. Ipak svaka cast momku da je dostigao ovako daleko, nadam se da cemo ga opet gledati na turnirima.
Novaku zelim sve najbolje u nedelju, neka bolji pobedi. Do onda uzivajmo u mecu Medvedev - Cicipas.
Ajmo Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!
Toronto ceka 18. GS!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Узео га Новак под своје. Ево потврда брејка и у другом сету. Само удри Новаче. ✊

Adamant

pre 3 godine

Ovo nije ni približno dobro kako treba da bude, nekako mlitavo, traljavo, nesigurno. Naravno da je to dovoljno za neiskusnog kvalifikanta ali opet...

Kikujiro

pre 3 godine

Do 5 aprila matematički je nemoguće da Novak izgubi mesto br.1, znaći već sada je garantovano 314 nedelja. Od četiri glavne kategorije koje su uslov za GOAT Novak je najbolji u tri, Novak GOAT, 8 marta ATP će to objaviti na svom sajtu.

Slams;
Federer 20
Nadal 20
Djokovic 17

Masters;
Djokovic 36
Nadal 35
Federer 28

Weeks at no 1 (as of 05/04
Djokovic 314
Federer 310
Nadal 196

H2H;
Djokovic 27-23 Federer
Djokovic 29-27 Nadal
Nadal 24-16 Federer

DDS = Djokovic Derangement Syndrome = An irrational mental permutation wherein no element of thought has any defined meaning.

DDS is the mental illness Djokovic haters suffer HATERS SUFFER wherein hating him makes them feel morally superior, compensating for their deep inferiority complex INFERIORITY COMPLEX.

Prognoza za danas, gledajući kako igraju Novak i Karacev sve ozbiljne analize pokazuju da će biti 5 setova, za koga to niko ne zna.

Baustelac

pre 3 godine

Solidan je Rus, ali naivan. Takodje malo i previse jak, misicav...tesko da bi izdrzao mec od 3 sata...samlelo bi ga...
Nikakve sanse nema protiv Noleta, nula.

boki

pre 3 godine

Noletova igra prebacivanje je nesto najgore sto postoji u tenisu,zelim mu od srca da osvoji AO al ovo prebacivanje protiv Medvedeva nece da prodje.Mora to agresivnjje!

Kikujiro

pre 3 godine

Karacev umoran, čovek je odigrao 9 mečeva u poslednjih 16 dana, Novak skoro pa savršen ako izuzmemo ona dva gema u drugom setu, čestitke Ivaniševiću. ko god bude u finalu rezultat će biti isti, 3 - 1 za Novaka.

Pa

pre 3 godine

Za ovog Karaceva su samo culi njegovi roditelji, ala Nolo ima tesko polufinale, ma niko nikad teze nije imao... Namestaju mu anonimuse samo tako, niti jedan pristojan protivnik dosad.

Goran

pre 3 godine

Karacev 114 igrač sveta, 27 godina (nije mnogo mlađi od Noleta).
Nole to prolazi konod šale.
Bilo bi svetsko čudo da se igra rusko finale na ovom turniru.
Ali doskora to je veoma realna mogućnost jer Rusi imaju jake igračepri vrhu ATP liste.

TurboNator

pre 3 godine

Karatsev je do sada igrao DEVET mečeva na ATP turnirima (ostalo na ITF, Challenger)... pobedio na TRI.

A ovde delje do polufinala i onda se drzi sa najboljim... u 28. godini...

Zao mi je - ali meni je to sumnjivo.

Medison

pre 3 godine

Kako završiti set (ili meč)? Večito pitanje za Đokovića. Rasteže ga ko gladan sr..e. Toliko da ovo već postaje bolesno. Hajde što ne voliš druge, ali što sebe ne voliš?

Gan'Dra Šajkaš

pre 3 godine

Gledam ovog rusa i prodje mi kroz glavu Safin kad je davno pre igrao sa Novakom na slemu. Jos je covek kupio povratnu kartu za Rusiju i prodje tad Novaka... Valjda se nista slicno nece ponoviti

Kobe Bryant

pre 3 godine

Ovaj Karatzev je budući br. 1. Ne vidim kako moze da mu parira Cicipas, ili Medvedev ili Zverev. Jak kao bizon, server, vrlo agresivan forhend, ubitacan bekhend. Ima sve. Ali... Nole ima iskustvo igranja ovakvih mečeva i Nole ima mentalni sklop našpanovan za ovakve likove. Zato se nadam da će to doneti prevagu.

neki veliki dr

pre 3 godine

Uh bre sta nam radi taj zli zapad... Kakav su samo težak žreb namestili našem Noletu. Sve rade da ne obori rekord! Ali dzabe, pobedice No1e i 114 na svetu!!!

mlekadžija

pre 3 godine

Јака ствар победио 112 на свету! Да је ту био Роџер правдао би пораз повредом а не зато што је Роџер учитељ! Јел тако Јумко?

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Vodis 2-0 u setovima i imas 4 vinera iz forhenda a protivnik 7.Najodvratniji tenis lik igra u istoriji.Prebacuj i prebacuj i pravi spage i tako cijeli mec.

neki veliki dr

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.

neki veliki dr

pre 3 godine

Uh bre sta nam radi taj zli zapad... Kakav su samo težak žreb namestili našem Noletu. Sve rade da ne obori rekord! Ali dzabe, pobedice No1e i 114 na svetu!!!

Kikujiro

pre 3 godine

Do 5 aprila matematički je nemoguće da Novak izgubi mesto br.1, znaći već sada je garantovano 314 nedelja. Od četiri glavne kategorije koje su uslov za GOAT Novak je najbolji u tri, Novak GOAT, 8 marta ATP će to objaviti na svom sajtu.

Slams;
Federer 20
Nadal 20
Djokovic 17

Masters;
Djokovic 36
Nadal 35
Federer 28

Weeks at no 1 (as of 05/04
Djokovic 314
Federer 310
Nadal 196

H2H;
Djokovic 27-23 Federer
Djokovic 29-27 Nadal
Nadal 24-16 Federer

DDS = Djokovic Derangement Syndrome = An irrational mental permutation wherein no element of thought has any defined meaning.

DDS is the mental illness Djokovic haters suffer HATERS SUFFER wherein hating him makes them feel morally superior, compensating for their deep inferiority complex INFERIORITY COMPLEX.

Prognoza za danas, gledajući kako igraju Novak i Karacev sve ozbiljne analize pokazuju da će biti 5 setova, za koga to niko ne zna.

Prirodnjak

pre 3 godine

Ne samo zapadni svet, vec i jedan mali beli leptiric (verovatno sa zapada),
hteo je omesti Djokovica u igri za finale, a koju je dobio i plasirao se u
9. finale AO.
Sta jos zapad nece izmisliti da bi zasmetao Djokovica u njegovom daljnjem
pohodu na rekorde. Kako im Nole inati, samo da ga jos vise "obozavaju".

bato

pre 3 godine

nastranu Kirjosovi ljudski kvaliteti ali ne bi volio da je zapao Novaka jer mu jednostavo ne lezi
da je bio mjesto Fritza nevjerujem da bi Nole u Nedelju igro
sad lupajte minuse

evo ovako

pre 3 godine

Ako mu je Karatcev uzeo 2 brejka, zamalo i 3, koliko tek moze Medvedev? Uz to Medvedev je od poslednja 4 meca protiv Djokovica dobio 3.
(Jelena, 18. februar 2021 11:29)

Verovatno ste zavarani naslovom ovog teksta i nekim komentarima koji kazu da je ovo bio lagan mec. Ovo je mece u kome sam prvi put u poslednja tri kola izasao u jednom trenutku jer nisam mogao da gledam... to je bilo nakon sto je Rus brejkovao Noleta i pritiskao ga na njegov servis u 2 setu.
Moje misljenje je da je Rus vrlo ozbiljan igrac, da je Nole igrao samo malo slabije svasta bi bilo... ne zaboravite da je Nole imao servu preko 80%, a to ne mora uvek da se desi. Imao je i jako malo neiznudjenih gresaka. U stvari NOle je odigrao sjajan mec (to je i sam rekao), i opet je bilo vrlo napetih momenata... setite se samo koliko je uzviknuo na kraju 2.seta, sto samo potvrdjuje moje rece da je krajem tog seta bilo vrlo tesno.

neki veliki dr

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.

Andjela

pre 3 godine

Ma šta kažete "kao mašina" protiv autsajdera, koji je zalutao na AU? Rus XYZ prolazio pored stadiona, izlazi direktor ATP i pita ga: "momak da li znaš da igraš tenis, fali nam jedan igrač"? XYZ: " znam, nedeljom igram sa drugovima u školskom dvorištu". Direktor ATP: "Super primamo te na AU".

Cane

pre 3 godine

Ma dajte malo ozbiljnosti. Novak je ovo shvatio kao trening, a Karatsev je baš to: dobar sparing partner i ništa više od toga. Nakon prvog seta kada je ispitao mogućnosti Rusa, Novak u drugom nije išao na lopte koje rutinski stiže. Čak se i Kurijer posle meča sprdao pitanjem "Da li će Novak ("posle ovog") imati još neki trening do finala?".

Svako iole normalan je očekivao laku pobedu i 3:0. Nadal bi ga verovatno pobedio sa najviše 3 osvojena gema, a možda ni toliko. Novak to ne radi jer kalkuliše sa rizicima, što je sasvim razumljivo i inteligentno. Samo totalnim diletantima može da izgledao kako je Karatsev imao bilo kakvu šansu i u tom drugom setu. Novakove mogućnosti, stanje i formu moguće je oceniti samo po prvom (test) setu u kom je napravio jednu neiznuđenu grešku. Ni u ostala dva se nije ni umorio, uz mnogo lakih poena. To se zove savršeni tenis.

Karatsev jeste senzacija ovog turnira, ali to je blago rečeno prosečan teniser koji ovakav uspeh neće više nikada ponoviti, a toliko sreće (protiv Dimitrova i posebno) nije verovatno ni sam sanjao. Njegovih 5 minuta slave i to je to.

neutralni felš

pre 3 godine

Novi Sad ceka 18GS,znam da je dusamanima krivo ali sta da se radi,sila je u pitanju i to SRBIIIINNNNNN..kad ce bilo kod od komšija u bilo kojem sportu imati ovakvog sportistu,kad ce imati naučnika kao sto je Nikola Tesla..i za kraj o "nasima" koji ne poštuju coveka,nebi moga nista reci jer niste vredni jedne rečenice..Federer je u Švajcarska božanstvo,Nole 80% Srbije ga voli a 20% leci komplekse sto su neostvareni i bedni ili pate za tako nečim...
(Stanija top riba, 18. februar 2021 14:55)

sigurno pate za takvim mozgom.

Adamant

pre 3 godine

Ovo nije ni približno dobro kako treba da bude, nekako mlitavo, traljavo, nesigurno. Naravno da je to dovoljno za neiskusnog kvalifikanta ali opet...

Pa

pre 3 godine

Za ovog Karaceva su samo culi njegovi roditelji, ala Nolo ima tesko polufinale, ma niko nikad teze nije imao... Namestaju mu anonimuse samo tako, niti jedan pristojan protivnik dosad.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Vodis 2-0 u setovima i imas 4 vinera iz forhenda a protivnik 7.Najodvratniji tenis lik igra u istoriji.Prebacuj i prebacuj i pravi spage i tako cijeli mec.

bato

pre 3 godine

nastranu Kirjosovi ljudski kvaliteti ali ne bi volio da je zapao Novaka jer mu jednostavo ne lezi
da je bio mjesto Fritza nevjerujem da bi Nole u Nedelju igro
sad lupajte minuse

Mmm

pre 3 godine

Opet prebacuje po sredini, sam namešta zicer protivniku. Dobiće on ovo bez problema, ali ne znam kako misli da sa 30 i kusur igra prebacivanje u besvest s mlađima. Ne mislim na ovog Rusa, već Cicipasa ili Medvedeva u finalu. Mora da bude agresivan i pokaže ko je gazda. Ajmo Nole!

boki

pre 3 godine

Noletova igra prebacivanje je nesto najgore sto postoji u tenisu,zelim mu od srca da osvoji AO al ovo prebacivanje protiv Medvedeva nece da prodje.Mora to agresivnjje!

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Gledam Novaka na Eurosport i ne mogu da podnesem onog komentatora.. Kakve on nebuloze prica, pa ono je za zatvor.. Svi volimo Novaka i drago nam je sto mu je ovo lagan mec, ali hajmo malo profesionalnosti. Umesto toga, voditelj se odusevljava, kao da Novak igra protiv Federera i Nadala zajedno, a ne protiv, uz duzno postovanje, Karaceva. Krajnje neprofesionalno, a i iritantno. Mada, sta da se ocekuje od danasnjih novinara/voditelja..

Andjela

pre 3 godine

Ma šta kažete "kao mašina" protiv autsajdera, koji je zalutao na AU? Rus XYZ prolazio pored stadiona, izlazi direktor ATP i pita ga: "momak da li znaš da igraš tenis, fali nam jedan igrač"? XYZ: " znam, nedeljom igram sa drugovima u školskom dvorištu". Direktor ATP: "Super primamo te na AU".

neki veliki dr

pre 3 godine

Uh bre sta nam radi taj zli zapad... Kakav su samo težak žreb namestili našem Noletu. Sve rade da ne obori rekord! Ali dzabe, pobedice No1e i 114 na svetu!!!

TurboNator

pre 3 godine

Karatsev je do sada igrao DEVET mečeva na ATP turnirima (ostalo na ITF, Challenger)... pobedio na TRI.

A ovde delje do polufinala i onda se drzi sa najboljim... u 28. godini...

Zao mi je - ali meni je to sumnjivo.

Medison

pre 3 godine

Kako završiti set (ili meč)? Večito pitanje za Đokovića. Rasteže ga ko gladan sr..e. Toliko da ovo već postaje bolesno. Hajde što ne voliš druge, ali što sebe ne voliš?

neki veliki dr

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.

neki veliki dr

pre 3 godine

Uh bre sta nam radi taj zli zapad... Kakav su samo težak žreb namestili našem Noletu. Sve rade da ne obori rekord! Ali dzabe, pobedice No1e i 114 na svetu!!!

neki veliki dr

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.

purger

pre 3 godine

Novak, mnogim komšijama začepio usta dovođenjem Ivaniševića, ...samo servis ga spašava, ovaj ga naučio kako vrhunski servirati , u igri na više izmjena protiv najboljih više nema šanse, pametnija igra + servis , ...mislim da na treningu ništa drugo ni ne mogu raditi nego servirati :-)

K.Mae

pre 3 godine

Samo da zapusim usta ovim skorojevicima koji stalno govore kako Novak ima lake suparnike i da mu se namjesta. Pa evo ovdje mozete vidjeti koga je sve Federer ponjeđivao do 2009 i 2010 dok se nisu pojavili u najboljem svjetlu Novak i Rafa. Sve krem de la krem tenisa. Sve igračine koje su ostavile toliki trag u tenisu da je to nevjerovatno. Samo ću neke ovdje da nabrojim, Wang Yeu-Tzuoo ( strašan igrač), Lu Yen-hsun (kakav je to samo teniser bio), José Javier "Chucho" Acasuso ( Svi ga se dobro sjecamo, budili se da ga gledamo)...

Wibldon 2003

Federer vs Lee Hyung-taik, Stefan Koubek, Mardy Simpson Fish, Feliciano López Díaz-Guerra, Sjeng Schalken, Andy Roddick, Mark Philippoussis

Wimbldon 2004
Federer vs A Bogdanovic, Alejandro Falla Ramírez, Karl Thomas Conny Johansson, Ivo Karlović, Lleyton Hewitt, Sébastien Grosjean, Andy Roddick

Wimbldon 2005
Federer vs Paul-Henri Mathieu, Ivo Mináø, Nicolas Kiefer, Juan Carlos Ferrero Donat, Fernando González, Lleyton Hewitt, Andy Roddick

Wimbldon 2006
Federer vs R Gasquet, T Henman, N Mahut, T Berdych, Mario Ančić, Jonas Björkman, Rafael Nadal

Wimbldon 2007
Federer vs Teymuraz Besikovich Gabashvili , JM del Potro, M Safin, T Haas, uan Carlos Ferrero, Richard Gasquet, Rafael Nadal

Wimbldon 2009
Federer vs Lu Yen-hsun , G García López, P Kohlschreiber, R Söderling, Ivo Karlović, Tommy Haas, Andy Roddick

Australia 2004
Federer vs Aleksandr Aleksandrovich Bogomolov Jr., Jeffrey Alan Morrison, Todd Reid, L Hewitt, David Nalbandian, Juan Carlos Ferrero, Marat Safin,

Australia 2006
Federer vs Denis Olegovich Istomin, Florian Mayer, Maksim Mikalaevich "Max" Mirnyi , T Haas, Nikolay Davydenko, Nicolas Kiefer, Marcos Baghdatis

Australia 2007
Federer vs B Phau, J Björkman, M Youzhny, N Djokovic, Tommy Robredo, Andy Roddick, Fernando González

Australia 2010
Federer vs Igor Valeryevich Andreev, V Hãnescu, Albert Monta?és Roca, L Hewitt, Nikolay Davydenko, Jo-Wilfried Tsonga, Andy Murray

Francuska 2009
Federer vs – Alberto Martín Magret, José Javier "Chucho" Acasuso, Paul-Henri Mathieu, Thomas Mario Haas , Gaël Sébastien Monfils, Juan Martín del Potro, Robin Söderling

Amerika 2004
Federer vs Albert Costa i Casals , Marcos Baghdatis, Fabrice Vetea Santoro, Andrei Pavel, Andre Agassi, Tim Henman, Lleyton Hewitt

Amerika 2005
Federer vs - Ivo Mináø, F Santoro, Olivier Rochus, Nicolas Kiefer, David Nalbandian, Lleyton Hewitt, Andre Agassi

Amerika 2006 –
Federer vs Wang Yeu-tzuoo, T Henman, Vincent Spadea, Marc Gicquel , James Blake, Nikolay Davydenko, Andy Roddick

Amerika 2007
Federer vs Scoville Jenkins, Paul Gerard Capdeville Castro, John Robert Isner, Feliciano López Díaz-Guerra, Andy Roddick, Nikolay Davydenko, Novak Djokovic

Amerika 2008
Federer vs Máximo González Mereira, Thiago Hernandez Alves , R Štìpánek, I Andreev, Gilles Müller, Novak Djokovic, Andy Murray

mlekadžija

pre 3 godine

Јака ствар победио 112 на свету! Да је ту био Роџер правдао би пораз повредом а не зато што је Роџер учитељ! Јел тако Јумко?

Kikujiro

pre 3 godine

Do 5 aprila matematički je nemoguće da Novak izgubi mesto br.1, znaći već sada je garantovano 314 nedelja. Od četiri glavne kategorije koje su uslov za GOAT Novak je najbolji u tri, Novak GOAT, 8 marta ATP će to objaviti na svom sajtu.

Slams;
Federer 20
Nadal 20
Djokovic 17

Masters;
Djokovic 36
Nadal 35
Federer 28

Weeks at no 1 (as of 05/04
Djokovic 314
Federer 310
Nadal 196

H2H;
Djokovic 27-23 Federer
Djokovic 29-27 Nadal
Nadal 24-16 Federer

DDS = Djokovic Derangement Syndrome = An irrational mental permutation wherein no element of thought has any defined meaning.

DDS is the mental illness Djokovic haters suffer HATERS SUFFER wherein hating him makes them feel morally superior, compensating for their deep inferiority complex INFERIORITY COMPLEX.

Prognoza za danas, gledajući kako igraju Novak i Karacev sve ozbiljne analize pokazuju da će biti 5 setova, za koga to niko ne zna.

Kikujiro

pre 3 godine

Do 5 aprila matematički je nemoguće da Novak izgubi mesto br.1, znaći već sada je garantovano 314 nedelja. Od četiri glavne kategorije koje su uslov za GOAT Novak je najbolji u tri, Novak GOAT, 8 marta ATP će to objaviti na svom sajtu.

Slams;
Federer 20
Nadal 20
Djokovic 17

Masters;
Djokovic 36
Nadal 35
Federer 28

Weeks at no 1 (as of 05/04
Djokovic 314
Federer 310
Nadal 196

H2H;
Djokovic 27-23 Federer
Djokovic 29-27 Nadal
Nadal 24-16 Federer

DDS = Djokovic Derangement Syndrome = An irrational mental permutation wherein no element of thought has any defined meaning.

DDS is the mental illness Djokovic haters suffer HATERS SUFFER wherein hating him makes them feel morally superior, compensating for their deep inferiority complex INFERIORITY COMPLEX.

Prognoza za danas, gledajući kako igraju Novak i Karacev sve ozbiljne analize pokazuju da će biti 5 setova, za koga to niko ne zna.

neutralni felš

pre 3 godine

Novi Sad ceka 18GS,znam da je dusamanima krivo ali sta da se radi,sila je u pitanju i to SRBIIIINNNNNN..kad ce bilo kod od komšija u bilo kojem sportu imati ovakvog sportistu,kad ce imati naučnika kao sto je Nikola Tesla..i za kraj o "nasima" koji ne poštuju coveka,nebi moga nista reci jer niste vredni jedne rečenice..Federer je u Švajcarska božanstvo,Nole 80% Srbije ga voli a 20% leci komplekse sto su neostvareni i bedni ili pate za tako nečim...
(Stanija top riba, 18. februar 2021 14:55)

sigurno pate za takvim mozgom.

bravo Nole bravo Gorane

pre 3 godine

Ovako izgleda kada se udruže ludi Srbin i još luđi Hrvat, ali sa pozitivnim ludilom, a šovinisti i autošovinisti po ko zna koji put budu ostavljeni da pate spoznajom sopstvene bezvrednosti, čekajući neki novi trenutni beg iz iste, ne shvatajući da je bezvrednost konstanta koja se ne menja trenutnim tuđim neuspehom!

Gan'Dra Šajkaš

pre 3 godine

Gledam ovog rusa i prodje mi kroz glavu Safin kad je davno pre igrao sa Novakom na slemu. Jos je covek kupio povratnu kartu za Rusiju i prodje tad Novaka... Valjda se nista slicno nece ponoviti

Prirodnjak

pre 3 godine

Ne samo zapadni svet, vec i jedan mali beli leptiric (verovatno sa zapada),
hteo je omesti Djokovica u igri za finale, a koju je dobio i plasirao se u
9. finale AO.
Sta jos zapad nece izmisliti da bi zasmetao Djokovica u njegovom daljnjem
pohodu na rekorde. Kako im Nole inati, samo da ga jos vise "obozavaju".

meda

pre 3 godine

Publika je naravno većinom na strani Karatseva. Ne bi me čudilo da su Kirjos i otac mu tu u publici i da navijaju protiv Novaka (zvižduci na svaki poen Karatseva).

Kobe Bryant

pre 3 godine

Ovaj Karatzev je budući br. 1. Ne vidim kako moze da mu parira Cicipas, ili Medvedev ili Zverev. Jak kao bizon, server, vrlo agresivan forhend, ubitacan bekhend. Ima sve. Ali... Nole ima iskustvo igranja ovakvih mečeva i Nole ima mentalni sklop našpanovan za ovakve likove. Zato se nadam da će to doneti prevagu.

Dejo

pre 3 godine

Ono sto me najvise nervira kod Novaka je to da u 80% meceva kada je protivnik na kolenima on sam daje sansu i vraca protivnika u igru.Ovaj drugi set je trebao da se zavrsi sa 6-2 ali je Novak neshvatljivim greskama vratio Karaceva u igru,jeste dobio 6-4 drugi set ali uvek ista prica s tim da ne dokrajci protivnika i ubije mu svaku volju za igrom nego mu daje nadu i sve se onda svodi na to da ovaj gem mora da uzme.Evo sada umalo da bude 5-5 samo zbog Novakove neozbiljnosti na 5-2 jos.

Jare u mleku

pre 3 godine

I šta smo dočekali. 10 poena koji su vrhunski odigrani. Kad se setim Nadal-Djoković pre 5-6-7 godina. Meč 5 setova 100takvih poena. Djoković sad samo povremeno bljesne i tad uzima poen kao od šale. Na žalost tenis je jedini sport koji nazaduje. Ne zbog sadašnje loše igre, nego zbog tog što je trojka bila daleko ispred svog vremena.

Zurkolomac

pre 3 godine

Nema nesto vonjavih metilja sa probusenih vodenih kreveta da se jave.
Sigurno glodju memljive parizere od muke.
Ako, neka rade nesto korisno...

K.Mae

pre 3 godine

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.
(neki veliki dr, 18. februar 2021 09:30)

Najbolji su mi ovi komentari koji pocinju u startu sa "hahahah", odmah znas da ga je pisalo dijete neko, odmah znas da nastavak komentara nema nista smjesno jer da ima ne bi morao sam da nam na startu nabacuje da je nesto smjesno.
To "hahahaha" je samo dokaz da sam te pogodio u zivac, pa ti slobodno "hahahahah" do iduceg AO.

No1e

pre 3 godine

neki veliki dr

Kad si već pomenuo federera, a gde je on? Jel igra i dalje “najlepši” tenis??
Da AO nisu igrali Rafa i Novak siguran sam da bi se prijavio za turnir da igra “najlepši” tenis sa ovakvim protivnicima koji su mu karijeru napravili.
Sa toliko uzivanja volim da citam vaše komentare :)

Miroslav

pre 3 godine

Publika je platila vise od 500 dolara po ulaznici posle toliko vremena bez mogucnosti da gledaju uzivo.
Nebi bilo fer od strane Noleta da pocisti ovog Rusa za manje od sat vremena.
Zato i igra ovako. Tek u finalu cemo da vidimo pravog Djokovica.

Urox

pre 3 godine

Gledam Novaka na Eurosport i ne mogu da podnesem onog komentatora.. Kakve on nebuloze prica, pa ono je za zatvor.. Svi volimo Novaka i drago nam je sto mu je ovo lagan mec, ali hajmo malo profesionalnosti. Umesto toga, voditelj se odusevljava, kao da Novak igra protiv Federera i Nadala zajedno, a ne protiv, uz duzno postovanje, Karaceva. Krajnje neprofesionalno, a i iritantno. Mada, sta da se ocekuje od danasnjih novinara/voditelja..

Nije bitno ko je protivnik ,bitan je Novak koji igra polufinale ,a polufinale je polufinale protiv koga god igrao...

Mare

pre 3 godine

"Ako mu je Karatcev uzeo 2 brejka, zamalo i 3, koliko tek moze Medvedev? Uz to Medvedev je od poslednja 4 meca protiv Djokovica dobio 3.
(Jelena, 18. februar 2021 11:29)"

Taj Karatcev je i Medvedeva pobedjivao! I to lako u 3 seta!

123

pre 3 godine

Čitam sad kako govore šta Karatsev treba da radi protiv Noleta i kojim planom da se vodi, kako bi ga pobedio.. Što bi rekao Majk Tajson: "svi imaju plan dok ne dobiju po glavi"

Zuja

pre 3 godine

Ovaj Aslan mnigo dobar igrač tačno se vidi da je veliki birac. Novak i dalje nije na svojih 100% mogućnosti i dalje ga muči povreda što se vidi u drugom setu umalo da Rus vrati dva brejka prednosti. Lepo se vidi kod forhenda da nije ubojit kako bi trebao da bude. Novak ima tu mogućnost da isproba ovde i taj udarac ali neće pa neće. Mislim prebaci ali ne dovoljno snažno kako on ume verovatno i umor od prethodnog napornog meča sa Zverevim. Novaku će doći kao dar sa neba ova puna dva dana odmora da se pripremi za veliko finale, tamo će morati da popali sve lampice i pruži sve od sebe kako bi pobedio.

Ljuba

pre 3 godine

Ovako izgleda kada se udruže ludi Srbin i još luđi Hrvat, ali sa pozitivnim ludilom, a šovinisti i autošovinisti po ko zna koji put budu ostavljeni da pate spoznajom sopstvene bezvrednosti, čekajući neki novi trenutni beg iz iste, ne shvatajući da je bezvrednost konstanta koja se ne menja trenutnim tuđim neuspehom!

Da se razumemo, oni su momci su jednostavna prica. Treba ih gledati i uciti!

Smilica

pre 3 godine

Tooooooooo No18E SOKOLE!!!
Tooooooooo Novače JUNAČEE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No18E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA!

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

No18E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

U SRED AUSTRALIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No18E CAR SRBIJE.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2021. SVA 4 GS OSVOJIO!

NEKA OKO TVOGA VRATA
U JAPANU ZASIJA
MEDALJA OD ZLATA!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No18E JA!!!
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

zex

pre 3 godine

Sta ocekivati?Nije slucajno tu,znaci da je jak, polufinalista nije autsajder.Novak je mozda najjaci u poslednja dva kola,zna i sam da ostali nemaju gs trofej i mogu da izgore.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Nole još 2 stepenika do pehara, pa da odbrojavamo... 003, 002, 001.... Srećno!

Kun'-fu Panda

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14

Brate, presao si igricu. Svaka cast za trud, to je tacno ovako. Medjutim, moje misljenje da protivnik nije uopste bitan, svi imaju priliku da igraju, pa najbolji idu dalje. Nekad tezak zrijeb, moze na kraju biti lak, kao sad na primjer i obratno. Medjutim s ovim si u pravu, jer neznalice prozivaju Novaka kako mu je lak zrijeb, pa evo bar si pokazao kako je Rodzer uzimao titule i sa kakvim protivnicima, a opet niko ne umanjuje te titule.

stranger

pre 3 godine

Kratka analiza na ESPN Novakove igre, tri stvari su izdvojili, anticipacija, napad na Karatseov bekend i servis. Mislim da Cicipas nema sanse protiv njega dok ce sa Medvedevom biti patnja, povuci potegni.

Walker

pre 3 godine

Ivanisevicu madjijoooooooooo! Prike ne da si mu popravio servis... Servis mu je falio kroz citavu karijeru i evo ga tu je konacno. 33 godine i covek napreduje, pa se zapitajte kakav je to um i kakvo telo, anblivbl!

Kiki

pre 3 godine

Ajde što je u našoj zemlji nikad gore i što se ne može do posla, ali ova zavist i ljubomora su me naterali da odem, jer neverovatna je količina nesrećnog i napaćenog naroda koji se hrani tudjim neuspesima ili pati od tudjih uspeha. Cepaj Nole i ne osvrći se na ove "naše", jer nisu naši, a nisu ni sami svoji...

cocoloco

pre 3 godine

Kada im obojici pogledas zreb kao da je Nole 117 na svetu, Karacev je imao dosta lakse protivnike. A opet nekako se stice utisak da ce ga osvojiti Nole sa pola gasa, bukvalno odgledas samo finale. Nole je sila!

Reka Sava

pre 3 godine

Karatshev dobar ali mislim da bi ga i Roze i Rafa dobili.Tesko ali ipak su za nijansu kvalitetniji.Steta sto nisu tu pa Nole mora da trenira za finale.

mr

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Теби би твоја пуно учинила да ти укине интернет.

Goran

pre 3 godine

Karacev 114 igrač sveta, 27 godina (nije mnogo mlađi od Noleta).
Nole to prolazi konod šale.
Bilo bi svetsko čudo da se igra rusko finale na ovom turniru.
Ali doskora to je veoma realna mogućnost jer Rusi imaju jake igračepri vrhu ATP liste.

Јабучило

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)

Hahahaha jel realno da si ti toliko besposlen i opterecen Federerom, da te nije mrzelo da tražiš sve te nebitne podatke? To ne menja činjenicu da je No1e imao smešne protivnike na ovom AO. Jedini ozbiljniji protivnik (Zverev) pobedio je sam sebe.
(neki veliki dr, 18. februar 2021 09:30)

Плачи.

Cinjenica

pre 3 godine

Nesto slabiji protivnik u polufinalu je moguc ako pre toga pocistis potencijalne mine i one jake. Novak je glat zavrsio samo prvi mec na turniru. Pocev od onog nevaspitanog amerikanca cirkuzanta pocinje roler koster. Sledi Fric sa zilion pijanih Rafinih navijaca (zato smo i videli u tom mecu izlive emocija kod naseg sampiona). Raonic nije ni malo naivan protivnik (samo cekam trenutak kad ce Noleta da iznenadi i nadam se da to ne bude neki GS), a o Zverevu necu ni da govorim koliko je opasan (uzeo je Noletu, kljucno za trku, jedno London finale). Da je starac Foco Dzemperic igrao verovatno bi ga i on cekao u polufinalu, tako da je zreb bio zapravo nocna mora. Ceka nas zanimljivo finale; ili Cicipas koga ne tangira mnogo ako gubi 2:0 u setovima ili Medvedic po meni najbolji igrac 2020 posto je osvojio najtezi turnir (to je onaj turnir koji je lazni Rafa GOAT, sa 2 godine zaostatka po broju nedelja kao No1, osvojio tacno 0 NULA-NADA puta) samlevsi sve iz Top5 kao od sale. Da se radi o masters-finalu favoriti bi mi bili Cicipas/Medvedic; posto je GS i igra se na tri dobijena + Noletov teren, sanse su 60-40. Meni je interesantno da zapadni novinari pocinju razmisljati da ako Nole osvoji ovaj 18. GS... vrlo je upitno onih 20 koje treba da stigne, jer se prosle godine nije igrao Wimbledon koji bi isao Noletu i baba sa USO koja skace kao Peter Silton hvatajuci loptu vratom. Na oba turnira Nole nije imao konkurenciju a bio je 100% spreman/zdrav.

Vuja neznalica

pre 3 godine

Ovaj Laki stvarno nervozan... Sačekaj prvo sutra da vidiš ko će podići poslužavnik, a u nedelju očekujem da se javiš, izviniš se i čestitaš 18. GS

jedan I z mase

pre 3 godine

I sta kazete... Samo srbi ga vole.... Pa dobro volimo ga a vi ostali... Sta da vam kazem, vise srece drugi put... I zelim vam novu dzigericu,nole vam pojede vasu svaki put.... hahahahahahahahahahaha hahahhahahaah hahahhahahaah

Срб

pre 3 godine

Новак Ђоковић - понос Србије и највећи свих времена а ви душмани
плачите са својим швајцарчићем! Шмрц шмрц шмрц

323

pre 3 godine

Kako covek servira? U proslom mecu as na mec lopti. U ovom 2 asa za redom i pobeda? Nikada od kada pratim Novaka nisam video da ovako servira. Jasan je uticaj Ivanisevica kada je servis u pitanju. Treba biti posten... Da se ne lazemo. Ne sedi on tamo u lozi da bi Novak vikao na njih vec sigurno radi na treninzima sa Novakom. Ako ovako servira u finalu...bice to veliki problem bilo ko da mu bude protivnik. Bravo.

bmiles

pre 3 godine

Utisak dana na mecu je nasmejano i zadovoljno lice Gorana Ivanisevica nakon pobede!Odahnuo covek kao svi mi koji smo sa strepnjom odigravali svaki udarac Novaka u mecevima protiv Raonica i Zvereva,moleci se Bogu da se povreda ne obnovi.Sta je bilo novo pitamo se na vecerasnjem mecu protiv "pepeljuge AO" strasnog mrguda iz Vladivostoka! Nista posebno,izuzev sto se "vratio" onaj stari koga smo sa divljenjem gledali.Ovo je bila profesorska igra koja odavno nije vidjena a toliko smo je cekali,vredelo je.U finalu nek ponovi bar 90% od ovoga danas i bice najzad priznat kao najbolji ikad od strane onih,a i vreme je bilo!

kaokakao

pre 3 godine

Steta za Dimitrova, jer je ovaj Karatsev sticajem okolnosti zalutao u polufinale. Mislim da je Dimitrov bio u jako dobroj formi, ali ta povreda ga je zaustavila. Kako god, za Novaka je ovako najbolje, nije se puno umorio i da se nada sjutra maratonskom mecu izmedju Medvedeva i Cicipasa. Svakako ce u finalu biti tesko.

Vlada

pre 3 godine

Preokrece ovo Karacev! Pisem na rezultatu 2:2 u gemovima u trecem setu...
(Anubis_'91., 18. februar 2021 11:23)

Treći set je Novak dobio 6:2

Je l' da se osećaš pomalo glupo sada?

bogoljub

pre 3 godine

Da li ste primetili da leptiri donose neku srecu, energiju,...sta vec Novaku u Melburnu? Pojavio se i u onom neverovatnom finalu protiv Nadala.

Zurkolomac

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Zar vi Hrvati ne kazete "ždrijeb"?
(wienhorseman, 18. februar 2021 13:10)

Ne znaju ni oni sami kako se nesto kaze, jer svaki dan menjaju reci samo da sakriju svoje svima poznato poreklo...

Stanija top riba

pre 3 godine

Novi Sad ceka 18GS,znam da je dusamanima krivo ali sta da se radi,sila je u pitanju i to SRBIIIINNNNNN..kad ce bilo kod od komšija u bilo kojem sportu imati ovakvog sportistu,kad ce imati naučnika kao sto je Nikola Tesla..i za kraj o "nasima" koji ne poštuju coveka,nebi moga nista reci jer niste vredni jedne rečenice..Federer je u Švajcarska božanstvo,Nole 80% Srbije ga voli a 20% leci komplekse sto su neostvareni i bedni ili pate za tako nečim...

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Treći set 6:0 ili 6:1
(Ljubo, 18. februar 2021 11:12)

Omašio si prijatelju i to debelo.
Zaboravljaš da Novak obožava da se igra i svojim i tuđim živima. To mu je jednostavno u krvi...

Miki

pre 3 godine

Nadam se da će Nole smoći snage i izgurati sa povredom do titule. Idemo šampione! Svaka čast Aslanu na dobroj pripremi za finale i malo jačem treningu.

erazer

pre 3 godine

Sve čestitke Novaku ali Katsarev jako dobar igrač u mnogo me podsjeća na samog Novaka ritern raspali i koga briga koliko mm ce biti u ili van linije.

Stanija top riba

pre 3 godine

Najaci su mi ovi sa komentarom da nije bio dovoljno agresivan,da ce morati biti agresivniji..sam vrh ljudske gluposti,ako neko zna kako da odigra i pripremite za mec to je onda Novak Djokovic Srbin

Priče iz Nepričave

pre 3 godine

Za ove što komentarišu kakvo je ovo polufinale.Pa gospodo i klinci,da je znao, ovd na mestu Arslana je trebao biti Dominik Tim,ali njega je izbacio Dimitrov,a Bugarina Arslan,i kakve veze sad Novak ima sa tim? Je li to mržnja, pakost ili nešto treće?

Profesor Taltomar

pre 3 godine

Savetujem mnogima koji prate i pate zbog Novakovih uspeha da kupe pola kile oraha u ljusci i kranu da šutiraju u nekom školskom odmoru za vreme velikog odmora. Da se bar nekako bave sportom.
Ogroman deo njih se u životu nije oznojio i sem miša ni jedan drugi sportski rekvizit nije držao u ruci.

Tačno je da Novak nije idealan, da neki put ume da iritira, da nas i njih nervira, ali je to ništta naspram onog zananog i neznanog dobrog koje čini za našu zemlju i naš narod.

Voleti prvo svoje, pa tek onda druge oko sebe, to je ona patriotska disciplina koju mi ne posedujemo.

Joca Mracni

pre 3 godine

(K.Mae, 18. februar 2021 09:14)
Ili jos bolje, statistika GOAT points: pokazuje bodovanje za svaki mec na osnovu tezine protivnika. Moze da se posmatra sezona, karijera... kako hocete.
Na listi vodi Djokovic sa 26 poena ispred Borga sa 25 i Nadala sa 23.
Najbolja Novakova sezona bila je 2015, osvojio je 7,4 poena. Najbolja Federerova (on je inace sesti na listi) bila je 2007 koja mu je donela 4,4 poena. Kad je Federer osvojio AO 2004 godine, zaradio je 0,54 poena. Da ne pominjemo AO 2006 godine kad je dobio celih 0,38 poena za pobede protiv Bagdatisa, Kifera, Davidenka i Hasa.
A kad je Novak na primer osvojio AO 2011 zaradio je 0,90 poena(protiv Mareja, Federera, Berdiha i Almagra), ili na AO 2012 1,13 poena (Nadal, Marej, Ferer i Hjuit).

Mihael

pre 3 godine

Ja bih bio zadovoljan da ove godine uzme AO, WM i Olimpijske igre i dosta.
I jedno 3 Mastersa. Sve preko toga jedan +

Brate mnogo si skroman

Bjorn Arne Rise

pre 3 godine

Zasto Nolo uvek na najjačeg?
(Sofronije, 18. februar 2021 09:57)

Jer oni "slabiji" (Tim, Dimitrov, Švarcman, Kirjos...) nisu u stanju da dodju do ove runde, pa onda neko mora kad se vec pitas...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Узео га Новак под своје. Ево потврда брејка и у другом сету. Само удри Новаче. ✊

Asteriks

pre 3 godine

Da li neko moze da razumije ove na Eurosportu koji pustaju reklamu u kojoj se covjek dere jedno 15 sekundi....Potpuno nevjerovatno.

Realno

pre 3 godine

Za ovog Karaceva su samo culi njegovi roditelji, ala Nolo ima tesko polufinale, ma niko nikad teze nije imao... Namestaju mu anonimuse samo tako, niti jedan pristojan protivnik dosad.
(Pa, 18. februar 2021 10:21)
Ma da evo sve ove godine mu nameštaju lake protivnike. Nikad da igra sa Nadalom, pardon on je ispao.
Dajte bre ljudi da li ste kršteni

Kolektivizija

pre 3 godine

Novak u GOD modu u ovakvom mu ni dva Nadala ne mogu ništa. Povremeno se tu i tamo žali povreda ili ne, fejk ili stvarno stanje koga briga Srbin je i ja navijam za svoje i uživaću ako pobjedi i osvoji 18GS kakav god bio i šta radio da bi to ostvario. Ako ne nema veze čekamo sljedeći i tako do penzije s tim da će i mnogi prije njega se penzionisati.

ko-ometator

pre 3 godine

Novak po uzima jos nedan cep za zle jezike. Ovi licemeri sa zapada da je bilo ko drugi osim jednog Srbina osvojio tolike GS odavno bi mu podigli spomenike oko terena i centra gde se igra AO...

majtimajk

pre 3 godine

Cesto citam da se ljudi zale na ovog ili onod komentatora. Ovom prilikom bih da pohvalim komentatora i ko-komentatora (Alex Antonitsch, ako ga se jos neko seca), na ServusTV, koji se emituje verovatno samo za Austriju. Izuzetno kompetentni, nepristrasni obojica.

DRAGAN

pre 3 godine

Bravo majstore. 9 finale
cekamo i naravno trofej.
18 GS je na redu za Novaka.
Idemo majstore i sretno
u finalu.Sada odmori i
sagledaj dobro mec koji
sledi u drugom polu finalu.
Ko god da pobedi nema
veze, samo neka odigraju
u 5 setova radi publike koja
zeli i voli ovaj sport.
IDEMO BRATE SRBINE...

Igor pfc

pre 3 godine

Ko kaže da mu je falio servis kroz čitavu karijeru? Servis mu je varirao kroz karijeru, po sistemu toplo-hladno, ali da se kaže kako Novak nije imao servis pre Ivaniševića ne bi bilo pošteno. Kako može neko bez servisa da osvoji 5 puta Vimbldon. Ima nekih korekcija sada, ali one su uglavnom na drugom servisu, kada sa dosta slajsa gadja T liniju brzinom od 190, a pre je npr. mnogo više koristio kik na drugi servis. Pre operacija lakta servis je bio očajan ali to je zbog bolova.

Never Mind

pre 3 godine

Six behind one to go. Još samo jedan korak, doduše najteži, ali možeš ti to. Savladaj i onog Rusa pa nek pojedu svoje gaće svi oni sa zapada.
Vrlo uskoro će im preostati samo to da te ne vole.

Loyd

pre 3 godine

Pretežak protivnik...
(protivnik, 18. februar 2021 12:41)


Poredjenja radi, Djokovic je prosle godine u polufinalu AO igrao sa Federerom

Djokovic Federer 7-6, 6-4, 6-3

danas je pobedio Karatseva 6-3, 6-4, 6-2

Tako da nije bitan protivnik kada je Novak na svom nivou to si do sad morao da naucis.

dj

pre 3 godine

A medijska masinerija pumpa pricu oko GOAT, pustaju pobedu Nadala na RG protiv Djokovica posle godine. A Noletove nista. Dzabe im sve, sve je jasno, ubio ih Novak u pojam

Liverpool Man

pre 3 godine

Igras i dobijas sve i onda dodjes u polufinale i protivnik napravi jednu gresku za 40min. Brutalno. Kao u igricama. Novak je final boss.

pesadinac

pre 3 godine

Neizvesno sve dok se Djokovic ne naljuti.
Onda pocinje da grmi i seva na sve strane, protivniku se od straha odseku noge, popusti koncentracija i izgubi partiju dok si reko sis.

Borky

pre 3 godine

Na AO prije dominacije ove trojke se cesto znalo desavati da neki igraci koje niko nije bi spominjao dodju do polufinala,finala pa cak i da osvoje. Nabrojacu neka imena koja mi padaju na pamet a stariji ljubitelji tenisa ih se sigurno secaju. R.Sutler, J.El Anuji,T. Johanson,S.Grozan,A.Klemon, Safin sa pozivnicom osvojio itd.
Sad se otvorilo Karacevu al vec seledce godine moze opet neko drugi da iskoci.

Gde ja živim

pre 3 godine

U početku i bi neke igre. Onda Đoletu dosadilo pa malo pritisnuo i ode sve. Kad je ovakav prvi servis ne može mu niko ništa. Nadam se da će održati na ovom nivou ili podići još za nijansu. Izuzev 2 mala štucanja perfektan meč. Ajmo dalje.

Kikujiro

pre 3 godine

Karacev umoran, čovek je odigrao 9 mečeva u poslednjih 16 dana, Novak skoro pa savršen ako izuzmemo ona dva gema u drugom setu, čestitke Ivaniševiću. ko god bude u finalu rezultat će biti isti, 3 - 1 za Novaka.

Tema

pre 3 godine

Laganica idemo Nole u finalu. Ocekujem tamo Medvedeva mozda i njegovog natezeg protivnika. Mora se za finale podici jos malo veci nivo igre. Idemo po jos jedan GS u inat svim tvojim hejterima i mrziteljima.

Гиле

pre 3 godine

Karacev nije u formi, da se nije istrosio u proslom kolu, pruzio bi bolju partiju.
(Marcus Paige, 18. februar 2021 12:33)
Ти изгледа незнаш ни шта је форма. Карачев је у форми али је уморан.

One night in May

pre 3 godine

Pao je i veliki ... kako mu beše ime?
(Laza, 18. februar 2021 13:50)

Federer, zaboravilo se, poslednji put igrao pre II svetskog rata. Federer mu bese ime...

Baustelac

pre 3 godine

Solidan je Rus, ali naivan. Takodje malo i previse jak, misicav...tesko da bi izdrzao mec od 3 sata...samlelo bi ga...
Nikakve sanse nema protiv Noleta, nula.

R. J. Black

pre 3 godine

Dobro igra Rus bez obzira na rezultat, nema šta. Po mom mišljenju, bolja i atraktivnija verzija Hačanova uz njegov tzv. "orlovski" forhend (kakav i Glubis ima) i držanje reketa pri samom kraju drške (nešto poput del Potra). Plus, dobar je na servisu i bekhendu. Jedino je šteta što se ranije nije probio u vrhu. Bio bi jedan od prvih ruskih igrača uz Karena koji bi napravio "bum" u tenisu, i to pre Medvedeva i Rubljova. Ali, eto. Bolje ikad, nego nikad.

Djoko

pre 3 godine

Novakova dominacija se najbolje vidi sada jer je on sve osvajao u eri RF,RN,Murray i ostali.Svi zaboravljaju koliko je tezak bio Murray za protivnika.Ovaj turnir je slika Federerove karijere kada je bio neprikosnoven.Dva tri dobra servera,neki koji nesto zna i ostalo sve prosecni igraci.Zalicemo svi za zlatnim godinama tenisa i velikom cetvorkom.

Deus

pre 3 godine

Obaj Karatsev ne da nije zalutao u polufinale nego je igrac za respekt. Svakako medju prvih 50 a ako bude ovako igrao konstantno uskoro i u prvih 20. Steta sto je vec prilicno star, izgleda da je interesantan lik.

Kikujiro

pre 3 godine

Karacev umoran, čovek je odigrao 9 mečeva u poslednjih 16 dana, Novak skoro pa savršen ako izuzmemo ona dva gema u drugom setu, čestitke Ivaniševiću. ko god bude u finalu rezultat će biti isti, 3 - 1 za Novaka.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Očekivano lako, bez preteranog gubitka energije. Sada ima dovoljno vremena da se odmori, zaleči i pripremi za finale. Sa kim god da igra biće to značajno teži i neizvesniji meč, ali verujem u Novaka i njegovu nepobedivost u finalima A. O. Idemo i srećno Novače.

Stevan Vasic

pre 3 godine

Sto je Magnus Carlsen u sahu, to je Djokovic u tenisu- protovnik cesce ima utisak da igra protiv masine programirane da ne pravi gresku, nego protiv ljudskog bica.

Bane

pre 3 godine

Novak samo prebacuje... Novak nema onu igru... Novak nema snagu... Mladi dolaze... Novak lažira povredu kod 2:0 u setovima... Novak igra defanzivno... Novak je dobio krompir na RG...
Ali, deco moja...
Novak je u još jednom GS finalu!

evo ovako

pre 3 godine

Ako mu je Karatcev uzeo 2 brejka, zamalo i 3, koliko tek moze Medvedev? Uz to Medvedev je od poslednja 4 meca protiv Djokovica dobio 3.
(Jelena, 18. februar 2021 11:29)

Verovatno ste zavarani naslovom ovog teksta i nekim komentarima koji kazu da je ovo bio lagan mec. Ovo je mece u kome sam prvi put u poslednja tri kola izasao u jednom trenutku jer nisam mogao da gledam... to je bilo nakon sto je Rus brejkovao Noleta i pritiskao ga na njegov servis u 2 setu.
Moje misljenje je da je Rus vrlo ozbiljan igrac, da je Nole igrao samo malo slabije svasta bi bilo... ne zaboravite da je Nole imao servu preko 80%, a to ne mora uvek da se desi. Imao je i jako malo neiznudjenih gresaka. U stvari NOle je odigrao sjajan mec (to je i sam rekao), i opet je bilo vrlo napetih momenata... setite se samo koliko je uzviknuo na kraju 2.seta, sto samo potvrdjuje moje rece da je krajem tog seta bilo vrlo tesno.

zex

pre 3 godine

Ako bude Novak stabilan u glavi u finalu kao danas, dobija lagano.Medvedev i Grk mu ne leze ali je mnogo bolji od njih, ali opet moze imati problema ako ne udje 100%

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Preokrece ovo Karacev! Pisem na rezultatu 2:2 u gemovima u trecem setu...
(Anubis_'91., 18. februar 2021 11:23)


Umesto da preokrece, on se okrece ka izlazu , a Novak ide u finale po 18 GS

Petar

pre 3 godine

Bravo novače, ovom pobedom si ispunio očekivano, više od ovoga će biti šlag za tvoje bavijače. Vrane graktalice neka grakću i dalje, više od toga ni ne mogu.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Svaka majka bi poželjela ovakav žreb za svoga sina.
(gugugu, 18. februar 2021 09:24)

Pa danas je trebao da igra sa Timom po projektovanom žrebu, ali je isti ispao od Tute bugarina.
Da li je Nole i ZA TO kriv, ili možda ovaj žreb nije bio baš tako lak u projekciji, na početku turnira, sta misliš?.

Bosko

pre 3 godine

Pitao sam se na pocetku sta ce Novaku Ivanisevic, ali kad vidim kako mu je izbrusio i nastelovao servis, jasno je da Nole nije sisao vesla i da je s jasnom idejom uzeo Gogija u tim.

Milosav

pre 3 godine

Poceo sam da gledam u trecem setu kod 2:2 Odmah se videlo da Rus nema snage, izgledao je premoren, a i Novak ga je svojim udarcima setao sa jedne strane terena na drugi. Ipak svaka cast momku da je dostigao ovako daleko, nadam se da cemo ga opet gledati na turnirima.
Novaku zelim sve najbolje u nedelju, neka bolji pobedi. Do onda uzivajmo u mecu Medvedev - Cicipas.
Ajmo Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!
Toronto ceka 18. GS!!

Cane

pre 3 godine

Ma dajte malo ozbiljnosti. Novak je ovo shvatio kao trening, a Karatsev je baš to: dobar sparing partner i ništa više od toga. Nakon prvog seta kada je ispitao mogućnosti Rusa, Novak u drugom nije išao na lopte koje rutinski stiže. Čak se i Kurijer posle meča sprdao pitanjem "Da li će Novak ("posle ovog") imati još neki trening do finala?".

Svako iole normalan je očekivao laku pobedu i 3:0. Nadal bi ga verovatno pobedio sa najviše 3 osvojena gema, a možda ni toliko. Novak to ne radi jer kalkuliše sa rizicima, što je sasvim razumljivo i inteligentno. Samo totalnim diletantima može da izgledao kako je Karatsev imao bilo kakvu šansu i u tom drugom setu. Novakove mogućnosti, stanje i formu moguće je oceniti samo po prvom (test) setu u kom je napravio jednu neiznuđenu grešku. Ni u ostala dva se nije ni umorio, uz mnogo lakih poena. To se zove savršeni tenis.

Karatsev jeste senzacija ovog turnira, ali to je blago rečeno prosečan teniser koji ovakav uspeh neće više nikada ponoviti, a toliko sreće (protiv Dimitrova i posebno) nije verovatno ni sam sanjao. Njegovih 5 minuta slave i to je to.