Najbolji potez Australijan opena već u kvalifikacijama VIDEO

Britanski teniser Danijel Evans odigrao je neverovatan udarac u kvalifikacionom meču za glavni žreb Australijan opena.

Izvor: LN

Četvrtak, 10.01.2019.

12:24

Najbolji potez Australijan opena već u kvalifikacijama VIDEO
Photo by Graham Denholm/Getty Images

Evans je u drugom kolu kvalifikacija pobedio Austrijanca Jurija Rodonova sa 2-1 u setovima i plasirao se u finale, gde će igrati sa Paolom Lorencijem.

Malobrojna publika koja je gledala ovaj meč neće ga pamtiti po pobedi Britanca, već po njegovom potezu iz prvog seta.

Rodionov je odservirao poprilično dobro, a Evans je lopticu tek jedva vratio u teren. Austrijanac je imao zicer na mreži, rešio je da odigra po sredini terena, a onda je usledila nestvarna refleksna reakcija Evansa kojom je pogodio viner i osvojio poen.

Glavni žreb Australijan opena još uvek nije počeo, ali će neko do kraja turnira teško nadmašiti Evansov "magični" udarac... Evans je u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Italijana Paola Lorencija u dva seta i plasirao se u glavni žreb AO, gde će igrati protiv još jednog kvalifikanta, Japanca Tacume Ita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: