- Australian Open 2019 -

Dokićeva zaradila upalu pluća, danima bila u bolnici

Nekada četvrta teniserka sveta, Jelena Dokić, razbolela se proteklih dana i otuda je nije bilo u ulozi komentatora na "Kanalu 9".

Zoran Kecman
Podeli
Photo by Renee McKay/Getty Images
Photo by Renee McKay/Getty Images

Dokićeva se istina vratila poslu tek u petak, pošto je nekoliko dana, kako je sama objasnila u svom postu na Instagramu, ležala u bolnici.

"Ovo je mesto gde sam provela poslednja tri dana. Obično ne postavljam ovakve stvari na Instagram, jer sve što na njemu vidite je uglavnom glamurozno i nije sve realnost. Ponekad time ne pokazujemo pravi stanje stvari šta nam se dešava, tako da mislim da je važno pokazati i onu drugu stranu", napisala je Dokićeva.

Potom je otkrila o čemu se zaista radi.

"Mnogo sam radila u poslednje vreme, naročito u nekoliko poslednjih meseci i zakačila sam teži oblik gripa i zapaljenje pluća. To se dogodilo u ponedeljak, osetila sam užasnu iscrpljenost. Provela sam nekoliko dana u bolnici, ali sada se mnogo bolje osećam i vratila sam se na posao na Australijan Openu. Za sve vas ostale, poruka, uzmite malo vremena da napunite baterije. Vodite računa o sebi", rekla je zahvaljujući se medicinskom timu u bolnici gde se lečila.

prethodna strana 1 / 11 sledeca idi na stranu