Sreda, 16.01.2019.

00:40

Đokovićeve nove patike: Logo i Reiki – podsetnik na aktuelni trenutak

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pred novu sezonu dobio je novi model patika kompanije “Asiks”.

Izvor: B92

Ðokoviæeve nove patike: Logo i Reiki – podsetnik na aktuelni trenutak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Ode jezik u tri

pre 5 godina

@Šetač
"Gel Resolution je odlična patika", misliš na jednu, a kakva je druga? Ti jedan od onih koji kupuju šljivu, jabuku, mandarinu... "Poskupela malina", ajde!

Ђенерал

pre 5 godina

Какав реики бре, само црвен конац и саливање страве.
Идемо Ноле шампионе, воле те твоји прави навијачи и кад губиш и кад лудиш.

iskreno

pre 5 godina

Zar se nekom ova Nadalova oprema može nekome dopadati .Ona je ružna da ružnija ne moće biti.Zapravo, između njegove i Novakove opreme vodi se mrtva trka koja je ružnija.

šetač

pre 5 godina

Gel Resolution je odlična patika. Nisam ljubutlj jer su mi ružnjikave ali to je stvar ukusa. Verujem da su napravili Noletu patike po meri jer je to odličan marketinški potez i verujem da će se svima isplatiti. Ja ih neću kupiti jer su meni preskupe, 130€ mnogo je to.

iskreno

pre 5 godina

Zar se nekom ova Nadalova oprema može nekome dopadati .Ona je ružna da ružnija ne moće biti.Zapravo, između njegove i Novakove opreme vodi se mrtva trka koja je ružnija.

zurich

pre 5 godina

Prije 20 godina sam uzeo asics patike, sive platnene tajgerice s normalnim ravnim dzonom, ne onim tankim i crvenim sarama. Sjecam se da sam ih biber platio, ali u zivotu nisam imao bolje patike. Trajale su mi godinama, a doslovno nepoderive. Iako su bile platnene, nakon par godina jedino mi se izlizao dzon, ostalo nista. A u njima sam przio i basket i nogomet jer su mi bile ko salivene, a i van sam mogao jer su pristajale uz sve. Kad sam nakon par mj shvatio kakvo sam blago od patika nasao, htio sam si uzet jos 2,3 para, ali nisam ih vise mogao naci nigdje jer su rekli da se ta vrsta prestala proizvodit, a kao reklama stavili samo odredjeni broj u prodaju. Zbog njih sam ostao vjeran asicsu i kupio sam od tad sigurno jos 7,8 pari, al ni blizu onima.

O RUCK

pre 5 godina

@ Mikec A Vi gospodine mislite da je njegov LOS engleski, i pocetnicki francuski i italijanski pokazatelj obrazovanosti???? Za Vas verovatno jeste, ali za ljude koji te jezike govore vrhunski (mozda i ja !!) SVAKAKO NIJE. Obrazovanje je puno sira tema, sto VI ne razumete. A sto se mene tice ja mu zaista ni na cemu ne zavidim a jos manje sam zlurad. Uostalom ja sam veliki njegov navijac zbog sjajnog tenisa koji igra. I nista vise!!!

789

pre 5 godina

Ove patike najlepše trenutno u svetu tenisa? Najkvalitetnije? Ma dajte, kada Novak gubi uvek bude makar par komentara o "jeftinoj" sportskoj opremi jer od adidasa nije imao normalnog sponzora. MOJE mišljenje je da Novak ima najružniju odeću i obuću od tenisera u vrhu a da Nadal uvek ima najlepše odevne kombinacije iako uopšte nisam fan Nikea.

Goran

pre 5 godina

"Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26) "

Peri noge češće :) Šalu na stranu ... nije to jednostavna stvar i nije isključivo do patika ili isključivo do čarapa. Nisu sve patike za svaku vrstu čarapa ... evo, kolega u komentarima je pomenuo Goretex ... ja sa obućom i odećom koja ima Goretex sloj nikada nisam imao nikakvih problema te vrste, verovatno nisam nikad pravio te ubitačne kombinacije koje je on pomenuo.
Što se Novakovih patika tiče - lepo izgledaju, kao i dosta drugih Asics modela. Za trčanje imaju odličan izbor, čak i za poseban "gaz" ... ja sam progledao sa Asics Gel Cayano modelom, koji je odličan za pronatore.

Пеко Живковић

pre 5 godina

"Jedan od druga dva simbola nalazi se ispod leve patike i u pitanju je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma koncentrisana... "
Joooj, opet je poceo sa onim Pepe le Tvor prese.......a! Nista od AO.
(mufljuz, 16. januar 2019 08:10)

Ниси ти муфљуз, погодио си. Сигурно неће бити ништа од АО!

Lesa

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019)
Zile, isiti problem i kod mene ali to nema veze sa markom. I kod mene su u pitanju ASICS ali je problem Goretex. Goretex u kombinaciji sa odredjenim tipom carapa napravi haos. Nikada u zivotu mi se noge nisu osecale, cak ni posle sati i sati basketa ili nekog drugog sporta, ma koliko noge bile uparene. Prosle godine smo bili na izletu za Prvi maj, i ja reko za svaki slucaj ako ljuljne kisa da obujem njih... taj smrad kada smo dosli kuci, kada sam ih izuo, dobro se nisam onesvestio. Prave ove neke nove smese za carape od nekakvih "Bio" sugavih materijala, to u kombinaciji sa Goretexom je smrt koliko smrdi. Posle pranja patika u masini da ubijem zaostali smrad jer nije uspevalo ni sa sodom, ni sa suncanjem, ni sa cim, stanje se popravilo, nestao je. A kasnije noseci drugaciji tip carapa, smrada nije bilo, mada kazu da ne idu pamucne carape sa Goretexom, a meni su bas sve pamucne osim tih novih "Bio" (a navodno su i one po deklaraciji isto pamucne). Nemam sinteticke carape pa ne mogu da kazem za njih ali kazu da su one najbolje uz Goretex. E sad Goretex nije pozeljan za nositi kada je preko +10 stepeni, sto ja tada nisam znao (bilo je preko +20) ali mnogi danas svasta nose u raznim prilikama posto ne kupuju obucu za sve vremenske uslove ili su prosto naucili da nose jedan par patika dok traje.

Miskec

pre 5 godina

O RUCK coveku koji govori nekoliko svetskih jezika ti ces da pricas o obrazovanju, posebno o pismenosti, daleko si ti od nekog pismenog posle onakvog teksta. Sokantno je sta pojedinci zbog svog bolesnog ega i patoloske ljubomore sebi dozvoljavaju!

o kojoj fizici govorite

pre 5 godina

KAd bude otisao u zasluzenu penziju kao najbolji teniser svih vremena neka kupi polovnu knjigu fizike za prvi srednje pa nek krene da uziva, uceci o lepotama sveta kakav jeste.
(xp, 16. januar 2019 10:30

Vas problem, i vecine onih koji negiraju religiju i ostale "nedodirljive pojave" jeste upravo to sto se bavite fizikom iz srednje skole. Kvantna fizika je promenila pogled na svet dokazujuci da elektroni u jednom trenutku imaju samo ili talasnu ili materijalnu prirodu, a talas je nesto sto je blize energetskom i nematerijalnom posmatranju sveta nego materijalnom. Ja vama i drugim religioznim skepticima (a samim tim i filozofskim zato sto iza filozofije ne postoje materijalni dokazi) za pocetak preporucujem knjigu Aleksandra Zecevica "Istina lepote i granice znanja" koji predaje kvantnu fiziku zajedno sa religijom u SAD. Knjiga je prevedena na srpski, a ako necete da citate njega mozete naci dosta americkih fizicara i astrofizicara koji razmisljaju u slicnom smeru.
Sve sto sam rekao nema direktno veze sa Raiku simbolom o kome malo znam, moj komentar je vise upucen vasoj generalizaciji po pitanju fizike i vere.

olo

pre 5 godina

@ o ruck

Hahaha kazes čoveku koji pored srpskog, obaveznog engleskog govori italijanski, španski, a ne bi me čudilo da su na spisku još francuski i nemački da se obrazuje u širem smislu :D
Wow, što ja bre volim ove kafanske anstajne, tesle i kopernike.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Od detinjstva nisam nosio Asiks (neko vreme su bile jako popularne), pa o udobnosti ne mogu. Ove plave izgledaju vrhunski.

O RUCK

pre 5 godina

Novace mani se filozofiranja igraj tenis u tome si zaista najbolji. Sve ostalo sto bulaznis retko koga zanima!! Kad prestanes da prebacujes lopticu preko mreze IMACES PUNO VREMENA I DA SE OPISMENIS I CAK I DA SE OBRAZUJESU U MALO SIREM SMISLU.

Miskec

pre 5 godina

Sticajem srecnih i poslovnih okolnosti bio sam u USA prosle godine, Miami. U jednom trznom centru sam naisao na Asiks robnu kucu, posto amaterski trcim trazio sam model koji mi odgovara. U razgovoru sa prodavcem rekao sam mu odakle sam i da volim trcanje, odveo me je u prostoriju u kojoj je stajala elektronska kutija dubine do iznad clanka noge, na njegov zahtev stavio sam prvo desno pa levo stopalo u kutiju, skenirao mi je oba stopala, na kompu sam video patike koje tacno odgovaraju meni, rekao mi je da sednem i da ih obojim kako mi odgovaraju. Za dva dana sam imao patike po istoj ceni kao da sam odabrao vec gotove, plus poklon aditiv za odrzavanje. U Najku i Adidasu nisam imao takav tretman. Naravno da ove koristim samo u teretani i na Bg maratonu. Ne samo zbog tretmana, vec je to zaista vrhunska marka sportske obuce.

Zikson

pre 5 godina

Jbt, sva energija svemira skoncentrisana u djonovima Noletovih patika. Steta, nista od energije nije ostalo da se smesti i u reket pa da vidimo neki krsteni forhend ili bekhend. Ovako moramo da gledamo prebacivanje od sada pa do vecnosti. Jedini spas je ako je Nole, sto rece jedan komentator, otisao na novi nivo duhovnosti, pa opaljuje vinere iskljucivo snagom svog uma. Ono, Nole lebdi u vazduhu iznad terene i svojim telekinetickim mocima diktira poene, osvaja gemove i setove. (E moj Pepe, Pepe, dobro si ga opravio.)

mrgud

pre 5 godina

Ne znam da li je tuznije sto neki trabunjaju o satanizmu, ili drugi o visem nivou svesti. Srecom, ima i pismenijih komentatora, kao sto su egocid i understatement, koji odlicno prepoznaju filozofiju za poneti poluobrazovane rialiti persone.

Hejter

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26)

Operi ih.

stranac

pre 5 godina

Nasli se Srbi, strucnjaci za sve nauke, da pljuckaju po patikama. Kad smo vec kod patika i Asica - u zgradi u kojoj stanujem nalazi se prodavnica specijalizovana za one sto ujutru trckaju po parkovima. Tu se prodaju one uske helanke sto ih zene nose kada trce, trenerke, lampice za noge, flasice za vodu ... i naravno - profesionalne patike za trcanje. 90% modela koji se tu prodaju su bas Asics. Slede Mizuno, Diadora i svega mozda 2-3 modela Nike i Adidas. Pametnom dosta.

Zile

pre 5 godina

@auh!! Hvala brate. Ono, bas si mi pomogao iako mi je slicna ideja padala na pamet. Ne znam samo da li da skinem carape sa nogu ili da ih perem integralno. Sta predlazes?

xp

pre 5 godina

reiki je satanisticki simbol
(Rambo, 16. januar 2019 05:55)

neznanje je najteža bolest

Niti je reiki satanisticki simbol, niti je sva energija sveta koncentrisana u njegovim patikama. Energija je prosto i jednostavnost kapacitet za rad i to moze da bude u raznim formama. Tacka. ako Djokovicu pomaze taj placebo, to ubedjenje da je on centar svemira,super, nije bitno sta ti se desava vec sta mslis da ti se desava, ali to je cisto praznoverje( isto kao i ove ovde dominantno verovanje da je neki lik ustao iz mrtvih i da ga je majka rodila bez seksualnog odnosa. Djokovic ima pravo da veruje u sta god hoce ali nema pravo na cinjenice. KAd bude otisao u zasluzenu penziju kao najbolji teniser svih vremena neka kupi polovnu knjigu fizike za prvi srednje pa nek krene da uziva, uceci o lepotama sveta kakav jeste.

Kukatilo

pre 5 godina

Koji hejt u komentarima, neverovatno... Ljudi moji, usmerite tu silnu negativnu energiju ka nekome drugom (khm Vucic khm khm), a ne ka coveku koji je jedan od najboljih ambasadora ove zemlje.
(Bojan, 16. januar 2019 08:58)

Taj tvoj ambasador i njegova familija su najveci protagonisti tog kog pominjes (khm khm khm).

Kukatilo

pre 5 godina

Kad god mi neko pomene energiju, pozitivnu, negativnu, moju, tvoju, mase, univerzuma... znam da pricam sa nekim ko nije mnogo obrazovan ili mi prodaje neku pricu
(understatement, 16. januar 2019 08:17)

Ovo treba uramiti i okaciti na zid.

auh!!

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26)

Nabavi nesto protiv gljivica, nije to do patika. A carape mozes i da operes, deterdzentom po izboru.

anica

pre 5 godina

Lepo skinete carape pa ih operete a jok ne prezuvate po par dana, pa se xudite sto smrde noge, jos sad zima leleeee, ne mora da se peru...prelepe su Nole.

Dakle

pre 5 godina

ove patike izgledaju top, inache pricao sam sa ljudima koji se zaista razumeju u sportsku obucu, asiqs patike su verovatno najkvalitetnije patike na trzistu, nemaju prodju kao sminkerske Nike i Adidas ali za trcanje, tenis, odbojku, rukomet i u svim ostalim sportovima na kojima su bazirani prave neuporedivo kvalitetniju i zdraviju patiku za nogu, njihova cena je stoga opravdana!

Mr. Bojangles

pre 5 godina

@Djoksa, 16. januar 2019 07:02

Tada nije nosio Asics, već onu nemačku 'tiku čije ime isto počinje na A, a u nastavku je didas.

mufljuz

pre 5 godina

"Jedan od druga dva simbola nalazi se ispod leve patike i u pitanju je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma koncentrisana... "
Joooj, opet je poceo sa onim Pepe le Tvor prese.......a! Nista od AO.

understatement

pre 5 godina

Kad god mi neko pomene energiju, pozitivnu, negativnu, moju, tvoju, mase, univerzuma... znam da pricam sa nekim ko nije mnogo obrazovan ili mi prodaje neku pricu

dzigi

pre 5 godina

Ne nego će da stavi pravoslavni krst. Otišao je Nole u duhovno-religioznom smislu na viši nivo, ko ne može to da poštuje, neka bar ne komentariše.

Bojan

pre 5 godina

Koji hejt u komentarima, neverovatno... Ljudi moji, usmerite tu silnu negativnu energiju ka nekome drugom (khm Vucic khm khm), a ne ka coveku koji je jedan od najboljih ambasadora ove zemlje.

VUK

pre 5 godina

@Djoksa ....ono kad veze s vezom nemaš a voliš da ....Idi kupi sebi "jeftin" model Asics patika i probaj ih malo !! I Novak je primenio patike pre godinu dana. Nije u modi slanina , pa malo po patikama.

RaleCar

pre 5 godina

Pepe Imaz, Reiki simboli... Eeee moj Srbine, nema sreće u tim sektama, a nedvojbeno jesu sekte! Umesto da su mu braća i supruga najveća podrška, oni ga uvukoše u đavolju rabotu. Tužno... beskrajno tužno.

trta

pre 5 godina

"reiki je satanisticki simbol
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rambo, 16. januar 2019 05:55) "

Reiki je metoda tradicionalne medicine, koja je legalizovana i odobrena podzakonskim aktom koji je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije 2008. godine.
Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo je Reiki metodu u metode rehabilitacije (za unapređenje zdravlja).

Tradicionalna medicina u Srbiji regulisana je Zakonom o zdravstvenoj zaštiti (“Službeni glasnik RS”, br. 107/05) i Pravilnikom o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (“Službeni glasnik RS”, br. 119/07).

Zile

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.

Djoksa

pre 5 godina

ASICS ga je koštao već jednog GS. Kad je igrao protiv Vavrinke u finalu USO, mislim 2016 godine. Imao je takve žuljeve da bi sigurno predao da nije bilo u pitanju finale GS. Nadam se da se ova jeftina marka malo ispružila kad su pravili patike za Novaka i što se tiče konstrukcije i kvaliteta izrade. Ipak je Novak najpoznatiji maneken njihove marke.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ljudi, nemate pojma! A kad pametan čovek nema pojma o nečemu radi dve stvari. Prva, ćuti i ne priča o stvarima o kojima nema pojma jer bi onda ispao glup i smešan. Druga, obavesti se o stvarima koje ne zna kod pouzdanih izvora, pa tek onda formira mišljenje o tome i govori o tome. Po komentarima ovde, rekao bih, nema mnogo pametnih.

Kosta

pre 5 godina

Alo šminkeri, ASICS su fantastično udobne i izdržljive patike koje kao prof. fv. godinama koristim lično (rocket, gel tactic) svakodnevno na časovima. Moja deca koriste duboke (gel task) za košarku i odbojku i neuništive su za razliku od šminkerskih marki a nozi daju stabilnu potporu pri odrazu i doskoku bez klizanja!!

auh!!

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26)

Nabavi nesto protiv gljivica, nije to do patika. A carape mozes i da operes, deterdzentom po izboru.

Bojan

pre 5 godina

Koji hejt u komentarima, neverovatno... Ljudi moji, usmerite tu silnu negativnu energiju ka nekome drugom (khm Vucic khm khm), a ne ka coveku koji je jedan od najboljih ambasadora ove zemlje.

Hejter

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26)

Operi ih.

Kosta

pre 5 godina

Alo šminkeri, ASICS su fantastično udobne i izdržljive patike koje kao prof. fv. godinama koristim lično (rocket, gel tactic) svakodnevno na časovima. Moja deca koriste duboke (gel task) za košarku i odbojku i neuništive su za razliku od šminkerskih marki a nozi daju stabilnu potporu pri odrazu i doskoku bez klizanja!!

Miskec

pre 5 godina

Sticajem srecnih i poslovnih okolnosti bio sam u USA prosle godine, Miami. U jednom trznom centru sam naisao na Asiks robnu kucu, posto amaterski trcim trazio sam model koji mi odgovara. U razgovoru sa prodavcem rekao sam mu odakle sam i da volim trcanje, odveo me je u prostoriju u kojoj je stajala elektronska kutija dubine do iznad clanka noge, na njegov zahtev stavio sam prvo desno pa levo stopalo u kutiju, skenirao mi je oba stopala, na kompu sam video patike koje tacno odgovaraju meni, rekao mi je da sednem i da ih obojim kako mi odgovaraju. Za dva dana sam imao patike po istoj ceni kao da sam odabrao vec gotove, plus poklon aditiv za odrzavanje. U Najku i Adidasu nisam imao takav tretman. Naravno da ove koristim samo u teretani i na Bg maratonu. Ne samo zbog tretmana, vec je to zaista vrhunska marka sportske obuce.

trta

pre 5 godina

"reiki je satanisticki simbol
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rambo, 16. januar 2019 05:55) "

Reiki je metoda tradicionalne medicine, koja je legalizovana i odobrena podzakonskim aktom koji je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije 2008. godine.
Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo je Reiki metodu u metode rehabilitacije (za unapređenje zdravlja).

Tradicionalna medicina u Srbiji regulisana je Zakonom o zdravstvenoj zaštiti (“Službeni glasnik RS”, br. 107/05) i Pravilnikom o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (“Službeni glasnik RS”, br. 119/07).

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ljudi, nemate pojma! A kad pametan čovek nema pojma o nečemu radi dve stvari. Prva, ćuti i ne priča o stvarima o kojima nema pojma jer bi onda ispao glup i smešan. Druga, obavesti se o stvarima koje ne zna kod pouzdanih izvora, pa tek onda formira mišljenje o tome i govori o tome. Po komentarima ovde, rekao bih, nema mnogo pametnih.

understatement

pre 5 godina

Kad god mi neko pomene energiju, pozitivnu, negativnu, moju, tvoju, mase, univerzuma... znam da pricam sa nekim ko nije mnogo obrazovan ili mi prodaje neku pricu

Dakle

pre 5 godina

ove patike izgledaju top, inache pricao sam sa ljudima koji se zaista razumeju u sportsku obucu, asiqs patike su verovatno najkvalitetnije patike na trzistu, nemaju prodju kao sminkerske Nike i Adidas ali za trcanje, tenis, odbojku, rukomet i u svim ostalim sportovima na kojima su bazirani prave neuporedivo kvalitetniju i zdraviju patiku za nogu, njihova cena je stoga opravdana!

Kukatilo

pre 5 godina

Kad god mi neko pomene energiju, pozitivnu, negativnu, moju, tvoju, mase, univerzuma... znam da pricam sa nekim ko nije mnogo obrazovan ili mi prodaje neku pricu
(understatement, 16. januar 2019 08:17)

Ovo treba uramiti i okaciti na zid.

dzigi

pre 5 godina

Ne nego će da stavi pravoslavni krst. Otišao je Nole u duhovno-religioznom smislu na viši nivo, ko ne može to da poštuje, neka bar ne komentariše.

stranac

pre 5 godina

Nasli se Srbi, strucnjaci za sve nauke, da pljuckaju po patikama. Kad smo vec kod patika i Asica - u zgradi u kojoj stanujem nalazi se prodavnica specijalizovana za one sto ujutru trckaju po parkovima. Tu se prodaju one uske helanke sto ih zene nose kada trce, trenerke, lampice za noge, flasice za vodu ... i naravno - profesionalne patike za trcanje. 90% modela koji se tu prodaju su bas Asics. Slede Mizuno, Diadora i svega mozda 2-3 modela Nike i Adidas. Pametnom dosta.

VUK

pre 5 godina

@Djoksa ....ono kad veze s vezom nemaš a voliš da ....Idi kupi sebi "jeftin" model Asics patika i probaj ih malo !! I Novak je primenio patike pre godinu dana. Nije u modi slanina , pa malo po patikama.

xp

pre 5 godina

reiki je satanisticki simbol
(Rambo, 16. januar 2019 05:55)

neznanje je najteža bolest

Niti je reiki satanisticki simbol, niti je sva energija sveta koncentrisana u njegovim patikama. Energija je prosto i jednostavnost kapacitet za rad i to moze da bude u raznim formama. Tacka. ako Djokovicu pomaze taj placebo, to ubedjenje da je on centar svemira,super, nije bitno sta ti se desava vec sta mslis da ti se desava, ali to je cisto praznoverje( isto kao i ove ovde dominantno verovanje da je neki lik ustao iz mrtvih i da ga je majka rodila bez seksualnog odnosa. Djokovic ima pravo da veruje u sta god hoce ali nema pravo na cinjenice. KAd bude otisao u zasluzenu penziju kao najbolji teniser svih vremena neka kupi polovnu knjigu fizike za prvi srednje pa nek krene da uziva, uceci o lepotama sveta kakav jeste.

mufljuz

pre 5 godina

"Jedan od druga dva simbola nalazi se ispod leve patike i u pitanju je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma koncentrisana... "
Joooj, opet je poceo sa onim Pepe le Tvor prese.......a! Nista od AO.

Djoksa

pre 5 godina

ASICS ga je koštao već jednog GS. Kad je igrao protiv Vavrinke u finalu USO, mislim 2016 godine. Imao je takve žuljeve da bi sigurno predao da nije bilo u pitanju finale GS. Nadam se da se ova jeftina marka malo ispružila kad su pravili patike za Novaka i što se tiče konstrukcije i kvaliteta izrade. Ipak je Novak najpoznatiji maneken njihove marke.

Mr. Bojangles

pre 5 godina

@Djoksa, 16. januar 2019 07:02

Tada nije nosio Asics, već onu nemačku 'tiku čije ime isto počinje na A, a u nastavku je didas.

Zikson

pre 5 godina

Jbt, sva energija svemira skoncentrisana u djonovima Noletovih patika. Steta, nista od energije nije ostalo da se smesti i u reket pa da vidimo neki krsteni forhend ili bekhend. Ovako moramo da gledamo prebacivanje od sada pa do vecnosti. Jedini spas je ako je Nole, sto rece jedan komentator, otisao na novi nivo duhovnosti, pa opaljuje vinere iskljucivo snagom svog uma. Ono, Nole lebdi u vazduhu iznad terene i svojim telekinetickim mocima diktira poene, osvaja gemove i setove. (E moj Pepe, Pepe, dobro si ga opravio.)

RaleCar

pre 5 godina

Pepe Imaz, Reiki simboli... Eeee moj Srbine, nema sreće u tim sektama, a nedvojbeno jesu sekte! Umesto da su mu braća i supruga najveća podrška, oni ga uvukoše u đavolju rabotu. Tužno... beskrajno tužno.

Kukatilo

pre 5 godina

Koji hejt u komentarima, neverovatno... Ljudi moji, usmerite tu silnu negativnu energiju ka nekome drugom (khm Vucic khm khm), a ne ka coveku koji je jedan od najboljih ambasadora ove zemlje.
(Bojan, 16. januar 2019 08:58)

Taj tvoj ambasador i njegova familija su najveci protagonisti tog kog pominjes (khm khm khm).

anica

pre 5 godina

Lepo skinete carape pa ih operete a jok ne prezuvate po par dana, pa se xudite sto smrde noge, jos sad zima leleeee, ne mora da se peru...prelepe su Nole.

mrgud

pre 5 godina

Ne znam da li je tuznije sto neki trabunjaju o satanizmu, ili drugi o visem nivou svesti. Srecom, ima i pismenijih komentatora, kao sto su egocid i understatement, koji odlicno prepoznaju filozofiju za poneti poluobrazovane rialiti persone.

O RUCK

pre 5 godina

Novace mani se filozofiranja igraj tenis u tome si zaista najbolji. Sve ostalo sto bulaznis retko koga zanima!! Kad prestanes da prebacujes lopticu preko mreze IMACES PUNO VREMENA I DA SE OPISMENIS I CAK I DA SE OBRAZUJESU U MALO SIREM SMISLU.

olo

pre 5 godina

@ o ruck

Hahaha kazes čoveku koji pored srpskog, obaveznog engleskog govori italijanski, španski, a ne bi me čudilo da su na spisku još francuski i nemački da se obrazuje u širem smislu :D
Wow, što ja bre volim ove kafanske anstajne, tesle i kopernike.

Zile

pre 5 godina

@auh!! Hvala brate. Ono, bas si mi pomogao iako mi je slicna ideja padala na pamet. Ne znam samo da li da skinem carape sa nogu ili da ih perem integralno. Sta predlazes?

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Od detinjstva nisam nosio Asiks (neko vreme su bile jako popularne), pa o udobnosti ne mogu. Ove plave izgledaju vrhunski.

Lesa

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019)
Zile, isiti problem i kod mene ali to nema veze sa markom. I kod mene su u pitanju ASICS ali je problem Goretex. Goretex u kombinaciji sa odredjenim tipom carapa napravi haos. Nikada u zivotu mi se noge nisu osecale, cak ni posle sati i sati basketa ili nekog drugog sporta, ma koliko noge bile uparene. Prosle godine smo bili na izletu za Prvi maj, i ja reko za svaki slucaj ako ljuljne kisa da obujem njih... taj smrad kada smo dosli kuci, kada sam ih izuo, dobro se nisam onesvestio. Prave ove neke nove smese za carape od nekakvih "Bio" sugavih materijala, to u kombinaciji sa Goretexom je smrt koliko smrdi. Posle pranja patika u masini da ubijem zaostali smrad jer nije uspevalo ni sa sodom, ni sa suncanjem, ni sa cim, stanje se popravilo, nestao je. A kasnije noseci drugaciji tip carapa, smrada nije bilo, mada kazu da ne idu pamucne carape sa Goretexom, a meni su bas sve pamucne osim tih novih "Bio" (a navodno su i one po deklaraciji isto pamucne). Nemam sinteticke carape pa ne mogu da kazem za njih ali kazu da su one najbolje uz Goretex. E sad Goretex nije pozeljan za nositi kada je preko +10 stepeni, sto ja tada nisam znao (bilo je preko +20) ali mnogi danas svasta nose u raznim prilikama posto ne kupuju obucu za sve vremenske uslove ili su prosto naucili da nose jedan par patika dok traje.

Zile

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.

O RUCK

pre 5 godina

@ Mikec A Vi gospodine mislite da je njegov LOS engleski, i pocetnicki francuski i italijanski pokazatelj obrazovanosti???? Za Vas verovatno jeste, ali za ljude koji te jezike govore vrhunski (mozda i ja !!) SVAKAKO NIJE. Obrazovanje je puno sira tema, sto VI ne razumete. A sto se mene tice ja mu zaista ni na cemu ne zavidim a jos manje sam zlurad. Uostalom ja sam veliki njegov navijac zbog sjajnog tenisa koji igra. I nista vise!!!

Miskec

pre 5 godina

O RUCK coveku koji govori nekoliko svetskih jezika ti ces da pricas o obrazovanju, posebno o pismenosti, daleko si ti od nekog pismenog posle onakvog teksta. Sokantno je sta pojedinci zbog svog bolesnog ega i patoloske ljubomore sebi dozvoljavaju!

Goran

pre 5 godina

"Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26) "

Peri noge češće :) Šalu na stranu ... nije to jednostavna stvar i nije isključivo do patika ili isključivo do čarapa. Nisu sve patike za svaku vrstu čarapa ... evo, kolega u komentarima je pomenuo Goretex ... ja sa obućom i odećom koja ima Goretex sloj nikada nisam imao nikakvih problema te vrste, verovatno nisam nikad pravio te ubitačne kombinacije koje je on pomenuo.
Što se Novakovih patika tiče - lepo izgledaju, kao i dosta drugih Asics modela. Za trčanje imaju odličan izbor, čak i za poseban "gaz" ... ja sam progledao sa Asics Gel Cayano modelom, koji je odličan za pronatore.

Ђенерал

pre 5 godina

Какав реики бре, само црвен конац и саливање страве.
Идемо Ноле шампионе, воле те твоји прави навијачи и кад губиш и кад лудиш.

789

pre 5 godina

Ove patike najlepše trenutno u svetu tenisa? Najkvalitetnije? Ma dajte, kada Novak gubi uvek bude makar par komentara o "jeftinoj" sportskoj opremi jer od adidasa nije imao normalnog sponzora. MOJE mišljenje je da Novak ima najružniju odeću i obuću od tenisera u vrhu a da Nadal uvek ima najlepše odevne kombinacije iako uopšte nisam fan Nikea.

šetač

pre 5 godina

Gel Resolution je odlična patika. Nisam ljubutlj jer su mi ružnjikave ali to je stvar ukusa. Verujem da su napravili Noletu patike po meri jer je to odličan marketinški potez i verujem da će se svima isplatiti. Ja ih neću kupiti jer su meni preskupe, 130€ mnogo je to.

Пеко Живковић

pre 5 godina

"Jedan od druga dva simbola nalazi se ispod leve patike i u pitanju je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma koncentrisana... "
Joooj, opet je poceo sa onim Pepe le Tvor prese.......a! Nista od AO.
(mufljuz, 16. januar 2019 08:10)

Ниси ти муфљуз, погодио си. Сигурно неће бити ништа од АО!

zurich

pre 5 godina

Prije 20 godina sam uzeo asics patike, sive platnene tajgerice s normalnim ravnim dzonom, ne onim tankim i crvenim sarama. Sjecam se da sam ih biber platio, ali u zivotu nisam imao bolje patike. Trajale su mi godinama, a doslovno nepoderive. Iako su bile platnene, nakon par godina jedino mi se izlizao dzon, ostalo nista. A u njima sam przio i basket i nogomet jer su mi bile ko salivene, a i van sam mogao jer su pristajale uz sve. Kad sam nakon par mj shvatio kakvo sam blago od patika nasao, htio sam si uzet jos 2,3 para, ali nisam ih vise mogao naci nigdje jer su rekli da se ta vrsta prestala proizvodit, a kao reklama stavili samo odredjeni broj u prodaju. Zbog njih sam ostao vjeran asicsu i kupio sam od tad sigurno jos 7,8 pari, al ni blizu onima.

o kojoj fizici govorite

pre 5 godina

KAd bude otisao u zasluzenu penziju kao najbolji teniser svih vremena neka kupi polovnu knjigu fizike za prvi srednje pa nek krene da uziva, uceci o lepotama sveta kakav jeste.
(xp, 16. januar 2019 10:30

Vas problem, i vecine onih koji negiraju religiju i ostale "nedodirljive pojave" jeste upravo to sto se bavite fizikom iz srednje skole. Kvantna fizika je promenila pogled na svet dokazujuci da elektroni u jednom trenutku imaju samo ili talasnu ili materijalnu prirodu, a talas je nesto sto je blize energetskom i nematerijalnom posmatranju sveta nego materijalnom. Ja vama i drugim religioznim skepticima (a samim tim i filozofskim zato sto iza filozofije ne postoje materijalni dokazi) za pocetak preporucujem knjigu Aleksandra Zecevica "Istina lepote i granice znanja" koji predaje kvantnu fiziku zajedno sa religijom u SAD. Knjiga je prevedena na srpski, a ako necete da citate njega mozete naci dosta americkih fizicara i astrofizicara koji razmisljaju u slicnom smeru.
Sve sto sam rekao nema direktno veze sa Raiku simbolom o kome malo znam, moj komentar je vise upucen vasoj generalizaciji po pitanju fizike i vere.

iskreno

pre 5 godina

Zar se nekom ova Nadalova oprema može nekome dopadati .Ona je ružna da ružnija ne moće biti.Zapravo, između njegove i Novakove opreme vodi se mrtva trka koja je ružnija.

iskreno

pre 5 godina

Zar se nekom ova Nadalova oprema može nekome dopadati .Ona je ružna da ružnija ne moće biti.Zapravo, između njegove i Novakove opreme vodi se mrtva trka koja je ružnija.

Ode jezik u tri

pre 5 godina

@Šetač
"Gel Resolution je odlična patika", misliš na jednu, a kakva je druga? Ti jedan od onih koji kupuju šljivu, jabuku, mandarinu... "Poskupela malina", ajde!

Djoksa

pre 5 godina

ASICS ga je koštao već jednog GS. Kad je igrao protiv Vavrinke u finalu USO, mislim 2016 godine. Imao je takve žuljeve da bi sigurno predao da nije bilo u pitanju finale GS. Nadam se da se ova jeftina marka malo ispružila kad su pravili patike za Novaka i što se tiče konstrukcije i kvaliteta izrade. Ipak je Novak najpoznatiji maneken njihove marke.

RaleCar

pre 5 godina

Pepe Imaz, Reiki simboli... Eeee moj Srbine, nema sreće u tim sektama, a nedvojbeno jesu sekte! Umesto da su mu braća i supruga najveća podrška, oni ga uvukoše u đavolju rabotu. Tužno... beskrajno tužno.

dzigi

pre 5 godina

Ne nego će da stavi pravoslavni krst. Otišao je Nole u duhovno-religioznom smislu na viši nivo, ko ne može to da poštuje, neka bar ne komentariše.

Zile

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.

understatement

pre 5 godina

Kad god mi neko pomene energiju, pozitivnu, negativnu, moju, tvoju, mase, univerzuma... znam da pricam sa nekim ko nije mnogo obrazovan ili mi prodaje neku pricu

O RUCK

pre 5 godina

Novace mani se filozofiranja igraj tenis u tome si zaista najbolji. Sve ostalo sto bulaznis retko koga zanima!! Kad prestanes da prebacujes lopticu preko mreze IMACES PUNO VREMENA I DA SE OPISMENIS I CAK I DA SE OBRAZUJESU U MALO SIREM SMISLU.

mufljuz

pre 5 godina

"Jedan od druga dva simbola nalazi se ispod leve patike i u pitanju je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma koncentrisana... "
Joooj, opet je poceo sa onim Pepe le Tvor prese.......a! Nista od AO.

Kukatilo

pre 5 godina

Koji hejt u komentarima, neverovatno... Ljudi moji, usmerite tu silnu negativnu energiju ka nekome drugom (khm Vucic khm khm), a ne ka coveku koji je jedan od najboljih ambasadora ove zemlje.
(Bojan, 16. januar 2019 08:58)

Taj tvoj ambasador i njegova familija su najveci protagonisti tog kog pominjes (khm khm khm).

Zikson

pre 5 godina

Jbt, sva energija svemira skoncentrisana u djonovima Noletovih patika. Steta, nista od energije nije ostalo da se smesti i u reket pa da vidimo neki krsteni forhend ili bekhend. Ovako moramo da gledamo prebacivanje od sada pa do vecnosti. Jedini spas je ako je Nole, sto rece jedan komentator, otisao na novi nivo duhovnosti, pa opaljuje vinere iskljucivo snagom svog uma. Ono, Nole lebdi u vazduhu iznad terene i svojim telekinetickim mocima diktira poene, osvaja gemove i setove. (E moj Pepe, Pepe, dobro si ga opravio.)

Bojan

pre 5 godina

Koji hejt u komentarima, neverovatno... Ljudi moji, usmerite tu silnu negativnu energiju ka nekome drugom (khm Vucic khm khm), a ne ka coveku koji je jedan od najboljih ambasadora ove zemlje.

xp

pre 5 godina

reiki je satanisticki simbol
(Rambo, 16. januar 2019 05:55)

neznanje je najteža bolest

Niti je reiki satanisticki simbol, niti je sva energija sveta koncentrisana u njegovim patikama. Energija je prosto i jednostavnost kapacitet za rad i to moze da bude u raznim formama. Tacka. ako Djokovicu pomaze taj placebo, to ubedjenje da je on centar svemira,super, nije bitno sta ti se desava vec sta mslis da ti se desava, ali to je cisto praznoverje( isto kao i ove ovde dominantno verovanje da je neki lik ustao iz mrtvih i da ga je majka rodila bez seksualnog odnosa. Djokovic ima pravo da veruje u sta god hoce ali nema pravo na cinjenice. KAd bude otisao u zasluzenu penziju kao najbolji teniser svih vremena neka kupi polovnu knjigu fizike za prvi srednje pa nek krene da uziva, uceci o lepotama sveta kakav jeste.

trta

pre 5 godina

"reiki je satanisticki simbol
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rambo, 16. januar 2019 05:55) "

Reiki je metoda tradicionalne medicine, koja je legalizovana i odobrena podzakonskim aktom koji je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije 2008. godine.
Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo je Reiki metodu u metode rehabilitacije (za unapređenje zdravlja).

Tradicionalna medicina u Srbiji regulisana je Zakonom o zdravstvenoj zaštiti (“Službeni glasnik RS”, br. 107/05) i Pravilnikom o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (“Službeni glasnik RS”, br. 119/07).

789

pre 5 godina

Ove patike najlepše trenutno u svetu tenisa? Najkvalitetnije? Ma dajte, kada Novak gubi uvek bude makar par komentara o "jeftinoj" sportskoj opremi jer od adidasa nije imao normalnog sponzora. MOJE mišljenje je da Novak ima najružniju odeću i obuću od tenisera u vrhu a da Nadal uvek ima najlepše odevne kombinacije iako uopšte nisam fan Nikea.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ljudi, nemate pojma! A kad pametan čovek nema pojma o nečemu radi dve stvari. Prva, ćuti i ne priča o stvarima o kojima nema pojma jer bi onda ispao glup i smešan. Druga, obavesti se o stvarima koje ne zna kod pouzdanih izvora, pa tek onda formira mišljenje o tome i govori o tome. Po komentarima ovde, rekao bih, nema mnogo pametnih.

iskreno

pre 5 godina

Zar se nekom ova Nadalova oprema može nekome dopadati .Ona je ružna da ružnija ne moće biti.Zapravo, između njegove i Novakove opreme vodi se mrtva trka koja je ružnija.

Kukatilo

pre 5 godina

Kad god mi neko pomene energiju, pozitivnu, negativnu, moju, tvoju, mase, univerzuma... znam da pricam sa nekim ko nije mnogo obrazovan ili mi prodaje neku pricu
(understatement, 16. januar 2019 08:17)

Ovo treba uramiti i okaciti na zid.

mrgud

pre 5 godina

Ne znam da li je tuznije sto neki trabunjaju o satanizmu, ili drugi o visem nivou svesti. Srecom, ima i pismenijih komentatora, kao sto su egocid i understatement, koji odlicno prepoznaju filozofiju za poneti poluobrazovane rialiti persone.

o kojoj fizici govorite

pre 5 godina

KAd bude otisao u zasluzenu penziju kao najbolji teniser svih vremena neka kupi polovnu knjigu fizike za prvi srednje pa nek krene da uziva, uceci o lepotama sveta kakav jeste.
(xp, 16. januar 2019 10:30

Vas problem, i vecine onih koji negiraju religiju i ostale "nedodirljive pojave" jeste upravo to sto se bavite fizikom iz srednje skole. Kvantna fizika je promenila pogled na svet dokazujuci da elektroni u jednom trenutku imaju samo ili talasnu ili materijalnu prirodu, a talas je nesto sto je blize energetskom i nematerijalnom posmatranju sveta nego materijalnom. Ja vama i drugim religioznim skepticima (a samim tim i filozofskim zato sto iza filozofije ne postoje materijalni dokazi) za pocetak preporucujem knjigu Aleksandra Zecevica "Istina lepote i granice znanja" koji predaje kvantnu fiziku zajedno sa religijom u SAD. Knjiga je prevedena na srpski, a ako necete da citate njega mozete naci dosta americkih fizicara i astrofizicara koji razmisljaju u slicnom smeru.
Sve sto sam rekao nema direktno veze sa Raiku simbolom o kome malo znam, moj komentar je vise upucen vasoj generalizaciji po pitanju fizike i vere.

Miskec

pre 5 godina

O RUCK coveku koji govori nekoliko svetskih jezika ti ces da pricas o obrazovanju, posebno o pismenosti, daleko si ti od nekog pismenog posle onakvog teksta. Sokantno je sta pojedinci zbog svog bolesnog ega i patoloske ljubomore sebi dozvoljavaju!

iskreno

pre 5 godina

Zar se nekom ova Nadalova oprema može nekome dopadati .Ona je ružna da ružnija ne moće biti.Zapravo, između njegove i Novakove opreme vodi se mrtva trka koja je ružnija.

olo

pre 5 godina

@ o ruck

Hahaha kazes čoveku koji pored srpskog, obaveznog engleskog govori italijanski, španski, a ne bi me čudilo da su na spisku još francuski i nemački da se obrazuje u širem smislu :D
Wow, što ja bre volim ove kafanske anstajne, tesle i kopernike.

auh!!

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26)

Nabavi nesto protiv gljivica, nije to do patika. A carape mozes i da operes, deterdzentom po izboru.

Hejter

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26)

Operi ih.

Kosta

pre 5 godina

Alo šminkeri, ASICS su fantastično udobne i izdržljive patike koje kao prof. fv. godinama koristim lično (rocket, gel tactic) svakodnevno na časovima. Moja deca koriste duboke (gel task) za košarku i odbojku i neuništive su za razliku od šminkerskih marki a nozi daju stabilnu potporu pri odrazu i doskoku bez klizanja!!

Ode jezik u tri

pre 5 godina

@Šetač
"Gel Resolution je odlična patika", misliš na jednu, a kakva je druga? Ti jedan od onih koji kupuju šljivu, jabuku, mandarinu... "Poskupela malina", ajde!

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Od detinjstva nisam nosio Asiks (neko vreme su bile jako popularne), pa o udobnosti ne mogu. Ove plave izgledaju vrhunski.

Miskec

pre 5 godina

Sticajem srecnih i poslovnih okolnosti bio sam u USA prosle godine, Miami. U jednom trznom centru sam naisao na Asiks robnu kucu, posto amaterski trcim trazio sam model koji mi odgovara. U razgovoru sa prodavcem rekao sam mu odakle sam i da volim trcanje, odveo me je u prostoriju u kojoj je stajala elektronska kutija dubine do iznad clanka noge, na njegov zahtev stavio sam prvo desno pa levo stopalo u kutiju, skenirao mi je oba stopala, na kompu sam video patike koje tacno odgovaraju meni, rekao mi je da sednem i da ih obojim kako mi odgovaraju. Za dva dana sam imao patike po istoj ceni kao da sam odabrao vec gotove, plus poklon aditiv za odrzavanje. U Najku i Adidasu nisam imao takav tretman. Naravno da ove koristim samo u teretani i na Bg maratonu. Ne samo zbog tretmana, vec je to zaista vrhunska marka sportske obuce.

O RUCK

pre 5 godina

@ Mikec A Vi gospodine mislite da je njegov LOS engleski, i pocetnicki francuski i italijanski pokazatelj obrazovanosti???? Za Vas verovatno jeste, ali za ljude koji te jezike govore vrhunski (mozda i ja !!) SVAKAKO NIJE. Obrazovanje je puno sira tema, sto VI ne razumete. A sto se mene tice ja mu zaista ni na cemu ne zavidim a jos manje sam zlurad. Uostalom ja sam veliki njegov navijac zbog sjajnog tenisa koji igra. I nista vise!!!

VUK

pre 5 godina

@Djoksa ....ono kad veze s vezom nemaš a voliš da ....Idi kupi sebi "jeftin" model Asics patika i probaj ih malo !! I Novak je primenio patike pre godinu dana. Nije u modi slanina , pa malo po patikama.

anica

pre 5 godina

Lepo skinete carape pa ih operete a jok ne prezuvate po par dana, pa se xudite sto smrde noge, jos sad zima leleeee, ne mora da se peru...prelepe su Nole.

Zile

pre 5 godina

@auh!! Hvala brate. Ono, bas si mi pomogao iako mi je slicna ideja padala na pamet. Ne znam samo da li da skinem carape sa nogu ili da ih perem integralno. Sta predlazes?

stranac

pre 5 godina

Nasli se Srbi, strucnjaci za sve nauke, da pljuckaju po patikama. Kad smo vec kod patika i Asica - u zgradi u kojoj stanujem nalazi se prodavnica specijalizovana za one sto ujutru trckaju po parkovima. Tu se prodaju one uske helanke sto ih zene nose kada trce, trenerke, lampice za noge, flasice za vodu ... i naravno - profesionalne patike za trcanje. 90% modela koji se tu prodaju su bas Asics. Slede Mizuno, Diadora i svega mozda 2-3 modela Nike i Adidas. Pametnom dosta.

Пеко Живковић

pre 5 godina

"Jedan od druga dva simbola nalazi se ispod leve patike i u pitanju je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma koncentrisana... "
Joooj, opet je poceo sa onim Pepe le Tvor prese.......a! Nista od AO.
(mufljuz, 16. januar 2019 08:10)

Ниси ти муфљуз, погодио си. Сигурно неће бити ништа од АО!

Mr. Bojangles

pre 5 godina

@Djoksa, 16. januar 2019 07:02

Tada nije nosio Asics, već onu nemačku 'tiku čije ime isto počinje na A, a u nastavku je didas.

Ђенерал

pre 5 godina

Какав реики бре, само црвен конац и саливање страве.
Идемо Ноле шампионе, воле те твоји прави навијачи и кад губиш и кад лудиш.

Dakle

pre 5 godina

ove patike izgledaju top, inache pricao sam sa ljudima koji se zaista razumeju u sportsku obucu, asiqs patike su verovatno najkvalitetnije patike na trzistu, nemaju prodju kao sminkerske Nike i Adidas ali za trcanje, tenis, odbojku, rukomet i u svim ostalim sportovima na kojima su bazirani prave neuporedivo kvalitetniju i zdraviju patiku za nogu, njihova cena je stoga opravdana!

Lesa

pre 5 godina

Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019)
Zile, isiti problem i kod mene ali to nema veze sa markom. I kod mene su u pitanju ASICS ali je problem Goretex. Goretex u kombinaciji sa odredjenim tipom carapa napravi haos. Nikada u zivotu mi se noge nisu osecale, cak ni posle sati i sati basketa ili nekog drugog sporta, ma koliko noge bile uparene. Prosle godine smo bili na izletu za Prvi maj, i ja reko za svaki slucaj ako ljuljne kisa da obujem njih... taj smrad kada smo dosli kuci, kada sam ih izuo, dobro se nisam onesvestio. Prave ove neke nove smese za carape od nekakvih "Bio" sugavih materijala, to u kombinaciji sa Goretexom je smrt koliko smrdi. Posle pranja patika u masini da ubijem zaostali smrad jer nije uspevalo ni sa sodom, ni sa suncanjem, ni sa cim, stanje se popravilo, nestao je. A kasnije noseci drugaciji tip carapa, smrada nije bilo, mada kazu da ne idu pamucne carape sa Goretexom, a meni su bas sve pamucne osim tih novih "Bio" (a navodno su i one po deklaraciji isto pamucne). Nemam sinteticke carape pa ne mogu da kazem za njih ali kazu da su one najbolje uz Goretex. E sad Goretex nije pozeljan za nositi kada je preko +10 stepeni, sto ja tada nisam znao (bilo je preko +20) ali mnogi danas svasta nose u raznim prilikama posto ne kupuju obucu za sve vremenske uslove ili su prosto naucili da nose jedan par patika dok traje.

Goran

pre 5 godina

"Kupio sam ASICS patike prosle godine, zajedno sa parom La Costa carapa. Patike su mi najstrasnije usmrdele carape. Ne znam sta da radim sa carapama.
(Zile, 16. januar 2019 07:26) "

Peri noge češće :) Šalu na stranu ... nije to jednostavna stvar i nije isključivo do patika ili isključivo do čarapa. Nisu sve patike za svaku vrstu čarapa ... evo, kolega u komentarima je pomenuo Goretex ... ja sa obućom i odećom koja ima Goretex sloj nikada nisam imao nikakvih problema te vrste, verovatno nisam nikad pravio te ubitačne kombinacije koje je on pomenuo.
Što se Novakovih patika tiče - lepo izgledaju, kao i dosta drugih Asics modela. Za trčanje imaju odličan izbor, čak i za poseban "gaz" ... ja sam progledao sa Asics Gel Cayano modelom, koji je odličan za pronatore.

šetač

pre 5 godina

Gel Resolution je odlična patika. Nisam ljubutlj jer su mi ružnjikave ali to je stvar ukusa. Verujem da su napravili Noletu patike po meri jer je to odličan marketinški potez i verujem da će se svima isplatiti. Ja ih neću kupiti jer su meni preskupe, 130€ mnogo je to.

zurich

pre 5 godina

Prije 20 godina sam uzeo asics patike, sive platnene tajgerice s normalnim ravnim dzonom, ne onim tankim i crvenim sarama. Sjecam se da sam ih biber platio, ali u zivotu nisam imao bolje patike. Trajale su mi godinama, a doslovno nepoderive. Iako su bile platnene, nakon par godina jedino mi se izlizao dzon, ostalo nista. A u njima sam przio i basket i nogomet jer su mi bile ko salivene, a i van sam mogao jer su pristajale uz sve. Kad sam nakon par mj shvatio kakvo sam blago od patika nasao, htio sam si uzet jos 2,3 para, ali nisam ih vise mogao naci nigdje jer su rekli da se ta vrsta prestala proizvodit, a kao reklama stavili samo odredjeni broj u prodaju. Zbog njih sam ostao vjeran asicsu i kupio sam od tad sigurno jos 7,8 pari, al ni blizu onima.