Nova vest
Tenis

Četvrtak, 23.01.2020.

16:30

"Prestravio sam se, loptica je išla pravo u glavu" VIDEO

Rafael Nadal, najbolji teniser sveta, još jednom se izvinio devojčici što skuplja lopte, nakon što ju je nenamerno pogodio u glavu.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Daniel Pockett/Getty Images

Španski teniser je na meču protiv Federika Delbonisa slučajno pogodio dete, posle čega je brzo dotrčao do nje da vidi da li je u redu.

Nakon što mu je ona potvrdila da je dobro, Rafa ju je očinski poljubio.

"Iskreno, bio sam prestravljen zbog nje. Loptica je bila baš brza i pogodila ju je u glavu. Ona je super hrabra devojčica", rekao je Nadal.

Potom je usledio komentar čoveka koji ga je intervjuisao: "I dobila je poljubac od tebe. Siguran sam da je ovde nekoliko ljudi koji bi to cenili. Ne brini za svoju suprugu", našalio se on.

"Ne, ne. Ne brinem uopšte. Verovatno i ona posle 15 godina ne brine mnogo. Iskreno, ovo je bio jedan od najzastrašujućih momenata na terenu koje sam imao u karijeri, pošto je loptica išla pravo u glavu, a imam užasna sećanja na Vimbldon od pre par godina. Tako da sam veoma srećan što je dobro, veoma si hrabra, svaka čast", dodao je Rafa.

Nadal je prokomentarisao i meč, kao i rivalitet sa Novakom i Rodžerom. Od 49 sekunde možete pogledati deo kada Španac priča o "zastrašujućem momentu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve