Verdasko prejak – Kecmanović eliminisan u prvom kolu

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u prvom kolu Australijan opena od iskusnog Fernanda Verdaska.

Izvor: PT

Ponedeljak, 14.01.2019.

02:50

Verdasko prejak – Kecmanović eliminisan u prvom kolu
Foto: Getty Images

Mladi srpski igrač nije uspeo da tokom sva tri seta podjednako dobro igra i Španac je na kraju slavio rezultatom 7:6 (5), 6:3, 6:3.

Kecmanović je odlično igrao u prvom setu, dobro se držao i bio je potpuno ravnopravan rival. Iz svega navedenog da se zaključiti da je pobednika ovog seta odlučio taj-brejk.

Kecmanović je u njemu veoma dobro krenuo, pošto je pove sa 2:0, međutim Verdasko je dobio narednih pet poena zaredom i time je praktično slomio otpor 19-godišnjaka.

Ovo je bio i ključan deo duela. Kecmanović je dosta pao u igri u drugom setu i "ko dlanom i dlanom" bilo je 2:0 u setovima. Tokom trećeg seta Miomir je pružio dosta jači otpor, ali je opet popustio u završnici i Verdasko je ovaj period igre dobio sa 6:3.

Opširnije o toku meča možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: