Federer o Marijani: Nisam znao da ona to zna

Rodžer Federer prokomentarisao je detalj koji je zasenio njegovu spektakularnu pobedu u četvrtfinalu Australijan opena.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2020.

06:25

Federer o Marijani: Nisam znao da ona to zna
Photo by Quinn Rooney/Getty Images

Švajcarac je spasao čak sedam meč lopti i posle troipočasovne borbe savladao Tenisa Sandgrena 6:3, 2:6, 2:6, 7:6 (8), 6:3.

Čak ni činjenica da će u polufinalu igrati sa Novakom Đokovićem nije u centru pažnje teniske javnosti kao Federerova verbalna epizoda sa glavnom sudinicom meča Marijanom Veljović.

Naime, Federer je tokom drugog seta bio vrlo nervozan pa je opsovao linijskog sudiju upotrebivši reč na slovo "J". To je stiglo do Veljovićeve koja ga je odmah opomenula i očitala mu kratku "bukvicu" nakon čega se Švajcarac smirio.

Pročitajte još
Srpski autoritet – Marijana obuzdala Federerov temperament VIDEO

"Razumem, nekad smo mogli da pričamo sa linijskim sudijama. Sada mi kažu idi kod glavnog. OK, ići ću kod glavnog sudije. Preći ću ceo teren jer nije dozvoljeno pričati sa igračima. Iskreno, bio sam frustrira u jednom trenutku posle, ne znam ni koliko možda 15 sati na terenu. To je normalno. Bilo mi je malo teško. Nije baš kao da sam poznat po psovanju i sličnom. Nije ni da je ceo stadion mogao da čuje. Ali nije problem, prihvatam kritiku", rekao je Federer.

Pročitajte još Srpkinja oduševila Bušar: Pustite Federera, nego, ko je devojka u stolici?

Novinar ga je upitao da li je psovao na engleskom.

"Bila je mešavina jezika. Ona (Marijana, prim. aut) očigledno priča nekoliko. Nisam to znao. Sledeći put ću da proverim kod linijskih sudija", našalio se Federer.

Federer će igrati protiv Đokovića u polufinalu AO 2020. u četvrtak ujutru od 9.30 po našem vremenu. To će biti njihov jubilarni 50. međusobni duel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: