Toni Nadal: Rafin napad služio Novaku kao hrana

Bivši trener Rafaela Nadala, njegov stric Toni bio je brutalno iskren u vezi sa nemoći koju je Španac pokazao protiv Novaka Đokovića u finalu Australijan opena.

Izvor: AK

Utorak, 29.01.2019.

13:40

Toni Nadal: Rafin napad služio Novaku kao hrana

Đoković je dobio svog najvećeg rivala sa ubedljivih 6:3, 6:2, 6:3 posle samo dva sata borbe na Rod Lejver Areni u nedelju.

Novak je savladao Nadala 28. put u 53. međusobnom duelu, 13. u poslednjih 16 okršaja od 2013, te osmi uzastopni put na tvrdoj podlozi.

"Od početka smo videli protivnika spremnog na napad i brzu igru. U brojnim situacijama, dobar napad mog nećaka je služio kao hrana za viner Srbina. Ne znam da li je postojala moguća taktika protiv tako inspisiranog protivnika. Možda da je više išao u sredinu i na duže razmene", rekao je Toni Nadal.

Međutim, Rafaelov stric ne veruje da Đokovićeva pobeda pokazuje realan odnos snaga između njih dvojice.

"Mislim da konačan rezultat pokazuje veću razliku nego što je stvarno. Đoković je odigrao savršeno, a Rafa je bio manje uspešan nego u prethodnim mečevima", dodao je stariji Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: