- Australian Open 2019 -

Kec u Melburnu: Australijan open na B92!

Tradicionalno svakog januara u centru pažnje u svetu sporta je Australijan open, a i ove godine B92 će imati svog predstavnika u Melburnu.

Podeli
Foto: B92/ZK
Foto: B92/ZK

U našem standardnom specijalu AUSOPEN2019 i ove godine imaćemo posebnu rubriku posvećenu praćenju dešavanja sa lica mesta, gde će biti naš novinar Zoran Kecman.

Kecman će se pobrinuti da Vas na vreme informiše o poslednjim dešavanjima iz Australije uz svakodnevne interesantne priče i intervjue sa našim i stranim teniserima ali i legendama i svim relevantnim ličnostima koji se budu našli u Melburnu ovog januara.

Naravno, to nije sve što vam donosimo tokom prvog od četiri Grend slema – svakodnevno ćete sa nama moći da čitate o legendama Australijan opena, istoriji turnira, najboljim pojedincima, poenima, izjavama...

Zoran će se redovno javljati iz Melburna, a vama ostaje da se uživate uz najbolji tenis u naredne dve nedelje i navijate za osmoro srpskih predstavnika Aleksandru Krunić u ženskoj, te Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića, Viktora Troickog, Filipa Krajinovića, Dušana Lajovića, Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea u muškoj konkurenciji.

Vaš B92 sport

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

prethodna strana 1 / 11 sledeca idi na stranu