Nova vest
Tenis

Četvrtak, 17.01.2019.

00:51

Nadal navijaču: Pio si tekilu ili nešto drugo?

Rafael Nadal baš ima pik na Australijance. U prva dva kola u Melburnu imao je učinak 2/2 protiv domaćih tenisera.

Izvor: Zoran Kecman

Autor: Zoran Kecman

Nadal navijaču: Pio si tekilu ili nešto drugo?
Photo by Mike Owen/Getty Images

Prvo je pobedio Džejmsa Dakvorta, a potom i Mata Ebdena. Ipak, tu nije kraj jer ga i u trećoj rundi čeka domaći takmičar, Aleks de Minor.

Po završetku meča, dok je davao intervju na terenu Džonu Mekinrou, nakratko je prekinut od strane jednog navijača, koji je očito bio previše uzbuđen, ali i preglasan. Rafina reakcija nasmejala je sve na stadionu:

Pio si tekilu ili nešto drugo?”, upitao je španski teniser.

Teniser iz Manakora priznao je da je u meč ušao nešto sporije nego inače, te da je bio pod konstantnim pritiskom od strane Ebdena, kojeg je na kraju pobedio sa relativno rutinskih 6:3, 6:2, 6:2.

On je sve samo ne lagan protivnik. Mislim da sam odigrao sasvim solidno, srećan sam zbog dobrog servisa. Bilo je nekoliko stvari koje sam zaista dobro uradio. Atmosfera na stadionu bila je savršena”, zadovoljan je osvajač 11 trofeja na Rolan Garosu.

Aleks de Minor je bukvalno heroj nacije. Kao 27. Nosilac krupnim koracima krči sebi vrh ka najboljih 20 na svetu. Nadal je svestan šta ga očekuje.

Sjajan igrač, mlad, igra sa mnogo samopouzdanja. Mislim da ima sedam pobeda u nizu. Napredovao je mnogo u poslednje tri godine, biće to vraški težak meč”, zaključio je drugi teniser sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

12 h

U fokusu

Vidi sve