Đoković i na aerodromu pokazao veličinu VIDEO

Novak Đoković oduševio je tokom dvonedeljnog nastupa na Australijan openu, a svoju veličinu je potvrdio na odlasku iz Melburna.

Izvor: AK

Utorak, 29.01.2019.

09:25

Đoković i na aerodromu pokazao veličinu VIDEO
Foto: Screenshot/YouTube

Iako je dve nedelje vodio bitke za istorijsku sedmu titulu na ovom Grend slemu, pa ceo dan nakon finala proveo na obaveznim foto-sesijama i sponzorskim događajima.

Vidno iscrpljen Đoković je uveče stigao na aerodrom, gde bi se očekivalo da traži malo privatnosti i prostora, ali čim su ga opkolili obožavaoci, Novak je pokazao zašto je veliki šampion.

Đoković je svima posvetio pažnju, fotografisao se, potpisivao autograme, smeškao, ćak i ćaskao i odgovarao na njihova pitanja.

Tako smo saznali da sa sobom nije poneo trofej Australijan opena, koji će mu naknadno biti poslat kući, a iako živi u Monaku, on je još ranije otkrio da sve trofeje drži u Beogradu.

Novak će nakon spektakularnog nastupa u Melburnu da odmara više od mesec dana, sledeći turnir u njegovom rasporedu je prvi Masters sezone u Indijan Velsu (7-17. mart).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: