Nova vest
Tenis

Nedelja, 21.01.2018.

13:07

Đoković izbegao sunce, u večernjim satima sa Čungom

Srpski teniser Novak Đoković igraće protiv Hjeuna Čunga u ponedeljak u večernjem terminu pa bar sa suncem neće imati problema na "Rod Lejver areni".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Đoković izbegao sunce, u večernjim satima sa Čungom
Getty images

Meč Đokovića i Čunga u osmini finala Australijan opena zakazan je za 9 sati izjutra po srednjeevropskom vremenu, a prvi je u večernjem terminu na terenima Melburn parka.

Srpski igrač je do sada igrao na temperaturama koje su ugrožavale zdravlje igrača, na šta se osvrnuo posle duela s Gaelom Monfisom.

U ponedeljak će na teren i Nina Stojanović, koja će zajedno sa Švajcarkinjom Viktorijom Golubić igrati meč trećeg kola u konkurenciji dublova protiv petih nosilaca mađarsko-francuskog dubla Timee Baboš i Kristine Mladenović.

Taj meč je treći na programu "Margaret Kort arene", na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Branilac titule Švajcarac Rodžer Federer igra u osmini finala protiv Martona Fučoviča iz Mađarske, dok će u duelu Čehinja igrati Katerina Pliškova i Barbora Stricova.

Prva teniserka sveta Rumunka Simona Halep igra protiv Naoimi Osake iz Japana, Amerikanka Medison Kiz protiv Karoline Garsije, a Anđelik Kerber iz Nemačke protiv Su Vej Sje sa Tajvana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve