Sreda, 29.01.2020.

09:00

Spektakularni Tim eliminisao Nadala!

Dominik Tim savladao je Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima (7:6, 7:6, 4:6, 7:6) i plasirao se u polufinale Australijan opena.

Izvor: MT

Spektakularni Tim eliminisao Nadala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

436 Komentari

Sortiraj po:

Simo

pre 4 godine

koliko nerealnih komentara brate mili...svi sve znaju

evo ja pojma nemam ko će igrati u polufinalu...jer je sve baš moguće, pa čak i da Federer osvoji titulu

teniski ekspert od 2011

pre 4 godine

Nije slucajno da Rafa ima samo 1 osvojen AO. Ovo mu je najslabiji grend slem.
Sto se sansi tice postoje kvote za pobednika turnira pa pravac kladionica:
Na Novaka je 1.4 na Tima je 6, na Zvereva je 16 a na Rodzera je kvota 17 da
ce osvojiti turnir. Ovo je lepe prilika svima koji misle da su sanse Novaka 10% da osvaja da se obogate.

ja

pre 4 godine

Potpuno ocekivano je bilo da Nadal izgubi. Ja sam bio ubedjen da ce izgubiti jos prethodni mec od Kirgiosa, ali tamo se provukao kroz dva tai-brejka. E danas ga je napokon sreca napustila i izgubio je 3 tai-brejka, mada s obzirom na Timovu igru realno je bilo da sve setove izgubi mnogo pre tai-brejkova. Napravio je Tim protiv Rafe 65 vinera uz 49 greski i takva statistika je sasvim dovoljna da nekog pobedite i sa 3:0.
Sem toga cinjenica da je Tim pobedjivao Nadala i na sljaci, dovoljno govori o tome koliko njegova igra ne odgovara Nadalu.
Sto se tice Novaka mislim da ce on sigurno biti u finalu, jer su velike sanse da Federer sutrasnji mec preda bez igre, posto je i sam svestan da je daleko od dobre forme, a sad su se uz to pojavile i ozbiljne povrede.
Ako slucajno i izadje na teren to ce verovatno biti Novakova najlaksa pobeda nad Rodzerom na nekom gren slemu.
Sto se tice drugog polufinala Tim-Zverev tu se ne bih usudio da prognoziram pobednika. Bez obzira na danasnju Timovu igru, tu ce imati drugacijeg protivnika i morace potpuno drugacije da igra. Videcemo ko ce se bolje snaci u tom mecu, ali mislim da su sanse izjednacene.
U svakom slucaju i jedan i drugi su podjednako teski protivnici za Novaka. Mislim da je Zverev manje mentalno jak i da bi protiv njega Novak imao vece sanse, ali i Dominika moze da pobedi ako Novak odigra na svom maksimumu ili bar blizu tog maklsimuma.

Dejan

pre 4 godine

antiDebil, 29. januar 2020 16:08

STRUCAN KOMENTAR,NEMA STA.
FOLIRANT NADAL NA ZALOST MNOGIH VEC OVE GODINE POSTAJE NAJBOLJI SVIH VREMENA.ATP GAZDE POKUSAVAJU NA SVE NACINE DA GA ONEMOGUCE U TOME JER IM JE UGROZEN PROFIT KOJI IM DODNOSI SVETI FEDERER.
DJOKOVIC JE TU SAMO DA BI STITIO FEDERERU NJEGOV GOAT,ZATO IM SE OBOJICI NAMESTAJU LAKI ZREBOVI.
AKO MU SE KOJIM SLUCAJEM NOVAK OPASNO PRIBLIZI TADA CE POCETI DA MU NAMESTAJU NAJTEZE ZREBOVE.
ZIVI BILI PA VIDELI.

Milan

pre 4 godine

A ko kaže da će igrati 5 setova u finalu? Nije zgoreg da te podsetim da je Tim već pobeđivao Noleta i na Gren Slemovima i to sa 3:0 na RG pre par godina!


Ovo kao validan argument moze da uzme samo teniska neznalica. To je bilo na RG 2017. godine kad je Novak bio daleko od svoje forme, i kad je vukao hronicnu povredu lakta. Osim toga, od svih GS turnira, Novak je najslabije rezultate imao upravo na RG. Sad se igra na njegovom AO, i Novak je u sasvim dobroj formi, doduse ne znamo koliko dobroj jer jos nije imao nekog ko ce ga naterati da igra svoj najbolji tenis. Uz to 2017. je bio u padu samopouzdanja jer je godinu dana unazad igrao lose, a sad je pun samopouzdanja nakon osvajanja ATP kupa sa reprezentacijom, kao nakon osvajanja Dejvis kupa. Da napomenem i da je Novak prilicno popravio svoj servis unposlednje vreme, posle ove pauze je to bas primetno, sto mu daje novu dimenziju u igri.

Pitaj druga Pajkovica

pre 4 godine

Rafa prvi pravi brejk u prvom setu, onda i u drugom opet pravi brejk, ali kad ne ide - onda ne ide. O borbenosti da ne pricam , to se zna. "Princ sljake" je odigrao kljucne momente fenomenalno. Zasluzuje potpuno, a i vreme je da uzme prvi slem. Mi Rafini navijaci sada navijamo za njega. A nasem Rafi zelimo prvenstveno dobro zdravlje, a samim tim i pohod u nove teneske rekorde. Uvek uz najveceg sportistu. Vamos iz Srbije!

veder

pre 4 godine

Pa jesi gledao meč? Biće veoma teško i u polufinalu i u finalu u slučaju da dođe do finala!
(Ivan, 29. januar 2020 18:57)

Gledao meč, i video 4x mreža i jednom set gde mreža 'oće' Tima, i video Rafine zicere u mrežu... to je odlučilo pobednika. Rafa je set dobio čisto sa brejkom, ovaj uz pomoć mrežice, razlika je zar ne?

Jack

pre 4 godine

Zex
Moze Novak jos koji put da izgubi u 2 seta od Rogera, ali smem da potpisem da nikada vise na 3 dobijena nece izgubiti od Svajcarca,trenutno je i forma bitna, a Roger zaista deluje kao da je vec i trebao biti kuci na skijanju, a Novak po meni mozda cak bolje nego ikad izgleda, servira fenomenalno, krece se kao sa 25 godina, pogadja vinere iz svih delova terena i sto je najbitnije fizicki je na vrhuncu moze 5 sati da igra u istom ritmu...

heba

pre 4 godine

termodinamicar@ Srbi imaju dusu, dzabe ti moc, pare, standard, sila itd.. Duhovna strana je uvek jaca. Zato smo pibedili Germane kad god je trebalo.
(pribil, 29. januar 2020 16:54)

A je li? E, baš ga pogodi. Koje šablonsko bezvezno rezonovabje.

veder

pre 4 godine

Posle ovoliko zrele današnje partije Tima ubeđen sam da sa ove druge strane žreba bilo ko da pobedi Federer ili Đoković nebitno, da niti jedan od njih neće imati ni 10% šanse da osvoji ovaj Slem protiv pobednika para Tim - Zverev to sam apsolutno siguran! Došlo je vreme da mlađa generacija uzme Gren Slem! Današnja velika partija Tima to potvrđuje! Bravo Tim majstore!
(Ivan, 29. januar 2020 17:46)

Novak neće imati ni 10 odsto šanse sa Timom?? Odjedanput niko ne može Timu ništa? Nadal je očajno odigrao sva tri tajbrejka, i neshvatljivim promašajima izgubio meč. U prošlom AO finalu, Novak je počistio boljeg Nadala od ovog današnjeg sa 3:0, a ovde je Tim dobio jer je Rafa očajno igaro tajbrejkove, dakle, Tim neće imati neke velike šanse protiv Novaka u pet setova, ako Novak dođe do finala. Nema teorije da ga dobije u pet setova pa taman pogađao još luđe poene nego danas. Pet setova je to dečko, sa Novakom ni Feđa nije mogao da izađe na kraj.

Ivan

pre 4 godine

Novak neće imati ni 10 odsto šanse sa Timom?? Odjedanput niko ne može Timu ništa? Nadal je očajno odigrao sva tri tajbrejka, i neshvatljivim promašajima izgubio meč. U prošlom AO finalu, Novak je počistio boljeg Nadala od ovog današnjeg sa 3:0, a ovde je Tim dobio jer je Rafa očajno igaro tajbrejkove, dakle, Tim neće imati neke velike šanse protiv Novaka u pet setova, ako Novak dođe do finala. Nema teorije da ga dobije u pet setova pa taman pogađao još luđe poene nego danas. Pet setova je to dečko, sa Novakom ni Feđa nije mogao da izađe na kraj.
(veder, 29. januar 2020 18:17)

A ko kaže da će igrati 5 setova u finalu? Nije zgoreg da te podsetim da je Tim već pobeđivao Noleta i na Gren Slemovima i to sa 3:0 na RG pre par godina! Ovako kako sada deluje, zaista Tim je veoma veoma ozbiljan protivnik a Noletu ne odgovara ama baš nikako nikako! Moraće da pruži 150% da bi ga savladao naravno pod uslovom da prethodno pobedi Federera u polufinalu što neće biti nimalo lako! Nikada nije lako pobedio Federera eto imaš statistiku na netu pa se uveri! Bez obzira u kojoj je formi Švajcarac on je Noletu uvek zadavao poprilično problema i uvek su bili teški i epski mečevi! I nije Nadal poklonio Timu sva ta 3 taj brejka već ih je Austrijanac zaradio svojom fenomenalnom igorm! Pa jesi gledao meč? Biće veoma teško i u polufinalu i u finalu u slučaju da dođe do finala!

bmiles

pre 4 godine

Moja prognoza je Novak - Zverev u finalu sa epilogom da je Novak novi/stari sampion AO osmi put gde ga stavlja na tron "Kralj betona" i na samo 2 koraka od Rafe i 3 koraka od Federera.Kad znamo da su ga Kurijer i Anakona vec proglasili najboljim u dekadi 2010-2020,trka za najboljeg ikad nije zavrsena,Ostao je samo taj odlucujuci faktor pa da sve dileme konacno budu rasciscene.Iskreno se nadam tome kao veliki navijac Novaka.Federer juce nije trenirao,povreda prepona iziskuje mirovanje,pitanje je da li ce izaci na megdan?Takodje otvoren je put da ga Novak nastavi li ovako prestigne i po nedeljama na vrhu kao #1,a tada nece biti nikakve dileme koje najbolji ikad,zar ne!?Ajmo Noooooleeeeeee!

Ggh

pre 4 godine

Preko polovina komentara na ovoj temi je čisto trolovanje koje BLAGE VEZE nema sa današnjim izvrsnim mečom Tim - Nadal hahahaha! Ljudi, ova dvojica fenomenalnih tenisera su danas odigrali fantastičan meč, dajte malo o tome, manite se primitivnih prepucavanja!

nesa

pre 4 godine

Bezveze sto je Rafa izgubio, jer sam siguran da Nole prolazi u finale a i Rafa bi sigurno dobio Zvereva u polufinalu. Pa teniski klasik, nema lepse.

kvisko

pre 4 godine

Treba biti realan, Nadal gazi 34-tu i nije cudo da izgubi od nekog top igraca koji je 7-8 godina mladji od njega. Osim toga na tvrdoj podlozi Nadal nikad nije prvi favorit na bilo kom turniru.

Ivan

pre 4 godine

Fenomenalan meč! Odlični Tim je veoma kvalitetnom i zrelom partijom eliminisao Nadala i time potvrdio da je spreman da uzme i Gren Slem! U ovom meču Nadal nije odigrao ništa pogrešno, naprotiv, radio je ono što uvek radi, bio je agresivan, borben, brz, dinamičan, ali jednostavno Tim je danas bio nesavladiv! Sve nalete Nadala je izdržao, vraćao brejkove, gađao vinere, ma jednostavno odigrao je vrhunsku partiju i sasvim zasluženo pobedio velikog protivnika po prvi put na Gren Slemu u njihovom rivalstvu! Posle ovoliko zrele današnje partije Tima ubeđen sam da sa ove druge strane žreba bilo ko da pobedi Federer ili Đoković nebitno, da niti jedan od njih neće imati ni 10% šanse da osvoji ovaj Slem protiv pobednika para Tim - Zverev to sam apsolutno siguran! Došlo je vreme da mlađa generacija uzme Gren Slem! Današnja velika partija Tima to potvrđuje! Bravo Tim majstore!

DMX

pre 4 godine

Ali zato Germani imaju pare, drzave, bogatsvi, standard, moc, dok krezubi srbi zevaju u TV i kao svaka sirotinja, broje tudje pare.
(Termodinamicar, 29. januar 2020 16:03)

meni je moj standard najjači iako nisu neke pare u pitanju...dvaput godišnje na more,zimovanje i blejanje po kafićima,svakodnevni ribolov i branje pečuraka,vožnja biciklom... teško da će to neki švabo postići...

mile

pre 4 godine

veliki sam navijac nola,mnogo bi voleo da uzme ao,mnogo ce mu znaciti,ali ne potcenjujte federera pre vremena,ja bi voleo da ga zgazi 3-0 i konacno ga posalje u penziju

sasho

pre 4 godine

Tim je mnogo teži rival Djokoviću od Nadala ako dodju do finala. Mlad, željan uspeha, odličan teniser, jako udara, brz,fizički izuzetno sprean teniser.Šanse 50%-50%.Imao je Djoković težak poraz od Tima u Londonu.

Zoran

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Shigman, 29. januar 2020 14:30)

# Link komentara
Preporučujem (+31)
Ne preporučujem (-248)
Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15

Jooooj pa šta bi?

Dvorska budala

pre 4 godine

Dobro je, jedan kandidat za GOAT-a manje u igri za GS.Tim je nesvesno smanjio Nolu pritisak, mada je možda i nezgodniji protivnik od Rafe. Ostaje da Nolo rutinski pošalje Federera na skijanje pa čak i da ne osvoji AO, bar mu glavni konkurenti nisu odmakli.

Optimista pripravnik

pre 4 godine

Nisam bas nesto siguran da Nole uzme AO.
I ako mu uspe da prodje Rodzera, bice mu nezgodno protiv Tima ili Sase Zvereva.
Jos kad sam procitao ovoaj clanak na B92 o tome da ga muci migrena i ne vidi dobro ... uuuuuh ... ne valja. Valjda ce sve biti normalno i da ce biti 100% zdrav protiv Rodzera, a i u finalu, ako do njega dodje.
Idemo, tigre !!!

Goran

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:39)

A sta je razlika izmedju Nemca i Austrijanca? Isti narod, isti obicaji, isti jezik... Bas kao mi i Crnogorci


Zajednički jezik ali su drugi narod. A mi i Crnogorci se izgleda više razlikujemo.

nikol dz feimija

pre 4 godine

ДА ЛИ ЈЕ ЈОШ У ЉУБАВИ СА Српкињом рођеном у Француској, чији родитељи су рођени у Србији ?

Честитике за победу. Велики успех. Рафу је излудео психички а и физички, Ник, е сада ће свима полако бити јасно шта све трпи, издржава и надјачава Новак Ђоковић, коме је стално тако а успева да побеђује до краја и диже трофеје.

Milan

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)

Ako Nole odigra dobro Majami ili Indijan Vels, moze poprilicno da uveca prednost, jer je prosle godine na oba turnira ispadao na samom pocetku.

corona virus

pre 4 godine

Thiem ispada u polufinalu... još je zelen da napravi dva podviga jedan za drugim.

Nadao sam se 5 tajbrejkova, tako da ko god da postane polufinalista crkne malo. Dobili smo 3, što i nije tako loše.

Jack

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Hahahahahah odavno se nisam ovako slatko nasmejao majstore... Sto se meca tice dobar je Dominik pitanje da li ce u finale gde ga vec ceka Novak jer i Roger ako odluci da izadje bice ponizen, a znajuci kakav je sportista trudnice se maximalno i jos vise povrediti tako da verovatno predaje pre meca. 4 dana pauze nije lose svaki dan zestok trening sa ozbiljnim sparingom i Novak osvaja 90posto ovaj turnir. A kada osvoji sledi verovatno jos 2 slema ove godine i nadam se ta olimpijada i tu se prica zavrsava o GOATU...

Crni96

pre 4 godine

Noletu se sve otvorilo!
Ne kazem da je lako, ali da je lijepa situacija,jeste.
Nadam se da uzima ovo, pa kad bude RG onda cemo lupat glavu o broju 18. Korak po korak.. Federer izgleda loše, dok Nadal na betonu i travi nije ništa posebno.. a pitanje kako će proći i na šljaci.. Uglavnom samo da je Nole zdrav!💪

TekCeDabude

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)

Ne brini Ti nije ni Nole glupav,vrana, da osvaja sve turnire,a kad krene americka turneja ne brani nista ni u Indijan Welsu ni Majamiju tek ce onda da uveca razliku. Sem Spanije,Madrida nigde do Wimbldona nema poene da brani.Igra ova dva u USA,Madrid,Rim i Roland Garos do tada, a i posle Wimbldona tek moze da poveca razliku na USA openu,Torontu. Nego nesto Zverev ceo fond poklanja od milion dolara,ako osvi AO tako da ne krenu neke radnje druge da se desavaju.

pribil

pre 4 godine

termodinamicar@ Srbi imaju dusu, dzabe ti moc, pare, standard, sila itd.. Duhovna strana je uvek jaca. Zato smo pibedili Germane kad god je trebalo.

Biti čovek

pre 4 godine

Tim je zreo momak sad. Igrački primer koji pokušava da napreduje svakim danom i priča iskreno odnosno sportski. Dali vreme za prvi GS ne znam al" neće biti nikom lako ni Novaku ili Rodžeru ako budu igra li sa njim u finalu. Mnogo faktora postoji a to da se Dominik ne plaši trojke pa gubio ili pobeđivao ih.

O meču ne bi punoo jer svaki njihov duel su uvek tesni i zanimljivi. Na šljaci rovovske bitke više a na betonu samo dva puta su igra li na GS. Dostojan rival tj najveći protivnik Rafi na šljaci jeste Dominik Tim posle Novaka.

antiDebil

pre 4 godine

Budimo realni iako navijamo za Novaka,Rafa je imao pretežak žreb na ovoj australiji. Preko Kirijosa koji se vraća polako pa Tima u meču koji je dostojan finala pa da je njega dobio Zverev koji je mlad i u naletu. Mislim da ne pamtim da je neko imao teži žreb,sve mlađi igrači u naponu snage,nijedan meč nije mogao samo da se “odradi”.
(Walt, 29. januar 2020 15:12)

Budimo realni, iako je Nadal jedan obican prevarant i manipulator, da ne kazem mufljuz, da li bi ti zeleo da mu svaki zreb na GS turniru bude kao prosle godine u Australiji, ili kao svaki put kada je osvajao US open ili kao kod one druge titule na wimbledonu... Iqko nastojimo da budemo realni ipak je nerealno da Nadal svltalno ima cirkuske zrebove na GS turnirima!

Gagy

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)


Odbranice sve u inat tebi, spremi aparate da te prikace kad bude bilo potrebno.

zex

pre 4 godine

(Jack, 29. januar 2020 16:17)
Daj boze da si u pravu. Novak je skoro izgubio glatko od Federera. Ipak je to polufinale GS. Bice tesko protiv Federera, ima odlican servis i igrace napadacki. Ako Novak dobije prvi set bice mnogo lakse. Pobedice onaj koji bude imao dan kao i u finalu. Novak je favorit ali daleko od toga da je to sigurno.

Igor Obrenovac

pre 4 godine

@will Mosley
Nisu igrali na USO, na USO Vavrinka je izbacio Noleta, a na zavrsnom mastersu Tim je pobedio Novaka u grupi. Da stvar bude gora Tim ima tri vezane pobede protiv Djokovica i stil igre koji mu nikako neodgovara. Prvo da se prodje Federer, a onda bi bilo bolje Zverev nego Tim.

Termodinamicar

pre 4 godine

@Bocko
Ali zato Germani imaju pare, drzave, bogatsvi, standard, moc, dok krezubi srbi zevaju u TV i kao svaka sirotinja, broje tudje pare.

Todor

pre 4 godine

Ako ni zbog čega drugog, ovaj Nadal mi se ne svidja zbog cele familije koju dovodi na svaki turnir! Loža mu je puna kao 23-trojka u pola četiri... Žena, stričevi, tetke, teče, ujaci, kumovi... još samo komšije fale... Verujem da ga to više opterećuje, nego što ga motiviše... Čim mu ne ide, gleda samo njihova zabrinuta lica... što svakao dekoncentriše i smeta! Bavio sam se nekim sportovima u mladosti i nikad nisam voleo da me gledaju i bodre keva i ćale... Kad vidim kevu zabrinutu, a majke su uvek zabrinute, odmah ispadam iz ritma...

Bojan

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)
I šta ste odlučili, jel uvodite?
(remax, 29. januar 2020 14:59)
Ne, ne uvodimo, ionako ste veći Srbi od Srba. Zato ste po srpskim portalima, vuče vas poreklo.

'Olandjanin

pre 4 godine

Glavna vest: Dusan Tadic u Barseloni!
(sportpaostalo, 29. januar 2020 15:10)

Nije tacno, bar kako tvrde Holandski mediji.
Pozdrav iz Niskozemske.

Will Mousley

pre 4 godine

Ако освоји АО, Ноле од понедељка опет број 1. 

Ђоковић 9720  
Надал 9395 
(Лепи Цане, 29. januar 2020 13:56) 

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.

Will Mousley

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.

Kosta

pre 4 godine

Thiem zasluzuje da ima bar jednu GS titulu.
Zao mi je sto je Rafa izgubio.
Samo realno kazem.
(In, 29. januar 2020 14:11)

Moze prika moze ali nemoj sada , za 2-3 godinice , tada ce nas bas biti briga .

Don Quijote

pre 4 godine

Dobar je igrac Dominik, stabilan, uvek igra isto. Takodje, on protiv Nadala moze da igra opusteno, niko mu nece zameriti ako izgubi.
Ipak mislim da protiv Zvereva nema ni teoretske sanse. On je danas potrosio srecu za celu 2020 godinu. Samo u 4 setu je pet puta pogadjao mrezu , a lopta padala napred u Nadalovo polje. Ostao sam bez teksta koliku je dozu srece imao, a sreca je kvarljiva roba, tesko ce to opet tako.
Ja sam gledao nemacki eurosport i Svabici jesu navijali za Tima, ali nista ozbiljno i bezobrazno.
Jedina zamerka sto nisu pokazali naknadno celendz koji je Nadal trazio a nije dobio. Pravde radi da bar znamo.

salerno

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.

комша

pre 4 godine

Thiem zasluzuje da ima bar jednu GS titulu.
Zao mi je sto je Rafa izgubio.
Samo realno kazem.
(In, 29. januar 2020 14:11)
Титуле се не заслужују. Титуле се освајају!

Ljuti Ciganin

pre 4 godine

Sreća je u ovom meču prevagnula. Kako god, Novak će razbiti bilo kog u finalu. Polufinale je već rešeno.
PS što se Vilander onako skvrčio, šije ga Barbara sa sve nogice....njama :-)

Jumko1

pre 4 godine

Jumko (i prijatelji) jedan isti balavac i provokator. Nadam se da ce B92 uskoro uvesti (kao na zapadu) obavezno registrovanje i ip-adresu check.

Milan Indjija

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:39)

A sta je razlika izmedju Nemca i Austrijanca? Isti narod, isti obicaji, isti jezik... Bas kao mi i Crnogorci.

Will Mousley

pre 4 godine

Djokovic sampion broj jedan prijatno
(igor, 29. januar 2020 15:14)

Polako decko, treba tvoj Djokovic najpre da osvoji titulu ali na putu ka tome mu stoje Kralj Federer i Tim/Zverev.

mitoman

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Svojevremeno kada je bosanski voditelj u dnevniku pročitao vest da je Džumhur pobedio nekog lika sa 64 prema 63, mislio sam nema dalje, kad eto tebe...

marokanac

pre 4 godine

@Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12) Srbi su za razliku od tebe pismeni...

Will Mousley

pre 4 godine

Ovaj decko je protiv Novaka na zavrsnom Masteru pokazao da je sazreo. Uz Medvedeva najopasniji u novoj generaciji. Ukoliko Novak udje u finale mnogo bi mu bilo lakse protiv Zvereva.
(mislim..., 29. januar 2020 14:47)

Nisu igrali na zavrsnom Masteru vec na US openu.

johny

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

A da se uvede anketa da se tebi zabrani da ostavljaš prvi komentar i da ne pišeš budalaštine?

Robert

pre 4 godine

Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
(Shigman, 29. januar 2020 14:30)

Bazel se igra negde u Oktobru...
(ovdejeno1ekralj, 29. januar 2020 14:50)

Meseci se piše malim početnim slovom. I tako u nedogled prepucavanja. :D :D

Walt

pre 4 godine

Budimo realni iako navijamo za Novaka,Rafa je imao pretežak žreb na ovoj australiji. Preko Kirijosa koji se vraća polako pa Tima u meču koji je dostojan finala pa da je njega dobio Zverev koji je mlad i u naletu. Mislim da ne pamtim da je neko imao teži žreb,sve mlađi igrači u naponu snage,nijedan meč nije mogao samo da se “odradi”.

Lololol

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

To im i ja prizeljkujem.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:36)


A vi se ne radujete Novakovom porazu hhahaahhaahha covek vam unistio zivot bre. Nista vam ne pomaze, svake godine titule samo rastu, a vi gubite zivce malo po malo

vlada13

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

a vidim bas je bitno da se naglasi smo mi (srbi) a da si ti (ne srbin)


druze, sta koji k...
opusti se i uzivaj !

Will Mousley

pre 4 godine

Koji gubitnici..., idite i radite za 400 Eura, ostavite milionere nek rade svoj posao..
(bh, 29. januar 2020 15:04)

Ja radim za duplo vise.

remax

pre 4 godine

00

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

I šta ste odlučili, jel uvodite?
(remax, 29. januar 2020 14:59)

Ne, ne uvodimo, ionako ste veći Srbi od Srba. Zato ste po srpskim portalima, vuče vas poreklo.
(Bojan, 29. januar 2020 15:26)

Smanji doživljaj, znaš dobro da se "vi" odnosi na redakciju.

singrrr!

pre 4 godine

tim je u zrelim teniserskim godinama, ali jos uvek napreduje, tzv matorci ( mada je rodzer ipak dosta stariji od noleta i rafe) se trude da zadrze nivo, ali napred vise ne mogu... trce, ali stepenice (godine) klizu nadole... a mladjarija svake godine zrelija...bice tu jos dve-tri godine svega i svacega a nadam se puno ovakvog tenisa kao danas...

Poštovalac igre

pre 4 godine

Propatio sam malo meč.

Tim je ovo dobio zasluženo jer dobio je one važne poene. Sličnog ga imao pre na US Open al" nije uspeo da "amortizuje". Nije ovo Rafin GS turnir definitivno jer bilans 1:4 u finalima govori sve po pravilu. Njegov GS je RG i US Open ponekad. Na Vimbldonu odavno ne može se smatrat favorit jer tamo je bio poslednji put igrao finale 2011 godine. Sve čestitke Austrijancu!" On je napredovao dosta na betonu i ima šansu protiv Zvereva za svoje prvo finale na GS kad se radi o tvrdoj podlozi.

Optimista pripravnik

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

A zasto samo Hrvatima? Zasto ne svima?
Sa jedne mejl (ili jos bolje IP) adrese moze samo jedan nick i to je to.
Ubise nas ovi koji menjaju nickove ko' carape i samo nesto drobe a i pljuju.
Za sve da se uvede registracija!
U Norveskoj ima sajtova na kojima da bi ostavio komentar moras prvo da dokazes da si procitao vest, i daju ti kratak test sa pitanjima u vezi vesti. Ako bi i to uveli ovde, opustela bi ova rubrika drasticno, a i mnoge druge, rekao bih.

Will Mousley

pre 4 godine

Ne diram ja Raftera, on je bio sasvim OK igrač. Već podsećam da je Rodžeru uvalio krompir na RG, a dobio ga i na travi u Haleu. U stvari, pobeđivao je Rodžera kag god je stigao i na sve 3 podloge (treća pobeda je bila na tvrdom u Majamiju)...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:52)

Pa sta? I Nadal je Novaku uvalio krompir na sljaci kad se igralo, da li je to bio RG lli Masters u Rimu ne secam se trenutno.

ultrasrbin

pre 4 godine

STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07

Mozda da te neko obavesti da ispadanje u 1/4 podrazumeva plasan od 5 do 8 mesta. Ne razumem kako Tim da osvoji, a Nadal da bude drugi. U situaciji kada je TIM osvoji prvi preduslov je da je izbacio Nadala.

Barolo

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Hahahahha gaaaaasi internet. Pavle brate, sto ugasi Rasima ovako brutalno?:)))

Will Mousley

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

To im i ja prizeljkujem.

4k4.Dex

pre 4 godine

Sta je sa Nikeom zasto i dalje oblace Nadala u roze? Nije vise decacic... nekad mu je dobro stajalo sad izgleda debilno. Omatoreo izboreo a igra u roze majici bez rukava. Deluje kao deda koji hoce da bude mlad. Bas nemaju oscecaj vise.

Will Mousley

pre 4 godine

Odlicna vest. Jedan matorac napolje. Drugog ce Nole da izbaci
(marokanac, 29. januar 2020 15:04)

Znaci Nadal je matorac, a Djokovic koji je samo godinu dana mladji je momak? Zanimljiva konstatacija.

Nebojša

pre 4 godine

Thiem pobedio a moglo je biti i 3-0 za Nadala ali ko mu je kriv što nije iskoristio šanse u polufinalu neću navijati ni za jednog odnosno nemam favorita neka pobedi bolji a u finalu neka se poklone kralju i rekorderu Australian opena.

somm

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Cek cek jel Rafo ili Rafe? Još samo da si napisao Nolo I sve bi jasno bilo. Btw pozdravio te Tim i kaže da mu je žao što ti je pokvario planove za finale.

Goran

pre 4 godine

Znaci jedan od ovih mladjih ce igrati u finalu i imati sansu za titulu kao sto je Tim najavljivao pred pocetak sezone. nadam se da Novak nece ispustiti priliku da je Federer povredjen i da su i Tim i Sasa ipak neiskusniji od njega.

Dalmatinac

pre 4 godine

Samo da objasnim narodu ime Dnevna doza Srbende je kopija Facebook stranice Dnevne doze Dalmatinca koja pise o svkodnevnim (ne)zgodama po Dalmaciji.Inace ta stranice postoji vec ngodinama.
Dnevna doza Srbende,originalno nema sto kao I komentari koje ostavlja na svaku temu.Zijev.

era

pre 4 godine

Đoković ako odbrani titulu prvi sa 325 bodova prednosti ako izgubi od Federera drugi sa minusom 955 bodova ako izgubi u finalu drugi sa minusom 475 .... Znači opet No1

kvisko

pre 4 godine

Meni zao sto Nadal ispade, bice Novaku teze da osvoji turnir protiv jednog iz mladje garde. Opet s druge strane mislim da uopste nije bitno ko je protivnik ako Djokovic igra kako zna i ume.

Ahtung

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?

remax

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

I šta ste odlučili, jel uvodite?

Milan_PT

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...

Cane

pre 4 godine

Nadal (za svoj nivo naravno) ima previše slab servis i ipak što je stariji to sve teže kompenzuje još uvek fantastičnom pokretljivošću. Za njega nema jeftinih poena i vrlo brzo izgubi prednost servisa. Rafa ovako neće moći dugo da igra i mora nešto da menja, a to mu je najveći, ako ne i jedini hendikep. Nisu to samo Federer i sada Đoković, svi novi pretendenti na prvo mesto imaju mnogo bolji servis od njega.

Eugen

pre 4 godine

Ukoliko Nole dogura do finala laksi bi mu protivnik bio Nadal u finalu nego Tim ili Zverev. U tom smislu se pobedi Tima nad Nadalom mnogo i ne radujem, iako sam za Tima navijao.

Stara kuka

pre 4 godine

Voleli Novaka ili ne, covek je za sva vremena nabio tezak kompleks ovim srbomrscima. Pazite oni se sprdaju sa Novakom i komentarisu ovu zemlju, a tema i vest da je Tim izbacio Nadala. Koja lobotomija mozga.

Robert

pre 4 godine

Bogme, fino je Dominik izdominirao Veliku trojku u poslednjih 12 meseci. Ukupan skor mu je 7:2. Protiv Federera 3:0, i protiv Novaka i Rafe po 2:1. I on će, poput Wawrinke, u kasnim dvadesetim da počne da postiže najbolje rezultate.

veliki strumf

pre 4 godine

Strašan meč, ali na kraju previše laganih gresaka obojice. Dobio je onaj ko je manje grešio. To znaci da se Nole vraća na br. 1 u ponedeljak! Tako će i biti, nema nikakve sumnje!

омега мужјак

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr. Bojangles, 29. januar 2020 13:04)

Ипак је човек у праву, то је један од оних изузетака (као рецимо и председник који се у изговору чује као преЦедник, или најјачи где се не чују два већ само једно ј).

Vasilije

pre 4 godine

nema niko od njih sanse protiv Novaka. objektivno gledano ovo je njegova kuca i ne postoji nacin da mu neko uzme vise od jednog seta. kao Nadal na R.G tako Novak ovde. Dajte mu titulu slobodno

Max

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Druže, sada možeš da gledaš reprizu finala Australian Open-a maestro Federer - Nadal iz 2009. Pravi teniski spektakl. Pozdrav.

Stari čačanin

pre 4 godine

Kolika neozbiljnost u naslovu, čitajući pomoslio sam da Tim ima 3 meč lopte.
Ovo ide u 5 setova
(El pibe, 29. januar 2020 12:43)

E pa nije otišlo.

Mada Faka

pre 4 godine

Hajde ti Husaga prati takmičenje u klikerima na turniru u Rožajama, pa bodri Suljagu da podigne pehar.
(nenad rs, 29. januar 2020 12:27)

Ma kakvi klikeri, moze samo kamena s' ramena ili skok na motku...

NS oldtajmer

pre 4 godine

Samo jako protiv foliranta !
Bravo Dominice, hvala ti na jednoj prosecnoj srpskoj plati.
(svedok, 29. januar 2020 14:34)

......koju si zaradio gledajuci tenis, ocigledno, u radno vreme !!!

Miodrag

pre 4 godine

E moji ljudi Tim je jak igrač. Zato je dobio 3 taj-brejka protiv Nadala. Tim je zasluženo je dobio meč i prilika da Nole se vrati na tron osvajanjem AO.

Beograd

pre 4 godine

Neverovatan mec sa mnogo preokreta. Ali kad se sve sabere zasluzena pobeda Tima. Mora se priznati i da je Austrijanac imao mnogo srece u pet sest navrata kad se lomio mec loptica je udarajuci u mrezu prelazila u Nadalovo polje i zahvaljujuci tome je osvajao bitne poene. Ne secam se a davno pratim tenis da je Nadal izgubio tri seta i sva tri u taj breku.

Pavle

pre 4 godine

Mini, 29. januar 2020 11:27Nek si ti Čilića uzeo za primjer burazeru. On je sa 21.god života igrao 1/2 finale Australije, traje već 10 godina, trostruki finalista GS na tri različite podloge, jedan od 28 takvih svih vremena i sad je lik D Thiem bolji jer je od prošle godine počeo igrati prvi neki značajniji tennis.Znači nije do igrača na relaciji Thiem - Čilić već je do tebe jer si nacionalista. Priznaj buraz. Bit će ti lakše
(zeus, 29. januar 2020 12:16)Ma kakav cilic

Marko

pre 4 godine

Odlican meč, Tim imao dosta sreće ali i napao je danas. Ne znam samo da li je ikad neko, kao prvi nosilac, imao ovako tezak zreb kao Nadal ali mora i to nekad. Sutra uzivanje, 8. je na putu.

Miodrag

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?
(Ahtung, 29. januar 2020 14:12)
Nadal sada ispao protiv Tima u četvrtfinalu što znači da u odnosu na prošlegodine gubi 840 bodova zato što je branio finale tako da Nole odbrani titulu na AO ide na prvom mestu i prednost u odnosu na Nadala će biti 325 poena.

Vaše ime

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Komentar godine, bravo majstore.

Kalina je u pravu

pre 4 godine

Cestitke Timu za prolaz u 1/2 finale ali zasto ga mnogi svrstavaju u mladu gardu.On je neka generacija izmedju.Ima 26.5 god i sve je samo nije talentovani pocetnik.Gledamo ga vec 6,7 god na ATP Turu.

Lik

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15)

E pogodi ga ko prstom u ...

Lik

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ah te puste neostvarive želje, nećeš gledati niti jednog u finalu.

Рајко

pre 4 godine

Надао сам се лакој Надаловој победи у овом мечу.И шта сад,мораћу у финалу АО да навијам за Ђоковића.

Zdenko Silic

pre 4 godine

Zaslužena pobeda koja je došla posle velike borbe. Ovde je presudila mladost i snaga Tima, zreliji je i postao je veoma opasan. E sad, koliko ga je sve ovo izmorilo psihički i fizički, videće se protiv Zvereva. U tom meču prednost ima Zverev zbog mladosti i svežiji je. Sada je sve u rukama Novaka za povratak na prvo mesto.

Labud

pre 4 godine

Pogledajte Rafin žrrb a pogledajte Nolov, pa ni sam Djkoković ne bi takav sebi namestio. A onda Dominik igra meč života pritiv Španca i sav iscrpljen i istrošen ode pred Nola.

sinisa33

pre 4 godine

@white, 29. januar 2020 12:54
UVek gledam engleski Eurosport, ali sam juče na meču protiv Raonića prvi put u životu imao utisak da komentatori nisu realni i da na vidan i naopravdan način navijaju za Miloša. Na neverovatne Novakove poteze ostaju nemi (ćutanje koje traje po minut dva). Ukoliko Novak osvoji poen pričaju o tome šta je Raonić trebao drugačije da uradi. Jednostavno ružno i nerealno komentarisanje.

JPR24

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?
(Ahtung, 29. januar 2020 14:12)

Pogrešio si. Nole ako odbrani titulu izbija na prvo mesto posto Nadal sa ovim porazom, gubi 800 i kusur poena posto je prošle godine bio u finalu.

Don

pre 4 godine

Kompletna grupa botova (Jumko i prijatelji) od sad srcano navijaju za Tima hahahahaha koji poremecaj mozga, samo zbog njih Novak ce na kraju karijere imati 25GS

svako dobro

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Kralju,nema borbe u tenisu za 3 mesto hahahha.Omašio si sport sa stonim tenisom hahahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:22)

Ti si jos gluplji od njega cim mu prvo ne kazes da ne mogu Tim i Nadal da budu na prvom i drugom mestu jer igraju u cetvrtfinalu.

Koje busne glave, auu rodjeni...

Rafa pao na ispitu

pre 4 godine

Razocarao me je Rafa. Nije se na kraju rukovao sa arbitricom.
Naljutio se na nju sto mu nije dala da zove celendz nakon 10 sekundi
( ona je postupila prema pravilima ). Veoma ruzan gest od Rafe, los
primer mladima. Budi faca i kada gubis.

Swedenonline

pre 4 godine

"Nadal je "brejknuo" Tima u desetom gemu, tako da mesta za popravku nije bilo, 4:6."

Gledao i video 2 duple servis greške, jednu retur mrežu i jednu široko poslati loptu. I dalje ne shvatam gde je Nadal "brejknuo" Tima. Tačnije da je Tim mentalno kleknuo serviraju i za pobedu. Preutegnut i greške si neminovne. Slično se desilo ne u tolikoj meri na izjednačenja gde Nadal brejkuje nazad za 5:5 u 4. setu.
Međutim ni Nadal nije imun, taj-brejk je to dokazao kao i mnogi puta ranije u zadnje vreme. Netipične greške u važnim poenima.
Novak je tu i dalje jači u koliko je fizički spreman.

neki veliki dr

pre 4 godine

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)
Lleywon Hewwit - Patrick Rafter 3 - 1.
Dakle Hjuit je GOAT

sakupljač minusa

pre 4 godine

Razliku u meču napravilo to što je Tim uzeo skoro sve što mu se ponudilo, a Rafa skoro pa ništa. Tol'ko prilika da okrene meč na svoju stranu i ništa iskoristio nije. Verovatno neće biti više neke dobre prilike za njega više da osvoji AO, jer dolaze ipak drugi igrači a njemu idu godine

Pera Detlic

pre 4 godine

Pa prosto neverovatno kao preslikan mec sa Djokovicem sa Roland Garosa,na najbitnijim pojenima ovaj Tim ima toliko sreca da covek ne moze poverovat,posle svako udarca loptica kaci liniju sa spoljasnje strane ili od mreze zavrsava u terenu.Mislim da je doslo vreme da ga Djokovic otrese u finalu i naplati.

Džoni

pre 4 godine

Šteta, ako Nole dođe do finala mislim da bi mu lakši protivnik bio Nadal. Nole jednostavno zna šta treba da radi u tim mečevima i samo je pitanje da li to može lakše ili teže da sprovodi u delo? Protiv ovih mlađih uvek je mnogo haotičnije. Nadam se da će bar imati podršku sa tribina, ali prvo da pobedi Rodžera pa ćemo da vidimo.

ZZX

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)

Sve ok, al ne diraj Raftera, poslednjeg vrhunskog servis volej igraca.

Vladan

pre 4 godine

Po meni Tim je najveci favorit da osvoji titulu .Igrao je dva finala gren slema doduse oba je izgubio mada nije ni imao srece jer je igrao dva dana polufinale sa Djokovicem na Rolan Garosu i mioslim da je polufinale bilo zavrseno prvi dan da bi tukao Nadala u finalu. U punoj je snazi sada 26-27 godina a dobijao je i Djokovica i Federera na zavrsnom mastersu tako da po meni ako bih morao na nekog da se kladim kladio bih se na Tima al opet videcemo mozda gresim..

Mare

pre 4 godine

"Meni Tim deluje kao homoseksualac sa onom frizuricom i sorcicem,nista lose samo opažam :)
(Aleksandar, 29. januar 2020 12:35)"

Izgleda isto kao Federer u vreme kad je farbao kosu..

kasija

pre 4 godine

Tim je odlicno igrao, kao protiv Djokovica na zavrsnom turniru. Odlican je i u tajbrejkovima, mene jos uvek boli kako je izbacio Novaka onda. Al po meni je zasluzeno dobio i tada i onda, po meni ima bas lepu tehniku, precizan je, jak...malo podseca na Djokovica. Tesko ce dobiti Zvereva al dobro,u svakom slucaju svaka cast

cukce

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ni Rafu a ni Federera nećeš gledati u finalu!

Brane

pre 4 godine

Ovaj Tim takav srećković “ mister mrežica”. Rafa slab, možda najslabiji u zadnjih pet godina. Vrlo slab meč uz dosta dosta slab tenis sa obe strane. U svakom slučaju u polufinalu je malo lošiji igrač

Pavle

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.(rasim np, 29. januar 2020 12:01)Krivo ti sto Srbin dominira, pukni od muke :)
(Tesla, 29. januar 2020 12:50) Sto da mu bude krivo i razim je Srbin

Darko

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!
(Neko iz mase, 29. januar 2020 10:49)

@ Neko iz mase, svaka cast za komentar. Spustanje godine.

Tequila

pre 4 godine

Thiem nije mlad mlad igrac. 26 godina. ovi od 20 ili 21 au mladi. Kao i onaj Borna. Nije star ali nije ni mlad za te neke sportske godine. mozda je u najboljim godinama ali definitivno nije mlad.

nemi posmatrač

pre 4 godine

Tim je danas bio bolji, ovakvom igrom je dobio i Novaka na RG.
Nije mu "pucao" bekhend, forhend monstruzno dobar, paralela pogotovu, servis jako mala razlika između prvog i drugog u jačini što je baš retkost.
Padovi u intezitetu minimalni, koncentracija vrhunska. Psiha 9,5 ocena, ne zaboravite da je Rafa imao po brejk prednosti prva dva seta.
U meču je bio kao zid, odlična igra...
Ako "odradi" Zvereva biće opasan u finalu. Mada polufinale je čudo kad prođete već nekog od Bogova, možda i padne neplanirano.

filip

pre 4 godine

Ако освоји АО, Ноле од понедељка опет број 1. 

Ђоковић 9720 
Надал 9395
(Лепи Цане, 29. januar 2020 13:56)

Nismo znali. Izgleda da si ti mnogo pametni od nas.

neki veliki dr

pre 4 godine

Hoce sad ceo svet mrzeti Thiema jer je izbacio Nadala i time potencijalno pokvario finale Nadal - Federer? Posto nas ovde ubedjuju da Nolu mrze jer je pokvario to rivalstvo hahahha. Ili ipak Nolu mrze jer je folirant?

CroFed

pre 4 godine

Barbara će biti ponosna na malog Timića, prva pobjeda Austrijanca nad Rafom na grand slamu. Nikad on više neće osvojiti Australiju ni Wimbledon, ostaje mu nada da uzme dva Roland Garrosa i prestigne Rogera...

era

pre 4 godine

Đoković ako odbrani titulu prvi sa 325 bodova prednosti ako izgubi od Federera drugi sa minusom 955 bodova ako izgubi u finalu drugi sa minusom 475 .... Znači opet No1

Djomla

pre 4 godine

Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
(Shigman, 29. januar 2020 14:30)


Dok čitam komentare shvatam zašto je ova zemlja propala.

mislim...

pre 4 godine

Ovaj decko je protiv Novaka na zavrsnom Masteru pokazao da je sazreo. Uz Medvedeva najopasniji u novoj generaciji. Ukoliko Novak udje u finale mnogo bi mu bilo lakse protiv Zvereva.

Vlada

pre 4 godine

Bojim se da će Nole odrati Federera sutra ali ipak izgubiti u finalu !

Osim ako se ova dvojica "mladih" lavova ne pocepaju u 1/2 i toliko iscrpe da ne mogu fizički da pariraju Noletu.

Bez obzira, navijamo za Noleta iz sve snage i nadamo se tituli !!!

turbokid

pre 4 godine

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr. Bojangles, 29. januar 2020 13:04

Kada glupan želi da ispadne pametan. Da li se onda po tvojoj logici piše precednik, prectava, svecki? Ili predsednik, predstava, svetski? Reforma Karadžića odnosno fonološki pravopis sprskog jezika su malo komplikovaniji od te rečenice nemačkog lingviste Johana Kristofa Adelunga koju je Vuk samo ilustrativno preuzeo, a ti shvatio kao doslovnu jer ti znanje ne dopire dalje od prvog osnovne.

Milan_PT

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)

Sve ok, al ne diraj Raftera, poslednjeg vrhunskog servis volej igraca.
(ZZX, 29. januar 2020 14:24)

Ne diram ja Raftera, on je bio sasvim OK igrač. Već podsećam da je Rodžeru uvalio krompir na RG, a dobio ga i na travi u Haleu. U stvari, pobeđivao je Rodžera kag god je stigao i na sve 3 podloge (treća pobeda je bila na tvrdom u Majamiju)...

kaligula

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Može ali u nekom paralelnom univerzumu. Ispadaju ti obojica pre finala tako da ništa od tvojih snova.

Downtown

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15)

Bravo Biljo, vidi se da se kladis cesto!

kagan

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

idi brate nešto doručkuj

Jovan

pre 4 godine

(.. ONO...KAO..., 29. januar 2020 12:16)
To im je poso da sakupljaju loptice i donose peskire kad treba i vrhunski su motivisani za to. Ne vidim problem.

Milorad

pre 4 godine

Nije mi zao sto gubi Nadal, pa ne mora stalno on da igra finale. On je imao debelu srecu i na Rolan Garosu prosle godine. Ko ga sisa.

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

Дођи к себи, човече

pre 4 godine

Opet se Nolomani ponašali, hahaha
(Jumko, 29. januar 2020 12:53)

Опет се понашају?
Оно кад из злобе и неспокојства не можеш ни поруку да откуцаш како треба.

Muta Gonzales

pre 4 godine

Prvi deo matematike je odrađen, Rafa je ispao pre polufinala.
Sada je na redu da Novak uradi šta treba da bi ponovo bio No 1

mix

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ahahaha,mozda neki drugi put.Mada tesko.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)Šta bi mi bez tebe pametnog iz Loznice. Mats je svedjanin i on je u Švedskoj Mats. Možda kod tebe u Loznici je Mac
(johny, 29. januar 2020 12:48)
Ja dado anketu za ove hrvatske trolove koji sami sebi pišu i odgovaraju.Nadam se da će B92 napraviti za njih posebnu aplikaciju.Ime,prezime,grad odakle šalju svoje trol komentare za najvećeg srpskog sportistu svih vremena.Ovaj johny,Jumko,Bodibond,Labud i ostale pajsere....

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

Randy Marsh

pre 4 godine

Jest da bi Novak izbio na prvo mesto ako Rafa danas ispadne (a on osvoji) ali ja ne mogu da navijam za ovog šatiranog...
Plus mislim da je Novaku lakši protivnik Rafa u finalu - od njega zna šta može da (ne)očekuje, a ovi mlađi su veća nepoznanica... pa zato Vamos Rafa :)

Posmatrač

pre 4 godine

Nadal kroz čitavu karijeru nikad na betonu nije bio siguran favorit u svakom meču a kamoli za titulu. Zato ne čudi uspone i padove u igri njegovoj na neomiljenoj podlozi. Tim se znatno popravio na tvrdoj podlozi i ukoliko prođe šanse za big final će imat itekako prvo van zemljastog terena.

Veseli

pre 4 godine

Gledajući Nadala danas, mislim da ga je vreme pregazilo, ovih par mladih već ove godine će početi da osvajaju bitnije turnire!
Federera je odavno već pregazilo, jedino još Novak igra na istom nivou, možda izgura još ovu i narednu godinu i to je to.

Blaster

pre 4 godine

Mali Tim je opasan igrac. Ako prodje Nadala osvaja! Novak nema sta da trazi protiv njega isto kao sto Fed nema sta da trazi ovde protiv Novaka.

veliki strumf

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18). Ne brini, sacekace Rafa Rodzera sutra, pa zajedno mogu da odlete negde i odigraju egzibiciju. Ima to da bude pravi spektakl. Neće morati dugo da ga čeka, neće Nole mučiti previše dedu.

svecideci slepac

pre 4 godine

A utakmicu mozemo da gledamo preko B92 sajta, zazmurimo izamislimo...
.."aa-iih! tunf... aaa-iiih!!...tunf..aiiih! tunf.. eeeeee!! Sikstin ol.(publika aplaudira)"

Mr. Bojangles

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.

lule

pre 4 godine

Tim je dobio Đoku na poslednja dva meča. Na šljaci i na betonu. Sad će Đoka da preda Federeru kada vidi da je Tim u finalu hahaha

ludi sesirdzija

pre 4 godine

Meni Tim deluje kao homoseksualac sa onom frizuricom i sorcicem,nista lose samo opažam :)
(Aleksandar, 29. januar 2020 12:35)

Haluciniras! Decko je zdrav i prav.

kris

pre 4 godine

Ja kao Novakov navijač, uz dužno poštovanje Rafi, ipak navijam da on ispadne. Prvo gubi šansu za 20.GS,a drugo otvara se mogućnost Novaku za broj 1.E sad teorije, ovaj je lakši, onaj nije, po meni to sve pada u vodu jer niko od ovih nije u polufinalu slučajno i sami su krem svjetskog tenisa i ako Novak misli biti najbolji, mora pobjeđivati najbolje.

raks

pre 4 godine

Tim po meni igra odlican tenis, nista losiji od onog kada je izbacio Nola na zavrsnom. Nekako je konstatan, Novaka je tad mozda i mentalno nadjacao u onom tajbreku.

Биља

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

dare slovenac

pre 4 godine

Thiem osvaja AO, do kraja godine bice No1.
(Gustav, 29. januar 2020 13:06) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (-5)

Prije godinu dana Hačanov,krajem godine Medvedev, pa Cicipas, evo sada Thiem...

Boki

pre 4 godine

Žute trake 14.oktobra ‘41 je stavljao tvoj đed dok je ubijao po mom kraju,moj narod...Samo da se zna odakle idu trolovanja...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:07)

Zašto poslednjih dana dopuštate komentare u kojima se vređaju komentatori ili njihove porodice, familije na najgore moguće načine? Reći nekome, koga uopšte i ne poznajete, da mu je deda bio ratni zločinac je za krivičnu prijavu.

zeus

pre 4 godine

Mini, 29. januar 2020 11:27
Nek si ti Čilića uzeo za primjer burazeru.
On je sa 21.god života igrao 1/2 finale Australije, traje već 10 godina, trostruki finalista GS na tri različite podloge, jedan od 28 takvih svih vremena i sad je lik D Thiem bolji jer je od prošle godine počeo igrati prvi neki značajniji tennis.
Znači nije do igrača na relaciji Thiem - Čilić već je do tebe jer si nacionalista. Priznaj buraz. Bit će ti lakše

ferdinand

pre 4 godine

Nazire se nova cetvorka: Tim, Medvedev, Cicipas, Zverev.
(ludi sesirdzija, 29. januar 2020 12:04)

Jeste, a krajnji dometi su im 1/4 ili 1/2 finale

petarczv

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
(pritiboi, 29. januar 2020 12:09)

Promeni na engleske komentatore i uživaj

Stefan

pre 4 godine

Kakva igra Tima 2:0!
Zaista igra odlicno i zasluzuje prolaz dalje. 2 sata atomskog tenisa smo gledali, nadam se da ce tako i nastaviti..

P.S. Iako ne volim da komentarisem tudji posao, ovaj put moram. Zaista je los ovaj komentator sa EuS.

neupućeni

pre 4 godine

Ako ovo kojim slučajem Rafa preokrene, veiše nego siguran sam da neće igrati u finalu. U svari ako ode u 5 setova gotovi su obodvijica

delijamomak

pre 4 godine

ako ovo okrenes nadal, veliki si . a voleo bi da okrenes, pa da gledamo opet veliko finale sa nasim djokovicem. naravno, treba djole da pobedi federera, a ti zvereva..... s'tim sto ti moras i tima prvo da pobedis... nadam se tome, ali tesko

asomakum doo

pre 4 godine

ako me matematika dobro sluzi, ako ispadne Rafa u 1/4 finalu, a Nole osvoji, Nole se vraca na prvo mesto posle Australian Open-a...

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 4 godine

Ne mogu da opišem koliko su mi antipatični Zverev, Tim, Medvedev. Deluju toliko prepotentno, da je to neverovatno. A nemaju nikakvog osnova za tako nešto. Ovaj Tim posle svakog izgubljenog poena pravi neke face, kao da je mogao da ga osvoji. Pa rođače, nisu preko puta tebe Miki ili Jumko, nego Nadal! Teško da će Nadal nešto da uradi ovde, imao je u oba seta brejk prednosti i izgubio (voleo bih da grešim, jer je uvek lepo gledati Đokovića i Nadala). Ali će zato naš Nole da ih vrati u zabavište!

.. ONO...KAO...

pre 4 godine

Ovaj Nadal je stvarno bolestan...sada počeo da stoji na aut liniji i čeka peškire!!!
Aj što je on takav ali zašto maltretira ovu decu da mu trče!!!

pusa

pre 4 godine

Tim igra copy/paste strec forhend sa proklizavanjem kao Novak. Cicipas, Danil i Zverev takodje, ali plus i po bekhendu, jer igraju dvorucni kao i Novak. Federer nema taj udarac, ni Nadal. Pre neku godinu sam pisao da Federer igra staromodan tenis, doduse vrhunski, ali zastareo, i da ce u buducnosti svi sampioni igrati slicno kao Novak. Evo to se i dogadja.

Nadal igra dobro voleje, vrhunski, ali samo visoke. Sada kada je sporiji ka mrezi, vidi se da je slabiji sa niskim volejima (kontakt ispod vrha mreze), slabiji je od Novaka tu. Interesantne stvari se primecuju, ko ume da gleda.

kralj

pre 4 godine

Pricaju oni dobro engleski ali ne mogu da popamte sta sve Vilander I Shet kazu pa se pogube u prevodu.Da bi dobili posao na ES morate jos jedan jezik pored engleskog da znate I to dobro.Ovaj komentator je tanak,ocigledno mu je uvaljeno da komentarise nesto sto ne zna.

Milan

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Jbt opet ces da pogodis.

iggy

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Tim ima 27 godina. U njegovim godinama su GS titule imali i Čilić i Marej i Vavrinka i Delpo. Veliku trojku neću ni spominjati

white

pre 4 godine

@pritiboi
vecina novijih TV-a ima u meniju opciju “jezk”.. udjes tu, i izaberes opciju “jezik zvuka” i stavis na engleski.. apsolutno se ne menja nista ni na jednom kanalu osim na eurosportu.. da ne verujes, nestanu oni nasi glupani, ostanu britanci...nije da su oni ne znam kako dobri komentatori, al vise volim njih da slusam, pogotovo kad Novak dere nekog od njihovih mezimaca. naravno, i te pratece emisije tipa “game, shatt, mats” gledas bez tih jezivih simultanih prevoda.

pivljanin

pre 4 godine

Ajde Rafo, deri diletanta pa onda sa Novakom u finalu neka pobedi bolji. Do RG stiže samozvanog GOAT po broju GS. I Nole u narednih 2-3 godine.

Cika Toni

pre 4 godine

@ Neko iz mase ..... Deckicu, cemu nervoza ?? Nemam ja nista protiv tvog seksualnog opredeljenja. Jednostavno ne volim PINK u bilo kom obliku, od pre par godina. Iz estetskih i nekih drugih razloga. Sto se tice putovanja kladim se na nevidjeno da sam obisao vise zemalja nego sto ti imas godina. I na kraju, nesto si pogodio. Po odlasku u penziju zivim u jednom prelepom planinskom selu pored reke pune sa pastrmkama, pecam i uzivam u netaknutoj prirodi. A to sto ti selo, iz koga si verovatno potekao, nazivas "SELENDROM" govori o tebi najvise. Pozzz.

Nebojša

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
(marija d, 29. januar 2020 12:08)

Pitam se odakle to verovanje da Thiem ne leži Novaku već nekoliko puta vidjam slične komentare možda na šljaci ali ovo je ipak beton što naravno ne znači da Thiem nema šanse da dobije meč ali svakako bi od Novaka zavisilo.

pritiboi

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)

Ivan

pre 4 godine

Tim je cudoviste kada mu se igra. Jedini igrac pored Vavrinke koji moze da nadigra u svim segmentima bilo koga od ove trojice kada ima svoj dan.

subjektivni_osećaj

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
(pritiboi, 29. januar 2020 12:09)
To sam i ja primetio, bukvalno ono što on "prevodi" nema veze sa onim što Vilander priča.

Robert

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marija d, 29. januar 2020 12:08)

Znači, malo ti je iscrpljeni Federer, nakon tri teška meča, nego bi i u finalu još jednog iscrpljenog rivala. A, naravno, podjednako bi se likovalo nakon takvih pobeda kao da su nad svežim i u formi igračima. Mnogo je. :)

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ali kad napisere Nadal pred eliminacijom a izgubio dva seta u tajbrejku? Ne kazem da Tim ne igra vrhunski tenis, ali zar je malo puta Rafa okretao 0:2..

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Mogu da zamislim nasu dijasporu u Austriji u slucaju finala Djokovic - Tim... Ako ne izadju da slave i podbadaju Austrijance, kao da Novak nije ni osvojio...Idemo Nole po osmu u dalekoj Australiji..

haren

pre 4 godine

To samo kad Djokovic ne ucestvuje mozes da gledas
(Nolan, 29. januar 2020 11:04)

Jeste, ali kad ne učestvuje u finalu kao 2017 kada je na istom ovom turniru ispao u 2. kolu od Istomina. Mnogo si pametan.

Ime

pre 4 godine

Jeste, ali kad ne učestvuje u finalu kao 2017 kada je na istom ovom turniru ispao u 2. kolu od Istomina. Mnogo si pametan.
(haren, 29. januar 2020 12:07)


Kad su poslednji put Nadal i Federer igrali finale a da je prethodno neko od njih savladao Djokovica do tog finala? hahahahah da li se secas?

Konstatacija

pre 4 godine

Meni ovaj Tim deluje talentovaniji i bolji igrac i od Cicipasa i od Zvereva.Ovaj jednorucni bekhend sto ima,to je nesto savrseno,mislim cak da je u tome bolji i od Federera.Novaku ce lakse biti sutra sa Federerom nego sa Timom u finalu,koje je,po meni,vec izvesno.

johny

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Šta bi mi bez tebe pametnog iz Loznice. Mats je svedjanin i on je u Švedskoj Mats. Možda kod tebe u Loznici je Mac

Negativni

pre 4 godine

Šteta što ovaj Tim još uvek nema GS, a ima Čilić. Realno gledano, on je klasa za Čilića.
(Mini, 29. januar 2020 11:27) Realno gledano - pojma nemas!

veliki strumf

pre 4 godine

Strašan boks meč, obojica biju samo tako. Tim opasan i vrlo nezgodan, mada je i Rafa napravio neke ogromne, nekarakteristične greske. Neverovatna odluka da skrati lopticu u najvažnijem poenu u drugom setu. Još da je drop sot bio dobar... Zasluženo vodi Tim 2-0, teško će Rafa okrenuti sto znaci da se Noletu smesi povratak na prvo mesto.

Jeremy (grobar Jefimije)

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
(marija d, 29. januar 2020 12:08

@marija
jeste, bas je bolje da rafa dobije mec loptu u finalu da postane najbolji svih vremena. ne lupajte. novak navija za thiema! jedino moze da navija za rafu ako mu je draze da pobedi rafu nego da bude najbolji svih vremena, a kakav je arogantan, to ne bih isto iskljucio))

Isprani mozgovi kkSNS

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?

parx

pre 4 godine

Ispasce da ce Novak nikada lakse da uzme ove godine AO. I krajnje je vreme da se uozbilji za RG, jer nije njemu problme tamo Rafa, vec neko ko se napali na njegovom putu ka finalu.

is

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pritiboi, 29. januar 2020 12:09)

Ne da sam primetio, nego se godinama unazad nerviram kad gledam grend slemove jer su na Eurosportu. Sreća što u poslednjih par godina SK uzima Wimbledon. Realno eurosport ima 4 teniska komentatora, i kao da se takmiče koji je gori od koga. Meni je najbolji onaj što priča totalne gluposti i smeje se, ne znam mu ime, ali je toliko loš da postaje dobar.

Sinisa90

pre 4 godine

Tim realno nije zasluzio da uzme 2 seta...Imao je mnogo srece u nekim poenima u taj brejku,ali evo Rafa smanjuje na 2-1,potpuno zasluzeno.Iako sam veliki Novakov navijac,ja mnogo volim Nadala jer je veliki borac i navijam sad za njega,bex obzira sto je veliki Noletov rival.

Just Do Nothing

pre 4 godine

Protiv Zvereva, Medvedeva, Tima, Cicipasa, Novaku ce trebati da poboljsa izlaz na mrezu i volej, da bi skracivao trajanje poena i da bi ih pobedjivao. Za sada cesto gubi poen na mrezi

JeRemija

pre 4 godine

@neki veliki dr

Samo još da čujemo tvoje stručno objašnjenje po čemu je to Federer bolji od Novaka?
Koliko je meni poznato, Đoković vodi u pobedama 26-23.
Istina je da Rodzer ima 4 GS više ali je on čak 6 godina stariji od Novaka i počeo je sa tenisom pre njega.

Putnik kroz vrijeme

pre 4 godine

Thiem će vrlo vjerojatno dobiti ovaj mec. Na ovoj podlozi, trenutno je dosta bolji igrač. Kvalitetniji servis, dosta jače udara i sa forhend i bekend strane, brzi, izdrzljiviji...Nadal jedino ima mentalnu prednost, sampionski karakter, ali mu to neće pomoći jer je ipak prevelika razlika u igračkoj kvaliteti na ovoj podlozi na strani Thiema. Očekujem 3-0, eventualno 3-1. Thiem je trenutno, u igračkom smislu, možda i najbolji na svijetu, ali mentalno nije na razini velike trojke. U finalu protiv Novaka nema gotovo nikakve šanse jer je prevelika mentalna razlika na strani Novaka, a u igračkom smislu Thiem nema ovoliku prednost koju ima pred Nadalom.
Dakle , finale je Đokovic- Thiem, a rezultat je 3-0 za Đokovica. Nadal i Federer nikada više neće osvojiti grend slem (nemaju više igračku kvalitetu), a Đokovic ce ove godine osvojiti sigurno 3 ili čak 4 grend slema, dogodine će osvojiti 2, a nakon toga više nijedan.

Mator

pre 4 godine

Bilo je logično da će Nadal prvi posustati od ''velike trojke'', s obzirom na intezitet njegovog treniranja. Prilično slab fizički danas.

Tarzan

pre 4 godine

Evo ga i dobri Nadal opet pokazuje svoje lice kada gubi, nikakva razlika od Federera, pitam se samo sta bi obojica radili da su na Novakovom mestu bili tokom karijere.

Neko iz mase mi popase

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!
(Neko iz mase, 29. januar

Gastabajter i to jos pismen,tu nesto ne stima...Mozes iz svoje selendre otici gde hoces ali selo iz tebe nece nikad.

Bero

pre 4 godine

Lako je sada biti mudar i pametan,thiema ne moze nitko lako dobiti,pa ni novak,kirgyosa isto,a i zverev je dobijao i novaka i rafu,ok novak igra odlicno,kao sto smo i ocekivali ali realno s igracima protiv kojih je igrao ne bi ni nadal imao problema,sad mozda bi novak pomeo australca,pa thiema pa zvereva zaredom..ja iskreno mislim da ni rafa ni nole vise ne mogu uzeti GS ako moraju proci od osmine finala ovako jake igrace jednog po jednog..zdreb ce ubuduce diktirati puno toga,ovdje je novak naprosto u odnosu na nadala imao puno vise srece..ako cemo realno i posteno reci

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Igra Tim vrhunski tenis. Dečko je spreman za prvi GS definitivno. A imaće ih više od jednog, siguran sam. Biće Novaku ekstremno teško izaći na kraj sa njim ukoliko budu igrali finale...

Djido

pre 4 godine

Vamos Vamos Vamos... No.1 Rafa!
(Mira, 29. januar 2020 10:25)

Zato se nikada nećeš udati iako si odavno u četvrtoj deceniji. Zato što ne ceniš i ne voliš ono što imaš pored sebe, ono što tebi prirodno pripada, nego živiš u bajkama o nekom princu iz idilične Švajcarske ili nekog ostrva ili obale Španije, koji je broj 1 i samo što nije došao. Zato što vam je sve što je strano milije.

Mikii

pre 4 godine

Nadal ima sansu da posle cetrdesetak minuta resi prvi set, umesto toga igra 70 minuta, i na kraju izgubi isti. Koncentracija 0. Thiem ovo mora da resi danas, opasan igrac.

Vojvoda Bački

pre 4 godine

@IS
Au ziv bio ti nama koliko god ti to pozeleo! Nije da mi toliko smetaju ovi naši komentatori, ali činjenica je da nemaju pojma tenis da prenose

Liverpool Man

pre 4 godine

Samo neka igraju sto duze i sad i u polufinalu. Bilo bi dobro za Noleta da sad Nadal ispadne kako bi preuzeo prvo mesto ako osvoji.Tim se dosta popravio na betonu.

Njaah

pre 4 godine

Sta znaci ovaj tvoj komentar? Cemu ponizavanje i nipodastavanje jednih da bi se uzdigli drugi? I tvoja deca ce biti instagram generacija. Ovi sto su igrali drvenim reketima sta treba da kazu za ove sto sada igraju? Isto tako da ih pljuju je l? Tako isto pljujete Rodzera na sve moguce nacine samo jer je bolji od Djokovica i jer ga ceo, bukvalno ceo svet, osim jedne drzave na Balkanu smatra najvecim ikada. Primera radi, Kirjos je medju 25 najboljih tenisera na svetu, koji si ti i ovi sto ti dadose pluseve u oblasti kojom se bavis?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 11:20)

Izvini, ko ti drma kavez?

Sabre

pre 4 godine

Kakav EPSKI smarac je ovaj Tim, bukvalno je ubedljivo najveca preostala pretnja Djokovicu za osvajanje Melburna. Daj boze da ga Nadal ocisti, jer onda ce bez dileme i Zvereva, a protiv Noleta realno nema sanse u finalu.

Tutankamon

pre 4 godine

@Mini, Čilić kada je osvojio GS zaista je igrao najbolji tenis na svijetu. O njegovoj karijeri može se diskutovati ali US Open je čist kao suza.

srle

pre 4 godine

Šta je sve potrebno Dominiku Timu da osvoji jedan set protiv Nadala. Zaista ogromna borba. Ovaj prvi set najbolje govori koliko nove generacije tenisera ne mogu da se izbore sa Rafom, on ih prosto izmori u prva dva seta i onda dokrajči bez milosti. Videćemo šta će biti, mislim da je Rafa i dalje favorit za prolaz u polufinale, pored trenutnog zaostatka.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog SrbendeA da im se stave i žute trake ili da im se udari pečat na čelo? šovinisto!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:41)
Žute trake 14.oktobra ‘41 je stavljao tvoj đed dok je ubijao po mom kraju,moj narod...Samo da se zna odakle idu trolovanja...

Branimir

pre 4 godine

Ljudi, kako je meni gotivan ovaj Tim,borben kulturan ,smiren kao uostalom i vecina austrijskog naroda, ziveo sam tamo 10 godina i ko je bio u toj drzavi zna o cemu pricam. Kulturan svet , cisto sve ,cvece na balkonima,uredjene staze i setalista, nigde papiriica ni pikavca , tamo se npr. dnevne novine nalaze u "kesama" na ulici koji svako moze da uzme uz naravno ubacenog novcica koliko novine kostaju.Eto kakvu svest ti ljudi imaju. Naravno ,zelim da Nole osvoji ovo ali ako ne uspe svim srcem uz Tima-buducnost teniskog sporta

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Tim je jako, jako opasan. Našpanovan je da osvoji grand slam.. Rafa i Zverev bi laksi rivali bili Djokovicu ili Federeru u odnosu na Tima.. Rastrcab je i dobro udara.

Deus

pre 4 godine

osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
--
Na stranu to sto nema borbe za trece mesto ali hajde nam objasni kako kada ispadnes u cetvrtfinalu mozes da budes treci? :)

neki veliki dr

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:15)

Sta znaci ovaj tvoj komentar? Cemu ponizavanje i nipodastavanje jednih da bi se uzdigli drugi? I tvoja deca ce biti instagram generacija. Ovi sto su igrali drvenim reketima sta treba da kazu za ove sto sada igraju? Isto tako da ih pljuju je l? Tako isto pljujete Rodzera na sve moguce nacine samo jer je bolji od Djokovica i jer ga ceo, bukvalno ceo svet, osim jedne drzave na Balkanu smatra najvecim ikada. Primera radi, Kirjos je medju 25 najboljih tenisera na svetu, koji si ti i ovi sto ti dadose pluseve u oblasti kojom se bavis?

Baxter

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Sva finala ce igrati jedan stari lisac Nole a ostali nek se dogovore :)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To Mats odrzava, tako mi deluje
(Gustav, 29. januar 2020 11:00)

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.

Gospodin pre svega

pre 4 godine

Tim je 5. nosioc, a Rafa 1... Zar ne bi trebalo 1. na 8. da ide? A ako je 8og neko izbacio, taj može da bude samo niže rangiran..

Djido

pre 4 godine

Vreme je da Nadal ode kući.
(Djido, 29. januar 2020 09:17)

Ne Djido, nije vreme.
Vreme je za nesto drugo.
Vreme je da se ti 'skines' sa ovog sajta.
I ti i onaj 'Srbenda'.
Kakav je ovo komentar?
Zasto da Nadal ide kuci?
Zasto da bilo ko ide kuci?
Svi se spremaju, trude i takmice sto najbolje mogu. U cemu je problem?
Idi TI kuci, Djido, i ne smaraj nas vise.
Unapred hvala.
(Dnevna doza vitamina C, 29. januar 2020 10:23)

Ko si, bre, ti!? Kuš!

tennisman

pre 4 godine

Šteta što ovaj Tim još uvek nema GS, a ima Čilić. Realno gledano, on je klasa za Čilića.
(Mini, 29. januar 2020 11:27)
Zato sto je Tim proigrao tek prosle sezone, do tada je uglavnom dobre rezultate ostvarivao na sljaci, za razliku od Cilica koji je u zenitu svoje karijere bio konstantan na svim podlogama, ima 3 finala gs

Dnevna doza vitamina C

pre 4 godine

Vreme je da Nadal ode kući.
(Djido, 29. januar 2020 09:17)

Ne Djido, nije vreme.
Vreme je za nesto drugo.
Vreme je da se ti 'skines' sa ovog sajta.
I ti i onaj 'Srbenda'.
Kakav je ovo komentar?
Zasto da Nadal ide kuci?
Zasto da bilo ko ide kuci?
Svi se spremaju, trude i takmice sto najbolje mogu. U cemu je problem?
Idi TI kuci, Djido, i ne smaraj nas vise.
Unapred hvala.

IS

pre 4 godine

Na daljinskom:

Menu > Settings > Viewer settings > Languages > Fist audio language - English

Progledao sam. Nema vise nasih ES komentatora.

Pozdrav i nema na cemu :)

Neko iz mase

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

A da im se stave i žute trake ili da im se udari pečat na čelo? šovinisto!

Topnik

pre 4 godine

Ovaj break bi mogao slomiti Thiema. Imao je Nadal malo sreće kod tog zadnjeg poena, al tako je to kad imaš magiju u rukama. Velika trojka uvijek ima "sreće" kad treba.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Kralju,nema borbe u tenisu za 3 mesto hahahha.Omašio si sport sa stonim tenisom hahahahah

Cika Toni

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -

Nebojša

pre 4 godine

Bolje Nadal da pobedi Novak ce igrati lakse sa njim . 1 mesto ce doci vremenom.
(Lele, 29. januar 2020 10:09)

Thiem nema šampionski mentalitet izgubio je mislim svako veće finale koje je igrao u karijeri pritom igrajući lošije u finalu nego što je igrao do tog finalnog meča tako da ko zna možda bi bio i lakši zalogaj od Nadala a možda i ne bi saznaćemo.

Sveznajući sveznalac.

pre 4 godine

Ljudi moji kakva je riba ova Barbara Schett
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jedan je Djoković Novak, 29. januar 2020
09:13)
Vrhunsko telo, vidi se da je bila teniserka... Možda zubi samo prenaglašeni, ako pričamo o savršenstvu žene, ali mogu ja i da zažmurim kad ljubim. Napred Rafa, da Nole lakše osvoji 8mi AUS OPEN!!!

Malkom

pre 4 godine

Nadal gubi ovo. Tim je veoma raspoložen. Mislim da ove godine osvajaju Tim ili Zverev. Osim ako ih ne obuzme trema u finalu, kada budu igrali protiv Novaka ili Rodžera.

gandi

pre 4 godine

Najaci su mi ovi pacijenti sto dnevnoj dozi kradu nik pa pisu negativne komentare jer ih nervira broj pluseva njegovih komentara???? Bolest i jedno i drugo, dok je ovo drugo ruznije jer je negativno

pritiboi

pre 4 godine

Ovaj Tim bas dobro udara, podigao je nivo igre vidi se, tera Rafu da se stalno brani, ovo ide u 5 setova, mislim da Tim dobija iako cu navijati za Rafu.

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Obojica su super. Ko ovde pobedi, osvojiće trofej. Mislim da jedino Đoković može da nekom od njih pomrsi račune, ali ako ovako budu mlatili ovu lopticu, teško da mogu izgubiti. Ovo je finale pre finala. Federer nema šanse, Vavrinka isto, Zverev isto...eto, samo Novak se može smatrati za neku vrstu favorita iz senke. Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!

nije bolest sve sto boli

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:15) A forum dijagnoze skupljaci (svojih) plusica gledaju i uzivaju, bajo moj!

Ivan

pre 4 godine

Wawrinka nije dobro igrao, ali ja svejedno ne bih otpisao Zvereva. Nadal i Thiem ako odigraju maraton, Zvetev ih ceka prilicno odmoran sa jakim servisom koji funkcionise ove sezone. Sa druge strane zaista ne vidim da Federer moze da otkine vise od 1 seta Djokovicu, pod uslovom da uopste izadje na teren. Bice Novak spreman i odmoran sa dan vise odmora u svakom slucaju, ali on je poznat po tempiranju forme. Mozda mu i ne bi koristilo da se Federer bas uopste ne pojavi na tetenu.

Isprani mozgovi kkSNS

pre 4 godine

Mislim da Nadal ovo resava u 6:2 6:3 i osvaja 18 GS!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:26)

Loše trolovanje, jako loše

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mislim da Nadal ovo resava u 6:2 6:3 i osvaja 18 GS!!(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:26)Loše trolovanje, jako loše
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 09:44)
Pališ se na hejtovanje Hrvata...Neverovatno hahaa

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...

Zuja

pre 4 godine

Dominik Tim je unapređena verzija Federera. Sve isto samo jači udarac. Mlađi Nadal bi ovog brzo pomleo sa besomučnim vraćanjem na bekend ali godine čine svoje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Kralju,nema borbe u tenisu za 3 mesto hahahha.Omašio si sport sa stonim tenisom hahahahah

Isprani mozgovi kkSNS

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 4 godine

Ne mogu da opišem koliko su mi antipatični Zverev, Tim, Medvedev. Deluju toliko prepotentno, da je to neverovatno. A nemaju nikakvog osnova za tako nešto. Ovaj Tim posle svakog izgubljenog poena pravi neke face, kao da je mogao da ga osvoji. Pa rođače, nisu preko puta tebe Miki ili Jumko, nego Nadal! Teško da će Nadal nešto da uradi ovde, imao je u oba seta brejk prednosti i izgubio (voleo bih da grešim, jer je uvek lepo gledati Đokovića i Nadala). Ali će zato naš Nole da ih vrati u zabavište!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...

cukce

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ni Rafu a ni Federera nećeš gledati u finalu!

Дођи к себи, човече

pre 4 godine

Opet se Nolomani ponašali, hahaha
(Jumko, 29. januar 2020 12:53)

Опет се понашају?
Оно кад из злобе и неспокојства не можеш ни поруку да откуцаш како треба.

sinisa33

pre 4 godine

@white, 29. januar 2020 12:54
UVek gledam engleski Eurosport, ali sam juče na meču protiv Raonića prvi put u životu imao utisak da komentatori nisu realni i da na vidan i naopravdan način navijaju za Miloša. Na neverovatne Novakove poteze ostaju nemi (ćutanje koje traje po minut dva). Ukoliko Novak osvoji poen pričaju o tome šta je Raonić trebao drugačije da uradi. Jednostavno ružno i nerealno komentarisanje.

Sveznajući sveznalac.

pre 4 godine

Ljudi moji kakva je riba ova Barbara Schett
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jedan je Djoković Novak, 29. januar 2020
09:13)
Vrhunsko telo, vidi se da je bila teniserka... Možda zubi samo prenaglašeni, ako pričamo o savršenstvu žene, ali mogu ja i da zažmurim kad ljubim. Napred Rafa, da Nole lakše osvoji 8mi AUS OPEN!!!

ludi sesirdzija

pre 4 godine

Meni Tim deluje kao homoseksualac sa onom frizuricom i sorcicem,nista lose samo opažam :)
(Aleksandar, 29. januar 2020 12:35)

Haluciniras! Decko je zdrav i prav.

Džoni

pre 4 godine

Šteta, ako Nole dođe do finala mislim da bi mu lakši protivnik bio Nadal. Nole jednostavno zna šta treba da radi u tim mečevima i samo je pitanje da li to može lakše ili teže da sprovodi u delo? Protiv ovih mlađih uvek je mnogo haotičnije. Nadam se da će bar imati podršku sa tribina, ali prvo da pobedi Rodžera pa ćemo da vidimo.

Mare

pre 4 godine

"Meni Tim deluje kao homoseksualac sa onom frizuricom i sorcicem,nista lose samo opažam :)
(Aleksandar, 29. januar 2020 12:35)"

Izgleda isto kao Federer u vreme kad je farbao kosu..

Isprani mozgovi kkSNS

pre 4 godine

Mislim da Nadal ovo resava u 6:2 6:3 i osvaja 18 GS!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:26)

Loše trolovanje, jako loše

комша

pre 4 godine

Thiem zasluzuje da ima bar jednu GS titulu.
Zao mi je sto je Rafa izgubio.
Samo realno kazem.
(In, 29. januar 2020 14:11)
Титуле се не заслужују. Титуле се освајају!

Ivan

pre 4 godine

Wawrinka nije dobro igrao, ali ja svejedno ne bih otpisao Zvereva. Nadal i Thiem ako odigraju maraton, Zvetev ih ceka prilicno odmoran sa jakim servisom koji funkcionise ove sezone. Sa druge strane zaista ne vidim da Federer moze da otkine vise od 1 seta Djokovicu, pod uslovom da uopste izadje na teren. Bice Novak spreman i odmoran sa dan vise odmora u svakom slucaju, ali on je poznat po tempiranju forme. Mozda mu i ne bi koristilo da se Federer bas uopste ne pojavi na tetenu.

Barolo

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Hahahahha gaaaaasi internet. Pavle brate, sto ugasi Rasima ovako brutalno?:)))

johny

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Šta bi mi bez tebe pametnog iz Loznice. Mats je svedjanin i on je u Švedskoj Mats. Možda kod tebe u Loznici je Mac

Milan_PT

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...

Rafa pao na ispitu

pre 4 godine

Razocarao me je Rafa. Nije se na kraju rukovao sa arbitricom.
Naljutio se na nju sto mu nije dala da zove celendz nakon 10 sekundi
( ona je postupila prema pravilima ). Veoma ruzan gest od Rafe, los
primer mladima. Budi faca i kada gubis.

Kosta

pre 4 godine

Thiem zasluzuje da ima bar jednu GS titulu.
Zao mi je sto je Rafa izgubio.
Samo realno kazem.
(In, 29. januar 2020 14:11)

Moze prika moze ali nemoj sada , za 2-3 godinice , tada ce nas bas biti briga .

Nebojša

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
(marija d, 29. januar 2020 12:08)

Pitam se odakle to verovanje da Thiem ne leži Novaku već nekoliko puta vidjam slične komentare možda na šljaci ali ovo je ipak beton što naravno ne znači da Thiem nema šanse da dobije meč ali svakako bi od Novaka zavisilo.

Miodrag

pre 4 godine

E moji ljudi Tim je jak igrač. Zato je dobio 3 taj-brejka protiv Nadala. Tim je zasluženo je dobio meč i prilika da Nole se vrati na tron osvajanjem AO.

Don

pre 4 godine

Kompletna grupa botova (Jumko i prijatelji) od sad srcano navijaju za Tima hahahahaha koji poremecaj mozga, samo zbog njih Novak ce na kraju karijere imati 25GS

sasho

pre 4 godine

Tim je mnogo teži rival Djokoviću od Nadala ako dodju do finala. Mlad, željan uspeha, odličan teniser, jako udara, brz,fizički izuzetno sprean teniser.Šanse 50%-50%.Imao je Djoković težak poraz od Tima u Londonu.

Vasilije

pre 4 godine

nema niko od njih sanse protiv Novaka. objektivno gledano ovo je njegova kuca i ne postoji nacin da mu neko uzme vise od jednog seta. kao Nadal na R.G tako Novak ovde. Dajte mu titulu slobodno

pritiboi

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)

Robert

pre 4 godine

Bogme, fino je Dominik izdominirao Veliku trojku u poslednjih 12 meseci. Ukupan skor mu je 7:2. Protiv Federera 3:0, i protiv Novaka i Rafe po 2:1. I on će, poput Wawrinke, u kasnim dvadesetim da počne da postiže najbolje rezultate.

Goran

pre 4 godine

Znaci jedan od ovih mladjih ce igrati u finalu i imati sansu za titulu kao sto je Tim najavljivao pred pocetak sezone. nadam se da Novak nece ispustiti priliku da je Federer povredjen i da su i Tim i Sasa ipak neiskusniji od njega.

Ggh

pre 4 godine

Preko polovina komentara na ovoj temi je čisto trolovanje koje BLAGE VEZE nema sa današnjim izvrsnim mečom Tim - Nadal hahahaha! Ljudi, ova dvojica fenomenalnih tenisera su danas odigrali fantastičan meč, dajte malo o tome, manite se primitivnih prepucavanja!

Cane

pre 4 godine

Nadal (za svoj nivo naravno) ima previše slab servis i ipak što je stariji to sve teže kompenzuje još uvek fantastičnom pokretljivošću. Za njega nema jeftinih poena i vrlo brzo izgubi prednost servisa. Rafa ovako neće moći dugo da igra i mora nešto da menja, a to mu je najveći, ako ne i jedini hendikep. Nisu to samo Federer i sada Đoković, svi novi pretendenti na prvo mesto imaju mnogo bolji servis od njega.

mitoman

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Svojevremeno kada je bosanski voditelj u dnevniku pročitao vest da je Džumhur pobedio nekog lika sa 64 prema 63, mislio sam nema dalje, kad eto tebe...

Neko iz mase

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!

Sabre

pre 4 godine

Kakav EPSKI smarac je ovaj Tim, bukvalno je ubedljivo najveca preostala pretnja Djokovicu za osvajanje Melburna. Daj boze da ga Nadal ocisti, jer onda ce bez dileme i Zvereva, a protiv Noleta realno nema sanse u finalu.

Igor Obrenovac

pre 4 godine

@will Mosley
Nisu igrali na USO, na USO Vavrinka je izbacio Noleta, a na zavrsnom mastersu Tim je pobedio Novaka u grupi. Da stvar bude gora Tim ima tri vezane pobede protiv Djokovica i stil igre koji mu nikako neodgovara. Prvo da se prodje Federer, a onda bi bilo bolje Zverev nego Tim.

DMX

pre 4 godine

Ali zato Germani imaju pare, drzave, bogatsvi, standard, moc, dok krezubi srbi zevaju u TV i kao svaka sirotinja, broje tudje pare.
(Termodinamicar, 29. januar 2020 16:03)

meni je moj standard najjači iako nisu neke pare u pitanju...dvaput godišnje na more,zimovanje i blejanje po kafićima,svakodnevni ribolov i branje pečuraka,vožnja biciklom... teško da će to neki švabo postići...

Walt

pre 4 godine

Budimo realni iako navijamo za Novaka,Rafa je imao pretežak žreb na ovoj australiji. Preko Kirijosa koji se vraća polako pa Tima u meču koji je dostojan finala pa da je njega dobio Zverev koji je mlad i u naletu. Mislim da ne pamtim da je neko imao teži žreb,sve mlađi igrači u naponu snage,nijedan meč nije mogao samo da se “odradi”.

kvisko

pre 4 godine

Treba biti realan, Nadal gazi 34-tu i nije cudo da izgubi od nekog top igraca koji je 7-8 godina mladji od njega. Osim toga na tvrdoj podlozi Nadal nikad nije prvi favorit na bilo kom turniru.

veder

pre 4 godine

Posle ovoliko zrele današnje partije Tima ubeđen sam da sa ove druge strane žreba bilo ko da pobedi Federer ili Đoković nebitno, da niti jedan od njih neće imati ni 10% šanse da osvoji ovaj Slem protiv pobednika para Tim - Zverev to sam apsolutno siguran! Došlo je vreme da mlađa generacija uzme Gren Slem! Današnja velika partija Tima to potvrđuje! Bravo Tim majstore!
(Ivan, 29. januar 2020 17:46)

Novak neće imati ni 10 odsto šanse sa Timom?? Odjedanput niko ne može Timu ništa? Nadal je očajno odigrao sva tri tajbrejka, i neshvatljivim promašajima izgubio meč. U prošlom AO finalu, Novak je počistio boljeg Nadala od ovog današnjeg sa 3:0, a ovde je Tim dobio jer je Rafa očajno igaro tajbrejkove, dakle, Tim neće imati neke velike šanse protiv Novaka u pet setova, ako Novak dođe do finala. Nema teorije da ga dobije u pet setova pa taman pogađao još luđe poene nego danas. Pet setova je to dečko, sa Novakom ni Feđa nije mogao da izađe na kraj.

ferdinand

pre 4 godine

Nazire se nova cetvorka: Tim, Medvedev, Cicipas, Zverev.
(ludi sesirdzija, 29. januar 2020 12:04)

Jeste, a krajnji dometi su im 1/4 ili 1/2 finale

Crni96

pre 4 godine

Noletu se sve otvorilo!
Ne kazem da je lako, ali da je lijepa situacija,jeste.
Nadam se da uzima ovo, pa kad bude RG onda cemo lupat glavu o broju 18. Korak po korak.. Federer izgleda loše, dok Nadal na betonu i travi nije ništa posebno.. a pitanje kako će proći i na šljaci.. Uglavnom samo da je Nole zdrav!💪

somm

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Cek cek jel Rafo ili Rafe? Još samo da si napisao Nolo I sve bi jasno bilo. Btw pozdravio te Tim i kaže da mu je žao što ti je pokvario planove za finale.

Milan

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Jbt opet ces da pogodis.

zex

pre 4 godine

(Jack, 29. januar 2020 16:17)
Daj boze da si u pravu. Novak je skoro izgubio glatko od Federera. Ipak je to polufinale GS. Bice tesko protiv Federera, ima odlican servis i igrace napadacki. Ako Novak dobije prvi set bice mnogo lakse. Pobedice onaj koji bude imao dan kao i u finalu. Novak je favorit ali daleko od toga da je to sigurno.

kralj

pre 4 godine

Pricaju oni dobro engleski ali ne mogu da popamte sta sve Vilander I Shet kazu pa se pogube u prevodu.Da bi dobili posao na ES morate jos jedan jezik pored engleskog da znate I to dobro.Ovaj komentator je tanak,ocigledno mu je uvaljeno da komentarise nesto sto ne zna.

bmiles

pre 4 godine

Moja prognoza je Novak - Zverev u finalu sa epilogom da je Novak novi/stari sampion AO osmi put gde ga stavlja na tron "Kralj betona" i na samo 2 koraka od Rafe i 3 koraka od Federera.Kad znamo da su ga Kurijer i Anakona vec proglasili najboljim u dekadi 2010-2020,trka za najboljeg ikad nije zavrsena,Ostao je samo taj odlucujuci faktor pa da sve dileme konacno budu rasciscene.Iskreno se nadam tome kao veliki navijac Novaka.Federer juce nije trenirao,povreda prepona iziskuje mirovanje,pitanje je da li ce izaci na megdan?Takodje otvoren je put da ga Novak nastavi li ovako prestigne i po nedeljama na vrhu kao #1,a tada nece biti nikakve dileme koje najbolji ikad,zar ne!?Ajmo Noooooleeeeeee!

Dnevna doza vitamina C

pre 4 godine

Vreme je da Nadal ode kući.
(Djido, 29. januar 2020 09:17)

Ne Djido, nije vreme.
Vreme je za nesto drugo.
Vreme je da se ti 'skines' sa ovog sajta.
I ti i onaj 'Srbenda'.
Kakav je ovo komentar?
Zasto da Nadal ide kuci?
Zasto da bilo ko ide kuci?
Svi se spremaju, trude i takmice sto najbolje mogu. U cemu je problem?
Idi TI kuci, Djido, i ne smaraj nas vise.
Unapred hvala.

white

pre 4 godine

@pritiboi
vecina novijih TV-a ima u meniju opciju “jezk”.. udjes tu, i izaberes opciju “jezik zvuka” i stavis na engleski.. apsolutno se ne menja nista ni na jednom kanalu osim na eurosportu.. da ne verujes, nestanu oni nasi glupani, ostanu britanci...nije da su oni ne znam kako dobri komentatori, al vise volim njih da slusam, pogotovo kad Novak dere nekog od njihovih mezimaca. naravno, i te pratece emisije tipa “game, shatt, mats” gledas bez tih jezivih simultanih prevoda.

Stara kuka

pre 4 godine

Voleli Novaka ili ne, covek je za sva vremena nabio tezak kompleks ovim srbomrscima. Pazite oni se sprdaju sa Novakom i komentarisu ovu zemlju, a tema i vest da je Tim izbacio Nadala. Koja lobotomija mozga.

Kalina je u pravu

pre 4 godine

Cestitke Timu za prolaz u 1/2 finale ali zasto ga mnogi svrstavaju u mladu gardu.On je neka generacija izmedju.Ima 26.5 god i sve je samo nije talentovani pocetnik.Gledamo ga vec 6,7 god na ATP Turu.

Jack

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Hahahahahah odavno se nisam ovako slatko nasmejao majstore... Sto se meca tice dobar je Dominik pitanje da li ce u finale gde ga vec ceka Novak jer i Roger ako odluci da izadje bice ponizen, a znajuci kakav je sportista trudnice se maximalno i jos vise povrediti tako da verovatno predaje pre meca. 4 dana pauze nije lose svaki dan zestok trening sa ozbiljnim sparingom i Novak osvaja 90posto ovaj turnir. A kada osvoji sledi verovatno jos 2 slema ove godine i nadam se ta olimpijada i tu se prica zavrsava o GOATU...

Deus

pre 4 godine

osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
--
Na stranu to sto nema borbe za trece mesto ali hajde nam objasni kako kada ispadnes u cetvrtfinalu mozes da budes treci? :)

Dvorska budala

pre 4 godine

Dobro je, jedan kandidat za GOAT-a manje u igri za GS.Tim je nesvesno smanjio Nolu pritisak, mada je možda i nezgodniji protivnik od Rafe. Ostaje da Nolo rutinski pošalje Federera na skijanje pa čak i da ne osvoji AO, bar mu glavni konkurenti nisu odmakli.

Putnik kroz vrijeme

pre 4 godine

Thiem će vrlo vjerojatno dobiti ovaj mec. Na ovoj podlozi, trenutno je dosta bolji igrač. Kvalitetniji servis, dosta jače udara i sa forhend i bekend strane, brzi, izdrzljiviji...Nadal jedino ima mentalnu prednost, sampionski karakter, ali mu to neće pomoći jer je ipak prevelika razlika u igračkoj kvaliteti na ovoj podlozi na strani Thiema. Očekujem 3-0, eventualno 3-1. Thiem je trenutno, u igračkom smislu, možda i najbolji na svijetu, ali mentalno nije na razini velike trojke. U finalu protiv Novaka nema gotovo nikakve šanse jer je prevelika mentalna razlika na strani Novaka, a u igračkom smislu Thiem nema ovoliku prednost koju ima pred Nadalom.
Dakle , finale je Đokovic- Thiem, a rezultat je 3-0 za Đokovica. Nadal i Federer nikada više neće osvojiti grend slem (nemaju više igračku kvalitetu), a Đokovic ce ove godine osvojiti sigurno 3 ili čak 4 grend slema, dogodine će osvojiti 2, a nakon toga više nijedan.

Swedenonline

pre 4 godine

"Nadal je "brejknuo" Tima u desetom gemu, tako da mesta za popravku nije bilo, 4:6."

Gledao i video 2 duple servis greške, jednu retur mrežu i jednu široko poslati loptu. I dalje ne shvatam gde je Nadal "brejknuo" Tima. Tačnije da je Tim mentalno kleknuo serviraju i za pobedu. Preutegnut i greške si neminovne. Slično se desilo ne u tolikoj meri na izjednačenja gde Nadal brejkuje nazad za 5:5 u 4. setu.
Međutim ni Nadal nije imun, taj-brejk je to dokazao kao i mnogi puta ranije u zadnje vreme. Netipične greške u važnim poenima.
Novak je tu i dalje jači u koliko je fizički spreman.

Eugen

pre 4 godine

Ukoliko Nole dogura do finala laksi bi mu protivnik bio Nadal u finalu nego Tim ili Zverev. U tom smislu se pobedi Tima nad Nadalom mnogo i ne radujem, iako sam za Tima navijao.

Dalmatinac

pre 4 godine

Samo da objasnim narodu ime Dnevna doza Srbende je kopija Facebook stranice Dnevne doze Dalmatinca koja pise o svkodnevnim (ne)zgodama po Dalmaciji.Inace ta stranice postoji vec ngodinama.
Dnevna doza Srbende,originalno nema sto kao I komentari koje ostavlja na svaku temu.Zijev.

Zdenko Silic

pre 4 godine

Zaslužena pobeda koja je došla posle velike borbe. Ovde je presudila mladost i snaga Tima, zreliji je i postao je veoma opasan. E sad, koliko ga je sve ovo izmorilo psihički i fizički, videće se protiv Zvereva. U tom meču prednost ima Zverev zbog mladosti i svežiji je. Sada je sve u rukama Novaka za povratak na prvo mesto.

Gagy

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)


Odbranice sve u inat tebi, spremi aparate da te prikace kad bude bilo potrebno.

Cika Toni

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??

pritiboi

pre 4 godine

Ovaj Tim bas dobro udara, podigao je nivo igre vidi se, tera Rafu da se stalno brani, ovo ide u 5 setova, mislim da Tim dobija iako cu navijati za Rafu.

Todor

pre 4 godine

Ako ni zbog čega drugog, ovaj Nadal mi se ne svidja zbog cele familije koju dovodi na svaki turnir! Loža mu je puna kao 23-trojka u pola četiri... Žena, stričevi, tetke, teče, ujaci, kumovi... još samo komšije fale... Verujem da ga to više opterećuje, nego što ga motiviše... Čim mu ne ide, gleda samo njihova zabrinuta lica... što svakao dekoncentriše i smeta! Bavio sam se nekim sportovima u mladosti i nikad nisam voleo da me gledaju i bodre keva i ćale... Kad vidim kevu zabrinutu, a majke su uvek zabrinute, odmah ispadam iz ritma...

antiDebil

pre 4 godine

Budimo realni iako navijamo za Novaka,Rafa je imao pretežak žreb na ovoj australiji. Preko Kirijosa koji se vraća polako pa Tima u meču koji je dostojan finala pa da je njega dobio Zverev koji je mlad i u naletu. Mislim da ne pamtim da je neko imao teži žreb,sve mlađi igrači u naponu snage,nijedan meč nije mogao samo da se “odradi”.
(Walt, 29. januar 2020 15:12)

Budimo realni, iako je Nadal jedan obican prevarant i manipulator, da ne kazem mufljuz, da li bi ti zeleo da mu svaki zreb na GS turniru bude kao prosle godine u Australiji, ili kao svaki put kada je osvajao US open ili kao kod one druge titule na wimbledonu... Iqko nastojimo da budemo realni ipak je nerealno da Nadal svltalno ima cirkuske zrebove na GS turnirima!

Pera Detlic

pre 4 godine

Pa prosto neverovatno kao preslikan mec sa Djokovicem sa Roland Garosa,na najbitnijim pojenima ovaj Tim ima toliko sreca da covek ne moze poverovat,posle svako udarca loptica kaci liniju sa spoljasnje strane ili od mreze zavrsava u terenu.Mislim da je doslo vreme da ga Djokovic otrese u finalu i naplati.

Vaše ime

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Komentar godine, bravo majstore.

Jumko1

pre 4 godine

Jumko (i prijatelji) jedan isti balavac i provokator. Nadam se da ce B92 uskoro uvesti (kao na zapadu) obavezno registrovanje i ip-adresu check.

Miodrag

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?
(Ahtung, 29. januar 2020 14:12)
Nadal sada ispao protiv Tima u četvrtfinalu što znači da u odnosu na prošlegodine gubi 840 bodova zato što je branio finale tako da Nole odbrani titulu na AO ide na prvom mestu i prednost u odnosu na Nadala će biti 325 poena.

Milan Indjija

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:39)

A sta je razlika izmedju Nemca i Austrijanca? Isti narod, isti obicaji, isti jezik... Bas kao mi i Crnogorci.

srle

pre 4 godine

Šta je sve potrebno Dominiku Timu da osvoji jedan set protiv Nadala. Zaista ogromna borba. Ovaj prvi set najbolje govori koliko nove generacije tenisera ne mogu da se izbore sa Rafom, on ih prosto izmori u prva dva seta i onda dokrajči bez milosti. Videćemo šta će biti, mislim da je Rafa i dalje favorit za prolaz u polufinale, pored trenutnog zaostatka.

4k4.Dex

pre 4 godine

Sta je sa Nikeom zasto i dalje oblace Nadala u roze? Nije vise decacic... nekad mu je dobro stajalo sad izgleda debilno. Omatoreo izboreo a igra u roze majici bez rukava. Deluje kao deda koji hoce da bude mlad. Bas nemaju oscecaj vise.

Lololol

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

To im i ja prizeljkujem.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:36)


A vi se ne radujete Novakovom porazu hhahaahhaahha covek vam unistio zivot bre. Nista vam ne pomaze, svake godine titule samo rastu, a vi gubite zivce malo po malo

nikol dz feimija

pre 4 godine

ДА ЛИ ЈЕ ЈОШ У ЉУБАВИ СА Српкињом рођеном у Француској, чији родитељи су рођени у Србији ?

Честитике за победу. Велики успех. Рафу је излудео психички а и физички, Ник, е сада ће свима полако бити јасно шта све трпи, издржава и надјачава Новак Ђоковић, коме је стално тако а успева да побеђује до краја и диже трофеје.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ali kad napisere Nadal pred eliminacijom a izgubio dva seta u tajbrejku? Ne kazem da Tim ne igra vrhunski tenis, ali zar je malo puta Rafa okretao 0:2..

Nebojša

pre 4 godine

Thiem pobedio a moglo je biti i 3-0 za Nadala ali ko mu je kriv što nije iskoristio šanse u polufinalu neću navijati ni za jednog odnosno nemam favorita neka pobedi bolji a u finalu neka se poklone kralju i rekorderu Australian opena.

Milan

pre 4 godine

A ko kaže da će igrati 5 setova u finalu? Nije zgoreg da te podsetim da je Tim već pobeđivao Noleta i na Gren Slemovima i to sa 3:0 na RG pre par godina!


Ovo kao validan argument moze da uzme samo teniska neznalica. To je bilo na RG 2017. godine kad je Novak bio daleko od svoje forme, i kad je vukao hronicnu povredu lakta. Osim toga, od svih GS turnira, Novak je najslabije rezultate imao upravo na RG. Sad se igra na njegovom AO, i Novak je u sasvim dobroj formi, doduse ne znamo koliko dobroj jer jos nije imao nekog ko ce ga naterati da igra svoj najbolji tenis. Uz to 2017. je bio u padu samopouzdanja jer je godinu dana unazad igrao lose, a sad je pun samopouzdanja nakon osvajanja ATP kupa sa reprezentacijom, kao nakon osvajanja Dejvis kupa. Da napomenem i da je Novak prilicno popravio svoj servis unposlednje vreme, posle ove pauze je to bas primetno, sto mu daje novu dimenziju u igri.

Optimista pripravnik

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

A zasto samo Hrvatima? Zasto ne svima?
Sa jedne mejl (ili jos bolje IP) adrese moze samo jedan nick i to je to.
Ubise nas ovi koji menjaju nickove ko' carape i samo nesto drobe a i pljuju.
Za sve da se uvede registracija!
U Norveskoj ima sajtova na kojima da bi ostavio komentar moras prvo da dokazes da si procitao vest, i daju ti kratak test sa pitanjima u vezi vesti. Ako bi i to uveli ovde, opustela bi ova rubrika drasticno, a i mnoge druge, rekao bih.

Биља

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.

Pavle

pre 4 godine

Mini, 29. januar 2020 11:27Nek si ti Čilića uzeo za primjer burazeru. On je sa 21.god života igrao 1/2 finale Australije, traje već 10 godina, trostruki finalista GS na tri različite podloge, jedan od 28 takvih svih vremena i sad je lik D Thiem bolji jer je od prošle godine počeo igrati prvi neki značajniji tennis.Znači nije do igrača na relaciji Thiem - Čilić već je do tebe jer si nacionalista. Priznaj buraz. Bit će ti lakše
(zeus, 29. januar 2020 12:16)Ma kakav cilic

johny

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

A da se uvede anketa da se tebi zabrani da ostavljaš prvi komentar i da ne pišeš budalaštine?

Will Mousley

pre 4 godine

Odlicna vest. Jedan matorac napolje. Drugog ce Nole da izbaci
(marokanac, 29. januar 2020 15:04)

Znaci Nadal je matorac, a Djokovic koji je samo godinu dana mladji je momak? Zanimljiva konstatacija.

Zoran

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Shigman, 29. januar 2020 14:30)

# Link komentara
Preporučujem (+31)
Ne preporučujem (-248)
Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15

Jooooj pa šta bi?

Mikii

pre 4 godine

Nadal ima sansu da posle cetrdesetak minuta resi prvi set, umesto toga igra 70 minuta, i na kraju izgubi isti. Koncentracija 0. Thiem ovo mora da resi danas, opasan igrac.

Biti čovek

pre 4 godine

Tim je zreo momak sad. Igrački primer koji pokušava da napreduje svakim danom i priča iskreno odnosno sportski. Dali vreme za prvi GS ne znam al" neće biti nikom lako ni Novaku ili Rodžeru ako budu igra li sa njim u finalu. Mnogo faktora postoji a to da se Dominik ne plaši trojke pa gubio ili pobeđivao ih.

O meču ne bi punoo jer svaki njihov duel su uvek tesni i zanimljivi. Na šljaci rovovske bitke više a na betonu samo dva puta su igra li na GS. Dostojan rival tj najveći protivnik Rafi na šljaci jeste Dominik Tim posle Novaka.

singrrr!

pre 4 godine

tim je u zrelim teniserskim godinama, ali jos uvek napreduje, tzv matorci ( mada je rodzer ipak dosta stariji od noleta i rafe) se trude da zadrze nivo, ali napred vise ne mogu... trce, ali stepenice (godine) klizu nadole... a mladjarija svake godine zrelija...bice tu jos dve-tri godine svega i svacega a nadam se puno ovakvog tenisa kao danas...

Will Mousley

pre 4 godine

Koji gubitnici..., idite i radite za 400 Eura, ostavite milionere nek rade svoj posao..
(bh, 29. januar 2020 15:04)

Ja radim za duplo vise.

Djomla

pre 4 godine

Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
(Shigman, 29. januar 2020 14:30)


Dok čitam komentare shvatam zašto je ova zemlja propala.

Milan_PT

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)

Sve ok, al ne diraj Raftera, poslednjeg vrhunskog servis volej igraca.
(ZZX, 29. januar 2020 14:24)

Ne diram ja Raftera, on je bio sasvim OK igrač. Već podsećam da je Rodžeru uvalio krompir na RG, a dobio ga i na travi u Haleu. U stvari, pobeđivao je Rodžera kag god je stigao i na sve 3 podloge (treća pobeda je bila na tvrdom u Majamiju)...

parx

pre 4 godine

Ispasce da ce Novak nikada lakse da uzme ove godine AO. I krajnje je vreme da se uozbilji za RG, jer nije njemu problme tamo Rafa, vec neko ko se napali na njegovom putu ka finalu.

mile

pre 4 godine

veliki sam navijac nola,mnogo bi voleo da uzme ao,mnogo ce mu znaciti,ali ne potcenjujte federera pre vremena,ja bi voleo da ga zgazi 3-0 i konacno ga posalje u penziju

Boki

pre 4 godine

Žute trake 14.oktobra ‘41 je stavljao tvoj đed dok je ubijao po mom kraju,moj narod...Samo da se zna odakle idu trolovanja...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:07)

Zašto poslednjih dana dopuštate komentare u kojima se vređaju komentatori ili njihove porodice, familije na najgore moguće načine? Reći nekome, koga uopšte i ne poznajete, da mu je deda bio ratni zločinac je za krivičnu prijavu.

Marko

pre 4 godine

Odlican meč, Tim imao dosta sreće ali i napao je danas. Ne znam samo da li je ikad neko, kao prvi nosilac, imao ovako tezak zreb kao Nadal ali mora i to nekad. Sutra uzivanje, 8. je na putu.

Vlada

pre 4 godine

Bojim se da će Nole odrati Federera sutra ali ipak izgubiti u finalu !

Osim ako se ova dvojica "mladih" lavova ne pocepaju u 1/2 i toliko iscrpe da ne mogu fizički da pariraju Noletu.

Bez obzira, navijamo za Noleta iz sve snage i nadamo se tituli !!!

nemi posmatrač

pre 4 godine

Tim je danas bio bolji, ovakvom igrom je dobio i Novaka na RG.
Nije mu "pucao" bekhend, forhend monstruzno dobar, paralela pogotovu, servis jako mala razlika između prvog i drugog u jačini što je baš retkost.
Padovi u intezitetu minimalni, koncentracija vrhunska. Psiha 9,5 ocena, ne zaboravite da je Rafa imao po brejk prednosti prva dva seta.
U meču je bio kao zid, odlična igra...
Ako "odradi" Zvereva biće opasan u finalu. Mada polufinale je čudo kad prođete već nekog od Bogova, možda i padne neplanirano.

Jack

pre 4 godine

Zex
Moze Novak jos koji put da izgubi u 2 seta od Rogera, ali smem da potpisem da nikada vise na 3 dobijena nece izgubiti od Svajcarca,trenutno je i forma bitna, a Roger zaista deluje kao da je vec i trebao biti kuci na skijanju, a Novak po meni mozda cak bolje nego ikad izgleda, servira fenomenalno, krece se kao sa 25 godina, pogadja vinere iz svih delova terena i sto je najbitnije fizicki je na vrhuncu moze 5 sati da igra u istom ritmu...

heba

pre 4 godine

termodinamicar@ Srbi imaju dusu, dzabe ti moc, pare, standard, sila itd.. Duhovna strana je uvek jaca. Zato smo pibedili Germane kad god je trebalo.
(pribil, 29. januar 2020 16:54)

A je li? E, baš ga pogodi. Koje šablonsko bezvezno rezonovabje.

gandi

pre 4 godine

Najaci su mi ovi pacijenti sto dnevnoj dozi kradu nik pa pisu negativne komentare jer ih nervira broj pluseva njegovih komentara???? Bolest i jedno i drugo, dok je ovo drugo ruznije jer je negativno

kris

pre 4 godine

Ja kao Novakov navijač, uz dužno poštovanje Rafi, ipak navijam da on ispadne. Prvo gubi šansu za 20.GS,a drugo otvara se mogućnost Novaku za broj 1.E sad teorije, ovaj je lakši, onaj nije, po meni to sve pada u vodu jer niko od ovih nije u polufinalu slučajno i sami su krem svjetskog tenisa i ako Novak misli biti najbolji, mora pobjeđivati najbolje.

Nebojša

pre 4 godine

Bolje Nadal da pobedi Novak ce igrati lakse sa njim . 1 mesto ce doci vremenom.
(Lele, 29. januar 2020 10:09)

Thiem nema šampionski mentalitet izgubio je mislim svako veće finale koje je igrao u karijeri pritom igrajući lošije u finalu nego što je igrao do tog finalnog meča tako da ko zna možda bi bio i lakši zalogaj od Nadala a možda i ne bi saznaćemo.

IS

pre 4 godine

Na daljinskom:

Menu > Settings > Viewer settings > Languages > Fist audio language - English

Progledao sam. Nema vise nasih ES komentatora.

Pozdrav i nema na cemu :)

neki veliki dr

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:15)

Sta znaci ovaj tvoj komentar? Cemu ponizavanje i nipodastavanje jednih da bi se uzdigli drugi? I tvoja deca ce biti instagram generacija. Ovi sto su igrali drvenim reketima sta treba da kazu za ove sto sada igraju? Isto tako da ih pljuju je l? Tako isto pljujete Rodzera na sve moguce nacine samo jer je bolji od Djokovica i jer ga ceo, bukvalno ceo svet, osim jedne drzave na Balkanu smatra najvecim ikada. Primera radi, Kirjos je medju 25 najboljih tenisera na svetu, koji si ti i ovi sto ti dadose pluseve u oblasti kojom se bavis?

Poštovalac igre

pre 4 godine

Propatio sam malo meč.

Tim je ovo dobio zasluženo jer dobio je one važne poene. Sličnog ga imao pre na US Open al" nije uspeo da "amortizuje". Nije ovo Rafin GS turnir definitivno jer bilans 1:4 u finalima govori sve po pravilu. Njegov GS je RG i US Open ponekad. Na Vimbldonu odavno ne može se smatrat favorit jer tamo je bio poslednji put igrao finale 2011 godine. Sve čestitke Austrijancu!" On je napredovao dosta na betonu i ima šansu protiv Zvereva za svoje prvo finale na GS kad se radi o tvrdoj podlozi.

mislim...

pre 4 godine

Ovaj decko je protiv Novaka na zavrsnom Masteru pokazao da je sazreo. Uz Medvedeva najopasniji u novoj generaciji. Ukoliko Novak udje u finale mnogo bi mu bilo lakse protiv Zvereva.

marokanac

pre 4 godine

@Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12) Srbi su za razliku od tebe pismeni...

Don Quijote

pre 4 godine

Dobar je igrac Dominik, stabilan, uvek igra isto. Takodje, on protiv Nadala moze da igra opusteno, niko mu nece zameriti ako izgubi.
Ipak mislim da protiv Zvereva nema ni teoretske sanse. On je danas potrosio srecu za celu 2020 godinu. Samo u 4 setu je pet puta pogadjao mrezu , a lopta padala napred u Nadalovo polje. Ostao sam bez teksta koliku je dozu srece imao, a sreca je kvarljiva roba, tesko ce to opet tako.
Ja sam gledao nemacki eurosport i Svabici jesu navijali za Tima, ali nista ozbiljno i bezobrazno.
Jedina zamerka sto nisu pokazali naknadno celendz koji je Nadal trazio a nije dobio. Pravde radi da bar znamo.

TekCeDabude

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)

Ne brini Ti nije ni Nole glupav,vrana, da osvaja sve turnire,a kad krene americka turneja ne brani nista ni u Indijan Welsu ni Majamiju tek ce onda da uveca razliku. Sem Spanije,Madrida nigde do Wimbldona nema poene da brani.Igra ova dva u USA,Madrid,Rim i Roland Garos do tada, a i posle Wimbldona tek moze da poveca razliku na USA openu,Torontu. Nego nesto Zverev ceo fond poklanja od milion dolara,ako osvi AO tako da ne krenu neke radnje druge da se desavaju.

sakupljač minusa

pre 4 godine

Razliku u meču napravilo to što je Tim uzeo skoro sve što mu se ponudilo, a Rafa skoro pa ništa. Tol'ko prilika da okrene meč na svoju stranu i ništa iskoristio nije. Verovatno neće biti više neke dobre prilike za njega više da osvoji AO, jer dolaze ipak drugi igrači a njemu idu godine

pribil

pre 4 godine

termodinamicar@ Srbi imaju dusu, dzabe ti moc, pare, standard, sila itd.. Duhovna strana je uvek jaca. Zato smo pibedili Germane kad god je trebalo.

corona virus

pre 4 godine

Thiem ispada u polufinalu... još je zelen da napravi dva podviga jedan za drugim.

Nadao sam se 5 tajbrejkova, tako da ko god da postane polufinalista crkne malo. Dobili smo 3, što i nije tako loše.

Zuja

pre 4 godine

Dominik Tim je unapređena verzija Federera. Sve isto samo jači udarac. Mlađi Nadal bi ovog brzo pomleo sa besomučnim vraćanjem na bekend ali godine čine svoje.

JeRemija

pre 4 godine

@neki veliki dr

Samo još da čujemo tvoje stručno objašnjenje po čemu je to Federer bolji od Novaka?
Koliko je meni poznato, Đoković vodi u pobedama 26-23.
Istina je da Rodzer ima 4 GS više ali je on čak 6 godina stariji od Novaka i počeo je sa tenisom pre njega.

kvisko

pre 4 godine

Meni zao sto Nadal ispade, bice Novaku teze da osvoji turnir protiv jednog iz mladje garde. Opet s druge strane mislim da uopste nije bitno ko je protivnik ako Djokovic igra kako zna i ume.

Liverpool Man

pre 4 godine

Samo neka igraju sto duze i sad i u polufinalu. Bilo bi dobro za Noleta da sad Nadal ispadne kako bi preuzeo prvo mesto ako osvoji.Tim se dosta popravio na betonu.

Stefan

pre 4 godine

Kakva igra Tima 2:0!
Zaista igra odlicno i zasluzuje prolaz dalje. 2 sata atomskog tenisa smo gledali, nadam se da ce tako i nastaviti..

P.S. Iako ne volim da komentarisem tudji posao, ovaj put moram. Zaista je los ovaj komentator sa EuS.

Ivan

pre 4 godine

Tim je cudoviste kada mu se igra. Jedini igrac pored Vavrinke koji moze da nadigra u svim segmentima bilo koga od ove trojice kada ima svoj dan.

nije bolest sve sto boli

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:15) A forum dijagnoze skupljaci (svojih) plusica gledaju i uzivaju, bajo moj!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Igra Tim vrhunski tenis. Dečko je spreman za prvi GS definitivno. A imaće ih više od jednog, siguran sam. Biće Novaku ekstremno teško izaći na kraj sa njim ukoliko budu igrali finale...

iggy

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Tim ima 27 godina. U njegovim godinama su GS titule imali i Čilić i Marej i Vavrinka i Delpo. Veliku trojku neću ni spominjati

Mada Faka

pre 4 godine

Hajde ti Husaga prati takmičenje u klikerima na turniru u Rožajama, pa bodri Suljagu da podigne pehar.
(nenad rs, 29. januar 2020 12:27)

Ma kakvi klikeri, moze samo kamena s' ramena ili skok na motku...

ja

pre 4 godine

Potpuno ocekivano je bilo da Nadal izgubi. Ja sam bio ubedjen da ce izgubiti jos prethodni mec od Kirgiosa, ali tamo se provukao kroz dva tai-brejka. E danas ga je napokon sreca napustila i izgubio je 3 tai-brejka, mada s obzirom na Timovu igru realno je bilo da sve setove izgubi mnogo pre tai-brejkova. Napravio je Tim protiv Rafe 65 vinera uz 49 greski i takva statistika je sasvim dovoljna da nekog pobedite i sa 3:0.
Sem toga cinjenica da je Tim pobedjivao Nadala i na sljaci, dovoljno govori o tome koliko njegova igra ne odgovara Nadalu.
Sto se tice Novaka mislim da ce on sigurno biti u finalu, jer su velike sanse da Federer sutrasnji mec preda bez igre, posto je i sam svestan da je daleko od dobre forme, a sad su se uz to pojavile i ozbiljne povrede.
Ako slucajno i izadje na teren to ce verovatno biti Novakova najlaksa pobeda nad Rodzerom na nekom gren slemu.
Sto se tice drugog polufinala Tim-Zverev tu se ne bih usudio da prognoziram pobednika. Bez obzira na danasnju Timovu igru, tu ce imati drugacijeg protivnika i morace potpuno drugacije da igra. Videcemo ko ce se bolje snaci u tom mecu, ali mislim da su sanse izjednacene.
U svakom slucaju i jedan i drugi su podjednako teski protivnici za Novaka. Mislim da je Zverev manje mentalno jak i da bi protiv njega Novak imao vece sanse, ali i Dominika moze da pobedi ako Novak odigra na svom maksimumu ili bar blizu tog maklsimuma.

Negativni

pre 4 godine

Šteta što ovaj Tim još uvek nema GS, a ima Čilić. Realno gledano, on je klasa za Čilića.
(Mini, 29. januar 2020 11:27) Realno gledano - pojma nemas!

Tequila

pre 4 godine

Thiem nije mlad mlad igrac. 26 godina. ovi od 20 ili 21 au mladi. Kao i onaj Borna. Nije star ali nije ni mlad za te neke sportske godine. mozda je u najboljim godinama ali definitivno nije mlad.

Bojan

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)
I šta ste odlučili, jel uvodite?
(remax, 29. januar 2020 14:59)
Ne, ne uvodimo, ionako ste veći Srbi od Srba. Zato ste po srpskim portalima, vuče vas poreklo.

nesa

pre 4 godine

Bezveze sto je Rafa izgubio, jer sam siguran da Nole prolazi u finale a i Rafa bi sigurno dobio Zvereva u polufinalu. Pa teniski klasik, nema lepse.

veder

pre 4 godine

Pa jesi gledao meč? Biće veoma teško i u polufinalu i u finalu u slučaju da dođe do finala!
(Ivan, 29. januar 2020 18:57)

Gledao meč, i video 4x mreža i jednom set gde mreža 'oće' Tima, i video Rafine zicere u mrežu... to je odlučilo pobednika. Rafa je set dobio čisto sa brejkom, ovaj uz pomoć mrežice, razlika je zar ne?

NS oldtajmer

pre 4 godine

Samo jako protiv foliranta !
Bravo Dominice, hvala ti na jednoj prosecnoj srpskoj plati.
(svedok, 29. januar 2020 14:34)

......koju si zaradio gledajuci tenis, ocigledno, u radno vreme !!!

Baxter

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Sva finala ce igrati jedan stari lisac Nole a ostali nek se dogovore :)

asomakum doo

pre 4 godine

ako me matematika dobro sluzi, ako ispadne Rafa u 1/4 finalu, a Nole osvoji, Nole se vraca na prvo mesto posle Australian Open-a...

Pavle

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.(rasim np, 29. januar 2020 12:01)Krivo ti sto Srbin dominira, pukni od muke :)
(Tesla, 29. januar 2020 12:50) Sto da mu bude krivo i razim je Srbin

Stari čačanin

pre 4 godine

Kolika neozbiljnost u naslovu, čitajući pomoslio sam da Tim ima 3 meč lopte.
Ovo ide u 5 setova
(El pibe, 29. januar 2020 12:43)

E pa nije otišlo.

Ljuti Ciganin

pre 4 godine

Sreća je u ovom meču prevagnula. Kako god, Novak će razbiti bilo kog u finalu. Polufinale je već rešeno.
PS što se Vilander onako skvrčio, šije ga Barbara sa sve nogice....njama :-)

Milan

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)

Ako Nole odigra dobro Majami ili Indijan Vels, moze poprilicno da uveca prednost, jer je prosle godine na oba turnira ispadao na samom pocetku.

Tarzan

pre 4 godine

Evo ga i dobri Nadal opet pokazuje svoje lice kada gubi, nikakva razlika od Federera, pitam se samo sta bi obojica radili da su na Novakovom mestu bili tokom karijere.

Ime

pre 4 godine

Jeste, ali kad ne učestvuje u finalu kao 2017 kada je na istom ovom turniru ispao u 2. kolu od Istomina. Mnogo si pametan.
(haren, 29. januar 2020 12:07)


Kad su poslednji put Nadal i Federer igrali finale a da je prethodno neko od njih savladao Djokovica do tog finala? hahahahah da li se secas?

ZZX

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)

Sve ok, al ne diraj Raftera, poslednjeg vrhunskog servis volej igraca.

vlada13

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

a vidim bas je bitno da se naglasi smo mi (srbi) a da si ti (ne srbin)


druze, sta koji k...
opusti se i uzivaj !

filip

pre 4 godine

Ако освоји АО, Ноле од понедељка опет број 1. 

Ђоковић 9720 
Надал 9395
(Лепи Цане, 29. januar 2020 13:56)

Nismo znali. Izgleda da si ti mnogo pametni od nas.

Djido

pre 4 godine

Vamos Vamos Vamos... No.1 Rafa!
(Mira, 29. januar 2020 10:25)

Zato se nikada nećeš udati iako si odavno u četvrtoj deceniji. Zato što ne ceniš i ne voliš ono što imaš pored sebe, ono što tebi prirodno pripada, nego živiš u bajkama o nekom princu iz idilične Švajcarske ili nekog ostrva ili obale Španije, koji je broj 1 i samo što nije došao. Zato što vam je sve što je strano milije.

Max

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Druže, sada možeš da gledaš reprizu finala Australian Open-a maestro Federer - Nadal iz 2009. Pravi teniski spektakl. Pozdrav.

tennisman

pre 4 godine

Šteta što ovaj Tim još uvek nema GS, a ima Čilić. Realno gledano, on je klasa za Čilića.
(Mini, 29. januar 2020 11:27)
Zato sto je Tim proigrao tek prosle sezone, do tada je uglavnom dobre rezultate ostvarivao na sljaci, za razliku od Cilica koji je u zenitu svoje karijere bio konstantan na svim podlogama, ima 3 finala gs

veliki strumf

pre 4 godine

Strašan boks meč, obojica biju samo tako. Tim opasan i vrlo nezgodan, mada je i Rafa napravio neke ogromne, nekarakteristične greske. Neverovatna odluka da skrati lopticu u najvažnijem poenu u drugom setu. Još da je drop sot bio dobar... Zasluženo vodi Tim 2-0, teško će Rafa okrenuti sto znaci da se Noletu smesi povratak na prvo mesto.

Djido

pre 4 godine

Vreme je da Nadal ode kući.
(Djido, 29. januar 2020 09:17)

Ne Djido, nije vreme.
Vreme je za nesto drugo.
Vreme je da se ti 'skines' sa ovog sajta.
I ti i onaj 'Srbenda'.
Kakav je ovo komentar?
Zasto da Nadal ide kuci?
Zasto da bilo ko ide kuci?
Svi se spremaju, trude i takmice sto najbolje mogu. U cemu je problem?
Idi TI kuci, Djido, i ne smaraj nas vise.
Unapred hvala.
(Dnevna doza vitamina C, 29. januar 2020 10:23)

Ko si, bre, ti!? Kuš!

Konstatacija

pre 4 godine

Meni ovaj Tim deluje talentovaniji i bolji igrac i od Cicipasa i od Zvereva.Ovaj jednorucni bekhend sto ima,to je nesto savrseno,mislim cak da je u tome bolji i od Federera.Novaku ce lakse biti sutra sa Federerom nego sa Timom u finalu,koje je,po meni,vec izvesno.

Sinisa90

pre 4 godine

Tim realno nije zasluzio da uzme 2 seta...Imao je mnogo srece u nekim poenima u taj brejku,ali evo Rafa smanjuje na 2-1,potpuno zasluzeno.Iako sam veliki Novakov navijac,ja mnogo volim Nadala jer je veliki borac i navijam sad za njega,bex obzira sto je veliki Noletov rival.

Mr. Bojangles

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.

Beograd

pre 4 godine

Neverovatan mec sa mnogo preokreta. Ali kad se sve sabere zasluzena pobeda Tima. Mora se priznati i da je Austrijanac imao mnogo srece u pet sest navrata kad se lomio mec loptica je udarajuci u mrezu prelazila u Nadalovo polje i zahvaljujuci tome je osvajao bitne poene. Ne secam se a davno pratim tenis da je Nadal izgubio tri seta i sva tri u taj breku.

Branimir

pre 4 godine

Ljudi, kako je meni gotivan ovaj Tim,borben kulturan ,smiren kao uostalom i vecina austrijskog naroda, ziveo sam tamo 10 godina i ko je bio u toj drzavi zna o cemu pricam. Kulturan svet , cisto sve ,cvece na balkonima,uredjene staze i setalista, nigde papiriica ni pikavca , tamo se npr. dnevne novine nalaze u "kesama" na ulici koji svako moze da uzme uz naravno ubacenog novcica koliko novine kostaju.Eto kakvu svest ti ljudi imaju. Naravno ,zelim da Nole osvoji ovo ali ako ne uspe svim srcem uz Tima-buducnost teniskog sporta

dare slovenac

pre 4 godine

Thiem osvaja AO, do kraja godine bice No1.
(Gustav, 29. januar 2020 13:06) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (-5)

Prije godinu dana Hačanov,krajem godine Medvedev, pa Cicipas, evo sada Thiem...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mislim da Nadal ovo resava u 6:2 6:3 i osvaja 18 GS!!(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:26)Loše trolovanje, jako loše
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 09:44)
Pališ se na hejtovanje Hrvata...Neverovatno hahaa

Njaah

pre 4 godine

Sta znaci ovaj tvoj komentar? Cemu ponizavanje i nipodastavanje jednih da bi se uzdigli drugi? I tvoja deca ce biti instagram generacija. Ovi sto su igrali drvenim reketima sta treba da kazu za ove sto sada igraju? Isto tako da ih pljuju je l? Tako isto pljujete Rodzera na sve moguce nacine samo jer je bolji od Djokovica i jer ga ceo, bukvalno ceo svet, osim jedne drzave na Balkanu smatra najvecim ikada. Primera radi, Kirjos je medju 25 najboljih tenisera na svetu, koji si ti i ovi sto ti dadose pluseve u oblasti kojom se bavis?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 11:20)

Izvini, ko ti drma kavez?

pusa

pre 4 godine

Tim igra copy/paste strec forhend sa proklizavanjem kao Novak. Cicipas, Danil i Zverev takodje, ali plus i po bekhendu, jer igraju dvorucni kao i Novak. Federer nema taj udarac, ni Nadal. Pre neku godinu sam pisao da Federer igra staromodan tenis, doduse vrhunski, ali zastareo, i da ce u buducnosti svi sampioni igrati slicno kao Novak. Evo to se i dogadja.

Nadal igra dobro voleje, vrhunski, ali samo visoke. Sada kada je sporiji ka mrezi, vidi se da je slabiji sa niskim volejima (kontakt ispod vrha mreze), slabiji je od Novaka tu. Interesantne stvari se primecuju, ko ume da gleda.

is

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pritiboi, 29. januar 2020 12:09)

Ne da sam primetio, nego se godinama unazad nerviram kad gledam grend slemove jer su na Eurosportu. Sreća što u poslednjih par godina SK uzima Wimbledon. Realno eurosport ima 4 teniska komentatora, i kao da se takmiče koji je gori od koga. Meni je najbolji onaj što priča totalne gluposti i smeje se, ne znam mu ime, ali je toliko loš da postaje dobar.

kaligula

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Može ali u nekom paralelnom univerzumu. Ispadaju ti obojica pre finala tako da ništa od tvojih snova.

ultrasrbin

pre 4 godine

STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07

Mozda da te neko obavesti da ispadanje u 1/4 podrazumeva plasan od 5 do 8 mesta. Ne razumem kako Tim da osvoji, a Nadal da bude drugi. U situaciji kada je TIM osvoji prvi preduslov je da je izbacio Nadala.

salerno

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog SrbendeA da im se stave i žute trake ili da im se udari pečat na čelo? šovinisto!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:41)
Žute trake 14.oktobra ‘41 je stavljao tvoj đed dok je ubijao po mom kraju,moj narod...Samo da se zna odakle idu trolovanja...

zeus

pre 4 godine

Mini, 29. januar 2020 11:27
Nek si ti Čilića uzeo za primjer burazeru.
On je sa 21.god života igrao 1/2 finale Australije, traje već 10 godina, trostruki finalista GS na tri različite podloge, jedan od 28 takvih svih vremena i sad je lik D Thiem bolji jer je od prošle godine počeo igrati prvi neki značajniji tennis.
Znači nije do igrača na relaciji Thiem - Čilić već je do tebe jer si nacionalista. Priznaj buraz. Bit će ti lakše

Cika Toni

pre 4 godine

@ Neko iz mase ..... Deckicu, cemu nervoza ?? Nemam ja nista protiv tvog seksualnog opredeljenja. Jednostavno ne volim PINK u bilo kom obliku, od pre par godina. Iz estetskih i nekih drugih razloga. Sto se tice putovanja kladim se na nevidjeno da sam obisao vise zemalja nego sto ti imas godina. I na kraju, nesto si pogodio. Po odlasku u penziju zivim u jednom prelepom planinskom selu pored reke pune sa pastrmkama, pecam i uzivam u netaknutoj prirodi. A to sto ti selo, iz koga si verovatno potekao, nazivas "SELENDROM" govori o tebi najvise. Pozzz.

turbokid

pre 4 godine

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr. Bojangles, 29. januar 2020 13:04

Kada glupan želi da ispadne pametan. Da li se onda po tvojoj logici piše precednik, prectava, svecki? Ili predsednik, predstava, svetski? Reforma Karadžića odnosno fonološki pravopis sprskog jezika su malo komplikovaniji od te rečenice nemačkog lingviste Johana Kristofa Adelunga koju je Vuk samo ilustrativno preuzeo, a ti shvatio kao doslovnu jer ti znanje ne dopire dalje od prvog osnovne.

JPR24

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?
(Ahtung, 29. januar 2020 14:12)

Pogrešio si. Nole ako odbrani titulu izbija na prvo mesto posto Nadal sa ovim porazom, gubi 800 i kusur poena posto je prošle godine bio u finalu.

'Olandjanin

pre 4 godine

Glavna vest: Dusan Tadic u Barseloni!
(sportpaostalo, 29. januar 2020 15:10)

Nije tacno, bar kako tvrde Holandski mediji.
Pozdrav iz Niskozemske.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)Šta bi mi bez tebe pametnog iz Loznice. Mats je svedjanin i on je u Švedskoj Mats. Možda kod tebe u Loznici je Mac
(johny, 29. januar 2020 12:48)
Ja dado anketu za ove hrvatske trolove koji sami sebi pišu i odgovaraju.Nadam se da će B92 napraviti za njih posebnu aplikaciju.Ime,prezime,grad odakle šalju svoje trol komentare za najvećeg srpskog sportistu svih vremena.Ovaj johny,Jumko,Bodibond,Labud i ostale pajsere....

CroFed

pre 4 godine

Barbara će biti ponosna na malog Timića, prva pobjeda Austrijanca nad Rafom na grand slamu. Nikad on više neće osvojiti Australiju ni Wimbledon, ostaje mu nada da uzme dva Roland Garrosa i prestigne Rogera...

Bero

pre 4 godine

Lako je sada biti mudar i pametan,thiema ne moze nitko lako dobiti,pa ni novak,kirgyosa isto,a i zverev je dobijao i novaka i rafu,ok novak igra odlicno,kao sto smo i ocekivali ali realno s igracima protiv kojih je igrao ne bi ni nadal imao problema,sad mozda bi novak pomeo australca,pa thiema pa zvereva zaredom..ja iskreno mislim da ni rafa ni nole vise ne mogu uzeti GS ako moraju proci od osmine finala ovako jake igrace jednog po jednog..zdreb ce ubuduce diktirati puno toga,ovdje je novak naprosto u odnosu na nadala imao puno vise srece..ako cemo realno i posteno reci

Muta Gonzales

pre 4 godine

Prvi deo matematike je odrađen, Rafa je ispao pre polufinala.
Sada je na redu da Novak uradi šta treba da bi ponovo bio No 1

Darko

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!
(Neko iz mase, 29. januar 2020 10:49)

@ Neko iz mase, svaka cast za komentar. Spustanje godine.

era

pre 4 godine

Đoković ako odbrani titulu prvi sa 325 bodova prednosti ako izgubi od Federera drugi sa minusom 955 bodova ako izgubi u finalu drugi sa minusom 475 .... Znači opet No1

remax

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

I šta ste odlučili, jel uvodite?

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Mogu da zamislim nasu dijasporu u Austriji u slucaju finala Djokovic - Tim... Ako ne izadju da slave i podbadaju Austrijance, kao da Novak nije ni osvojio...Idemo Nole po osmu u dalekoj Australiji..

svako dobro

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Kralju,nema borbe u tenisu za 3 mesto hahahha.Omašio si sport sa stonim tenisom hahahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:22)

Ti si jos gluplji od njega cim mu prvo ne kazes da ne mogu Tim i Nadal da budu na prvom i drugom mestu jer igraju u cetvrtfinalu.

Koje busne glave, auu rodjeni...

Randy Marsh

pre 4 godine

Jest da bi Novak izbio na prvo mesto ako Rafa danas ispadne (a on osvoji) ali ja ne mogu da navijam za ovog šatiranog...
Plus mislim da je Novaku lakši protivnik Rafa u finalu - od njega zna šta može da (ne)očekuje, a ovi mlađi su veća nepoznanica... pa zato Vamos Rafa :)

kasija

pre 4 godine

Tim je odlicno igrao, kao protiv Djokovica na zavrsnom turniru. Odlican je i u tajbrejkovima, mene jos uvek boli kako je izbacio Novaka onda. Al po meni je zasluzeno dobio i tada i onda, po meni ima bas lepu tehniku, precizan je, jak...malo podseca na Djokovica. Tesko ce dobiti Zvereva al dobro,u svakom slucaju svaka cast

Lik

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ah te puste neostvarive želje, nećeš gledati niti jednog u finalu.

veliki strumf

pre 4 godine

Strašan meč, ali na kraju previše laganih gresaka obojice. Dobio je onaj ko je manje grešio. To znaci da se Nole vraća na br. 1 u ponedeljak! Tako će i biti, nema nikakve sumnje!

Optimista pripravnik

pre 4 godine

Nisam bas nesto siguran da Nole uzme AO.
I ako mu uspe da prodje Rodzera, bice mu nezgodno protiv Tima ili Sase Zvereva.
Jos kad sam procitao ovoaj clanak na B92 o tome da ga muci migrena i ne vidi dobro ... uuuuuh ... ne valja. Valjda ce sve biti normalno i da ce biti 100% zdrav protiv Rodzera, a i u finalu, ako do njega dodje.
Idemo, tigre !!!

Ivan

pre 4 godine

Fenomenalan meč! Odlični Tim je veoma kvalitetnom i zrelom partijom eliminisao Nadala i time potvrdio da je spreman da uzme i Gren Slem! U ovom meču Nadal nije odigrao ništa pogrešno, naprotiv, radio je ono što uvek radi, bio je agresivan, borben, brz, dinamičan, ali jednostavno Tim je danas bio nesavladiv! Sve nalete Nadala je izdržao, vraćao brejkove, gađao vinere, ma jednostavno odigrao je vrhunsku partiju i sasvim zasluženo pobedio velikog protivnika po prvi put na Gren Slemu u njihovom rivalstvu! Posle ovoliko zrele današnje partije Tima ubeđen sam da sa ove druge strane žreba bilo ko da pobedi Federer ili Đoković nebitno, da niti jedan od njih neće imati ni 10% šanse da osvoji ovaj Slem protiv pobednika para Tim - Zverev to sam apsolutno siguran! Došlo je vreme da mlađa generacija uzme Gren Slem! Današnja velika partija Tima to potvrđuje! Bravo Tim majstore!

Termodinamicar

pre 4 godine

@Bocko
Ali zato Germani imaju pare, drzave, bogatsvi, standard, moc, dok krezubi srbi zevaju u TV i kao svaka sirotinja, broje tudje pare.

.. ONO...KAO...

pre 4 godine

Ovaj Nadal je stvarno bolestan...sada počeo da stoji na aut liniji i čeka peškire!!!
Aj što je on takav ali zašto maltretira ovu decu da mu trče!!!

Goran

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:39)

A sta je razlika izmedju Nemca i Austrijanca? Isti narod, isti obicaji, isti jezik... Bas kao mi i Crnogorci


Zajednički jezik ali su drugi narod. A mi i Crnogorci se izgleda više razlikujemo.

Malkom

pre 4 godine

Nadal gubi ovo. Tim je veoma raspoložen. Mislim da ove godine osvajaju Tim ili Zverev. Osim ako ih ne obuzme trema u finalu, kada budu igrali protiv Novaka ili Rodžera.

subjektivni_osećaj

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
(pritiboi, 29. januar 2020 12:09)
To sam i ja primetio, bukvalno ono što on "prevodi" nema veze sa onim što Vilander priča.

kagan

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

idi brate nešto doručkuj

Robert

pre 4 godine

Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
(Shigman, 29. januar 2020 14:30)

Bazel se igra negde u Oktobru...
(ovdejeno1ekralj, 29. januar 2020 14:50)

Meseci se piše malim početnim slovom. I tako u nedogled prepucavanja. :D :D

Will Mousley

pre 4 godine

Ако освоји АО, Ноле од понедељка опет број 1. 

Ђоковић 9720  
Надал 9395 
(Лепи Цане, 29. januar 2020 13:56) 

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.

Lik

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15)

E pogodi ga ko prstom u ...

remax

pre 4 godine

00

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

I šta ste odlučili, jel uvodite?
(remax, 29. januar 2020 14:59)

Ne, ne uvodimo, ionako ste veći Srbi od Srba. Zato ste po srpskim portalima, vuče vas poreklo.
(Bojan, 29. januar 2020 15:26)

Smanji doživljaj, znaš dobro da se "vi" odnosi na redakciju.

Pitaj druga Pajkovica

pre 4 godine

Rafa prvi pravi brejk u prvom setu, onda i u drugom opet pravi brejk, ali kad ne ide - onda ne ide. O borbenosti da ne pricam , to se zna. "Princ sljake" je odigrao kljucne momente fenomenalno. Zasluzuje potpuno, a i vreme je da uzme prvi slem. Mi Rafini navijaci sada navijamo za njega. A nasem Rafi zelimo prvenstveno dobro zdravlje, a samim tim i pohod u nove teneske rekorde. Uvek uz najveceg sportistu. Vamos iz Srbije!

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Tim je jako, jako opasan. Našpanovan je da osvoji grand slam.. Rafa i Zverev bi laksi rivali bili Djokovicu ili Federeru u odnosu na Tima.. Rastrcab je i dobro udara.

neupućeni

pre 4 godine

Ako ovo kojim slučajem Rafa preokrene, veiše nego siguran sam da neće igrati u finalu. U svari ako ode u 5 setova gotovi su obodvijica

Ivan

pre 4 godine

Novak neće imati ni 10 odsto šanse sa Timom?? Odjedanput niko ne može Timu ništa? Nadal je očajno odigrao sva tri tajbrejka, i neshvatljivim promašajima izgubio meč. U prošlom AO finalu, Novak je počistio boljeg Nadala od ovog današnjeg sa 3:0, a ovde je Tim dobio jer je Rafa očajno igaro tajbrejkove, dakle, Tim neće imati neke velike šanse protiv Novaka u pet setova, ako Novak dođe do finala. Nema teorije da ga dobije u pet setova pa taman pogađao još luđe poene nego danas. Pet setova je to dečko, sa Novakom ni Feđa nije mogao da izađe na kraj.
(veder, 29. januar 2020 18:17)

A ko kaže da će igrati 5 setova u finalu? Nije zgoreg da te podsetim da je Tim već pobeđivao Noleta i na Gren Slemovima i to sa 3:0 na RG pre par godina! Ovako kako sada deluje, zaista Tim je veoma veoma ozbiljan protivnik a Noletu ne odgovara ama baš nikako nikako! Moraće da pruži 150% da bi ga savladao naravno pod uslovom da prethodno pobedi Federera u polufinalu što neće biti nimalo lako! Nikada nije lako pobedio Federera eto imaš statistiku na netu pa se uveri! Bez obzira u kojoj je formi Švajcarac on je Noletu uvek zadavao poprilično problema i uvek su bili teški i epski mečevi! I nije Nadal poklonio Timu sva ta 3 taj brejka već ih je Austrijanac zaradio svojom fenomenalnom igorm! Pa jesi gledao meč? Biće veoma teško i u polufinalu i u finalu u slučaju da dođe do finala!

Veseli

pre 4 godine

Gledajući Nadala danas, mislim da ga je vreme pregazilo, ovih par mladih već ove godine će početi da osvajaju bitnije turnire!
Federera je odavno već pregazilo, jedino još Novak igra na istom nivou, možda izgura još ovu i narednu godinu i to je to.

Posmatrač

pre 4 godine

Nadal kroz čitavu karijeru nikad na betonu nije bio siguran favorit u svakom meču a kamoli za titulu. Zato ne čudi uspone i padove u igri njegovoj na neomiljenoj podlozi. Tim se znatno popravio na tvrdoj podlozi i ukoliko prođe šanse za big final će imat itekako prvo van zemljastog terena.

veliki strumf

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18). Ne brini, sacekace Rafa Rodzera sutra, pa zajedno mogu da odlete negde i odigraju egzibiciju. Ima to da bude pravi spektakl. Neće morati dugo da ga čeka, neće Nole mučiti previše dedu.

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

neki veliki dr

pre 4 godine

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)
Lleywon Hewwit - Patrick Rafter 3 - 1.
Dakle Hjuit je GOAT

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Obojica su super. Ko ovde pobedi, osvojiće trofej. Mislim da jedino Đoković može da nekom od njih pomrsi račune, ali ako ovako budu mlatili ovu lopticu, teško da mogu izgubiti. Ovo je finale pre finala. Federer nema šanse, Vavrinka isto, Zverev isto...eto, samo Novak se može smatrati za neku vrstu favorita iz senke. Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!

Topnik

pre 4 godine

Ovaj break bi mogao slomiti Thiema. Imao je Nadal malo sreće kod tog zadnjeg poena, al tako je to kad imaš magiju u rukama. Velika trojka uvijek ima "sreće" kad treba.

Mator

pre 4 godine

Bilo je logično da će Nadal prvi posustati od ''velike trojke'', s obzirom na intezitet njegovog treniranja. Prilično slab fizički danas.

Tutankamon

pre 4 godine

@Mini, Čilić kada je osvojio GS zaista je igrao najbolji tenis na svijetu. O njegovoj karijeri može se diskutovati ali US Open je čist kao suza.

Vojvoda Bački

pre 4 godine

@IS
Au ziv bio ti nama koliko god ti to pozeleo! Nije da mi toliko smetaju ovi naši komentatori, ali činjenica je da nemaju pojma tenis da prenose

petarczv

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
(pritiboi, 29. januar 2020 12:09)

Promeni na engleske komentatore i uživaj

mix

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ahahaha,mozda neki drugi put.Mada tesko.

Brane

pre 4 godine

Ovaj Tim takav srećković “ mister mrežica”. Rafa slab, možda najslabiji u zadnjih pet godina. Vrlo slab meč uz dosta dosta slab tenis sa obe strane. U svakom slučaju u polufinalu je malo lošiji igrač

Will Mousley

pre 4 godine

Djokovic sampion broj jedan prijatno
(igor, 29. januar 2020 15:14)

Polako decko, treba tvoj Djokovic najpre da osvoji titulu ali na putu ka tome mu stoje Kralj Federer i Tim/Zverev.

Will Mousley

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

To im i ja prizeljkujem.

Dejan

pre 4 godine

antiDebil, 29. januar 2020 16:08

STRUCAN KOMENTAR,NEMA STA.
FOLIRANT NADAL NA ZALOST MNOGIH VEC OVE GODINE POSTAJE NAJBOLJI SVIH VREMENA.ATP GAZDE POKUSAVAJU NA SVE NACINE DA GA ONEMOGUCE U TOME JER IM JE UGROZEN PROFIT KOJI IM DODNOSI SVETI FEDERER.
DJOKOVIC JE TU SAMO DA BI STITIO FEDERERU NJEGOV GOAT,ZATO IM SE OBOJICI NAMESTAJU LAKI ZREBOVI.
AKO MU SE KOJIM SLUCAJEM NOVAK OPASNO PRIBLIZI TADA CE POCETI DA MU NAMESTAJU NAJTEZE ZREBOVE.
ZIVI BILI PA VIDELI.

delijamomak

pre 4 godine

ako ovo okrenes nadal, veliki si . a voleo bi da okrenes, pa da gledamo opet veliko finale sa nasim djokovicem. naravno, treba djole da pobedi federera, a ti zvereva..... s'tim sto ti moras i tima prvo da pobedis... nadam se tome, ali tesko

pivljanin

pre 4 godine

Ajde Rafo, deri diletanta pa onda sa Novakom u finalu neka pobedi bolji. Do RG stiže samozvanog GOAT po broju GS. I Nole u narednih 2-3 godine.

Downtown

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15)

Bravo Biljo, vidi se da se kladis cesto!

Just Do Nothing

pre 4 godine

Protiv Zvereva, Medvedeva, Tima, Cicipasa, Novaku ce trebati da poboljsa izlaz na mrezu i volej, da bi skracivao trajanje poena i da bi ih pobedjivao. Za sada cesto gubi poen na mrezi

Milorad

pre 4 godine

Nije mi zao sto gubi Nadal, pa ne mora stalno on da igra finale. On je imao debelu srecu i na Rolan Garosu prosle godine. Ko ga sisa.

Vladan

pre 4 godine

Po meni Tim je najveci favorit da osvoji titulu .Igrao je dva finala gren slema doduse oba je izgubio mada nije ni imao srece jer je igrao dva dana polufinale sa Djokovicem na Rolan Garosu i mioslim da je polufinale bilo zavrseno prvi dan da bi tukao Nadala u finalu. U punoj je snazi sada 26-27 godina a dobijao je i Djokovica i Federera na zavrsnom mastersu tako da po meni ako bih morao na nekog da se kladim kladio bih se na Tima al opet videcemo mozda gresim..

Will Mousley

pre 4 godine

Ovaj decko je protiv Novaka na zavrsnom Masteru pokazao da je sazreo. Uz Medvedeva najopasniji u novoj generaciji. Ukoliko Novak udje u finale mnogo bi mu bilo lakse protiv Zvereva.
(mislim..., 29. januar 2020 14:47)

Nisu igrali na zavrsnom Masteru vec na US openu.

Gospodin pre svega

pre 4 godine

Tim je 5. nosioc, a Rafa 1... Zar ne bi trebalo 1. na 8. da ide? A ako je 8og neko izbacio, taj može da bude samo niže rangiran..

Neko iz mase mi popase

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!
(Neko iz mase, 29. januar

Gastabajter i to jos pismen,tu nesto ne stima...Mozes iz svoje selendre otici gde hoces ali selo iz tebe nece nikad.

Jeremy (grobar Jefimije)

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
(marija d, 29. januar 2020 12:08

@marija
jeste, bas je bolje da rafa dobije mec loptu u finalu da postane najbolji svih vremena. ne lupajte. novak navija za thiema! jedino moze da navija za rafu ako mu je draze da pobedi rafu nego da bude najbolji svih vremena, a kakav je arogantan, to ne bih isto iskljucio))

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

омега мужјак

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr. Bojangles, 29. januar 2020 13:04)

Ипак је човек у праву, то је један од оних изузетака (као рецимо и председник који се у изговору чује као преЦедник, или најјачи где се не чују два већ само једно ј).

Will Mousley

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.

Will Mousley

pre 4 godine

Ne diram ja Raftera, on je bio sasvim OK igrač. Već podsećam da je Rodžeru uvalio krompir na RG, a dobio ga i na travi u Haleu. U stvari, pobeđivao je Rodžera kag god je stigao i na sve 3 podloge (treća pobeda je bila na tvrdom u Majamiju)...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:52)

Pa sta? I Nadal je Novaku uvalio krompir na sljaci kad se igralo, da li je to bio RG lli Masters u Rimu ne secam se trenutno.

Рајко

pre 4 godine

Надао сам се лакој Надаловој победи у овом мечу.И шта сад,мораћу у финалу АО да навијам за Ђоковића.

teniski ekspert od 2011

pre 4 godine

Nije slucajno da Rafa ima samo 1 osvojen AO. Ovo mu je najslabiji grend slem.
Sto se sansi tice postoje kvote za pobednika turnira pa pravac kladionica:
Na Novaka je 1.4 na Tima je 6, na Zvereva je 16 a na Rodzera je kvota 17 da
ce osvojiti turnir. Ovo je lepe prilika svima koji misle da su sanse Novaka 10% da osvaja da se obogate.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To Mats odrzava, tako mi deluje
(Gustav, 29. januar 2020 11:00)

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.

haren

pre 4 godine

To samo kad Djokovic ne ucestvuje mozes da gledas
(Nolan, 29. januar 2020 11:04)

Jeste, ali kad ne učestvuje u finalu kao 2017 kada je na istom ovom turniru ispao u 2. kolu od Istomina. Mnogo si pametan.

svecideci slepac

pre 4 godine

A utakmicu mozemo da gledamo preko B92 sajta, zazmurimo izamislimo...
.."aa-iih! tunf... aaa-iiih!!...tunf..aiiih! tunf.. eeeeee!! Sikstin ol.(publika aplaudira)"

Ahtung

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?

Robert

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marija d, 29. januar 2020 12:08)

Znači, malo ti je iscrpljeni Federer, nakon tri teška meča, nego bi i u finalu još jednog iscrpljenog rivala. A, naravno, podjednako bi se likovalo nakon takvih pobeda kao da su nad svežim i u formi igračima. Mnogo je. :)

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

A da im se stave i žute trake ili da im se udari pečat na čelo? šovinisto!

Labud

pre 4 godine

Pogledajte Rafin žrrb a pogledajte Nolov, pa ni sam Djkoković ne bi takav sebi namestio. A onda Dominik igra meč života pritiv Španca i sav iscrpljen i istrošen ode pred Nola.

raks

pre 4 godine

Tim po meni igra odlican tenis, nista losiji od onog kada je izbacio Nola na zavrsnom. Nekako je konstatan, Novaka je tad mozda i mentalno nadjacao u onom tajbreku.

era

pre 4 godine

Đoković ako odbrani titulu prvi sa 325 bodova prednosti ako izgubi od Federera drugi sa minusom 955 bodova ako izgubi u finalu drugi sa minusom 475 .... Znači opet No1

lule

pre 4 godine

Tim je dobio Đoku na poslednja dva meča. Na šljaci i na betonu. Sad će Đoka da preda Federeru kada vidi da je Tim u finalu hahaha

Blaster

pre 4 godine

Mali Tim je opasan igrac. Ako prodje Nadala osvaja! Novak nema sta da trazi protiv njega isto kao sto Fed nema sta da trazi ovde protiv Novaka.

neki veliki dr

pre 4 godine

Hoce sad ceo svet mrzeti Thiema jer je izbacio Nadala i time potencijalno pokvario finale Nadal - Federer? Posto nas ovde ubedjuju da Nolu mrze jer je pokvario to rivalstvo hahahha. Ili ipak Nolu mrze jer je folirant?

Simo

pre 4 godine

koliko nerealnih komentara brate mili...svi sve znaju

evo ja pojma nemam ko će igrati u polufinalu...jer je sve baš moguće, pa čak i da Federer osvoji titulu

Jovan

pre 4 godine

(.. ONO...KAO..., 29. januar 2020 12:16)
To im je poso da sakupljaju loptice i donose peskire kad treba i vrhunski su motivisani za to. Ne vidim problem.

Биља

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.

salerno

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -

neki veliki dr

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:15)

Sta znaci ovaj tvoj komentar? Cemu ponizavanje i nipodastavanje jednih da bi se uzdigli drugi? I tvoja deca ce biti instagram generacija. Ovi sto su igrali drvenim reketima sta treba da kazu za ove sto sada igraju? Isto tako da ih pljuju je l? Tako isto pljujete Rodzera na sve moguce nacine samo jer je bolji od Djokovica i jer ga ceo, bukvalno ceo svet, osim jedne drzave na Balkanu smatra najvecim ikada. Primera radi, Kirjos je medju 25 najboljih tenisera na svetu, koji si ti i ovi sto ti dadose pluseve u oblasti kojom se bavis?

filip

pre 4 godine

Ако освоји АО, Ноле од понедељка опет број 1. 

Ђоковић 9720 
Надал 9395
(Лепи Цане, 29. januar 2020 13:56)

Nismo znali. Izgleda da si ti mnogo pametni od nas.

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Obojica su super. Ko ovde pobedi, osvojiće trofej. Mislim da jedino Đoković može da nekom od njih pomrsi račune, ali ako ovako budu mlatili ovu lopticu, teško da mogu izgubiti. Ovo je finale pre finala. Federer nema šanse, Vavrinka isto, Zverev isto...eto, samo Novak se može smatrati za neku vrstu favorita iz senke. Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!

Will Mousley

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.

Ivan

pre 4 godine

Fenomenalan meč! Odlični Tim je veoma kvalitetnom i zrelom partijom eliminisao Nadala i time potvrdio da je spreman da uzme i Gren Slem! U ovom meču Nadal nije odigrao ništa pogrešno, naprotiv, radio je ono što uvek radi, bio je agresivan, borben, brz, dinamičan, ali jednostavno Tim je danas bio nesavladiv! Sve nalete Nadala je izdržao, vraćao brejkove, gađao vinere, ma jednostavno odigrao je vrhunsku partiju i sasvim zasluženo pobedio velikog protivnika po prvi put na Gren Slemu u njihovom rivalstvu! Posle ovoliko zrele današnje partije Tima ubeđen sam da sa ove druge strane žreba bilo ko da pobedi Federer ili Đoković nebitno, da niti jedan od njih neće imati ni 10% šanse da osvoji ovaj Slem protiv pobednika para Tim - Zverev to sam apsolutno siguran! Došlo je vreme da mlađa generacija uzme Gren Slem! Današnja velika partija Tima to potvrđuje! Bravo Tim majstore!

Gospodin pre svega

pre 4 godine

Tim je 5. nosioc, a Rafa 1... Zar ne bi trebalo 1. na 8. da ide? A ako je 8og neko izbacio, taj može da bude samo niže rangiran..

Will Mousley

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

To im i ja prizeljkujem.

Djido

pre 4 godine

Vreme je da Nadal ode kući.
(Djido, 29. januar 2020 09:17)

Ne Djido, nije vreme.
Vreme je za nesto drugo.
Vreme je da se ti 'skines' sa ovog sajta.
I ti i onaj 'Srbenda'.
Kakav je ovo komentar?
Zasto da Nadal ide kuci?
Zasto da bilo ko ide kuci?
Svi se spremaju, trude i takmice sto najbolje mogu. U cemu je problem?
Idi TI kuci, Djido, i ne smaraj nas vise.
Unapred hvala.
(Dnevna doza vitamina C, 29. januar 2020 10:23)

Ko si, bre, ti!? Kuš!

Pitaj druga Pajkovica

pre 4 godine

Rafa prvi pravi brejk u prvom setu, onda i u drugom opet pravi brejk, ali kad ne ide - onda ne ide. O borbenosti da ne pricam , to se zna. "Princ sljake" je odigrao kljucne momente fenomenalno. Zasluzuje potpuno, a i vreme je da uzme prvi slem. Mi Rafini navijaci sada navijamo za njega. A nasem Rafi zelimo prvenstveno dobro zdravlje, a samim tim i pohod u nove teneske rekorde. Uvek uz najveceg sportistu. Vamos iz Srbije!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...

Will Mousley

pre 4 godine

Ако освоји АО, Ноле од понедељка опет број 1. 

Ђоковић 9720  
Надал 9395 
(Лепи Цане, 29. januar 2020 13:56) 

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To Mats odrzava, tako mi deluje
(Gustav, 29. januar 2020 11:00)

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.

Mr. Bojangles

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Kralju,nema borbe u tenisu za 3 mesto hahahha.Omašio si sport sa stonim tenisom hahahahah

ludi sesirdzija

pre 4 godine

Meni Tim deluje kao homoseksualac sa onom frizuricom i sorcicem,nista lose samo opažam :)
(Aleksandar, 29. januar 2020 12:35)

Haluciniras! Decko je zdrav i prav.

Todor

pre 4 godine

Ako ni zbog čega drugog, ovaj Nadal mi se ne svidja zbog cele familije koju dovodi na svaki turnir! Loža mu je puna kao 23-trojka u pola četiri... Žena, stričevi, tetke, teče, ujaci, kumovi... još samo komšije fale... Verujem da ga to više opterećuje, nego što ga motiviše... Čim mu ne ide, gleda samo njihova zabrinuta lica... što svakao dekoncentriše i smeta! Bavio sam se nekim sportovima u mladosti i nikad nisam voleo da me gledaju i bodre keva i ćale... Kad vidim kevu zabrinutu, a majke su uvek zabrinute, odmah ispadam iz ritma...

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 4 godine

Ne mogu da opišem koliko su mi antipatični Zverev, Tim, Medvedev. Deluju toliko prepotentno, da je to neverovatno. A nemaju nikakvog osnova za tako nešto. Ovaj Tim posle svakog izgubljenog poena pravi neke face, kao da je mogao da ga osvoji. Pa rođače, nisu preko puta tebe Miki ili Jumko, nego Nadal! Teško da će Nadal nešto da uradi ovde, imao je u oba seta brejk prednosti i izgubio (voleo bih da grešim, jer je uvek lepo gledati Đokovića i Nadala). Ali će zato naš Nole da ih vrati u zabavište!

Ahtung

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?

Will Mousley

pre 4 godine

Djokovic sampion broj jedan prijatno
(igor, 29. januar 2020 15:14)

Polako decko, treba tvoj Djokovic najpre da osvoji titulu ali na putu ka tome mu stoje Kralj Federer i Tim/Zverev.

Malkom

pre 4 godine

Nadal gubi ovo. Tim je veoma raspoložen. Mislim da ove godine osvajaju Tim ili Zverev. Osim ako ih ne obuzme trema u finalu, kada budu igrali protiv Novaka ili Rodžera.

Dalmatinac

pre 4 godine

Samo da objasnim narodu ime Dnevna doza Srbende je kopija Facebook stranice Dnevne doze Dalmatinca koja pise o svkodnevnim (ne)zgodama po Dalmaciji.Inace ta stranice postoji vec ngodinama.
Dnevna doza Srbende,originalno nema sto kao I komentari koje ostavlja na svaku temu.Zijev.

Labud

pre 4 godine

Pogledajte Rafin žrrb a pogledajte Nolov, pa ni sam Djkoković ne bi takav sebi namestio. A onda Dominik igra meč života pritiv Španca i sav iscrpljen i istrošen ode pred Nola.

Termodinamicar

pre 4 godine

@Bocko
Ali zato Germani imaju pare, drzave, bogatsvi, standard, moc, dok krezubi srbi zevaju u TV i kao svaka sirotinja, broje tudje pare.

Ivan

pre 4 godine

Novak neće imati ni 10 odsto šanse sa Timom?? Odjedanput niko ne može Timu ništa? Nadal je očajno odigrao sva tri tajbrejka, i neshvatljivim promašajima izgubio meč. U prošlom AO finalu, Novak je počistio boljeg Nadala od ovog današnjeg sa 3:0, a ovde je Tim dobio jer je Rafa očajno igaro tajbrejkove, dakle, Tim neće imati neke velike šanse protiv Novaka u pet setova, ako Novak dođe do finala. Nema teorije da ga dobije u pet setova pa taman pogađao još luđe poene nego danas. Pet setova je to dečko, sa Novakom ni Feđa nije mogao da izađe na kraj.
(veder, 29. januar 2020 18:17)

A ko kaže da će igrati 5 setova u finalu? Nije zgoreg da te podsetim da je Tim već pobeđivao Noleta i na Gren Slemovima i to sa 3:0 na RG pre par godina! Ovako kako sada deluje, zaista Tim je veoma veoma ozbiljan protivnik a Noletu ne odgovara ama baš nikako nikako! Moraće da pruži 150% da bi ga savladao naravno pod uslovom da prethodno pobedi Federera u polufinalu što neće biti nimalo lako! Nikada nije lako pobedio Federera eto imaš statistiku na netu pa se uveri! Bez obzira u kojoj je formi Švajcarac on je Noletu uvek zadavao poprilično problema i uvek su bili teški i epski mečevi! I nije Nadal poklonio Timu sva ta 3 taj brejka već ih je Austrijanac zaradio svojom fenomenalnom igorm! Pa jesi gledao meč? Biće veoma teško i u polufinalu i u finalu u slučaju da dođe do finala!

Dnevna doza vitamina C

pre 4 godine

Vreme je da Nadal ode kući.
(Djido, 29. januar 2020 09:17)

Ne Djido, nije vreme.
Vreme je za nesto drugo.
Vreme je da se ti 'skines' sa ovog sajta.
I ti i onaj 'Srbenda'.
Kakav je ovo komentar?
Zasto da Nadal ide kuci?
Zasto da bilo ko ide kuci?
Svi se spremaju, trude i takmice sto najbolje mogu. U cemu je problem?
Idi TI kuci, Djido, i ne smaraj nas vise.
Unapred hvala.

Neko iz mase

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!

Will Mousley

pre 4 godine

Odlicna vest. Jedan matorac napolje. Drugog ce Nole da izbaci
(marokanac, 29. januar 2020 15:04)

Znaci Nadal je matorac, a Djokovic koji je samo godinu dana mladji je momak? Zanimljiva konstatacija.

Negativni

pre 4 godine

Šteta što ovaj Tim još uvek nema GS, a ima Čilić. Realno gledano, on je klasa za Čilića.
(Mini, 29. januar 2020 11:27) Realno gledano - pojma nemas!

Will Mousley

pre 4 godine

Koji gubitnici..., idite i radite za 400 Eura, ostavite milionere nek rade svoj posao..
(bh, 29. januar 2020 15:04)

Ja radim za duplo vise.

haren

pre 4 godine

To samo kad Djokovic ne ucestvuje mozes da gledas
(Nolan, 29. januar 2020 11:04)

Jeste, ali kad ne učestvuje u finalu kao 2017 kada je na istom ovom turniru ispao u 2. kolu od Istomina. Mnogo si pametan.

Will Mousley

pre 4 godine

Ovaj decko je protiv Novaka na zavrsnom Masteru pokazao da je sazreo. Uz Medvedeva najopasniji u novoj generaciji. Ukoliko Novak udje u finale mnogo bi mu bilo lakse protiv Zvereva.
(mislim..., 29. januar 2020 14:47)

Nisu igrali na zavrsnom Masteru vec na US openu.

Sveznajući sveznalac.

pre 4 godine

Ljudi moji kakva je riba ova Barbara Schett
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jedan je Djoković Novak, 29. januar 2020
09:13)
Vrhunsko telo, vidi se da je bila teniserka... Možda zubi samo prenaglašeni, ako pričamo o savršenstvu žene, ali mogu ja i da zažmurim kad ljubim. Napred Rafa, da Nole lakše osvoji 8mi AUS OPEN!!!

antiDebil

pre 4 godine

Budimo realni iako navijamo za Novaka,Rafa je imao pretežak žreb na ovoj australiji. Preko Kirijosa koji se vraća polako pa Tima u meču koji je dostojan finala pa da je njega dobio Zverev koji je mlad i u naletu. Mislim da ne pamtim da je neko imao teži žreb,sve mlađi igrači u naponu snage,nijedan meč nije mogao samo da se “odradi”.
(Walt, 29. januar 2020 15:12)

Budimo realni, iako je Nadal jedan obican prevarant i manipulator, da ne kazem mufljuz, da li bi ti zeleo da mu svaki zreb na GS turniru bude kao prosle godine u Australiji, ili kao svaki put kada je osvajao US open ili kao kod one druge titule na wimbledonu... Iqko nastojimo da budemo realni ipak je nerealno da Nadal svltalno ima cirkuske zrebove na GS turnirima!

Cika Toni

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??

lule

pre 4 godine

Tim je dobio Đoku na poslednja dva meča. Na šljaci i na betonu. Sad će Đoka da preda Federeru kada vidi da je Tim u finalu hahaha

pivljanin

pre 4 godine

Ajde Rafo, deri diletanta pa onda sa Novakom u finalu neka pobedi bolji. Do RG stiže samozvanog GOAT po broju GS. I Nole u narednih 2-3 godine.

DMX

pre 4 godine

Ali zato Germani imaju pare, drzave, bogatsvi, standard, moc, dok krezubi srbi zevaju u TV i kao svaka sirotinja, broje tudje pare.
(Termodinamicar, 29. januar 2020 16:03)

meni je moj standard najjači iako nisu neke pare u pitanju...dvaput godišnje na more,zimovanje i blejanje po kafićima,svakodnevni ribolov i branje pečuraka,vožnja biciklom... teško da će to neki švabo postići...

neki veliki dr

pre 4 godine

Hoce sad ceo svet mrzeti Thiema jer je izbacio Nadala i time potencijalno pokvario finale Nadal - Federer? Posto nas ovde ubedjuju da Nolu mrze jer je pokvario to rivalstvo hahahha. Ili ipak Nolu mrze jer je folirant?

johny

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

A da se uvede anketa da se tebi zabrani da ostavljaš prvi komentar i da ne pišeš budalaštine?

remax

pre 4 godine

00

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

I šta ste odlučili, jel uvodite?
(remax, 29. januar 2020 14:59)

Ne, ne uvodimo, ionako ste veći Srbi od Srba. Zato ste po srpskim portalima, vuče vas poreklo.
(Bojan, 29. januar 2020 15:26)

Smanji doživljaj, znaš dobro da se "vi" odnosi na redakciju.

Will Mousley

pre 4 godine

Ne diram ja Raftera, on je bio sasvim OK igrač. Već podsećam da je Rodžeru uvalio krompir na RG, a dobio ga i na travi u Haleu. U stvari, pobeđivao je Rodžera kag god je stigao i na sve 3 podloge (treća pobeda je bila na tvrdom u Majamiju)...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:52)

Pa sta? I Nadal je Novaku uvalio krompir na sljaci kad se igralo, da li je to bio RG lli Masters u Rimu ne secam se trenutno.

pribil

pre 4 godine

termodinamicar@ Srbi imaju dusu, dzabe ti moc, pare, standard, sila itd.. Duhovna strana je uvek jaca. Zato smo pibedili Germane kad god je trebalo.

Putnik kroz vrijeme

pre 4 godine

Thiem će vrlo vjerojatno dobiti ovaj mec. Na ovoj podlozi, trenutno je dosta bolji igrač. Kvalitetniji servis, dosta jače udara i sa forhend i bekend strane, brzi, izdrzljiviji...Nadal jedino ima mentalnu prednost, sampionski karakter, ali mu to neće pomoći jer je ipak prevelika razlika u igračkoj kvaliteti na ovoj podlozi na strani Thiema. Očekujem 3-0, eventualno 3-1. Thiem je trenutno, u igračkom smislu, možda i najbolji na svijetu, ali mentalno nije na razini velike trojke. U finalu protiv Novaka nema gotovo nikakve šanse jer je prevelika mentalna razlika na strani Novaka, a u igračkom smislu Thiem nema ovoliku prednost koju ima pred Nadalom.
Dakle , finale je Đokovic- Thiem, a rezultat je 3-0 za Đokovica. Nadal i Federer nikada više neće osvojiti grend slem (nemaju više igračku kvalitetu), a Đokovic ce ove godine osvojiti sigurno 3 ili čak 4 grend slema, dogodine će osvojiti 2, a nakon toga više nijedan.

Milan Indjija

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:39)

A sta je razlika izmedju Nemca i Austrijanca? Isti narod, isti obicaji, isti jezik... Bas kao mi i Crnogorci.

mile

pre 4 godine

veliki sam navijac nola,mnogo bi voleo da uzme ao,mnogo ce mu znaciti,ali ne potcenjujte federera pre vremena,ja bi voleo da ga zgazi 3-0 i konacno ga posalje u penziju

gandi

pre 4 godine

Najaci su mi ovi pacijenti sto dnevnoj dozi kradu nik pa pisu negativne komentare jer ih nervira broj pluseva njegovih komentara???? Bolest i jedno i drugo, dok je ovo drugo ruznije jer je negativno

Sinisa90

pre 4 godine

Tim realno nije zasluzio da uzme 2 seta...Imao je mnogo srece u nekim poenima u taj brejku,ali evo Rafa smanjuje na 2-1,potpuno zasluzeno.Iako sam veliki Novakov navijac,ja mnogo volim Nadala jer je veliki borac i navijam sad za njega,bex obzira sto je veliki Noletov rival.

Goran

pre 4 godine

German je to oni su klasa za sve ostale, želim mu osvajanje AO. Sretno i pobijedi!
(Totenkopf, 29. januar 2020 14:56)

Tim nije Nemac vec Austrijanac ali ako bude igrao protiv Djokovica u finalu i ja cu Becliji pozeleti srecu i da pobedi.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:39)

A sta je razlika izmedju Nemca i Austrijanca? Isti narod, isti obicaji, isti jezik... Bas kao mi i Crnogorci


Zajednički jezik ali su drugi narod. A mi i Crnogorci se izgleda više razlikujemo.

Dvorska budala

pre 4 godine

Dobro je, jedan kandidat za GOAT-a manje u igri za GS.Tim je nesvesno smanjio Nolu pritisak, mada je možda i nezgodniji protivnik od Rafe. Ostaje da Nolo rutinski pošalje Federera na skijanje pa čak i da ne osvoji AO, bar mu glavni konkurenti nisu odmakli.

heba

pre 4 godine

termodinamicar@ Srbi imaju dusu, dzabe ti moc, pare, standard, sila itd.. Duhovna strana je uvek jaca. Zato smo pibedili Germane kad god je trebalo.
(pribil, 29. januar 2020 16:54)

A je li? E, baš ga pogodi. Koje šablonsko bezvezno rezonovabje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

A da im se stave i žute trake ili da im se udari pečat na čelo? šovinisto!

Djido

pre 4 godine

Vamos Vamos Vamos... No.1 Rafa!
(Mira, 29. januar 2020 10:25)

Zato se nikada nećeš udati iako si odavno u četvrtoj deceniji. Zato što ne ceniš i ne voliš ono što imaš pored sebe, ono što tebi prirodno pripada, nego živiš u bajkama o nekom princu iz idilične Švajcarske ili nekog ostrva ili obale Španije, koji je broj 1 i samo što nije došao. Zato što vam je sve što je strano milije.

Blaster

pre 4 godine

Mali Tim je opasan igrac. Ako prodje Nadala osvaja! Novak nema sta da trazi protiv njega isto kao sto Fed nema sta da trazi ovde protiv Novaka.

Dejan

pre 4 godine

antiDebil, 29. januar 2020 16:08

STRUCAN KOMENTAR,NEMA STA.
FOLIRANT NADAL NA ZALOST MNOGIH VEC OVE GODINE POSTAJE NAJBOLJI SVIH VREMENA.ATP GAZDE POKUSAVAJU NA SVE NACINE DA GA ONEMOGUCE U TOME JER IM JE UGROZEN PROFIT KOJI IM DODNOSI SVETI FEDERER.
DJOKOVIC JE TU SAMO DA BI STITIO FEDERERU NJEGOV GOAT,ZATO IM SE OBOJICI NAMESTAJU LAKI ZREBOVI.
AKO MU SE KOJIM SLUCAJEM NOVAK OPASNO PRIBLIZI TADA CE POCETI DA MU NAMESTAJU NAJTEZE ZREBOVE.
ZIVI BILI PA VIDELI.

Isprani mozgovi kkSNS

pre 4 godine

Mislim da Nadal ovo resava u 6:2 6:3 i osvaja 18 GS!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:26)

Loše trolovanje, jako loše

Sabre

pre 4 godine

Kakav EPSKI smarac je ovaj Tim, bukvalno je ubedljivo najveca preostala pretnja Djokovicu za osvajanje Melburna. Daj boze da ga Nadal ocisti, jer onda ce bez dileme i Zvereva, a protiv Noleta realno nema sanse u finalu.

corona virus

pre 4 godine

Thiem ispada u polufinalu... još je zelen da napravi dva podviga jedan za drugim.

Nadao sam se 5 tajbrejkova, tako da ko god da postane polufinalista crkne malo. Dobili smo 3, što i nije tako loše.

Tutankamon

pre 4 godine

@Mini, Čilić kada je osvojio GS zaista je igrao najbolji tenis na svijetu. O njegovoj karijeri može se diskutovati ali US Open je čist kao suza.

Robert

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marija d, 29. januar 2020 12:08)

Znači, malo ti je iscrpljeni Federer, nakon tri teška meča, nego bi i u finalu još jednog iscrpljenog rivala. A, naravno, podjednako bi se likovalo nakon takvih pobeda kao da su nad svežim i u formi igračima. Mnogo je. :)

омега мужјак

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr. Bojangles, 29. januar 2020 13:04)

Ипак је човек у праву, то је један од оних изузетака (као рецимо и председник који се у изговору чује као преЦедник, или најјачи где се не чују два већ само једно ј).

Zuja

pre 4 godine

Dominik Tim je unapređena verzija Federera. Sve isto samo jači udarac. Mlađi Nadal bi ovog brzo pomleo sa besomučnim vraćanjem na bekend ali godine čine svoje.

Walt

pre 4 godine

Budimo realni iako navijamo za Novaka,Rafa je imao pretežak žreb na ovoj australiji. Preko Kirijosa koji se vraća polako pa Tima u meču koji je dostojan finala pa da je njega dobio Zverev koji je mlad i u naletu. Mislim da ne pamtim da je neko imao teži žreb,sve mlađi igrači u naponu snage,nijedan meč nije mogao samo da se “odradi”.

veder

pre 4 godine

Posle ovoliko zrele današnje partije Tima ubeđen sam da sa ove druge strane žreba bilo ko da pobedi Federer ili Đoković nebitno, da niti jedan od njih neće imati ni 10% šanse da osvoji ovaj Slem protiv pobednika para Tim - Zverev to sam apsolutno siguran! Došlo je vreme da mlađa generacija uzme Gren Slem! Današnja velika partija Tima to potvrđuje! Bravo Tim majstore!
(Ivan, 29. januar 2020 17:46)

Novak neće imati ni 10 odsto šanse sa Timom?? Odjedanput niko ne može Timu ništa? Nadal je očajno odigrao sva tri tajbrejka, i neshvatljivim promašajima izgubio meč. U prošlom AO finalu, Novak je počistio boljeg Nadala od ovog današnjeg sa 3:0, a ovde je Tim dobio jer je Rafa očajno igaro tajbrejkove, dakle, Tim neće imati neke velike šanse protiv Novaka u pet setova, ako Novak dođe do finala. Nema teorije da ga dobije u pet setova pa taman pogađao još luđe poene nego danas. Pet setova je to dečko, sa Novakom ni Feđa nije mogao da izađe na kraj.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mislim da Nadal ovo resava u 6:2 6:3 i osvaja 18 GS!!(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:26)Loše trolovanje, jako loše
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 09:44)
Pališ se na hejtovanje Hrvata...Neverovatno hahaa

Дођи к себи, човече

pre 4 godine

Opet se Nolomani ponašali, hahaha
(Jumko, 29. januar 2020 12:53)

Опет се понашају?
Оно кад из злобе и неспокојства не можеш ни поруку да откуцаш како треба.

neki veliki dr

pre 4 godine

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)
Lleywon Hewwit - Patrick Rafter 3 - 1.
Dakle Hjuit je GOAT

remax

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

I šta ste odlučili, jel uvodite?

nesa

pre 4 godine

Bezveze sto je Rafa izgubio, jer sam siguran da Nole prolazi u finale a i Rafa bi sigurno dobio Zvereva u polufinalu. Pa teniski klasik, nema lepse.

srle

pre 4 godine

Šta je sve potrebno Dominiku Timu da osvoji jedan set protiv Nadala. Zaista ogromna borba. Ovaj prvi set najbolje govori koliko nove generacije tenisera ne mogu da se izbore sa Rafom, on ih prosto izmori u prva dva seta i onda dokrajči bez milosti. Videćemo šta će biti, mislim da je Rafa i dalje favorit za prolaz u polufinale, pored trenutnog zaostatka.

Rafa pao na ispitu

pre 4 godine

Razocarao me je Rafa. Nije se na kraju rukovao sa arbitricom.
Naljutio se na nju sto mu nije dala da zove celendz nakon 10 sekundi
( ona je postupila prema pravilima ). Veoma ruzan gest od Rafe, los
primer mladima. Budi faca i kada gubis.

cukce

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ni Rafu a ni Federera nećeš gledati u finalu!

Mare

pre 4 godine

"Meni Tim deluje kao homoseksualac sa onom frizuricom i sorcicem,nista lose samo opažam :)
(Aleksandar, 29. januar 2020 12:35)"

Izgleda isto kao Federer u vreme kad je farbao kosu..

Don

pre 4 godine

Kompletna grupa botova (Jumko i prijatelji) od sad srcano navijaju za Tima hahahahaha koji poremecaj mozga, samo zbog njih Novak ce na kraju karijere imati 25GS

Kosta

pre 4 godine

Thiem zasluzuje da ima bar jednu GS titulu.
Zao mi je sto je Rafa izgubio.
Samo realno kazem.
(In, 29. januar 2020 14:11)

Moze prika moze ali nemoj sada , za 2-3 godinice , tada ce nas bas biti briga .

Bojan

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)
I šta ste odlučili, jel uvodite?
(remax, 29. januar 2020 14:59)
Ne, ne uvodimo, ionako ste veći Srbi od Srba. Zato ste po srpskim portalima, vuče vas poreklo.

4k4.Dex

pre 4 godine

Sta je sa Nikeom zasto i dalje oblace Nadala u roze? Nije vise decacic... nekad mu je dobro stajalo sad izgleda debilno. Omatoreo izboreo a igra u roze majici bez rukava. Deluje kao deda koji hoce da bude mlad. Bas nemaju oscecaj vise.

Crni96

pre 4 godine

Noletu se sve otvorilo!
Ne kazem da je lako, ali da je lijepa situacija,jeste.
Nadam se da uzima ovo, pa kad bude RG onda cemo lupat glavu o broju 18. Korak po korak.. Federer izgleda loše, dok Nadal na betonu i travi nije ništa posebno.. a pitanje kako će proći i na šljaci.. Uglavnom samo da je Nole zdrav!💪

bmiles

pre 4 godine

Moja prognoza je Novak - Zverev u finalu sa epilogom da je Novak novi/stari sampion AO osmi put gde ga stavlja na tron "Kralj betona" i na samo 2 koraka od Rafe i 3 koraka od Federera.Kad znamo da su ga Kurijer i Anakona vec proglasili najboljim u dekadi 2010-2020,trka za najboljeg ikad nije zavrsena,Ostao je samo taj odlucujuci faktor pa da sve dileme konacno budu rasciscene.Iskreno se nadam tome kao veliki navijac Novaka.Federer juce nije trenirao,povreda prepona iziskuje mirovanje,pitanje je da li ce izaci na megdan?Takodje otvoren je put da ga Novak nastavi li ovako prestigne i po nedeljama na vrhu kao #1,a tada nece biti nikakve dileme koje najbolji ikad,zar ne!?Ajmo Noooooleeeeeee!

Isprani mozgovi kkSNS

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?

johny

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)

Šta bi mi bez tebe pametnog iz Loznice. Mats je svedjanin i on je u Švedskoj Mats. Možda kod tebe u Loznici je Mac

Vasilije

pre 4 godine

nema niko od njih sanse protiv Novaka. objektivno gledano ovo je njegova kuca i ne postoji nacin da mu neko uzme vise od jednog seta. kao Nadal na R.G tako Novak ovde. Dajte mu titulu slobodno

Optimista pripravnik

pre 4 godine

Nisam bas nesto siguran da Nole uzme AO.
I ako mu uspe da prodje Rodzera, bice mu nezgodno protiv Tima ili Sase Zvereva.
Jos kad sam procitao ovoaj clanak na B92 o tome da ga muci migrena i ne vidi dobro ... uuuuuh ... ne valja. Valjda ce sve biti normalno i da ce biti 100% zdrav protiv Rodzera, a i u finalu, ako do njega dodje.
Idemo, tigre !!!

TekCeDabude

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)

Ne brini Ti nije ni Nole glupav,vrana, da osvaja sve turnire,a kad krene americka turneja ne brani nista ni u Indijan Welsu ni Majamiju tek ce onda da uveca razliku. Sem Spanije,Madrida nigde do Wimbldona nema poene da brani.Igra ova dva u USA,Madrid,Rim i Roland Garos do tada, a i posle Wimbldona tek moze da poveca razliku na USA openu,Torontu. Nego nesto Zverev ceo fond poklanja od milion dolara,ako osvi AO tako da ne krenu neke radnje druge da se desavaju.

veder

pre 4 godine

Pa jesi gledao meč? Biće veoma teško i u polufinalu i u finalu u slučaju da dođe do finala!
(Ivan, 29. januar 2020 18:57)

Gledao meč, i video 4x mreža i jednom set gde mreža 'oće' Tima, i video Rafine zicere u mrežu... to je odlučilo pobednika. Rafa je set dobio čisto sa brejkom, ovaj uz pomoć mrežice, razlika je zar ne?

Darko

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!
(Neko iz mase, 29. januar 2020 10:49)

@ Neko iz mase, svaka cast za komentar. Spustanje godine.

Vladan

pre 4 godine

Po meni Tim je najveci favorit da osvoji titulu .Igrao je dva finala gren slema doduse oba je izgubio mada nije ni imao srece jer je igrao dva dana polufinale sa Djokovicem na Rolan Garosu i mioslim da je polufinale bilo zavrseno prvi dan da bi tukao Nadala u finalu. U punoj je snazi sada 26-27 godina a dobijao je i Djokovica i Federera na zavrsnom mastersu tako da po meni ako bih morao na nekog da se kladim kladio bih se na Tima al opet videcemo mozda gresim..

sasho

pre 4 godine

Tim je mnogo teži rival Djokoviću od Nadala ako dodju do finala. Mlad, željan uspeha, odličan teniser, jako udara, brz,fizički izuzetno sprean teniser.Šanse 50%-50%.Imao je Djoković težak poraz od Tima u Londonu.

ZZX

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)

Sve ok, al ne diraj Raftera, poslednjeg vrhunskog servis volej igraca.

Gagy

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)


Odbranice sve u inat tebi, spremi aparate da te prikace kad bude bilo potrebno.

nikol dz feimija

pre 4 godine

ДА ЛИ ЈЕ ЈОШ У ЉУБАВИ СА Српкињом рођеном у Француској, чији родитељи су рођени у Србији ?

Честитике за победу. Велики успех. Рафу је излудео психички а и физички, Ник, е сада ће свима полако бити јасно шта све трпи, издржава и надјачава Новак Ђоковић, коме је стално тако а успева да побеђује до краја и диже трофеје.

nije bolest sve sto boli

pre 4 godine

Došla smena generacija a u 1/2 finalu Federer i Đoković,kao i Nadal na putu hahah.A 2020 godina,bajo moj!Instagram igrači gledaju i nevera...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 09:15) A forum dijagnoze skupljaci (svojih) plusica gledaju i uzivaju, bajo moj!

Jeremy (grobar Jefimije)

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
(marija d, 29. januar 2020 12:08

@marija
jeste, bas je bolje da rafa dobije mec loptu u finalu da postane najbolji svih vremena. ne lupajte. novak navija za thiema! jedino moze da navija za rafu ako mu je draze da pobedi rafu nego da bude najbolji svih vremena, a kakav je arogantan, to ne bih isto iskljucio))

Pavle

pre 4 godine

Mini, 29. januar 2020 11:27Nek si ti Čilića uzeo za primjer burazeru. On je sa 21.god života igrao 1/2 finale Australije, traje već 10 godina, trostruki finalista GS na tri različite podloge, jedan od 28 takvih svih vremena i sad je lik D Thiem bolji jer je od prošle godine počeo igrati prvi neki značajniji tennis.Znači nije do igrača na relaciji Thiem - Čilić već je do tebe jer si nacionalista. Priznaj buraz. Bit će ti lakše
(zeus, 29. januar 2020 12:16)Ma kakav cilic

Jack

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Hahahahahah odavno se nisam ovako slatko nasmejao majstore... Sto se meca tice dobar je Dominik pitanje da li ce u finale gde ga vec ceka Novak jer i Roger ako odluci da izadje bice ponizen, a znajuci kakav je sportista trudnice se maximalno i jos vise povrediti tako da verovatno predaje pre meca. 4 dana pauze nije lose svaki dan zestok trening sa ozbiljnim sparingom i Novak osvaja 90posto ovaj turnir. A kada osvoji sledi verovatno jos 2 slema ove godine i nadam se ta olimpijada i tu se prica zavrsava o GOATU...

Milan_PT

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...

Jack

pre 4 godine

Zex
Moze Novak jos koji put da izgubi u 2 seta od Rogera, ali smem da potpisem da nikada vise na 3 dobijena nece izgubiti od Svajcarca,trenutno je i forma bitna, a Roger zaista deluje kao da je vec i trebao biti kuci na skijanju, a Novak po meni mozda cak bolje nego ikad izgleda, servira fenomenalno, krece se kao sa 25 godina, pogadja vinere iz svih delova terena i sto je najbitnije fizicki je na vrhuncu moze 5 sati da igra u istom ritmu...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog SrbendeA da im se stave i žute trake ili da im se udari pečat na čelo? šovinisto!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:41)
Žute trake 14.oktobra ‘41 je stavljao tvoj đed dok je ubijao po mom kraju,moj narod...Samo da se zna odakle idu trolovanja...

Bero

pre 4 godine

Lako je sada biti mudar i pametan,thiema ne moze nitko lako dobiti,pa ni novak,kirgyosa isto,a i zverev je dobijao i novaka i rafu,ok novak igra odlicno,kao sto smo i ocekivali ali realno s igracima protiv kojih je igrao ne bi ni nadal imao problema,sad mozda bi novak pomeo australca,pa thiema pa zvereva zaredom..ja iskreno mislim da ni rafa ni nole vise ne mogu uzeti GS ako moraju proci od osmine finala ovako jake igrace jednog po jednog..zdreb ce ubuduce diktirati puno toga,ovdje je novak naprosto u odnosu na nadala imao puno vise srece..ako cemo realno i posteno reci

Рајко

pre 4 godine

Надао сам се лакој Надаловој победи у овом мечу.И шта сад,мораћу у финалу АО да навијам за Ђоковића.

Miodrag

pre 4 godine

E moji ljudi Tim je jak igrač. Zato je dobio 3 taj-brejka protiv Nadala. Tim je zasluženo je dobio meč i prilika da Nole se vrati na tron osvajanjem AO.

Barolo

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Hahahahha gaaaaasi internet. Pavle brate, sto ugasi Rasima ovako brutalno?:)))

комша

pre 4 godine

Thiem zasluzuje da ima bar jednu GS titulu.
Zao mi je sto je Rafa izgubio.
Samo realno kazem.
(In, 29. januar 2020 14:11)
Титуле се не заслужују. Титуле се освајају!

Topnik

pre 4 godine

Ovaj break bi mogao slomiti Thiema. Imao je Nadal malo sreće kod tog zadnjeg poena, al tako je to kad imaš magiju u rukama. Velika trojka uvijek ima "sreće" kad treba.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ali kad napisere Nadal pred eliminacijom a izgubio dva seta u tajbrejku? Ne kazem da Tim ne igra vrhunski tenis, ali zar je malo puta Rafa okretao 0:2..

sinisa33

pre 4 godine

@white, 29. januar 2020 12:54
UVek gledam engleski Eurosport, ali sam juče na meču protiv Raonića prvi put u životu imao utisak da komentatori nisu realni i da na vidan i naopravdan način navijaju za Miloša. Na neverovatne Novakove poteze ostaju nemi (ćutanje koje traje po minut dva). Ukoliko Novak osvoji poen pričaju o tome šta je Raonić trebao drugačije da uradi. Jednostavno ružno i nerealno komentarisanje.

Goran

pre 4 godine

Znaci jedan od ovih mladjih ce igrati u finalu i imati sansu za titulu kao sto je Tim najavljivao pred pocetak sezone. nadam se da Novak nece ispustiti priliku da je Federer povredjen i da su i Tim i Sasa ipak neiskusniji od njega.

Djomla

pre 4 godine

Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
(Shigman, 29. januar 2020 14:30)


Dok čitam komentare shvatam zašto je ova zemlja propala.

Robert

pre 4 godine

Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
(Shigman, 29. januar 2020 14:30)

Bazel se igra negde u Oktobru...
(ovdejeno1ekralj, 29. januar 2020 14:50)

Meseci se piše malim početnim slovom. I tako u nedogled prepucavanja. :D :D

Branimir

pre 4 godine

Ljudi, kako je meni gotivan ovaj Tim,borben kulturan ,smiren kao uostalom i vecina austrijskog naroda, ziveo sam tamo 10 godina i ko je bio u toj drzavi zna o cemu pricam. Kulturan svet , cisto sve ,cvece na balkonima,uredjene staze i setalista, nigde papiriica ni pikavca , tamo se npr. dnevne novine nalaze u "kesama" na ulici koji svako moze da uzme uz naravno ubacenog novcica koliko novine kostaju.Eto kakvu svest ti ljudi imaju. Naravno ,zelim da Nole osvoji ovo ali ako ne uspe svim srcem uz Tima-buducnost teniskog sporta

pritiboi

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)

Cane

pre 4 godine

Nadal (za svoj nivo naravno) ima previše slab servis i ipak što je stariji to sve teže kompenzuje još uvek fantastičnom pokretljivošću. Za njega nema jeftinih poena i vrlo brzo izgubi prednost servisa. Rafa ovako neće moći dugo da igra i mora nešto da menja, a to mu je najveći, ako ne i jedini hendikep. Nisu to samo Federer i sada Đoković, svi novi pretendenti na prvo mesto imaju mnogo bolji servis od njega.

Stara kuka

pre 4 godine

Voleli Novaka ili ne, covek je za sva vremena nabio tezak kompleks ovim srbomrscima. Pazite oni se sprdaju sa Novakom i komentarisu ovu zemlju, a tema i vest da je Tim izbacio Nadala. Koja lobotomija mozga.

Jumko1

pre 4 godine

Jumko (i prijatelji) jedan isti balavac i provokator. Nadam se da ce B92 uskoro uvesti (kao na zapadu) obavezno registrovanje i ip-adresu check.

Igor Obrenovac

pre 4 godine

@will Mosley
Nisu igrali na USO, na USO Vavrinka je izbacio Noleta, a na zavrsnom mastersu Tim je pobedio Novaka u grupi. Da stvar bude gora Tim ima tri vezane pobede protiv Djokovica i stil igre koji mu nikako neodgovara. Prvo da se prodje Federer, a onda bi bilo bolje Zverev nego Tim.

ja

pre 4 godine

Potpuno ocekivano je bilo da Nadal izgubi. Ja sam bio ubedjen da ce izgubiti jos prethodni mec od Kirgiosa, ali tamo se provukao kroz dva tai-brejka. E danas ga je napokon sreca napustila i izgubio je 3 tai-brejka, mada s obzirom na Timovu igru realno je bilo da sve setove izgubi mnogo pre tai-brejkova. Napravio je Tim protiv Rafe 65 vinera uz 49 greski i takva statistika je sasvim dovoljna da nekog pobedite i sa 3:0.
Sem toga cinjenica da je Tim pobedjivao Nadala i na sljaci, dovoljno govori o tome koliko njegova igra ne odgovara Nadalu.
Sto se tice Novaka mislim da ce on sigurno biti u finalu, jer su velike sanse da Federer sutrasnji mec preda bez igre, posto je i sam svestan da je daleko od dobre forme, a sad su se uz to pojavile i ozbiljne povrede.
Ako slucajno i izadje na teren to ce verovatno biti Novakova najlaksa pobeda nad Rodzerom na nekom gren slemu.
Sto se tice drugog polufinala Tim-Zverev tu se ne bih usudio da prognoziram pobednika. Bez obzira na danasnju Timovu igru, tu ce imati drugacijeg protivnika i morace potpuno drugacije da igra. Videcemo ko ce se bolje snaci u tom mecu, ali mislim da su sanse izjednacene.
U svakom slucaju i jedan i drugi su podjednako teski protivnici za Novaka. Mislim da je Zverev manje mentalno jak i da bi protiv njega Novak imao vece sanse, ali i Dominika moze da pobedi ako Novak odigra na svom maksimumu ili bar blizu tog maklsimuma.

Milan

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Jbt opet ces da pogodis.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Mogu da zamislim nasu dijasporu u Austriji u slucaju finala Djokovic - Tim... Ako ne izadju da slave i podbadaju Austrijance, kao da Novak nije ni osvojio...Idemo Nole po osmu u dalekoj Australiji..

Nebojša

pre 4 godine

Za Novaka je bolje da pobedi Nadal,jer bi Nadal bio iscrpljen,a poslednji mec ga je dobio. Za razliku od Tima koji ne lezi Novaku.
(marija d, 29. januar 2020 12:08)

Pitam se odakle to verovanje da Thiem ne leži Novaku već nekoliko puta vidjam slične komentare možda na šljaci ali ovo je ipak beton što naravno ne znači da Thiem nema šanse da dobije meč ali svakako bi od Novaka zavisilo.

white

pre 4 godine

@pritiboi
vecina novijih TV-a ima u meniju opciju “jezk”.. udjes tu, i izaberes opciju “jezik zvuka” i stavis na engleski.. apsolutno se ne menja nista ni na jednom kanalu osim na eurosportu.. da ne verujes, nestanu oni nasi glupani, ostanu britanci...nije da su oni ne znam kako dobri komentatori, al vise volim njih da slusam, pogotovo kad Novak dere nekog od njihovih mezimaca. naravno, i te pratece emisije tipa “game, shatt, mats” gledas bez tih jezivih simultanih prevoda.

Robert

pre 4 godine

Bogme, fino je Dominik izdominirao Veliku trojku u poslednjih 12 meseci. Ukupan skor mu je 7:2. Protiv Federera 3:0, i protiv Novaka i Rafe po 2:1. I on će, poput Wawrinke, u kasnim dvadesetim da počne da postiže najbolje rezultate.

Džoni

pre 4 godine

Šteta, ako Nole dođe do finala mislim da bi mu lakši protivnik bio Nadal. Nole jednostavno zna šta treba da radi u tim mečevima i samo je pitanje da li to može lakše ili teže da sprovodi u delo? Protiv ovih mlađih uvek je mnogo haotičnije. Nadam se da će bar imati podršku sa tribina, ali prvo da pobedi Rodžera pa ćemo da vidimo.

Swedenonline

pre 4 godine

"Nadal je "brejknuo" Tima u desetom gemu, tako da mesta za popravku nije bilo, 4:6."

Gledao i video 2 duple servis greške, jednu retur mrežu i jednu široko poslati loptu. I dalje ne shvatam gde je Nadal "brejknuo" Tima. Tačnije da je Tim mentalno kleknuo serviraju i za pobedu. Preutegnut i greške si neminovne. Slično se desilo ne u tolikoj meri na izjednačenja gde Nadal brejkuje nazad za 5:5 u 4. setu.
Međutim ni Nadal nije imun, taj-brejk je to dokazao kao i mnogi puta ranije u zadnje vreme. Netipične greške u važnim poenima.
Novak je tu i dalje jači u koliko je fizički spreman.

Milan_PT

pre 4 godine

Kirjos Nolo - 2:0
Roddick Nono - 6:5

Jesu ova dvojica isto bolji od Federera onda?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 12:24)

Franco Squillari - Balerina 2:0
Patrick Rafter - mili Rožije 3:0

Ne, to znači da su ova dvojica (od kojih prvom ne znam kako se čita prezime) najbolji na svetu...
(Milan_PT, 29. januar 2020 14:14)

Sve ok, al ne diraj Raftera, poslednjeg vrhunskog servis volej igraca.
(ZZX, 29. januar 2020 14:24)

Ne diram ja Raftera, on je bio sasvim OK igrač. Već podsećam da je Rodžeru uvalio krompir na RG, a dobio ga i na travi u Haleu. U stvari, pobeđivao je Rodžera kag god je stigao i na sve 3 podloge (treća pobeda je bila na tvrdom u Majamiju)...

'Olandjanin

pre 4 godine

Glavna vest: Dusan Tadic u Barseloni!
(sportpaostalo, 29. januar 2020 15:10)

Nije tacno, bar kako tvrde Holandski mediji.
Pozdrav iz Niskozemske.

Ivan

pre 4 godine

Wawrinka nije dobro igrao, ali ja svejedno ne bih otpisao Zvereva. Nadal i Thiem ako odigraju maraton, Zvetev ih ceka prilicno odmoran sa jakim servisom koji funkcionise ove sezone. Sa druge strane zaista ne vidim da Federer moze da otkine vise od 1 seta Djokovicu, pod uslovom da uopste izadje na teren. Bice Novak spreman i odmoran sa dan vise odmora u svakom slucaju, ali on je poznat po tempiranju forme. Mozda mu i ne bi koristilo da se Federer bas uopste ne pojavi na tetenu.

JeRemija

pre 4 godine

@neki veliki dr

Samo još da čujemo tvoje stručno objašnjenje po čemu je to Federer bolji od Novaka?
Koliko je meni poznato, Đoković vodi u pobedama 26-23.
Istina je da Rodzer ima 4 GS više ali je on čak 6 godina stariji od Novaka i počeo je sa tenisom pre njega.

Boki

pre 4 godine

Žute trake 14.oktobra ‘41 je stavljao tvoj đed dok je ubijao po mom kraju,moj narod...Samo da se zna odakle idu trolovanja...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:07)

Zašto poslednjih dana dopuštate komentare u kojima se vređaju komentatori ili njihove porodice, familije na najgore moguće načine? Reći nekome, koga uopšte i ne poznajete, da mu je deda bio ratni zločinac je za krivičnu prijavu.

parx

pre 4 godine

Ispasce da ce Novak nikada lakse da uzme ove godine AO. I krajnje je vreme da se uozbilji za RG, jer nije njemu problme tamo Rafa, vec neko ko se napali na njegovom putu ka finalu.

Ljuti Ciganin

pre 4 godine

Sreća je u ovom meču prevagnula. Kako god, Novak će razbiti bilo kog u finalu. Polufinale je već rešeno.
PS što se Vilander onako skvrčio, šije ga Barbara sa sve nogice....njama :-)

Don Quijote

pre 4 godine

Dobar je igrac Dominik, stabilan, uvek igra isto. Takodje, on protiv Nadala moze da igra opusteno, niko mu nece zameriti ako izgubi.
Ipak mislim da protiv Zvereva nema ni teoretske sanse. On je danas potrosio srecu za celu 2020 godinu. Samo u 4 setu je pet puta pogadjao mrezu , a lopta padala napred u Nadalovo polje. Ostao sam bez teksta koliku je dozu srece imao, a sreca je kvarljiva roba, tesko ce to opet tako.
Ja sam gledao nemacki eurosport i Svabici jesu navijali za Tima, ali nista ozbiljno i bezobrazno.
Jedina zamerka sto nisu pokazali naknadno celendz koji je Nadal trazio a nije dobio. Pravde radi da bar znamo.

kvisko

pre 4 godine

Treba biti realan, Nadal gazi 34-tu i nije cudo da izgubi od nekog top igraca koji je 7-8 godina mladji od njega. Osim toga na tvrdoj podlozi Nadal nikad nije prvi favorit na bilo kom turniru.

Milan

pre 4 godine

A ko kaže da će igrati 5 setova u finalu? Nije zgoreg da te podsetim da je Tim već pobeđivao Noleta i na Gren Slemovima i to sa 3:0 na RG pre par godina!


Ovo kao validan argument moze da uzme samo teniska neznalica. To je bilo na RG 2017. godine kad je Novak bio daleko od svoje forme, i kad je vukao hronicnu povredu lakta. Osim toga, od svih GS turnira, Novak je najslabije rezultate imao upravo na RG. Sad se igra na njegovom AO, i Novak je u sasvim dobroj formi, doduse ne znamo koliko dobroj jer jos nije imao nekog ko ce ga naterati da igra svoj najbolji tenis. Uz to 2017. je bio u padu samopouzdanja jer je godinu dana unazad igrao lose, a sad je pun samopouzdanja nakon osvajanja ATP kupa sa reprezentacijom, kao nakon osvajanja Dejvis kupa. Da napomenem i da je Novak prilicno popravio svoj servis unposlednje vreme, posle ove pauze je to bas primetno, sto mu daje novu dimenziju u igri.

Neko iz mase mi popase

pre 4 godine

Nadal sa roze patikicama i majcicom. Fali mu samo roze sesiric. Sta je bre ovo ??? Rodzer u ciklama opremi ??? Mora da sam nesto propustio ??
(Cika Toni, 29. januar 2020 10:03)

Propustio si ceo svoj zivot, jer verovatno pored svoje selendre si jedino jos video Beograd!
(Neko iz mase, 29. januar

Gastabajter i to jos pismen,tu nesto ne stima...Mozes iz svoje selendre otici gde hoces ali selo iz tebe nece nikad.

Cika Toni

pre 4 godine

@ Neko iz mase ..... Deckicu, cemu nervoza ?? Nemam ja nista protiv tvog seksualnog opredeljenja. Jednostavno ne volim PINK u bilo kom obliku, od pre par godina. Iz estetskih i nekih drugih razloga. Sto se tice putovanja kladim se na nevidjeno da sam obisao vise zemalja nego sto ti imas godina. I na kraju, nesto si pogodio. Po odlasku u penziju zivim u jednom prelepom planinskom selu pored reke pune sa pastrmkama, pecam i uzivam u netaknutoj prirodi. A to sto ti selo, iz koga si verovatno potekao, nazivas "SELENDROM" govori o tebi najvise. Pozzz.

Brane

pre 4 godine

Ovaj Tim takav srećković “ mister mrežica”. Rafa slab, možda najslabiji u zadnjih pet godina. Vrlo slab meč uz dosta dosta slab tenis sa obe strane. U svakom slučaju u polufinalu je malo lošiji igrač

somm

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Cek cek jel Rafo ili Rafe? Još samo da si napisao Nolo I sve bi jasno bilo. Btw pozdravio te Tim i kaže da mu je žao što ti je pokvario planove za finale.

NS oldtajmer

pre 4 godine

Samo jako protiv foliranta !
Bravo Dominice, hvala ti na jednoj prosecnoj srpskoj plati.
(svedok, 29. januar 2020 14:34)

......koju si zaradio gledajuci tenis, ocigledno, u radno vreme !!!

Lololol

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

To im i ja prizeljkujem.
(Will Mousley, 29. januar 2020 15:36)


A vi se ne radujete Novakovom porazu hhahaahhaahha covek vam unistio zivot bre. Nista vam ne pomaze, svake godine titule samo rastu, a vi gubite zivce malo po malo

Zoran

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Dobar je Tim, ali rutinski ga Rodžer dobija u finalu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Shigman, 29. januar 2020 14:30)

# Link komentara
Preporučujem (+31)
Ne preporučujem (-248)
Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15

Jooooj pa šta bi?

zex

pre 4 godine

(Jack, 29. januar 2020 16:17)
Daj boze da si u pravu. Novak je skoro izgubio glatko od Federera. Ipak je to polufinale GS. Bice tesko protiv Federera, ima odlican servis i igrace napadacki. Ako Novak dobije prvi set bice mnogo lakse. Pobedice onaj koji bude imao dan kao i u finalu. Novak je favorit ali daleko od toga da je to sigurno.

Nebojša

pre 4 godine

Bolje Nadal da pobedi Novak ce igrati lakse sa njim . 1 mesto ce doci vremenom.
(Lele, 29. januar 2020 10:09)

Thiem nema šampionski mentalitet izgubio je mislim svako veće finale koje je igrao u karijeri pritom igrajući lošije u finalu nego što je igrao do tog finalnog meča tako da ko zna možda bi bio i lakši zalogaj od Nadala a možda i ne bi saznaćemo.

Baxter

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Sva finala ce igrati jedan stari lisac Nole a ostali nek se dogovore :)

veliki strumf

pre 4 godine

Strašan boks meč, obojica biju samo tako. Tim opasan i vrlo nezgodan, mada je i Rafa napravio neke ogromne, nekarakteristične greske. Neverovatna odluka da skrati lopticu u najvažnijem poenu u drugom setu. Još da je drop sot bio dobar... Zasluženo vodi Tim 2-0, teško će Rafa okrenuti sto znaci da se Noletu smesi povratak na prvo mesto.

neupućeni

pre 4 godine

Ako ovo kojim slučajem Rafa preokrene, veiše nego siguran sam da neće igrati u finalu. U svari ako ode u 5 setova gotovi su obodvijica

kralj

pre 4 godine

Pricaju oni dobro engleski ali ne mogu da popamte sta sve Vilander I Shet kazu pa se pogube u prevodu.Da bi dobili posao na ES morate jos jedan jezik pored engleskog da znate I to dobro.Ovaj komentator je tanak,ocigledno mu je uvaljeno da komentarise nesto sto ne zna.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kaže se Mac, a ne Mats. ts se izgovara kao c.(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 11:14)Šta bi mi bez tebe pametnog iz Loznice. Mats je svedjanin i on je u Švedskoj Mats. Možda kod tebe u Loznici je Mac
(johny, 29. januar 2020 12:48)
Ja dado anketu za ove hrvatske trolove koji sami sebi pišu i odgovaraju.Nadam se da će B92 napraviti za njih posebnu aplikaciju.Ime,prezime,grad odakle šalju svoje trol komentare za najvećeg srpskog sportistu svih vremena.Ovaj johny,Jumko,Bodibond,Labud i ostale pajsere....

raks

pre 4 godine

Tim po meni igra odlican tenis, nista losiji od onog kada je izbacio Nola na zavrsnom. Nekako je konstatan, Novaka je tad mozda i mentalno nadjacao u onom tajbreku.

Vlada

pre 4 godine

Bojim se da će Nole odrati Federera sutra ali ipak izgubiti u finalu !

Osim ako se ova dvojica "mladih" lavova ne pocepaju u 1/2 i toliko iscrpe da ne mogu fizički da pariraju Noletu.

Bez obzira, navijamo za Noleta iz sve snage i nadamo se tituli !!!

marokanac

pre 4 godine

@Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12) Srbi su za razliku od tebe pismeni...

Ggh

pre 4 godine

Preko polovina komentara na ovoj temi je čisto trolovanje koje BLAGE VEZE nema sa današnjim izvrsnim mečom Tim - Nadal hahahaha! Ljudi, ova dvojica fenomenalnih tenisera su danas odigrali fantastičan meč, dajte malo o tome, manite se primitivnih prepucavanja!

pritiboi

pre 4 godine

Ovaj Tim bas dobro udara, podigao je nivo igre vidi se, tera Rafu da se stalno brani, ovo ide u 5 setova, mislim da Tim dobija iako cu navijati za Rafu.

Deus

pre 4 godine

osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
--
Na stranu to sto nema borbe za trece mesto ali hajde nam objasni kako kada ispadnes u cetvrtfinalu mozes da budes treci? :)

Tarzan

pre 4 godine

Evo ga i dobri Nadal opet pokazuje svoje lice kada gubi, nikakva razlika od Federera, pitam se samo sta bi obojica radili da su na Novakovom mestu bili tokom karijere.

Liverpool Man

pre 4 godine

Samo neka igraju sto duze i sad i u polufinalu. Bilo bi dobro za Noleta da sad Nadal ispadne kako bi preuzeo prvo mesto ako osvoji.Tim se dosta popravio na betonu.

tennisman

pre 4 godine

Šteta što ovaj Tim još uvek nema GS, a ima Čilić. Realno gledano, on je klasa za Čilića.
(Mini, 29. januar 2020 11:27)
Zato sto je Tim proigrao tek prosle sezone, do tada je uglavnom dobre rezultate ostvarivao na sljaci, za razliku od Cilica koji je u zenitu svoje karijere bio konstantan na svim podlogama, ima 3 finala gs

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Igra Tim vrhunski tenis. Dečko je spreman za prvi GS definitivno. A imaće ih više od jednog, siguran sam. Biće Novaku ekstremno teško izaći na kraj sa njim ukoliko budu igrali finale...

Stefan

pre 4 godine

Kakva igra Tima 2:0!
Zaista igra odlicno i zasluzuje prolaz dalje. 2 sata atomskog tenisa smo gledali, nadam se da ce tako i nastaviti..

P.S. Iako ne volim da komentarisem tudji posao, ovaj put moram. Zaista je los ovaj komentator sa EuS.

zeus

pre 4 godine

Mini, 29. januar 2020 11:27
Nek si ti Čilića uzeo za primjer burazeru.
On je sa 21.god života igrao 1/2 finale Australije, traje već 10 godina, trostruki finalista GS na tri različite podloge, jedan od 28 takvih svih vremena i sad je lik D Thiem bolji jer je od prošle godine počeo igrati prvi neki značajniji tennis.
Znači nije do igrača na relaciji Thiem - Čilić već je do tebe jer si nacionalista. Priznaj buraz. Bit će ti lakše

Pavle

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.(rasim np, 29. januar 2020 12:01)Krivo ti sto Srbin dominira, pukni od muke :)
(Tesla, 29. januar 2020 12:50) Sto da mu bude krivo i razim je Srbin

Pera Detlic

pre 4 godine

Pa prosto neverovatno kao preslikan mec sa Djokovicem sa Roland Garosa,na najbitnijim pojenima ovaj Tim ima toliko sreca da covek ne moze poverovat,posle svako udarca loptica kaci liniju sa spoljasnje strane ili od mreze zavrsava u terenu.Mislim da je doslo vreme da ga Djokovic otrese u finalu i naplati.

Vaše ime

pre 4 godine

Dajte Djokici titulu da se ne muci.
(rasim np, 29. januar 2020 12:01)A da damo tebi Djokicu?
(Pavle, 29. januar 2020 14:14)

Komentar godine, bravo majstore.

era

pre 4 godine

Đoković ako odbrani titulu prvi sa 325 bodova prednosti ako izgubi od Federera drugi sa minusom 955 bodova ako izgubi u finalu drugi sa minusom 475 .... Znači opet No1

Nebojša

pre 4 godine

Thiem pobedio a moglo je biti i 3-0 za Nadala ali ko mu je kriv što nije iskoristio šanse u polufinalu neću navijati ni za jednog odnosno nemam favorita neka pobedi bolji a u finalu neka se poklone kralju i rekorderu Australian opena.

mislim...

pre 4 godine

Ovaj decko je protiv Novaka na zavrsnom Masteru pokazao da je sazreo. Uz Medvedeva najopasniji u novoj generaciji. Ukoliko Novak udje u finale mnogo bi mu bilo lakse protiv Zvereva.

Mada Faka

pre 4 godine

Hajde ti Husaga prati takmičenje u klikerima na turniru u Rožajama, pa bodri Suljagu da podigne pehar.
(nenad rs, 29. januar 2020 12:27)

Ma kakvi klikeri, moze samo kamena s' ramena ili skok na motku...

ultrasrbin

pre 4 godine

STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07

Mozda da te neko obavesti da ispadanje u 1/4 podrazumeva plasan od 5 do 8 mesta. Ne razumem kako Tim da osvoji, a Nadal da bude drugi. U situaciji kada je TIM osvoji prvi preduslov je da je izbacio Nadala.

Biti čovek

pre 4 godine

Tim je zreo momak sad. Igrački primer koji pokušava da napreduje svakim danom i priča iskreno odnosno sportski. Dali vreme za prvi GS ne znam al" neće biti nikom lako ni Novaku ili Rodžeru ako budu igra li sa njim u finalu. Mnogo faktora postoji a to da se Dominik ne plaši trojke pa gubio ili pobeđivao ih.

O meču ne bi punoo jer svaki njihov duel su uvek tesni i zanimljivi. Na šljaci rovovske bitke više a na betonu samo dva puta su igra li na GS. Dostojan rival tj najveći protivnik Rafi na šljaci jeste Dominik Tim posle Novaka.

IS

pre 4 godine

Na daljinskom:

Menu > Settings > Viewer settings > Languages > Fist audio language - English

Progledao sam. Nema vise nasih ES komentatora.

Pozdrav i nema na cemu :)

Mikii

pre 4 godine

Nadal ima sansu da posle cetrdesetak minuta resi prvi set, umesto toga igra 70 minuta, i na kraju izgubi isti. Koncentracija 0. Thiem ovo mora da resi danas, opasan igrac.

Mator

pre 4 godine

Bilo je logično da će Nadal prvi posustati od ''velike trojke'', s obzirom na intezitet njegovog treniranja. Prilično slab fizički danas.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Tim je jako, jako opasan. Našpanovan je da osvoji grand slam.. Rafa i Zverev bi laksi rivali bili Djokovicu ili Federeru u odnosu na Tima.. Rastrcab je i dobro udara.

Njaah

pre 4 godine

Sta znaci ovaj tvoj komentar? Cemu ponizavanje i nipodastavanje jednih da bi se uzdigli drugi? I tvoja deca ce biti instagram generacija. Ovi sto su igrali drvenim reketima sta treba da kazu za ove sto sada igraju? Isto tako da ih pljuju je l? Tako isto pljujete Rodzera na sve moguce nacine samo jer je bolji od Djokovica i jer ga ceo, bukvalno ceo svet, osim jedne drzave na Balkanu smatra najvecim ikada. Primera radi, Kirjos je medju 25 najboljih tenisera na svetu, koji si ti i ovi sto ti dadose pluseve u oblasti kojom se bavis?
(neki veliki dr, 29. januar 2020 11:20)

Izvini, ko ti drma kavez?

Veseli

pre 4 godine

Gledajući Nadala danas, mislim da ga je vreme pregazilo, ovih par mladih već ove godine će početi da osvajaju bitnije turnire!
Federera je odavno već pregazilo, jedino još Novak igra na istom nivou, možda izgura još ovu i narednu godinu i to je to.

Zdenko Silic

pre 4 godine

Zaslužena pobeda koja je došla posle velike borbe. Ovde je presudila mladost i snaga Tima, zreliji je i postao je veoma opasan. E sad, koliko ga je sve ovo izmorilo psihički i fizički, videće se protiv Zvereva. U tom meču prednost ima Zverev zbog mladosti i svežiji je. Sada je sve u rukama Novaka za povratak na prvo mesto.

svako dobro

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Kralju,nema borbe u tenisu za 3 mesto hahahha.Omašio si sport sa stonim tenisom hahahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:22)

Ti si jos gluplji od njega cim mu prvo ne kazes da ne mogu Tim i Nadal da budu na prvom i drugom mestu jer igraju u cetvrtfinalu.

Koje busne glave, auu rodjeni...

JPR24

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?
(Ahtung, 29. januar 2020 14:12)

Pogrešio si. Nole ako odbrani titulu izbija na prvo mesto posto Nadal sa ovim porazom, gubi 800 i kusur poena posto je prošle godine bio u finalu.

Eugen

pre 4 godine

Ukoliko Nole dogura do finala laksi bi mu protivnik bio Nadal u finalu nego Tim ili Zverev. U tom smislu se pobedi Tima nad Nadalom mnogo i ne radujem, iako sam za Tima navijao.

Kalina je u pravu

pre 4 godine

Cestitke Timu za prolaz u 1/2 finale ali zasto ga mnogi svrstavaju u mladu gardu.On je neka generacija izmedju.Ima 26.5 god i sve je samo nije talentovani pocetnik.Gledamo ga vec 6,7 god na ATP Turu.

Optimista pripravnik

pre 4 godine

Evo jedna anketa..
-Da se uvede Hrvatima adresa slanja komentara na B92 da svi vide(kao sto oni rade za Srbe po svojim sajtovima)+ da se ne uvede -
(dnevna doza prosecnog Srbende, 29. januar 2020 10:16)

A zasto samo Hrvatima? Zasto ne svima?
Sa jedne mejl (ili jos bolje IP) adrese moze samo jedan nick i to je to.
Ubise nas ovi koji menjaju nickove ko' carape i samo nesto drobe a i pljuju.
Za sve da se uvede registracija!
U Norveskoj ima sajtova na kojima da bi ostavio komentar moras prvo da dokazes da si procitao vest, i daju ti kratak test sa pitanjima u vezi vesti. Ako bi i to uveli ovde, opustela bi ova rubrika drasticno, a i mnoge druge, rekao bih.

mitoman

pre 4 godine

Moja prognoza pri 2:2 u prvom setu- osvajač trofeja Tim, drugo mesto Nadal, treće Đoković. Sportski pozdrav!
(STRUČNI KONSULTANT, 29. januar 2020 10:07)
Svojevremeno kada je bosanski voditelj u dnevniku pročitao vest da je Džumhur pobedio nekog lika sa 64 prema 63, mislio sam nema dalje, kad eto tebe...

Milan

pre 4 godine

Ako Nole ne odbrani titulu na nekom turniru koji je osvojio prosle sezone a Rafa bude nastupao Rafa ce opet biti broj 1.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mousley, 29. januar 2020 15:46)

Ako Nole odigra dobro Majami ili Indijan Vels, moze poprilicno da uveca prednost, jer je prosle godine na oba turnira ispadao na samom pocetku.

pusa

pre 4 godine

Tim igra copy/paste strec forhend sa proklizavanjem kao Novak. Cicipas, Danil i Zverev takodje, ali plus i po bekhendu, jer igraju dvorucni kao i Novak. Federer nema taj udarac, ni Nadal. Pre neku godinu sam pisao da Federer igra staromodan tenis, doduse vrhunski, ali zastareo, i da ce u buducnosti svi sampioni igrati slicno kao Novak. Evo to se i dogadja.

Nadal igra dobro voleje, vrhunski, ali samo visoke. Sada kada je sporiji ka mrezi, vidi se da je slabiji sa niskim volejima (kontakt ispod vrha mreze), slabiji je od Novaka tu. Interesantne stvari se primecuju, ko ume da gleda.

ferdinand

pre 4 godine

Nazire se nova cetvorka: Tim, Medvedev, Cicipas, Zverev.
(ludi sesirdzija, 29. januar 2020 12:04)

Jeste, a krajnji dometi su im 1/4 ili 1/2 finale

Milorad

pre 4 godine

Nije mi zao sto gubi Nadal, pa ne mora stalno on da igra finale. On je imao debelu srecu i na Rolan Garosu prosle godine. Ko ga sisa.

Randy Marsh

pre 4 godine

Jest da bi Novak izbio na prvo mesto ako Rafa danas ispadne (a on osvoji) ali ja ne mogu da navijam za ovog šatiranog...
Plus mislim da je Novaku lakši protivnik Rafa u finalu - od njega zna šta može da (ne)očekuje, a ovi mlađi su veća nepoznanica... pa zato Vamos Rafa :)

turbokid

pre 4 godine

Covek je lepo napisao, a ne izgovarao...
Ima li kraja tvojim glupim komentarima ?
(Isprani mozgovi kkSNS, 29. januar 2020 12:08)

Isprani, a da li si ti, uopšte, čuo za jednog čiku koji se zvao Vuk Stefanović Karadžić? Taj čika je imao neke veze sa srpskim jezikom. Štaviše, postavio je njegove osnove, a jedna od njih je i "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano".

Tako da jedino što je ovde zaista glupo jeste tvoj komentar.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr. Bojangles, 29. januar 2020 13:04

Kada glupan želi da ispadne pametan. Da li se onda po tvojoj logici piše precednik, prectava, svecki? Ili predsednik, predstava, svetski? Reforma Karadžića odnosno fonološki pravopis sprskog jezika su malo komplikovaniji od te rečenice nemačkog lingviste Johana Kristofa Adelunga koju je Vuk samo ilustrativno preuzeo, a ti shvatio kao doslovnu jer ti znanje ne dopire dalje od prvog osnovne.

kasija

pre 4 godine

Tim je odlicno igrao, kao protiv Djokovica na zavrsnom turniru. Odlican je i u tajbrejkovima, mene jos uvek boli kako je izbacio Novaka onda. Al po meni je zasluzeno dobio i tada i onda, po meni ima bas lepu tehniku, precizan je, jak...malo podseca na Djokovica. Tesko ce dobiti Zvereva al dobro,u svakom slucaju svaka cast

Marko

pre 4 godine

Odlican meč, Tim imao dosta sreće ali i napao je danas. Ne znam samo da li je ikad neko, kao prvi nosilac, imao ovako tezak zreb kao Nadal ali mora i to nekad. Sutra uzivanje, 8. je na putu.

era

pre 4 godine

Đoković ako odbrani titulu prvi sa 325 bodova prednosti ako izgubi od Federera drugi sa minusom 955 bodova ako izgubi u finalu drugi sa minusom 475 .... Znači opet No1

Tequila

pre 4 godine

Thiem nije mlad mlad igrac. 26 godina. ovi od 20 ili 21 au mladi. Kao i onaj Borna. Nije star ali nije ni mlad za te neke sportske godine. mozda je u najboljim godinama ali definitivno nije mlad.

vlada13

pre 4 godine

Samo se vi radujte tudjem porazu (srbi), ja primetio kad se vi (srbi) radujete tudjem porazu odma vam se vrati ko bumerang, sledi poraz novaka, zivi bili pa videli.
(salerno, 29. januar 2020 15:12)

a vidim bas je bitno da se naglasi smo mi (srbi) a da si ti (ne srbin)


druze, sta koji k...
opusti se i uzivaj !

singrrr!

pre 4 godine

tim je u zrelim teniserskim godinama, ali jos uvek napreduje, tzv matorci ( mada je rodzer ipak dosta stariji od noleta i rafe) se trude da zadrze nivo, ali napred vise ne mogu... trce, ali stepenice (godine) klizu nadole... a mladjarija svake godine zrelija...bice tu jos dve-tri godine svega i svacega a nadam se puno ovakvog tenisa kao danas...

Ime

pre 4 godine

Jeste, ali kad ne učestvuje u finalu kao 2017 kada je na istom ovom turniru ispao u 2. kolu od Istomina. Mnogo si pametan.
(haren, 29. januar 2020 12:07)


Kad su poslednji put Nadal i Federer igrali finale a da je prethodno neko od njih savladao Djokovica do tog finala? hahahahah da li se secas?

Lik

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ah te puste neostvarive želje, nećeš gledati niti jednog u finalu.

veliki strumf

pre 4 godine

Strašan meč, ali na kraju previše laganih gresaka obojice. Dobio je onaj ko je manje grešio. To znaci da se Nole vraća na br. 1 u ponedeljak! Tako će i biti, nema nikakve sumnje!

kaligula

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Može ali u nekom paralelnom univerzumu. Ispadaju ti obojica pre finala tako da ništa od tvojih snova.

Max

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Druže, sada možeš da gledaš reprizu finala Australian Open-a maestro Federer - Nadal iz 2009. Pravi teniski spektakl. Pozdrav.

Stari čačanin

pre 4 godine

Kolika neozbiljnost u naslovu, čitajući pomoslio sam da Tim ima 3 meč lopte.
Ovo ide u 5 setova
(El pibe, 29. januar 2020 12:43)

E pa nije otišlo.

teniski ekspert od 2011

pre 4 godine

Nije slucajno da Rafa ima samo 1 osvojen AO. Ovo mu je najslabiji grend slem.
Sto se sansi tice postoje kvote za pobednika turnira pa pravac kladionica:
Na Novaka je 1.4 na Tima je 6, na Zvereva je 16 a na Rodzera je kvota 17 da
ce osvojiti turnir. Ovo je lepe prilika svima koji misle da su sanse Novaka 10% da osvaja da se obogate.

Simo

pre 4 godine

koliko nerealnih komentara brate mili...svi sve znaju

evo ja pojma nemam ko će igrati u polufinalu...jer je sve baš moguće, pa čak i da Federer osvoji titulu

Just Do Nothing

pre 4 godine

Protiv Zvereva, Medvedeva, Tima, Cicipasa, Novaku ce trebati da poboljsa izlaz na mrezu i volej, da bi skracivao trajanje poena i da bi ih pobedjivao. Za sada cesto gubi poen na mrezi

delijamomak

pre 4 godine

ako ovo okrenes nadal, veliki si . a voleo bi da okrenes, pa da gledamo opet veliko finale sa nasim djokovicem. naravno, treba djole da pobedi federera, a ti zvereva..... s'tim sto ti moras i tima prvo da pobedis... nadam se tome, ali tesko

asomakum doo

pre 4 godine

ako me matematika dobro sluzi, ako ispadne Rafa u 1/4 finalu, a Nole osvoji, Nole se vraca na prvo mesto posle Australian Open-a...

iggy

pre 4 godine

Ne bi bilo loše da jedno polufinale igraju mladi lavovi, a drugo stari lisci haha
(CroFed, 29. januar 2020 11:22)

Tim ima 27 godina. U njegovim godinama su GS titule imali i Čilić i Marej i Vavrinka i Delpo. Veliku trojku neću ni spominjati

.. ONO...KAO...

pre 4 godine

Ovaj Nadal je stvarno bolestan...sada počeo da stoji na aut liniji i čeka peškire!!!
Aj što je on takav ali zašto maltretira ovu decu da mu trče!!!

Ivan

pre 4 godine

Tim je cudoviste kada mu se igra. Jedini igrac pored Vavrinke koji moze da nadigra u svim segmentima bilo koga od ove trojice kada ima svoj dan.

Konstatacija

pre 4 godine

Meni ovaj Tim deluje talentovaniji i bolji igrac i od Cicipasa i od Zvereva.Ovaj jednorucni bekhend sto ima,to je nesto savrseno,mislim cak da je u tome bolji i od Federera.Novaku ce lakse biti sutra sa Federerom nego sa Timom u finalu,koje je,po meni,vec izvesno.

is

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pritiboi, 29. januar 2020 12:09)

Ne da sam primetio, nego se godinama unazad nerviram kad gledam grend slemove jer su na Eurosportu. Sreća što u poslednjih par godina SK uzima Wimbledon. Realno eurosport ima 4 teniska komentatora, i kao da se takmiče koji je gori od koga. Meni je najbolji onaj što priča totalne gluposti i smeje se, ne znam mu ime, ali je toliko loš da postaje dobar.

petarczv

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
(pritiboi, 29. januar 2020 12:09)

Promeni na engleske komentatore i uživaj

dare slovenac

pre 4 godine

Thiem osvaja AO, do kraja godine bice No1.
(Gustav, 29. januar 2020 13:06) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (-5)

Prije godinu dana Hačanov,krajem godine Medvedev, pa Cicipas, evo sada Thiem...

kagan

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

idi brate nešto doručkuj

mix

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18)

Ahahaha,mozda neki drugi put.Mada tesko.

CroFed

pre 4 godine

Barbara će biti ponosna na malog Timića, prva pobjeda Austrijanca nad Rafom na grand slamu. Nikad on više neće osvojiti Australiju ni Wimbledon, ostaje mu nada da uzme dva Roland Garrosa i prestigne Rogera...

Lik

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15)

E pogodi ga ko prstom u ...

kvisko

pre 4 godine

Meni zao sto Nadal ispade, bice Novaku teze da osvoji turnir protiv jednog iz mladje garde. Opet s druge strane mislim da uopste nije bitno ko je protivnik ako Djokovic igra kako zna i ume.

sakupljač minusa

pre 4 godine

Razliku u meču napravilo to što je Tim uzeo skoro sve što mu se ponudilo, a Rafa skoro pa ništa. Tol'ko prilika da okrene meč na svoju stranu i ništa iskoristio nije. Verovatno neće biti više neke dobre prilike za njega više da osvoji AO, jer dolaze ipak drugi igrači a njemu idu godine

Miodrag

pre 4 godine

Znači, ako Nole odbrani titulu, biće manja razlika između njega i Nadala za 480 bodova na ATP listi, ako nisam pogrešio u računici!?
(Ahtung, 29. januar 2020 14:12)
Nadal sada ispao protiv Tima u četvrtfinalu što znači da u odnosu na prošlegodine gubi 840 bodova zato što je branio finale tako da Nole odbrani titulu na AO ide na prvom mestu i prednost u odnosu na Nadala će biti 325 poena.

nemi posmatrač

pre 4 godine

Tim je danas bio bolji, ovakvom igrom je dobio i Novaka na RG.
Nije mu "pucao" bekhend, forhend monstruzno dobar, paralela pogotovu, servis jako mala razlika između prvog i drugog u jačini što je baš retkost.
Padovi u intezitetu minimalni, koncentracija vrhunska. Psiha 9,5 ocena, ne zaboravite da je Rafa imao po brejk prednosti prva dva seta.
U meču je bio kao zid, odlična igra...
Ako "odradi" Zvereva biće opasan u finalu. Mada polufinale je čudo kad prođete već nekog od Bogova, možda i padne neplanirano.

Vojvoda Bački

pre 4 godine

@IS
Au ziv bio ti nama koliko god ti to pozeleo! Nije da mi toliko smetaju ovi naši komentatori, ali činjenica je da nemaju pojma tenis da prenose

subjektivni_osećaj

pre 4 godine

Ovi komentari sa es, ajd sto lose komentarisu nego sto engleski pojma nemaju, totalno progresno prevode Vilandera kad nesto prica ili igrace kad daju intervju, ne znam da li je to neko skontao, jezioo znaci, pogotovo onaj Smiljan sto Noletove meceve koženatrise, svaku 5 recenicu prevede i to pogrešno, uzas, Rafa i Tim ubijaju uzivanje gledati, bice Noletu zajebano sa ovim Timom ako prodje, ne lezemu ti udaraci sa jednorucnim bekendom zato navijam za Rafu :)
(pritiboi, 29. januar 2020 12:09)
To sam i ja primetio, bukvalno ono što on "prevodi" nema veze sa onim što Vilander priča.

Jovan

pre 4 godine

(.. ONO...KAO..., 29. januar 2020 12:16)
To im je poso da sakupljaju loptice i donose peskire kad treba i vrhunski su motivisani za to. Ne vidim problem.

Posmatrač

pre 4 godine

Nadal kroz čitavu karijeru nikad na betonu nije bio siguran favorit u svakom meču a kamoli za titulu. Zato ne čudi uspone i padove u igri njegovoj na neomiljenoj podlozi. Tim se znatno popravio na tvrdoj podlozi i ukoliko prođe šanse za big final će imat itekako prvo van zemljastog terena.

kris

pre 4 godine

Ja kao Novakov navijač, uz dužno poštovanje Rafi, ipak navijam da on ispadne. Prvo gubi šansu za 20.GS,a drugo otvara se mogućnost Novaku za broj 1.E sad teorije, ovaj je lakši, onaj nije, po meni to sve pada u vodu jer niko od ovih nije u polufinalu slučajno i sami su krem svjetskog tenisa i ako Novak misli biti najbolji, mora pobjeđivati najbolje.

veliki strumf

pre 4 godine

ajde Rafo pa da te gledamo u finalu sa maestrom Rodžerom. Federer - Nadal je najveći teniski spektakl.
(nemi, 29. januar 2020 13:18). Ne brini, sacekace Rafa Rodzera sutra, pa zajedno mogu da odlete negde i odigraju egzibiciju. Ima to da bude pravi spektakl. Neće morati dugo da ga čeka, neće Nole mučiti previše dedu.

svecideci slepac

pre 4 godine

A utakmicu mozemo da gledamo preko B92 sajta, zazmurimo izamislimo...
.."aa-iih! tunf... aaa-iiih!!...tunf..aiiih! tunf.. eeeeee!! Sikstin ol.(publika aplaudira)"

Muta Gonzales

pre 4 godine

Prvi deo matematike je odrađen, Rafa je ispao pre polufinala.
Sada je na redu da Novak uradi šta treba da bi ponovo bio No 1

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

mlekadzija

pre 4 godine

АО дефинитивно не одговара Надалу. Само једном освојен турнир. Можда ако уведу шљаку....Напред Новаче до ОСМЕ ТИТУЛЕ!!!!

Downtown

pre 4 godine

Победа Надала, 100%. нема Тим ни главу ни снаге да одигра до краја победнички. наравно да навијам за Надала.
(Биља, 29. januar 2020 13:15)

Bravo Biljo, vidi se da se kladis cesto!

Beograd

pre 4 godine

Neverovatan mec sa mnogo preokreta. Ali kad se sve sabere zasluzena pobeda Tima. Mora se priznati i da je Austrijanac imao mnogo srece u pet sest navrata kad se lomio mec loptica je udarajuci u mrezu prelazila u Nadalovo polje i zahvaljujuci tome je osvajao bitne poene. Ne secam se a davno pratim tenis da je Nadal izgubio tri seta i sva tri u taj breku.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Propatio sam malo meč.

Tim je ovo dobio zasluženo jer dobio je one važne poene. Sličnog ga imao pre na US Open al" nije uspeo da "amortizuje". Nije ovo Rafin GS turnir definitivno jer bilans 1:4 u finalima govori sve po pravilu. Njegov GS je RG i US Open ponekad. Na Vimbldonu odavno ne može se smatrat favorit jer tamo je bio poslednji put igrao finale 2011 godine. Sve čestitke Austrijancu!" On je napredovao dosta na betonu i ima šansu protiv Zvereva za svoje prvo finale na GS kad se radi o tvrdoj podlozi.