Utorak, 22.01.2019.

13:45

Federer mu nije dovoljan – Cicipas želi titulu preko Đokovića i Nadala

Grčki teniser Stefanos Cicipas želi da odigra savršen turnir i osvoji Australijan open pobedama protiv najboljih na svetu.

Izvor: LN

Federer mu nije dovoljan – Cicipas želi titulu preko Ðokoviæa i Nadala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

BODIBOND

pre 5 godina

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.
(Darko, 22. januar 2019 16:51)

Inace, od nedelje Federer vise nije " moj' vec Senjor Rafa Nadal.

BODIBOND

pre 5 godina

Novak osvaja. Jer takva je rezija. A Djokovic glavni reziser i glumac!
(spusten plafon, 22. januar 2019 19:35)

Onda je taj film lose izreziran.

BODIBOND

pre 5 godina

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.
(Darko, 22. januar 2019 16:51)

Pa da, vise se pitaju Klizan, Chung, Veseli, Marej i Kirjos koji ZAJEDNO imaju vise od 2 pobede nad Novakom, tacnije imaju barem 5 pobeda nad njim, ne znam koliko puta ga je Endi smlatio

ozz

pre 5 godina

Kad citam ovo o Nadalu na sljaci....kako surovo zvuci,oni se predaju i pre nego sto pocne mec na sljaci,svi....osim Djokovica,jedini koji je mogao da dobije Nadala na sljaci kad je ovaj bio u top formi,istina retko,ali je mogao.....i niko vise nikada,ponavljam kad je Nadal bio top spreman

bradina

pre 5 godina

Lepo je sanjati,ali na javi to drugacije izgleda.Bice ili 15-ta ili 18-ta titula nikako prva,a ti i dalje sanjaj.ATP lista retko vara dragi Stefanose.Igras prvo protiv br.2 a zatim ono najgore po tebe protiv br.1.
Ako i dodjes do finala,ceka te ona slatka osveta zbog onog sto si ucinio dok je najbolji u ovoj igri jos trazio formu i motivaciju nakon duge pauze.Taj Novak tada i sada su druga prica ali prvo skoci preko Rafe pa onda cemo videti i to!?Dotle uzivaj i ovo polufinale koje si sasvim zasluzio nema sta!

gemini

pre 5 godina

Bagdatis je pre mozda petnaesetak godina igrao finale AO i od tada nije napravio niti jedan znacajniji uspeh. Dali je Cicipas ozbiljniji teniser pokazace vreme

John Smit

pre 5 godina

Ako ne pratite tenis od juče, sećate se, možda, AO 2006?!? Novak 18 g. prvi put na turniru i ispada u 1-om kolu od američkog anonimusa, a turnir ostje upamćen po senzaciji, 20g kiparskom Grku, Bagdatisu, koji je neočekivano pobedio poznatije igrače i stigao do finala sa Federerom. Većinu mečeva dobija 3:2, i u finalu vodi 1:0, 2gi set tesno gubi, i... onda se snovi ruše, jer naredna dva se raspada. Pisalo se tada o velikoj budućoj zvezdi tenisa, čovek bi te godine umalo došao i do finala Vimbldona, da nije bilo Nadala , i... to je bilo sve značajno od njega svih ovih godina! Ne znači da će se ponoviti ta priča i sa ovim Grkom, jer je dečko ekstra-talenat, ali pitanje je kakav mu je um!? A to je ključ za uspeh, jer Đoković sigurno nije u 10 najvećih teniskih talenata poslednjih 10-tak godina, ali je po snazi uma ubedljivo ispred svih svojih takmaca. Dakle, fokus, vrlo "elastična" stabilnost koja omogućuje i stalnost i brzo prilagođavanje promeni situacije, veliko samopouzdanje,izuzetno racionalisanje snagom i tokom turnira i u mečevima, "ulazak u um" protivnika kojem čita servise i predviđa poteze i forsira ga da ispolji svoje najslabije strane, itd. Cicipas je ovde, evidentno, baš uveren u svoje moći, ali je i hiperaktivan dečko, koji ne može da se za trenutak smiri i opusti, a bez toga nema stabilne igre i racionalisanja energijom, samim tim ni uspeha u kontinuitetu. Ako se tu sredi (što sumnjam)- biće zvezda. Inače, ovde, ako i prođe Rafu, finale sigurno gubi od Novaka.

Nikola

pre 5 godina

Mali, bilo bi ti bolje da se spustiš na zemlju. Daleko si ti od velikana noleta Rafe i Rođe. Kada oni odu, možda i budeš šampion. Zbog toga je bolje da manje pričaš a više da radiš u miru i tišini. Ovakvim izjavama sam sebi praviš pritisak i nećeš dugo moći tako pošto postoje i bolji teniseri od tih mlađih. Ja očekujem da će posle AO nastupiti pad i dovođenje u realne okvire, a to će biti bolje za njega i za njkegovu karijeru.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kao po obicaju gledacemo opet duel nadala i noleta sto mnogo brine spance ako bude novak odmoran,zbog slabije fizicke spreme novaka,imace sanse to dobiva ipak sanse ce biti 50.prema 50 da je nole kondicisko spreman i izdrzi dugacke relie verujem da moze u 3.seta ako novak izgubi prvi set bit ce cupavo i tad ce nadal biti sigurno u prednosti zbog kondiciske spreme jer novak nazalost nemoze da izgura 5.setova.prvi set je uvek mnogo bitan po novaka ako dobije 1.set sanse ce rasti ali bice uzasno tesko.sanse grku nula

mlekadzija

pre 5 godina

Cemu ruzni komentari za ovog talentovanog tenisera? Ljudski je nadati se, Federera je vec pobedio. Mozda bi mogao i Nadala... ako ne ovaj put onda u skorijoj buducnosti sigurno.

eeeee

pre 5 godina

Ja ne znam šta je sa vama! Zar niko ne sme da se nada pobedi, bože svašta!? Djokovic je verovatno tamo na početku izjavljivao da nema šanse i da neće ni da izadje na teren? Juče ste razapeli Medvedeva što se drznuo da pomisli da možda ima šanse, sada ovoga, šta bi vi hteli da oni kažu?

Muamer

pre 5 godina

E moj Cicibane budi zadovoljan ako uzmes 10 gemova, satracecte Rafa ko mraz paprike. Kako ti je sa iznemoglim Federerom ali u narednom mecu pred sobom ces imati najveceg u istoriji. Idemo Rafa lagano do 18 GS titule

Milan

pre 5 godina

Cicipas teže može da dobije Nadala nego Đokovića, čak mislim da protivu Nadala nema 10% šanse za pobedu.
Sa druge strane ako gledamo duel Nadala i Đokovića prednost dajem Đokoviću u eventualnom finalu.
Kada su male razlike u kvalitetu veoma je bitno kako ko kome leži ...

milan

pre 5 godina

Tsisipas igra u transu kad igra odlično i po tome je na nivou najboljih.Grci su imali takvog a to je bio Sampras.Intresantno da je dosta igrača pravoslavaca bilo u vrhu.Agasi Nalbadijan Sampras Filupusis Kafeljnikov Davidenko ... i igračice također.Cudo da Japanci i Kinezi slabo stoje iako imaju duhovnost za savršen tenis!

ognjen

pre 5 godina

Najvise na planeti mrzim nadmene klince a svi su takvi danas. Nema apsolutno nikakvog postovanja i respekta kako prema starijima tako i prema onima koji taj respekt zasluzuju, kao legendarni teniski trio. Momak, nauci prvo da puzes pa za 5 god kad prohodas onda mozda da pomislis na takve izjave.

BODIBOND

pre 5 godina

baš je favorit Nishikori, ipak u H2H "vodi" japanac sa 2 prema 15!
(Jax Teller, 22. januar 2019 14:56)

Pa sta, i Agut "vodi" u H2H pa je osvojio Dohu.

Malkom

pre 5 godina

Bojim se da Nadal ne razlikuje Cicipasa od cipiripija.
(Mile, 22. januar 2019 16:14)

Ležim od gripa u krevetu, ali me je ovaj komentar od srca nasmejao. Ahahahahhahaha. Bravo kume!

Darko

pre 5 godina

A Nisikori i Raonic se nista ne pitaju?
(BODIBOND, 22. januar 2019 16:17)

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.

lol

pre 5 godina

Cicibane, Rafa će tobom "gloginje mlatiti".
Vidjećeš, biće ti kasno da riječ povučeš.
Nije realno, još manje pristojno da se "oštriš" na Rafu, Novaka i Rodžera.
Legende su oni a ne ti. Više poštovanja, i treba da im se pokloniš. Ako za red znaš.

da

pre 5 godina

Jedva dobio Federera koji inače nije maratonac a duboko je vec u sportskoj penziji,38godina
Na osnovu cega da AO osvoji grk,jedino ako se Nadal i Novak povrede
Jeste mladji od njih dvojice ali mislim da cak fizicki nije pripremljeniji od ove dvojice
Bekend i RN i NJ imaju bolji
Forhend mozda za nijansu jaci ali manje opasniji od RN i NJ
Najslabiji ritern ima CI
Najslabiju defanzivu ima CI
Najbolji servis ima CI a najbolje varijacije Novak
Najmanje iskustva CI
Najmanje taktickih varijacija ima CI
Novak ima najraznovrsniji miks igre sto narocito vazi za napad
U 3 i 4 setu protiv federera servis CI je isao oko 190km,za tu visinu i godine,a nije da decko nezapinje,slabo,a moze jace,znaci fizicka sprema

mich

pre 5 godina

Cicipas pored Tima jedini ozbiljan iz mladje generacije ali dok god igraju Nadal i Djokovic morace da se zadovolje polufinalima GS i ponekoj pobedi na turnirima serije 500/1000

Lik

pre 5 godina

Idemo Cicipas razbi Noloa!
(BODIBOND, 22. januar 2019 14:57)

Prošla bol za milim tvojim? Eto možda Nole i izgubi pa će ti srce biti na mestu.

kralj

pre 5 godina

Samo se nadam da ce da bude mec u pet setova,pet-sest sati da traje,ako Nole prodje u finale da jedan ili drugi budu iscrpljeni.Nadal je apsolutni favorit protiv Cicipasa ali AO je cudan,svi koji su osvajali GS,AO im je uglavnom bio prvenac.

Bazan

pre 5 godina

Bila bi fora da ih dobije svu trojicu.federer u 4 kolu,nadal u polu i djokovic u finalu.ne verujem da je iko uspeo da pobedu svu trojicu na jednomturniru a i nece biti sanse za tako nesto.retka prilika za istoriju tenisa.nije realno ali videcemo.

matori

pre 5 godina

ne vidim ja problem u ovoj izjavi. momak ima pozitivnu drskost, zna da je kvalitetan, i treba tako da nastupi.
ako se neko seća, kada se Novak pojavio i odigrao neki meč sa Rafom na šljaci, i Rafa ga razbije, pitali su novinari Novaka šta misli o Rafi na šljaci, pošto ovaj nije izgubio meč više od dve godine na šljaci. Novak je rekao: "pobediv je ". svi su ga gledali u čudu, ali par godina kasnije je počeo redovno da ga dobija na Masteraima, a dobio ga je i na RG.
dečko ima stav šampiona. godine, iskustvo i fizička sprema će verovatno to od njega i napraviti.

Topnik

pre 5 godina

Ma nebi on ni dobio Federera, da se ovaj nije prepao Nadala, pa onda i nije bio baš motiviran. Nije ništa neobično za Federera da izbjegava svoje najveće rivale, da nebi pokvario međusobni skor.

cemo vidimo!

pre 5 godina

Stefanos brate nas isti si bre ko ja. I ja bas bas zelim da pobedim poglavicu Vamos Tamos I mislim da su i meni I tebi , da to uradimo , sanse podjednake
(miodrag, 22. januar 2019 14:45)

Miodraže vraže! Ja mislim da Rafa sutra vraca Cicibana na fabricka podesavanja.

slaviša šmigič

pre 5 godina

medvedev je igrao protiv cicipasa i ocitao mu bukvicu ne samo u igri jer si grk dozvolio reci posle poraza bi shit russan.i pas cici brze bolje pobeze sa terena.medvedev je igrac koji ce harati tenisom ovaj put je naleteo na novaka i izgubio ali se novak posteno pomucio za pobedu.a grk ko grk kad grk umisli,da je najbolji nepostoji vece govno o9d grka.kad se setim samo kosarke kad smo 2.puta odvalili grke navijali za litvance.grci nikad braca

franc85r

pre 5 godina

Ovaj ciciban naglo poletio dobio starog Federera i dobrog Bautistu. Nadal će ga rutinski srediti , najviše ciciban može osvojiti jedan set protiv Nadala. Nadal će mu rašetati jednoručni bekend s forhand spinovima a ciciban će puno tu griješiti. Ciciban neće imati besplatnih poena protiv Nadala kao protiv starog Federera. Djokovic, Raonić, Nadal svi bi oni glatko dobili cicibana. Ciciban iskoristio dobar ždreb. Nadal u 4 seta rijesava cicibana u polufinalu a Djokovic u 4 ili 5 setova riješava u polufinalu Raonića.

da da

pre 5 godina

Sasvim legitimna izjava. Ovako razmišlja neko ko se nije predao još u svlačionici i ko misli da se takmiči i pobedi. Uostalom Djokovica je vec pobedio tako da taj nije nepobediv za njega. Od najvecih mu je ostao Nadal i sasvim je normalno da razmislja pozitivno i nada se pobedi. Lično se nadam da će Rafa da ga zaustavi...

King Roger

pre 5 godina

Rafael Nadal uzima AO. Ko ne misli tako a neverujem da ih je puno onda neka menja misljenje. I iskreno se Nadam da ce kralj Federer i Nadal igrati finale na Rolan Garosu.

Jumko

pre 5 godina

Fascinantni su mi komentatori koji pisu, a verujem ni sami ne veruju, da sve ove komentare pise jedan ili dvojica, trojica "likova". Znam znam, vi ne znate nikoga u okruzenju ko navija protiv Djokovica... E pa pitajte van kladionice i stadiona nekoga, pa ce te biti neprijatno iznenadjeni. Naravno ni ljudi u organizovanim autobusima ne dolaze u obzir...

Spectator

pre 5 godina

Ne sjećam se kad Federer zadnji put od 12 break lopti nije iskoristio ni jednu. Tsitsipras me iznenadio s tri stvari, koje je u godinu dana jako popravio. Mentalno i fizički je ojačao. Jednoručni backhand igra u polusnu i skoro da ne griješi. Miksa igru i ima pla "b". Sve su to karakteristike vrhunskog igrača. Drago mi je da je se pojavio.

Vesic

pre 5 godina

Nadala tesko Djokovica bi dobio ako prodje Nisikorija, dali mislite dace se Nisikori predati tako lako?
(O.T.A.N., 22. januar 2019 14:56)

Dace - dali covece ne blamiraj se vise

Stef

pre 5 godina

Šmeker Cicipas, odvažan momak koji se ne libi davanja ovakvih izjava. Ne omalovažava niti potcenjuje nikoga, jednostavno tu je gde je i želi da pobedjuje. Bilo bi spektakularno ako bi nekako uspeo da dodje do ovog slema, to bi bilo osvežavajuće za tenis.. Mada, možda ni Raonića ne treba otpisati, igra impresivno za sada, neuobičajeno stabilno za njegove standarde.

Pismen

pre 5 godina

Nadala tesko Djokovica bi dobio ako prodje Nisikorija, dali mislite dace se Nisikori predati tako lako?
(O.T.A.N., 22. januar 2019 14:56)

Da li se pise odvojeno i da ce se odvojeno.Ne brukaj se ako vec hejtas to radi sa stilom.

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

U poslednjih 15 godina, od 2004 godine.
Velika trojka - 50 grand slam tituula
Svi ostali - 10 grand slam titula (od toga Marej i Vavrinka sest titula (po tri). Izgubice Cipiripi iz Grcke. Finale spektakl - Djokovic - Nadal.

O.T.A.N.

pre 5 godina

"Njegov protivnik u polufinalu je niko drugi no legendarni Rafael Nadal, a ako prođe njega očekuje ga, reklo bi se, podjednako težak duel sa najverovatnije Novakom Đokovićem."

"Reklo bi se", "najverovatnije". To Nišikori predao meč Nolu?

sdned

pre 5 godina

Srce razum guši...
Mora da pripazi da ne uzleti toliko visoko da pad bude fatalan po mentalnu stabilnost. Super dečko igra, ali zaleteo se na najveće legende belog sporta ikad i trebao bi da pokaže takt, odmerenost i poštovanje.

Poštovalac igre

pre 5 godina

Ovog momka treba shvatit maksimalno ozbiljno u budućnosti kao da do kraja ovog AO jer "nabrijan" je maksimalno i ukoliko dobije Nadala vrlo verovatno u finalu će bit no respekt još više pa bilo ko da mu bude preko puta mreže.

milutin

pre 5 godina

E, ne mogu vjerovati šta ovaj priča. Ima li neko da mu skrene pažnju iz njegovog tima?
Lakše pričati nego učiniti.
Samo dok ga Rafa do'vati, zaboraviće on svoje ambicije.
Za takve namjere potreban je komletniji teniser...
Zato je bolje ćutati, pa ako uspiješ, u redu, ako ne onda nijesi ništa ni obećao. A tako mlad, a Rafu podcijeniti...

Psycho

pre 5 godina

Ovdje je svima sada on najsimpatičniji... A kada je u Canadi dobio Đokovića i izjavio da ga ja uhvatio kao pauk u mrežu, e tada su se druge stvari pisale... Masovno dvoličnjaci sve ovuda. Čast izuzecima, naravno...

mufljuz

pre 5 godina

"Cicipas želi titulu preko Đokovića i Nadala"
Polako, mlado momce! Mozes prvo preko Nadala (eventualno) pa tek onda preko Djokovica. Moras red da postujes.

Marko

pre 5 godina

Svaka čast Cicipasu, stvarno je senzacija, ali sad će čika Nadal da mu pokaže ko pije a ko vodu nosi.... Moraće Grk još malo da trenira da bi pobedio Nadala....

Raki

pre 5 godina

Voleo bih da ga Rafa demolira, prepusti svega par gemova, vreme je da se "next generation" vrati u realnost. Nadam se Finalu Djokovic - Nadal, i Noletovom 15 trofeju... Mada Cicpas je mnogo mentalno zreo i bice tesko Rafi a i Novaku protiv Raonica ako bude doslo toga...

Jax Teller

pre 5 godina

Moze i preko Nisikorija. Pa nije Japanac kvalifikant kao Krueger i Fucsovics rival iz Dohe pa da mu se daju minimalne sanse za pobedu a po meni Nisikori je favorit.
(BODIBOND, 22. januar 2019 14:28)
Hvala vam na glasu.

baš je favorit Nishikori, ipak u H2H "vodi" japanac sa 2 prema 15!

miodrag

pre 5 godina

Stefanos brate nas isti si bre ko ja. I ja bas bas zelim da pobedim poglavicu Vamos Tamos I mislim da su i meni I tebi , da to uradimo , sanse podjednake

BODIBOND

pre 5 godina

Moze i preko Nisikorija. Pa nije Japanac kvalifikant kao Krueger i Fucsovics rival iz Dohe pa da mu se daju minimalne sanse za pobedu a po meni Nisikori je favorit.

room 1408

pre 5 godina

To je jako teško ostvarljivo.Po meni Novak u formi još uvek je nepobediv na tvrdoj podlozi..Ali svako ima pravo na optimizam i lepo je čuti da ima nekih novih klinaca koji pokušavaju nešto napraviti u novo u ovom sportu...Ova 3 igrača kada se povuku muški tenis će biti kao i ženski.Svaki turnir novi pobednik...Kvalitet će opisati za 100%!

room 1408

pre 5 godina

To je jako teško ostvarljivo.Po meni Novak u formi još uvek je nepobediv na tvrdoj podlozi..Ali svako ima pravo na optimizam i lepo je čuti da ima nekih novih klinaca koji pokušavaju nešto napraviti u novo u ovom sportu...Ova 3 igrača kada se povuku muški tenis će biti kao i ženski.Svaki turnir novi pobednik...Kvalitet će opisati za 100%!

miodrag

pre 5 godina

Stefanos brate nas isti si bre ko ja. I ja bas bas zelim da pobedim poglavicu Vamos Tamos I mislim da su i meni I tebi , da to uradimo , sanse podjednake

Jax Teller

pre 5 godina

Moze i preko Nisikorija. Pa nije Japanac kvalifikant kao Krueger i Fucsovics rival iz Dohe pa da mu se daju minimalne sanse za pobedu a po meni Nisikori je favorit.
(BODIBOND, 22. januar 2019 14:28)
Hvala vam na glasu.

baš je favorit Nishikori, ipak u H2H "vodi" japanac sa 2 prema 15!

sdned

pre 5 godina

Srce razum guši...
Mora da pripazi da ne uzleti toliko visoko da pad bude fatalan po mentalnu stabilnost. Super dečko igra, ali zaleteo se na najveće legende belog sporta ikad i trebao bi da pokaže takt, odmerenost i poštovanje.

Marko

pre 5 godina

Svaka čast Cicipasu, stvarno je senzacija, ali sad će čika Nadal da mu pokaže ko pije a ko vodu nosi.... Moraće Grk još malo da trenira da bi pobedio Nadala....

Psycho

pre 5 godina

Ovdje je svima sada on najsimpatičniji... A kada je u Canadi dobio Đokovića i izjavio da ga ja uhvatio kao pauk u mrežu, e tada su se druge stvari pisale... Masovno dvoličnjaci sve ovuda. Čast izuzecima, naravno...

Raki

pre 5 godina

Voleo bih da ga Rafa demolira, prepusti svega par gemova, vreme je da se "next generation" vrati u realnost. Nadam se Finalu Djokovic - Nadal, i Noletovom 15 trofeju... Mada Cicpas je mnogo mentalno zreo i bice tesko Rafi a i Novaku protiv Raonica ako bude doslo toga...

mufljuz

pre 5 godina

"Cicipas želi titulu preko Đokovića i Nadala"
Polako, mlado momce! Mozes prvo preko Nadala (eventualno) pa tek onda preko Djokovica. Moras red da postujes.

milutin

pre 5 godina

E, ne mogu vjerovati šta ovaj priča. Ima li neko da mu skrene pažnju iz njegovog tima?
Lakše pričati nego učiniti.
Samo dok ga Rafa do'vati, zaboraviće on svoje ambicije.
Za takve namjere potreban je komletniji teniser...
Zato je bolje ćutati, pa ako uspiješ, u redu, ako ne onda nijesi ništa ni obećao. A tako mlad, a Rafu podcijeniti...

Malkom

pre 5 godina

Bojim se da Nadal ne razlikuje Cicipasa od cipiripija.
(Mile, 22. januar 2019 16:14)

Ležim od gripa u krevetu, ali me je ovaj komentar od srca nasmejao. Ahahahahhahaha. Bravo kume!

lol

pre 5 godina

Cicibane, Rafa će tobom "gloginje mlatiti".
Vidjećeš, biće ti kasno da riječ povučeš.
Nije realno, još manje pristojno da se "oštriš" na Rafu, Novaka i Rodžera.
Legende su oni a ne ti. Više poštovanja, i treba da im se pokloniš. Ako za red znaš.

eeeee

pre 5 godina

Ja ne znam šta je sa vama! Zar niko ne sme da se nada pobedi, bože svašta!? Djokovic je verovatno tamo na početku izjavljivao da nema šanse i da neće ni da izadje na teren? Juče ste razapeli Medvedeva što se drznuo da pomisli da možda ima šanse, sada ovoga, šta bi vi hteli da oni kažu?

Milan

pre 5 godina

Cicipas teže može da dobije Nadala nego Đokovića, čak mislim da protivu Nadala nema 10% šanse za pobedu.
Sa druge strane ako gledamo duel Nadala i Đokovića prednost dajem Đokoviću u eventualnom finalu.
Kada su male razlike u kvalitetu veoma je bitno kako ko kome leži ...

ognjen

pre 5 godina

Najvise na planeti mrzim nadmene klince a svi su takvi danas. Nema apsolutno nikakvog postovanja i respekta kako prema starijima tako i prema onima koji taj respekt zasluzuju, kao legendarni teniski trio. Momak, nauci prvo da puzes pa za 5 god kad prohodas onda mozda da pomislis na takve izjave.

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

U poslednjih 15 godina, od 2004 godine.
Velika trojka - 50 grand slam tituula
Svi ostali - 10 grand slam titula (od toga Marej i Vavrinka sest titula (po tri). Izgubice Cipiripi iz Grcke. Finale spektakl - Djokovic - Nadal.

da da

pre 5 godina

Sasvim legitimna izjava. Ovako razmišlja neko ko se nije predao još u svlačionici i ko misli da se takmiči i pobedi. Uostalom Djokovica je vec pobedio tako da taj nije nepobediv za njega. Od najvecih mu je ostao Nadal i sasvim je normalno da razmislja pozitivno i nada se pobedi. Lično se nadam da će Rafa da ga zaustavi...

John Smit

pre 5 godina

Ako ne pratite tenis od juče, sećate se, možda, AO 2006?!? Novak 18 g. prvi put na turniru i ispada u 1-om kolu od američkog anonimusa, a turnir ostje upamćen po senzaciji, 20g kiparskom Grku, Bagdatisu, koji je neočekivano pobedio poznatije igrače i stigao do finala sa Federerom. Većinu mečeva dobija 3:2, i u finalu vodi 1:0, 2gi set tesno gubi, i... onda se snovi ruše, jer naredna dva se raspada. Pisalo se tada o velikoj budućoj zvezdi tenisa, čovek bi te godine umalo došao i do finala Vimbldona, da nije bilo Nadala , i... to je bilo sve značajno od njega svih ovih godina! Ne znači da će se ponoviti ta priča i sa ovim Grkom, jer je dečko ekstra-talenat, ali pitanje je kakav mu je um!? A to je ključ za uspeh, jer Đoković sigurno nije u 10 najvećih teniskih talenata poslednjih 10-tak godina, ali je po snazi uma ubedljivo ispred svih svojih takmaca. Dakle, fokus, vrlo "elastična" stabilnost koja omogućuje i stalnost i brzo prilagođavanje promeni situacije, veliko samopouzdanje,izuzetno racionalisanje snagom i tokom turnira i u mečevima, "ulazak u um" protivnika kojem čita servise i predviđa poteze i forsira ga da ispolji svoje najslabije strane, itd. Cicipas je ovde, evidentno, baš uveren u svoje moći, ali je i hiperaktivan dečko, koji ne može da se za trenutak smiri i opusti, a bez toga nema stabilne igre i racionalisanja energijom, samim tim ni uspeha u kontinuitetu. Ako se tu sredi (što sumnjam)- biće zvezda. Inače, ovde, ako i prođe Rafu, finale sigurno gubi od Novaka.

cemo vidimo!

pre 5 godina

Stefanos brate nas isti si bre ko ja. I ja bas bas zelim da pobedim poglavicu Vamos Tamos I mislim da su i meni I tebi , da to uradimo , sanse podjednake
(miodrag, 22. januar 2019 14:45)

Miodraže vraže! Ja mislim da Rafa sutra vraca Cicibana na fabricka podesavanja.

Darko

pre 5 godina

A Nisikori i Raonic se nista ne pitaju?
(BODIBOND, 22. januar 2019 16:17)

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.

mich

pre 5 godina

Cicipas pored Tima jedini ozbiljan iz mladje generacije ali dok god igraju Nadal i Djokovic morace da se zadovolje polufinalima GS i ponekoj pobedi na turnirima serije 500/1000

matori

pre 5 godina

ne vidim ja problem u ovoj izjavi. momak ima pozitivnu drskost, zna da je kvalitetan, i treba tako da nastupi.
ako se neko seća, kada se Novak pojavio i odigrao neki meč sa Rafom na šljaci, i Rafa ga razbije, pitali su novinari Novaka šta misli o Rafi na šljaci, pošto ovaj nije izgubio meč više od dve godine na šljaci. Novak je rekao: "pobediv je ". svi su ga gledali u čudu, ali par godina kasnije je počeo redovno da ga dobija na Masteraima, a dobio ga je i na RG.
dečko ima stav šampiona. godine, iskustvo i fizička sprema će verovatno to od njega i napraviti.

mlekadzija

pre 5 godina

Cemu ruzni komentari za ovog talentovanog tenisera? Ljudski je nadati se, Federera je vec pobedio. Mozda bi mogao i Nadala... ako ne ovaj put onda u skorijoj buducnosti sigurno.

bradina

pre 5 godina

Lepo je sanjati,ali na javi to drugacije izgleda.Bice ili 15-ta ili 18-ta titula nikako prva,a ti i dalje sanjaj.ATP lista retko vara dragi Stefanose.Igras prvo protiv br.2 a zatim ono najgore po tebe protiv br.1.
Ako i dodjes do finala,ceka te ona slatka osveta zbog onog sto si ucinio dok je najbolji u ovoj igri jos trazio formu i motivaciju nakon duge pauze.Taj Novak tada i sada su druga prica ali prvo skoci preko Rafe pa onda cemo videti i to!?Dotle uzivaj i ovo polufinale koje si sasvim zasluzio nema sta!

slaviša šmigič

pre 5 godina

medvedev je igrao protiv cicipasa i ocitao mu bukvicu ne samo u igri jer si grk dozvolio reci posle poraza bi shit russan.i pas cici brze bolje pobeze sa terena.medvedev je igrac koji ce harati tenisom ovaj put je naleteo na novaka i izgubio ali se novak posteno pomucio za pobedu.a grk ko grk kad grk umisli,da je najbolji nepostoji vece govno o9d grka.kad se setim samo kosarke kad smo 2.puta odvalili grke navijali za litvance.grci nikad braca

Pismen

pre 5 godina

Nadala tesko Djokovica bi dobio ako prodje Nisikorija, dali mislite dace se Nisikori predati tako lako?
(O.T.A.N., 22. januar 2019 14:56)

Da li se pise odvojeno i da ce se odvojeno.Ne brukaj se ako vec hejtas to radi sa stilom.

Poštovalac igre

pre 5 godina

Ovog momka treba shvatit maksimalno ozbiljno u budućnosti kao da do kraja ovog AO jer "nabrijan" je maksimalno i ukoliko dobije Nadala vrlo verovatno u finalu će bit no respekt još više pa bilo ko da mu bude preko puta mreže.

franc85r

pre 5 godina

Ovaj ciciban naglo poletio dobio starog Federera i dobrog Bautistu. Nadal će ga rutinski srediti , najviše ciciban može osvojiti jedan set protiv Nadala. Nadal će mu rašetati jednoručni bekend s forhand spinovima a ciciban će puno tu griješiti. Ciciban neće imati besplatnih poena protiv Nadala kao protiv starog Federera. Djokovic, Raonić, Nadal svi bi oni glatko dobili cicibana. Ciciban iskoristio dobar ždreb. Nadal u 4 seta rijesava cicibana u polufinalu a Djokovic u 4 ili 5 setova riješava u polufinalu Raonića.

da

pre 5 godina

Jedva dobio Federera koji inače nije maratonac a duboko je vec u sportskoj penziji,38godina
Na osnovu cega da AO osvoji grk,jedino ako se Nadal i Novak povrede
Jeste mladji od njih dvojice ali mislim da cak fizicki nije pripremljeniji od ove dvojice
Bekend i RN i NJ imaju bolji
Forhend mozda za nijansu jaci ali manje opasniji od RN i NJ
Najslabiji ritern ima CI
Najslabiju defanzivu ima CI
Najbolji servis ima CI a najbolje varijacije Novak
Najmanje iskustva CI
Najmanje taktickih varijacija ima CI
Novak ima najraznovrsniji miks igre sto narocito vazi za napad
U 3 i 4 setu protiv federera servis CI je isao oko 190km,za tu visinu i godine,a nije da decko nezapinje,slabo,a moze jace,znaci fizicka sprema

O.T.A.N.

pre 5 godina

"Njegov protivnik u polufinalu je niko drugi no legendarni Rafael Nadal, a ako prođe njega očekuje ga, reklo bi se, podjednako težak duel sa najverovatnije Novakom Đokovićem."

"Reklo bi se", "najverovatnije". To Nišikori predao meč Nolu?

Topnik

pre 5 godina

Ma nebi on ni dobio Federera, da se ovaj nije prepao Nadala, pa onda i nije bio baš motiviran. Nije ništa neobično za Federera da izbjegava svoje najveće rivale, da nebi pokvario međusobni skor.

gemini

pre 5 godina

Bagdatis je pre mozda petnaesetak godina igrao finale AO i od tada nije napravio niti jedan znacajniji uspeh. Dali je Cicipas ozbiljniji teniser pokazace vreme

Spectator

pre 5 godina

Ne sjećam se kad Federer zadnji put od 12 break lopti nije iskoristio ni jednu. Tsitsipras me iznenadio s tri stvari, koje je u godinu dana jako popravio. Mentalno i fizički je ojačao. Jednoručni backhand igra u polusnu i skoro da ne griješi. Miksa igru i ima pla "b". Sve su to karakteristike vrhunskog igrača. Drago mi je da je se pojavio.

kralj

pre 5 godina

Samo se nadam da ce da bude mec u pet setova,pet-sest sati da traje,ako Nole prodje u finale da jedan ili drugi budu iscrpljeni.Nadal je apsolutni favorit protiv Cicipasa ali AO je cudan,svi koji su osvajali GS,AO im je uglavnom bio prvenac.

Lik

pre 5 godina

Idemo Cicipas razbi Noloa!
(BODIBOND, 22. januar 2019 14:57)

Prošla bol za milim tvojim? Eto možda Nole i izgubi pa će ti srce biti na mestu.

Nikola

pre 5 godina

Mali, bilo bi ti bolje da se spustiš na zemlju. Daleko si ti od velikana noleta Rafe i Rođe. Kada oni odu, možda i budeš šampion. Zbog toga je bolje da manje pričaš a više da radiš u miru i tišini. Ovakvim izjavama sam sebi praviš pritisak i nećeš dugo moći tako pošto postoje i bolji teniseri od tih mlađih. Ja očekujem da će posle AO nastupiti pad i dovođenje u realne okvire, a to će biti bolje za njega i za njkegovu karijeru.

Vesic

pre 5 godina

Nadala tesko Djokovica bi dobio ako prodje Nisikorija, dali mislite dace se Nisikori predati tako lako?
(O.T.A.N., 22. januar 2019 14:56)

Dace - dali covece ne blamiraj se vise

ozz

pre 5 godina

Kad citam ovo o Nadalu na sljaci....kako surovo zvuci,oni se predaju i pre nego sto pocne mec na sljaci,svi....osim Djokovica,jedini koji je mogao da dobije Nadala na sljaci kad je ovaj bio u top formi,istina retko,ali je mogao.....i niko vise nikada,ponavljam kad je Nadal bio top spreman

Muamer

pre 5 godina

E moj Cicibane budi zadovoljan ako uzmes 10 gemova, satracecte Rafa ko mraz paprike. Kako ti je sa iznemoglim Federerom ali u narednom mecu pred sobom ces imati najveceg u istoriji. Idemo Rafa lagano do 18 GS titule

BODIBOND

pre 5 godina

baš je favorit Nishikori, ipak u H2H "vodi" japanac sa 2 prema 15!
(Jax Teller, 22. januar 2019 14:56)

Pa sta, i Agut "vodi" u H2H pa je osvojio Dohu.

Stef

pre 5 godina

Šmeker Cicipas, odvažan momak koji se ne libi davanja ovakvih izjava. Ne omalovažava niti potcenjuje nikoga, jednostavno tu je gde je i želi da pobedjuje. Bilo bi spektakularno ako bi nekako uspeo da dodje do ovog slema, to bi bilo osvežavajuće za tenis.. Mada, možda ni Raonića ne treba otpisati, igra impresivno za sada, neuobičajeno stabilno za njegove standarde.

BODIBOND

pre 5 godina

Moze i preko Nisikorija. Pa nije Japanac kvalifikant kao Krueger i Fucsovics rival iz Dohe pa da mu se daju minimalne sanse za pobedu a po meni Nisikori je favorit.

milan

pre 5 godina

Tsisipas igra u transu kad igra odlično i po tome je na nivou najboljih.Grci su imali takvog a to je bio Sampras.Intresantno da je dosta igrača pravoslavaca bilo u vrhu.Agasi Nalbadijan Sampras Filupusis Kafeljnikov Davidenko ... i igračice također.Cudo da Japanci i Kinezi slabo stoje iako imaju duhovnost za savršen tenis!

Jumko

pre 5 godina

Fascinantni su mi komentatori koji pisu, a verujem ni sami ne veruju, da sve ove komentare pise jedan ili dvojica, trojica "likova". Znam znam, vi ne znate nikoga u okruzenju ko navija protiv Djokovica... E pa pitajte van kladionice i stadiona nekoga, pa ce te biti neprijatno iznenadjeni. Naravno ni ljudi u organizovanim autobusima ne dolaze u obzir...

Bazan

pre 5 godina

Bila bi fora da ih dobije svu trojicu.federer u 4 kolu,nadal u polu i djokovic u finalu.ne verujem da je iko uspeo da pobedu svu trojicu na jednomturniru a i nece biti sanse za tako nesto.retka prilika za istoriju tenisa.nije realno ali videcemo.

King Roger

pre 5 godina

Rafael Nadal uzima AO. Ko ne misli tako a neverujem da ih je puno onda neka menja misljenje. I iskreno se Nadam da ce kralj Federer i Nadal igrati finale na Rolan Garosu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kao po obicaju gledacemo opet duel nadala i noleta sto mnogo brine spance ako bude novak odmoran,zbog slabije fizicke spreme novaka,imace sanse to dobiva ipak sanse ce biti 50.prema 50 da je nole kondicisko spreman i izdrzi dugacke relie verujem da moze u 3.seta ako novak izgubi prvi set bit ce cupavo i tad ce nadal biti sigurno u prednosti zbog kondiciske spreme jer novak nazalost nemoze da izgura 5.setova.prvi set je uvek mnogo bitan po novaka ako dobije 1.set sanse ce rasti ali bice uzasno tesko.sanse grku nula

BODIBOND

pre 5 godina

Novak osvaja. Jer takva je rezija. A Djokovic glavni reziser i glumac!
(spusten plafon, 22. januar 2019 19:35)

Onda je taj film lose izreziran.

BODIBOND

pre 5 godina

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.
(Darko, 22. januar 2019 16:51)

Inace, od nedelje Federer vise nije " moj' vec Senjor Rafa Nadal.

BODIBOND

pre 5 godina

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.
(Darko, 22. januar 2019 16:51)

Pa da, vise se pitaju Klizan, Chung, Veseli, Marej i Kirjos koji ZAJEDNO imaju vise od 2 pobede nad Novakom, tacnije imaju barem 5 pobeda nad njim, ne znam koliko puta ga je Endi smlatio

BODIBOND

pre 5 godina

Moze i preko Nisikorija. Pa nije Japanac kvalifikant kao Krueger i Fucsovics rival iz Dohe pa da mu se daju minimalne sanse za pobedu a po meni Nisikori je favorit.

O.T.A.N.

pre 5 godina

"Njegov protivnik u polufinalu je niko drugi no legendarni Rafael Nadal, a ako prođe njega očekuje ga, reklo bi se, podjednako težak duel sa najverovatnije Novakom Đokovićem."

"Reklo bi se", "najverovatnije". To Nišikori predao meč Nolu?

King Roger

pre 5 godina

Rafael Nadal uzima AO. Ko ne misli tako a neverujem da ih je puno onda neka menja misljenje. I iskreno se Nadam da ce kralj Federer i Nadal igrati finale na Rolan Garosu.

Muamer

pre 5 godina

E moj Cicibane budi zadovoljan ako uzmes 10 gemova, satracecte Rafa ko mraz paprike. Kako ti je sa iznemoglim Federerom ali u narednom mecu pred sobom ces imati najveceg u istoriji. Idemo Rafa lagano do 18 GS titule

Jumko

pre 5 godina

Fascinantni su mi komentatori koji pisu, a verujem ni sami ne veruju, da sve ove komentare pise jedan ili dvojica, trojica "likova". Znam znam, vi ne znate nikoga u okruzenju ko navija protiv Djokovica... E pa pitajte van kladionice i stadiona nekoga, pa ce te biti neprijatno iznenadjeni. Naravno ni ljudi u organizovanim autobusima ne dolaze u obzir...

milan

pre 5 godina

Tsisipas igra u transu kad igra odlično i po tome je na nivou najboljih.Grci su imali takvog a to je bio Sampras.Intresantno da je dosta igrača pravoslavaca bilo u vrhu.Agasi Nalbadijan Sampras Filupusis Kafeljnikov Davidenko ... i igračice također.Cudo da Japanci i Kinezi slabo stoje iako imaju duhovnost za savršen tenis!

miodrag

pre 5 godina

Stefanos brate nas isti si bre ko ja. I ja bas bas zelim da pobedim poglavicu Vamos Tamos I mislim da su i meni I tebi , da to uradimo , sanse podjednake

ognjen

pre 5 godina

Najvise na planeti mrzim nadmene klince a svi su takvi danas. Nema apsolutno nikakvog postovanja i respekta kako prema starijima tako i prema onima koji taj respekt zasluzuju, kao legendarni teniski trio. Momak, nauci prvo da puzes pa za 5 god kad prohodas onda mozda da pomislis na takve izjave.

Bazan

pre 5 godina

Bila bi fora da ih dobije svu trojicu.federer u 4 kolu,nadal u polu i djokovic u finalu.ne verujem da je iko uspeo da pobedu svu trojicu na jednomturniru a i nece biti sanse za tako nesto.retka prilika za istoriju tenisa.nije realno ali videcemo.

room 1408

pre 5 godina

To je jako teško ostvarljivo.Po meni Novak u formi još uvek je nepobediv na tvrdoj podlozi..Ali svako ima pravo na optimizam i lepo je čuti da ima nekih novih klinaca koji pokušavaju nešto napraviti u novo u ovom sportu...Ova 3 igrača kada se povuku muški tenis će biti kao i ženski.Svaki turnir novi pobednik...Kvalitet će opisati za 100%!

BODIBOND

pre 5 godina

baš je favorit Nishikori, ipak u H2H "vodi" japanac sa 2 prema 15!
(Jax Teller, 22. januar 2019 14:56)

Pa sta, i Agut "vodi" u H2H pa je osvojio Dohu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kao po obicaju gledacemo opet duel nadala i noleta sto mnogo brine spance ako bude novak odmoran,zbog slabije fizicke spreme novaka,imace sanse to dobiva ipak sanse ce biti 50.prema 50 da je nole kondicisko spreman i izdrzi dugacke relie verujem da moze u 3.seta ako novak izgubi prvi set bit ce cupavo i tad ce nadal biti sigurno u prednosti zbog kondiciske spreme jer novak nazalost nemoze da izgura 5.setova.prvi set je uvek mnogo bitan po novaka ako dobije 1.set sanse ce rasti ali bice uzasno tesko.sanse grku nula

BODIBOND

pre 5 godina

Novak osvaja. Jer takva je rezija. A Djokovic glavni reziser i glumac!
(spusten plafon, 22. januar 2019 19:35)

Onda je taj film lose izreziran.

Psycho

pre 5 godina

Ovdje je svima sada on najsimpatičniji... A kada je u Canadi dobio Đokovića i izjavio da ga ja uhvatio kao pauk u mrežu, e tada su se druge stvari pisale... Masovno dvoličnjaci sve ovuda. Čast izuzecima, naravno...

Stef

pre 5 godina

Šmeker Cicipas, odvažan momak koji se ne libi davanja ovakvih izjava. Ne omalovažava niti potcenjuje nikoga, jednostavno tu je gde je i želi da pobedjuje. Bilo bi spektakularno ako bi nekako uspeo da dodje do ovog slema, to bi bilo osvežavajuće za tenis.. Mada, možda ni Raonića ne treba otpisati, igra impresivno za sada, neuobičajeno stabilno za njegove standarde.

slaviša šmigič

pre 5 godina

medvedev je igrao protiv cicipasa i ocitao mu bukvicu ne samo u igri jer si grk dozvolio reci posle poraza bi shit russan.i pas cici brze bolje pobeze sa terena.medvedev je igrac koji ce harati tenisom ovaj put je naleteo na novaka i izgubio ali se novak posteno pomucio za pobedu.a grk ko grk kad grk umisli,da je najbolji nepostoji vece govno o9d grka.kad se setim samo kosarke kad smo 2.puta odvalili grke navijali za litvance.grci nikad braca

Spectator

pre 5 godina

Ne sjećam se kad Federer zadnji put od 12 break lopti nije iskoristio ni jednu. Tsitsipras me iznenadio s tri stvari, koje je u godinu dana jako popravio. Mentalno i fizički je ojačao. Jednoručni backhand igra u polusnu i skoro da ne griješi. Miksa igru i ima pla "b". Sve su to karakteristike vrhunskog igrača. Drago mi je da je se pojavio.

Poštovalac igre

pre 5 godina

Ovog momka treba shvatit maksimalno ozbiljno u budućnosti kao da do kraja ovog AO jer "nabrijan" je maksimalno i ukoliko dobije Nadala vrlo verovatno u finalu će bit no respekt još više pa bilo ko da mu bude preko puta mreže.

lol

pre 5 godina

Cicibane, Rafa će tobom "gloginje mlatiti".
Vidjećeš, biće ti kasno da riječ povučeš.
Nije realno, još manje pristojno da se "oštriš" na Rafu, Novaka i Rodžera.
Legende su oni a ne ti. Više poštovanja, i treba da im se pokloniš. Ako za red znaš.

Darko

pre 5 godina

A Nisikori i Raonic se nista ne pitaju?
(BODIBOND, 22. januar 2019 16:17)

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.

Topnik

pre 5 godina

Ma nebi on ni dobio Federera, da se ovaj nije prepao Nadala, pa onda i nije bio baš motiviran. Nije ništa neobično za Federera da izbjegava svoje najveće rivale, da nebi pokvario međusobni skor.

Malkom

pre 5 godina

Bojim se da Nadal ne razlikuje Cicipasa od cipiripija.
(Mile, 22. januar 2019 16:14)

Ležim od gripa u krevetu, ali me je ovaj komentar od srca nasmejao. Ahahahahhahaha. Bravo kume!

BODIBOND

pre 5 godina

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.
(Darko, 22. januar 2019 16:51)

Pa da, vise se pitaju Klizan, Chung, Veseli, Marej i Kirjos koji ZAJEDNO imaju vise od 2 pobede nad Novakom, tacnije imaju barem 5 pobeda nad njim, ne znam koliko puta ga je Endi smlatio

matori

pre 5 godina

ne vidim ja problem u ovoj izjavi. momak ima pozitivnu drskost, zna da je kvalitetan, i treba tako da nastupi.
ako se neko seća, kada se Novak pojavio i odigrao neki meč sa Rafom na šljaci, i Rafa ga razbije, pitali su novinari Novaka šta misli o Rafi na šljaci, pošto ovaj nije izgubio meč više od dve godine na šljaci. Novak je rekao: "pobediv je ". svi su ga gledali u čudu, ali par godina kasnije je počeo redovno da ga dobija na Masteraima, a dobio ga je i na RG.
dečko ima stav šampiona. godine, iskustvo i fizička sprema će verovatno to od njega i napraviti.

da

pre 5 godina

Jedva dobio Federera koji inače nije maratonac a duboko je vec u sportskoj penziji,38godina
Na osnovu cega da AO osvoji grk,jedino ako se Nadal i Novak povrede
Jeste mladji od njih dvojice ali mislim da cak fizicki nije pripremljeniji od ove dvojice
Bekend i RN i NJ imaju bolji
Forhend mozda za nijansu jaci ali manje opasniji od RN i NJ
Najslabiji ritern ima CI
Najslabiju defanzivu ima CI
Najbolji servis ima CI a najbolje varijacije Novak
Najmanje iskustva CI
Najmanje taktickih varijacija ima CI
Novak ima najraznovrsniji miks igre sto narocito vazi za napad
U 3 i 4 setu protiv federera servis CI je isao oko 190km,za tu visinu i godine,a nije da decko nezapinje,slabo,a moze jace,znaci fizicka sprema

Nikola

pre 5 godina

Mali, bilo bi ti bolje da se spustiš na zemlju. Daleko si ti od velikana noleta Rafe i Rođe. Kada oni odu, možda i budeš šampion. Zbog toga je bolje da manje pričaš a više da radiš u miru i tišini. Ovakvim izjavama sam sebi praviš pritisak i nećeš dugo moći tako pošto postoje i bolji teniseri od tih mlađih. Ja očekujem da će posle AO nastupiti pad i dovođenje u realne okvire, a to će biti bolje za njega i za njkegovu karijeru.

Raki

pre 5 godina

Voleo bih da ga Rafa demolira, prepusti svega par gemova, vreme je da se "next generation" vrati u realnost. Nadam se Finalu Djokovic - Nadal, i Noletovom 15 trofeju... Mada Cicpas je mnogo mentalno zreo i bice tesko Rafi a i Novaku protiv Raonica ako bude doslo toga...

Vesic

pre 5 godina

Nadala tesko Djokovica bi dobio ako prodje Nisikorija, dali mislite dace se Nisikori predati tako lako?
(O.T.A.N., 22. januar 2019 14:56)

Dace - dali covece ne blamiraj se vise

mich

pre 5 godina

Cicipas pored Tima jedini ozbiljan iz mladje generacije ali dok god igraju Nadal i Djokovic morace da se zadovolje polufinalima GS i ponekoj pobedi na turnirima serije 500/1000

Milan

pre 5 godina

Cicipas teže može da dobije Nadala nego Đokovića, čak mislim da protivu Nadala nema 10% šanse za pobedu.
Sa druge strane ako gledamo duel Nadala i Đokovića prednost dajem Đokoviću u eventualnom finalu.
Kada su male razlike u kvalitetu veoma je bitno kako ko kome leži ...

milutin

pre 5 godina

E, ne mogu vjerovati šta ovaj priča. Ima li neko da mu skrene pažnju iz njegovog tima?
Lakše pričati nego učiniti.
Samo dok ga Rafa do'vati, zaboraviće on svoje ambicije.
Za takve namjere potreban je komletniji teniser...
Zato je bolje ćutati, pa ako uspiješ, u redu, ako ne onda nijesi ništa ni obećao. A tako mlad, a Rafu podcijeniti...

Jax Teller

pre 5 godina

Moze i preko Nisikorija. Pa nije Japanac kvalifikant kao Krueger i Fucsovics rival iz Dohe pa da mu se daju minimalne sanse za pobedu a po meni Nisikori je favorit.
(BODIBOND, 22. januar 2019 14:28)
Hvala vam na glasu.

baš je favorit Nishikori, ipak u H2H "vodi" japanac sa 2 prema 15!

kralj

pre 5 godina

Samo se nadam da ce da bude mec u pet setova,pet-sest sati da traje,ako Nole prodje u finale da jedan ili drugi budu iscrpljeni.Nadal je apsolutni favorit protiv Cicipasa ali AO je cudan,svi koji su osvajali GS,AO im je uglavnom bio prvenac.

eeeee

pre 5 godina

Ja ne znam šta je sa vama! Zar niko ne sme da se nada pobedi, bože svašta!? Djokovic je verovatno tamo na početku izjavljivao da nema šanse i da neće ni da izadje na teren? Juče ste razapeli Medvedeva što se drznuo da pomisli da možda ima šanse, sada ovoga, šta bi vi hteli da oni kažu?

sdned

pre 5 godina

Srce razum guši...
Mora da pripazi da ne uzleti toliko visoko da pad bude fatalan po mentalnu stabilnost. Super dečko igra, ali zaleteo se na najveće legende belog sporta ikad i trebao bi da pokaže takt, odmerenost i poštovanje.

BODIBOND

pre 5 godina

Druze ako se tvoj Federer nista nije pita sta mislis koliko se pitaju Nisikori i Raonic koji u 30 meceva imaju dve pobede zajedno nad Djokovicem.
(Darko, 22. januar 2019 16:51)

Inace, od nedelje Federer vise nije " moj' vec Senjor Rafa Nadal.

Pismen

pre 5 godina

Nadala tesko Djokovica bi dobio ako prodje Nisikorija, dali mislite dace se Nisikori predati tako lako?
(O.T.A.N., 22. januar 2019 14:56)

Da li se pise odvojeno i da ce se odvojeno.Ne brukaj se ako vec hejtas to radi sa stilom.

mufljuz

pre 5 godina

"Cicipas želi titulu preko Đokovića i Nadala"
Polako, mlado momce! Mozes prvo preko Nadala (eventualno) pa tek onda preko Djokovica. Moras red da postujes.

da da

pre 5 godina

Sasvim legitimna izjava. Ovako razmišlja neko ko se nije predao još u svlačionici i ko misli da se takmiči i pobedi. Uostalom Djokovica je vec pobedio tako da taj nije nepobediv za njega. Od najvecih mu je ostao Nadal i sasvim je normalno da razmislja pozitivno i nada se pobedi. Lično se nadam da će Rafa da ga zaustavi...

mlekadzija

pre 5 godina

Cemu ruzni komentari za ovog talentovanog tenisera? Ljudski je nadati se, Federera je vec pobedio. Mozda bi mogao i Nadala... ako ne ovaj put onda u skorijoj buducnosti sigurno.

bradina

pre 5 godina

Lepo je sanjati,ali na javi to drugacije izgleda.Bice ili 15-ta ili 18-ta titula nikako prva,a ti i dalje sanjaj.ATP lista retko vara dragi Stefanose.Igras prvo protiv br.2 a zatim ono najgore po tebe protiv br.1.
Ako i dodjes do finala,ceka te ona slatka osveta zbog onog sto si ucinio dok je najbolji u ovoj igri jos trazio formu i motivaciju nakon duge pauze.Taj Novak tada i sada su druga prica ali prvo skoci preko Rafe pa onda cemo videti i to!?Dotle uzivaj i ovo polufinale koje si sasvim zasluzio nema sta!

Marko

pre 5 godina

Svaka čast Cicipasu, stvarno je senzacija, ali sad će čika Nadal da mu pokaže ko pije a ko vodu nosi.... Moraće Grk još malo da trenira da bi pobedio Nadala....

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

U poslednjih 15 godina, od 2004 godine.
Velika trojka - 50 grand slam tituula
Svi ostali - 10 grand slam titula (od toga Marej i Vavrinka sest titula (po tri). Izgubice Cipiripi iz Grcke. Finale spektakl - Djokovic - Nadal.

John Smit

pre 5 godina

Ako ne pratite tenis od juče, sećate se, možda, AO 2006?!? Novak 18 g. prvi put na turniru i ispada u 1-om kolu od američkog anonimusa, a turnir ostje upamćen po senzaciji, 20g kiparskom Grku, Bagdatisu, koji je neočekivano pobedio poznatije igrače i stigao do finala sa Federerom. Većinu mečeva dobija 3:2, i u finalu vodi 1:0, 2gi set tesno gubi, i... onda se snovi ruše, jer naredna dva se raspada. Pisalo se tada o velikoj budućoj zvezdi tenisa, čovek bi te godine umalo došao i do finala Vimbldona, da nije bilo Nadala , i... to je bilo sve značajno od njega svih ovih godina! Ne znači da će se ponoviti ta priča i sa ovim Grkom, jer je dečko ekstra-talenat, ali pitanje je kakav mu je um!? A to je ključ za uspeh, jer Đoković sigurno nije u 10 najvećih teniskih talenata poslednjih 10-tak godina, ali je po snazi uma ubedljivo ispred svih svojih takmaca. Dakle, fokus, vrlo "elastična" stabilnost koja omogućuje i stalnost i brzo prilagođavanje promeni situacije, veliko samopouzdanje,izuzetno racionalisanje snagom i tokom turnira i u mečevima, "ulazak u um" protivnika kojem čita servise i predviđa poteze i forsira ga da ispolji svoje najslabije strane, itd. Cicipas je ovde, evidentno, baš uveren u svoje moći, ali je i hiperaktivan dečko, koji ne može da se za trenutak smiri i opusti, a bez toga nema stabilne igre i racionalisanja energijom, samim tim ni uspeha u kontinuitetu. Ako se tu sredi (što sumnjam)- biće zvezda. Inače, ovde, ako i prođe Rafu, finale sigurno gubi od Novaka.

ozz

pre 5 godina

Kad citam ovo o Nadalu na sljaci....kako surovo zvuci,oni se predaju i pre nego sto pocne mec na sljaci,svi....osim Djokovica,jedini koji je mogao da dobije Nadala na sljaci kad je ovaj bio u top formi,istina retko,ali je mogao.....i niko vise nikada,ponavljam kad je Nadal bio top spreman

franc85r

pre 5 godina

Ovaj ciciban naglo poletio dobio starog Federera i dobrog Bautistu. Nadal će ga rutinski srediti , najviše ciciban može osvojiti jedan set protiv Nadala. Nadal će mu rašetati jednoručni bekend s forhand spinovima a ciciban će puno tu griješiti. Ciciban neće imati besplatnih poena protiv Nadala kao protiv starog Federera. Djokovic, Raonić, Nadal svi bi oni glatko dobili cicibana. Ciciban iskoristio dobar ždreb. Nadal u 4 seta rijesava cicibana u polufinalu a Djokovic u 4 ili 5 setova riješava u polufinalu Raonića.

cemo vidimo!

pre 5 godina

Stefanos brate nas isti si bre ko ja. I ja bas bas zelim da pobedim poglavicu Vamos Tamos I mislim da su i meni I tebi , da to uradimo , sanse podjednake
(miodrag, 22. januar 2019 14:45)

Miodraže vraže! Ja mislim da Rafa sutra vraca Cicibana na fabricka podesavanja.

Lik

pre 5 godina

Idemo Cicipas razbi Noloa!
(BODIBOND, 22. januar 2019 14:57)

Prošla bol za milim tvojim? Eto možda Nole i izgubi pa će ti srce biti na mestu.

gemini

pre 5 godina

Bagdatis je pre mozda petnaesetak godina igrao finale AO i od tada nije napravio niti jedan znacajniji uspeh. Dali je Cicipas ozbiljniji teniser pokazace vreme