Četvrtak, 17.01.2019.

17:24

Novak: Bio sam nervozan, kasni mečevi psihički nezgodni

Novak Đoković je zabeležio i drugu pobedu na Australijan Openu i to protiv starog rivala, Žoa Vilfreda Conge iz Francuske.

Izvor: Zoran Kecman

Novak: Bio sam nervozan, kasni meèevi psihièki nezgodni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Kun-fu Panda

pre 5 godina

Ja ne znam da li sam čitao isti tekst kao pojedini koji komentarišu kako se Novak žali na termin. Čovek je samo konstatovao da igranje u kasnom terminu donosi odredjene probleme. Ni jednom se nije zalio što je igrao tad niti rekao da mu nameštaju loše termine.
(Fert 14, 17. januar 2019 22:17)

Tacno tako, ali gospodi se ne da procitati, naslov procitaju i onda pametuju....Idemo Nole brate, pokazi ko je VELIKI gazda...

Hahahaha

pre 5 godina

Sada se njegovi verni navijaci, isti oni koji su danima pisali kako Federer igra u nocnom terminu, prave ludi i nemaju pojma o tome. Jos sami sebi daju minuse kada ih neko podseti sta su pisali. Sto je jos gore opet prozivaju Federera da je dobio najbolje termine. Ne vredi, ispada da kad god Federer igra to je najbolji termin, tacka.

Baba Stanojka

pre 5 godina

Ne zali se Novak na termin vec na kasnjenje termina od 4 i po sata.
Eto krenite na posao 4 i po sata ranije i cekajte ispred zgrade ili u nekom kaficu pored, ne morate da se zagrevate i nista slicno, samo cekajte!

Cune

pre 5 godina

Kako god i zašto, vrlo dosadan meč i loša igra obojice, pogotovo Conge. Ponekad neki bljesak, čisto da podsete da su ipak veliki igrači, a onda diletantske greške i promašeni ziceri. I opet, Conga nešto više, ali razočarali su obojica.

BODIBOND

pre 5 godina

Kasni mecevi su nezgodni Novaku, a nezgodni su mu i popodnevni jer je onda temperatura u hladu fazon 37 stepeni pa preda mec hahaha. Okej, bas bih voleo da protiv onog Sapalova igra u dnevnom terminu, pa kad mu bude predao mec u trecem gemu prvog seta kao Rodiku recice nesto u fazonu pa znate, nezgodno je kad igrate u 14:00 sati, tad je sunce najjace i topi se asfalt. Djokovic za sve ima alibi i unapred smisljenu pricu. King Federer i Queen Maria Sarapova se nikada nisu zalili na termine meceva, kako je ostalima tako je i njima, nema tu razlike.

anica

pre 5 godina

Nije normalan termin...nije normalno da se u to vreme igra profesionalni mec, ali sta je tu je, bolje i tako nego vrucincina. Od srca ti zelim da osvojis ovaj turnir Nole!

BODIBOND

pre 5 godina

Noćas igra najveći svih vremena protiv Tejlora Frica. Oko 3 sata po našem vremenu bi trebao da počne meč.
(O.T.A.N., 17. januar 2019 18:54)

To bi valjalo ispratiti iako ce nas King da pobedi lagano 3:0 po setovima 6:3, 6:2, 6:4.

anica

pre 5 godina

Svi koji se podsmevaju Novaku oko negodovanja za termin meca lepo ustanite ovog casa iz toplog kreveta, patike jakna i 5km pesacenje, ali samo 5km...nista vise. Bruka i sramota koliko je narod zajedljiv i ne zna da postuje neciju iskrenost i uspeh, kako ne razmislite malo pobogu.

BODIBOND

pre 5 godina

Ko još pije 5 litara mleka na dan!?
(O.T.A.N., 17. januar 2019 19:01)

Pa Djokovic, mora da ojaca kosti u tom operisanom laktu. A sta mislis koji mineral se nalazi u sumecim tabletama koje pije a koje je trazio od svog strucnog staba? Pa kalcijum bato. Sve je jasno.

Fert 14

pre 5 godina

Ja ne znam da li sam čitao isti tekst kao pojedini koji komentarišu kako se Novak žali na termin. Čovek je samo konstatovao da igranje u kasnom terminu donosi odredjene probleme. Ni jednom se nije zalio što je igrao tad niti rekao da mu nameštaju loše termine.

Snupi

pre 5 godina

@veder

Klasicni primer nekoga ko ne pamti ni sta je danas jeo a kamoli sta je bilo pre godinu dana kada se taj isti nolo na presici zalio recima kako ni njemu nije jasno zasto igra u dnevnom terminu po vrucini a neko igra 3 meca zaredom u nocnom terminu...da te podsetim, to su noletove reci a ti pricaj o nekoj sportskoj psihologiji kao da se razumes u to ;)

oidsjećanje

pre 5 godina

@veder,ti očito nisi pratio prošlogodišnji AO ,jer da jesi, znao bi da se Novak i Nadal bili nezadovoljni što oni igraju u dnevnom ,a Federer u noćnom terminu.Obadvojici dali da igraju u noćnom terminu i Novak opet nezadovoljan.

veder

pre 5 godina

gra po suncu-zali se, sada mu ne odgovaraju ni vecernji termini???!!!! Ko je ovde lud, pa prosle godine se zalio za dnevne termine...
(Snupi, 17. januar 2019 18:59)

Ne lupetaj, ne trućaj i ne izmišljaj. Nikad se Novak nije žalio na dodeljene termine, ne znam samo gde ste to pročitali? On govori o psihologiji sporiste i njegovim emocijama. Izmišljate svašta da bi samo pisali nesuvisle komentare koji veze sa mozgom nemaju, a pri tom nemate pojma šta znači baviti se sportom, a o sportskoj psihologiji da ne govorim.

O.T.A.N.

pre 5 godina

da bi deset minuta kasnije otisli po 5l mleka, na poklonjenje bozanstvima...
(Idemo, 17. januar 2019 18:41)

Ko još pije 5 litara mleka na dan!?

majtimajk

pre 5 godina

"Noćas igra najveći svih vremena protiv Tejlora Frica. Oko 3 sata po našem vremenu bi trebao da počne meč."
(O.T.A.N., 17. januar 2019 18:54)

- ne bre, igrao je danas. u subotu opet protiv kanadjanina.

Mastoor

pre 5 godina

E zato je Federer kralj i gospodin, nikad se ne buni, na AO igra samo dnevne termine po suncu i cuti. Za razliku od Nola i Nadala koji dobijaju vecernje i jos Nole nije zadovoljan
(Kralj Federer, 17. januar 2019 18:36)

По ком је то сунцу он икада играо тамо. Ако није рајско врме од 22 до 28 степени целзијуса испод облака, они га ни не стављају у дневни термин без затвореног крова и укључене климе. Никада га нису гурнули на врео терен као Новака прошле године против Монфиса и много пута пре тога.

bmiles

pre 5 godina

Alo trolovi(ocigledno ste mladi) ne buni se Novak sto igra u nocnom terminu,vec zato sto kao i u ovom slucaju,taj mec je kasnio i normalno da stvara nervozu oko iscekivanja.Da ste se bavili,a niste,ijednom sportom znali bi o kojoj nervozi govori Novak.ali kome ja pisem?Njima je vazno da se uhvate za neku rec i onda udri bez obzira sto nisu shvatili sustinu sta je neko hteo da kaze.U skolu trolovi i pocnite da citate pravilno sta je ko hteo da kaze.Ako vam nije jasno evo vam odgovora.Nigde on nije rekao da ne voli da igra u nocnom terminu,to se od njega ocekuje vise nego od ostalih on je Broj Jedan na svetu!Objasnio vam je zasto je bio nervozan,jer cekanje ponekad stvara emetivni naboj iscekivanja kod svakog sportista.Kapirate!?

Master of mind games

pre 5 godina

sramota je sto ga stavljaju u pola noci da igra, vazno da fedex igra u najboljem termitu
(ax, 17. januar 2019 18:00)

Evo ga sad... Pa to ti je. Nikad ne odgovara... Dečko, da li znaš koliki je "skor" u noćnim terminima za Đokovića, Nadala i Federera? 2:0 Đoković, 2:1 Nadal, i 1:2 Federer. Federer upravo igra noćas po najjačem suncu protiv Frica. Baš kao i sa Evansom. Đoković dosad nijednom po danu, a vrlo vjerovatno ni sl. meč, jer će sa Šapovalovom biti centralna figura dana. Nadal uveče takođe. Zamisli. Federer po danu? Drugi meč zaredom! Al tebi je najbolji termin u 13h kada je sunce najjače... Kakav mediokritet.

Mane

pre 5 godina

Samo napred novace primetio sam da je sve nervozniji ali je bitno da ostane fokusiran na GS da proba da obori rekorde ali i bez toga je najbolji presao je igricu najbolji igrac sigurno od svih ima pozitivniji skor uradio je nesto sto mladi sigurno nece uspeti....

ring of fire

pre 5 godina

Zanimljivost sa pers konf. posle meca. Zverev zavrsava svoju konf. ustaje, Novak seda na njegovo mesto i u istom trenutku, bukvalno svi Nemacki novinari izlaze iz sale a Novak onako iznenadjeno gleda sta se desava. Onda Novak vrlo glasno kaze " imam i ja nesto da kazem " ponavlja isto jos jednom i onda dodaje da se samo sali. Cela situacija je izgledala malo cudno (rekao bih neprijatna). Broj jedan seda spreman da odgovori na postavljena pitanja a bukvalno svi izlaze iz sale. Ostalo je svega nekoliko na prste da izbrojis novinara. Novak je zatim dodao onako malo ironicno da ce morati da uzme Nemacko drzavljanstvo jer Nemacke novinare ocigledno ne zanima on kao teniser. Ono malo novinara sto je ostalo Novak se obratio sa "Yes moji verni navijaci".

#idemooo

pre 5 godina

(posmatrač, 17. januar 2019 18:30)

Drugo su tvoje zelje a drugo je realnost. Psihicki je jaci nego ikad, mecevi su mu kao treninzi a cisti sve sa po 3-0, fizicki nikad jaci, iz trka osvaja vinere, servis nikad bolji, ritern fenomenalan... strah i trepet!

ta nemojte kas'ti

pre 5 godina

Ta, kako sad opet emotivno na ivici zbog neceg sto mu je posao? A reiki, energija univerzuma koncentrisana u djonu jedne patike? Sala na stranu, ali sampion, otac, tridesetdvogodisnjak i tolika nestabilnost, stalno neka mentalna klackalica?

Idemo

pre 5 godina

Koliko je nama, komentatorima, bolje nego Noletu...
Biramo termin kad cemo da pljunemo po sampionu, da bi deset minuta kasnije otisli po 5l mleka, na poklonjenje bozanstvima...

mrgud

pre 5 godina

Posmatrac
Najzad pismen, racionalan komentar, zasnovan na posmatranju ( i razumevanju) konkretnog meca, a ne na mitomaniji i nezdravim projekcijama.

Darco

pre 5 godina

Federera trpaju u 8 a Novaka u pola 11 po njihovom vremenu, namerno da zavrsi posle ponoci i da nema vremena za odmor, ali necete majci poren
metiti srpsku masinu!

Kralj Federer

pre 5 godina

E zato je Federer kralj i gospodin, nikad se ne buni, na AO igra samo dnevne termine po suncu i cuti. Za razliku od Nola i Nadala koji dobijaju vecernje i jos Nole nije zadovoljan

ring of fire

pre 5 godina

Zanimljivost sa pers konf. posle meca. Zverev zavrsava svoju konf. ustaje, Novak seda na njegovo mesto i u istom trenutku, bukvalno svi Nemacki novinari izlaze iz sale a Novak onako iznenadjeno gleda sta se desava. Onda Novak vrlo glasno kaze " imam i ja nesto da kazem " ponavlja isto jos jednom i onda dodaje da se samo sali. Cela situacija je izgledala malo cudno (rekao bih neprijatna). Broj jedan seda spreman da odgovori na postavljena pitanja a bukvalno svi izlaze iz sale. Ostalo je svega nekoliko na prste da izbrojis novinara. Novak je zatim dodao onako malo ironicno da ce morati da uzme Nemacko drzavljanstvo jer Nemacke novinare ocigledno ne zanima on kao teniser. Ono malo novinara sto je ostalo Novak se obratio sa "Yes moji verni navijaci".

bmiles

pre 5 godina

Alo trolovi(ocigledno ste mladi) ne buni se Novak sto igra u nocnom terminu,vec zato sto kao i u ovom slucaju,taj mec je kasnio i normalno da stvara nervozu oko iscekivanja.Da ste se bavili,a niste,ijednom sportom znali bi o kojoj nervozi govori Novak.ali kome ja pisem?Njima je vazno da se uhvate za neku rec i onda udri bez obzira sto nisu shvatili sustinu sta je neko hteo da kaze.U skolu trolovi i pocnite da citate pravilno sta je ko hteo da kaze.Ako vam nije jasno evo vam odgovora.Nigde on nije rekao da ne voli da igra u nocnom terminu,to se od njega ocekuje vise nego od ostalih on je Broj Jedan na svetu!Objasnio vam je zasto je bio nervozan,jer cekanje ponekad stvara emetivni naboj iscekivanja kod svakog sportista.Kapirate!?

Idemo

pre 5 godina

Koliko je nama, komentatorima, bolje nego Noletu...
Biramo termin kad cemo da pljunemo po sampionu, da bi deset minuta kasnije otisli po 5l mleka, na poklonjenje bozanstvima...

majtimajk

pre 5 godina

"Noćas igra najveći svih vremena protiv Tejlora Frica. Oko 3 sata po našem vremenu bi trebao da počne meč."
(O.T.A.N., 17. januar 2019 18:54)

- ne bre, igrao je danas. u subotu opet protiv kanadjanina.

Mastoor

pre 5 godina

E zato je Federer kralj i gospodin, nikad se ne buni, na AO igra samo dnevne termine po suncu i cuti. Za razliku od Nola i Nadala koji dobijaju vecernje i jos Nole nije zadovoljan
(Kralj Federer, 17. januar 2019 18:36)

По ком је то сунцу он икада играо тамо. Ако није рајско врме од 22 до 28 степени целзијуса испод облака, они га ни не стављају у дневни термин без затвореног крова и укључене климе. Никада га нису гурнули на врео терен као Новака прошле године против Монфиса и много пута пре тога.

#idemooo

pre 5 godina

(posmatrač, 17. januar 2019 18:30)

Drugo su tvoje zelje a drugo je realnost. Psihicki je jaci nego ikad, mecevi su mu kao treninzi a cisti sve sa po 3-0, fizicki nikad jaci, iz trka osvaja vinere, servis nikad bolji, ritern fenomenalan... strah i trepet!

Darco

pre 5 godina

Federera trpaju u 8 a Novaka u pola 11 po njihovom vremenu, namerno da zavrsi posle ponoci i da nema vremena za odmor, ali necete majci poren
metiti srpsku masinu!

veder

pre 5 godina

gra po suncu-zali se, sada mu ne odgovaraju ni vecernji termini???!!!! Ko je ovde lud, pa prosle godine se zalio za dnevne termine...
(Snupi, 17. januar 2019 18:59)

Ne lupetaj, ne trućaj i ne izmišljaj. Nikad se Novak nije žalio na dodeljene termine, ne znam samo gde ste to pročitali? On govori o psihologiji sporiste i njegovim emocijama. Izmišljate svašta da bi samo pisali nesuvisle komentare koji veze sa mozgom nemaju, a pri tom nemate pojma šta znači baviti se sportom, a o sportskoj psihologiji da ne govorim.

Mane

pre 5 godina

Samo napred novace primetio sam da je sve nervozniji ali je bitno da ostane fokusiran na GS da proba da obori rekorde ali i bez toga je najbolji presao je igricu najbolji igrac sigurno od svih ima pozitivniji skor uradio je nesto sto mladi sigurno nece uspeti....

Fert 14

pre 5 godina

Ja ne znam da li sam čitao isti tekst kao pojedini koji komentarišu kako se Novak žali na termin. Čovek je samo konstatovao da igranje u kasnom terminu donosi odredjene probleme. Ni jednom se nije zalio što je igrao tad niti rekao da mu nameštaju loše termine.

Kralj Federer

pre 5 godina

E zato je Federer kralj i gospodin, nikad se ne buni, na AO igra samo dnevne termine po suncu i cuti. Za razliku od Nola i Nadala koji dobijaju vecernje i jos Nole nije zadovoljan

anica

pre 5 godina

Svi koji se podsmevaju Novaku oko negodovanja za termin meca lepo ustanite ovog casa iz toplog kreveta, patike jakna i 5km pesacenje, ali samo 5km...nista vise. Bruka i sramota koliko je narod zajedljiv i ne zna da postuje neciju iskrenost i uspeh, kako ne razmislite malo pobogu.

ta nemojte kas'ti

pre 5 godina

Ta, kako sad opet emotivno na ivici zbog neceg sto mu je posao? A reiki, energija univerzuma koncentrisana u djonu jedne patike? Sala na stranu, ali sampion, otac, tridesetdvogodisnjak i tolika nestabilnost, stalno neka mentalna klackalica?

Master of mind games

pre 5 godina

sramota je sto ga stavljaju u pola noci da igra, vazno da fedex igra u najboljem termitu
(ax, 17. januar 2019 18:00)

Evo ga sad... Pa to ti je. Nikad ne odgovara... Dečko, da li znaš koliki je "skor" u noćnim terminima za Đokovića, Nadala i Federera? 2:0 Đoković, 2:1 Nadal, i 1:2 Federer. Federer upravo igra noćas po najjačem suncu protiv Frica. Baš kao i sa Evansom. Đoković dosad nijednom po danu, a vrlo vjerovatno ni sl. meč, jer će sa Šapovalovom biti centralna figura dana. Nadal uveče takođe. Zamisli. Federer po danu? Drugi meč zaredom! Al tebi je najbolji termin u 13h kada je sunce najjače... Kakav mediokritet.

anica

pre 5 godina

Nije normalan termin...nije normalno da se u to vreme igra profesionalni mec, ali sta je tu je, bolje i tako nego vrucincina. Od srca ti zelim da osvojis ovaj turnir Nole!

mrgud

pre 5 godina

Posmatrac
Najzad pismen, racionalan komentar, zasnovan na posmatranju ( i razumevanju) konkretnog meca, a ne na mitomaniji i nezdravim projekcijama.

O.T.A.N.

pre 5 godina

da bi deset minuta kasnije otisli po 5l mleka, na poklonjenje bozanstvima...
(Idemo, 17. januar 2019 18:41)

Ko još pije 5 litara mleka na dan!?

oidsjećanje

pre 5 godina

@veder,ti očito nisi pratio prošlogodišnji AO ,jer da jesi, znao bi da se Novak i Nadal bili nezadovoljni što oni igraju u dnevnom ,a Federer u noćnom terminu.Obadvojici dali da igraju u noćnom terminu i Novak opet nezadovoljan.

Snupi

pre 5 godina

@veder

Klasicni primer nekoga ko ne pamti ni sta je danas jeo a kamoli sta je bilo pre godinu dana kada se taj isti nolo na presici zalio recima kako ni njemu nije jasno zasto igra u dnevnom terminu po vrucini a neko igra 3 meca zaredom u nocnom terminu...da te podsetim, to su noletove reci a ti pricaj o nekoj sportskoj psihologiji kao da se razumes u to ;)

Baba Stanojka

pre 5 godina

Ne zali se Novak na termin vec na kasnjenje termina od 4 i po sata.
Eto krenite na posao 4 i po sata ranije i cekajte ispred zgrade ili u nekom kaficu pored, ne morate da se zagrevate i nista slicno, samo cekajte!

BODIBOND

pre 5 godina

Kasni mecevi su nezgodni Novaku, a nezgodni su mu i popodnevni jer je onda temperatura u hladu fazon 37 stepeni pa preda mec hahaha. Okej, bas bih voleo da protiv onog Sapalova igra u dnevnom terminu, pa kad mu bude predao mec u trecem gemu prvog seta kao Rodiku recice nesto u fazonu pa znate, nezgodno je kad igrate u 14:00 sati, tad je sunce najjace i topi se asfalt. Djokovic za sve ima alibi i unapred smisljenu pricu. King Federer i Queen Maria Sarapova se nikada nisu zalili na termine meceva, kako je ostalima tako je i njima, nema tu razlike.

BODIBOND

pre 5 godina

Ko još pije 5 litara mleka na dan!?
(O.T.A.N., 17. januar 2019 19:01)

Pa Djokovic, mora da ojaca kosti u tom operisanom laktu. A sta mislis koji mineral se nalazi u sumecim tabletama koje pije a koje je trazio od svog strucnog staba? Pa kalcijum bato. Sve je jasno.

BODIBOND

pre 5 godina

Noćas igra najveći svih vremena protiv Tejlora Frica. Oko 3 sata po našem vremenu bi trebao da počne meč.
(O.T.A.N., 17. januar 2019 18:54)

To bi valjalo ispratiti iako ce nas King da pobedi lagano 3:0 po setovima 6:3, 6:2, 6:4.

Kun-fu Panda

pre 5 godina

Ja ne znam da li sam čitao isti tekst kao pojedini koji komentarišu kako se Novak žali na termin. Čovek je samo konstatovao da igranje u kasnom terminu donosi odredjene probleme. Ni jednom se nije zalio što je igrao tad niti rekao da mu nameštaju loše termine.
(Fert 14, 17. januar 2019 22:17)

Tacno tako, ali gospodi se ne da procitati, naslov procitaju i onda pametuju....Idemo Nole brate, pokazi ko je VELIKI gazda...

Hahahaha

pre 5 godina

Sada se njegovi verni navijaci, isti oni koji su danima pisali kako Federer igra u nocnom terminu, prave ludi i nemaju pojma o tome. Jos sami sebi daju minuse kada ih neko podseti sta su pisali. Sto je jos gore opet prozivaju Federera da je dobio najbolje termine. Ne vredi, ispada da kad god Federer igra to je najbolji termin, tacka.

Cune

pre 5 godina

Kako god i zašto, vrlo dosadan meč i loša igra obojice, pogotovo Conge. Ponekad neki bljesak, čisto da podsete da su ipak veliki igrači, a onda diletantske greške i promašeni ziceri. I opet, Conga nešto više, ali razočarali su obojica.

Kralj Federer

pre 5 godina

E zato je Federer kralj i gospodin, nikad se ne buni, na AO igra samo dnevne termine po suncu i cuti. Za razliku od Nola i Nadala koji dobijaju vecernje i jos Nole nije zadovoljan

BODIBOND

pre 5 godina

Kasni mecevi su nezgodni Novaku, a nezgodni su mu i popodnevni jer je onda temperatura u hladu fazon 37 stepeni pa preda mec hahaha. Okej, bas bih voleo da protiv onog Sapalova igra u dnevnom terminu, pa kad mu bude predao mec u trecem gemu prvog seta kao Rodiku recice nesto u fazonu pa znate, nezgodno je kad igrate u 14:00 sati, tad je sunce najjace i topi se asfalt. Djokovic za sve ima alibi i unapred smisljenu pricu. King Federer i Queen Maria Sarapova se nikada nisu zalili na termine meceva, kako je ostalima tako je i njima, nema tu razlike.

ta nemojte kas'ti

pre 5 godina

Ta, kako sad opet emotivno na ivici zbog neceg sto mu je posao? A reiki, energija univerzuma koncentrisana u djonu jedne patike? Sala na stranu, ali sampion, otac, tridesetdvogodisnjak i tolika nestabilnost, stalno neka mentalna klackalica?

oidsjećanje

pre 5 godina

@veder,ti očito nisi pratio prošlogodišnji AO ,jer da jesi, znao bi da se Novak i Nadal bili nezadovoljni što oni igraju u dnevnom ,a Federer u noćnom terminu.Obadvojici dali da igraju u noćnom terminu i Novak opet nezadovoljan.

Darco

pre 5 godina

Federera trpaju u 8 a Novaka u pola 11 po njihovom vremenu, namerno da zavrsi posle ponoci i da nema vremena za odmor, ali necete majci poren
metiti srpsku masinu!

Mastoor

pre 5 godina

E zato je Federer kralj i gospodin, nikad se ne buni, na AO igra samo dnevne termine po suncu i cuti. Za razliku od Nola i Nadala koji dobijaju vecernje i jos Nole nije zadovoljan
(Kralj Federer, 17. januar 2019 18:36)

По ком је то сунцу он икада играо тамо. Ако није рајско врме од 22 до 28 степени целзијуса испод облака, они га ни не стављају у дневни термин без затвореног крова и укључене климе. Никада га нису гурнули на врео терен као Новака прошле године против Монфиса и много пута пре тога.

Snupi

pre 5 godina

@veder

Klasicni primer nekoga ko ne pamti ni sta je danas jeo a kamoli sta je bilo pre godinu dana kada se taj isti nolo na presici zalio recima kako ni njemu nije jasno zasto igra u dnevnom terminu po vrucini a neko igra 3 meca zaredom u nocnom terminu...da te podsetim, to su noletove reci a ti pricaj o nekoj sportskoj psihologiji kao da se razumes u to ;)

Idemo

pre 5 godina

Koliko je nama, komentatorima, bolje nego Noletu...
Biramo termin kad cemo da pljunemo po sampionu, da bi deset minuta kasnije otisli po 5l mleka, na poklonjenje bozanstvima...

majtimajk

pre 5 godina

"Noćas igra najveći svih vremena protiv Tejlora Frica. Oko 3 sata po našem vremenu bi trebao da počne meč."
(O.T.A.N., 17. januar 2019 18:54)

- ne bre, igrao je danas. u subotu opet protiv kanadjanina.

Master of mind games

pre 5 godina

sramota je sto ga stavljaju u pola noci da igra, vazno da fedex igra u najboljem termitu
(ax, 17. januar 2019 18:00)

Evo ga sad... Pa to ti je. Nikad ne odgovara... Dečko, da li znaš koliki je "skor" u noćnim terminima za Đokovića, Nadala i Federera? 2:0 Đoković, 2:1 Nadal, i 1:2 Federer. Federer upravo igra noćas po najjačem suncu protiv Frica. Baš kao i sa Evansom. Đoković dosad nijednom po danu, a vrlo vjerovatno ni sl. meč, jer će sa Šapovalovom biti centralna figura dana. Nadal uveče takođe. Zamisli. Federer po danu? Drugi meč zaredom! Al tebi je najbolji termin u 13h kada je sunce najjače... Kakav mediokritet.

bmiles

pre 5 godina

Alo trolovi(ocigledno ste mladi) ne buni se Novak sto igra u nocnom terminu,vec zato sto kao i u ovom slucaju,taj mec je kasnio i normalno da stvara nervozu oko iscekivanja.Da ste se bavili,a niste,ijednom sportom znali bi o kojoj nervozi govori Novak.ali kome ja pisem?Njima je vazno da se uhvate za neku rec i onda udri bez obzira sto nisu shvatili sustinu sta je neko hteo da kaze.U skolu trolovi i pocnite da citate pravilno sta je ko hteo da kaze.Ako vam nije jasno evo vam odgovora.Nigde on nije rekao da ne voli da igra u nocnom terminu,to se od njega ocekuje vise nego od ostalih on je Broj Jedan na svetu!Objasnio vam je zasto je bio nervozan,jer cekanje ponekad stvara emetivni naboj iscekivanja kod svakog sportista.Kapirate!?

BODIBOND

pre 5 godina

Noćas igra najveći svih vremena protiv Tejlora Frica. Oko 3 sata po našem vremenu bi trebao da počne meč.
(O.T.A.N., 17. januar 2019 18:54)

To bi valjalo ispratiti iako ce nas King da pobedi lagano 3:0 po setovima 6:3, 6:2, 6:4.

#idemooo

pre 5 godina

(posmatrač, 17. januar 2019 18:30)

Drugo su tvoje zelje a drugo je realnost. Psihicki je jaci nego ikad, mecevi su mu kao treninzi a cisti sve sa po 3-0, fizicki nikad jaci, iz trka osvaja vinere, servis nikad bolji, ritern fenomenalan... strah i trepet!

veder

pre 5 godina

gra po suncu-zali se, sada mu ne odgovaraju ni vecernji termini???!!!! Ko je ovde lud, pa prosle godine se zalio za dnevne termine...
(Snupi, 17. januar 2019 18:59)

Ne lupetaj, ne trućaj i ne izmišljaj. Nikad se Novak nije žalio na dodeljene termine, ne znam samo gde ste to pročitali? On govori o psihologiji sporiste i njegovim emocijama. Izmišljate svašta da bi samo pisali nesuvisle komentare koji veze sa mozgom nemaju, a pri tom nemate pojma šta znači baviti se sportom, a o sportskoj psihologiji da ne govorim.

ring of fire

pre 5 godina

Zanimljivost sa pers konf. posle meca. Zverev zavrsava svoju konf. ustaje, Novak seda na njegovo mesto i u istom trenutku, bukvalno svi Nemacki novinari izlaze iz sale a Novak onako iznenadjeno gleda sta se desava. Onda Novak vrlo glasno kaze " imam i ja nesto da kazem " ponavlja isto jos jednom i onda dodaje da se samo sali. Cela situacija je izgledala malo cudno (rekao bih neprijatna). Broj jedan seda spreman da odgovori na postavljena pitanja a bukvalno svi izlaze iz sale. Ostalo je svega nekoliko na prste da izbrojis novinara. Novak je zatim dodao onako malo ironicno da ce morati da uzme Nemacko drzavljanstvo jer Nemacke novinare ocigledno ne zanima on kao teniser. Ono malo novinara sto je ostalo Novak se obratio sa "Yes moji verni navijaci".

BODIBOND

pre 5 godina

Ko još pije 5 litara mleka na dan!?
(O.T.A.N., 17. januar 2019 19:01)

Pa Djokovic, mora da ojaca kosti u tom operisanom laktu. A sta mislis koji mineral se nalazi u sumecim tabletama koje pije a koje je trazio od svog strucnog staba? Pa kalcijum bato. Sve je jasno.

O.T.A.N.

pre 5 godina

da bi deset minuta kasnije otisli po 5l mleka, na poklonjenje bozanstvima...
(Idemo, 17. januar 2019 18:41)

Ko još pije 5 litara mleka na dan!?

Mane

pre 5 godina

Samo napred novace primetio sam da je sve nervozniji ali je bitno da ostane fokusiran na GS da proba da obori rekorde ali i bez toga je najbolji presao je igricu najbolji igrac sigurno od svih ima pozitivniji skor uradio je nesto sto mladi sigurno nece uspeti....

mrgud

pre 5 godina

Posmatrac
Najzad pismen, racionalan komentar, zasnovan na posmatranju ( i razumevanju) konkretnog meca, a ne na mitomaniji i nezdravim projekcijama.

anica

pre 5 godina

Svi koji se podsmevaju Novaku oko negodovanja za termin meca lepo ustanite ovog casa iz toplog kreveta, patike jakna i 5km pesacenje, ali samo 5km...nista vise. Bruka i sramota koliko je narod zajedljiv i ne zna da postuje neciju iskrenost i uspeh, kako ne razmislite malo pobogu.

Fert 14

pre 5 godina

Ja ne znam da li sam čitao isti tekst kao pojedini koji komentarišu kako se Novak žali na termin. Čovek je samo konstatovao da igranje u kasnom terminu donosi odredjene probleme. Ni jednom se nije zalio što je igrao tad niti rekao da mu nameštaju loše termine.

anica

pre 5 godina

Nije normalan termin...nije normalno da se u to vreme igra profesionalni mec, ali sta je tu je, bolje i tako nego vrucincina. Od srca ti zelim da osvojis ovaj turnir Nole!

Cune

pre 5 godina

Kako god i zašto, vrlo dosadan meč i loša igra obojice, pogotovo Conge. Ponekad neki bljesak, čisto da podsete da su ipak veliki igrači, a onda diletantske greške i promašeni ziceri. I opet, Conga nešto više, ali razočarali su obojica.

Hahahaha

pre 5 godina

Sada se njegovi verni navijaci, isti oni koji su danima pisali kako Federer igra u nocnom terminu, prave ludi i nemaju pojma o tome. Jos sami sebi daju minuse kada ih neko podseti sta su pisali. Sto je jos gore opet prozivaju Federera da je dobio najbolje termine. Ne vredi, ispada da kad god Federer igra to je najbolji termin, tacka.

Baba Stanojka

pre 5 godina

Ne zali se Novak na termin vec na kasnjenje termina od 4 i po sata.
Eto krenite na posao 4 i po sata ranije i cekajte ispred zgrade ili u nekom kaficu pored, ne morate da se zagrevate i nista slicno, samo cekajte!

Kun-fu Panda

pre 5 godina

Ja ne znam da li sam čitao isti tekst kao pojedini koji komentarišu kako se Novak žali na termin. Čovek je samo konstatovao da igranje u kasnom terminu donosi odredjene probleme. Ni jednom se nije zalio što je igrao tad niti rekao da mu nameštaju loše termine.
(Fert 14, 17. januar 2019 22:17)

Tacno tako, ali gospodi se ne da procitati, naslov procitaju i onda pametuju....Idemo Nole brate, pokazi ko je VELIKI gazda...