Koala Frenki, beba kengur i krokodil Stiv u medija centru u Melburnu

U Media centru na Australijan Openu zanimljivi gosti. Novinari su imali prilike da upoznaju koalu Frenkija, jednu bebu kengura i krokodila Stiva.

Izvor: Zoran Kecman

Petak, 18.01.2019.

05:22

Koala Frenki, beba kengur i krokodil Stiv u medija centru u Melburnu
Foto: ZK

Ljudi iz obližnjeg Nacionalnog parka doneli su ove ljupke životinje koje su nakratko napustile svoje prirodno okruženje.

Koala je pomalo bila nervozna, što je bilo i razumljivo zbog tolike gužve i sevanja bliceva fotoaparata, a ni beba kengur nije bila ništa mirnija. Krokodilčiću Stivu je, za svaki slučaj, oko čeljusti bila obmotana traka.

Pozdrav svima, ovo jer Stiv, krokodil koji živi u slanim vodama. Reč je o vrsti koja je prisutna više od 200 godina i koja može da naraste do 8,5 metara, a jede sve živo. Tako da nemojte ići na neke sumnjive teritorije jer, brzo može da vas proguta”, upozorio nas je momak iz Nacionalnog parka koji je znatiželjnim novinarima pokazivao Stiva.
Foto: ZK
Kako smo upoznali Stiva, možete pogledati na snimku ispod teksta, a utisak kada se dodirne je kao da je od gume! Doduše, jedino ovako se to i moglo uraditi, dok su mu vilice bile zalepljene, inače, ostali biste očas posla bez prstiju, bez obzira što je mladunac!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: