Nova vest
Tenis

Sreda, 17.01.2018.

04:35

Kraj za Zimonjića, Nina Stojanović sad protiv Krunićeve

Nenad Zimonjić i Florin Mergea nisu prošli prvo kolo dubla na Australijan Openu, ali dalje idu dve naše igračice, Nina Stojanović i Aleksandra Krunić.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kraj za Zimonjića, Nina Stojanović sad protiv Krunićeve
Getty Images

Zimonjić i Mergea su posle 74 minuta igre poraženi od devetih nosilaca, Španaca Felisijana i Marka Lopeza, 6:2, 6:4.

U prvom setu Španci su bili ubedljivi na startu, oduzeli su servis protivnicima u prvom i trećem gemu i posle svega 26 minuta stigli do početnog seta.

Veća borba viđena je u drugom setu, u prvih šest gemova nije bilo brejka da bi potom Španci u narednom sedmom uspeli da odzmu servis Zimonjiću i Mergei, što im je na kraj bilo dovoljno za trijumf.

Oni će se u narednom kolu sastati sa kombinacijom Ben Meklaflin /Jan Lenard Štruf koji su savladali Australijance Tanasija Kokinakisa i Džordana Tompsona sa 6:4, 6:3.

U konkrenciji ženskih dublova, naša teniserka Nina Stojanović i njena partnerka Viktorija Golubić iz Švajcarske, bile su bolje od devetih nosilaca, Slovenke Andreje Klepač i Marije Hoze Martinez Sančez iz Španije, 6:3, 6:3.

Meč je trajao 75 minuta, a Ninu i Viktoriju u narednom kolu očekuje zanimljiv zadatak pošto igraju sa Aleksandrom Krunić i Ukrajinkom Katerinom Bondarenko.

Njih dve su nadigrale Anastasiju Rodionovu i Nataliju Viklijancevu, sa 6:2, 6:2 meču koji je trajao svega 59 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

7 h

U fokusu

Vidi sve