Četvrtak, 10.01.2019.

08:24

Federer: Zbog Đokovića sam evoluirao, bio je nepobediv

Švajcarski teniser Rodžer Federer pričao je o tome kako je Novak Đoković uticao na njegovu karijeru.

Izvor: LN

Federer: Zbog Ðokoviæa sam evoluirao, bio je nepobediv IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Uh

pre 5 godina

Delija
Koji je razlog sto Novak ne ide u penziju? Novak ima 32 godine i on stari, ne samo ostali. Osim toga, smeta ti sto Federer igra odredjene turnire, ne igra sve, smeta ti sto jos uvek igra... Smeta ti zato sto je bolji i pored toga sto stalno pisete kako se jedino H2H racuna... Da nije tako niko ne bi obracao paznju na Federera. Federer zeli da igra, Federera vole da gledaju, Federera vole sponzori.

Djordje NS

pre 5 godina

Biće i 100. titula...prijaviš se za neki turnir 250-ke i pre ili kasnije doći će i ta 100. titula ili osvojiš još jedan Bazel i završiš karijeru. To su ionako turniri na kojima Nole ne učestvuje pa imaš dobre šanse.

Alex

pre 5 godina

Poceli su da eviluiraju i Klizan, Kacanov, Agut...(BODIBOND, 10. januar 2019 17:40)
Oni su bar ozbiljni igraci, eno ga Milman ispao u kvalifikacijama a svi se secamo kako je Rodju ponizio.

NS#1

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.
(Raf, 10. januar 2019 14:51)

Kako, stvarno, covek napise da je rafa-nole pomalo defanzivno, i dobije toliku gomilu pluseva... pa nole igra ubedljivo najofanzivniji tenis kada igra protiv rafe...

Pedja

pre 5 godina

Poceli su da eviluiraju i Klizan, Kacanov, Agut...
(BODIBOND, 10. januar 2019 17:40)

Pise se evoluiraju, nemoj se vise brukati sa komentarima

Delija

pre 5 godina

Djokovic te je naterao i dalje tera da igras ne bi li uspeo nekako da ga sprecis da te stigne po broju GS jer prestao bi ti jos pre 3-4 godine sa tenisom da nema Noleta.

haha

pre 5 godina

@Caw
Novak je poceo da redovno pobedjuje tek kada je Federer usao u tridesete. Cekao je da Federer ostari pa da i on osvoji nesto. Pre toga, bio sporedan igrac koji je gledao u ledja Federeru i Nadalu. Toliko.

lako

pre 5 godina

Nije baš tako rekao. Idemo po stoti trofej na Australijan Openu!
(O.T.A.N., 10. januar 2019 15:00)
Ti sad znas i sta je rekao, Boze sacuvaj.

nolovi

pre 5 godina

@Pako nije ovo srpski/srbski sajt. niti je na ćirilici niti ima prefix .rs. ima .net! niti nacionalna pripadnost daje tebi za pravo da odredjujes ko sme da se kritikuje, a ko ne. da se takvi kao ti pitaju, postojale bi dve sekcije: "domaci sportisti - hvalite", "strani sportisti - pljujte"

Idemo No1eee!!!

pre 5 godina

"Bio" je nepobediv??? Hahahaa~ Rodja nikad da nauci lekciju!!! Steta da uz svu pomoc organizatora, povlastene termine kako bi izbegao vrucinu, stavljanje glavnih konkurenata na 39 stepeni u podne, zatvaranje krova po vedrom nebu u nocnom terminu (samo za rodju) i namestenom zrebu nuduvani crybaby arogant ipak nece doci do finala da vidi kako je to No1e "bio' nepobediv!!!

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Nadal, Novak, Federer - niko od ove trojice ne bi dostigao svoj najbolji nivo da nije bilo druge dvojice. Medjusobno se takmiče i teraju da budu što bolji. Tek kad sva trojica završe karijere može se diskutovati ko je najbolji - i nikad se nećemo svi složiti ko je taj...

Suarez

pre 5 godina

(Pa...., 10. januar 2019 15:12)

Federer star a igra egal svaki mec sa Djokovicem. Kakve bre godine, onako u Parizu sto je odigrao nije nikad ali opet je izgubio od Djokovica. Djokovic je bolji i tu nema nikakve rasprave.

Pa....

pre 5 godina

Caw
A to sto Federer ima vise od 30 godina i 6 godina je stariji, to se ne racuna? Uoatalom kada je Federer bio u najboljim godinama pobedjivao je Novaka. Znam, znam, sada ces mi objasniti kako je Novak bio mlad. Ako je Novak bio mlad tada, sada je Federer star. Cisto da znas Rafa je samo 1 godinu stariji od Novaka.

istina je tamo negde

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

druže brukaš se. pogledaj komentare ispod koji provociraju navijače Federera!

nant

pre 5 godina

Djokovic igra prema protivniku, nije on defanzivac kao Nadal ili Marej, Djokovic zna da napravi 50 vinera a zna i da se prebacuje do sutra, sve zavisi ko je preko puta mreze. Svi dobro znamo kako Novak igra kad uhvati protivnika u masinu.
(Simi, 10. januar 2019 15:00)

Tako je

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Federer ume da postuje protivnike.Ovo je samo izvuceno iz konteksta naravno da Federer ne misli da je Novak nepobediv jer da misli ne bi igrao.Inace Federer pobedjuje na AO.

Djole

pre 5 godina

Naravno da jr evoluirao, to je sasvim normalno. 
Problem je sto je Djokovic i danas nepobediv za Rodjka, cak i vise nego pre par godina!
(antiDebil, 10. januar 2019 14:47)

Novak je više puta indirektno isticao da mu je Federer najveći protivnik u karijeri. Đoković je Nadala slomio 2011. godine onom nestvarnom serijom dobijenih finala.. I sam je rekao da mu je protiv Federera bilo potrebno najviše vremena... I bio je upravu. Kada ga je konačno prestigao? U 36. godini! Onda je sve jasno... Veliko je pitanje kakav bi bio H2H da su veći broj svojih mečeva igrali kada Federer nije prešao 32, 33 godine...

Pako

pre 5 godina

(nolovi koprofazi, 10. januar 2019 15:33)

Ovde se pominje Djokovic u naslovu. I ovo je srpski sajt, na svajcarski forum pa podrzavajte Federera do mile volje.

kraljevina lesoto

pre 5 godina

Zanimljivo da je 2015 izjavio "Novak dobar, ali nisam morao da mu se prilagodjavam".

Drago mi je da je konacno priznao istinu.

Izjavu inace mozete videti na ovom linku:

https://www.b92.net/sport/usopen2015/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=02&nav_id=1034023

King Roger

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King Roger, 10. januar 2019 14:48) 


Liche, zar ti nisi na aparatima sto ti tvoj idol priznaje da je Djokovic bio konstantno bolji od njega i terao ga da se popravi? Zar nisu na aparatima sad svi hejteri koji pricaju o iskljucivo defanzivnoj igri Djokovica? Sta cemo sad?!
(Sabre, 10. januar 2019 15:13)

Ovo sto je Kralj Federer rekao je izvuceno iz konteksta.Naravno da je Nolo bio najbolji 2015 i 2011 ali ja koliko znam najvise ga je pobedjivao Kralj Federer.To sto ne rekao skoro to neato znaci.Da ga je tesko pobediti ali ne i nemoguce.A i on je mislio na to vreme kad je on imao 30 i kusur godina pre svega na 2015 ne bi tako govorio da je bila 2006.

Pa....

pre 5 godina

Suarez
Hahahahaha zavisi koliko si u zivotu pogledao meceva. Svaki koji Novak pobedi je zivotni i vrhunski, bez obzira na protivnika. Svaki koji Novak izgubi, je zato sto Novak nije hteo da igra, povredjen je, ili neki drugi izgovor. Cudno je kako Federer nikad nije igrao odlicno od 2005.-2010. ali je zato od 2011. u vise navrata bio u najboljoj formi, uglavnom kad ga Novak pobedi. Bar ste naucili jednu stvar, Novak ne moze biti najbolji ako ne pobedjuje najbolje, pa ste prestali da pisete kako drugi nemaju pojma, bar kad je vest o Novaku. Otisli ste u drugu krajnost i izbrisali sve dogadjaje pre 2011. Prvo zato sto niste gledali, drugo zato sto Vam to ne odgovara i ne uklapa se u sliku koju zelite.

Kakadu

pre 5 godina

Rodjo daj jedan taj rolex sat :D
(Nole genije, 10. januar 2019 14:52)
Sat na koji se lozi sirotiLJa. Jeste kvalitetan, ali ima mnooogo boljih marki za koje sirotiLJa naravno nije cula. To ti je kao milka medju cokoladama ili mercedes medju automobilima.

Gagi

pre 5 godina

(Kakadu, 10. januar 2019 15:07)

A koju to cokoladu za 100 dinara ces naci a da je bolja od milke realno? I iz sprdnje sam napisao za sat. Ne zam sto se ti lozis...

Zreb

pre 5 godina

Pa za tebe je i dalje nepobediv. 
Uostalom od kada je Novak sazreo tukao te je gde je stigao na svim podlogama,tako da igru za njega nemaš a i očigledno je bolji teniser
(Caw, 10. januar 2019 14:50)
Federer je 6 godina stariji, naravno da se ne moze juriti sa Djokovicem na vrhuncu, a to da nema igru za njega je glupost velika. On nema snage za Djokovica.

spusten plafon

pre 5 godina

I dalje je za tebe nepobediv, a boga mi i za Nadala.. Bitno je da ga vas dvojica vise necete pobediti, u to sam siguran. Za ostale me i ne zanima. Nisu bitni..

Mario

pre 5 godina

Federer star a igra egal svaki mec sa Djokovicem. Kakve bre godine, onako u Parizu sto je odigrao nije nikad ali opet je izgubio od Djokovica. Djokovic je bolji i tu nema nikakve rasprave.
(Suarez, 10. januar 2019 15:24)

Teše se samo a i sami znaju da je Novak za klasu iznad

matori

pre 5 godina

e sad ako pogledate njegove izjave od pre dve godine, tada je pričao da nije morao da se prilagođava Novakovoj igri, nego samo Rafinoj. međutim, on se sa Rafom nije sastajao u dužem vremenskom periodu, a počeo je da popravlja bekhend, promenuo je reket, pokušao SABR, sve da bi doskočio Novaku....pokušao da usvoji i klizanje po betonu....
kontam da je Rodžer u poslednje vreme postao mnogo iskreniji i otvoreniji u izjavama.... lepo je to od njega.

nolovi koprofazi

pre 5 godina

@Pako a zasto si ti trolu dosao na vest o Fedexu? zeljan si uvreda i provokacija: "dzemperko", "ch balerina"? volis to da vidis i da govoris????

O.T.A.N.

pre 5 godina

Kakvo priznanje.
(Magnus, 10. januar 2019 15:34)

A tek ovo priznanje: https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2018&mm=12&dd=30&nav_id=1487713

King Roger

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

Mi nismo botovi.A i mi ne bi bili da ne postoje pravi botovi Nolo botovi.Vi ste ti prvi koji ste iskazivali mrznju prema najboljem sportisti svih vremena i teniseru Kralja Federera.Mi smo zdrav razuma u ovoj zemlji.

Pako

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.

Simi

pre 5 godina

Djokovic igra prema protivniku, nije on defanzivac kao Nadal ili Marej, Djokovic zna da napravi 50 vinera a zna i da se prebacuje do sutra, sve zavisi ko je preko puta mreze. Svi dobro znamo kako Novak igra kad uhvati protivnika u masinu.

Sabre

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King Roger, 10. januar 2019 14:48)


Liche, zar ti nisi na aparatima sto ti tvoj idol priznaje da je Djokovic bio konstantno bolji od njega i terao ga da se popravi? Zar nisu na aparatima sad svi hejteri koji pricaju o iskljucivo defanzivnoj igri Djokovica? Sta cemo sad?!

Harry

pre 5 godina

More odavno bi ti deevoluirao da se Djokovic pre dve godine iz samo njemu poznatih razloga nije odjavio od tenisa. Odjednom mu tenis vise nije bio vazan...bilo mu je vaznije da kvalitetno provodi vreme s porodicom. Da nije bilo tog ludila, koje je u toj familiji izgleda latentno, ne bi ti "evoluirao", i danas imao 20 GS. Zahvali se Novakojoj ludosti za evoluciju.

Zreb

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.
(Raf, 10. januar 2019 14:51)
U svakom bi pobedio Djokovic. Federer bi imao snage za 3 seta, a onda rasturanje.

O.T.A.N.

pre 5 godina

A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

A šta ove persone rade na vestima o Federeru: "Idemo No1eee!!!", "Zreb", "B.O.T.A.N.", "doublen", "Caw", "Zezus"? Šta rade gdine Pako el "dvostruki aršin"?

Raf

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.

King Roger

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer.

B.O.T.A.N.

pre 5 godina

Zaista je evoluirao. Od onako ofanzivnog igrača postao je uplašena kukavica kada igra protiv Novaka. Tada ni ono što inače zna, ne uspeva da uradi.

Caw

pre 5 godina

Pa za tebe je i dalje nepobediv.
Uostalom od kada je Novak sazreo tukao te je gde je stigao na svim podlogama,tako da igru za njega nemaš a i očigledno je bolji teniser

Raf

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Nadal, Novak, Federer - niko od ove trojice ne bi dostigao svoj najbolji nivo da nije bilo druge dvojice. Medjusobno se takmiče i teraju da budu što bolji. Tek kad sva trojica završe karijere može se diskutovati ko je najbolji - i nikad se nećemo svi složiti ko je taj...

Caw

pre 5 godina

Pa za tebe je i dalje nepobediv.
Uostalom od kada je Novak sazreo tukao te je gde je stigao na svim podlogama,tako da igru za njega nemaš a i očigledno je bolji teniser

kraljevina lesoto

pre 5 godina

Zanimljivo da je 2015 izjavio "Novak dobar, ali nisam morao da mu se prilagodjavam".

Drago mi je da je konacno priznao istinu.

Izjavu inace mozete videti na ovom linku:

https://www.b92.net/sport/usopen2015/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=02&nav_id=1034023

Harry

pre 5 godina

More odavno bi ti deevoluirao da se Djokovic pre dve godine iz samo njemu poznatih razloga nije odjavio od tenisa. Odjednom mu tenis vise nije bio vazan...bilo mu je vaznije da kvalitetno provodi vreme s porodicom. Da nije bilo tog ludila, koje je u toj familiji izgleda latentno, ne bi ti "evoluirao", i danas imao 20 GS. Zahvali se Novakojoj ludosti za evoluciju.

Simi

pre 5 godina

Djokovic igra prema protivniku, nije on defanzivac kao Nadal ili Marej, Djokovic zna da napravi 50 vinera a zna i da se prebacuje do sutra, sve zavisi ko je preko puta mreze. Svi dobro znamo kako Novak igra kad uhvati protivnika u masinu.

Pedja

pre 5 godina

Poceli su da eviluiraju i Klizan, Kacanov, Agut...
(BODIBOND, 10. januar 2019 17:40)

Pise se evoluiraju, nemoj se vise brukati sa komentarima

Mario

pre 5 godina

Federer star a igra egal svaki mec sa Djokovicem. Kakve bre godine, onako u Parizu sto je odigrao nije nikad ali opet je izgubio od Djokovica. Djokovic je bolji i tu nema nikakve rasprave.
(Suarez, 10. januar 2019 15:24)

Teše se samo a i sami znaju da je Novak za klasu iznad

Pako

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.

nant

pre 5 godina

Djokovic igra prema protivniku, nije on defanzivac kao Nadal ili Marej, Djokovic zna da napravi 50 vinera a zna i da se prebacuje do sutra, sve zavisi ko je preko puta mreze. Svi dobro znamo kako Novak igra kad uhvati protivnika u masinu.
(Simi, 10. januar 2019 15:00)

Tako je

Sabre

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King Roger, 10. januar 2019 14:48)


Liche, zar ti nisi na aparatima sto ti tvoj idol priznaje da je Djokovic bio konstantno bolji od njega i terao ga da se popravi? Zar nisu na aparatima sad svi hejteri koji pricaju o iskljucivo defanzivnoj igri Djokovica? Sta cemo sad?!

B.O.T.A.N.

pre 5 godina

Zaista je evoluirao. Od onako ofanzivnog igrača postao je uplašena kukavica kada igra protiv Novaka. Tada ni ono što inače zna, ne uspeva da uradi.

matori

pre 5 godina

e sad ako pogledate njegove izjave od pre dve godine, tada je pričao da nije morao da se prilagođava Novakovoj igri, nego samo Rafinoj. međutim, on se sa Rafom nije sastajao u dužem vremenskom periodu, a počeo je da popravlja bekhend, promenuo je reket, pokušao SABR, sve da bi doskočio Novaku....pokušao da usvoji i klizanje po betonu....
kontam da je Rodžer u poslednje vreme postao mnogo iskreniji i otvoreniji u izjavama.... lepo je to od njega.

King Roger

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer.

lako

pre 5 godina

Nije baš tako rekao. Idemo po stoti trofej na Australijan Openu!
(O.T.A.N., 10. januar 2019 15:00)
Ti sad znas i sta je rekao, Boze sacuvaj.

Pako

pre 5 godina

(nolovi koprofazi, 10. januar 2019 15:33)

Ovde se pominje Djokovic u naslovu. I ovo je srpski sajt, na svajcarski forum pa podrzavajte Federera do mile volje.

istina je tamo negde

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

druže brukaš se. pogledaj komentare ispod koji provociraju navijače Federera!

Delija

pre 5 godina

Djokovic te je naterao i dalje tera da igras ne bi li uspeo nekako da ga sprecis da te stigne po broju GS jer prestao bi ti jos pre 3-4 godine sa tenisom da nema Noleta.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Federer ume da postuje protivnike.Ovo je samo izvuceno iz konteksta naravno da Federer ne misli da je Novak nepobediv jer da misli ne bi igrao.Inace Federer pobedjuje na AO.

Suarez

pre 5 godina

(Pa...., 10. januar 2019 15:12)

Federer star a igra egal svaki mec sa Djokovicem. Kakve bre godine, onako u Parizu sto je odigrao nije nikad ali opet je izgubio od Djokovica. Djokovic je bolji i tu nema nikakve rasprave.

Djole

pre 5 godina

Naravno da jr evoluirao, to je sasvim normalno. 
Problem je sto je Djokovic i danas nepobediv za Rodjka, cak i vise nego pre par godina!
(antiDebil, 10. januar 2019 14:47)

Novak je više puta indirektno isticao da mu je Federer najveći protivnik u karijeri. Đoković je Nadala slomio 2011. godine onom nestvarnom serijom dobijenih finala.. I sam je rekao da mu je protiv Federera bilo potrebno najviše vremena... I bio je upravu. Kada ga je konačno prestigao? U 36. godini! Onda je sve jasno... Veliko je pitanje kakav bi bio H2H da su veći broj svojih mečeva igrali kada Federer nije prešao 32, 33 godine...

haha

pre 5 godina

@Caw
Novak je poceo da redovno pobedjuje tek kada je Federer usao u tridesete. Cekao je da Federer ostari pa da i on osvoji nesto. Pre toga, bio sporedan igrac koji je gledao u ledja Federeru i Nadalu. Toliko.

Zreb

pre 5 godina

Pa za tebe je i dalje nepobediv. 
Uostalom od kada je Novak sazreo tukao te je gde je stigao na svim podlogama,tako da igru za njega nemaš a i očigledno je bolji teniser
(Caw, 10. januar 2019 14:50)
Federer je 6 godina stariji, naravno da se ne moze juriti sa Djokovicem na vrhuncu, a to da nema igru za njega je glupost velika. On nema snage za Djokovica.

NS#1

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.
(Raf, 10. januar 2019 14:51)

Kako, stvarno, covek napise da je rafa-nole pomalo defanzivno, i dobije toliku gomilu pluseva... pa nole igra ubedljivo najofanzivniji tenis kada igra protiv rafe...

Pa....

pre 5 godina

Caw
A to sto Federer ima vise od 30 godina i 6 godina je stariji, to se ne racuna? Uoatalom kada je Federer bio u najboljim godinama pobedjivao je Novaka. Znam, znam, sada ces mi objasniti kako je Novak bio mlad. Ako je Novak bio mlad tada, sada je Federer star. Cisto da znas Rafa je samo 1 godinu stariji od Novaka.

Zreb

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.
(Raf, 10. januar 2019 14:51)
U svakom bi pobedio Djokovic. Federer bi imao snage za 3 seta, a onda rasturanje.

King Roger

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

Mi nismo botovi.A i mi ne bi bili da ne postoje pravi botovi Nolo botovi.Vi ste ti prvi koji ste iskazivali mrznju prema najboljem sportisti svih vremena i teniseru Kralja Federera.Mi smo zdrav razuma u ovoj zemlji.

spusten plafon

pre 5 godina

I dalje je za tebe nepobediv, a boga mi i za Nadala.. Bitno je da ga vas dvojica vise necete pobediti, u to sam siguran. Za ostale me i ne zanima. Nisu bitni..

Idemo No1eee!!!

pre 5 godina

"Bio" je nepobediv??? Hahahaa~ Rodja nikad da nauci lekciju!!! Steta da uz svu pomoc organizatora, povlastene termine kako bi izbegao vrucinu, stavljanje glavnih konkurenata na 39 stepeni u podne, zatvaranje krova po vedrom nebu u nocnom terminu (samo za rodju) i namestenom zrebu nuduvani crybaby arogant ipak nece doci do finala da vidi kako je to No1e "bio' nepobediv!!!

Djordje NS

pre 5 godina

Biće i 100. titula...prijaviš se za neki turnir 250-ke i pre ili kasnije doći će i ta 100. titula ili osvojiš još jedan Bazel i završiš karijeru. To su ionako turniri na kojima Nole ne učestvuje pa imaš dobre šanse.

Alex

pre 5 godina

Poceli su da eviluiraju i Klizan, Kacanov, Agut...(BODIBOND, 10. januar 2019 17:40)
Oni su bar ozbiljni igraci, eno ga Milman ispao u kvalifikacijama a svi se secamo kako je Rodju ponizio.

King Roger

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King Roger, 10. januar 2019 14:48) 


Liche, zar ti nisi na aparatima sto ti tvoj idol priznaje da je Djokovic bio konstantno bolji od njega i terao ga da se popravi? Zar nisu na aparatima sad svi hejteri koji pricaju o iskljucivo defanzivnoj igri Djokovica? Sta cemo sad?!
(Sabre, 10. januar 2019 15:13)

Ovo sto je Kralj Federer rekao je izvuceno iz konteksta.Naravno da je Nolo bio najbolji 2015 i 2011 ali ja koliko znam najvise ga je pobedjivao Kralj Federer.To sto ne rekao skoro to neato znaci.Da ga je tesko pobediti ali ne i nemoguce.A i on je mislio na to vreme kad je on imao 30 i kusur godina pre svega na 2015 ne bi tako govorio da je bila 2006.

O.T.A.N.

pre 5 godina

A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

A šta ove persone rade na vestima o Federeru: "Idemo No1eee!!!", "Zreb", "B.O.T.A.N.", "doublen", "Caw", "Zezus"? Šta rade gdine Pako el "dvostruki aršin"?

O.T.A.N.

pre 5 godina

Kakvo priznanje.
(Magnus, 10. januar 2019 15:34)

A tek ovo priznanje: https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2018&mm=12&dd=30&nav_id=1487713

Gagi

pre 5 godina

(Kakadu, 10. januar 2019 15:07)

A koju to cokoladu za 100 dinara ces naci a da je bolja od milke realno? I iz sprdnje sam napisao za sat. Ne zam sto se ti lozis...

Pa....

pre 5 godina

Suarez
Hahahahaha zavisi koliko si u zivotu pogledao meceva. Svaki koji Novak pobedi je zivotni i vrhunski, bez obzira na protivnika. Svaki koji Novak izgubi, je zato sto Novak nije hteo da igra, povredjen je, ili neki drugi izgovor. Cudno je kako Federer nikad nije igrao odlicno od 2005.-2010. ali je zato od 2011. u vise navrata bio u najboljoj formi, uglavnom kad ga Novak pobedi. Bar ste naucili jednu stvar, Novak ne moze biti najbolji ako ne pobedjuje najbolje, pa ste prestali da pisete kako drugi nemaju pojma, bar kad je vest o Novaku. Otisli ste u drugu krajnost i izbrisali sve dogadjaje pre 2011. Prvo zato sto niste gledali, drugo zato sto Vam to ne odgovara i ne uklapa se u sliku koju zelite.

nolovi

pre 5 godina

@Pako nije ovo srpski/srbski sajt. niti je na ćirilici niti ima prefix .rs. ima .net! niti nacionalna pripadnost daje tebi za pravo da odredjujes ko sme da se kritikuje, a ko ne. da se takvi kao ti pitaju, postojale bi dve sekcije: "domaci sportisti - hvalite", "strani sportisti - pljujte"

nolovi koprofazi

pre 5 godina

@Pako a zasto si ti trolu dosao na vest o Fedexu? zeljan si uvreda i provokacija: "dzemperko", "ch balerina"? volis to da vidis i da govoris????

Uh

pre 5 godina

Delija
Koji je razlog sto Novak ne ide u penziju? Novak ima 32 godine i on stari, ne samo ostali. Osim toga, smeta ti sto Federer igra odredjene turnire, ne igra sve, smeta ti sto jos uvek igra... Smeta ti zato sto je bolji i pored toga sto stalno pisete kako se jedino H2H racuna... Da nije tako niko ne bi obracao paznju na Federera. Federer zeli da igra, Federera vole da gledaju, Federera vole sponzori.

Kakadu

pre 5 godina

Rodjo daj jedan taj rolex sat :D
(Nole genije, 10. januar 2019 14:52)
Sat na koji se lozi sirotiLJa. Jeste kvalitetan, ali ima mnooogo boljih marki za koje sirotiLJa naravno nije cula. To ti je kao milka medju cokoladama ili mercedes medju automobilima.

King Roger

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer.

haha

pre 5 godina

@Caw
Novak je poceo da redovno pobedjuje tek kada je Federer usao u tridesete. Cekao je da Federer ostari pa da i on osvoji nesto. Pre toga, bio sporedan igrac koji je gledao u ledja Federeru i Nadalu. Toliko.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Federer ume da postuje protivnike.Ovo je samo izvuceno iz konteksta naravno da Federer ne misli da je Novak nepobediv jer da misli ne bi igrao.Inace Federer pobedjuje na AO.

Caw

pre 5 godina

Pa za tebe je i dalje nepobediv.
Uostalom od kada je Novak sazreo tukao te je gde je stigao na svim podlogama,tako da igru za njega nemaš a i očigledno je bolji teniser

Djole

pre 5 godina

Naravno da jr evoluirao, to je sasvim normalno. 
Problem je sto je Djokovic i danas nepobediv za Rodjka, cak i vise nego pre par godina!
(antiDebil, 10. januar 2019 14:47)

Novak je više puta indirektno isticao da mu je Federer najveći protivnik u karijeri. Đoković je Nadala slomio 2011. godine onom nestvarnom serijom dobijenih finala.. I sam je rekao da mu je protiv Federera bilo potrebno najviše vremena... I bio je upravu. Kada ga je konačno prestigao? U 36. godini! Onda je sve jasno... Veliko je pitanje kakav bi bio H2H da su veći broj svojih mečeva igrali kada Federer nije prešao 32, 33 godine...

Mario

pre 5 godina

Federer star a igra egal svaki mec sa Djokovicem. Kakve bre godine, onako u Parizu sto je odigrao nije nikad ali opet je izgubio od Djokovica. Djokovic je bolji i tu nema nikakve rasprave.
(Suarez, 10. januar 2019 15:24)

Teše se samo a i sami znaju da je Novak za klasu iznad

King Roger

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

Mi nismo botovi.A i mi ne bi bili da ne postoje pravi botovi Nolo botovi.Vi ste ti prvi koji ste iskazivali mrznju prema najboljem sportisti svih vremena i teniseru Kralja Federera.Mi smo zdrav razuma u ovoj zemlji.

Pako

pre 5 godina

(nolovi koprofazi, 10. januar 2019 15:33)

Ovde se pominje Djokovic u naslovu. I ovo je srpski sajt, na svajcarski forum pa podrzavajte Federera do mile volje.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Kakvo priznanje.
(Magnus, 10. januar 2019 15:34)

A tek ovo priznanje: https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2018&mm=12&dd=30&nav_id=1487713

Pa....

pre 5 godina

Caw
A to sto Federer ima vise od 30 godina i 6 godina je stariji, to se ne racuna? Uoatalom kada je Federer bio u najboljim godinama pobedjivao je Novaka. Znam, znam, sada ces mi objasniti kako je Novak bio mlad. Ako je Novak bio mlad tada, sada je Federer star. Cisto da znas Rafa je samo 1 godinu stariji od Novaka.

Harry

pre 5 godina

More odavno bi ti deevoluirao da se Djokovic pre dve godine iz samo njemu poznatih razloga nije odjavio od tenisa. Odjednom mu tenis vise nije bio vazan...bilo mu je vaznije da kvalitetno provodi vreme s porodicom. Da nije bilo tog ludila, koje je u toj familiji izgleda latentno, ne bi ti "evoluirao", i danas imao 20 GS. Zahvali se Novakojoj ludosti za evoluciju.

Kakadu

pre 5 godina

Rodjo daj jedan taj rolex sat :D
(Nole genije, 10. januar 2019 14:52)
Sat na koji se lozi sirotiLJa. Jeste kvalitetan, ali ima mnooogo boljih marki za koje sirotiLJa naravno nije cula. To ti je kao milka medju cokoladama ili mercedes medju automobilima.

spusten plafon

pre 5 godina

I dalje je za tebe nepobediv, a boga mi i za Nadala.. Bitno je da ga vas dvojica vise necete pobediti, u to sam siguran. Za ostale me i ne zanima. Nisu bitni..

B.O.T.A.N.

pre 5 godina

Zaista je evoluirao. Od onako ofanzivnog igrača postao je uplašena kukavica kada igra protiv Novaka. Tada ni ono što inače zna, ne uspeva da uradi.

nolovi koprofazi

pre 5 godina

@Pako a zasto si ti trolu dosao na vest o Fedexu? zeljan si uvreda i provokacija: "dzemperko", "ch balerina"? volis to da vidis i da govoris????

Pa....

pre 5 godina

Suarez
Hahahahaha zavisi koliko si u zivotu pogledao meceva. Svaki koji Novak pobedi je zivotni i vrhunski, bez obzira na protivnika. Svaki koji Novak izgubi, je zato sto Novak nije hteo da igra, povredjen je, ili neki drugi izgovor. Cudno je kako Federer nikad nije igrao odlicno od 2005.-2010. ali je zato od 2011. u vise navrata bio u najboljoj formi, uglavnom kad ga Novak pobedi. Bar ste naucili jednu stvar, Novak ne moze biti najbolji ako ne pobedjuje najbolje, pa ste prestali da pisete kako drugi nemaju pojma, bar kad je vest o Novaku. Otisli ste u drugu krajnost i izbrisali sve dogadjaje pre 2011. Prvo zato sto niste gledali, drugo zato sto Vam to ne odgovara i ne uklapa se u sliku koju zelite.

Zreb

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.
(Raf, 10. januar 2019 14:51)
U svakom bi pobedio Djokovic. Federer bi imao snage za 3 seta, a onda rasturanje.

King Roger

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King Roger, 10. januar 2019 14:48) 


Liche, zar ti nisi na aparatima sto ti tvoj idol priznaje da je Djokovic bio konstantno bolji od njega i terao ga da se popravi? Zar nisu na aparatima sad svi hejteri koji pricaju o iskljucivo defanzivnoj igri Djokovica? Sta cemo sad?!
(Sabre, 10. januar 2019 15:13)

Ovo sto je Kralj Federer rekao je izvuceno iz konteksta.Naravno da je Nolo bio najbolji 2015 i 2011 ali ja koliko znam najvise ga je pobedjivao Kralj Federer.To sto ne rekao skoro to neato znaci.Da ga je tesko pobediti ali ne i nemoguce.A i on je mislio na to vreme kad je on imao 30 i kusur godina pre svega na 2015 ne bi tako govorio da je bila 2006.

Idemo No1eee!!!

pre 5 godina

"Bio" je nepobediv??? Hahahaa~ Rodja nikad da nauci lekciju!!! Steta da uz svu pomoc organizatora, povlastene termine kako bi izbegao vrucinu, stavljanje glavnih konkurenata na 39 stepeni u podne, zatvaranje krova po vedrom nebu u nocnom terminu (samo za rodju) i namestenom zrebu nuduvani crybaby arogant ipak nece doci do finala da vidi kako je to No1e "bio' nepobediv!!!

O.T.A.N.

pre 5 godina

A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

A šta ove persone rade na vestima o Federeru: "Idemo No1eee!!!", "Zreb", "B.O.T.A.N.", "doublen", "Caw", "Zezus"? Šta rade gdine Pako el "dvostruki aršin"?

istina je tamo negde

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.
(Pako, 10. januar 2019 15:09)

druže brukaš se. pogledaj komentare ispod koji provociraju navijače Federera!

Delija

pre 5 godina

Djokovic te je naterao i dalje tera da igras ne bi li uspeo nekako da ga sprecis da te stigne po broju GS jer prestao bi ti jos pre 3-4 godine sa tenisom da nema Noleta.

Suarez

pre 5 godina

(Pa...., 10. januar 2019 15:12)

Federer star a igra egal svaki mec sa Djokovicem. Kakve bre godine, onako u Parizu sto je odigrao nije nikad ali opet je izgubio od Djokovica. Djokovic je bolji i tu nema nikakve rasprave.

nolovi

pre 5 godina

@Pako nije ovo srpski/srbski sajt. niti je na ćirilici niti ima prefix .rs. ima .net! niti nacionalna pripadnost daje tebi za pravo da odredjujes ko sme da se kritikuje, a ko ne. da se takvi kao ti pitaju, postojale bi dve sekcije: "domaci sportisti - hvalite", "strani sportisti - pljujte"

Zreb

pre 5 godina

Pa za tebe je i dalje nepobediv. 
Uostalom od kada je Novak sazreo tukao te je gde je stigao na svim podlogama,tako da igru za njega nemaš a i očigledno je bolji teniser
(Caw, 10. januar 2019 14:50)
Federer je 6 godina stariji, naravno da se ne moze juriti sa Djokovicem na vrhuncu, a to da nema igru za njega je glupost velika. On nema snage za Djokovica.

Pedja

pre 5 godina

Poceli su da eviluiraju i Klizan, Kacanov, Agut...
(BODIBOND, 10. januar 2019 17:40)

Pise se evoluiraju, nemoj se vise brukati sa komentarima

Raf

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.

Sabre

pre 5 godina

Prakticno je bio nepobediv ali ne i u stvarnosti.Zato je on Kralj Federer ume da pohvali protivnika a i najvise puta ga je pobedio kad je ovaj bio u formi.Ziveo Kralj Federer.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King Roger, 10. januar 2019 14:48)


Liche, zar ti nisi na aparatima sto ti tvoj idol priznaje da je Djokovic bio konstantno bolji od njega i terao ga da se popravi? Zar nisu na aparatima sad svi hejteri koji pricaju o iskljucivo defanzivnoj igri Djokovica? Sta cemo sad?!

nant

pre 5 godina

Djokovic igra prema protivniku, nije on defanzivac kao Nadal ili Marej, Djokovic zna da napravi 50 vinera a zna i da se prebacuje do sutra, sve zavisi ko je preko puta mreze. Svi dobro znamo kako Novak igra kad uhvati protivnika u masinu.
(Simi, 10. januar 2019 15:00)

Tako je

lako

pre 5 godina

Nije baš tako rekao. Idemo po stoti trofej na Australijan Openu!
(O.T.A.N., 10. januar 2019 15:00)
Ti sad znas i sta je rekao, Boze sacuvaj.

Pako

pre 5 godina

Da nisu otan i ostali botivi koji provociraju mnogo vise ljudi bi gotivilo Federera. Ja i kad hocu nesto da napisem pozitivno procitam mili moj, kralju moj i okrenem na pljuvanje. I da, Federer nema navijace, njegovi 'navijaci' su mrzitelji Novaka. Jer kad volis nekog(Federera) ne ostavljas komentare na vest o Djokovicu. A oni vise vise na Novakovim vestima nego na Federerovim sto znaci samo provokacija i nista vise.

Simi

pre 5 godina

Djokovic igra prema protivniku, nije on defanzivac kao Nadal ili Marej, Djokovic zna da napravi 50 vinera a zna i da se prebacuje do sutra, sve zavisi ko je preko puta mreze. Svi dobro znamo kako Novak igra kad uhvati protivnika u masinu.

Uh

pre 5 godina

Delija
Koji je razlog sto Novak ne ide u penziju? Novak ima 32 godine i on stari, ne samo ostali. Osim toga, smeta ti sto Federer igra odredjene turnire, ne igra sve, smeta ti sto jos uvek igra... Smeta ti zato sto je bolji i pored toga sto stalno pisete kako se jedino H2H racuna... Da nije tako niko ne bi obracao paznju na Federera. Federer zeli da igra, Federera vole da gledaju, Federera vole sponzori.

Djordje NS

pre 5 godina

Biće i 100. titula...prijaviš se za neki turnir 250-ke i pre ili kasnije doći će i ta 100. titula ili osvojiš još jedan Bazel i završiš karijeru. To su ionako turniri na kojima Nole ne učestvuje pa imaš dobre šanse.

kraljevina lesoto

pre 5 godina

Zanimljivo da je 2015 izjavio "Novak dobar, ali nisam morao da mu se prilagodjavam".

Drago mi je da je konacno priznao istinu.

Izjavu inace mozete videti na ovom linku:

https://www.b92.net/sport/usopen2015/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=02&nav_id=1034023

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Nadal, Novak, Federer - niko od ove trojice ne bi dostigao svoj najbolji nivo da nije bilo druge dvojice. Medjusobno se takmiče i teraju da budu što bolji. Tek kad sva trojica završe karijere može se diskutovati ko je najbolji - i nikad se nećemo svi složiti ko je taj...

Alex

pre 5 godina

Poceli su da eviluiraju i Klizan, Kacanov, Agut...(BODIBOND, 10. januar 2019 17:40)
Oni su bar ozbiljni igraci, eno ga Milman ispao u kvalifikacijama a svi se secamo kako je Rodju ponizio.

matori

pre 5 godina

e sad ako pogledate njegove izjave od pre dve godine, tada je pričao da nije morao da se prilagođava Novakovoj igri, nego samo Rafinoj. međutim, on se sa Rafom nije sastajao u dužem vremenskom periodu, a počeo je da popravlja bekhend, promenuo je reket, pokušao SABR, sve da bi doskočio Novaku....pokušao da usvoji i klizanje po betonu....
kontam da je Rodžer u poslednje vreme postao mnogo iskreniji i otvoreniji u izjavama.... lepo je to od njega.

Gagi

pre 5 godina

(Kakadu, 10. januar 2019 15:07)

A koju to cokoladu za 100 dinara ces naci a da je bolja od milke realno? I iz sprdnje sam napisao za sat. Ne zam sto se ti lozis...

NS#1

pre 5 godina

Ne volim bas Federera ali bi potpisao da igraju on i Djokovic narednih 10 finala na GS pa nek pobedi bolji. Uzivanje je gledati kako igraju, Djokovic Nadal je extra ali po malo defanzivno bude, Novak se prilagodjava protivniku i kad igra sa Federerom tu su samo napadi, prste vineri sa svih strana. Zato su mi njihovi mecevi nesto najbolje u tenisu.
(Raf, 10. januar 2019 14:51)

Kako, stvarno, covek napise da je rafa-nole pomalo defanzivno, i dobije toliku gomilu pluseva... pa nole igra ubedljivo najofanzivniji tenis kada igra protiv rafe...