Nova vest
Tenis

Sreda, 10.01.2018.

10:12

Novak: Igrao sam bez bola

Novak Đoković, nekada najbolji teniser sveta, vratio se posle šestomesečne pauze i za jedan dan odigrao dva egzibiciona meča.

Izvor: B92

Autor:B92

Novak: Igrao sam bez bola
Getty Images

U prvom je savladao Dominika Tima (6:1, 6:4), dok je u drugom poražen od Lejtona Hjuita sa 10:6 u taj-brejku.

Posle poraza, reporter sa stadiona u Melburnu prišao je Novaku da ga pita za utisak.

"Presrećan sam što sam se vratio, igrao sam bez bola... Sada mi ostaje da treniram još i da budem spreman za Australijan open", kratko je rekao Đoković posle meča.

Na egzibicionom turniru "Taj-brejk tens" Novak je izgubio od Lejtona Hjuita sa 10:6, koji se tako plasirao u polufinale.

Za Novaka je dosta važniji bio onaj prvi meč na Kujong Klasiku, gde je posle 64 minuta igre pobedio Austrijanca Dominika Tima, 6:1, 6:4.

Podsećamo, Novak je zbog povrede lakta propustio drugi deo sezone i sada se konačno vratio na teren i raduje što može da igra bez bola.

Australijan open na programu je od 15. do 28. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

19 h

U fokusu

Vidi sve