Kec u Melburnu: B92 opet na Australijan openu!

Tradicionalno svakog januara u centru pažnje u svetu sporta je Australijan open, a i ove godine B92 će imati svog predstavnika u Melburnu.

Izvor: B92

Utorak, 14.01.2020.

15:20

Kec u Melburnu: B92 opet na Australijan openu!
Foto: Privatna arhiva

U našem standardnom specijalu AUSOPEN2020 i ove godine imaćemo posebnu rubriku posvećenu praćenju dešavanja sa lica mesta, gde će biti naš novinar Zoran Kecman.

Kecman će se pobrinuti da Vas kroz svoju rubriku Kec u Melburnu na vreme informiše o poslednjim dešavanjima iz Australije uz svakodnevne interesantne priče i intervjue sa našim i stranim teniserima ali i legendama i svim relevantnim ličnostima koji se budu našli u Melburnu ovog januara.

Naravno, to nije sve što vam donosimo tokom prvog od četiri Grend slema – svakodnevno ćemo birati Utisak dana, a možete i da čitate o legendama Australijan opena, istoriji turnira, najboljim pojedincima, poenima, izjavama...

Zoran će se redovno javljati iz Melburna, a vama ostaje da se uživate uz najbolji tenis u naredne dve nedelje i navijate za naše predstavnike u Melburnu.

Vaš B92 sport
Foto: Getty Images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: