Nova vest
Tenis

Nedelja, 27.01.2019.

21:28

Bogdanović: GOAT; Đorđević: Nole, ovog leta da pođemo tvojom stazom

Bogdan Bogdanović i Aleksandar Đorđević, košarkaš i selektor reprezentacije Srbije, čestitali su Novaku Đokoviću na tituli u Melburnu.

Izvor: PT

Autor: PT

Bogdanović: GOAT; Đorđević: Nole, ovog leta da pođemo tvojom stazom
Foto: Starsport

Najbolji teniser sveta je pobedom nad Rafaelom Nadalom u tri seta osvojio 15. Grend slem u karijeri, odnosno rekordni sedmi trofej na Australijan openu.

Đoković je primio čestitke mnogih sportista širom sveta, a među njima su i naš reprezentativac, kao i selektor košarkaške reprezentacije.

Đorđević je na zvaničnom Tviter profilu napisao: "Noletu i njegovom timu, kapa dole i veliki naklon uz najiskrenije čestitke za osvajanje Australijan opena i postavljanje novih, nedostižnih sportskih rekorda! Uz nadu, da ćemo i mi košarkaši, ovog leta poći tvojom, šampionski utabanom stazom!"

Košarkaše Srbije u februaru bi trebalo da obezbede overe plasman na Svetsko prvenstvo u Kini, koje je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

Sa druge strane Bogdanović je bio kraći, ali je poslao jaku poruku stavivši kozu pored Đokovićevog imena, koja aludira na titulu najboljeg teniser svih vremena, pošto "GOAT" (Greatest player of all time) u prevodu na naš jezik znači koza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve