Sreda, 10.02.2021.

13:20

Kirjos vikao na Marijanu Veljović: Ovo uništava igru! VIDEO

Kontroverzni Australijanac Nik Kirjos je i na drugom uzastopnom meču na Australijan openu napravio scenu.

Izvor: B92

Kirjos vikao na Marijanu Veljoviæ: Ovo uništava igru! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Darki001

pre 3 godine

Australci su pristojan svet ovi malamuti i divljaci unistavaju australijsku kulturu i renome. Ovoga je odavno trebalo izbaciti iz profesionalnoga tenisa.

veder

pre 3 godine

Kirjos je ljudina, apsolutno je u pravu, svako normalan bi isto postupio.
(marko, 10. februar 2021 20:49)

Svako normalan ne bi ovo radio što radi ovaj šarlatan.

Trezeguet

pre 3 godine

Ja nikog ne mrzim, naročito ne Novaka. Poštujem ga kao sportistu i ono što je u svojoj karijeri učinio. "Nolomanija" je simptom koji vredi kritikovati, jer uglavnom nema veze sa sportom. ...
(Cicero, 10. februar 2021 18:59)

Ajde pusti ti to poštovanje Novaka a nazivaš ga "Nolo", ta pritvornost je nepotrebna, mada je ipak bolja od otvorene mržnje punih usta i uzdignuta čela, to je već teška nekultura.
Al ajde, bar nešto i od tebe

466453

pre 3 godine

Sad mu i Marijana kriva.Pa nija ona izmislila ovu tehniku vec tvoji zemljaci!?
(bmiles, 10. februar 2021 18:12)

Informiši se malo, tu tehniku su izmislili i patentirala dva brata Nemci, radi na principu akustičke fazne diferencije, senzori mere vibraciju sajle na dva indentično od sredine mreže udaljena mesta, vremenske prilike daju indentično vrednosti dok je mogućnost da loptica zakači 100% izmedju senzora nemoguća (0.08mm je rezolucija sistema).

marko992

pre 3 godine

Cicero,
ne ulazeci u sve detalje ali ti si Prvi spomenuo nolomaniju na tekst gde svi kritikuju nedogradjenu licnost,pokvarenjaka,licemera,foliranta,...
Mislim da si ti taj koji je pokrenuo vezu sa Novakom,ne znam koji je razlog,niti me interesuje,ali ono sto znam sigurno je da je i danasnje ponasanje Kirjosa bilo toliko jadno da jadnije ne moze biti.O tome ni rec nisi napisao.

bmiles

pre 3 godine

Sad mu i Marijana kriva.Pa nija ona izmislila ovu tehniku vec tvoji zemljaci!?Samo radi posao za koji je zaduzena,masina klikne ona dosudi nema zalbe igraj!Juce sudija na mecu jedno deset puta oprosti Tiafou prekoracenje vremena prilikom servisa,a onda, valjda mu dosadilo da to tolerise,dosudi opomenu i Amer poludi iizgubi me c(mada je vec bilo vidjeno da vise ne moze ni ruke da podigne) pa ispade dobro po Novaka! Ali zasto se on buni,nosila ga publika,pobedio, ali kad cirkusan voli da bude ono sto stalno zamera svetskom broju jedan - u centru paznje,makar to bilo negativno! Dvorskih budala ili bolje receno bice i u buduce,ali ovaj svaki mec,nesto uradi i istresa frustraciju gotovo uvek na sudiju,bas preteruje! Sta cemo sa lomljenjem reketa!? Zvuci cudno da ATP i organizator mudro cute.Valjda im odgovara da Kirgjos i dalje izigrava i pravi ludilo!

Bogoljub

pre 3 godine

Na tekst da je Dušan Lajović pobedio, i plasirao se u treće kolo, 12 komentara!!!
Ovde na ovu potpuno nebitnu vest, već 104 komentara!!! Zaista žalosno.

Cicero

pre 3 godine

@dobro Ja nikog ne mrzim, naročito ne Novaka. Poštujem ga kao sportistu i ono što je u svojoj karijeri učinio. "Nolomanija" je simptom koji vredi kritikovati, jer uglavnom nema veze sa sportom. Potreba ljudi da se poistovećuju sa individualnim uspesima nekoga koga ne poznaju lično i da to uzdižu preko mere dobrog ukusa, bio on teniser ili fudbaler, meni je komična. Ovaj portal zarad klikova izmišlja vesti, kreira veštački "neprijatelje", potpunu u duhu vladajuće politike.

Dakle, nisam se uopšte obraćao ljudima koji vole i prate tenis.

Dobro je što si ponosan na tudje uspehe, bar nešto.

323

pre 3 godine

Australija treba da se "ponosi" ovakvim sportistom.
(323, 10. februar 2021 14:42)


I jos nesto. Da li je dobio opomenu jer je namerno reketom udario mesto na mrezi gde stoji biper koji signalizira sudiji da li je nec?

Dobro

pre 3 godine

Hehe, ali "nasrnuo". Jedno vreme Vilander, sad vam je ovaj nezreli teniser tema. Ne znam kako ćete uspevati da održite rubriku kad "nolomanija" splahne.
(Cicero, 10. februar 2021 16:28)

Dragi Cicerone,
Kad ta, kako kažeš ‘nolomanija’ isplahne, za koju godinu, na ovom sajtu će biti drugačije, to je sigurno i neminovno, kao što će da bude sa Nadalomanijom i Federeromanijom. Dodješ, budeš i odeš. Panta rei.
Ipak, pošto sam deo te ‘Manije’, otići ću odavde sa divnim uspomenama na velikog igrača koji sa dvojicom ostalih iz top 3 ima pozitivan skor, 17 i više GS turnira u džepu, i puno radosti koje nam je Nole doneo.
Pitanje za tebe Cicerone: a šta ćeš ti kad ‘nolomanija’ splahne? Gde ćeš? Koga ćeš onda da mrziš? Neće ti biti lako...

miki

pre 3 godine

Samo u Srbiji ne cene Novaka.. ma srbi ne cene nista svoje.. zato je i tu gde smo.. nivo indije.. plate i prljavstine ma mozda i manje od indije..sa ovakvim patriotima nista cudno

nema ovde leba

pre 3 godine

Otvorim frizider Kirjos,otvorim haubu kad ono Kirjos,podignem wc solju kad gle opet Kirjos,e onda me zestoko potera sednem na solju olaksam se i pustim vodu,naraviucenije sa gov...om ne moze drukcije

Ccc

pre 3 godine

Jedva cekam da Novak opet pukne na sudije kao sto radi na svakom turniru da vidim onda komentare... secam se proslog AO kada mu je sudija oduzeo poen jer je dva puta premasio vreme za servis. Ajde oladite od Kirjosa, svi ovo rade ali svi sportisti.

Red

pre 3 godine

Kako bi Kirijos oducio Nola od tenisa.. Ne mogu da prezalim sto se ne sastaju u narednoj rundi..
(Dejan, 10. februar 2021 14:18)

Vec ga je dvaput oducavao. Na fabricka!
(Jon Bon Jovi, 10. februar 2021 16:14) #

Hm,kako se Nolemrzci pecaju na te dve pobede Nika na nebitnim turnirima,a gle ne pecaju se ko je sta osvojio,cudno?
Smesni i jedan i drugi.

Dragana

pre 3 godine

Nik zaista ponekad ume da pretera ali potpuno razumem igrače kojima sve ovo smeta jer ovo stvarno ubija igru i tenis uopšte. Imao je potpuno pravo. Što se Marijane tiče deluje mi jako uobraženo a i preterala je sa estetskim intervencijama na licu.

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Kako bi Kirijos oducio Nola od tenisa.. Ne mogu da prezalim sto se ne sastaju u narednoj rundi..
(Dejan, 10. februar 2021 14:18)

Vec ga je dvaput oducavao. Na fabricka!

Azerot

pre 3 godine

Sta je u pravu bre, sta pricate ljudi. To sluzi da se zna da li je bio nec ili ne, koga briga sta on misli, nije apsolutno niko duzan njega da slusa nego samo on da slusa pravila. Ali je lik navikao da kuka jer je ta generacija samozivih klinaca sad u tim godinama, ovi tiktokeri kad nabiju malo godina jos bice duplo gori pamtite sad ove reci.

Vanja

pre 3 godine

Ajde pa da vas vidim sta cete pisati ako i Djokovicu "potrefi" ova masina kad je u neispravnom stanju pa ga mozda zakine za neki poen zbog nepostojeceg neca.

Edgar

pre 3 godine

Nemojte molim vas porediti nekada prvog igrača sveta sa 17 grend slem titula Mekinroa i trenutno 45-og sa jednim osvojenim fjučersom i četiri čelendžera , Kirjosom.
Prvi je igračina i buntovnik drugi misli da zna, u stvari je običan agresivac, koji će nakon karijere biti rijaliti mušterija, i trenuta preokupacija mu je da vređa sve oko sebe da bi drugi reagovali a on da kao parazit živi na njihovim reakcijama.
Zato Nole ćuti i pusta Kirjosa da gubi.

Rowing coach

pre 3 godine

Nik je kao delikventi u skloli, maltretiraju sve, vicu, prave haos, dok ne dobiju preko njuske i manji su od makovog zrna. 😀😀😀

Jelena

pre 3 godine

Ne, vole nas izrazito. Zato navijaju protiv svakog na ic. Protiv rysa, hrvata i cele istocne evrope. Cist rasizam. Plus OK je ako vice na masinu i sudiju? Zar to nije prvo suludo a drugo kaznjivo?
(Sarkazam, 10. februar 2021 15:49) 

Pa Kirjos je bas nedavno izjavio da najvise voli zene iz istocne Evrope. Bivse devojke sa kojima je bio u duzim vezama su Hrvatica Ajla Tomljanovoc i Ruskinja Ana Kalinskaya.

Cicero

pre 3 godine

Hehe, ali "nasrnuo". Jedno vreme Vilander, sad vam je ovaj nezreli teniser tema. Ne znam kako ćete uspevati da održite rubriku kad "nolomanija" splahne.

Nick

pre 3 godine

"Именица 'судија' је женског рода и користи се исто за оба пола." * Именица "судија" МУШКОГ је рода (нпр. "поштен судија"), а тачно је да се користи за особе оба пола.

Jj

pre 3 godine

Da je Nole to uradio, nazvali bi ga divljakom I primitivcem, a kad Kirjos to uradi, onda je to ‘cool’ i publika ga obozava.
Kakvi dupli standardi...

Milosav

pre 3 godine

Gledao sam cetvrti set ovog meca i ne mogu da verujem koja nekulturna i prostacka publika koja urnebesno urla od srece kada Francuz napravi gresku!
Dobro, razumem da navijaju za svog tenisera, ali ovo jos nisam video u Melburnu, a gledam svake godine. Ovo je vise primerno Londonu i NYC kada to rade Novaku, ali Novak je nesto drugo, razumem da ih boli sto je broj jedan, ali sta im je ovaj decko Humbert kriv, bas ga je milina bilo gledati i zao mi je sto nije iskoristio sansu koju je imao u cetvrtom setu.

Ajmo Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

Sarkazam

pre 3 godine

Kirjos je vikao na mašinu i na sudiju. Nije vikao na Srpkinju. Mogla je biti iz bilo koje zemlje, ne podgrevajte da svi mrze nas Srbe.
(Lola, 10. februar 2021 13:24)
Ne, vole nas izrazito. Zato navijaju protiv svakog na ic. Protiv rysa, hrvata i cele istocne evrope. Cist rasizam. Plus OK je ako vice na masinu i sudiju? Zar to nije prvo suludo a drugo kaznjivo?

999

pre 3 godine

...u trecem kolu ga docekuje Dominik Tim.Izdrzacemo ga jos jedno kolo
(boris, 10. februar 2021 14:33)

Na Kiru je uvek dobro staviti lovu protiv jakih igraca jer je u stanju da tuce bilo koga, a isto tako i da izgubi od bilo koga.

BLuka

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.
(BLuka, 10. februar 2021 13:50)

Какве везе има што је жена? Равноправност изгледа баш тако.
У другим спортовима се, иначе, за овакво понашање добијају јавне опомене или искључења.
(Јабучило@
Slažem se da je ravnopravnost u nekim slučajevima brutalna ali ovo nema veze sa tim, ovo je čista agresija.
Naravno, velika zamjerka što ga nije barem opomenula ali je očigledno podlegla utisku agresije od igrača do publike.

Olja

pre 3 godine

Kirjos AO vidi kao pozorisnu scenu koja ce ga proslaviti pa kako god da se pokaze u igri. Definitivno, momak nije uredu. Da je mladji pa da mu se to pripise mladalackim hirovima, koji budu pa prodju, ali ovo njegovo traje. Nema od njega tenisera "velikog kalibra", zivi bili pa vidjeli.

Voja

pre 3 godine

Da se ovako ponašala publika prema njemu,kao što se ponašala prema ovom mučenom Francuzu,derište bi prekinulo meč.A i zašto se on nervira oko ovih stvari,kad njega,navodno,tenis ne interesuje?

Јабучило

pre 3 godine

Neka. Ceka ga u sledecem mecu Sedativ Tim.
(Kiki, 10. februar 2021 13:42)

Ја бих ипак волео да видим утакмицу између Кирјоса и Новака.

Matori Laki

pre 3 godine

U pravu je Nik Kirgios za mašine!
(Bg, 10. februar 2021 13:21)

Ako je tako, onda zabraniti sve mašine, a ti prvi za primer baci svoj smartphone.

Јабучило

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.
(BLuka, 10. februar 2021 13:50)

Какве везе има што је жена? Равноправност изгледа баш тако.
У другим спортовима се, иначе, за овакво понашање добијају јавне опомене или искључења.

War Inside My Head

pre 3 godine

Ovim Australijancima bi bolje bilo da su i oni u obaveznom karantinu bili,možda bi radili na sebi,čitali,razmišljali...

Čombe

pre 3 godine

Bravo za promenu naslova teksta! Jelena nije tamo zato što je srpkinja nego zato sto je jedan od najboljih sudija sveta. Naši teniseri igraju pod našom zastavom ali sudije ne smeju da pripadaju nikome!

Just sayin'

pre 3 godine

U pravu je Nik Kirgios za mašine!
(Bg, 10. februar 2021 13:21)

Ma sta kazes?
A zasto onda traze oko sokolovo kad smatraju da je ljudski faktor( sudija) pogresio?

бата Мишко

pre 3 godine

А "судиница" је?! Уколико нисте знали, именица "судија" је женског рода и користи се исто за оба пола. И жена је судија и мушкарац је судија. Не постоји женски облик именице у женском роду. По вашем, како би се назвали мужјаци штуке и жирафе?

Josip

pre 3 godine

Lik da ne pravi skandale i probleme na turnirima niko ni ne bi pisao o njemu.

Nesporno ima talenta ali to je samo deo koji moraš da imaš da bi postao šampion. O njemu više pišu nego o Vavrinki ili Del Potru a obojica su za njega teniske gromade

Ima i nešto licemerno u publici. Novak kad urlikne ili udari reket o zemlju je nasilnik i problem a ovaj Nik baca rekete na publiku, dere se na nosače loptica, vređa sudije, u sred meča nasloni se na ogradu i gleda meč pored. Vređa tenisere na Tviteru.. Ali onda publika kaže on je showman samo menja dosadni tenis..

Ma nemoj.

djidji

pre 3 godine

Svetu je potrebno da se vise zabavlja i ovaj clown je upravo na pravom mestu u pravom trenutku, on je samo njihova mala figura razlicitost da se malo razbije dosadna kurtoazija i default floskula teniskih izjava! Klasicna dvorska luda i zato ga tolerisu

...

pre 3 godine

Ovog "Grka" sam lično video pre nekoliko dana, tačnije u subotu kako pije i slavi do 4-5 ujutru u klubu zvanog 161 ovde u Melburnu.

Videćemo ko će biti bolji: energetska pića Red Bul (D. Thiem) ili žestoka pića (N. Kyrgios).

WTF

pre 3 godine

Navijao sam za Francuza dok nije ispustio olako pobedu u 4 setu.Od tada sam poceo da navijam za Nika a i bolje je je da je pobedio jer ima vise sanse da izbaci Tima a samim tim da dodje i do polufinala da mu Nole objasni neke stvari.

marko992

pre 3 godine

Kirjos je jos jednom dokazao kakav je covek.Nije on ni temperamentan ni atipican on je samo pokvaren i bezobrazan.Sve radi sracunato,kada gubi pravi predstavu(uz urlanje veoma "civilizovanog" sveta)sve da bi poremetio mnogo mladjeg protivnika(Emberu svaka cast na ponasanju) kada vodi postaje pravi sportista koncentrisan i bez ponasanja kao da je dvorska budala.Prava ljiga od coveka je,zanima me kako iko moze da ga podrzava.
Ipak,navijao sam za njega,ocekujuci poslasticu u sledecem kolu gde ce se ponovo videti pravo lice ove nule od coveka.

Misa

pre 3 godine

Kakva glupost, glavni sudija je imao pravo da preinači odluku linijskih sudija, a nema pravo da preinači odluku mašine koja je očigledno bila u kvaru u tom delu meča, i njoj je bilo jasno, pa je signalizirala supervizoru da provere mašinu.. Mašina mu "ukrala" dva asa u bitnom gemu.

BLuka

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.

Камарад Стаљин

pre 3 godine

Овом момку би требало помоћи. Неће проћи много времена, повредиће неког или себе. Делује занимљиво, готово егзотично у крутом и уштогљеном свету тениса, али њему очито није добро.

Čombe

pre 3 godine

A da nije iz Srbije on ne bi vikao? Dečka boli uvo odakle je sudija pa jel vidite publiku crni, veli, žuti, melezi... Svet se odavno ne loži na krvna zrnca. Ljudi uživajte u igri Novaka i ostalih majstora manite se Srbovanja.

nikola

pre 3 godine

Necu da ulazim u to sta je on pricao na racun Djokovica itd, nije bitno, ali njega stvarno treba smiriti, jednom, i to dobro. Previse sebi dozvoljava, i previse mu se dozvoljava.

Čombe

pre 3 godine

A da nije iz Srbije on ne bi vikao? Dečka boli uvo odakle je sudija pa jel vidite publiku crni, veli, žuti, melezi... Svet se odavno ne loži na krvna zrnca. Ljudi uživajte u igri Novaka i ostalih majstora manite se Srbovanja.

marko992

pre 3 godine

Kirjos je jos jednom dokazao kakav je covek.Nije on ni temperamentan ni atipican on je samo pokvaren i bezobrazan.Sve radi sracunato,kada gubi pravi predstavu(uz urlanje veoma "civilizovanog" sveta)sve da bi poremetio mnogo mladjeg protivnika(Emberu svaka cast na ponasanju) kada vodi postaje pravi sportista koncentrisan i bez ponasanja kao da je dvorska budala.Prava ljiga od coveka je,zanima me kako iko moze da ga podrzava.
Ipak,navijao sam za njega,ocekujuci poslasticu u sledecem kolu gde ce se ponovo videti pravo lice ove nule od coveka.

...

pre 3 godine

Ovog "Grka" sam lično video pre nekoliko dana, tačnije u subotu kako pije i slavi do 4-5 ujutru u klubu zvanog 161 ovde u Melburnu.

Videćemo ko će biti bolji: energetska pića Red Bul (D. Thiem) ili žestoka pića (N. Kyrgios).

Josip

pre 3 godine

Lik da ne pravi skandale i probleme na turnirima niko ni ne bi pisao o njemu.

Nesporno ima talenta ali to je samo deo koji moraš da imaš da bi postao šampion. O njemu više pišu nego o Vavrinki ili Del Potru a obojica su za njega teniske gromade

Ima i nešto licemerno u publici. Novak kad urlikne ili udari reket o zemlju je nasilnik i problem a ovaj Nik baca rekete na publiku, dere se na nosače loptica, vređa sudije, u sred meča nasloni se na ogradu i gleda meč pored. Vređa tenisere na Tviteru.. Ali onda publika kaže on je showman samo menja dosadni tenis..

Ma nemoj.

бата Мишко

pre 3 godine

А "судиница" је?! Уколико нисте знали, именица "судија" је женског рода и користи се исто за оба пола. И жена је судија и мушкарац је судија. Не постоји женски облик именице у женском роду. По вашем, како би се назвали мужјаци штуке и жирафе?

djidji

pre 3 godine

Svetu je potrebno da se vise zabavlja i ovaj clown je upravo na pravom mestu u pravom trenutku, on je samo njihova mala figura razlicitost da se malo razbije dosadna kurtoazija i default floskula teniskih izjava! Klasicna dvorska luda i zato ga tolerisu

Just sayin'

pre 3 godine

U pravu je Nik Kirgios za mašine!
(Bg, 10. februar 2021 13:21)

Ma sta kazes?
A zasto onda traze oko sokolovo kad smatraju da je ljudski faktor( sudija) pogresio?

Matori Laki

pre 3 godine

U pravu je Nik Kirgios za mašine!
(Bg, 10. februar 2021 13:21)

Ako je tako, onda zabraniti sve mašine, a ti prvi za primer baci svoj smartphone.

Jj

pre 3 godine

Da je Nole to uradio, nazvali bi ga divljakom I primitivcem, a kad Kirjos to uradi, onda je to ‘cool’ i publika ga obozava.
Kakvi dupli standardi...

Milosav

pre 3 godine

Gledao sam cetvrti set ovog meca i ne mogu da verujem koja nekulturna i prostacka publika koja urnebesno urla od srece kada Francuz napravi gresku!
Dobro, razumem da navijaju za svog tenisera, ali ovo jos nisam video u Melburnu, a gledam svake godine. Ovo je vise primerno Londonu i NYC kada to rade Novaku, ali Novak je nesto drugo, razumem da ih boli sto je broj jedan, ali sta im je ovaj decko Humbert kriv, bas ga je milina bilo gledati i zao mi je sto nije iskoristio sansu koju je imao u cetvrtom setu.

Ajmo Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

nikola

pre 3 godine

Necu da ulazim u to sta je on pricao na racun Djokovica itd, nije bitno, ali njega stvarno treba smiriti, jednom, i to dobro. Previse sebi dozvoljava, i previse mu se dozvoljava.

Olja

pre 3 godine

Kirjos AO vidi kao pozorisnu scenu koja ce ga proslaviti pa kako god da se pokaze u igri. Definitivno, momak nije uredu. Da je mladji pa da mu se to pripise mladalackim hirovima, koji budu pa prodju, ali ovo njegovo traje. Nema od njega tenisera "velikog kalibra", zivi bili pa vidjeli.

Čombe

pre 3 godine

Bravo za promenu naslova teksta! Jelena nije tamo zato što je srpkinja nego zato sto je jedan od najboljih sudija sveta. Naši teniseri igraju pod našom zastavom ali sudije ne smeju da pripadaju nikome!

BLuka

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.

Камарад Стаљин

pre 3 godine

Овом момку би требало помоћи. Неће проћи много времена, повредиће неког или себе. Делује занимљиво, готово егзотично у крутом и уштогљеном свету тениса, али њему очито није добро.

War Inside My Head

pre 3 godine

Ovim Australijancima bi bolje bilo da su i oni u obaveznom karantinu bili,možda bi radili na sebi,čitali,razmišljali...

Voja

pre 3 godine

Da se ovako ponašala publika prema njemu,kao što se ponašala prema ovom mučenom Francuzu,derište bi prekinulo meč.A i zašto se on nervira oko ovih stvari,kad njega,navodno,tenis ne interesuje?

Nick

pre 3 godine

"Именица 'судија' је женског рода и користи се исто за оба пола." * Именица "судија" МУШКОГ је рода (нпр. "поштен судија"), а тачно је да се користи за особе оба пола.

Sarkazam

pre 3 godine

Kirjos je vikao na mašinu i na sudiju. Nije vikao na Srpkinju. Mogla je biti iz bilo koje zemlje, ne podgrevajte da svi mrze nas Srbe.
(Lola, 10. februar 2021 13:24)
Ne, vole nas izrazito. Zato navijaju protiv svakog na ic. Protiv rysa, hrvata i cele istocne evrope. Cist rasizam. Plus OK je ako vice na masinu i sudiju? Zar to nije prvo suludo a drugo kaznjivo?

Јабучило

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.
(BLuka, 10. februar 2021 13:50)

Какве везе има што је жена? Равноправност изгледа баш тако.
У другим спортовима се, иначе, за овакво понашање добијају јавне опомене или искључења.

WTF

pre 3 godine

Navijao sam za Francuza dok nije ispustio olako pobedu u 4 setu.Od tada sam poceo da navijam za Nika a i bolje je je da je pobedio jer ima vise sanse da izbaci Tima a samim tim da dodje i do polufinala da mu Nole objasni neke stvari.

BLuka

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.
(BLuka, 10. februar 2021 13:50)

Какве везе има што је жена? Равноправност изгледа баш тако.
У другим спортовима се, иначе, за овакво понашање добијају јавне опомене или искључења.
(Јабучило@
Slažem se da je ravnopravnost u nekim slučajevima brutalna ali ovo nema veze sa tim, ovo je čista agresija.
Naravno, velika zamjerka što ga nije barem opomenula ali je očigledno podlegla utisku agresije od igrača do publike.

Azerot

pre 3 godine

Sta je u pravu bre, sta pricate ljudi. To sluzi da se zna da li je bio nec ili ne, koga briga sta on misli, nije apsolutno niko duzan njega da slusa nego samo on da slusa pravila. Ali je lik navikao da kuka jer je ta generacija samozivih klinaca sad u tim godinama, ovi tiktokeri kad nabiju malo godina jos bice duplo gori pamtite sad ove reci.

Јабучило

pre 3 godine

Neka. Ceka ga u sledecem mecu Sedativ Tim.
(Kiki, 10. februar 2021 13:42)

Ја бих ипак волео да видим утакмицу између Кирјоса и Новака.

Dobro

pre 3 godine

Hehe, ali "nasrnuo". Jedno vreme Vilander, sad vam je ovaj nezreli teniser tema. Ne znam kako ćete uspevati da održite rubriku kad "nolomanija" splahne.
(Cicero, 10. februar 2021 16:28)

Dragi Cicerone,
Kad ta, kako kažeš ‘nolomanija’ isplahne, za koju godinu, na ovom sajtu će biti drugačije, to je sigurno i neminovno, kao što će da bude sa Nadalomanijom i Federeromanijom. Dodješ, budeš i odeš. Panta rei.
Ipak, pošto sam deo te ‘Manije’, otići ću odavde sa divnim uspomenama na velikog igrača koji sa dvojicom ostalih iz top 3 ima pozitivan skor, 17 i više GS turnira u džepu, i puno radosti koje nam je Nole doneo.
Pitanje za tebe Cicerone: a šta ćeš ti kad ‘nolomanija’ splahne? Gde ćeš? Koga ćeš onda da mrziš? Neće ti biti lako...

Edgar

pre 3 godine

Nemojte molim vas porediti nekada prvog igrača sveta sa 17 grend slem titula Mekinroa i trenutno 45-og sa jednim osvojenim fjučersom i četiri čelendžera , Kirjosom.
Prvi je igračina i buntovnik drugi misli da zna, u stvari je običan agresivac, koji će nakon karijere biti rijaliti mušterija, i trenuta preokupacija mu je da vređa sve oko sebe da bi drugi reagovali a on da kao parazit živi na njihovim reakcijama.
Zato Nole ćuti i pusta Kirjosa da gubi.

Rowing coach

pre 3 godine

Nik je kao delikventi u skloli, maltretiraju sve, vicu, prave haos, dok ne dobiju preko njuske i manji su od makovog zrna. 😀😀😀

999

pre 3 godine

...u trecem kolu ga docekuje Dominik Tim.Izdrzacemo ga jos jedno kolo
(boris, 10. februar 2021 14:33)

Na Kiru je uvek dobro staviti lovu protiv jakih igraca jer je u stanju da tuce bilo koga, a isto tako i da izgubi od bilo koga.

Red

pre 3 godine

Kako bi Kirijos oducio Nola od tenisa.. Ne mogu da prezalim sto se ne sastaju u narednoj rundi..
(Dejan, 10. februar 2021 14:18)

Vec ga je dvaput oducavao. Na fabricka!
(Jon Bon Jovi, 10. februar 2021 16:14) #

Hm,kako se Nolemrzci pecaju na te dve pobede Nika na nebitnim turnirima,a gle ne pecaju se ko je sta osvojio,cudno?
Smesni i jedan i drugi.

Bogoljub

pre 3 godine

Na tekst da je Dušan Lajović pobedio, i plasirao se u treće kolo, 12 komentara!!!
Ovde na ovu potpuno nebitnu vest, već 104 komentara!!! Zaista žalosno.

Misa

pre 3 godine

Kakva glupost, glavni sudija je imao pravo da preinači odluku linijskih sudija, a nema pravo da preinači odluku mašine koja je očigledno bila u kvaru u tom delu meča, i njoj je bilo jasno, pa je signalizirala supervizoru da provere mašinu.. Mašina mu "ukrala" dva asa u bitnom gemu.

veder

pre 3 godine

Kirjos je ljudina, apsolutno je u pravu, svako normalan bi isto postupio.
(marko, 10. februar 2021 20:49)

Svako normalan ne bi ovo radio što radi ovaj šarlatan.

nema ovde leba

pre 3 godine

Otvorim frizider Kirjos,otvorim haubu kad ono Kirjos,podignem wc solju kad gle opet Kirjos,e onda me zestoko potera sednem na solju olaksam se i pustim vodu,naraviucenije sa gov...om ne moze drukcije

323

pre 3 godine

Australija treba da se "ponosi" ovakvim sportistom.
(323, 10. februar 2021 14:42)


I jos nesto. Da li je dobio opomenu jer je namerno reketom udario mesto na mrezi gde stoji biper koji signalizira sudiji da li je nec?

miki

pre 3 godine

Samo u Srbiji ne cene Novaka.. ma srbi ne cene nista svoje.. zato je i tu gde smo.. nivo indije.. plate i prljavstine ma mozda i manje od indije..sa ovakvim patriotima nista cudno

bmiles

pre 3 godine

Sad mu i Marijana kriva.Pa nija ona izmislila ovu tehniku vec tvoji zemljaci!?Samo radi posao za koji je zaduzena,masina klikne ona dosudi nema zalbe igraj!Juce sudija na mecu jedno deset puta oprosti Tiafou prekoracenje vremena prilikom servisa,a onda, valjda mu dosadilo da to tolerise,dosudi opomenu i Amer poludi iizgubi me c(mada je vec bilo vidjeno da vise ne moze ni ruke da podigne) pa ispade dobro po Novaka! Ali zasto se on buni,nosila ga publika,pobedio, ali kad cirkusan voli da bude ono sto stalno zamera svetskom broju jedan - u centru paznje,makar to bilo negativno! Dvorskih budala ili bolje receno bice i u buduce,ali ovaj svaki mec,nesto uradi i istresa frustraciju gotovo uvek na sudiju,bas preteruje! Sta cemo sa lomljenjem reketa!? Zvuci cudno da ATP i organizator mudro cute.Valjda im odgovara da Kirgjos i dalje izigrava i pravi ludilo!

marko992

pre 3 godine

Cicero,
ne ulazeci u sve detalje ali ti si Prvi spomenuo nolomaniju na tekst gde svi kritikuju nedogradjenu licnost,pokvarenjaka,licemera,foliranta,...
Mislim da si ti taj koji je pokrenuo vezu sa Novakom,ne znam koji je razlog,niti me interesuje,ali ono sto znam sigurno je da je i danasnje ponasanje Kirjosa bilo toliko jadno da jadnije ne moze biti.O tome ni rec nisi napisao.

Trezeguet

pre 3 godine

Ja nikog ne mrzim, naročito ne Novaka. Poštujem ga kao sportistu i ono što je u svojoj karijeri učinio. "Nolomanija" je simptom koji vredi kritikovati, jer uglavnom nema veze sa sportom. ...
(Cicero, 10. februar 2021 18:59)

Ajde pusti ti to poštovanje Novaka a nazivaš ga "Nolo", ta pritvornost je nepotrebna, mada je ipak bolja od otvorene mržnje punih usta i uzdignuta čela, to je već teška nekultura.
Al ajde, bar nešto i od tebe

Cicero

pre 3 godine

Hehe, ali "nasrnuo". Jedno vreme Vilander, sad vam je ovaj nezreli teniser tema. Ne znam kako ćete uspevati da održite rubriku kad "nolomanija" splahne.

466453

pre 3 godine

Sad mu i Marijana kriva.Pa nija ona izmislila ovu tehniku vec tvoji zemljaci!?
(bmiles, 10. februar 2021 18:12)

Informiši se malo, tu tehniku su izmislili i patentirala dva brata Nemci, radi na principu akustičke fazne diferencije, senzori mere vibraciju sajle na dva indentično od sredine mreže udaljena mesta, vremenske prilike daju indentično vrednosti dok je mogućnost da loptica zakači 100% izmedju senzora nemoguća (0.08mm je rezolucija sistema).

Ccc

pre 3 godine

Jedva cekam da Novak opet pukne na sudije kao sto radi na svakom turniru da vidim onda komentare... secam se proslog AO kada mu je sudija oduzeo poen jer je dva puta premasio vreme za servis. Ajde oladite od Kirjosa, svi ovo rade ali svi sportisti.

Dragana

pre 3 godine

Nik zaista ponekad ume da pretera ali potpuno razumem igrače kojima sve ovo smeta jer ovo stvarno ubija igru i tenis uopšte. Imao je potpuno pravo. Što se Marijane tiče deluje mi jako uobraženo a i preterala je sa estetskim intervencijama na licu.

Jelena

pre 3 godine

Ne, vole nas izrazito. Zato navijaju protiv svakog na ic. Protiv rysa, hrvata i cele istocne evrope. Cist rasizam. Plus OK je ako vice na masinu i sudiju? Zar to nije prvo suludo a drugo kaznjivo?
(Sarkazam, 10. februar 2021 15:49) 

Pa Kirjos je bas nedavno izjavio da najvise voli zene iz istocne Evrope. Bivse devojke sa kojima je bio u duzim vezama su Hrvatica Ajla Tomljanovoc i Ruskinja Ana Kalinskaya.

Cicero

pre 3 godine

@dobro Ja nikog ne mrzim, naročito ne Novaka. Poštujem ga kao sportistu i ono što je u svojoj karijeri učinio. "Nolomanija" je simptom koji vredi kritikovati, jer uglavnom nema veze sa sportom. Potreba ljudi da se poistovećuju sa individualnim uspesima nekoga koga ne poznaju lično i da to uzdižu preko mere dobrog ukusa, bio on teniser ili fudbaler, meni je komična. Ovaj portal zarad klikova izmišlja vesti, kreira veštački "neprijatelje", potpunu u duhu vladajuće politike.

Dakle, nisam se uopšte obraćao ljudima koji vole i prate tenis.

Dobro je što si ponosan na tudje uspehe, bar nešto.

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Kako bi Kirijos oducio Nola od tenisa.. Ne mogu da prezalim sto se ne sastaju u narednoj rundi..
(Dejan, 10. februar 2021 14:18)

Vec ga je dvaput oducavao. Na fabricka!

Vanja

pre 3 godine

Ajde pa da vas vidim sta cete pisati ako i Djokovicu "potrefi" ova masina kad je u neispravnom stanju pa ga mozda zakine za neki poen zbog nepostojeceg neca.

Darki001

pre 3 godine

Australci su pristojan svet ovi malamuti i divljaci unistavaju australijsku kulturu i renome. Ovoga je odavno trebalo izbaciti iz profesionalnoga tenisa.

Čombe

pre 3 godine

A da nije iz Srbije on ne bi vikao? Dečka boli uvo odakle je sudija pa jel vidite publiku crni, veli, žuti, melezi... Svet se odavno ne loži na krvna zrnca. Ljudi uživajte u igri Novaka i ostalih majstora manite se Srbovanja.

Misa

pre 3 godine

Kakva glupost, glavni sudija je imao pravo da preinači odluku linijskih sudija, a nema pravo da preinači odluku mašine koja je očigledno bila u kvaru u tom delu meča, i njoj je bilo jasno, pa je signalizirala supervizoru da provere mašinu.. Mašina mu "ukrala" dva asa u bitnom gemu.

Cicero

pre 3 godine

Hehe, ali "nasrnuo". Jedno vreme Vilander, sad vam je ovaj nezreli teniser tema. Ne znam kako ćete uspevati da održite rubriku kad "nolomanija" splahne.

Vanja

pre 3 godine

Ajde pa da vas vidim sta cete pisati ako i Djokovicu "potrefi" ova masina kad je u neispravnom stanju pa ga mozda zakine za neki poen zbog nepostojeceg neca.

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Kako bi Kirijos oducio Nola od tenisa.. Ne mogu da prezalim sto se ne sastaju u narednoj rundi..
(Dejan, 10. februar 2021 14:18)

Vec ga je dvaput oducavao. Na fabricka!

Ccc

pre 3 godine

Jedva cekam da Novak opet pukne na sudije kao sto radi na svakom turniru da vidim onda komentare... secam se proslog AO kada mu je sudija oduzeo poen jer je dva puta premasio vreme za servis. Ajde oladite od Kirjosa, svi ovo rade ali svi sportisti.

Dragana

pre 3 godine

Nik zaista ponekad ume da pretera ali potpuno razumem igrače kojima sve ovo smeta jer ovo stvarno ubija igru i tenis uopšte. Imao je potpuno pravo. Što se Marijane tiče deluje mi jako uobraženo a i preterala je sa estetskim intervencijama na licu.

djidji

pre 3 godine

Svetu je potrebno da se vise zabavlja i ovaj clown je upravo na pravom mestu u pravom trenutku, on je samo njihova mala figura razlicitost da se malo razbije dosadna kurtoazija i default floskula teniskih izjava! Klasicna dvorska luda i zato ga tolerisu

Јабучило

pre 3 godine

Neka. Ceka ga u sledecem mecu Sedativ Tim.
(Kiki, 10. februar 2021 13:42)

Ја бих ипак волео да видим утакмицу између Кирјоса и Новака.

WTF

pre 3 godine

Navijao sam za Francuza dok nije ispustio olako pobedu u 4 setu.Od tada sam poceo da navijam za Nika a i bolje je je da je pobedio jer ima vise sanse da izbaci Tima a samim tim da dodje i do polufinala da mu Nole objasni neke stvari.

999

pre 3 godine

...u trecem kolu ga docekuje Dominik Tim.Izdrzacemo ga jos jedno kolo
(boris, 10. februar 2021 14:33)

Na Kiru je uvek dobro staviti lovu protiv jakih igraca jer je u stanju da tuce bilo koga, a isto tako i da izgubi od bilo koga.

BLuka

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.

...

pre 3 godine

Ovog "Grka" sam lično video pre nekoliko dana, tačnije u subotu kako pije i slavi do 4-5 ujutru u klubu zvanog 161 ovde u Melburnu.

Videćemo ko će biti bolji: energetska pića Red Bul (D. Thiem) ili žestoka pića (N. Kyrgios).

Камарад Стаљин

pre 3 godine

Овом момку би требало помоћи. Неће проћи много времена, повредиће неког или себе. Делује занимљиво, готово егзотично у крутом и уштогљеном свету тениса, али њему очито није добро.

marko992

pre 3 godine

Kirjos je jos jednom dokazao kakav je covek.Nije on ni temperamentan ni atipican on je samo pokvaren i bezobrazan.Sve radi sracunato,kada gubi pravi predstavu(uz urlanje veoma "civilizovanog" sveta)sve da bi poremetio mnogo mladjeg protivnika(Emberu svaka cast na ponasanju) kada vodi postaje pravi sportista koncentrisan i bez ponasanja kao da je dvorska budala.Prava ljiga od coveka je,zanima me kako iko moze da ga podrzava.
Ipak,navijao sam za njega,ocekujuci poslasticu u sledecem kolu gde ce se ponovo videti pravo lice ove nule od coveka.

nikola

pre 3 godine

Necu da ulazim u to sta je on pricao na racun Djokovica itd, nije bitno, ali njega stvarno treba smiriti, jednom, i to dobro. Previse sebi dozvoljava, i previse mu se dozvoljava.

Sarkazam

pre 3 godine

Kirjos je vikao na mašinu i na sudiju. Nije vikao na Srpkinju. Mogla je biti iz bilo koje zemlje, ne podgrevajte da svi mrze nas Srbe.
(Lola, 10. februar 2021 13:24)
Ne, vole nas izrazito. Zato navijaju protiv svakog na ic. Protiv rysa, hrvata i cele istocne evrope. Cist rasizam. Plus OK je ako vice na masinu i sudiju? Zar to nije prvo suludo a drugo kaznjivo?

Cicero

pre 3 godine

@dobro Ja nikog ne mrzim, naročito ne Novaka. Poštujem ga kao sportistu i ono što je u svojoj karijeri učinio. "Nolomanija" je simptom koji vredi kritikovati, jer uglavnom nema veze sa sportom. Potreba ljudi da se poistovećuju sa individualnim uspesima nekoga koga ne poznaju lično i da to uzdižu preko mere dobrog ukusa, bio on teniser ili fudbaler, meni je komična. Ovaj portal zarad klikova izmišlja vesti, kreira veštački "neprijatelje", potpunu u duhu vladajuće politike.

Dakle, nisam se uopšte obraćao ljudima koji vole i prate tenis.

Dobro je što si ponosan na tudje uspehe, bar nešto.

Matori Laki

pre 3 godine

U pravu je Nik Kirgios za mašine!
(Bg, 10. februar 2021 13:21)

Ako je tako, onda zabraniti sve mašine, a ti prvi za primer baci svoj smartphone.

Josip

pre 3 godine

Lik da ne pravi skandale i probleme na turnirima niko ni ne bi pisao o njemu.

Nesporno ima talenta ali to je samo deo koji moraš da imaš da bi postao šampion. O njemu više pišu nego o Vavrinki ili Del Potru a obojica su za njega teniske gromade

Ima i nešto licemerno u publici. Novak kad urlikne ili udari reket o zemlju je nasilnik i problem a ovaj Nik baca rekete na publiku, dere se na nosače loptica, vređa sudije, u sred meča nasloni se na ogradu i gleda meč pored. Vređa tenisere na Tviteru.. Ali onda publika kaže on je showman samo menja dosadni tenis..

Ma nemoj.

Čombe

pre 3 godine

Bravo za promenu naslova teksta! Jelena nije tamo zato što je srpkinja nego zato sto je jedan od najboljih sudija sveta. Naši teniseri igraju pod našom zastavom ali sudije ne smeju da pripadaju nikome!

Milosav

pre 3 godine

Gledao sam cetvrti set ovog meca i ne mogu da verujem koja nekulturna i prostacka publika koja urnebesno urla od srece kada Francuz napravi gresku!
Dobro, razumem da navijaju za svog tenisera, ali ovo jos nisam video u Melburnu, a gledam svake godine. Ovo je vise primerno Londonu i NYC kada to rade Novaku, ali Novak je nesto drugo, razumem da ih boli sto je broj jedan, ali sta im je ovaj decko Humbert kriv, bas ga je milina bilo gledati i zao mi je sto nije iskoristio sansu koju je imao u cetvrtom setu.

Ajmo Nole, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

Olja

pre 3 godine

Kirjos AO vidi kao pozorisnu scenu koja ce ga proslaviti pa kako god da se pokaze u igri. Definitivno, momak nije uredu. Da je mladji pa da mu se to pripise mladalackim hirovima, koji budu pa prodju, ali ovo njegovo traje. Nema od njega tenisera "velikog kalibra", zivi bili pa vidjeli.

Just sayin'

pre 3 godine

U pravu je Nik Kirgios za mašine!
(Bg, 10. februar 2021 13:21)

Ma sta kazes?
A zasto onda traze oko sokolovo kad smatraju da je ljudski faktor( sudija) pogresio?

Јабучило

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.
(BLuka, 10. februar 2021 13:50)

Какве везе има што је жена? Равноправност изгледа баш тако.
У другим спортовима се, иначе, за овакво понашање добијају јавне опомене или искључења.

BLuka

pre 3 godine

Ovako se ponašati prema jednoj ženi, praviti ovakav pritisak na nju i još je dovoditi u situvaciju da ga se plaši...svaka vama čast ko je za vas uzor.
(BLuka, 10. februar 2021 13:50)

Какве везе има што је жена? Равноправност изгледа баш тако.
У другим спортовима се, иначе, за овакво понашање добијају јавне опомене или искључења.
(Јабучило@
Slažem se da je ravnopravnost u nekim slučajevima brutalna ali ovo nema veze sa tim, ovo je čista agresija.
Naravno, velika zamjerka što ga nije barem opomenula ali je očigledno podlegla utisku agresije od igrača do publike.

Nick

pre 3 godine

"Именица 'судија' је женског рода и користи се исто за оба пола." * Именица "судија" МУШКОГ је рода (нпр. "поштен судија"), а тачно је да се користи за особе оба пола.

Dobro

pre 3 godine

Hehe, ali "nasrnuo". Jedno vreme Vilander, sad vam je ovaj nezreli teniser tema. Ne znam kako ćete uspevati da održite rubriku kad "nolomanija" splahne.
(Cicero, 10. februar 2021 16:28)

Dragi Cicerone,
Kad ta, kako kažeš ‘nolomanija’ isplahne, za koju godinu, na ovom sajtu će biti drugačije, to je sigurno i neminovno, kao što će da bude sa Nadalomanijom i Federeromanijom. Dodješ, budeš i odeš. Panta rei.
Ipak, pošto sam deo te ‘Manije’, otići ću odavde sa divnim uspomenama na velikog igrača koji sa dvojicom ostalih iz top 3 ima pozitivan skor, 17 i više GS turnira u džepu, i puno radosti koje nam je Nole doneo.
Pitanje za tebe Cicerone: a šta ćeš ti kad ‘nolomanija’ splahne? Gde ćeš? Koga ćeš onda da mrziš? Neće ti biti lako...

бата Мишко

pre 3 godine

А "судиница" је?! Уколико нисте знали, именица "судија" је женског рода и користи се исто за оба пола. И жена је судија и мушкарац је судија. Не постоји женски облик именице у женском роду. По вашем, како би се назвали мужјаци штуке и жирафе?

Jj

pre 3 godine

Da je Nole to uradio, nazvali bi ga divljakom I primitivcem, a kad Kirjos to uradi, onda je to ‘cool’ i publika ga obozava.
Kakvi dupli standardi...

Jelena

pre 3 godine

Ne, vole nas izrazito. Zato navijaju protiv svakog na ic. Protiv rysa, hrvata i cele istocne evrope. Cist rasizam. Plus OK je ako vice na masinu i sudiju? Zar to nije prvo suludo a drugo kaznjivo?
(Sarkazam, 10. februar 2021 15:49) 

Pa Kirjos je bas nedavno izjavio da najvise voli zene iz istocne Evrope. Bivse devojke sa kojima je bio u duzim vezama su Hrvatica Ajla Tomljanovoc i Ruskinja Ana Kalinskaya.

Trezeguet

pre 3 godine

Ja nikog ne mrzim, naročito ne Novaka. Poštujem ga kao sportistu i ono što je u svojoj karijeri učinio. "Nolomanija" je simptom koji vredi kritikovati, jer uglavnom nema veze sa sportom. ...
(Cicero, 10. februar 2021 18:59)

Ajde pusti ti to poštovanje Novaka a nazivaš ga "Nolo", ta pritvornost je nepotrebna, mada je ipak bolja od otvorene mržnje punih usta i uzdignuta čela, to je već teška nekultura.
Al ajde, bar nešto i od tebe

Voja

pre 3 godine

Da se ovako ponašala publika prema njemu,kao što se ponašala prema ovom mučenom Francuzu,derište bi prekinulo meč.A i zašto se on nervira oko ovih stvari,kad njega,navodno,tenis ne interesuje?

466453

pre 3 godine

Sad mu i Marijana kriva.Pa nija ona izmislila ovu tehniku vec tvoji zemljaci!?
(bmiles, 10. februar 2021 18:12)

Informiši se malo, tu tehniku su izmislili i patentirala dva brata Nemci, radi na principu akustičke fazne diferencije, senzori mere vibraciju sajle na dva indentično od sredine mreže udaljena mesta, vremenske prilike daju indentično vrednosti dok je mogućnost da loptica zakači 100% izmedju senzora nemoguća (0.08mm je rezolucija sistema).

bmiles

pre 3 godine

Sad mu i Marijana kriva.Pa nija ona izmislila ovu tehniku vec tvoji zemljaci!?Samo radi posao za koji je zaduzena,masina klikne ona dosudi nema zalbe igraj!Juce sudija na mecu jedno deset puta oprosti Tiafou prekoracenje vremena prilikom servisa,a onda, valjda mu dosadilo da to tolerise,dosudi opomenu i Amer poludi iizgubi me c(mada je vec bilo vidjeno da vise ne moze ni ruke da podigne) pa ispade dobro po Novaka! Ali zasto se on buni,nosila ga publika,pobedio, ali kad cirkusan voli da bude ono sto stalno zamera svetskom broju jedan - u centru paznje,makar to bilo negativno! Dvorskih budala ili bolje receno bice i u buduce,ali ovaj svaki mec,nesto uradi i istresa frustraciju gotovo uvek na sudiju,bas preteruje! Sta cemo sa lomljenjem reketa!? Zvuci cudno da ATP i organizator mudro cute.Valjda im odgovara da Kirgjos i dalje izigrava i pravi ludilo!

War Inside My Head

pre 3 godine

Ovim Australijancima bi bolje bilo da su i oni u obaveznom karantinu bili,možda bi radili na sebi,čitali,razmišljali...

veder

pre 3 godine

Kirjos je ljudina, apsolutno je u pravu, svako normalan bi isto postupio.
(marko, 10. februar 2021 20:49)

Svako normalan ne bi ovo radio što radi ovaj šarlatan.

Rowing coach

pre 3 godine

Nik je kao delikventi u skloli, maltretiraju sve, vicu, prave haos, dok ne dobiju preko njuske i manji su od makovog zrna. 😀😀😀

miki

pre 3 godine

Samo u Srbiji ne cene Novaka.. ma srbi ne cene nista svoje.. zato je i tu gde smo.. nivo indije.. plate i prljavstine ma mozda i manje od indije..sa ovakvim patriotima nista cudno

Red

pre 3 godine

Kako bi Kirijos oducio Nola od tenisa.. Ne mogu da prezalim sto se ne sastaju u narednoj rundi..
(Dejan, 10. februar 2021 14:18)

Vec ga je dvaput oducavao. Na fabricka!
(Jon Bon Jovi, 10. februar 2021 16:14) #

Hm,kako se Nolemrzci pecaju na te dve pobede Nika na nebitnim turnirima,a gle ne pecaju se ko je sta osvojio,cudno?
Smesni i jedan i drugi.

Edgar

pre 3 godine

Nemojte molim vas porediti nekada prvog igrača sveta sa 17 grend slem titula Mekinroa i trenutno 45-og sa jednim osvojenim fjučersom i četiri čelendžera , Kirjosom.
Prvi je igračina i buntovnik drugi misli da zna, u stvari je običan agresivac, koji će nakon karijere biti rijaliti mušterija, i trenuta preokupacija mu je da vređa sve oko sebe da bi drugi reagovali a on da kao parazit živi na njihovim reakcijama.
Zato Nole ćuti i pusta Kirjosa da gubi.

Azerot

pre 3 godine

Sta je u pravu bre, sta pricate ljudi. To sluzi da se zna da li je bio nec ili ne, koga briga sta on misli, nije apsolutno niko duzan njega da slusa nego samo on da slusa pravila. Ali je lik navikao da kuka jer je ta generacija samozivih klinaca sad u tim godinama, ovi tiktokeri kad nabiju malo godina jos bice duplo gori pamtite sad ove reci.

nema ovde leba

pre 3 godine

Otvorim frizider Kirjos,otvorim haubu kad ono Kirjos,podignem wc solju kad gle opet Kirjos,e onda me zestoko potera sednem na solju olaksam se i pustim vodu,naraviucenije sa gov...om ne moze drukcije

323

pre 3 godine

Australija treba da se "ponosi" ovakvim sportistom.
(323, 10. februar 2021 14:42)


I jos nesto. Da li je dobio opomenu jer je namerno reketom udario mesto na mrezi gde stoji biper koji signalizira sudiji da li je nec?

Bogoljub

pre 3 godine

Na tekst da je Dušan Lajović pobedio, i plasirao se u treće kolo, 12 komentara!!!
Ovde na ovu potpuno nebitnu vest, već 104 komentara!!! Zaista žalosno.

marko992

pre 3 godine

Cicero,
ne ulazeci u sve detalje ali ti si Prvi spomenuo nolomaniju na tekst gde svi kritikuju nedogradjenu licnost,pokvarenjaka,licemera,foliranta,...
Mislim da si ti taj koji je pokrenuo vezu sa Novakom,ne znam koji je razlog,niti me interesuje,ali ono sto znam sigurno je da je i danasnje ponasanje Kirjosa bilo toliko jadno da jadnije ne moze biti.O tome ni rec nisi napisao.

Darki001

pre 3 godine

Australci su pristojan svet ovi malamuti i divljaci unistavaju australijsku kulturu i renome. Ovoga je odavno trebalo izbaciti iz profesionalnoga tenisa.