Nova vest
Tenis

Nedelja, 20.01.2019.

10:10

Dan VIII: Đoković napada Rusa čim se razbudite

Novak Đoković igra u ponedeljak u večernjem terminu svoj meč osmine finala Australijan opena protiv Rusa Danila Medvedeva.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan VIII: Đoković napada Rusa čim se razbudite
PA-EFE/JULIAN SMITH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Đoković, koji se bez problema plasiro u četvrto kolo, na teren će izaći u poslednjem meču dana na glavnom terenu "Rod Lejver areni".

Program osmog dana "Ozi opena" započeće egzibicionim dublom, a zatim će u dnevnom terminu na teren prvo Osaka i Sevastova, a za njima Zverev i Raonić.

Večernji deo programa otvaraju Simona Halep i Serena Vilijams. Njihov meč na programu je u 9 časova po srednjeevropskom vremenu (19hpo australijskom), dok Novak i Danil na teren izlaze po završetku tog meča, najranije od 10.30 (20.30 po australijskom).

Od ostalih mečeva u ponedeljak svoje duele osmine finala još igraju Medison Kiz protiv Jelene Svitoline i Garbinje Mugurusa protiv Karoline Pliškove u ženskom, odnosno Pablo Karenjo-Busta protiv Keija Nišikorija i Borna Ćorić protiv Luke Puja u muškom delu žreba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve