Nedelja, 14.02.2021.

07:45

Kirjos imitirao Đokovića, pa ponovo ispao VIDEO

Australijskom teniseru Niku Kirjosu naš Novak Đoković izgleda ne izbija iz glave.

Izvor: MT

Kirjos imitirao Ðokoviæa, pa ponovo ispao VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Ccc

pre 3 godine

Da li vi vidite koliko je ovo smesno sa slanjem ljubavi publici, jeste da smara vise ovaj Kirjos ali brate I Novak ga pretruje sa ovim glupostima van tenisa, cuj salje srca I ljubav publici, koje klasicno foliranje I uvlacenje da bi bio voljen od strane nekog ko ne zeli da ga voli.

ultrasrbin

pre 3 godine

Jelena, 14. februar 2021 10:54

Blago tebi sa tvojim IQ.
Pa poenta i jeste sto je pred praznim tribinama.
Kome je to namenio?
Koja je svrha?
Novakova imitacija je imala srvhu zabave i skupljanja poena kod publike, a posto publike nema Nikovo glupiranje ima samo jedan cilj. Prozivanje i nipodastavanje novaka

47304

pre 3 godine

Adem

Ulizivačko ponašanje čovjeka koji piša uz vjetar i tjera pravdu na svoju štetu !!!???

Osim toga kad je publika protiv njega tj za protivnika a on im se zahvaljuje može biti i vrsta ironije i tako dalje bla , bla , truć . .

nike

pre 3 godine

Najinteresantnije je, sto ovu nesigurni kukavicu, svi hvale sto je direktan, iskren, kaze sta misli. A upravo je suprotno. Covek je neiskren u svemu sta kaze ili radi.
Pokusava da se slepa na Federerov pozitivan imidz, koji je stvorio Najki, a ovde koristi negativan odnos zapadnih medija prema Novaku na isti nacin. Tu nema nikakve iskrenosti, vec samo kalkulacija i zlobe.
A isto i sto se tice tenisa i njegovih mogucnosti, ovo mu je maksimum, sa 26 godina vi pricate o talentu. O talentu moze sa 15-16 godina, a ovaj je u godinama koje su do skoro bile zenit u tenisu. I nije mu samo mentalni kapacitet ogranicenje, vec i teniske sposobnosti. Nije da on ne trenira i da ne zeli zato sto je kao 'vetar' kako kaze, jer ne bi izdrzao 2 meca u 5 seta, povredio bi se. To mu je limit. A za sampiona, pored tehnike i kondicije, naravno da treba i mentalna snaga i kapacitet, koju on nema. Covek bi mogao da veze par turnira i na kratko u top 10, ali to je to. Prosto je nesiguran u sebe, odatle i njegovo ponasanje. Ostatak dolazi od vaspitanja, kada pogledate njega i Tanasisa, sve vam je jasno.

Jelena

pre 3 godine

Nema ljutnje i Novak je to radio samo ne na zvaničnim mečevima ali dobro oduvek su postojale dvorske lude da zabavljaju ljude.
(vladimir, 14. februar 2021 09:55)

Kako nije na zvanicnim mecevima? Imitirao Rafu i Sarapovu na US openu pred punim stadionom. Ovaj Kirjos se sprdao pred praznim tribinama pre dubl meca 

fenomen

pre 3 godine

Ovaj nikako da stigne do Novaka, uvek ispadne ranije Bas bih voleo da igraju jedan meč. Jedina je sansa da u nekom kupu Srbija dobije Australiju. Mogu da zamislim kakav bi bio šou da recimo u dublu ukrste rekete. Verujem da bi se namerno napucavali na mrezi a mozda bi došlo i do fizickog sukoba.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Naše ljude sudeći po komentarima njegovo ponašanje uvek iziritira. I tako je po ko zna koji put jedan čovek koji je očigledan provokator, a pre svega nekulturan, ipak uspeo u svojoj niskoj nameri...

brka

pre 3 godine

Moram da priznam i mene nervira to slanje srca, to je ostalo od vremena Pepe Imasa. Slati srca nekim arogantnim Amerikancima ili Britancima dok te vredjaju i zvizde je van svake pameti. Trazeci necije odobravanje i ljubav kao da mu nasa podrška i ljubav nije dovoljna.. Ne znam.. Mozda ga to sve cini jos vecim covekom od nas, ali ipak mi smeta..

Milan_PT

pre 3 godine

Pa morao je da pozdravi publiku ovako nakon poraza. Svojevremeno je obećao da će ovo uraditi kad sledeći put pobedi Novaka. Postalo je i njemu jasno da sa ovakvom igrom ima male šanse i da sretne Novaka. Čak i u hodniku hotela...

Milija

pre 3 godine

Cekaj, kad Nole imitira druge tenisere, onda su Srbi: "Ha ha, smijesan nas Nole, jes' ga skin'o!", ali kad neko imitira Noleta onda su Srbi: "Fuj, nije smijesno, psihijatrija, zavera, kako ga nije sramota!". Mislim, ljudi, ne budite licemeri.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Ono kad mentalni kepec pokusa da posprda mentalnu gromadu. Nik nije u stanju da odigra partiju tablica do kraja, a da se ne iznervira i ne izgubi. Zamislite ziveti sa takvom osobom svaki dan..

chupavi

pre 3 godine

Ne znam jel se meni samo cini, ali ovi pucaju iz svih oruzja. Ulazu sve sto imaju da Noleta izbace iz ritma i ne osvoji turnir.

Ne razumem sta je sporno u povredi na proslom mecu. Nole nije glumio jer je gubio, nego je poceo da oseca bol kod 2:0 u setovima a u petom setu je odigrao dobro ali su valjda o
poceli da deluju lekovi za bolove...

adem

pre 3 godine

ja i kirjos imamo nesto zajdnicko, ne podnosimo njegovo ulizivacko ponasanje, njegov vestacki pokusaj da se dodvori publici. ali priznajemo da je klasa od igraca.

Antonio Banderaš

pre 3 godine

U stara vremena, na dvorovima su kraljeve zabavljali muzičari i dvorske budale. Neki od ovih prvih su iza sebe ostavili značajan trag u svojim muzičkim delima. Za druge se ništa ne zna. Ovaj pajac se ozbiljno trudi, no par godina pošto završi karijeru malo ko će se sećati da je uopšte postojao. Velika šteta za teniski talenat u mozgu džibera.

mr

pre 3 godine

Играш свој меч, па још имаш и партнера, и губиш меч, и ти се сетиш неког ко апсолутно везе нема са датим тренутком. Ко ми каже да је овај момак чист у главу дефинитивно везе са животом нема. Па ваљда ћеш прво да мислиш о мечу, о свом партнеру, па ваљда би прво себе требао да ставиш на прво место и да видиш где си грешио пошто си тренутно лош у томе чиме се бавиш.

vladimir

pre 3 godine

Nema ljutnje i Novak je to radio samo ne na zvaničnim mečevima ali dobro oduvek su postojale dvorske lude da zabavljaju ljude.

box

pre 3 godine

Sto bi rekli Ameri atention whore. E sad, okomio se na Djokovica zato sto je generalno javnost na njegovoj strani jer zapadni svet ne voli Djokovica (da ne ulazimo u razloge) a postuje ga kolko mora. Tako da Kirjos ima zicer situaciju u smislu da cacka najboljeg sto osigurava publicitet, govori sve ono sto bi zapadna javnost htela da govori ali iz lazne pristojnosti ne sme.

Aleksandar

pre 3 godine

😂😂😂😂 meni je smešno, ne znam za vas. Malo i vi novinari preterujete. Juče napadate Cicipasa koji kaže da ne zna da li je povređen i da nije gledao meč pa onda Nadala koji nijednom recenicom nije rekao da sumnja.Pa i Novak je ranije imitirao sve redom puno puta neukusno pa ništa.

Jumko

pre 3 godine

Sta se cudite sto se okomio na "Goata 17"? Pa on ovo i radi jer zna da je celoj planeti smesno i zanimljivo i da svi isto i misle... Osim naravno jedne drzavice!

nike

pre 3 godine

Ovog za ovo treba kazniti od strane aTP-a.
Kad je Djokovic sa 20 godina, videvsi od nekih kolega ranije, dobronamerno imitirao neke kolege, pokusavajuci da zabavi publiku, razapet je na krst.
Ovaj moron sa 26 godina, zlonamerno, omalovazava aktivnog igraca i svi ga pozdravljaju. Da li on ne treba da bude uzor mladima, ili im je ovakav uzor.
Ako Atp ne reaguje ovo moze da se razvije u veci problem.

Kako to

pre 3 godine

Lik je mentalno nestabilna osoba, i potencijalno može da ugrozi Noleta kao onaj što je Moniku Seleš izbacio it takmičenja za ceo život. Treba ga udaljiti zauvek sa terena ako se ne upristoji ili lupati kazne takve da može da ih isplati jedinobako osvoji turnir, što se neće desiti, ima da de smiri smo tako. Mučno mi je više da čitam ovakve vesti

Jumko

pre 3 godine

Hahahahaha, a pazi cuda velikoga, pa i noline ismevaju taj performans cim "Goat 17" izgubi, svaki komentar o glupom davanju srca! A sad se kontrasi iscudjavaju...

Bole

pre 3 godine

hahah to je to, sport je zabava. Ovi teniseri sebe shvataju previše ozbiljno, sa politički korektim, dosadnim izjavama kao da se bave nuklearnom fizikom, a ne prebacivanjem loptice. Ovaj Nik je car, i treba da ga sprda za ovo. I Novakovi najzagriženiji navijači su se sprdali sa njegovim proslavljanjem pobeda, a kad Nik to uradi uvređeni su. Pa vi ste komedija!

Kikujiro

pre 3 godine

Ne brini što si ovde sve izgubio, pošto ti ovde podloga ne odgovara i publika ti ne pomaže zablistaćeš na Rolan Garosu, šljaka je ko stvorena za tvoju glavu i za tvoju igru, bar finale očekujemo.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

momak je shvatio da se neće leba najesti od tenisa i krenuo da se bavi onim što zna bolje - cirkusom i lovom na pažnju javnosti. Moderna su vremena, reality show je stigao i u sport. Prestaće kad bude video da nije interesantan, zato je najbolje ne ohrabrivati ga i ne cerekati se na njegova majmunisanja, kao i sa svakom drugom budalom.

raja

pre 3 godine

Kad nemože da igra kao Novak onda bar da ga imitira. Ma dajte ljudi, on se divi Novaku i mislim da mu je Nole uzor. Ali na žalost nikada ne može biti Novak i to je svestan

Каурин

pre 3 godine

Уместо да се бориш тенисом, ти се бориш језиком и примитивношћу.
Упркос томе таленат је неспорив, још само да мозак ослободи оног птетходног... Био би одличан тенисер!

Rac

pre 3 godine

Nije za ovoga javna scena.
Odabir profesije je rezultat nedostatka učitelja ili obrazovanih roditelja...
Idealno bi bilo da su ga obučili za čuvara krda kamila.

raja

pre 3 godine

A i mislim da je ovo dobar početak Kirjosa. Pošto je naučio pozdrav publici, sad možda dvoručni bekhend, pa malo ozbiljnosti u igri, kondicija, par pravila u tenisu...ma ima toga ali, napreduje. Sad da li će uspeti da osvoji neki trofej, ne verujem ali bože moj važno je učestvovati makar na ovakav način kad već ne zna da igra tenis.

raja

pre 3 godine

Nije lako ni budala biti!!!
(Milan, 14. februar 2021 08:41)

Naprotiv Milane, vidiš kako to Kirjosu uspeva. Čak i previše no negde mora i Kirjos biti prvi makar i kao budala.

Cartman

pre 3 godine

Kad ga ovaj nazovi teniser ismeva svima je simpaticno i jos mu se pojedinci slicni njemu prikljucuju. Zamislite kontra situaciju, da Novak napise na Twitteru 17-0 u GS-ovima, pa ceo svet bi ga razapeo iz svih razloga kojih bi mogli da se sete i ne sete.

Vuja neznalica

pre 3 godine

On je suviše mali čovek da bi imitirao Velikog Noleta, pre svega zato što mu je IQ otprilike jednak broju osvojenih GS i Masters turnira njegovog idola (zna se da obožavaoci pokušavaju da imitiraju svoj uzor)

Kikujiro

pre 3 godine

Kada ne znaš da pobedjuješ onda se mora nekako privući pažnja do koje ti je toliko stalo pošto je glava ionako prazna.

And again, AO is all about Novak.
Everything is about Novak.The whole year is about Novak. It is not the news if there is no Novak in it. Every player has to be asked about Novak. And what is he doing, playing with their minds.
He is real badass!

Jelena

pre 3 godine

Prosle godine je izjavio da su njegove proslave pobeda "cringeworthy" (transfer blama) i da ce tako da pozdravi publiku pred njim, kad ga pobedi sledeci put. 😀

Slavujka

pre 3 godine

Ne zna se ko ima veće komplekse od Novaka, ova kreatura ili ovi "naši" što vise po sajtu i titkaju ceo dan protiv Djokovića.

Jedno se zna - Večiti luzeri jedni i drugi.

Slavujka

pre 3 godine

Ne zna se ko ima veće komplekse od Novaka, ova kreatura ili ovi "naši" što vise po sajtu i titkaju ceo dan protiv Djokovića.

Jedno se zna - Večiti luzeri jedni i drugi.

Vuja neznalica

pre 3 godine

On je suviše mali čovek da bi imitirao Velikog Noleta, pre svega zato što mu je IQ otprilike jednak broju osvojenih GS i Masters turnira njegovog idola (zna se da obožavaoci pokušavaju da imitiraju svoj uzor)

Jelena

pre 3 godine

Prosle godine je izjavio da su njegove proslave pobeda "cringeworthy" (transfer blama) i da ce tako da pozdravi publiku pred njim, kad ga pobedi sledeci put. 😀

Rac

pre 3 godine

Nije za ovoga javna scena.
Odabir profesije je rezultat nedostatka učitelja ili obrazovanih roditelja...
Idealno bi bilo da su ga obučili za čuvara krda kamila.

raja

pre 3 godine

Kad nemože da igra kao Novak onda bar da ga imitira. Ma dajte ljudi, on se divi Novaku i mislim da mu je Nole uzor. Ali na žalost nikada ne može biti Novak i to je svestan

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

momak je shvatio da se neće leba najesti od tenisa i krenuo da se bavi onim što zna bolje - cirkusom i lovom na pažnju javnosti. Moderna su vremena, reality show je stigao i u sport. Prestaće kad bude video da nije interesantan, zato je najbolje ne ohrabrivati ga i ne cerekati se na njegova majmunisanja, kao i sa svakom drugom budalom.

nike

pre 3 godine

Najinteresantnije je, sto ovu nesigurni kukavicu, svi hvale sto je direktan, iskren, kaze sta misli. A upravo je suprotno. Covek je neiskren u svemu sta kaze ili radi.
Pokusava da se slepa na Federerov pozitivan imidz, koji je stvorio Najki, a ovde koristi negativan odnos zapadnih medija prema Novaku na isti nacin. Tu nema nikakve iskrenosti, vec samo kalkulacija i zlobe.
A isto i sto se tice tenisa i njegovih mogucnosti, ovo mu je maksimum, sa 26 godina vi pricate o talentu. O talentu moze sa 15-16 godina, a ovaj je u godinama koje su do skoro bile zenit u tenisu. I nije mu samo mentalni kapacitet ogranicenje, vec i teniske sposobnosti. Nije da on ne trenira i da ne zeli zato sto je kao 'vetar' kako kaze, jer ne bi izdrzao 2 meca u 5 seta, povredio bi se. To mu je limit. A za sampiona, pored tehnike i kondicije, naravno da treba i mentalna snaga i kapacitet, koju on nema. Covek bi mogao da veze par turnira i na kratko u top 10, ali to je to. Prosto je nesiguran u sebe, odatle i njegovo ponasanje. Ostatak dolazi od vaspitanja, kada pogledate njega i Tanasisa, sve vam je jasno.

mr

pre 3 godine

Играш свој меч, па још имаш и партнера, и губиш меч, и ти се сетиш неког ко апсолутно везе нема са датим тренутком. Ко ми каже да је овај момак чист у главу дефинитивно везе са животом нема. Па ваљда ћеш прво да мислиш о мечу, о свом партнеру, па ваљда би прво себе требао да ставиш на прво место и да видиш где си грешио пошто си тренутно лош у томе чиме се бавиш.

Cartman

pre 3 godine

Kad ga ovaj nazovi teniser ismeva svima je simpaticno i jos mu se pojedinci slicni njemu prikljucuju. Zamislite kontra situaciju, da Novak napise na Twitteru 17-0 u GS-ovima, pa ceo svet bi ga razapeo iz svih razloga kojih bi mogli da se sete i ne sete.

Kako to

pre 3 godine

Lik je mentalno nestabilna osoba, i potencijalno može da ugrozi Noleta kao onaj što je Moniku Seleš izbacio it takmičenja za ceo život. Treba ga udaljiti zauvek sa terena ako se ne upristoji ili lupati kazne takve da može da ih isplati jedinobako osvoji turnir, što se neće desiti, ima da de smiri smo tako. Mučno mi je više da čitam ovakve vesti

ultrasrbin

pre 3 godine

Jelena, 14. februar 2021 10:54

Blago tebi sa tvojim IQ.
Pa poenta i jeste sto je pred praznim tribinama.
Kome je to namenio?
Koja je svrha?
Novakova imitacija je imala srvhu zabave i skupljanja poena kod publike, a posto publike nema Nikovo glupiranje ima samo jedan cilj. Prozivanje i nipodastavanje novaka

Aleksandar

pre 3 godine

😂😂😂😂 meni je smešno, ne znam za vas. Malo i vi novinari preterujete. Juče napadate Cicipasa koji kaže da ne zna da li je povređen i da nije gledao meč pa onda Nadala koji nijednom recenicom nije rekao da sumnja.Pa i Novak je ranije imitirao sve redom puno puta neukusno pa ništa.

Каурин

pre 3 godine

Уместо да се бориш тенисом, ти се бориш језиком и примитивношћу.
Упркос томе таленат је неспорив, још само да мозак ослободи оног птетходног... Био би одличан тенисер!

Kikujiro

pre 3 godine

Kada ne znaš da pobedjuješ onda se mora nekako privući pažnja do koje ti je toliko stalo pošto je glava ionako prazna.

And again, AO is all about Novak.
Everything is about Novak.The whole year is about Novak. It is not the news if there is no Novak in it. Every player has to be asked about Novak. And what is he doing, playing with their minds.
He is real badass!

box

pre 3 godine

Sto bi rekli Ameri atention whore. E sad, okomio se na Djokovica zato sto je generalno javnost na njegovoj strani jer zapadni svet ne voli Djokovica (da ne ulazimo u razloge) a postuje ga kolko mora. Tako da Kirjos ima zicer situaciju u smislu da cacka najboljeg sto osigurava publicitet, govori sve ono sto bi zapadna javnost htela da govori ali iz lazne pristojnosti ne sme.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Ono kad mentalni kepec pokusa da posprda mentalnu gromadu. Nik nije u stanju da odigra partiju tablica do kraja, a da se ne iznervira i ne izgubi. Zamislite ziveti sa takvom osobom svaki dan..

brka

pre 3 godine

Moram da priznam i mene nervira to slanje srca, to je ostalo od vremena Pepe Imasa. Slati srca nekim arogantnim Amerikancima ili Britancima dok te vredjaju i zvizde je van svake pameti. Trazeci necije odobravanje i ljubav kao da mu nasa podrška i ljubav nije dovoljna.. Ne znam.. Mozda ga to sve cini jos vecim covekom od nas, ali ipak mi smeta..

Ccc

pre 3 godine

Da li vi vidite koliko je ovo smesno sa slanjem ljubavi publici, jeste da smara vise ovaj Kirjos ali brate I Novak ga pretruje sa ovim glupostima van tenisa, cuj salje srca I ljubav publici, koje klasicno foliranje I uvlacenje da bi bio voljen od strane nekog ko ne zeli da ga voli.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Naše ljude sudeći po komentarima njegovo ponašanje uvek iziritira. I tako je po ko zna koji put jedan čovek koji je očigledan provokator, a pre svega nekulturan, ipak uspeo u svojoj niskoj nameri...

Milan_PT

pre 3 godine

Pa morao je da pozdravi publiku ovako nakon poraza. Svojevremeno je obećao da će ovo uraditi kad sledeći put pobedi Novaka. Postalo je i njemu jasno da sa ovakvom igrom ima male šanse i da sretne Novaka. Čak i u hodniku hotela...

raja

pre 3 godine

A i mislim da je ovo dobar početak Kirjosa. Pošto je naučio pozdrav publici, sad možda dvoručni bekhend, pa malo ozbiljnosti u igri, kondicija, par pravila u tenisu...ma ima toga ali, napreduje. Sad da li će uspeti da osvoji neki trofej, ne verujem ali bože moj važno je učestvovati makar na ovakav način kad već ne zna da igra tenis.

Milija

pre 3 godine

Cekaj, kad Nole imitira druge tenisere, onda su Srbi: "Ha ha, smijesan nas Nole, jes' ga skin'o!", ali kad neko imitira Noleta onda su Srbi: "Fuj, nije smijesno, psihijatrija, zavera, kako ga nije sramota!". Mislim, ljudi, ne budite licemeri.

raja

pre 3 godine

Nije lako ni budala biti!!!
(Milan, 14. februar 2021 08:41)

Naprotiv Milane, vidiš kako to Kirjosu uspeva. Čak i previše no negde mora i Kirjos biti prvi makar i kao budala.

chupavi

pre 3 godine

Ne znam jel se meni samo cini, ali ovi pucaju iz svih oruzja. Ulazu sve sto imaju da Noleta izbace iz ritma i ne osvoji turnir.

Ne razumem sta je sporno u povredi na proslom mecu. Nole nije glumio jer je gubio, nego je poceo da oseca bol kod 2:0 u setovima a u petom setu je odigrao dobro ali su valjda o
poceli da deluju lekovi za bolove...

nike

pre 3 godine

Ovog za ovo treba kazniti od strane aTP-a.
Kad je Djokovic sa 20 godina, videvsi od nekih kolega ranije, dobronamerno imitirao neke kolege, pokusavajuci da zabavi publiku, razapet je na krst.
Ovaj moron sa 26 godina, zlonamerno, omalovazava aktivnog igraca i svi ga pozdravljaju. Da li on ne treba da bude uzor mladima, ili im je ovakav uzor.
Ako Atp ne reaguje ovo moze da se razvije u veci problem.

Antonio Banderaš

pre 3 godine

U stara vremena, na dvorovima su kraljeve zabavljali muzičari i dvorske budale. Neki od ovih prvih su iza sebe ostavili značajan trag u svojim muzičkim delima. Za druge se ništa ne zna. Ovaj pajac se ozbiljno trudi, no par godina pošto završi karijeru malo ko će se sećati da je uopšte postojao. Velika šteta za teniski talenat u mozgu džibera.

Jelena

pre 3 godine

Nema ljutnje i Novak je to radio samo ne na zvaničnim mečevima ali dobro oduvek su postojale dvorske lude da zabavljaju ljude.
(vladimir, 14. februar 2021 09:55)

Kako nije na zvanicnim mecevima? Imitirao Rafu i Sarapovu na US openu pred punim stadionom. Ovaj Kirjos se sprdao pred praznim tribinama pre dubl meca 

Kikujiro

pre 3 godine

Ne brini što si ovde sve izgubio, pošto ti ovde podloga ne odgovara i publika ti ne pomaže zablistaćeš na Rolan Garosu, šljaka je ko stvorena za tvoju glavu i za tvoju igru, bar finale očekujemo.

adem

pre 3 godine

ja i kirjos imamo nesto zajdnicko, ne podnosimo njegovo ulizivacko ponasanje, njegov vestacki pokusaj da se dodvori publici. ali priznajemo da je klasa od igraca.

Bole

pre 3 godine

hahah to je to, sport je zabava. Ovi teniseri sebe shvataju previše ozbiljno, sa politički korektim, dosadnim izjavama kao da se bave nuklearnom fizikom, a ne prebacivanjem loptice. Ovaj Nik je car, i treba da ga sprda za ovo. I Novakovi najzagriženiji navijači su se sprdali sa njegovim proslavljanjem pobeda, a kad Nik to uradi uvređeni su. Pa vi ste komedija!

Jumko

pre 3 godine

Sta se cudite sto se okomio na "Goata 17"? Pa on ovo i radi jer zna da je celoj planeti smesno i zanimljivo i da svi isto i misle... Osim naravno jedne drzavice!

Jumko

pre 3 godine

Hahahahaha, a pazi cuda velikoga, pa i noline ismevaju taj performans cim "Goat 17" izgubi, svaki komentar o glupom davanju srca! A sad se kontrasi iscudjavaju...

fenomen

pre 3 godine

Ovaj nikako da stigne do Novaka, uvek ispadne ranije Bas bih voleo da igraju jedan meč. Jedina je sansa da u nekom kupu Srbija dobije Australiju. Mogu da zamislim kakav bi bio šou da recimo u dublu ukrste rekete. Verujem da bi se namerno napucavali na mrezi a mozda bi došlo i do fizickog sukoba.

vladimir

pre 3 godine

Nema ljutnje i Novak je to radio samo ne na zvaničnim mečevima ali dobro oduvek su postojale dvorske lude da zabavljaju ljude.

47304

pre 3 godine

Adem

Ulizivačko ponašanje čovjeka koji piša uz vjetar i tjera pravdu na svoju štetu !!!???

Osim toga kad je publika protiv njega tj za protivnika a on im se zahvaljuje može biti i vrsta ironije i tako dalje bla , bla , truć . .

Vuja neznalica

pre 3 godine

On je suviše mali čovek da bi imitirao Velikog Noleta, pre svega zato što mu je IQ otprilike jednak broju osvojenih GS i Masters turnira njegovog idola (zna se da obožavaoci pokušavaju da imitiraju svoj uzor)

adem

pre 3 godine

ja i kirjos imamo nesto zajdnicko, ne podnosimo njegovo ulizivacko ponasanje, njegov vestacki pokusaj da se dodvori publici. ali priznajemo da je klasa od igraca.

Slavujka

pre 3 godine

Ne zna se ko ima veće komplekse od Novaka, ova kreatura ili ovi "naši" što vise po sajtu i titkaju ceo dan protiv Djokovića.

Jedno se zna - Večiti luzeri jedni i drugi.

Jelena

pre 3 godine

Prosle godine je izjavio da su njegove proslave pobeda "cringeworthy" (transfer blama) i da ce tako da pozdravi publiku pred njim, kad ga pobedi sledeci put. 😀

Kikujiro

pre 3 godine

Ne brini što si ovde sve izgubio, pošto ti ovde podloga ne odgovara i publika ti ne pomaže zablistaćeš na Rolan Garosu, šljaka je ko stvorena za tvoju glavu i za tvoju igru, bar finale očekujemo.

Milija

pre 3 godine

Cekaj, kad Nole imitira druge tenisere, onda su Srbi: "Ha ha, smijesan nas Nole, jes' ga skin'o!", ali kad neko imitira Noleta onda su Srbi: "Fuj, nije smijesno, psihijatrija, zavera, kako ga nije sramota!". Mislim, ljudi, ne budite licemeri.

Jumko

pre 3 godine

Sta se cudite sto se okomio na "Goata 17"? Pa on ovo i radi jer zna da je celoj planeti smesno i zanimljivo i da svi isto i misle... Osim naravno jedne drzavice!

Aleksandar

pre 3 godine

😂😂😂😂 meni je smešno, ne znam za vas. Malo i vi novinari preterujete. Juče napadate Cicipasa koji kaže da ne zna da li je povređen i da nije gledao meč pa onda Nadala koji nijednom recenicom nije rekao da sumnja.Pa i Novak je ranije imitirao sve redom puno puta neukusno pa ništa.

Ccc

pre 3 godine

Da li vi vidite koliko je ovo smesno sa slanjem ljubavi publici, jeste da smara vise ovaj Kirjos ali brate I Novak ga pretruje sa ovim glupostima van tenisa, cuj salje srca I ljubav publici, koje klasicno foliranje I uvlacenje da bi bio voljen od strane nekog ko ne zeli da ga voli.

Jumko

pre 3 godine

Hahahahaha, a pazi cuda velikoga, pa i noline ismevaju taj performans cim "Goat 17" izgubi, svaki komentar o glupom davanju srca! A sad se kontrasi iscudjavaju...

Bole

pre 3 godine

hahah to je to, sport je zabava. Ovi teniseri sebe shvataju previše ozbiljno, sa politički korektim, dosadnim izjavama kao da se bave nuklearnom fizikom, a ne prebacivanjem loptice. Ovaj Nik je car, i treba da ga sprda za ovo. I Novakovi najzagriženiji navijači su se sprdali sa njegovim proslavljanjem pobeda, a kad Nik to uradi uvređeni su. Pa vi ste komedija!

raja

pre 3 godine

Kad nemože da igra kao Novak onda bar da ga imitira. Ma dajte ljudi, on se divi Novaku i mislim da mu je Nole uzor. Ali na žalost nikada ne može biti Novak i to je svestan

ultrasrbin

pre 3 godine

Jelena, 14. februar 2021 10:54

Blago tebi sa tvojim IQ.
Pa poenta i jeste sto je pred praznim tribinama.
Kome je to namenio?
Koja je svrha?
Novakova imitacija je imala srvhu zabave i skupljanja poena kod publike, a posto publike nema Nikovo glupiranje ima samo jedan cilj. Prozivanje i nipodastavanje novaka

brka

pre 3 godine

Moram da priznam i mene nervira to slanje srca, to je ostalo od vremena Pepe Imasa. Slati srca nekim arogantnim Amerikancima ili Britancima dok te vredjaju i zvizde je van svake pameti. Trazeci necije odobravanje i ljubav kao da mu nasa podrška i ljubav nije dovoljna.. Ne znam.. Mozda ga to sve cini jos vecim covekom od nas, ali ipak mi smeta..

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Ono kad mentalni kepec pokusa da posprda mentalnu gromadu. Nik nije u stanju da odigra partiju tablica do kraja, a da se ne iznervira i ne izgubi. Zamislite ziveti sa takvom osobom svaki dan..

Jelena

pre 3 godine

Nema ljutnje i Novak je to radio samo ne na zvaničnim mečevima ali dobro oduvek su postojale dvorske lude da zabavljaju ljude.
(vladimir, 14. februar 2021 09:55)

Kako nije na zvanicnim mecevima? Imitirao Rafu i Sarapovu na US openu pred punim stadionom. Ovaj Kirjos se sprdao pred praznim tribinama pre dubl meca 

47304

pre 3 godine

Adem

Ulizivačko ponašanje čovjeka koji piša uz vjetar i tjera pravdu na svoju štetu !!!???

Osim toga kad je publika protiv njega tj za protivnika a on im se zahvaljuje može biti i vrsta ironije i tako dalje bla , bla , truć . .

vladimir

pre 3 godine

Nema ljutnje i Novak je to radio samo ne na zvaničnim mečevima ali dobro oduvek su postojale dvorske lude da zabavljaju ljude.

Rac

pre 3 godine

Nije za ovoga javna scena.
Odabir profesije je rezultat nedostatka učitelja ili obrazovanih roditelja...
Idealno bi bilo da su ga obučili za čuvara krda kamila.

fenomen

pre 3 godine

Ovaj nikako da stigne do Novaka, uvek ispadne ranije Bas bih voleo da igraju jedan meč. Jedina je sansa da u nekom kupu Srbija dobije Australiju. Mogu da zamislim kakav bi bio šou da recimo u dublu ukrste rekete. Verujem da bi se namerno napucavali na mrezi a mozda bi došlo i do fizickog sukoba.

Antonio Banderaš

pre 3 godine

U stara vremena, na dvorovima su kraljeve zabavljali muzičari i dvorske budale. Neki od ovih prvih su iza sebe ostavili značajan trag u svojim muzičkim delima. Za druge se ništa ne zna. Ovaj pajac se ozbiljno trudi, no par godina pošto završi karijeru malo ko će se sećati da je uopšte postojao. Velika šteta za teniski talenat u mozgu džibera.

mr

pre 3 godine

Играш свој меч, па још имаш и партнера, и губиш меч, и ти се сетиш неког ко апсолутно везе нема са датим тренутком. Ко ми каже да је овај момак чист у главу дефинитивно везе са животом нема. Па ваљда ћеш прво да мислиш о мечу, о свом партнеру, па ваљда би прво себе требао да ставиш на прво место и да видиш где си грешио пошто си тренутно лош у томе чиме се бавиш.

nike

pre 3 godine

Najinteresantnije je, sto ovu nesigurni kukavicu, svi hvale sto je direktan, iskren, kaze sta misli. A upravo je suprotno. Covek je neiskren u svemu sta kaze ili radi.
Pokusava da se slepa na Federerov pozitivan imidz, koji je stvorio Najki, a ovde koristi negativan odnos zapadnih medija prema Novaku na isti nacin. Tu nema nikakve iskrenosti, vec samo kalkulacija i zlobe.
A isto i sto se tice tenisa i njegovih mogucnosti, ovo mu je maksimum, sa 26 godina vi pricate o talentu. O talentu moze sa 15-16 godina, a ovaj je u godinama koje su do skoro bile zenit u tenisu. I nije mu samo mentalni kapacitet ogranicenje, vec i teniske sposobnosti. Nije da on ne trenira i da ne zeli zato sto je kao 'vetar' kako kaze, jer ne bi izdrzao 2 meca u 5 seta, povredio bi se. To mu je limit. A za sampiona, pored tehnike i kondicije, naravno da treba i mentalna snaga i kapacitet, koju on nema. Covek bi mogao da veze par turnira i na kratko u top 10, ali to je to. Prosto je nesiguran u sebe, odatle i njegovo ponasanje. Ostatak dolazi od vaspitanja, kada pogledate njega i Tanasisa, sve vam je jasno.

Kikujiro

pre 3 godine

Kada ne znaš da pobedjuješ onda se mora nekako privući pažnja do koje ti je toliko stalo pošto je glava ionako prazna.

And again, AO is all about Novak.
Everything is about Novak.The whole year is about Novak. It is not the news if there is no Novak in it. Every player has to be asked about Novak. And what is he doing, playing with their minds.
He is real badass!

Cartman

pre 3 godine

Kad ga ovaj nazovi teniser ismeva svima je simpaticno i jos mu se pojedinci slicni njemu prikljucuju. Zamislite kontra situaciju, da Novak napise na Twitteru 17-0 u GS-ovima, pa ceo svet bi ga razapeo iz svih razloga kojih bi mogli da se sete i ne sete.

Kako to

pre 3 godine

Lik je mentalno nestabilna osoba, i potencijalno može da ugrozi Noleta kao onaj što je Moniku Seleš izbacio it takmičenja za ceo život. Treba ga udaljiti zauvek sa terena ako se ne upristoji ili lupati kazne takve da može da ih isplati jedinobako osvoji turnir, što se neće desiti, ima da de smiri smo tako. Mučno mi je više da čitam ovakve vesti

Каурин

pre 3 godine

Уместо да се бориш тенисом, ти се бориш језиком и примитивношћу.
Упркос томе таленат је неспорив, још само да мозак ослободи оног птетходног... Био би одличан тенисер!

nike

pre 3 godine

Ovog za ovo treba kazniti od strane aTP-a.
Kad je Djokovic sa 20 godina, videvsi od nekih kolega ranije, dobronamerno imitirao neke kolege, pokusavajuci da zabavi publiku, razapet je na krst.
Ovaj moron sa 26 godina, zlonamerno, omalovazava aktivnog igraca i svi ga pozdravljaju. Da li on ne treba da bude uzor mladima, ili im je ovakav uzor.
Ako Atp ne reaguje ovo moze da se razvije u veci problem.

chupavi

pre 3 godine

Ne znam jel se meni samo cini, ali ovi pucaju iz svih oruzja. Ulazu sve sto imaju da Noleta izbace iz ritma i ne osvoji turnir.

Ne razumem sta je sporno u povredi na proslom mecu. Nole nije glumio jer je gubio, nego je poceo da oseca bol kod 2:0 u setovima a u petom setu je odigrao dobro ali su valjda o
poceli da deluju lekovi za bolove...

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

momak je shvatio da se neće leba najesti od tenisa i krenuo da se bavi onim što zna bolje - cirkusom i lovom na pažnju javnosti. Moderna su vremena, reality show je stigao i u sport. Prestaće kad bude video da nije interesantan, zato je najbolje ne ohrabrivati ga i ne cerekati se na njegova majmunisanja, kao i sa svakom drugom budalom.

Milan_PT

pre 3 godine

Pa morao je da pozdravi publiku ovako nakon poraza. Svojevremeno je obećao da će ovo uraditi kad sledeći put pobedi Novaka. Postalo je i njemu jasno da sa ovakvom igrom ima male šanse i da sretne Novaka. Čak i u hodniku hotela...

raja

pre 3 godine

A i mislim da je ovo dobar početak Kirjosa. Pošto je naučio pozdrav publici, sad možda dvoručni bekhend, pa malo ozbiljnosti u igri, kondicija, par pravila u tenisu...ma ima toga ali, napreduje. Sad da li će uspeti da osvoji neki trofej, ne verujem ali bože moj važno je učestvovati makar na ovakav način kad već ne zna da igra tenis.

raja

pre 3 godine

Nije lako ni budala biti!!!
(Milan, 14. februar 2021 08:41)

Naprotiv Milane, vidiš kako to Kirjosu uspeva. Čak i previše no negde mora i Kirjos biti prvi makar i kao budala.

box

pre 3 godine

Sto bi rekli Ameri atention whore. E sad, okomio se na Djokovica zato sto je generalno javnost na njegovoj strani jer zapadni svet ne voli Djokovica (da ne ulazimo u razloge) a postuje ga kolko mora. Tako da Kirjos ima zicer situaciju u smislu da cacka najboljeg sto osigurava publicitet, govori sve ono sto bi zapadna javnost htela da govori ali iz lazne pristojnosti ne sme.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Naše ljude sudeći po komentarima njegovo ponašanje uvek iziritira. I tako je po ko zna koji put jedan čovek koji je očigledan provokator, a pre svega nekulturan, ipak uspeo u svojoj niskoj nameri...