Nova vest
Tenis

Utorak, 16.01.2018.

02:00

Kirjos: Viktor uvek igra dobro na Slemovima

Nik Kirjos kaže da je Viktor Troicki veoma nezgodan protivnik, istakavši da zna da dobro igra na Grend Slemovima.

Izvor:

Autor:

Kirjos: Viktor uvek igra dobro na Slemovima
Getty Images

"Igrali smo prošle godine u Montrealu, kada sam pobedio. Znam šta mogu da očekujem, Viktor je nezgodan protivnik, a pritom dobro igra na Slemovima", kaže Australijanac, koji je na premijeri pred domaćom publikom izgubio samo sedam gemova od Brazilca Dutre da Silve (6:1, 6:2, 6:4).

S druge strane, naš predstavnik nije dobro započeo učešće u Melburnu, ali je ipak uspeo da napravi preokret protiv još jednog domaćeg predstavnika Aleksa Bolta (6:7, 4:6, 6:2, 6:3, 6:4).

"Ima odličan servis, odličan bekhend... Uvek je tu, dugo je deo Tura, dobio je mnogo mečeva u karijeri, stizao je i do četvrte runde na Grend Slemovima... Poznato mu je kako najveći turniri funkcionišu, što je pokazao i danas kada je gubio 2:0 u setovima, videlo se da razvoj situacije na terenu nije previše uticao na njega. Vratio se i dobio meč, a to nikako nije lako uraditi. Ne može to baš svako, i to protiv Australijanca u Australiji", dodao je Nik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

17 h

U fokusu

Vidi sve