Slab otpor – Federer počistio Krajinovića u Melburnu

Filip Krajinović eliminisan je u drugom kolu Australijan opena od Rodžera Federera.

Izvor: PT

Sreda, 22.01.2020.

12:28

Slab otpor – Federer počistio Krajinovića u Melburnu
Photo by Darrian Traynor/Getty Images

Srpski teniser odigrao je loš meč, izgledao je nemoćno na terenu i na kraju je izgubio maksimalnim rezultatom – 6:1, 6:4, 6:2.

Federer će u trećem kolu igrati protiv Džona Milmana koji je eliminisao talentovanog Poljaka Huberta Hurkača.

Krajinović ovako ne neslavan način završava učešće na prvom Grend slemu u sezoni. Poraz od Rodžera nije iznenađenje, štaviše očekivan je, ali svi su mislili da će Filip pružiti jači otpor.

Srpski teniser je na momente igrao dobar tenis, ali je takvih momenata bilo veoma malo i kratko su trajali.

Od starta meča Federer je nametnuo svoj tempo i posle nekoliko minuta na semaforu je bilo 0:4. Krajinović je uspeo da se upiše na semafor, što mu naravno nije bilo dovoljno (6:1).

Rodžer je i u drugom setu došao prvi do brejka, ali ovoga puta je srpski teniser uspeo da se vrati. Filip ja oduzeo servis protivniku i izjednačio na 4:4.

Međutim, već u narednom gemu je ispustio svoj servis, Federer je u narednom potvrdio brejk i rezultatom 6:4 poveo sa 2-0.

U trećem setu Krajinović nije uspeo da održi kontinuitet, požalio se i na povredu i na kraju je izgubio ovaj period sa 6:1.

Meč ste mogli da pratite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: